Columbus Blue Jackets 2006-2007

  • 62 425
  • 264

Nshr

Jäsen
Dominator39 kirjoitti:
Viime pelissä tuli siis tappio ja Zherdev ei siis mahtunut kokoonpanoon. Ja ei Ken Hitchcock jääräpäisyyden tuntien varmaan tällä kaudella sitten enään Columbuksessa mahdu jatkossakaan.
Jos puhut Blues-pelistä, niin tuossa ottelussa Zherdev pelasi. Saldona kiikarit, sekä tehosarakkeeseen miinusta kahden maalin verran.

Hyvä juttu tosiaan Nashin maalitilin avaaminen, mutta muuten ei ole hymyyn aihetta. Divisioonavastustajat Chicago ja St. Louis ovat nyt ottaneet molemmat voitot peräjälkeen.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
SS#31 kirjoitti:
Jos puhut Blues-pelistä, niin tuossa ottelussa Zherdev pelasi. Saldona kiikarit, sekä tehosarakkeeseen miinusta kahden maalin verran.QUOTE]


Miten olin katsovani www.nhl.com kokonpanoista että ei pelannut mutta näköjään tullut todella hätäisesti katsottua koska siellähän Zherdev pelasi 13 min.
 

Nshr

Jäsen
Sinitakit ottivat pitkästä aikaan kaksi pistettä voittamalla alavireisen San Josen 3-0. Fredrik Norrena saalisti kauden kolmannen nollapelin 29 torjunnalla. Maaleista vastasivat Modin, Brule ja Fedorov.

Ottelu tuli siis Canalilta, ja pakko nostaa esiin Gilbert Brulen nimi. Brule oli alkukaudella todella heikko, mutta viime aikoina mies on alkanut lunastaa häneen kohdistuneita odotuksia. Toinen maali oli hieno suoritus mieheltä! Mikäli sama tahti jatkuu myös kauden loppuun, on hän toivottavasti valmis kantamaan kakkossentterin viittaa heti ensi kauden alusta lähtien. Muut plussat oikeastaan koko joukkueelle kallispalkkaisia Footea ja Berardia lukuun ottamatta.

Kuuden kotipelin putki päättyy ylihuomenna legendaarista Montrealia vastaan. Jos alkukaudelta tuttu tahti Northeastin joukkueita vastaan jatkuu myös Canadiensia vastaan, niin voittoa voi jopa odottaa.
 

Ferris

Jäsen
Heitetäänpä tänne puolelle sama kyssäri kuin tuonne Nuckslandiaan.

Elikkäs Caps on viime aikoina scouttaillut Columbuksen pelejä. Teillä on kausi mennyt ihan yhtä putkeen kun Capseillakin, joten keitähän teillä saattaisi olla pelureista tarjolla, jos kauppoja ruvettaisiin tekemään? Zherdev ilmeisesti on se kuumin nimi, mutta onko muita pelureita? Ja minkätyylistä tavaraa pitäisi takaisinpäin toimittaa mieluiten?
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mainittakoon tästä sen verran että Zherdev pelasi melko uhrautuvasti Sharkseja vastaan. Saldona suhteellisen taitavia otteita hyökkäyspäässä ja hieno heittäytyminen kiekon eteen, en tiedä onko kiekon eteen heittäytyminen miehen tapaista?

Eilisessä pelissä huvitti Footen ja Niemisen pienen nokkapokka. Ei se varsinaisesti tappelu ollut mutta vääntöä käytiin ja Niemisen paita oli melkein pois päältä. Noin puolen minuutin väännössä vaihdettiin lopussa pari sanaa ja Niemisen ilmeet olivat kyllä huimia. Taisi olla lämpimiä muistoja Colorado ajoista... heh
 
Viimeksi muokattu:

Nshr

Jäsen
Ferris kirjoitti:
Zherdev ilmeisesti on se kuumin nimi, mutta onko muita pelureita?
Zherdevin lisäksi muita mahdollisia lähtijöitä ovat Anson Carter, Bryan Berard sekä mahdollisesti Fredrik Modin. Myös Manny Malhotran nimi on pyörinyt huhuissa.

Ja minkätyylistä tavaraa pitäisi takaisinpäin toimittaa mieluiten?
Aleksander Semin olisi varmasti listan kärkipäässä, mutta hänestä Caps tuskin luopuu. Steve Eminger saattaisi myös olla mielenkiintoinen vaihtoehto.

GM MacLean on kovasti yrittänyt uskotella medialle, ettei Zherdev ole kaupan. Tuota on hieman vaikea uskoa viime viikkojen tapahtumien jälkeen. Mutta kuten Arttu#29 jo edellisessä viestissä mainitsi, eilinen peli oli Zherdeviltä askel parempaan suuntaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
SS#31 kirjoitti:
Aleksander Semin olisi varmasti listan kärkipäässä, mutta hänestä Caps tuskin luopuu. Steve Eminger saattaisi myös olla mielenkiintoinen vaihtoehto.

