Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 458 155
  • 1 994

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Voisiko Fleischmann olla parempi vaihtoehto kuin Panik?

Saattaa toki olla, mutta uskoisin, että tuo oli syvyyskauppa. Joku kolmikosta Desjardins/Panik/Fleischmann huilaa joka tapauksessa.

Onko jotain näyttöä Teräväisen sentterikyvyistä? Viime vuoden unelmafinaalit Vermetten laiturina, eikä tällä kaudella ole kulkenut millään paikalla.
Onko mitään varahevosta Teuvon tilalle kolmosen sentteriksi, jos homma ei ala toimimaan ennen pudotuspelejä tai edes siellä?

@Artturenos aika hyvin tiivistikin, mutta kyllähän Shaw ennen tätä kautta pelasi juuri 3C:nä.
 

skuuran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
Huhhuh tulipahan treidejä sitten ihan urakalla. Ihan mukavia nimiä haukkapaitaan, Dale Weise tulee olemaan todella mielenkiintoinen nähdä toisessa punanutussa varsinkin playoffeja silmällä pitäen, kun pidetään mielessä se surulliseenkuuluisa kättely Lucicin kanssa. Tämä siis jos (ja kun) Kings ja Hawks kohtaavat taas. Hyvällä tahdilla on treidattu draft pickejä mutta niinhän sitä pitääkin kun ollaan mestaruusviirejä hommaamassa.

Täytyy Teuvosta heittää että muistetaan että on vielä nuori kaveri joten tuo itseluottamus (ja sen puute) näkyy vielä jonkin verran ja tällä kaudella on rooli vaihtunut useampaan kertaan ylemmistä kentistä laidalle ja päinvastoin ja vielä takaisin, ja tämä kaikki kun kaverit laidalla on vaihtunut suht tiheään tahtiin. Uskon että jos saa vakituiset pelikaverit niin alkaa näyttämään taas hiukan paremmalta. Kaveri on kuitenkin sen verran monipuolinen peluri että kertoo jotain jo siitäkin että Q jaksaa katella sitä pelaamista ja heittää melkeenpä kenen tahansa kenttään, tosin otetaan huomioon tuo kuuluisa Coach Q Line Blender.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ladd sekä Fleischmann pelaavat todennäköisesti jo huomenna, Weisella Visa-ongelmia, jotka voivat viedä jopa viikon (case Panik).
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Sinne meni Sekac kuten odottaa sopikin. Ei ton tason pelaajaa, noin halvahkolla sopimuksella jätetä nappaamatta. Varmasti monelle jengille käyttöä, Chicagolla puolestaan ei juurikaan. Vieläkö saadaan joku pakki vai oliko treidit tässä? Mikähän on Ehrhoffin kunto. Aika paljon kritiikkiä saanut viimeaikoina, pääsisköhän kokeilemaan Haukkapaidassa?
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Minusta vähän tuntuu, että nyt meni joukkueelta ohi tuossa Sekacissa hyvä pelaaja. Ei hänelle oikein annettu mitään paikkaa näyttää, vaikka mielestäni pelasi hyvin ja lupaavasti ne paikat joita kaverille annettiin. Näin selvää potentiaalia enempään kuin hänestä ulos otettiin tällä visiitillä. Hieman harmittaa tämä juttu nyt, mutta toivottavasti Sekac menestyy urallaan, ja ihan potentiaalisen oloinen kaveri.

Nykyisellä rosterilla jotenkin uskon, että sitten playoffeissa tullaan hyödyntämään Fleichmann Weise parin yhteistä menneisyyttä tältä kaudelta. Jos Teräväinen pystyy aloittamaan välttävästi hyvin, niin tämän näköinen koostumus olisi varmasti todennäköinen. Jos Teräväinen ei pysty aloittamaan riittävällä tasolla, niin sitten pitää keksiä muuta.

Ladd-Toews-Hossa
Kakkonen
Fleischmann-TT-Weise
Desjardins-Kruger-Shaw

Jos TT:n aloittaminen on ongelma niin varmaan vaihto Shawn kanssa olisi yksi mahdollisuus ratkaista tuo. Ei vaan millään haluaisi Shawia keskelle, koska laiturina on huomattavasti parempi pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
pääsisköhän kokeilemaan Haukkapaidassa?

Quennevillen mukaan ensi viikolla saa kokeilla.

En ihmettelisi, jos joko Harrison tai Ehrhoff pelaa pudotuspeleissä säännöllisiä sekä suojattuja minuutteja kokemuksen vuoksi.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Stan laittoi tuulemaan, ukkoa on tullut ovista ja ikkunoista. Hawks rosteri alkaa näyttää aika vakuuttavalta, mutta kyllähän noista rental pelaajista maksettiin kovaa hintaa erittäin kovaa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hawks win! Hawks win! Hawks win!

Presidents' Trophyssa kiinni olevana Washington Capitals kävi kääntymässä United Centerissä ja poistui tappio niskassaan. Dennis Rasmussenille voittomaali tuomarivirheen seurauksena, mutta kaikki otetaan vastaan. Sekä Kane että Toews pistivät kiekot myös verkon perukoille, Crawford päästi kaksi. Siitä nopeasti voi laskea ottelun lopputuloksen.

Ladd vaikutti olevan aika kujalla, mutta ensimmäinen peli pitkästä aikaa Quennevillen alaisuudessa ja käytännössä jokainen vaihto Capitalsin ykkösketjua vastaan. Fleischmann sen sijaan oli varsinkin hyvä, pelasi alivoimaa ja heti ensimmäiseen otteluun orastavaa kemiaa Teräväisen kanssa. Tuohon vielä Weise kolmanneksi lenkiksi, niin ihan hyvä ase siitä saadaan. Aloitusprosentti Teräväisellä 50% tänään, tätä tilastoa täytyy seurata seuraavien pelien aikana. Maaginen syöttö ylivoimalla Toewsin uuniin.

Ihan hyvä matsi iltapäiväotteluksi ja voitto tietenkin lämmittää.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Vaihteeksi suomalaisittain primetime lätkää Chicagosta. Ensimmäinen erä vähän Washingtonille, mutta toisessä erässä kääntyi ja Blackhawks tuli hienosti ohi. Teräväiseltä loistava passi ja Kapteeni iski laattaa pussiin. Lopulta ottelun ratkaisi Rasmussen hienon potkutarjoilun seuraksena. Kanelle jälleen piste ottelun avausmaalista. Oli lähellä toinenkin piste jos Keith olisi lopussa osunut tyhjiin. Ei tällä kertaa.

Vikassa erässä meinas vielä tulla jännäkakka, kun Washington pääsi myllyttämään viidellä kolmea vastaan ja pääsikin maalin päähän. Loppupeli kuitenkin pelattiin tiivistä puolustuspeliä ja kiitoksena 2 pistettä NHL:n tämän hetken kovimmalta joukkueelta. Kiitos!

Uudet tulokkaat Ladd ja Fleischmann vaikutti molemmat oikein lupaavilta. Teräväinen pelipäällä ja paikkoja oli tehdä enemmänkin pisteitä. Koko joukkue muutenkin näytti siltä että tänään pelataan. Hyvä fiilis. Vielä kun tuohon saadaan uusista kavereista Weise ja Hossa sairastuvalta niin ai että. Rotsilla vaikuttas olevan vähän rotsi tyhjänä, on taas hidastunut ja meinaa aiheuttaa vaaratilanteita omissa kun ratkaisut on aika hitaita. Vois olla Ehrhoffille käyttöä, niin pääsis vanha vähä lepäämään. Rotsi kuitenkin fiksu ja hyvä pelaaja niin kauan kun jalka kulkee.
 
Viimeksi muokattu:

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Kruger kyllä teki todellisen hienon eleen antaessaan numeronsa Laddille. Ei olisi välttämättä edes tarvinnut, koska Chicagon organisaatiossa Krugerilla on sentään enemmän pelejä allaan mitä Ladilla. Heino kunnianosoitus kuitenkin kokeneempaa pelitoveriaan kohtaan, joka kertoo Krugerin kunnioituksesta myös joukkuetta kohtaan. Kruger muuten nyt heikon alkukauden ja luokkaantumisen myötä tuskin tulee saamaan ainakaan reilusti yli 1miljoonan lappua jatkoon, joten hän saattaa etenkin Danaultin lähdettyä jopa jatkaa Blackhawkseissa. Joukkuepelaaja jonka puolustuspään kyvyt ovat sitä luokkaa, että näen hänet kyllä halvalla mielläni yhä joukkueessa tulevaisuudessa.

Fleischmann näytti mielestäni todella hyvältä, ja näyttää pelaajalta joka on juuri ideaalinen kolmoseen. Fleischmann jopa taisi käydä ottamassa aloituksiä joista Teuvo vaihdettiin pois. En ole asiaa Fleischmannin tai Weisen kohdalla seurannut, että millä tasolla nämä pystyvät aloittamaan, mutta jos heistä on apua sillä osastolla niin ketju Fleiscmann-TT-Weise näyttäisi paperilla erittäin tomivalta koostumukselta. Isoja kroppia siinä laidoilla vääntämään kulmissa ja raivaamaan tietä keskellä maalin edessä. Ainakin Fleischmann jo näytti ettei kiekollisetkaan taidot ole huonot, vaan pistää kiekkoa nopeasti ja laadukkaasti liikkeelle kun on syöttöpaikkaa. Fleischmannin laukaus myös näytti vaaralliselle. Erittäin tyytyväinen olen herran otteisiin ensimmäisessä pelissään, katsotaan mihin homma lähtee etenemään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Fleischmann jopa taisi käydä ottamassa aloituksiä joista Teuvo vaihdettiin pois. En ole asiaa Fleischmannin tai Weisen kohdalla seurannut, että millä tasolla nämä pystyvät aloittamaan, mutta jos heistä on apua sillä osastolla niin ketju Fleiscmann-TT-Weise näyttäisi paperilla erittäin tomivalta koostumukselta.

Flash kävi eilen yhden aloituksen ottamassa ja sen voitti. Urallaan ei ole koskaan ollut erityisen hyvä aloittaja eikä niitä paljoa edes ota, ja kun ottaa niin pyörii siinä lähellä 50 %:a. Weisella sama juttu, ei aloita säännöllisesti eikä erityisen hyvä ole.

Muuten samaa mieltä viestistä ja uskon myös, että tuo ketju tulee olemaan hyvä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tuli kökittyä lähetyksen ääressä se seitsemän tuntia eikä mitään jäänyt käteen. Hamhuisin suhteen oltiin lähellä, muttei Benning suostunut Bickelliä nappaamaan vähemmän yllättäen. Jos jotain positiivista tästä päivästä hakee, niin mikään joukkue ei minun mielestäni vahvistunut merkittävästi ja kun koko viikkoa pohtii, niin kyllä Bowman todisti olevansa velho.

Keskiviikkona mennään sitten Detroitissa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Teräväiseltä todella hyvä peli samoin Fleischmannilta ja Desjardinsilta myös. Voitto Washingtonista oli kiva päänahka ja antaa joukkueelle lisää itseluottamusta. Roz oli tuossa matsissa paineessa toki niin oli moni muukin ensimmäisessä erässä, mutta onneksi ottelu kestää 60-minuuttia.
Blackhawksien huikea saldo sai jatkoa, 63-0-2 kun joukkue on johtanut kahden erän jälkeen peliä. Ja tämä putki alkoi 2014-2015 kaudella mukaan lukien pleijarit.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Jos miettii, kuinka korkealla hinnat pelaajista olivat, niin pidän näitä Bowmanin hankintoja erittäin onnistuneina. Dano ja 1. kierroksen varausvuoro (+ 3. kierroksen varaus, joka ei haittaa mitään, jos ehto täyttyy) tietysti kirpaisee, mutta jos jostain Stempniakista piti maksaa 2. + 4. kierroksen vuorot tai Russellista (1. tai) 2. kierroksen varausvuoro, Jokipakka ja hyökkääjälupaus, niin hinta oli näihin nähden vähintäänkin kohdallaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hawks win! Hawks win! Hawks win!

Original 6 -kohtaaminen, Wednesday Night Rivalry, Blackhawks & Red Wings. Corey Crawfordin johdolla pisteet himaan lukemin 5-2.

Seabrook tälläsi ensimmäisessä erässä avausmaalin hienon hyökkäyksen päätteeksi, koko avauserä oli vierailta erinomainen. Ainoastaan Wingsien ykkönen Taikurin sekä Zetterbergin johdolla saivat jotain aikaan, mutta Crawford oli loistava jälleen kerran. Toisessa erässä tuo paine vain lisääntyi Blackhawks-maalilla ja ilman Coreyn pelastuksia ottelu olisi voinut päättyä aivan eri lukemiin ja todennäköisesti pisteet olisivat jääneet Detroitiin.

Ottelun käännekohtana olivat siis Crawfordin torjunnat sekä Kronwallin erittäin tyhmä jäähy, jonka johdosta ensin Panarin pisti kahden miehen ylivoimalla kiekon nätisti Mr. Showtimen syötöstä verkon perukoille (ks. Toewsin blokki DeKeyseriin, täydellinen) eikä pitkään mennyt, kun Kaner lisäsi johdon kolmeen maaliin. Viime kevään Stanley Cup-voittaja Brad Richards rokotti kolmannen erän puolessa välissä ylivoimalla kavennuksen, mutta Blackhawks lisäsi vauhtia ja deadline-hankinta numero yksi, entinen Jets-kapteeni teki ensimmäisen maalinsa Hawks-nutussa since 2010. Panarin sekä Kane näyttivät vielä kemiaansa pian Laddin maalin jälkeen, aivan saatanan komea maali. Red Wings teki vielä yhden ottelun lopussa, jolle Crawford ei voinut mitään.

Seabrookille neljän pisteen ilta, Kanelle kolmen pisteen ilta ja Breadman jatkoi erinomaisia otteitaan kahdella maalillaan. Analysoidaan hieman enemmän vielä deadline-hankintoja:

- Ehrhoff oli hyvä, pelasi ylivoimaa sekä laukoi paljon eikä mielestäni ollut ongelmissa omissa, jos jotakuta liike epäilytti niin ainakin tänään oli hyvin mukana vauhdissa
- Fleischmann on näppärä kaveri edelleen ja pelaa Teuvon kanssa hyvin yhteen
- Laddille maali, muuten kyllä vaikutti hermostuneelta sekä hitaalta, mutta kyllä hänellä lähtee vielä aivan varmasti

Weise pelannee huomenna todennäköisesti, ainakin coach Q:n päivällä annetun haastattelun perusteella. Marian Hossa pelaa joko sunnuntaina tai ensi viikon keskiviikkona.

Huomenna Bostonissa eli back-to-backit menossa.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Recappia puskikin jo Licolta. Hyvä energinen peli jengiltä. Tuo 3-0 maali oli jotain niin kaunista, että meinaa ihan tippa tulla linssiin. Laddin peli tosiaan selvästi hakee vielä, mutta silti tekee jo tulosta.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Vittumaisen hyvä jengi löytyy Windy Citystä, toivotaan että Crawfordilla ei ihan samanlaista päivää ole viikonloppuna.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Kolmoskentällä olikin sitten vähän hankalampi ilta, kun silmällä katsoen joutuivat pelaamaan paljon vastustajan ykköskenttää vastaan. Aloituksissa Teuvo taas suuren suurissa vaikeuksissa.

Positiivista ehdottomasti se, että kaikkien ollessa terveenä tämä joukkue tulee olemaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa pitkässä pudotuspelisarjassa. Vaikka Ladd onkin jäänyt vähän telineisiin, niin uskoisin, että kyllä se siitä vielä. Osoitti jo tällä maalillaan, että on vahva jässikkä vääntämään kiekkoja sisään maalin edestä, josta pudotuspeleissä niitä rumia maaleja täytyy saada tehtyä. Ei liene kovinkaan huokutteleva skenaario vastustajan parhaille joutua pelaamaan tuota Ladd-Toews-Hossa kolmikkoa vastaan. Kakkoskenttä ei myöskään osoita hyytymisen merkkejä. Ylivoima toimii kuin rasvattu ja nyt ollaan jo suhteellisen isolla marginaalilla koko liigan toiseksi paras ylivoimajoukkue. Kun Hossa palaa, niin Shaw tulee vahvistamaan joko kolmos- tai neloskenttää, jolloin koko hyökkäyspaletti tulee olemaan erittäin hyvin balanssissa. Puolustuksen osalta luotan sekä Gustafssoniin että TvR:ään ja näiden lisäksi siellä on nyt syvyyttä silläkin osastolla ihan riittävästi. Viimeisenä lukkona tietysti Craw, jota ei nyt mielestäni saisi ylipeluuttaa. Loppukaudesta Crawlle täytyy löytää enemmän huilivuoroja.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Olipahan hieno matsi Detroitia vastaan! Omasta mielestäni jos ei jopa kauden paras peli niin ainakin hyvin lähelle. Onnistumisia tuli niin monelle pelaajalle, ettei osaa sanoa mistä näitä ajatuksia lähtisi purkamaan...

No aloitetaan vaikka tuosta avausmaalista. Teräväinen ja Gustafsson pelasivat upeasti Seabrookin vetopaikkaan, josta karmea tälli ohi Mrazekin. Ensimmäinen erä oli viihdyttävää kiekkoa, eikä juuri pelikatkoja nähty. Tasaista peliä ja erityisesti Crawfordin loistavat otteet pitivät Chicagon johdossa.
Toisessa erässä Detroit hölmöili kahdella peräkkäisellä jäähyllä itsensä kahden miehen alivoimalle, eikä Chicago kauaa aikaillut. Kiekko viivaan Seabrookille, joka palautti maalin kulmalle Kanelle, joka sai Toewsin mahtavan sijoittumisen takia siirtää kiekon täysin vapaana toisella kulmalla odottavalle Panarinille. Panarin ei tuollaisista paikoista missaa ja Chicago kahden maalin johtoon. Tässä vaiheessa olisi ollut jo paikka hieman huokaista, mutta sehän ei sopinut Haukoille. Ei muuta kun lisää painetta peliin ja Detroitilta selkäranka katki. Seabrookilta mahtava kääntö keskialueelta, jonka seurauksena Kane täysin vapaana. Kane oli tuttuun tapaansa maaginen ja tälläsi hyvästä vetopaikasta kiekon reppuun. 3-0 ja Detroitilta selkäranka poikki.

Viimeisessä erässä Detroit sai vielä jotain aikaiseksi ylivoimalla ja peli entisen Blackhawks pelaaja Richardsin toimesta 3-1. Loistava laukaus screenin takaa, ei tsänssejä Crawfordilla. Detroit sai näennäisesti ainakin pientä innostusta peliin, mutta vain viiden minuutin kuluttua Andrew Ladd iski maalineduskahakasta kiekon reppuun. Tässä vaiheessa peli oli jo taputeltu, mutta sehän ei Kanea ja Panarinia kiinnostanut. Yksi kauden upeimmista maaleista, kun Kane syöttää 3vs2 hyökkäyksessä Panarinille, joka tällää upealla onetimerilla kiekon reppuun. Lopussa Detroit sai vielä aikaiseksi yhden maalin, mutta mitään mahdollisuuksia pelin kääntämiseen ei enää ollut. Tästä saa kiittää muunmuassa Rasmussenia ja Shawia upeista takakarvauksista orastavissa 2vs1 tilanteissa.

Ehrhoffista sen verran, ettei vaikuttanut yhtään siltä, kuin kaverilla olisi ollut jotain ongelmia tällä kaudella. Mielestäni pelasi kiekolla hyvin, pääsi ihan hyvin paikoille ja paremmalla onnella olisi tehnyt hienon maalinkin tänään. Tällä kertaa juuri ratkaisutilanteessa kiekko pomppasi lavan yli, jonka takia veto tyhjistä ohi. Tuollaisia tilanteita ei olisi voinut kuvitellakaan sattuvan vaihdossa menneelle Scuderille. Yhden pelin perusteella ainakin Scuderiin verrattuna todella iso upgrade. Saa nähdä miten peli kulkee jatkossa. Toistaiseksi ainakin täältä peukku hankinnalle.

Tässä kohtaa voi varovaisesti jo lupailla, että tänä vuonna tullaan menemään taas kovaa. Ainakin tämän pelin perusteella kaikki ainekset on mennä pitkälle. Tietysti vielä paljon voi tapahtua, mutta tässä vaiheessa näyttää hyvin lupaavalta. Vielä on kovia nimiä tulossa takaisin rosteriin ainakin Hossan ja Krügerin muodossa, ja melkein ihan harmittaa laittaa osa pelaajista vilttiin. Niin Rasmussen kuin Mashinterkin pelannut viimeaikoina hyvin, vaikka ovatkin todennäköisesti ensimmäisenä tipahtamassa ulos pelaavasta kokoonpanosta.

Tänään peli Bostonia vastaan ja nähtäväksi jää jatkuuko lento samanlaisena, vai vaatiko Detroit pelin onnistumiset veronsa. Epätasaisuus kauden mittaan ollut pienoinen ongelma ja nyt pitäisi pyrkiä pääsemään siitä eroon, jotta ollaan valmiina playoffeissa!
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Boston nappasi 4-2 kotivoiton, aika vaisuksi jäi Blackhawksin esitys back-to-backin jälkimmäisessä ottelussa. Maalit Toewsille sekä Fleischmannille. Darlingilta ei kovinkaan vahva peli, nyt täytyis pojan päästä pelaamaan ja itseluottamus kuntoon. En tiedä pystyykö häntä esimerkiksi laittamaan Rockfordiin ilman waivereita pelaamaan muutaman matsin, mutta jos ja kun ei, niin täytyis tulla Quennevillelta vastuuta nyt selkeästi useammin, vaikka ohjelma onkin suht kevyt. Toki ymmärrän peluutuksen, koska pudotuspelipaikka ei ole vielä varma ja divisioonan voitto olisi totta kai huikea juttu jatkon kannalta sekä kevyt ohjelma tukee Crawfordin peluuttamista. Mutta kuitenkin, kyllä tuo joukkue Darlingillekin voiton pystyy pelata, jos poika saisi vähän itseluottamusta kuntoon.

Weisen ensimmäinen peli Hawks-nutussa ja vaikutti ihan pirteältä tapaukselta, vähän isompi versio Shawista ja ehkä hieman taitavampi kiekon kanssa. Hän aloitti nelosessa Panikin ollessa poppareilla, mutta toisessa erässä pääsi pelaamaan Flashin sekä Teuvon kanssa, jota varmaan oli suunniteltukin. Toivottavasti saavat jatkaa yhdessä, koska kyllä tuossa potentiaalia on. Teräväinen on pelannut ihan eri tasolla viime ottelut, tänäänkin teki hienon esityön Fleischmannin uran ensimmäiseen Hawks-nutussa tehtyyn maaliin.

Kyle Baun teki muuten kahden vuoden jatkosopimuksen. Ei ole pojasta mitään kuulunut, kolme syöttöpistettä Rockfordissa. On ilmeisesti ollut loukkaantuneena. Täällä nopeimmatkin olivat antamassa hänelle rosteripaikkaa parin ottelun perusteella, mutta aika vaisu on ollut toinen vuosi ammattilaisena.

Leveyttä on ja sitä pitää käyttää hyödyksi. Sunnuntaina Detroit tulee vierailulle United Centeriin, toivottavasti Hossa palaa jo silloin. Krügeristakin tuli uutta tietoa, kuulemma todennäköisesti palaa jo ennen runkosarjan loppua, joka on erinomainen uutinen.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Kaiken kaikkiaan tuntui, että vähän oli bensa loppu eikä kunnollista kirivaihdetta saatu oikein missään vaiheessa päälle. Olihan siinä kolmannessa erässäkin muutama paikka, mutta vedot menivät pääasiassa ohi, yli tai sitten ne jäivät blokkeihin.

Darlingilla tosiaan kiekot pomppivat aika vaarallisen näköisesti. Kolme maalia suorista vedoista. Näitä ei NHL-maalivahdille kovin montaa pelissä pitäisi mennä. Myös mailapelissä ja paluukiekkokontrollissa ero on kuin yöllä ja päivällä verrattuna CC:hen. Kun tätä harvoin näkee, niin ei enää edes muistakaan, miksi Crawford aloittaa kaikki muut paitsi molemmat B2B-pelit. Samaa mieltä kuitenkin @Lico kanssa siitä, että Crawta pitäisi lepuuttaa ennen pudotuspelejä enemmän.

Kakkoskentältä ei se parhain peli. Panarinin kaksi kiekonmenetystä Bergeronille keskialueella samassa vaihdossa maksoivat maalin. Toivon mukaan tässä maksetaan niitä oppirahoja, että tälle keskialueen kynäilylle on aikansa ja paikkansa - ja se ei ole silloin, kun sinua puolustaa yksi maailman parhaista kahden suunnan senttereistä.

Ladd oli vahva fyysisessä pelissä sekä maalin edustalla. Ylivoimamaalissa ensin hyvä maski ja sitten siirto Toewsille, joka pääsi lyömään tyhjiin. Ladd on kuitenkin Chicagossa piste per peli tahdissa, joten hirveästi valittamista ei taida olla.

Nyt uskaltaa jo sanoa, että näyttää vahvasti siltä, että Teuvo on löytänyt paikkansa. Kolmoskenttä sai molemmissa koostumuksissa luotua hyviä paikkoja hyökkäyspäässä ja toisaalta puolustivat kurinalaisesti omassa päässä. Tänään Teuvo kaivoi jopa ainakin yhden aloituksen Bergeroniltakin. Teuvon vahvuudet tulevatkin juuri keskikaistalla esiin, kunhan tuo aloituspuoli vain saataisiin edes säädylliselle tasolle jotenkin. Bowmanin vastikään antamasta (the 670 Score) haastattelustakin käy ilmi, että tarkoituksena on tosiaan nyt vakiinnuttaa Teuvon paikka. Häntä on kuitenkin palloteltu kokoonpanossa eri paikoissa sekä muiden huonojen peliesitysten että hänen monipuolisuutensa takia. Bowmanin puheista on nähdäkseni rivien välistä luettavissa, että Teuvolla on vahvasti tulevaisuus tässä organisaatiossa. Kun häntä peluutetaan tuossa kolmoskentän keskellä, hänelle saadaan varmasti tehtyä halpa siltasopimus. Kun Danokin kaupattiin jo nyt, niin sitä suuremmalla syyllä Teuvo ei ole lähdössä mihinkään.

Weise edustaa kokoonpanossa tällä lyhyellä otannalla mielestäni ehkä enemmän sitä, mitä Bickellin piti antaa tälle joukkueelle. Terrierin ja/tai agitaattorin hommat jäänevät edelleen Shawlle.
 
Viimeksi muokattu:

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Semmoinen peli ja ei siitä nyt sen enempää.

Weisestä en kyllä uskalla sanoa viellä viellä mitään, oli ehkä turhan ankea tappio peli että nähtiin sitä parasta osaamista. Fleischmann sen sijaan on pelannut jo kolme peliä mielestäni selvästi hyvin. "Flash" on ollut näissä kolmessa pelissään kokonaisuutena yksi joukkueen parhaista hyökkääjistä, joka on jo jotain positiivista. Fleischman on monta kertaa luonnut varaallisen näköisiä tilanteita tyhjästä erittäin vahvoilla nousuillaan, ja kädet näyttävät toimivan että saa varaallisen oloisia laukauksiakin lähteemään ja ihan maalia kohti jopa. TT pelaa kyllä paremmin keskellä mitä laidassa, selvästi aktiivisempaa pelaamista keskellä, eikä tuo nykyisellään edes kovin pahasti laitakahinoissa ota turbiiniin, vaan neppailee ihan ok kiekkoa väljemmille vesille omille poimittavaksi. Ehrhoff on ollut minusta myös hyvä, ei ole ollut hänen pelaamisessaan mitään ongelmaa.

Ladd pelannut nousevalla trendillä, mielestäni tämä peli oli hänen parhaansa näistä kolmesta. Vähän mietityttää kun Hossa tulee takaisin, että miten käy paraneeko kentän peli Hossan myötä vai miten käy. Toivottavasti Hossa on nyt saanut lomalla päähänsä myös syöttää nopeammin, jos syöttöpaikkaa on. No mutta hienoa että Hossa tekee paluun pian, on hän todella iso palanen joukkuetta, ja Juokkueen takakarvaaja numero yksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös