Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 457 843
  • 1 994

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Vähän myöhässä, mutta kerkesin kattella pelin vasta äsken. Olipa viihdyttävä matsi!

Lopultakin näytti tuo ykkösen peli siltä kuin sen pitäisikin. Kiekko liikkui nopeasti ja samoin mies. Ei ollut turhaa sooloilua tai hidastelua juurikaan vaan pelattiin yksinkertaisilla peliä edistävillä syötöillä. Tuota tietysti helpotti se että Teuvo oli huikealla pelipäällä. Näki jo kun pelasi hetken aikaa kolmoskentän kanssa miten dominoi kiekkoa. Ja kolme pistettä, huikea juttu.

Hossasta tykkäsin tänään myös. Jakoi kiekkoa nopeammin kuin aikaisemmin ja pelasi suoraviivaisesti maalia kohti. Vähemmän kulmissa painimista ja kiekon hautomista kuin yleensä. Toivottavasti pysyy myös jatkossa. Toewsiltakin parempi peli tähän paikkaan.

Crawford oli loistava jälleen kerran, vaikkei Edmonton oikein paikoille päässytkään. En osaa oikein sanoa oliko tämän päiväinen peli Chicagon ylivoimaa vai Edmontonin huonoutta, sillä paljon parannettavaakin pelistä löytyi.

Kakkoskenttä ei oikein päässyt paikoille ja Kane näytti hieman turhautuneelta. Panarinilla vikkelät kädet mutta viimeisissä ratkaisuissa parannettavaa. Pelaa liian vaikeaa kiekkoa tällä hetkellä, joka vaikuttaa koko ketjun peliin. Hieno maali kuitenkin tänään. En ole kuitenkaan kakkosesta huolissani.

Kolmonen oli hyvällä pelipäällä ja nelonen ei herättänyt suurempia tunteita. Ikävä loukkaantuminen Krugerille, mutta en usko sen olevan kovin suuri menetys joukkueen menestyksen kannalta. Hyviä backuppeja meillä Rockford täynnä.

Pakeista näkyvimmät Seabrook ja Keith, kuten kuuluukin. Hjalmarsson on kyllä äijä ottamaan kiekkoja kiinni. Eikä kauaa tarvitse huilata vaikka kipeää tekeekin. Rozsival jatkaa positiivisia otteita, yllättävän nopea ikäisekseen kaveriksi. Tai sitten vain johtuu erosta ensimmäisen pelin hitauteen. Scuderikin ollut paljon parempi kuin Pens -fanien perusteella olen odottanut. Ei tosin ole mitenkään näkyvästi pelannut tai ihmeitä tehnyt, mutta pelaa ihan hyvää peruspeliä. Saa siis ainakin toistaiseksi luvan jatkaa askissa.

Huomenna sitten Buffalon kaatoon ja toivotaan Danaultille onnistumisia!
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Dislocated wrist, auts sanon minä. Patrick Kaneltahan operoitiin tuo samainen vasemman käden ranne loppukesästä 2011. Toki veneluun operointi näin äkkiseltään kuulostaa hieman kesymmältä, kuin sijoiltaan mennyt ranne, joten tästä syystä myös aikataulu paranemiselle on mittavampi Krugerille. Tällaiset isot käsivammat lajissa nimeltä jääkiekko eivät välttämättä tarjoa helpotusta uran jatkoa ajatellen, mutta toisaalta kun katsoo Kanen käsiä ja niiden käymistä, ei tuo neljän vuoden takainen incidentti ainakaan ole jarruttanut herran yläraajojen liikkuvuutta. Suhteellisen nuoria ja fyysisesti vahvoja jamppoja kuitenkin ovat, niin eiköhän tuo Marcuskin tuosta toivottavasti tokene. Tähän voisi heittää jonkun ironisen puukäsi-läpän vielä, mutta jätetään nyt heittämättä :X

Speedy recovery!

Danault askiin, mukavaa nähdä miestä. Nyt tietysti herää heti kysymys miksi mies nostetaan Showhun kun on iso loukkaantuminen juuri vasta taputeltu (vasen lonkka). Toki toimisto varmaan paremmin tietää, joten katsotaan nyt sitten.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kauden ensimmäinen voittomaali-kilpailu, #88 ratkaisi voiton Blackhawksille.

Tylsähkö matsi, bottom 6-hyökkäys oli hyvä, ykkös- ja kakkosketju vaisuja. Crawfordille hassu kämmi, onneksi ottelun värikäs loppu toi ensin vieraat tasoihin ja Mr. Showtimen bravuuri backhandilla sinetöi voiton. Danaultille puhtaat paperit.

Huomenna Särkeä pannulle.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Mun mielestä ykkösketju oli kuitenkin ihan hyvä tuossa ottelussa, kiekko liikkui hyvin ja saivat rakennettua tekopaikkoja, maalipaikat eivät vain konkretisoituneet maaleina. Etenkin Toews ja Teräväinen pelasivat hyvin yhteen ja jälleen oli Teukka arvaamaton kiekon kanssa positiivisessa mielessä vaikka sitten toisaalta oli vähän näkymätön. Kakkonen tosiaan oli vähän vaisu Kanea lukuun ottamatta, huolimattomia ratkaisuja ja sellaisia toivotaan, toivotaan-tyyppisiä ratkaisuja tuntui tulevan. Kane siis oli Kane, todella nopea ja kiekon kanssa käsittämättömän taitava. Kruununa sitten tasoitusmaali puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua ja rankkarimaali, joka toi kaksi pistettä himaan.

Rotsi oli mun mielestä tänään hyvä, kohtuunopea kuitenkin ottaen huomioon iän ja kiekollisenakin onnistu tänään. Ja sai kauden avauspisteenkin kun sai syöttöpisteen tuohon Rasmussenin maaliin. Scuderikin on parempi mitä odotin. Ihan hyvää ja varmaa peruspeliä ja kun Rob kentälle tulee niin kaikki tietävät mitä on luvassa.

Oli kyllä joo tylsä matsi. Onneksi ottelu sai ihan uuden ilmeen tuossa lopussa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Melkonen hyppy Kanelta tuo lopussa ollut jäähyyn johtanut tilanne. Saa nähä tuleeko filmisakkoa jälkikäteen.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Oli aika vaisu ottelu. No päivä peli ja Joulu tulossa, niin ei yllätys että oli aika sekavaa. Pisteitä tulee ihan hyvää vauhtia, kunhan peli näyttää keväällä paremmalta kun tämä, niin se on pääasia.

Danault oli hyvän oloinen. Rasmussen komea maalilleajo. Panarin hyvä maltti siinä tasoituksessa. Siinä ne pelin suurimmat yksittäiset tapahtumat.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Jännä loppu vaikka muuten olikin vähän mitäänsanomaton ottelu. Pääasia, että pisteet lähtivät Chicagoon.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kane ei oo kyllä tältä planeetalta tällä hetkellä. Osaako kukaan enemmän Hawkseja seuraava sanoa, että miten Artemi Panarin on pelannut? Onko tehnyt noin hyvät pisteet vain sen takia, että pelaa pistepörssikärjen kanssa samassa ketjussa? Ainakin jossain välissä pelasi, kun matsia katoin, en tiedä nykytilanteesta mitään.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Kane ei oo kyllä tältä planeetalta tällä hetkellä. Osaako kukaan enemmän Hawkseja seuraava sanoa, että miten Artemi Panarin on pelannut? Onko tehnyt noin hyvät pisteet vain sen takia, että pelaa pistepörssikärjen kanssa samassa ketjussa? Ainakin jossain välissä pelasi, kun matsia katoin, en tiedä nykytilanteesta mitään.

Ei ole tehnyt pisteitä vain siksi, että pelaa tuossa kentässä. Toki hänkin on hyötynyt tuosta kentästä osittain sehän nyt on päivän selvää, mutta Panarin on esimerkiksi pelannut muutaman pelin ykköskentässäkin ja oli selvästi siinä kentässä vaarallisin hyökkäyssuuntaan. Katselin tuon huvikseni, niin Panarinin kymmenestä maalista kahdeksaan on antanut ykkössyötön Kane ja lisäksi Kane oli kakkossyöttäjä noissa kahdessa, joissa ei ollut ykkössyöttäjä, joten kyllähän Panarin näyttää tilastojen valossa pitkälti eläneen Kanen jakelusta.

Panarin kuitenkin pystyy luomaan yksilötaidollaan itselleen paikkoja ja tuo Kanen pisteputki itseasiassa saattoi jopa laskea Panarinin tehoja, kun se oli etenkin tuossa loppuvaiheessa sellaista, että Panarinkin pyrki pakottamaan Kanelle syöttöjä, vaikka olisi itse pystynyt vetämään tai tekemään jonkun helpomman peliä edistävän ratkaisun. Viimeiset pelit tuon kakkoskentän peli on ollut enemmän tai vähemmän heikkoa. Muun muassa tässä Buffalo-pelissä pyörivät käytännössä koko pelin omassa päädyssään, kuten myös useassa muussa pelissä viime aikoina. Ainoa mistä Panarinia osaan moittia, on viimeistelytehokkuus läpiajoista. Sanoisin, että Panarin on ollut läpi todella monta kertaa ja omien muistikuvieni mukaan ei ole näistä läpiajoista tehnyt kuin yhden maalin.

Edit: Panarin on myös erinomainen pelintekijä. Jos jostain olisi saatavissa syöttötilastoja, niin väittäisin, että Panarinilla on Kanen jälkeen ylivoimaisesti joukkueesta eniten royal roadin ylittäviä poikittaissyöttöjä. On siis onnistunut löytämään lähinnä Kanea erinomaisesti syötöillään, joten tuo on toiminut myös toiseen suuntaan. Toisin sanoen myös Kane on hyötynyt paljon Panarinista.
 
Viimeksi muokattu:

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Päiväpelistä pisteet himaan ja vaikka pelin taso oli aika heikko, niin kyllähän voitto maistuu aina hyvältä, etenkin tällaisen lopun jälkeen. Danault pelasi hyvän matsin ja pystynee Krugeria paikkaamaan, sikäli kun pelaamaan pääsee. Blackhawks-ylivoima on liigan kärkikastia, kun on vihdoinkin saatu hieman variaatioita tuohon aikaisempaan pään-seinään-hakkaukseen. Tänäänkin komea uuni 6-3 tilanteesta pelin lopussa. Tämä Kanen tasurimaali takasi herralle jälleen yhden virstanpylvään. Ensimmäinen amerikkalaissyntyinen pelaaja, joka on pystynyt tekemään +20 maalia jokaisella yhdeksällä kaudella tultuaan liigaan. Huh.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Ainoa mistä Panarinia osaan moittia, on viimeistelytehokkuus läpiajoista. Sanoisin, että Panarin on ollut läpi todella monta kertaa ja omien muistikuvieni mukaan ei ole näistä läpiajoista tehnyt kuin yhden maalin.

Tämä on kyllä mielenkiintoista ja kritisoin miestä samasta asiasta. Panarin ei ole tosiaan onnistunut läpiajossa kuin uransa ensimmäisessä ottelussa sekä kerran Edmontonia vastaan, vaikka tuokin oli vain puolittainen läpiajo (pakki iholla ja laukoi p-pisteen kaarelta). Tai sen verran täytyy korjata, että myöskään tuo uran ensimmäinen maali ei ollut varsinaisesti läpiajo, mutta saman tyylinen tilanne (Kane syötti laidasta keskustaan ja NYR:n pakki oli hyökkäysalueen kulmassa). Liikaa noita on tuhlailtu joka tapauksessa, varsinkin kun puhutaan noin taitavasta pelaajasta. Pitäisikö ehkä vain laukoa se kiekko yläkulmaan, kun sillä Panarin on suuren osan maaleistaan tehnyt? Toivottavasti parantaa tällä osa-alueella, vaikka ei niitä läpiajoja ihan joka ottelussa kuitenkaan tule.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Jos Panarinia tosiaan jostain pitää mottia niin se on viimeistely tehokuus selvistä paikoista, ja toinen asia välillä on, että tahtoo yrittää liikaa riplailla kiekolla. Paljon menettelee kiekkoa kun ei laittanut sitä aikaisemmin liikkeelle, joko vedolla tai syötöllä. Mutta nuo nyt ovat pieniä asioita, joita saa käydäkkin jos se ei mene liiallisuuksiin. Ei tuo mikään Versteeg sentään ole, joka hävitti kiekkoja aivan karmeasti, kun yritti aina jotain mihin eivät taidot riittäneet.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
En kyllä lähtisi Artemia moittimaan selvien maalipaikkojen tuhlailusta, jos shooting percent on vajaa 13, jolla ollaan koko NHL:ssä sijalla 17. Muutaman läpiajon munannut, tulee mieleen eräs ykkösketjun kaveri, jota oikeasti voi niistä moittia. Panarin sentään yrittää jotain järkevää läpiajoista, on siellä mm. yksi yritys, joka päättyi tolppaan. Okei, jos läpiajoista odottaa aina tai erittäin usein maalia, voi olla pettynyt Breadmanin suorituksiin.