Varmasti Semin ois Columbuksen listan kärkipäässä, mutta ei Washington varmasti häntä tule vaihtamaan vielä ongelmaisempaan venäläiseen. Ainoastaan mikäli Columbus laittaisi ykköskierroksen varauksen Zherdevin lisäksi voisi Washington harkita ehdotusta. Ja tästä taas ei olisi kummankaan joukkueen kannalta oikein mitään hyötyä.
 

Nshr

Jäsen
Blue Jackets ja Modin lähellä sopimusta

The Columbus Dispatch
Left winger Fredrik Modin is expected to sign a multiyear contract extension with the Blue Jackets later this week.

"We’re real close to getting it done," president and general manager Doug MacLean said. "We’ve got a couple of things to get through — it’s minor stuff, really — but we’ll get through it. I’m confident of that."
Modinin jääminen Columbukseen olisi todella tärkeää, sillä hän on tärkeä palanen etenkin alivoimalla. Myös hyökkäyspäässä tahti on parantunut viime aikoina. Hyökkääjien sopimustilanne Modinin tulevan sopparin jälkeen on hyvin kuosissa. Ainoat sopimuksemattomat pelaajat olisivat enää Svitov ja Konopka.

Tuossa edellisessä uutisessa muuten mainittiin Carterin lähdön olevan enää ajan kysymys. Mahdolliset vaihtoehdot ovat Vancouver, Pittsburgh ja Carolina. Myös Berard lähtee, jos hänelle löydetään ottaja.​
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Tappio tuli Montrealia vastaan 2 -3 numeroilla.

Zherdev teki ensimmäisen maalinsa 12 peliin ja Columbus on hävinnyt nyt 8 viime pelistään 6
 

Nshr

Jäsen
Tässä on sitten viime kirjoittelun tullut kaksi tappiota (Montreal, St. Louis), ja tahti alkaa kääntyä hiljalleen kohti lännen jumbosijaa. Viime yönä mukaan tarttui yksi piste, kiitos Nashin komean maalin 15sek ennnen varsinaisen peliajan loppua.

Helmikuu alkaa olla lopuillaan, ja tähänastinen saldo on 2-5-1. Kuudesta tappiosta neljä on kaiken lisäksi tullut pahimpia kilpailijoita (Phoenix, Chicago, St. Louis x2) vastaan. Jos lopuista neljästä pelistä voittoja tulisi kaksi, niin siihen olisin tyytyväinen. Nykykunnolla saldo kuitenkin ollee 0 voittoa, 4 tappiota.


2.2 Calgary - Columbus 6-2
6.2 Columbus - Phoenix 0-3

8.2 Columbus - Calgary 2-1

11.2 Columbus - Chicago 4-5
14.2 Columbus - St. Louis 2-4

16.2 Columbus - San Jose 3-0

18.2 Columbus - Montreal 2-3
20.2 St. Louis - Columbus
5-4 rl.

22.2 Columbus - Edmonton
24.2 NY Rangers - Columbus
25.2 Columbus - Nashville
27.2 Colorado - Columbus
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pascal LeClairen comeback tyssäsi lyhyeen, hänellä on ilmennyt komplikaatioita polvileikkauksen jäljiltä. HfBoardsilla huhuillaan että LeClaire missaa todennäköisesti koko loppukauden, ja ainakin tällä erää hänet on siirretty injured reserviin. Tämä tarkoittanee taas isoa työsarkaa Norrenalle ja Conklin saa urakoida jämät.

http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=197208&hubname=
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Knightrider kirjoitti:
Tämä tarkoittanee taas isoa työsarkaa Norrenalle ja Conklin saa urakoida jämät.

Parhaimmassa tapauksessa tämä tarkoittaa sitä että Norrena pelaa itsensä lopullisesti ykkösmaalivahdiksi. Ja jatkaa sitä myös ensi kaudella!
 

will

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Ilves
Dominator39 kirjoitti:
Parhaimmassa tapauksessa tämä tarkoittaa sitä että Norrena pelaa itsensä lopullisesti ykkösmaalivahdiksi. Ja jatkaa sitä myös ensi kaudella!
Joo tuskin tämä nyt kuitenkaan on Columbuksen kannalta huonoin vaihtoeto. Mun mielestä Norrena on nyt ja varmaa enskin kaudella sen organisaation paras maalivahti. Leclaire ei ole mun mielestä vielä lunastanut kaikkea potentiaaliaan. Mun mielestä sai ykköspaikan koska on oma ykkösvaraus. Ja jos verrataan Norrenaa ja Leclairea tilastoissa...no se on turhaa. Silti miehestä tulee vielä varmasti voittavan joukkueen voittava maalivahti. Jos jossain oli hyva paikka loukkaantua pahasti, ehkä se oli nyt.
Näähän on vaan mun mielipiteitä, mä oon jotenkin niin kovalla sympatialla Norrenaa kohtaan.
 

Nshr

Jäsen
Carter Hurricanesiin

Knightrider kirjoitti:
Pascal LeClairen comeback tyssäsi lyhyeen, hänellä on ilmennyt komplikaatioita polvileikkauksen jäljiltä.
Harmittavaa. Leclaire on jo tähän asti kärsinyt paljon loukkaantumisia, eikä helpotusta ole näkyvissä. Toivottavasti PL huilaa nyt kunnolla, ja palaa ensi kaudella terveempänä maalivahtina takaisin tolppien väliin.

Sitten muita uutisia. Carter treidattiin Carolinaan. Vastapainoksi Blue Jackets sai viidennen kierroksen varausvuoron 2008 kesän draftiin. Hyvä ulostus Columbukselta, sillä Carter ei alunperin kuulunut ensi kauden suunnitelmiin. http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=197340&hubname=nhl
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
SS#31 kirjoitti:
Harmittavaa. Leclaire on jo tähän asti kärsinyt paljon loukkaantumisia, eikä helpotusta ole näkyvissä. Toivottavasti PL huilaa nyt kunnolla, ja palaa ensi kaudella terveempänä maalivahtina takaisin tolppien väliin.

Niin, tuolla HfBoardsissa on ollut paljon puhetta siitä, uskaltaako Blue Jackets sittenkään luottaa ensi kaudella (ja tulevaisuudessa) ykkösvahtinaan Leclaireen, joka on nyt saanut jonkinlaisen loukkaantumisherkän pelaajan leiman otsaansa. Toisaalta taas siellä hermoillaan, ettei Norrenasta ole kannattamaan joukkuetta Leclairen poissaollessa, koska Norre näyttää väsyvän kovassa otteluruuhkassa.

Jos minulta kysytään, myönnän kyllä sen että Norrenalle iski väsy sillä aikaa kun LeClaire oli sairaslomalla, mutta uskon että tähänkin asiaan tulee parannus ensi kauteen mennessä. Norrena kuitenkin on pelannut ennen tätä kautta pitkään Euroopassa siinä asemassa, että joukkueessa on ollut 2 hyvää maalivahtia, jotka jakavat pelejä tasaisesti keskenään. Tämän ja NHL.n kovan ottelutahdin huomioon ottaen, ei ihme ettei mies ole tottunut moiseen rääkkiin. Uskon, että ensimmäinen NHL-kausi on vielä tuntuman hakemista ja totuttelua, joten eiköhän ensi kaudella viimeistään Norrena nouse parrasvaloihin, jos Leclaire taas sattuu loukkaantumaan.
 

Nshr

Jäsen
Hyviä pointteja Knightrideriltä. Olen pitkälti samaa mieltä tuosta, että tämä kausi on ollut totuttelua Norrelle. Uskon, että ensi kaudella Norrena tiedostaa mahdollisen suuren ottelumäärän. Ennen tätä kautta suurin osa piti häntä kuitenkin selvänä kakkosena.

Viime yönä Norrena pelasi huikean ottelun, kun Columbus otti yllätysvoiton Rangersista Vieraspisteiden pääarkkitehteinä toimivat Norrenan (40/42) lisäksi alivoimamaalit iskeneet Chimera ja Nash. Nashille maali oli ensimmäinen alivoimalla. Ottelu päättyi Sinitakeille 3-2.

Matka jatkuu jo ensi yönä, kun Forsbergin johdattama Nashville saapuu vierailemaan. Predators on voittanut kaikki joukkueiden aiemmat kamppailut pistein 12-0.
 

Nshr

Jäsen
Nashville haki sitten niukan rankkarivoiton maalein 3-4. Ratkiskuosuman iski taituri Radulov. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Modin, Hainsey ja Shelley(!). Maali oli Jodyn ensimmäinen tehopiste kuluvalla kaudella.

Kahden viime ottelun saldo näyttää kolmea pistettä, joten pientä piristymistä on havaittavissa. MacLean ilmoitti jonkin aikaa sitten joukkueen tavoitteeksi 80 pistettä. Nykyinen tahti lupailisi 72 pistettä, joten voittoja olisi tultava lopuista peleistä.

Seuraavista yhdeksästä pelistä seitsemän on vieraissa. Tuon yhdeksän pelin aikana vastassa ovat kahteen otteeseen LA ja Stars.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Berard waiveriin. Mites tuo waiver oikein toimii, että jos useampaa joukkuetta kiinnostaa napata mies niin miten järjestys määräytyy? Kun ainakaan koskaan ei julkisuudessa spekuloida jos joku nimimies on waiverissa että kenellä olisi etuoikeus viedä hänet.

Viime kaudella 44 pelissä 32 pistettä ja toissa kaudella 58 pelissä 47 pistettä. Ei huonosti yksisilmäiselle puolustajalle. Eli täysiksi kausiksi muunnettuina n. 66 ja 60 pistettä olisi syntynyt.
 

Nshr

Jäsen
Chip Whitley kirjoitti:
Odotettu sopimus Modinin kanssa saatiin valmiiksi:
Hyvä, että osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen. Aika raju ylihinta silti; $3,25 miljoonaa Fredrik Modinista on melko paljon. Noh, nyt kun saisivat Berardin ulostettua sekä pari täsmähankintaa kesällä.. Muuten menee lopullinenkin usko MacLeanin taitoihin GM:nä.

edit: faneilla rapakon takaakin alkaa mennä järki MacLeaniin. Ensin Berardin laittaminen waiveriin+Modinin sopimus. Tämä lause kuvastaa hyvin tilannetta: "MacLean is probably having the worst week of his tenure here in Columbus. His asset mismanagement is out of control."
 
Viimeksi muokattu:

Mintsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Penguins, Ilves
InSideHockey kirjoitti:
Berard waiveriin. Mites tuo waiver oikein toimii, että jos useampaa joukkuetta kiinnostaa napata mies niin miten järjestys määräytyy? Kun ainakaan koskaan ei julkisuudessa spekuloida jos joku nimimies on waiverissa että kenellä olisi etuoikeus viedä hänet.
Huonoimmalla joukkueella on etuoikeus. Sitten toiseksi huonoimmalla jne.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
InSideHockey kirjoitti:
Mites tuo waiver oikein toimii, että jos useampaa joukkuetta kiinnostaa napata mies niin miten järjestys määräytyy?

Vastaankin itse itselleni:

"Once a player is placed on waivers, teams have 48 hours to put in a claim on that player. If more than one team places a claim, the team with the lower number of points in the previous season is awarded the player. If no team places a claim, the player can be sent to a minor league affiliate."

Eli tuolta voi sitten pohtia minne Berard päätyy:
http://www.nhl.com/nhl/app?service=page&page=StandingsPage&type=DIV&season=20052006

Pittsburgh siis viime kauden toiseksi huonoin joukkue joten he saisivat halutessaan Berardin. Sopisi kyllä erinomaisesti iloista hyökkäysvoittoista peliä pelaavaan Penguinsiin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Ei pitäisi tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin, mutta onko tämä "GM" MacLean tietoinen millä vuosituhannella nyt eletään? Tuo Modinin sopimus on järjetön, vaikka palkkakatto kuinka nousisi. Tarkoitus on tehdä pitkiä sopimuksia nuorten pelaajien kanssa, veteraanien alku-uran palkkakuopan silottelu loppu-uran säälisubventioilla on aikansa elänyt juttu. Ei Modin edes pelannut silloin, kun pelaajilta niitä rahoja ryöstettiin. Doug tarvitsee apua ja äkkiä, mies on aivan pihalla. Tietenkin tuollaiselle porukalle, jossa nuoret tähdet Nash ja Zherdev päättivät pitää välikauden, on hyvä signata isähamoja, mutta joku raja pitää olla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
On todellakin järjetön sopimus. Juuri vähään aikaa sitten Tomas Holmström sai miljoonan vähemmän (suhteessa n. 30% vähemmän), eikä ole missään nimessä ainakaan huonompi kaveri. Samassa iässä ja uran huipputehot samaa luokkaa.
 

Nshr

Jäsen
Conklin Sabresiin, Boucher Sinitakkeihin

Columbuksen osalta ainoat siirrot tapahtuivat maalivahtirintamalla. Suurimman osan kaudesta Syracusessa pelannut Ty Conklin siirtyi Buffaloon. Hän paikkaa Philadelphiaan treidatun Martin Bironin. Conklinin kauppaamisen jälkeen Blue Jackets poimi waiver-listalta Chicagossa alkukaden pelanneen Brian Boucherin. Bryan Berard ei puolestaan kelvannut kenellekään, ja hän jatkaa kauden loppuun Columbuksessa.

Siirtorajan umpeutuessa myös ehdittiin pelaamaan. Sinitakit hävisivät vierasottelun Avalanchea vastaan 3-2. Ottelu näytti jo ratkenneen kotijoukkueen iskettyä 3-0-maalin kaksi minuuttia ennen loppua, mutta Nashin kahdella maalilla peli kaventui. Kiri kuitenkin jäi maalin päähän, ja Colorado nappasi tärkeät kaksi pistettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös