Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Chicago Blackhawks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 30.04.2016 klo 11.05.

 1. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Lainaus:
  Jep, mutta kiekko oli selkeästi irti lavasta, sinisen päällä ja Panarinin molemmat luistimet hyökkäysalueella. Nähtiin siis samalla tapaa tuo. Mä en tajua näitä sääntöjä ja tarkastuksia, jos selkeät virheet vesittyy.
   
 2. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät
  Jos ukko menee ns. kiekko lavassa (possession) alueelle niin sillä ei ole väliä missä se kiekko silloin on. Tuo syöttäminen on sitten eri asia täysin; jos syöttö itse lähtee sinisen väärältä puolelta mutta pelaaja itse on jo alueelle päässyt ilman paitsiorikettä, niin taitaapi mennä rajatapaukseksi ettei oma muisti riitä onko tuohon erikoissääntöä, vai sovelletaanko sitä samaa eli sillei ole alkuperäisen zone entryn jälkeen väliä.
   
 3. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät
  Olipahan ihmeellinen matsi. Avsien peli kesti sen kaksi erää ja Hawksit pysyi suht hyvin aisoissa, mutta kun peliä 10 minuuttia jäljellä ja tilanne 1-3, alkaa tapahtua. 2-3 Toewsin maali omasta mielestäni aivan selkeä tuomarivirhe; paitsio, jonka myös Avs haastoi muttei kelvannut, "call inconclusive". Tästä alkaa pallo pyörimään ja sitten Panarin ja Panik iskee maalit mieheen puolen minuutin sisään Avsien ollessa aivan shokissa. Pari minuuttia niin Toews iskee illan toisensa, 5-3. Krüger omasta päästä tyhjiin 6-3.

  Darling ei ehkä pelannut omalla tasollaan, mutta profiilipelaajat käytti tilaisuutensa hyväkseen ja pisteet jäivät Chicagoon.
   
 4. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Kingsin tappion myötä varmistui yhdeksäs PO-kausi peräkkäin. Pitkää kevättä odotellen ja toivoen!
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Tämä oli kyllä huikea. Alla kuva tilanteesta:

  https://imgur.com/83cdt6F.jpg
   
 6. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Jos kiekko syötettiin Hawks-pelaajalle ja tämä koskee siihen vasta kun joukkuetoverin luistin on osunut siniviivaan, ei kyseessä tietenkään ole paitsio. Muutenhan tuota on hyvin vaikea selittää.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todella mielenkiintoinen matsi noin kronologisesti, tylsää ja intohimotonta läpsyttelyä kolmanteen erään asti kotijoukkueelta, kunnes pelikellosta häviää 35 sekuntia ja pum, kaksi pistettä jää Chicagoon. Jalka on selkeästi pois kaasulta, mutta silti pisteitä sataa laariin. Kai se on edelleen hyvän joukkueen merkki.

  Hayden on ollut hyvä.

  Tiistaina Canucks.
   
 9. Ketuttaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa ja Chicago Blackhawks
  Näin sitä sitten varmistettiin pudotuspelipaikka ja juna se vaan jatkaa puksuttamista. Viime kauden ja tämän kauden välissä siirtyminen opiskelijaelämästä työelämään kyllä syönyt paljon mahiksia seurata änäriä, mutta koosteet kaikista Hawksin peleistä katsotaan edelleen (kuten myös suomalaisittain kiinnostavista joukkueista) ja hyvältähän tuo pääosin näyttää. Pitää koittaa viimeistään pleijareissa sitten kärkkyä muutamia pelejä ihan kokonaan, ettei mene siltä osin täysin ohikaudeksi.

  On muuten lupaavan olosia kavereita näistä nuoremmista ainakin Schmaltz, Hayden ja Hartman. Mukava nähdä että tuollaisia löytyy kaudesta toiseen, ettei jää noiden ison tilipussin kavereiden vastuulle täysin tuloksen tekeminen. Eipä sillä etteikö esimerkiksi Breadman-Showtime kaksikko ole taas yltynyt sellaiseen liekkiin että huh. Muita onnistujia hyökkäyspäässä ainakin Toews ja Panik. Sinänsä hauska kun taisin alkukaudesta itsekin kritisoida Toewsin tekemistä. Taas kun ruvetaan ratkomaan pelejä niin Kapteeni Vakava näyttää mistä on tehty.

  Kiitoksia taas varsinkin Licolle, kun helpotat tapahtumien seuraamista sellaiselle jolla aikaa ei niin paljoa ole. Pysyy hyvin kärryillä joukkueen tapahtumista ihan tätä ketjua lukemalla.

  Let's go Hawks!
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Onneksi muutama muukin kirjoittelee vähintään säännöllisesti, niin ei ketjun ylläpito aivan meikäläisen harteille jää, mutta mielelläni minä. Hyvä, jos siitä on jotain hyötyä. Tulee itsellenikin mielenkiintoinen ensi kausi, kun siirryn työelämään täysillä, nyt on kirjoiteltu opinnäytetyötä aina matsin jälkeen; kovin montaa ottelua ei ole livenä tullut katsottua koko kaudelta, joten siinä mielessä täälläkin otettu hieman takapakkia seuraamiselle. Valitettavasti pari "ohipeliä" on sen johdosta tullut, kun on välillä vaikea olla spoilaantumatta.

  Jos teikäläistä tai jotakin muuta vähemmän seuraamaan kykeneväistä kiinnostaa tietyistä pelaajista tai oikeastaan mistä tahansa aspektista tietää jotain, niin parhaani mukaan voin yrittää kertoa yksityiskohtaisempaa informaatiota. Sen perusteella toki miten itse näen asiat.

  @lunde @secord @B4rre @TweetyLeaf & @Artturenos muiden ohella voisivat myös kevättä kohden hieman heräillä, kaksi ensimmäistä senioria varsinkin.
   
 11. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Minulla ainakin tarkoitus tässä aktivointia kevättä kohden, ja toivottavasti tämä onnistuu. Nyt jäänyt seuraaminen lähinnä livetuloksien tarkkailuun, ja viikonloppujen prime time ottelujen seuraamiseen.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vancouver haki pisteet jatkoilta, lukemin 5-4. Sedinit ylivoimalla, kuinkas muutenkaan.

  Hartmanille kaksi, Panikille yksi ja Hossalle myös yksi. Hyvä nousu kolmannessa erässä tasoihin kahden maalin takaa, mutta ei aivan riittänyt. Piste kuitenkin, voipi olla tärkeä piste, kun Wild katkaisi tappioputkensa juuri.

  Huomenna Dallas.
   
 13. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks- Stars #10
  Huh, onhan ollut Blackhawks hurjassa vedossa viime aikoina. Hiukan ihmeellinen ottelu Vancouveria vastaan, tuntui että vastustaja onnistui kaikista paikoistaan ja Blackhawks myllytti hirveällä tahdilla 1-4 tilanteesta vielä tasoihin.
  Panik laukoi kauden maalin 20 ja Hartman tulee kovaa takaa lukemalla 18 kaappia.

  Muutaman pelin otannalla John Hayden on enemmänkin sitä mitä joukkueemme kaipasi kuin Jurco. Hayden tuo kokoa, joukkueen fyysisin taklaaja koko viikonlopulla sekä käsiäkin häneltä näkyy tarvittaessa löytyvän. On jännä nähdä tippuuko John kokoonpanosta kun Anisimov palaa joskus laatikkoon. Kero ja Schmaltz painivat pelistä toiseen heikkojen aloitustensa kanssa, muutenhan ukot täyttävät hyvin roolinsa. Nyt vaan varmistellaan lännen kärkipaikkaa viimeiset kierrokset.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hartman kakkosen keskelle, Schmaltz kolmosen laitaan.

  Tosta kun #38 pelaa itsensä sentteriksi vielä, niin siinä on kyllä Blackhawksin rookie of the year, jos sitä ei jo ole.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tanner Kerolle kahden vuoden jatkodiili! Erinomaista.

  Nelossentteri ensi kaudelle signattu, joka pystyy paikkaamaan ylemmissäkin ketjuissa. Eiköhän tämä nyt viimeistään tarkoita sitä, että Krüger on yhtä kuin gone.
   
 16. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät
  3-2 Dallasia vastaan rankkareilla. Aika mitäänsanomaton matsi, tuntui että Hawksit oli aika väsyneellä jalalla liikkeellä ja vähän uniselta vaikutti joka puolin. Eipä Dallasiltakaan kummempia otteita nähty, vaikka vedoissa ja paikoissa voittivat. Maalit Kane ja Hossa, rankkareissa onnistui Kane ja Panarin.
   
 17. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olipas hieno nähdä kerran vielä Eddie the Eagle inkkaripaita päällä... Eddie oli Hawksin veska sillon, kun alotin Chicagon seuraamisen...
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todellakin väsynyt matsi, varsinkin hyökkäyspelin puolesta. Viisikkopuolustaminen toimii kuitenkin riittävällä tasolla, jotta pisteitä tasaisesti edelleen laariin ropisee ja kun yksilötaito on mitä on, niin jos ei jatkoilla niin viimeistään voittomaaliskabassa Mr. Showtime tulee ja ratkaisee homman. Tai Breadman, mutta kuitenkin.

  Hartman oli mielenkiintoista nähdä sentterinä eikä kyllä pelannut siinä huonosti. Hänellä on erilaiset avut kuin vaikkapa Schmaltzilla ja jotenkin tuntui, että tuossa voisi olla kolmikko, joka pelin vielä rullaamaan saa. Panarin nyt valitettavasti kärsii joko toisen vuoden kirouksesta tai sitten ei yksinkertaisesti vain kykene pelaamaan jääkiekkoa ilman syöttämistä Kanelle tai seisomista vasemmalla pointilla odottamassa one-timeria. Toivottavasti keksivät pudotuspeleihin jotain uutta, jos kaksikko yhdessä pidetään, sillä kovin heikkoa se pelaaminen tuntuu olevan liian usein. Yksi hyvä keino olisi tietysti se, että Panarin vain laukoisi useammin.

  Kahdeksan pistettä eroa Wildiin. En pidä Centralin tai konferenssin voittamista kovin tärkeänä, mutta ei se kotietu loppuun asti haittaisi kyllä. Kaasu on kuitenkin selkeästi pois päältä ja keskittyminen keväässä. Toivottavasti loukkaantumisilta säästytään, rotaatiota käytetään ja kotietu vähintään ensimmäiselle kierrokselle silti jää.

  Lauantaina Floridassa, joko siellä kissojen kotiluolassa se kamera on ylempänä? Saa nähdä jaksaako edes katsoa, jos ei ole.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tanner Keron cap hit on muuten $750k molemmilta vuosilta, joten kyllä maittaa. $80k ja muutamat dollarit korotuksena vuosittaisiin tuloihin. Toivottavasti kykenee kehittymään kesällä vielä enemmän, jotta korvaa Krügerin täysin. Ei hänen tarvitse olla edes yhtä hyvä kuin Krüger, vaan riittävä nelossentteri.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jatketaan vielä kolmannen viestin verran, ettei katoa tuonne sekaan, mutta ilmeisesti Hartmanin otteet sentterinä eivät tyydyttäneet Quennevillea, joten kokeilu ilmeisesti on käytännössä päättynyt, ainakin postgame-haastattelun perusteella.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks- Stars #10
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Semmonen matsi, vaikka onkin kesken. Hassuja jäähyjä, mutta oikeastaan jalka ei kaasulle edes eksynyt. 6-0 kirjoitushetkellä. Vähän höyryjä päästelty kanssa, mutta niin. Eipä ole katsottavaa juurikaan.
   
 23. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Kanen scrappi Jussin kanssa kertoo kaiken meidän motivaatiosta tällä hetkellä. Wild perseilee, niin ei tunnu tatsia löytyvän näihin loppupeleihin. Pattyn Art Ross kisaa olisi toki kiva seurata. Barkov on kyllä huigee!
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Veri suussa pelannut idän ykkösjoukkue piti pudotuspelitoiveensa elossa isolla voitolla Blackhawksista. Todella viihdyttävä matsi, Lightning pelasi todella hyvää lätkää, vaikka materiaali onkin kauppojen ja sairaslomien myötä mitä on.

  Piste kuitenkin, joten hyvä lopputulos sinänsä, jos peilaa vaikka lauantaille. Maalit Panarinille, Kanelle, Jurcolle kauden avausmaali sekä Panikille.

  Keskiviikkona sitten se idän kakkosjoukkue.
   
 25. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät
  Tänä yönä hallitsevat mestarit vastassa eli CHI @ PEN. Saas nähä miten Hawks lähtee peliin. Periaatteessa kova mittari, kun lännen paras vastaan idän melkein paras, mutta kun katsoo tuota pingviinien injury-listaa niin on karua kateltavaa; Hagelin, Letang, (Malkin?) Määttä, Cullen jne, niin tiedä sitten. Hawksit on mielestäni pelannut viimeiset ottelut todella pienellä liekillä. En Tampa-matsia nähnyt, mutta muuten on näyttänyt aika cruisailulta. Luistin ei liiku niin nopsaan eikä muutenkaan niin täysillä vedetä, mutta pistetään sen piikkiin ettei tässä vaihteessa tarvikaan niin kovaa vetää. President's Trophy tuskin nyt paljoa joukkuetta kiinnosta.