Välillä se kiekon kanssa tapahtuva turha riplailu tosiaan on tällä hetkellä se osa-alue, josta Panarinin pitäisi irtautua. Hänellä on loistava laukaus ja mielestäni hän voisi edelleen ampua enemmän vähän erikoisemmistakin paikoista. Toisaalta tuo kakkonen pystyy pitämään kiekonhallinnallaan hyvänä päivänä mitä tahansa ketjua pilkkanaan, mutta silloin tällöin yllättävä laukaus pitää vastustajan myös varpaillaan koko ajan. Siinä olisi osa-alue mihin kiinnittäisin huomiota koko ketjussa, kun asioista sovitaan.

Vielä vähän lisää Panarinista. Back-checkauksessa on tällä hetkellä yksi joukkueen parhaista ja hän tekee jatkuvasti töitä kentällä molempiin suuntiin. Hyödyllinen pelaaja käytännössä aina kentällä ollessaan, vaikka ei kuitenkaan parhaimmillaan ole, kun vastustajalla on pyöritys käynnissä.

On täyttänyt Sharpin saappaat. Jos odotukset ovat mallia "shooting% täytyy olla yli 20 sekä jokainen läpiajo päättyy maaliin", niin mettään mennään. ;)
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin, mutta 'sivukorvalla kuultuna' on teillä vittu isot murheet Panarin hassaa läpäreistä eikä omaa yli 20% laukaisuprosenttia. Oli mulla asiaakin, että mukavasti tuo Kanen pisteputki kanto ylin alkukauden normipelit eikä omaan silmään kuppi krapulasta ole tietoakaan ehkä juuri suurin syy on Kane. Vielä kun lisättiin Panarin niin on teillä Chicagossa hyvin pullat uunissa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Samaa mieltä @Lico :n kanssa, että Panarinin viimeistely ei nyt varsinaisesti ole mikään moitteen paikka, jo se että pääsee noin hyvin paikoille on mainio ominaisuus. Puolustamaan Panarin on sitten jopa parempi kun Kane, vaikka hyvin identtisella tyylillä pelaavatkin.

Ehkä Teuvon ja Panarinin pitäisi käydä vähän treenailemassa keskenään. Teuvo aina hätäilee nopean ratkaisun vaikka voisi pysyä pitempään kiekossa haastaen, ja Panarin taas voisi useammin ottaa sen nopeamman ratkaisun laukauksen muodossa käyttöönsä.

Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin, mutta 'sivukorvalla kuultuna' on teillä vittu isot murheet Panarin hassaa läpäreistä eikä omaa yli 20% laukaisuprosenttia..

Jaa ongelma, eikai nyt sentään. Täällä käsittääkseni vastattiin mahdollisimman asiallisesti kysymykseen, joka täällä asiallisesti vierailijan @Starbuck toimesta esitettiin. Eihän meillä Chicago puolella ole kuin hymyiltävää, NHL-tasoisia pelaajia lähes kaksi joukkueellista, ja viellä kärkenä NHL:llän offensiivisesti vaarallisin pelaaja ;)
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Selvä homma, kiitos vastauksista! Aika hyvä kaappaus kyllä Chicagolta ja vielä 2 vuoden lapulla.

Toivottavasti toi Artemi kuitenkin jäätyy, kun Chicago ja Minnesota kohtaa taas pudotuspeleissä. :)
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Jaa ongelma, eikai nyt sentään. Täällä käsittääkseni vastattiin mahdollisimman asiallisesti kysymykseen, joka täällä asiallisesti vierailijan @Starbuck toimesta esitettiin.

Mistään ongelmasta ei toki missään nimessä ole kyse. Itse tosiaan yritin vain vastata tuohon kysymykseen ja miettiä, mikä olisi sellainen osa-alue, josta Panarinia voisi moittia, ettei mene pelkäksi ylistämiseksi. Mitään muuta en tosiaan keksinyt kuin nuo läpiajot. Yrittänyt mutulla joka kerta laukausta, vaikka voisi kuvitella, että etenkin selvistä läpiajoista voisi noilla käsillä yrittää harhauttaakin välillä. Kyllä Leipämies nyt vähintään kymmenen kertaa on ollut läpi kauden aikana ja yksi kaappi (@Hawk #22 en tosiaan laskenut tuota avausmaalia läpiajoksi), joten ei ole @Lico kyse siitä, että odottaisin jokaisesta upottavan :)

Hossa on tosiaan tuhlaillut noita vieläkin enemmän, joten voisi Q laittaa pojat ja miehet välillä vähän harjoittelemaan noita.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Philip Danault hoiteli avauksessaan aloitukset mallikkaasti 11-7 63.6%. Danault oli muutenkin ihan ok roolissaan. Samoin toinen tuore centteri Rasmussen
4-2 66.7% ja upea yksilösuoritus ja maali.
Ensimmäisten pelien jälkeen voisi sanoa että Scruderia haukuttiin jopa turhaan huonommaksi mitä hän onkaan. Ja miten se näyttää että hän toi Rozsivallinkin peliin buustia.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Philip Danault hoiteli avauksessaan aloitukset mallikkaasti 11-7 63.6%. Danault oli muutenkin ihan ok roolissaan.

Ihan rehellisesti jos sanon, niin mielestäni Danault oli parempi jo ensimmäisessä pelissään, kun Kruger oli yhdessäkään tällä kaudella. Katsotaan nyt muutoma peli, mutta odotan jopa parempaa suorittamista mitä Krugerilta.

Ensimmäisten pelien jälkeen voisi sanoa että Scruderia haukuttiin jopa turhaan huonommaksi mitä hän onkaan. Ja miten se näyttää että hän toi Rozsivallinkin peliin buustia.

Scuderia taitaa olla vain varovaisesti kehuttu sen ensimmäisen pelin jälkeen, mutta ensi raektioissa tuo sai kyllä paljon kuraa niskaan. En kyllä viellä liehuttelisi voiton lippuja, koska ei tuota ole viellä testattu kunnolla peleissä kun vastustaja pääsee kunnolla lyömään painetta pakeille.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Erityisesti Rasmussen on vakuuttanut minut. Mitat täyttävä kolmossentteri, jolta voi vielä odottaa hyökkäyssuuntaan kehitystäkin. Eiköhän hänet saada pidettyä halvalla siltasopimuksella. Juuri tällaisia onnistujia joukkueeseen kaivataankin, kun palkkakattotilanne on mikä on.

Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että Kruger saa etsiä työpaikkaa tämän kauden jälkeen muualta. Eiköhän ensi vuoden kokoonpanosta löydy näitä alivoimamiehiä ilman häntäkin. Erinomainen soppari Stanilta näin jälkiviisaana.

Scuderista en tosiaan sanoisi vielä mitään. Ensimmäiset pelit olivat positiivinen yllätys, kun odotuksia ei ollut, mutta pelonsekaisin tuntein odotan, kun vastustaja saa kotonaan jonkun pikakiiturikentän tätä kaksikkoa vastaan vaihdosta toiseen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hossa tosiaan poissa kokoonpanosta, ei ole ottelussa mukana. Toivottavasti ei mitään loukkaantumista tahi varsinkaan vakavaa, ottelun jälkeen varmaan sitten tietoa tarkemmin.

EDIT: Heh, unohdin tätä kirjoittaessa, että tuli jo kerrottua omalta näppäimistöltä, että kyseessä upper-body injury. Pistin vielä otteluseurantaankin.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
From Keith to Toews to Kane to Toews. HAWKS WIN!

Maukas jatkoaikavoitto lukemin 4-3, maalit Anisimoville pitkän tauon jälkeen, Kanelle, Shawille sekä voiton ratkaisseelle Kapteenille. Viihdyttävä ottelu, back-to-backeista molemmista voitto. Maistuu. Vielä yksi ennen joulutaukoa, en pureudu otteluun nyt enempää väsyneenä. Huomenna sitten, jos löytyy vielä kerrottavaa.

Danault on loistava sentteri tälle joukkueelle sekä totta kai Rasmussen. Ei mulla lisättävää.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Kauden toinen ottelu Sharksia vastaan, kauden toinen voitto.

Ykkönen nyt ei taas ollut parhaalla pelipäällä mutta jatkoaikaa vietiin lähestulkoon suveneeristi Toewsin ja kumppaneiden johdolla. Samalla muuten Toewsille uran 600. ottelu ja pisteitä on ehtinyt kertyä siinä sivussa mukavat 234+293=527. Samalla uran nro. 48 GWG tilille ja näin pois päin.

Viihdyttävä ja tasainen ottelu, joka kääntyi jälleen kerran Hawksille. Voittavan joukkueen merkki, että käännetään tiukat tilanteet ja ottelut itselleen.

Scuderi oli vaikeuksissa ja Crawford oli hyvä. Hyviä olivat myös Danault ja Rasmussen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hossa on listattu day-to-day, ei pelaa huomenna Dallasissa.

Scuderi pelaa edelleen riittävällä tasolla, miinus tuli tauluun Rozsivalin puolen huonon päätypelin kautta. Kreditit tietysti Thorntonille ohjauksesta ja Pavelskin näppäryydestä maalin edessä. Käyttäisin kuitenkin rotaatiota vanhojen ukkojen suhteen, Gustafsson sinne pelaamaan vaikka vuorotellen äijien pariksi. En kuitenkaan ole pettynyt tämän hetkisestä tilanteesta, koska sekä Michal että Rob ansaitsevat paikkansa kokoonpanosta.

Teräväiseltä taas sitten semmoinen esitys. Pari silmät kiinni-syöttöä ja käytännössä koko ajan heikkoa liikkumista kiekottomana. Onneksi kakkosketju sekä erityisesti Kane ilmestyi paikalle, takuumies oli jokaisen Hawks-maalin aikana jäällä eikä kertaakaan Särkien tehdessä maalin.

Danault tänään aloituksissa 7/15 sekä Rasmussen 5/8. Tuntui kyllä, että Phillip otti useamman aloitusvoiton, mutta ehkä ne pari hyökkäyspään aloitusta, jotka päättyivät samantien kiekonhallintaan sekä maalipaikkaan vääristävät mielikuvaani. Rasmussenista tykkään erittäin paljon ja tuntuu, että Bickell myös tällä hetkellä nauttii hänen kanssaan pelaamisesta. Pojat pitävät homman yksinkertaisena ja tekevät hyvin töitä, myös Bryan. 2-2 tasoituksesta Bickellin tämän hetken otteet tulevat parhaiten esille.

Centralissa Blackhawks vetää kolmantena, eniten otteluita pelanneena. Wild on neljän pisteen päässä neljäntenä neljä ottelua vähemmän pelanneena, kun taas St. Louis löytyy toiselta sijalta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Hyvissä asemissa ollaan, kunhan tämä nykyinen tahti pysyy ja divisioonan sisäiset ottelut käännetään jatkossakin pisteiksi, mieluiten varsinaisella peliajalla.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hossa ei matkusta Dallasiin, ylävartalovammaa pukkaa. Mashinter jatkanee siten kokoonpanossa. Dallasissa tarvitaan pientä tason nostoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös