Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 457 843
  • 1 994

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
En allekirjoita tätä. Toki myönnän, että Teräväinen olisi voinut tehdä jonkun muun ratkaisun kuin pelata takaisin alaspäin, mutta syöttölinjat olivat aika pitkälti tukittu. Chicagon kiekkokontrollipelitapaan kuuluu, että jos ylöspäin ei päästä, on ihan ok pelata alaspäinkin ja näin säilytetään kiekonhallinta. Esimerkiksi Kane harrastaa tätä myöskin ja volttaa itsensä pelattavaksi kiekosta luovuttuaan. Hammerilla oli kuitenkin aika monta vaihtoehtoa tuossa pelata kiekko turvallisesti omille ja ratkaisu oli suoraan sanottuna paska ja tästä on turha Teuvoa syyttää.

No joo se on vähän 50/50 tilanne. Mielipiteeseeni vaikuttaa ehkä se mikä oli ollut ottelunkuva ennen tuota tilannetta. Devils löi painetta aika kovalla sykkeellä ja hallitsi peliä, jolloin olisi syytä pelata yksinkertaisemmin omista pois vain. Virhe oli 90% Hammerin ja 10% Teuvon, näin niinkuin omasta mielestäni.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
#Blackhawks lines: Teravainen-Toews-Hossa Panarin-Anisimov-Kane Dano-Kero-Shaw Desjardins-Kruger-Tikhonov Not seeing Ryan Garrett.

Muutoksia luvassa. En tiedä sitten tuosta Garbuttista onko oikeasti pois, kun ilmeisesti viime pelin alla myös jättänyt harjoitukset välistä.

Oikeastaan ihan hyvä lähteä tässä vaiheessa vähän muuttamaan tuota nelosta, koska eihän se ole pelannut sillä tasolla kun pitäisi. Kruger ja Desjardins -7 tehotilastoon ei kerro hyvää.

Teräväinen laitetaan taas painimaan, ja saapas nähdä kuinka onnistuu tällä kertaa. Kakkonen vanhaan muotoonsa.

Edit- Lisätään nyt viellä, että Keith luistelee jo.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
#Blackhawks lines: Teravainen-Toews-Hossa Panarin-Anisimov-Kane Dano-Kero-Shaw Desjardins-Kruger-Tikhonov

Muuten ihan hyviä sekotuksia, mutta jotenkin edelleen näkisin Panarinin parempana tuossa ykkösketjussa, samoista syistä joita mm. olet itsekin nostanut esille. Teräväinen on ollut omaan silmään alun huuman jälkeen näissä parissa ottelussa parempi kuin Artemi tuossa kakkosessa.

No miten vaan, ketjut näyttävät silti ihan kivoilta.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Muuten ihan hyviä sekotuksia, mutta jotenkin edelleen näkisin Panarinin parempana tuossa ykkösketjussa, samoista syistä joita mm. olet itsekin nostanut esille. Teräväinen on ollut omaan silmään alun huuman jälkeen näissä parissa ottelussa parempi kuin Artemi tuossa kakkosessa.

No miten vaan, ketjut näyttävät silti ihan kivoilta.

En tiedä, jotenkin itsellä on luottamus tähän joukkueeseen silti, vaikka nyt ollaan rämmitty alku kaudesta hieman syvemmissä vesissä. Ei tämä huonolta kokoonpanolta näytä terveenä kevättä ajatellen, vaikka tätä vääntelisi kuinka. Hossa kun saadaan täysillä mukaan toivottavasti, niin tuo näyttää jo paljon paremmalta. Tuosta kun viellä Keith saadaan täydessä vireessä mukaan puolustukseen, niin sekin osasto näyttää vahvalta. Gustaffson vaikuttaa jopa todelliselta yllättäjältä, joka saattaisi tuoda sen sopivan lisän laadukasta leveyttä kevättä ajatellen.

Toki kovasta keskisestä divisioonasta saa tehdä jo runkosarjassa aika kovan työn, ettei matka tyssää jo ihan alkuunsa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hyvä kokoonpano saadaan jalkeille Edmontonia vastaan.
Panarinin pitäisi vaan alkaa olla itsekkäämpi ja pyrkiä joskus myös omiin ratkaisuihinsa.
Huhut vellovat että Stan etsisi puolustukseen vahvistusta nimekkäämmästä kaverista. Chicago Tribune kirjoittelee myös jotakin aiheesta. Tämä on osaltaan jopa mielenkiintoista, sillä Roz ja Keith ovat kuitenkin tekemässä paluuta kokoonpanoon lähiaikoina. Q pitää sormiaan ristissä että Keith palaisi jopa ensi viikonlopun STL matsiin. Calgaryn scoutteja oli näkynyt Ice Hogsien matsissa.

@Artturenos herätti noiden nelosen kavereiden miinuksien suuruudesta, huh. Mikähän tuolla mättää, luottokenttä vuotaa omiin eikä ole saanut yhtään häkkiä vastustajan päätyyn? Pitkäkaula pehmo Svedberg on saanut kolmentoista ottelun aikana tilastoihinsa vain kahdeksan taklausta vaikka olisi vartta mitä käyttää. Gustafssonin pelityyli miellyttää tänne enemmän jos noiden kahden väliltä pitäisi valita.

Raanta on muuten lennossa uudessa seurassaan. Antti Raanta is 3-0-0 with a 0.67 GAA and .976 save percentage this season.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Huomenna 9.11. nimipäivää viettää Teuvo.

Ei mulla muuta. Toivotaan että nimimies on vauhdissa. Oon ite ainakin oottanut että toi Teuvo - Kapu - Hossa ketju pääsee uudestaan yrittämään. Oli kuitenkin ihan hyvännäköistä peliä sen aikaa kuin ketju tuossa muotissa pysyi.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
@Artturenos herätti noiden nelosen kavereiden miinuksien suuruudesta, huh. Mikähän tuolla mättää, luottokenttä vuotaa omiin eikä ole saanut yhtään häkkiä vastustajan päätyyn

Tuo boldaamani kohta on omasta mielestäni se suurin ongelma. 0+0 pisteillä pitää pelata aika todella hyvää puolustuspeliä, että sarake ei valahda miinuksille. Kiekkojen pitäisi alkaa herojen toimesta edes joskus löytää tietään reppuun.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Chicagolla on nyt vaarana profiloitua yhden ketjun joukkueeksi. Runkosarjassa riittänee vielä kohtuulliseen suorittamiseen, mutta pudotuspeleissä joukkueet kyllä yleensä löytävät keinot yksittäisen ketjun pimentämiseen. Pakko kyllä ihailla Patrick Kanen tekemistä. Varmasti henkisesti vaikea ja rikkonainen kesä takana, mutta niin vain kaveri paukuttaa neljän tehopisteen iltapuhteen ja nousee koko liigan pistepörssin kärkeen. Anisimovin ketjulla on kasassa viidestätoista pelistä huikeat 47 pistettä. Koko muu joukkue yltää 54 pisteeseen, joista 12 on Brent Seabrookin tekemiä.

Mutta kuten jo mainittu muutamien kirjoittajien toimesta, kun Hossa tuosta vertyy ns. pudotuspeliterään, Keith palaa kehiin ja joku lukuisista lupaavista nuorista (Kero, Dano, Hartman) lunastaa otteillaan paikan kokoonpanosta, on Blackhawks jälleen oikealla tiellä. Stars ja Blues etenevät divarin kärjessä aika haipakkaa, mutta keskikastin neljä joukkuetta onkin sitten pisteen sisällä toisistaan. Väkisinkin Minnesotan pelejä seuraillessa tulee tarkemmin väijyttyä myös muiden joukkueiden tekemiset ja sitä kautta myös kotikatsomossa rivalry-henkin nousee oikeisiin mittasuhteisiin.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tuo kakkosen peli, ja etenkin Kanen hivelee nyt silmää. Mutta mutta, nyt on tilanne se taas, että joukkue on täysin yhden kentän varassa, ja kovemman tason shutdown joukkue kun Oilers on niskanpäällä.

Teräväinen-Hossa kaksikko pitäisi pitää kaukana toisistaan, nuo pelityylit eivät kohtaa yhtään. Toewsin kanssa on jotain syöttökuvioita, mutta muuten on ykkösellä aika hiljaista. Menee painimiseksi kentän pelaaminen, joka ikävä kyllä tössää Teuvoon. Hossaa jos pitää ykkösessä peluuttaa, niin Garbutt siihen on tällä hetkellä paras. Teuvo kolmoseen, niin tulee edes jotain kiekollista pelaamista laajemmalle rintamalle, kun ykkösessä tuo menee aivan hukkaan.

Edit-kärjistettynä ongelma nykyisellä ykkösellä. Kiekkollisuus tössää Hossaan ja alkaa laitapainit, jotka tyssää Teuvoon.
 
Viimeksi muokattu:

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Kane on kova!

Ihan näpsäkät maalit myös Panarinille ja Crawfordilta vaihteeksi loistopeli. Crawford on kyllä parhaillaan ihan liigan kärkivahteja, ainoa ongelma että taso heittelee valtavasti muutaman pelin välillä. Tänään antoi avaimet voitolle ja Blackhawks - varsinkin Anisimovin kenttä - otti tarjouksen vastaan. Hyvä ja viihdyttävä peli.

Sitten vain hakemaan Nuottipaitojen päänahkaa!
 
Tämä nyt on jossittelua, mutta nyt tarvitaan mielestäni Q:lta rohkeita ratkaisuja ketjujen suhteen. Ei vaan muuten tule mitään tuosta hommasta.

Itse lähtisin tässä vaiheessa kokeilemaan seuraavaa:

Teräväinen - Toews - Shaw
Panarin - Anisimov - Kane
Dano - Kero - Hossa
Garbutt - Kruger - Tikhonov

Itse en jaksa kuitenkaan uskoa, että Q siirtäisi Hossan kuin korkeintaan väliaikaisesti pois Toewsin rinnalta.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
@TramyersCSN: #Blackhawks record through first 15 games last season: 8-6-1. Through first 15 this season: 8-6-1. Spooky.

Niinpä.

Panarin ja Kane taas löysi toisensa, tuo voittomaali maailman parhaalta laitahyökkääjältä oli aivan uskomaton taas. Muuten kyllä aika löysä matsi, mutta lukekaa tuo twiitti vielä uudestaan.

Minimieffortilla syksy, taas otetaan se hot streak siihen ennen trade deadlinea ja varmistellaan asetelmia, jonka jälkeen taas .50-tahdilla post-seasonille hyvistä asemista.

Tai sitten kaikki on silmänlumetta ja helmikuussa myydään. Mistäpä sitä tietää. Mä nyt taas nautin vaan lätkästä, vaikka se perjantain Devils-ottelu olikin hankala henkisesti, mutta sille oli myös muitakin syitä miksi tuli katsominen lopetettua kesken.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Ihan hyvä peli tällä kertaa, vaikka vastassa olikin McDaviditön Edmonton.

Crawfordilta hyvä bounce back -peli. Joutui venymään useampaankin vaikeaan torjuntaan. Toivon mukaan se alkukauden vire löytyisi sieltä taas.

Kakkoskenttä palautettiin alkuperäiseen asuunsa ja aikamoisissa liekeissä olivatkin. Maalien lisäksi Panarin hommasi pari ylivoimaa liukkailla liikkeillään. Saisi tuo leipämies minun puolesta tuolla kudilla ampua enemmänkin. Kane taas kerran ei enempää eikä vähempää kuin maaginen. Anisimov hoitaa myös roolinsa edelleen aloituksia lukuun ottamatta kiitettävällä tavalla. Taas pisti pari kertaa silmään se "näkymätön työ" näiden taikurilaitureiden hyökkäyspelin mahdollistamiseksi. Lisäksi viimeistelee edelleen uskomattomalla prosentilla ja käyttää isoa kroppaansa mielestäni hienosti hyväkseen.

Ei vain Teuvokaan näytä tuossa ykköskentässä onnistuvan. Aika monta kertaa tosiaan meni kulmaralliksi ja sanomattakin selvää on, että ne Teuvon suurimmat heikkoudet ovat juuri tuon tyyppisessä hyökkäyspelissä. Mielestäni ongelma oli kuitenkin osittain myös Hossassa, joka ei kertakaikkiaan tuntunut Teuvolle kiekkoa syöttävän, vaikka syöttölinja olisikin ollut olemassa. Lisäksi tuntuu, että Teuvolla on vaikeuksia kiekottomassa pelissä etenkin tässä ykköskentässä. Useammankin kerran oli vaikeuksissa löytää itsensä pelattavaksi hyökkäysalueella. Puolustusalueen kiekkottomasta pelistä on TV-kuvasta vaikea välillä sanoa, mutta jostain syystä kun Teuvolle avataan laitaan, hän on käytännössä aina kovan paineen alla ja täten vaikeuksissa. Ykköskenttä oli tänään lisäksi useamman kerran pahassa lirissä omalla alueella ja vain Crawn hyvät pelastukset ja tuuri estivät takaiskumaalit.

Kolmonen sai pienellä peliajalla useamman hyvän mylläkän aikaiseksi Edmontonin alueelle. Nyt ilman Hartmania ulostulot alueeltakin luonnistuivat paremmin, sillä laskin vain yhden ns. paineettoman ulostulon, jossa Edmonton katkaisi siniselle. Danolta tuntuu kuitenkin jostain syystä puuttuvan terävyys maalintekotilanteissa.

Puolustajista ei tänään mielestäni mitään erityistä mainittavaa. Svedberg jälleen raamatullisissa vaikeuksissa kiekollisena.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Hossan ongelma on juuri tuo, että hautoo kiekkoa tolkuttoman pitkään, eikä syötä kun olisi mahdollista. Tämä on ihan ok kun Hossa on vireessä sen verran vahva kiekonsuojaaja on kyseessä, mutta nyt ei toimi. Kyseessä kuitenkin Q:n suosikki, joten saa koomailla todennäköisesti huomattavankin pitkään ennenkuin nähdään mitään pysyvämpää muutosta Toews-Hossa kaksikkoon. Uskallan kuitenkin aika vahvasti epäillä tämän alun perusteella, että Hossa ei keväällä ykkösessä pelaa, tai jos pelaa niin tämä joukkue ei ole playoffeissa. Yhdellä kentällä ei centralista jatkoon mennä, koska otetaan aika varmasti turpaan lähes kaikilta pahimmilta kilpakumppaneilta omasta divisioonasta, ja playoffeissa sitten jo tarvitaan mieluiten kolmea tuloksellisesti vahvaa kenttää.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Hossan ongelma on juuri tuo, että hautoo kiekkoa tolkuttoman pitkään, eikä syötä kun olisi mahdollista. Tämä on ihan ok kun Hossa on vireessä sen verran vahva kiekonsuojaaja on kyseessä, mutta nyt ei toimi. Kyseessä kuitenkin Q:n suosikki, joten saa koomailla todennäköisesti huomattavankin pitkään ennenkuin nähdään mitään pysyvämpää muutosta Toews-Hossa kaksikkoon.

Kauden avauskamppailua lukuun ottamatta Hossa ei ole ollut plussalla yhdessäkään pelissä. Viimeisessä kymmenessä pelissä pisteillä vain yhdessä ja avauskamppailun kakkossyöttöä lukuun ottamatta Hossalla ei ole ainuttakaan tasakentällisin tehtyä pistettä. Corsit ovat jotain aivan muuta kuin kaunista luettavaa ja tätä listaa voisi jatkaa. Alkukausi on mennyt täysin vihkoon ja tästä ei ole syyttäminen ainakaan Toewsiä kuin ehkä enintään osittain muutaman ekan pelin osalta.

Tässä alkukaudesta on nyt mielestäni jo havaittavissa, että tästä nykyisestä kokoonpanosta ei löydy sitä puuttuvaa palasta Toews-Hossa kaksikon kanssa pelaamaan. Siinä on nyt joko heikolla tai todella heikolla menestyksellä kokeiltu Tikhonovia, Bickelliä, Garbuttia, Teuvoa ja Panarinia. Ehkä se harjoitusleirillä yhdessä pelannut slovakit + Toews on vielä kokeilematta, mutta viimeistään tuon kokeilun jälkeen tämä tie on kuljettu loppuun ja jotain muita ratkaisuja on keksittävä. Tuo @TweetyLeaf :in ehdottama sommitelma voisi olla yksi vaihtoehto tai sitten nostetaan Garbutt Hossan paikalle ykkösen laitaan, jolloin muutos olisi vähäisempi.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Parhaitein toimineet koostumukset ykköseen tällä kaudella ovat olleet mielestäni Panarin-Toews-Garbutt, Teräväinen-Toews-Garbutt ja Garbutt-Toews-Hossa. Hossa on toiminut jotenkin, kun Garbutt on ollut kamppailemassa laidoista kiekot omille. Huonoin koostumus on ollut Teräväinen-Toews-Hossa, jolla ei ole minkäänlaista kemiaa keskenään. Tosiasia kuitenkin on ettei mikään näistä ole toiminut erityisen hyvin.

Sitten että jos ruvetaan oikeasti miettimään, tasapainoisinta koostumusta neljään kenttään, niin onhan se hieman Toewsin kiekkollisuuden hukkaan heittämistä laittaa kenttä Garbutt-Toews-Hossa, koska tuo kenttä lähinnä rouhii päädyn kautta. Minä myöskin haluaisin itse nähdä joko Shawn tai Garbuttin tuossa Hossan paikalla. Tämä toimii paremmin koska Shaw sekä Garbutt ymmärtäävät syöttää kiekkoa ajoissa eteenpäin, ja näin saadaan edes teoriassa hyödynnettyä Teräväinen-Toews kaksikon kiekollista osaamista.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
13.11. 03:30 Chicago Blackhawks New Jersey Devils
15.11. 03:00 St.Louis Blues Chicago Blackhawks
16.11. 03:30 Chicago Blackhawks Calgary Flames
19.11. 04:30 Edmonton Oilers Chicago Blackhawks
21.11. 04:00 Calgary Flames Chicago Blackhawks
22.11. 05:00 Vancouver Canucks Chicago Blackhawks
26.11. 05:00 San Jose Sharks Chicago Blackhawks
28.11. 00:00 Anaheim Ducks Chicago Blackhawks
29.11. 05:30 Los Angeles Kings Chicago Blackhawks

Tässä tämän kuun otteluohjelma, ja jos Hawks on yhden kentällisen joukkue, niin voidaan tästä voittoja odottaa 2-3kpl. Vieras peleihin etenkin tuo kenttä on merkattu jo niin isolla tussilla vastustajan toimesta, että tuskin riittää kovinkaan moneen voittoon, jos ei apuja ala löytyä muiltakin kentiltä. Näkyy tämä juuri vieraissa kun vastus pääsee vaihtamaan haluamallaan tavalla, ja saldo on sen mukainen tältä kaudelta kuudesta pelistä yksi jatkoaika voitto.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Voitto tuli Edmontonista ja Crawfordiltakin vaihteeksi parempi matsi. Odotan näkeväni vielä Marko Danon ykkösessä, josko hänellä yhteispeli onnistuisi Hossan kanssa.
Garbutt jyystää kolmentoista matsin jälkeen tehoilla 0+2 -5 ja Daley kellottelee kolmosparin minuutteja. Tällä hetkellä näyttää Sharpin vaihtarit hepposilta mutta minkäs voit.
Jos jotakin hyvää niin Kanen pisteputki kohosi liigan pisimmäksi, kymmenen ottelun mittaiseksi ja Anisimov nakutteli uransa pisteen numero 200.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Kun Patrick Kanea on tuolla lempipelaajaketjussa hehkutettu clutch-pelaajaksi, niin bongasin HFB:ltä ihan mielenkiintoista tilastoa tähtipelaajien (lähinnä senttereiden, kun ketjun varsinainen idea oli Toewsin arvon osoittaminen myös tilastojen valossa) viimeistä edellisen työsulun jälkeisistä tehoista pudotuspelisarjan peleissä 5-7 ja tuota tilastoa johtaa kukas muukaan kuin Patrick Kane:

Kane: 1,297 pistettä per peli (37 GP, 22 G + 26 A, +18)
Giroux: 1,294 ppp
Zetterberg: 1,212 ppp
Toews: 1,081 ppp (37 GP, 17 G + 23 A, +12)
Malkin: 1,034 ppp

Sitten loput tuossa vertailussa mukana olleet (Hossa, Datsuyk, Crosby, Mr. Game 7, Krejci, Ovechkin, Kopitar, Thornton, Getzlaf, H. Sedin, Bäckström, Bergeron, Stamkos ja Tavares) ovat alle ppp-tahdin.

On tuo meidän T & K kaksikko ihan tilastojenkin valossa hurja duo ratkaisupeleissä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Mielenkiintoinen tilasto, Chicagon saldo 8-6-1 oli sama viime vuonna tähän aikaan. Ainoa ero on se, että viime vuonna oli päästetty samaan aikaan 28 maalia ja tänä vuonna 38 maalia.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tuo onkin mielenkiintoinen juttu kun verrataan pelejä viime kauteen. Viime kaudella Blackhawks peli loksahti kohdalleen juuri tuolla lännen kierroksella ja Vancouveria vastaan kärsityn tappion jälkeen joukkue otti kovat päänahat Duckseista ja Kingseistä vieraissa, joka siivitti joukkueen kahdeksan ottelun peräkkäiseen voittoon.

Recordi on tosiaan nyt identtinen viime kauteen verrattuna tähän menessä. Erona löytyy että kotona vire on nyt ollut parempi, ja vieraissa nyt on mennyt erityisen huonosti. Olisi ihan hyvä nyt ennen lännen vieras kierrosta löyttää jotain tolkkua ykkösen pelaamiseen, tai vieraissa homma on aika vaikeaa.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Bryan Bickellin oireet ovat tämän jutun mukaan johtuneet ilmeisesti sisäkorvan tasapainoelimeen liittyvistä ongelmista, jotka ovat aiheutuneet Bickellin mukaan taklaamisesta. HFB:llä joku oli nähnytkin Bickelliä livenä Rockfordissa ja osasi kertoa, että oli ollut AHL:ssäkin paskimpia pelaajia jäällä, joten paluu ylös ei liene ainakaan kovin pikaisesti edessä. Bickell on itse sitä mieltä, että hän on pelikykyinen, jonka tosin voi herran viime aikaisia otteita seuranneena helposti kyseenalaistaa. Voi hyvällä syyllä kysyä, minkä takia Bickelliä ei saateta jonkun sellaisen spesialistin pakeille, joka toteasi, että tuollaisen vamman kanssa ei voi pelata, jotta herra palkkakattorasituksineen saataisiin LTIR:lle.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Rockfordin kapteeni Brandon Mashinter nostettu ylös, joten kokoonpanossa jälleen 23 pelaajaa. Tikhonov sekä Garbutt vetävät treeneissä "Stålberg"-paidoissa Rundbladin lisäksi eli eivät pelaa huomenna.

Mark Lazerus ‏@MarkLazerus 31 min31 minuuttia sitten
#Blackhawks lines: Shaw-Toews-Hossa Panarin-Anisimov-Kane Dano-Kero-Teravainen Desjardins-Kruger-Mashinter

Kolmonen näyttää kivalta. Hyvä, että Teräväinen erotettiin jälleen ykkösketjusta.

Keithin pelaamisesta päätetään huomenna, termillä "likely" kuvattiin mahdollisuutta paluuseen tämän viikon aikana.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tykkään uusien kenttien ilmeestä. Ykkönen sekä kolmonen kumpikin näyttää paremmalta, ja kenttien tasapaino muutenkin paremmalla tolalla näin. Jos ykkönen ei lähde luistamaan noin, niin toivon valmennuksella olevan pokkaa vaihtaa kokeilu mielessä Hossan ja Teräväisen paikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös