Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 458 088
  • 1 994

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Voittoja voittojen perään. Tässä täytyy jo alkaa oikein pistää laskuria päälle, meneekkö kymppi putkeen rikki.

Tosiaan Anisimov pois, ja Teräväinen paikkaamassa. Ei tuo missään tapauksessa katastrofi ollut, mutta aloitukset ja fyysinen peli sen verran vierasta ettei tuo ole viellä Teuvon paikka. Kuitenkin Teräväisen esitylset ovat olleet tällä kaudella lupauksia herättäviä. Mielestäni Teräväinen on kehittyt todella hyvin niissä asioissa joissa kehitettävää on paljon, kaksinkamppailut ja rohkeus ajaa laidoissa kiekkoon. Nyt Teuvo jo laittaa itseään likoon, ja menestyykin kamppailuissa huomattavasti paremmin mitä ennen.

Panik ei esittänyt mitään. Eipä ollut mitään odotuksiakaan, joten täytti ainakin omat odotukseni täydellisesti.
 

Antero Boston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
Voittoja tulee. Hossa ja Toews alkaa pikkuhiljaa olemaan tikissä, Toews varsinkin suorastaan dominoi aina kentällä ollessaan.
Teuvo tosiaan viime yönä "tuurasi" Anisimovia ja varmaan siirtyy takaisin kolmosen oikeaan, kun Anisimov tulee takaisin.

Tuota Scuderin peluuttamista sietää ihmetellä. Miksi sitä ei lähetetä jo alas ja nosteta tilalle, esimerkiksi vaikka Pokkaa?? Scuderu ei kerkiä mihinkään, on myöhässä joka tilanteesta ja ukkoja menee ohi vasemmalta ja oikealta. Viime yönä Scuderin peliä parhaiten kuvastaa tilanne missä hän oli oman maalin takana kiekon kans, vastustaja ei karvannut ja hän olisi voinut tulla kaikessa rauhassa itse kiekon kanssa pois maalintakaa, mutta mitä tekee Scuderi? Laittaa kiekon täysillä ränniin.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tuo Scuderi juttu on täysi tosi, ja ainoa pelaaja jolle nyt voi antaa kritiikkiä. Kaverin kyky pelata kiekolla on jotain aivan hirveää roiskimista, roiskimista ja viellä kerran roiskimista. Hyökkäyksissä tuolla on aivan sama tapa pelata kiekolla, joko tuhnu laukaus suoraan maalinvahdin syliin tai sitten kiekko ränniin. Rozival sentään osaa syöttää yksikertaisen syötön lapaan, joten kyllä tämä turhake Scuderi pitäsi karkoittaa viellä pidemmälle kun Rockford. Scuderin olessa kentällä Blackhawksin peli on eniten sekaisin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hawks win! Hawks win! Hawks win!

Yhdeksäs voitto putkeen lukemin 2-1 vieraskentältä, Bell Centeristä, Montreal Canadiensin kotiluolasta. Coach Quenneville nousi tämän voiton myötä 783:n voitollaan historian toiseksi menestyneimmäksi päävalmentajaksi voitettujen otteluiden perusteella. Onnittelut, kun tätä luet. Ottelun ykköstähti.

Ensimmäisessä erässä kaikki maalit, Toews upeasta Shawin tarjoilusta sekä Ryan Garbutt hurjalla laukauksella voittomaali. Panik sai syöttöpisteen ja oli mielestäni hyvä sillä rajallisella peliajalla. Valitettavasti hänen kohdallaan peliaika jäänee jatkossakin pieneksi, kun Shaw pelaa niin saatanan hyvin ykkösessä tällä hetkellä.

Gustafsson tosiaan poissa niin kuin edellä kerrottiin, katsotaan pelaako huomenna. Anisimov teki myös paluun, lensi joukkueen perässä Montrealiin. Crawford ei ole edelleenkään varsinaisella peliajalla Habseille hävinnyt ja oli tänäänkin erinomainen sekä toi Blackhawksille voiton.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Huikeaa, suurin yksittäinen syy tämän kauden hyvään menestykseen on elämänsä kautta pelaava Crawford.
Toivotaan että netissä pyörivät huhut Chicagon kiinnostuksesta Jonathan Drounia kohtaan ovat tuulesta temmattuja.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Huikeaa, suurin yksittäinen syy tämän kauden hyvään menestykseen on elämänsä kautta pelaava Crawford.
Toivotaan että netissä pyörivät huhut Chicagon kiinnostuksesta Jonathan Drounia kohtaan ovat tuulesta temmattuja.

Samaa mieltä Crawfordista. Mies on tällä kaudella ollut aivan uskomattomalla pelipäällä ja tällä hetkellä nähdäkseni Vezina-ehdokas tasoa vähintäänkin. Valitettavasti Holtby on pelaamassa sellaista kautta, että ilman pitkää huonoa jaksoa Vezina-voittajasta ei taida olla epäselvyyttä.

Kyllähän tuo Drouin toki kelpaisi, jos hinta vain ei olisi liian kova. Käytännössä Yzermanin pyynti Drouinista on luokkaa valtava ja joukkeita, jotka hänestä ovat kiinnostuneita, on vähintäänkin toista- jollei kolmattakymmentä. Mitään posketonta ylihintaa en Drouinista lähtisi maksamaan, sillä tuo kauppa toteutuessaan todennäköisesti sisältäisi yhden NHL-pelaajan ja huippulupauksen (eli Dano tai Teuvo) sekä ykkösvarausvuoron. Uskoisin, että monella muulla toimitusjohtajalla on tarjota Drouinista houkuttelevampaa pakettia kuin Stanilla. Samasta syystä en erityisemmin elättele toiveita, että Drouin Chicagoon päätyisi.
 
Viimeksi muokattu:

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Hienoa voittoputki jatkuu, nyt seuraavaksi se kymppi rikki. Yhdyn edellisiin, että Crawford on ollut huikea. Carwford kyllä pelaa parasta kauttaan, ja on viime keväästä asti ollut loistava. Crawfordin sijoituminen etenkin on vakuuttavaa, kun homma toimii niin osaa mainiosti lukea milloin tulla enemmän tai vähemmän ulos maaliltaan.

Teuvosta tuossa edellisen pelin jälkeen sanoin, että fyysinen ja kaksinkamppailu pelaaminen on kehittynyt paljon. No sitten kyllä sanottava, että onhan tuo kiekollinen suorittaminen ollut pettymys, aivan liikaa hukka syöttöjä, ja huonoja syöttöjä. Noh ensimmäinen kokonainen kausi NHL:ssä, niin ehkä tuo tuosta ensi kaudeksi parantaa ja lunastaa odotuksiaan. Onneksi Chicago ei ollut tällä kaudella niin riippuvainen Teuvon suorittamisesta mitä pahimmillaan olisi voinut olla, jos Panarin ei olisi vastannut odotuksiin. Shaw on myös nyt pelannut pitemmän pätkän todella hyvin, ja vaikuttaisi oikeasti olevan ihan hyvä vaihtoehto ykköseen. Mielästäni pullat on erittäin hyvin uunissa tämän ja seuraanvankin kauden osalta. Itseasiassa seuraavalta kaudelta voidaan odottaa jopa laadukkaampaa kokoonpanoa paperilla, kun nämä nuoret sankarit ovat saaneet enemmän pelejä alleen.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Mielästäni pullat on erittäin hyvin uunissa tämän ja seuraanvankin kauden osalta. Itseasiassa seuraavalta kaudelta voidaan odottaa jopa laadukkaampaa kokoonpanoa paperilla, kun nämä nuoret sankarit ovat saaneet enemmän pelejä alleen.

Täsmälleen näin. Juuri tällä hetkellä tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta eikä mestaruuskrapulasta ole tietoakaan. Kyllä tällä joukkueella on täysin mahdollista mennä tänä vuonnakin pitkälle.

Toki ensi kaudella Hossa on taas vuoden vanhempi. Lisäksi Shaw pelaa tällä hetkellä niin hyvin, että onkohan häntä enää varaa edes pitää? Jos nimittäin jatkaa samaan tahtiin, niin tuskin suostuu kahden miljoonan palkkakattorasituksella per kausi enää jatkamaan.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Toki ensi kaudella Hossa on taas vuoden vanhempi. Lisäksi Shaw pelaa tällä hetkellä niin hyvin, että onkohan häntä enää varaa edes pitää? Jos nimittäin jatkaa samaan tahtiin, niin tuskin suostuu kahden miljoonan palkkakattorasituksella per kausi enää jatkamaan.

Jotenkin Shaw on pelaaja jota itse en osaa yhdistää rahan ahneuteen. Tietysti Shawn pelityylillä ura voi loppua minä hetkenä hyvänsä pahempaan loukkaantumiseen, kun pistää itseään niin rajusti likoon, ehkä kannattaisi Shawn tilanteessa ottaaa kaikki mitä lähtee heti kun voi. Toivottavasti kuitenkin roolipelaajana Shaw ymmärtää, että Chicagolla on tarjota hänelle juuri sopiva rooli "yleismiehenä". Sopivaa roolia ei välttämättä uudesta joukkueesta löydy koskaan, joten itse ainakin Shawin tilanteessa en lähtisi Saadin tielle ja vaatimuksilla ulostaisi itseäni joukkueesta. Muissa joukkueissa voimahyökkääjien tonteille saattaa olla paljon kovempi kilpailu mitä Chicagossa. Chicagossa kuitenkin on jopa heikko tuo voimapelaaja/agitaattori osasto, enemmänkin tiukkaa kilpailua rooleista on tuolla kiekollisella puolella.

Shawin asema kohtuu hintaisen jatkon tehdessään olisi lähes sementoitu joukkueessa erittäin tärkeänä palasena, vastaava rooli ei mielestäni muissa joukkueissa olisi ollenkaan selviö. Uskon vakaasti Shawin ymmärtänvän tämän ja arvostavan tätä tulevissa sopimus neuvotteluissaan, vaikka ainahan kaikkea voi tapahtua. Toki Jos Chicago taas vie pytyn Shaw ykkösen laiturina, niin voihan se rahastamisen vaihtoehto käydä liian houkuttelevaksi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hawks win! Hawks win! Hawks win!

Kymppi täyteen. Kyllä meitä nyt hemmotellaan. Kanadan minitrip jatkui voitokkaasti, kun Toronto otti kuokkaan numeroin 4-1.

Patrick Kanelle uran ensimmäinen hattutemppu runkosarjassa, Panarinille myös kaappi kahden helperin lisäksi. Ottelu olisi voinut päättyä aikamoisiin käsipallolukemiin ottaen huomioon paikkojen laadun, mutta Darling oli vahva sekä Blackhawksin kolme muuta ketjua kakkosen takana suoriutui viimeistelyleiviskästään heikosti. Neljä maalia on kuitenkin kova saldo, vaikka ne jakautuivat kahdelle miehelle.

Lännen ykkönen, Centralin ykkönen, Chicago Blackhawks. Toki enemmän otteluita pelattuna, mutta huikea stretch käynnissä tällä hetkellä.

Sunnuntaina Habs tulee vierailulle United Centeriin.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Hieman alussa näytti siltä, että tulee off-night koko joukkueelle, kun kiekko poltteli omissa siihen malliin. Leafsin viimeistelemättömyys ja Darlingin kopit jelppasivat kuitenkin sen verran, että saatiin koneita käyntiin ja sitä kautta myös tarvittavat maalit. Shaw iski jo avauserässä kiekon maaliin kerran, jonka Babcock kuitenki haastoi. Olin aika varma, että tuota maalia ei nähtyjen videoiden perusteella hylätä, mutta väärässä olin. Marginaali Hossan paitsiolle oli kuitenkin luokkaa slim suuntaan jos toiseenkin ja ei olisi ollut vääryys tuota maalia hyväksyä.

Pattylle hattutemppu. Uskomaton jamppa, joka muuttaa huikealla prossalla lähes kaiken kullaksi mihin koskeekaan. Toews pelasi jälleen hyvän pelin ja saa kyllä kovalla työllä kammettua kiekkoa itselleen noissa pääty- ja kulma-väännöissä. Pisteitä ei kapulle valtavasti putoa laariin, mutta ei paniikkia, homma skulaa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
ja kymppi!

Puhutaas vähän tämän viime pelin hahmosta. Tosiaan Kane on tällä kaudella ollut aivan uskomattoman hyvä. Olen tässä erityisesti kiinnittänyt Kanen pelissä huomioni sijoittumiseen, kaveri löytää kokoajan itsensä syötettäväksi. Ihan ihme kuinka Kane löytää aina itsensä sinne väliin mistä hänelle on tila kiekko syöttää. Tämä erittäin merkittävä taito jääkiekkoilijalla, jotka etenkin taitavat syöttäjät pystyvät hyödyntämään(Panarin). "Tee itsesi pelattavaksi, jos haluat kiekkoa" on taidetta tämän hetkisen Kanen kohdalla, tosin tuon Kanen pelin varjopuoli on, että puolustaminen jää välillä sen vapaan paikan hakemisen sivussa täysin unholaan. Tosin tässä tapauksessa sillä puolustamisella ei enää ole mitään merkitystä, jos kiekkoa menee reppuun tuolla tahdilla, mitä Kane nyt mättää.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Olipa viihdyttävä peli kaikin puolin. Tilanteita molemmissa päissä ja lukemat olisi voineet olla paljon rumemmatkin. Molemmat maalivahdit pelasi hyvän pelin, mikä kertoo kyllä paljon jos toiseen päähän tehdään neljä maalia. Viimeinen tietysti tyhjiin.

Kanelle uran eka hattutemppu runkosarjassa. Kumma kyllä, että näin kauan siinä kesti. No mikäs siinä, jos niitä pisteitä tulee jatkuvalla syötöllä, eikä pelkästään ryppäissä. Tänään tosin 4 pistettä ja sitä myötä kasassa nyt enemmän pisteitä kuin viime kaudella yhteensä. Vaikka pelattuja pelejä vasta 47 takana. Jos Kane vaan pysyy terveenä, niin uusi henkilökohtainen piste-ennätys tulee olemaan kauden jälkeen paperia. Jopa 100 pistettä on ihan realistista ylittää.

Nyt kulkee niin mitäs tässä sen suuremmin muuttelemaan. Samalla tavalla vaan eteenpäin, niin voittoja varmasti tulee vielä lisää.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Voi voi Bickelliä. Miehen itsensäkin takia toivoisi jonkun sieltä poimivan, että saisi uuden mahdollisuuden toisissa maisemissa, mutta ei tuota cappia kyllä kukaan ota. Siellähän on toinen lapsikin tulossa, eli siinäkin mielessä tilanne on varmaan koko perheelle rankka.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit

Voi voi Bickelliä. Miehen itsensäkin takia toivoisi jonkun sieltä poimivan, että saisi uuden mahdollisuuden toisissa maisemissa, mutta ei tuota cappia kyllä kukaan ota. Siellähän on toinen lapsikin tulossa, eli siinäkin mielessä tilanne on varmaan koko perheelle rankka.

Valitettavaa tosiaan, varsinkin tuon jääkiekon ulkopuolisen tilanteen vuoksi. Varmasti henkisesti koko perheelle vaikea tilanne ja median kautta on tullut ilmi, että Bickell on erittäin pidetty pelaaja kopissa. Finanssipuolella ymmärrettävä liike, josta vapautuu taas se $0.950m palkkakattoon. En tiedä, mutta viimeisen parin vuoden aikana näitä paskoja sopimuksia on tavalla tai toisella saatu liikutettua, toisaalta pitkälti jokainen siirto on sisältänyt jonkunasteista pitkäaikaisloukkaantumista tai vastaavaa.

Kirjoitin viime yönä otteluseurantaketjuun Richard Panikista ja hänen otteistaan, täytyy tännekin mainita vielä hänestä muutama sananen. Panik on ollut varsin kelvollinen tuossa nelosketjussa ja koko kolmikko on pelannut kaksi ottelua erinomaisesti. Erityisesti Richardin otteista on silmiinpistävää taito löytää tilaa hyökkäysalueella, jonne haluaa kiekon saavan. Laukaus ei ole mikään tuhnu ja mielestäni kiekollisena peliasento muistuttaa erästä maanmiestään, joskin hieman hitaampana versiona. Peliäly on ainakin hyökkäyspäässä varsin mallikasta enkä ihmettele, jos tämän stretchin jälkeen, kun ketjuja jälleen sekoitetaan, hän löytää itsensä joko ykkösketjusta tai Teräväisen sekä Danaultin viereltä.

Jos jotain negatiivista pojasta voi mainita, niin ongelmat omassa päässä ovat samalla tasolla kuin Bickellillä. Toivottavasti parantaa siinä, niin on oikeasti käyttökelpoinen bottom 6-pelaaja, jopa post-seasonilla.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hawks win! Hawks win! Hawks win!

Yhdestoista putkeen, ties franchise record!

Patrick Kane jatkaa liitoaan, jälleen tally ja helperi. Kapteenille kaksi maalia sekä uran ensimmäinen Blackhawks-nutussa Richard Panikille. Keith pääsi myös empty netterillään tulostaululle (ainakin tällä hetkellä merkitty Hossalle, mutta omaan silmään yhden hidastuksen perusteella näytti menevän suoraan). Hieno ottelu jälleen koko joukkueelta, vaikka ottelun puolivälistä alkaen sekä varsinkin kolmannessa erässä kotijoukkueelta nähtiin hieman lepsua pelaamista. Win is a win is a win, though.

Erik Gustafsson teki paluun kahden ottelun poissaolon jälkeen, pieni kolhu oli kuulemma polvessa, joka vaati pientä lepuutusta. Täydellä höyryllä takaisin kaukaloon ja jälleen syöttöpiste, kuinka mahtavalla tavalla. Panikilta napakka viimeistely tuosta syötöstä. Crawford piti taas joukkuettaan pystyssä vaikeina hetkinä, mutta kyllä tuo peli vaan näyttää tällä hetkellä hyvältä. Vaikea tässä on olla hehkuttamatta, vaikka kohta se slumppi taas kuitenkin tulee, mutta tämä joukkue on taas todistanut epäilijöilleen mihin se pystyy. Uudet naamat ovat alkaneet vakiinnuttamaan paikkaansa rosterissa sekä pelaavat omilla vahvuuksillaan toimivan pelisysteemin tukiessa kaikessa.

***

Bryan Bickellin agentti otti ensimmäistä kertaa esille mediassa tuon Bryanin vaikean tilanteen ja mainitsi, että nähtävästi Blackhawksilla sekä Bickellillä ei ole myöskään hänen mielestä tulevaisuutta yhdessä. Treidiä ovat ilmeisesti pyytäneet, joskin Bowman on Bickelliä kaupannut varmasti jo vuoden päivät. Saa nähdä kelpaako kenellekään kun suurin osa tämän kauden oikeasta palkasta on jo maksettu, ulosostossa ei ole järkeä. Jos ei koko AAV:lla lähde minnekään jonkun kaupan kylkiäisenä, niin Stanleyn kannattanee pidättää miljoona caphitista, joka on huomattavasti fiksumpi vaihtoehto kuin ulososto.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aika hurjassa vireessä näyttää olevan Patrick Kane, ehdottomasti koko liigan paras pelaaja tällä kaudella. Mitä veikkaatte, kuinka monta pistettä tulee nakuttamaan? Oma veikkaus on 138 pistettä :)
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Hieno voitto jälleen kerran. Nyt kun ykköskenttä on herännyt ja siihen on löydetty oikea koostumus, en oikein löydä tällä hetkellä valittamista oikeastaan mistään. Neljänneksi eniten tehtyjä ja neljänneksi vähiten päästettyjä maaleja per peli koko liigassa. Vain Idässä pelaavalla Capsilla paremmat tilastot näiltä osin.

Tässä taas yksi syöttö Panarinilta, jota ihmiset, jotka ovat sitä mieltä, että Leipämies ei ansaitse Calderia, voivat käydä katselemassa. Elääkö yksin siitä, että pelaa Kanen kanssa, ei elä ei.

Erik Gustafsson! Ei voi kun ihailla miehen tekemistä ja tämäkin mies saatiin ilmaiseksi, huh huh.

Mulle riittää kun voittaa pistepörssin ;)

Häviän 30 euroa, jos tekee 101 pistettä tai yli, joten pistepörssin voitto tasan sadalla pisteellä riittää myös minulle :)
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Hienoa, että kapteenilla alkaa homma taas kulkea! Olin alkukaudesta - ja ehkä vieläkin - aika ymmällä siitä, mitä tästä kaudesta pitäisi odottaa. Välillä tuntui, että uutta kuppia vain hakemaan, välillä oolin jo valmis tuomitesmaan ihan välikaudeksi koko vuoden. nyt kallistuu kyllä menestyksen puolelle... Toimistolla taitavat tietää, mitä tekevät.

Tässä taas yksi syöttö Panarinilta, jota ihmiset, jotka ovat sitä mieltä, että Leipämies ei ansaitse Calderia, voivat käydä katselemassa. Elääkö yksin siitä, että pelaa Kanen kanssa, ei elä ei.

Minusta Panarinin suurin este voittoon ei mielestäni ole ketjukaveruus Kanen kanssa, vaan ikä. kaveri on 24 v., ja monen vuoden kokemus ammattilaissarjassa pelaamisesta. Uskon, että aika paljon pienemmillä pisteillä oleva teini hakee Calderin kaappiinsa. Mutta upeaa on katsoa Leipäsen menoa! Upea kaappaus tämäkin pelaaja. Ja ensi vuonnakin meillä!
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Minusta Panarinin suurin este voittoon ei mielestäni ole ketjukaveruus Kanen kanssa, vaan ikä. kaveri on 24 v., ja monen vuoden kokemus ammattilaissarjassa pelaamisesta. Uskon, että aika paljon pienemmillä pisteillä oleva teini hakee Calderin kaappiinsa. Mutta upeaa on katsoa Leipäsen menoa! Upea kaappaus tämäkin pelaaja. Ja ensi vuonnakin meillä!

Vaikea toki päästä äänestäjien pään sisälle, mutta onhan Panarinilla tosiaan useampikin äänestyksessä negatiivisesti vaikuttava seikka selätettävänään, kuten ainakin juuri ikä, mutta ehkä myös vähemmän merkityksellisinä kansalaisuus ja ketjukaverit. Jos Panarin kuitenkin voittaa tulokkaiden pistepörssin edes lähelle nykyisellä marginaalilla, niin ihmettelen suuresti, jos joku muu ao. pystin pokkaa. Käytännössä on nyt yli puoli kautta roikkunut koko NHL:n pistepörssin kärkikymmenikössä tai lähellä sitä, joten onhan tuo huikea suoritus, vaikka kuinka olisi pelannut ammattilaiskiekkoa KHL:ssä. Kyse on kuitenkin NHL:n parhaan tulokkaan tittelistä ja sääntöjen mukaan hän on NHL-tulokas, joten sanon, että pulinat pois iästä ja KHL-kokemuksesta. Jos ei haluta, että "Panarinit" tulevaisuudessa voittavat Calderin, niin laskekoot sitten pystin ikärajaa tai keksivät jotain muita sääntöjä, kuten tehtiin Makarovin takia aikoinaan. Ei Calderin voittamiskriteereissä mainita, että kyse olisi jostain "paras teini-ikäinen" -tunnustuksesta.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Ei varmaan ollut uutinen kenellekään, että Bickell läpäisi siirtolistan. Kerrassaan surullista katsottavaa tosiaan ollut tuo BB:n alamäki. En usko, että Bryania saadaan ulostettua edes pidättämällä se maksimi eli puolet, jollei jotain merkittävää (korkea varausvuoro tai kova lupaus) liiku myös toiseen suuntaan tai vaihtoehtoisesti samanlaista painolastia liiku Chicagon suuntaan. Uskoisin, että joku joukkue voisi kokeilla onneaan jollain vuoden ja miljoonan taalan sopimuksella, mutta ei tuollaista turhaketta kukaan edes kahdella miljoonalla taakakseen tule korvauksetta ottamaan.

Palkkakattotilanne näyttää aikamoisen huolestuttavalta ainakin pessimistisen fanin näkökulmasta juuri tällä hetkellä. Pahin mahdollinen skenaario lienee tämä: Bickelliä ei saada ulostettua ilman ulosostoa, Panarin sijoittuu top 10:een pistepörssissa ja palkkakattoa rasittaa ensi vuonna 1,7m$ lisää bonuksia jo käytännössä varman 1m$ lisäksi, Shaw jatkaa tällaisia otteita vaatien merkittävästi kalliimpaa jatkosopimusta ja kanadan dollari jatkaa vapaapudotustaan suhteessa amerikkalaiseen kaimaansa ja palkkakatto pysyy enintään ennallaan. Jos tämä pahin mahdollinen tapahtuu, niin saa Stan taas taikoa aikamoisia kaneja hatustaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Palkkakattotilanne näyttää aikamoisen huolestuttavalta ainakin pessimistisen fanin näkökulmasta juuri tällä hetkellä. Pahin mahdollinen skenaario lienee tämä: Bickelliä ei saada ulostettua ilman ulosostoa, Panarin sijoittuu top 10:een pistepörssissa ja palkkakattoa rasittaa ensi vuonna 1,7m$ lisää bonuksia jo käytännössä varman 1m$ lisäksi, Shaw jatkaa tällaisia otteita vaatien merkittävästi kalliimpaa jatkosopimusta ja kanadan dollari jatkaa vapaapudotustaan suhteessa amerikkalaiseen kaimaansa ja palkkakatto pysyy enintään ennallaan. Jos tämä pahin mahdollinen tapahtuu, niin saa Stan taas taikoa aikamoisia kaneja hatustaan.

Tiedättekös tarkemmin noista Panarinin bonuksista? Olen siinä käsityksessä että Calder Trophystä (mikä tahansa Trophy) ainakin Dylan Larkinin kohdalla napsahtaisi 2M bonari. Mahdollisuus sitten lisäksi 1M henkkoht bonuksiin ja perusosa lapusta 925k. Panarinilla voi toki olla eri ehdot lappusessaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös