Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 457 839
  • 1 994

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Itelle Sekac ei sen kummempia fiiliksiä oo aiheuttanut suuntaan tai toiseen. Kuitenkin jos jotain peliminuutteja on Chicagossa luvassa, niin ne ois neloskentässä lähinnä 5vs5 peliä. Eli ei ihan hirveesti peliaikaa ottelua kohti. Tuolla "jämäpaikalla" menettelee kyllä Mashinter, vaikka oon siitäkin täällä joskus avautunut. On kuitenkin niin halpa ukko kun voi olla, eikä mitenkään erityisen hasardi. Pelaa tuollaista peruspeliä ja toisinaan heittää jopa byyrin. Hintansa takia just se mitä Hawks tuonne neloseen tarttee. Kaiken kuuleman perusteella vielä oikein hyvä joukkuehengen luoja.

Se siinä vähän on kun kärkeen on ladattu niin saakelisti paukkuja, että tuonne perälle pitää olla halvempaa miestä tarjolla.

Niin ja onhan meillä vielä Panik, joka kyllä menee Mashinterin edelle ainakin jos muu joukkue on terveenä. Voi tarvittaessa pelata ylemmissäkin kentissä.

Sekacille siis moro vaan. Ihan hyvä pelaaja mut ei vaan mahdu. Jossakin muualla varmasti pääsee pelaamaan enemmänkin.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Bob MacKenzien twiottejä lueskelin:

Sounds like Christian Ehrhoff will be moving from LA to CHI. Not an official trade but likely to occur. #TSN#tradecentre

22:35 - 26. helmikuuta 16


Scuderi olisi sitten toiseen suuntaan matkalla.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Bob MacKenzien twiottejä lueskelin:

Sounds like Christian Ehrhoff will be moving from LA to CHI. Not an official trade but likely to occur. #TSN#tradecentre

22:35 - 26. helmikuuta 16


Scuderi olisi sitten toiseen suuntaan matkalla.
Mielenkiintoista kauppaa kyllä hierotaan. Ilmeisesti Chicago olisi ottamassa tässä kaupassa sitten Scuderin palkkoja jonkun verran maksettavakseen, sillä sopimus jatkuu vielä ensi kauteen, mutta huhuissa on myös, että Kings maksaisi tämän lisäksi osan Ehrhoffin palkasta. Siellä kyllä hierotaan kahden eliitti-GM:n taholta näköjään yksityiskohdat kuntoon.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Christian Ehrhoff
-> Blackhaws

Rob Scuderi
-> Kings

Jumalauta kelpaa !
Blackhawks pitää Scuderin palkasta 50%, vastaavasti Kings pitää Ehrhoffin palkasta 15%. @Lico taisi kesällä haaveilla Christianin tulosta ja nyt se sitten tapahtui. Mutta mikä tärkeintä, Scuderi on nyt poissa! B)
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hyvä treidi molempien organisaatioiden kannalta. Molemmat joukkueet tekivät tilaa itselleen, Kings tälle kaudelle ja Blackhawks ensi kaudelle ($0.175 miljoonaa). Lisäksi Bowman hommasi tässä varmasti paremman pelaajan, joka voi osoittautua ihan hyväksi syvyyshankinnaksi. Toivottavasti pääsee kokeilemaan.

Huhuissa oli jo toki aikasemmin, että Scuderi eläköityisi kauden jälkeen, jolloin Blackhawks pääsee eroon tuosta 1.25 miljoonasta.

Tuli kesällä tosiaan saksalaista toivottua, mutta se oli silloin ja nyt on nyt. En enää pidä samana upgradena kuin kesällä.

Hyökkääjää vielä hakee kolmosketjuun Stan, katsotaan mitä tapahtuu. Jos ennen deadlinea tulee niin jää varmaan lähetys vatvomatta.

EDIT: Krüger kunnioittaa veteraaneja ja antaa Laddille tutun numeronsa eli #16. Marcus käyttää jatkossa numeroa #22.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on sitten ketjullinen hyökkääjiä hankittu, ja kiekollinen puolustaja. Mitäs muuta saisi olla? Money no problem.

Toivoin jo aiemmin, että Chicago ei voita mestaruutta tänä vuonna ja näiden vahvistusten myötä toivon enemmän, että ei voita. Vähän vaihtelua kaipaisi. Mutta eipä tuo Dallas varmastikaan pystyisi ottelusarjassa Chicagoa voittamaan, eikä St. Louis eikä San Josekaan sitten kuitenkaan. Los Angeles on ainoa mahdollinen. Ja kun finaalissa tulee Washington tai Rangers vastaan niin ei niistä ole vastusta, kun neljä voittoa tarvitaan mestaruuteen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja nyt vielä Weise ja Fleischmann vaihdossa Danaultiin. Alkaa olla joukkue valmis ainakin materiaalin puolesta pudotuspeleihin, kun vielä Hossa ja Kruger pääsevät kentälle.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
StanBow häärii kaupoilla kuin hyrrä ja Danault vaihtoi maisemaa sitten sen seurauksena. Onnea Philippille Habseihin. Työkalut löytyy. Fleischmanista en usko olevan välttämättä meille mitään apua pelillisesti, mutta Weise saattaa ollakin sitten toinen juttu. Laddin kera tuo jengin fyysisyyden asteen yhtäkkiä eri levelille. Omaa lisäksi rightin kätisyyden ja osaa tehdä välillä maalin parikin. Teuvo siirtynee sitten näiden siirtojen seurauksena takaisin kolmosen keskelle ja saattaa siis hyvinkin pelata yhdessä Weisen kanssa. Varmaa on kuitenkin nyt, että tervehenkinen kilpailu-asetelma nostaa jälleen päätään. Ehrhoff puolustukseen tuomaan vielä syvyyttä/ paikkaamaan rivejä jos kato käy. Kelpaa, vaikka terävin tatsi ukolta viimeaikoina ollutkin hakusessa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Minkälainen kaveri tuo Danault on?

Kaikkea hyvää Weiselle ja Fleischille. Molemmat aloittivat kauden erittäin hyvin, mutta hyytyivät sitten, ehkä tasolleen.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Eiköhän se ollut nyt tässä, huhhuh. Bowman pisti haisemaan. Aika yllättävä veto tuo Danaultin kauppaaminen - enpä tätäkään osannut aavistaa.

Samaa mieltä @Ben Marco kanssa Weisestä ja Fleischmanista. Weise on todennäköisesti etenkin pudotuspeleissä tuo mukavan lisän tuohon kolmoskenttään. Muutettavat muuttaen hyökkäyskentälliset kaikkien terveenä ollessa näyttänevät siis likipitäen tältä:

Ladd - Toews - Hossa
Panarin - Anisimov - Kane
Shaw - Teräväinen - Weise
Desjardins - Krüger - Panik
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Luin yöllä twitteriä unen rajamailla, ja siellä joku pohti, että tietääkö Bowman ja kumppanit ensi vuoden capista jotain, mitä me muut emme. Viimeinen huraa, ennen kuin joukkue hajoaa laskevan capin takia...

Nyt mennään kyllä kovaa, eikä tällä joukkueella voi olla kuin yksi tavoite.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
No nyt saadaan kertakaikkiaan ainakin myös Bottom osastolle variaatiota rakentaa ainakin yksi tehokas kenttä lisää. Näinköhän tätäkin treidiä on valmisteltu jo vähän aikaa, kun Teuvoa yllätys vetona peluutettiin viime pelissä keskellä.

Näillä muutoksilla alkaa kyllä Blackhawksin joukkue, jopa paperilla olla kilpailija viime vuotiselle rosterille. Tosin hintaakin tästä on nyt maksettu merkittävimpinä Danault, Dano ja 1 varaus.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Weisen lähtö tuntuu erittäin pahalta, mutta ainakin kaveri pääsi joukkueeseen, jossa saa taistella kannusta ihan tosissaan. Weise on loistava roolipelaaja ja käsiäkin löytyy jonkin verran. Viime kevään pudotuspeleissä Canadiensin parhaimmistoa joka osa-alueella.

Tietääpä ainakin minkä joukkueen kelkassa siinä vaiheessa, kun Canadiensin kausi päättyy. Kaikkea hyvää Weisen Dalelle.
 

Gneisenau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Metropolitans
Mainio siirto Chicagolta jälleen kerran, Ehrhoff ei oikein sopeutunut losiin ja nyt on mahdollisuus näyttää että taitoa on vielä pelata hyvällä tasolla.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Minkälainen kaveri tuo Danault on?

Asenteen ja voitontahdon puolesta verrattu Toewsiin, kiekolliset taidot eivät ole samalla tasolla lähelläkään, mutta puolustussuuntaan erinomainen näiden parinkymmenen ottelun perusteella. Hyvä aloittaja, tekee paljon töitä.

Tällä hetkellä nopeampi sekä taitavampi versio Marcus Krügerista, ja uskon, että potentiaalia vielä on.

Onko lähdettä tälle? Olisi fantastinen uutinen.

En muista oliko se jonkun toimittajan mutuiluviesti vai jopa artikkeli Twitterissä, joka tuli vastaan, mutta tästä on vierähtänyt jo tovi. Todennäköisimmin oli kyseisen kirjoittajan omaa mutuilua, joten jätetään epätodennäköisen huhun asteelle.

Dale Weise on ihan hyvä lisä, mutta Danaultista mä en olisi luopunut näitä kahta vastaan. Kokemusta toki pudotuspeleihin roppakaupalla lisää, mutta mitä siellä kulissien takana Bowman sitten tietää?
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Minkälainen kaveri tuo Danault on?

Yllättävä kauppa Chicagon näkökulmasta, koska moni - minä mukaan lukien - uskoi juuri Danaultin olevan Krugerin korvaaja jatkossa.

Mielestäni hyvä puolustava sentteri. Pelasi pääasiassa kolmoskentän sentterinä kovia vastustajan kenttiä vastaan (en tarkastanut QoC-tilastoja eli mutulla) puolustavassa roolissa ihan mallikkaasti. Olisi ilman pitkää loukkaantumista todennäköisesti ollut NHL-kokoonpanossa jo aikaisemmin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kiitos. Bergevin oli aikoinaan varaamassa Danaultia ja tietää/tuntee pelaajan. Tietenkin Habsit tarvitsivat ihan NHL-pelaajankin, kun kaksi kokenutta pelaajaa poistui.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Nyt kun tässä vajaat puolisen tuntia tätä on sulatellut, niin onhan tämä ihan hyvä kauppa tulevaa post-seasonia silmällä pitäen. Yli vuoden vain kun odottaa yhden pelaajan debyyttiä, sitten vihdoinkin sen näkee ja huomaa, että potentiaalia on parempaakin, kunnes poika kaupataan pois. Oli herätessä vähän outo fiilis, mutta kyllä tän sulattaa.

Voikohan olla, että Bowman & coach Q tykkäsivät Rasmussenista sekä Kerosta niin paljon, että pojat saavat ensi syksynä mahdollisuuden napata paikkansa vakiorosterista. Ei se Kero mikään huono ollut visiitillään, hän oli myös hyvä aloituksissa ja pääsi nopeasti alivoimaakin pelaamaan. Tämä voisi selittää osittain sitä miksi Danaultista luovuttiin, vaikka ensi kausi olisi mennyt edelleen halvalla sopimuksella, toki pienellä korotuksella.

Bob Mac twiittasi aamuyöstä Bowmanin kohdalla sen, että lienee valmis, jos kukaan ei tartu Bickelliin. Tuli mieleen tässä samalla, että onkohan Bryanin sopimuksessa joku pykälä, jossa saa heinäkuun ensimmäisenä päivänä ison osan oikeasta palkasta, jolloin hänet olisi helpompi treidata caphitteineen pois?
 

Ralph

Jäsen
Ladd - Toews - Hossa
Panarin - Anisimov - Kane
Shaw - Teräväinen - Weise
Desjardins - Krüger - Panik
Voisiko Fleischmann olla parempi vaihtoehto kuin Panik?

Ladd - Toews - Hossa
Panarin - Anisimov - Kane
Fleischmann - Teräväinen - Shaw
Desjardins - Kruger - Weise
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisiko Fleischmann olla parempi vaihtoehto kuin Panik?

Ladd - Toews - Hossa
Panarin - Anisimov - Kane
Fleischmann - Teräväinen - Shaw
Desjardins - Kruger - Weise

Onko jotain näyttöä Teräväisen sentterikyvyistä? Viime vuoden unelmafinaalit Vermetten laiturina, eikä tällä kaudella ole kulkenut millään paikalla.
Onko mitään varahevosta Teuvon tilalle kolmosen sentteriksi, jos homma ei ala toimimaan ennen pudotuspelejä tai edes siellä?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tuli mieleen tässä samalla, että onkohan Bryanin sopimuksessa joku pykälä, jossa saa heinäkuun ensimmäisenä päivänä ison osan oikeasta palkasta, jolloin hänet olisi helpompi treidata caphitteineen pois?

Ei ole. Päinvastoin ens kaudella Bickellin caphit on 4,0 miljoonaa ja palkka 4,5 miljoonaa. Ja mitään bonuksia ei ole ens kaudella. Todella vaikeaa tuon sopparin kauppaaminen mihinkään muualle kuin Torontoon kera ykköskierroksen varauksen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ei ole. Päinvastoin ens kaudella Bickellin caphit on 4,0 miljoonaa ja palkka 4,5 miljoonaa. Ja mitään bonuksia ei ole ens kaudella. Todella vaikeaa tuon sopparin kauppaaminen mihinkään muualle kuin Torontoon kera ykköskierroksen varauksen.

No niinpä tietenkin eli vielä vaikeampaa löytää kumppani. Kiitos informaatiosta, tajusin nyt itsekin mistä nämä bonus-tiedot löytyvät.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Onko jotain näyttöä Teräväisen sentterikyvyistä? Viime vuoden unelmafinaalit Vermetten laiturina, eikä tällä kaudella ole kulkenut millään paikalla.
Onko mitään varahevosta Teuvon tilalle kolmosen sentteriksi, jos homma ei ala toimimaan ennen pudotuspelejä tai edes siellä?

Aloitukset ovat ongelma. Pelaahan tuo laiturinakin aika pitkälle sentterin kaltaista roolia hyökköysalueella, eroina aloitukset ja omissa paikkapuolustus, joten eipä tuolla niin dramaattista merkitystä kentän tapahtumiiin ole pelaako laidassa vai keskellä. Itseasiassa pelaa omissa paremmin sentterinä paikkapuolustusta, koska osaa aika hyvin haistella mihin kiekko liikkuu. Shaw jos on vieressä niin varmasti jakavat aloitus vastuuta paljon Teuvon päivän aloitusvireen mukaan, joka tietenkään ei ole se paras vaihtoehto, koska siinä tulee se pieni viive kun laituri ja sentteri vaihtavat paikkaa aloituksen jälkeen.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Onko jotain näyttöä Teräväisen sentterikyvyistä? Viime vuoden unelmafinaalit Vermetten laiturina, eikä tällä kaudella ole kulkenut millään paikalla.
Onko mitään varahevosta Teuvon tilalle kolmosen sentteriksi, jos homma ei ala toimimaan ennen pudotuspelejä tai edes siellä?

Kero ja Rasmussen nyt ainakin. Toi @Ralph tekemä ketjukoostumus näyttää omaan silmään hyvältä. Jos Teräväisellä ei lähde sentterinä, niin nostetaan Kero tuohon, siirretään Teräväinen oikeaan laitaan ja tiputetaan Shaw neloseen. Toinen vaihtoehto on sit päinvastoin ja Fleischmann tai Desjardins vilttiin. Kyllä tuossa pitäis olla ihan sopivasti vaihtoehtoja tuon bottom6 osaston kanssa. Ja kyllähän toi Fleischmann - Shaw kaksikko muodostaisi kovimmat laiturit, mitä Teuvo on tällä kaudella päässyt sentteröimään. Joten en vielä ainakaan mitenkään liikoja lähtis Teräväisen tulevaa roolia analysoimaan. Kuitenkin tällä kaudella ne muutamat stintit muunmuassa Kanen kanssa toimineet hyvin ja ykkösessäkin pisteitä tuli ihan kelvollisella tahdilla. Danaultin, Desjardinsin ja Teuvon muodostama kolmoskenttä nyt ei saanut oikein ollenkaan peliä kulkemaan hyökkäyspäässä, ja Teuvon tehokkuus laski melkoisesti kun tuo kenttä iskettiin "vakituiseen" muottiinsa.

Kyllähän tossakin treidissä siirrettiin prospekti kahteen valmiiseen pelaajaan. Fleischmann vaikuttais kovalta kolmoskentän kaverilta ja Weise puolestaan ilmeisesti työläs roolipelaaja. Eli saatiin just niitä palasia mitä tarvittiinkin. Danault hyvä pelaaja puolustussuuntaan, mutta pisteitä ei ainakaan tällä kaudella tullut odotetulla tavalla. Voi nousta isoon rooliin tulevaisuudessa uudessa seurassa ja kehittyä valtavan hyväksi pelaajaksi. Tätä kautta ajatellen näen treidin kuitenkin upgradena. Joskus tulevaisuudessa voi harmittaa että päästettiin Danault menemään. Mutta tässä on nyt all-in mode päällä joten mennään sitten kunnolla.

Lisätään vielä että nykyinen kokoonpano näyttää kyllä ihan törkeen kovalta pudotuspelejä ajatellen. Puolustukseen vielä yhtä peruspakkia kaipailis, mutta ei kai tuo niin pakollinen ole jos Ehrhoffista on yhtään pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös