Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.
Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.
Kiitos ystävällisistä sanoista edellisellä sivulla. Tosin etenkin tällä kaudella ketjun kovimman raatajan titteli menee kyllä jonnekin toiseen osoitteeseen, kun osallistumiseni on ollut niin epätasaista.
Sharp vietti syntymäpäiväänsä Avalanchea vastaan ja Crawford puolestaan täytti nyt uudenvuodenaattona 30. NHL.comin sivuilla oli ja on vissiin vieläkin mahdollisuus katsoa Hawksin harjoituksia aurinkoiselta Nationals Parkilta.
NHL.comin juttu kertoo, että Caps kantaa Winter Classic -ottelussa Hawksin tavoin kypärässä CR-nimikirjaimia Clint Reifin muistoksi. Idea oli isäntien huoltajien, eikä Blackhawksilla ollut luonnollisesti mitään tuota hienoa elettä vastaan.
Väsäsin joulukuulta yhteenvetoa ja se löytyy tuosta alempaa.
Tässä jälleen kuukausittainen yhteenveto marraskuun tapaan. Joulukuu oli Blackhawksille menestyksekäs siitäkin huolimatta, että Crawford onnistui telomaan jalkansa kuun vaihteessa Rise Against -yhtyeen keikalla. Crawford palasi tolppien väliin vasta 20. päivä Columbuksessa. Siinä välillä Raanta ja Darling jakoivat torjuntavastuun muutaman pelin jaksoissa ja kilpailutilanne kirittikin molemmat huippusuorituksiin. Maalivahtien ero koossa ja pelityylissä ei vaikuttanut kenttäpelaajien esitykseen ja joukkue jäikin kahdeksan pelin jaksossa vain kerran pisteittä ja kaikkiaan 16 mahdollisesta pisteestä Hawks keräsi 13.
Toinen merkittävä tapahtuma oli Jeremy Morinin aikakauden päättyminen Blackhawks-organisaatiossa. Morin oli itse ilmaissut halunsa suurempaa vastuuseen, mikä tulkittiin monessa paikassa siirtopyyntönä. Morin passitettiinkin Rockfordiin hakemaan pelituntumaa ja pian kauppa Columbukseen oli totta. Toiseen suuntaan saapui jälleen yksi ruotsalaispakki, Tim Erixon, joka on nuoren NHL-uransa aikana tottunut jo vaihtamaan maisemaa. Flamesin varaus oli pelannut ennen Blackhawksia 70 NHL-ottelua Rangersin ja Blue Jacketsin riveissä. Moni ei odottanut Erixonilta mitään, mutta hän on täyttänyt ihan hyvin paikkansa kolmosparin peruspakkina joko Rozsivalin tai Rundbladin parina. Ruotsalaisnuorukaisilla on yhteistä historiaa, sillä he pelasivat Skellefteåssa kolme kautta samassa junnujoukkueessa ja kolme vuotta Elitserien-joukkueessa. Tämä yhteinen historia on varmasti ollut yksi kaupan myönteisistä seikoista, joita Bowman on pähkäillyt. Ja näin muutamalla pienellä siirrolla Hawks sai vajaan kauden aikana puolustukseen pari ykköskierroksen varausta, joiden potentiaali ei ole verkkaisen kehityksen vuoksi vielä ehtinyt realisoitua täysin. On jo melkoinen ihme, jos lukuisista puolustajalupauksista kukaan ei puhkea kukkaan NHL-tasolle.
Kolmas kuun isoista tapahtumista oli huoltaja Clint Reifin kuolema kotonaan vain joitain tunteja myöhemmin, kun Hawks oli saapunut vieraspelistä Columbuksesta. Tapausta käsiteltiin myös Winter Classic -tapahtumaan valmistavassa NHL 24/7 -dokumenttisarjassa ja shokkiuutinen vaikuttikin selkeästi joukkueen peliin kuukauden lopulla. Leafs kaatui puhtaasti 4–0, mutta seuranneissa kolmessa ottelussa valmistautuminen epäonnistui ja vastustaja sai turhaan liian paljon etumatkaa maalien muodossa. Tällä kaudella hankalaksi vastustajaksi osoittautunutta Jetsiä vastaan kiri ei onnistunutkaan Avs- ja Preds-otteluiden tavoin, kun Hawksin esitys oli lannistuneen hengetön isosta laukausmäärästä huolimatta.
Onkos Winter Classicin aloittava julkistettu? Todennäköisesti Corey pelaa mutta suomalaisena toivoisi Raannan pelaavan koska Crawford pelas jo viime vuonna.
Parempaa uutta vuotta kaikille ja osanotot, sekä voimia Lundelle perheineen.
Kiitos tilasto-raportista, kyllähän näin mairittelevia statseja silmäilee mielellään. Toki kaikki pelit on myös väijytty. Oikeastaan siitä saakka kun Richardsin sisäänajo systeemiin alkoi tuottaa tulosta ja kemioita löydettiin, on meno ollut joukkueella tasaisen tappavaa. Iloisin ylläri on kuitenkin ollut Krisu Versteeg, jonka potentiaali oli varmasti kaikkien tiedossa, mutta erinäiset loukkaantumiset ja hiihtely muissa organisaatioissa mestaruuden -10 jälkeen ovat saaneet monet epäilemään miehen konsistenssia. Nyt on kiva miehen pelaamista terveenä katsella, kun säännölliset kiekonmenetykset ovat enimmäkseen historiaa. Käsiä ja jalkoja, sekä kiekon suojaamista löytyy siihen malliin, että pelaaminen #88:n kanssa näyttää paikoitellen häkellyttävältä. Tästä päästäänkin sopivasti siihen tilanteeseen jossa Patrick Kane saattaa hyvinkin rikkoa yhden kauden Piste-ennätyksensä (ensimmäiseltä mestaruuskaudelta, 30+58) . Miehen omaan maali-ennätykseenkin on matkaa enää vaivaiset 12 uunia, joten hyvältä näyttää.
Tänään illalla sitten ulkoilma-herkkua ja toivottavasti nähdään vauhdikasta kiekkoa. Capitals napsinut pisteitä myös mukavasti viimepeleissä ja Blackhawks toimii heille tänään varmasti eräänlaisena mittarina jatkoa ajatellen. Itse diggaan kovasti tuosta valkoisesta paidasta. Pitäisiköhän laittaa tilaukseen..
Kiitos. Lähinnä tuo yhteenveto on tarkoitettu mahdollista myöhempää tarkastelua varten sitten, kun nykyiset tapahtumat eivät ole enää tuoreessa muistissa. Nyt se oli vielä aika helppo tehdä. Toivon, että yhteenveto palvelee myös sellaisia NHL-seuraajia, jotka eivät katso jokaista Blackhawksin ottelua, kuten ketjun aktiivisimmat nimimerkit. Näitä nyt on ainakin enemmän jonkin toisen joukkueen otteisiin keskittyvät nimimerkit. Ja aika mahdotonhan 30 joukkueen sarjassa on väijyä kaikkien 82 runkosarjaottelua, mikä nousee esille aina myös parhaita pelaajia palkitessa. Itse olen ainakin keskittänyt NHL:n seuraamisen lähes pelkästään Blackhawksin otteisiin, koska mielenkiinnosta huolimatta muuhun ei riitä aika. Aina ei oikein Hawksillekaan.
Nousi tuosta yhteenvedosta silti muutama yllätys itsellekin. Richards on ansaitusti päässyt hyvillä otteillaan pois Quennevillen koirankopista ja kannattajien hampaista, mutta loukkaantumisen sävyttämä joulukuu oli pisteiden valossa yhtä vaisu kuin parjattu lokakuu. Siitäkin huolimatta, että tuoreimpana on mielessä tärkeäksi osoittautunut kuparisen rikkominen 0–3-tilanteessa Predatorsia vastaan.
Brad Richards 2014-15
OCT 10. 0+4=4 +0 13:07
NOV 14. 6+6=12 +7 14:28
DEC 10. 1+2=3 +2 15:45
Toinen Rundbladia vähemmän pisteitä joulukuussa kerännyt pelimies on niin ikään keskikaistaa pelaava Shaw. Toki Shaw'n merkitys joukkueelle on iso pistesarakkeen ulkopuolellakin, mutta ratkaisijoiden leveyttä kaivataan etenkin silloin, kun tämän hetken myötätuuli muuttuu vastaiseksi. Polvisuojiaan rakastava ärsyttäjä on ottanut tällä kaudella ison harppauksen aloitusympyrässä, mistä lienee kiittäminen Yanic Perreault'ta, jonka ansiosta on nähty jo aiemmin samanlainen kehitys Krügerin kohdalla. En halua manata Hawksia, mutta aika usein on nähty tammi-helmikuun vieraskiertueen yhteydessä jonkinlaista slumpia. Toivottavasti avainpelaajat pysyvät ehjänä.
Jos Shaw'n ketjun pistesaalis on ollutkin laihan puoleinen, niin joulukuun tilastoista nousee esille myös kaukalostakin erottunut Smithin ja Krügerin hyvä vire. Miehet ovat painonsa verran kultaa Hawksille, kun jäätävän alivoiman lisäksi pystyvät myös lyömään tikaria vastustajan kylkeen maalien muodossa, kuten nähtiin muun muassa Bostonissa.
Täytyy olla myös tyytyväinen, että jättisopimukset kesällä solmineet Kane ja Toews ovat omalla paikallaan joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Nihkeästi käynnistynyt lokakuu on nyt vain haalea muisto.
Itsekin olen alkanut lämmetä paidalle, vaikka heti julkaisun jälkeen olinkin hieman pettynyt, että käytännössä vain olkapään tomahawkit ovat vaihtaneet paikkaa sivuraitojen päälle. Pienenä kauneusvirheenä paidasta löytyy nykyinen inkkarilogo, eikä sitä 50-luvun versiota, joka näyttää hieman pikkulapsen piirtämältä. Odotin, että paita olisi edellisen Winter Classic -tapahtuman tavoin selkeästi normaaleista peliasuista poikkeava. Blackhawksin peliasu ei tietysti ole joukkueen historian aikana kovin montaa kertaa muuttunut, mutta esimerkiksi kausien 1948-51 valkoinen paita olisi retro-logoineen ollut yksi selkeästi erilainen vaihtoehto, vaikka hieman Hurricanesilta näyttääkin. Propsit Hawksille kuitenkin siitä, että historiasta löytyy paidalle ihan oikea esikuva, eikä tapahtumaa varten ole lähdetty keksimään jotain mukanostalgista pseudoretropaitaa. 2009 oli hieman yhdistelty eri kausien paitapohjaa, logoa ja tomahawkeja, mikä oli sinänsä kyllä ihan toimiva kokonaisuus.
Kolme maalia kotijoukkueelle, kaksi Blackhawkseille. Voittomaali aivan kolmannen erän lopussa ylivoimalla by ex-Hawk Troy Brouwer.
Kyseenalaistan kyllä ottelun tuomarilinjan, molemmat joukkueet kärsivät tästä ja kotijoukkue jopa enemmän. Jäi puhaltamatta sekä puhallettiin täysin hölmöjä jäähyjä muutamaan otteeseen ja kaiken kruununa tuo voittomaaliin johtanut ylivoima. Toisaalta oli odotettavissa tuo juurikin siksi, että vieraat saivat kolme kertaa enemmän ylivoimaa kuin kotijoukkue, joista osa oli kyllä erikoisia vihellyksiä. Hieno tapahtuma kuitenkin!
Mutta näillä mennään, sunnuntaina Dallas tulee kylään.
Kertokaas Hawks-fanit, että onko Raannalla mitään mahiksia nousta ykkösvahdiksi, vai kannattaisiko nostaa kytkintä heti tilaisuuden tullen? Mitä noita @lunde :n tilastoja katselin, niin Raanta on taas lähiaikoina ollut todella hyvä, suorastaan vakuuttava, enkä oikein ymmärrä miksi hänen pitäisi jäädä soittamaan kakkosviulua Crawfordin selän taakse.
Tai no, ymmärrän sen että Crawfordin palkka on iso jne, mutta kyllähän Raannan kannattaa jatkossa miettiä, että missä voisi päästä ykköseksi. Eväät siihen ovat olemassa.
Kolme maalia kotijoukkueelle, kaksi Blackhawkseille. Voittomaali aivan kolmannen erän lopussa ylivoimalla by ex-Hawk Troy Brouwer.
Kyseenalaistan kyllä ottelun tuomarilinjan, molemmat joukkueet kärsivät tästä ja kotijoukkue jopa enemmän. Jäi puhaltamatta sekä puhallettiin täysin hölmöjä jäähyjä muutamaan otteeseen ja kaiken kruununa tuo voittomaaliin johtanut ylivoima. Toisaalta oli odotettavissa tuo juurikin siksi, että vieraat saivat kolme kertaa enemmän ylivoimaa kuin kotijoukkue, joista osa oli kyllä erikoisia vihellyksiä. Hieno tapahtuma kuitenkin!
Mutta näillä mennään, sunnuntaina Dallas tulee kylään.
Tuomarit oli kyllä surkeat ja ihan molempia kohtaan. Siltikään ei voi kyllä sanoa että tuomarit olis pelin Capseille ratkaisseet, olihan Hawksillakin noin puoltoista minuuttia kahden miehen ylivoimaa ja mitään ei saatu aikaan. Oli kyllä mahdollisuudet tappaa peli mutta kun ei maistu niin ei maistu. Hieno tapahtuma kylläkin ja onhan noita hauska katsella, mukavaa vaihtelua kun sääkin tekee omat tepposensa. Nythän siltä vähän vältyttiin, mitä nyt ekan erän aikana aurinko paistoi. Jää vaikutti huonolta, varsinkin viimeisessä erässä kiekko pomppi paljon.
Kertokaas Hawks-fanit, että onko Raannalla mitään mahiksia nousta ykkösvahdiksi, vai kannattaisiko nostaa kytkintä heti tilaisuuden tullen? Mitä noita @lunde :n tilastoja katselin, niin Raanta on taas lähiaikoina ollut todella hyvä, suorastaan vakuuttava, enkä oikein ymmärrä miksi hänen pitäisi jäädä soittamaan kakkosviulua Crawfordin selän taakse.
Tai no, ymmärrän sen että Crawfordin palkka on iso jne, mutta kyllähän Raannan kannattaa jatkossa miettiä, että missä voisi päästä ykköseksi. Eväät siihen ovat olemassa.
Tätähän on puitu tässä ketjussa jo paljon. Olen jo aiemminkin sanonut ja sanon taaskin, en jaksa uskoa että Raanta koskaan nousee Chicagon organisaatiossa edes haastamaan Crawfordia. Crawford pelaa hyvin, on ansainnut aiempien vuosien näytöillään paikan ykkösenä ja on tällä kaudella jopa parantanut otteitaan verrattuna aiempaan. Viime keväänä vaivannut rebound-kontrolli on ainakin omaan silmään parantunut paljon.
AHL:ssa pelaava Darling lienee kumminkin se tulevaisuuden ykkössuunnitelma. Iso mies joka pelaa ja liikkuu hyvin. Kokoa kumminkin arvostetaan ja jos pystyy jo nyt pelaamaan tuolla tasolla niin mitä sitten kun pääsee Shown puolelle kehittymään vielä lisää? Raannan sopimus on myös treidi-ystävällinen kun jos/kun joku joukkue kaipaa mv-osastolleen uutta verta, on Raanta helppo ottaa a) näyttöjensä sekä b) sopimuksensa vuoksi. Ja oikiasti toivon että Raanta liikkuu kesällä johonkin toiseen joukkueeseen ja Crawford+Darling on ensi kauden kaksikko.
Toki Darlingin sopimus loppuu tähän kauteen mutta näillä näytöillä olisi ihan järjetöntä olla tarjoamatta hänelle jatkoa.
Olen sitä mieltä, että Raannasta voi olla ykkösvahdiksi Chicagossakin. Nyt pitäisi vain antaa Raannan näyttää laajemmalla otannalla miten homma toimii. Crawfordin otteissa ei ole ollut mitään vikaa ja ennen kännisekoilujaan oli ehdottomasti joukkueen kantavia voimia. Tuon nilkkavamman jälkeen otteet eivät ole aivan alkukauden tasolla olleet. Raannan tulisi saada ehdottomasti pelata enemmän, jos haluttaisiin tietää onko hänestä kantamaan vastuuta kunnolla. On eri asia ottaa ykköstorjujan viitta harteilleen kuin pelata peli siellä ja toinen täällä, vaikka ei sekään mikään ideaalitilanne pelaajan kohdalla ole. Raannalle pisteet siitä, että on tällä kaudella ollut aina mies paikallaan kun on maalilla seissyt.
Miten sitten Chicagossa tilanne nähdään on eri asia. Onko Crawfordin asema ykkösenä sementoitu sopimuksen takia vai sen takia, että siellä häneen myös luotetaan enemmän? Raannan suhteenkin avaimet on tällä hetkellä aina kesään 2016 saakka Chicagon hallussa, jolloin hänen sopimus päättyy ja UFA-statuksella voi sitten valita työnantajansa. Jos taas puhutaan kaupoista, niin kyllä Crawfordin kauppaaminen tulisi olemaan vaikeaa eikä siihen ennen ensi kesää kannattaisi ryhtyä. Crawford on näyttänyt myös mihin pudotuspeleissä pystyy ja Raanta tai Darling olisivat kyllä ihan arpoja nojata kevään ratkaisupeleissä.
***
Talviklassikko olikin sitten tasoltaan huonoa ja heikkoa hokia. Varmaan paikan päällä ihan kiva tapahtuma, mutta henkilökohtaisesti alkaa jo kärsimään inflaatiosta nuo pelit. Viimeistä erää en jaksanut edes katsoa vaan ryhdyin seuraamaan Schindlerin listaa.
Maalivahti tilanteesta sen verran, onko kukaan miettinyt vaihtoehtoa että se olisikin Crawford joka saa lähteä. Chicagolla siinä mielessä hyvä tilanne, että maalivahdit ykkösen takana ovat hyviä, eikä ykkösessäkään muuta vikaa ole kun liian kallis sopimus. Olisiko siis mahdollista että joukkue ottaisi riskin ja lähtisi myymään Crawfordin?
Mahdollista varmasti on, mutta aika monta muuttujaa tulee mieleen.
1) Korkea caphit (6 miljoonaa) vaikeuttaa treidin tekemistä, mikäli jotain oikeasti halutaan myös takaisinpäin. Tietysti Corey menisi vaikka pelkkään 7. kierroksen varaukseen, mutten tähän skenaarioon usko. Täytyy myös huomioida se, minkä varmasti muut organisaatiot tekevät, eli Chicagon joukkuepuolustus tekee maalivahdin suorittamisesta muutaman asteen helpompaa kuin esimerkiksi osalla joukkueilla. Tämä pointti korostaa vain tuota caphitin järjetöntä suuruutta, kaksi miljoonaa liikaa. No markkinat ovat markkinat, tuore sormus sormessa eikä Crawford oikeasti niin huono ole. Top-10 maalivahti liigassa vähintään, voittanut Stanley Cupin ja antoi mahdollisuuden voittaa viime kesänäkin.
2) Haluaako Quenneville sekä Bowman luottaa kaksikkoon Raanta sekä Darling, joista kumpikaan ei ole perustellusti ansainnut ykkösvahdin paikkaa NHL:ssä? Korostan vielä sitä, että mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa. Ainahan sitä voi kokeilla ja hyvällä tuurilla kyseinen kaksikko voisi torjuakin mestaruuden Chicagoon. Kuinka todennäköistä? Sitä me emme voi tietää.
3) Crawford nauttii Chicagossa luottamusta. Se on tullut jo selväksi, viimeistään viime kevät sekä kesä vankisti hänen asemaansa organisaatiossa.
Sen verran heitän kuitenkin omia mielipiteitä soppaan, notta itse uskaltaisin lähteä kauteen kaksikolla Raanta sekä Darling. Crawford nauttii allekirjoittaneen luottamusta, mutta joukkueen tulevaisuuden kannalta olisin valmis myymään Coreyn. Vähän yli 4 miljoonaa vapautuisi tilaa palkkakattoon, jolla saisi kiinnitettyä tärkeän jollei jopa tärkeitä palasia, riippuen täysin Bowmanin liikkeistä ensi kesänä.
Summa summarum: en usko, että Crawford lähtee Chicago Blackhawksista ainakaan pariin kauteen. En ole sitä vastaan enkä puolesta, mestaruutta tavoittelevan joukkueen saa kasaan Coreyn kanssa.
Licolta hyvät perustelut eikä noihin juuri mitään lisättävää minullakaan ole. Jos kaupoille lähdettäisiin, niin aikaisintaan sitten ensi kesänä kun muutenkin palkkalastia on kevennettävä. Mutta mitkä ovat sitten markkinat Crawfordille? Ehkä jokunen organisaatio voisi olla kiinnostunut, mutta kaikki riippuu siitä mitä muuta markkinoilla on tarjolla. On tietenkin vaikea todeta minkälainen arvostus muiden toimitusjohtajien ja organisaatioiden välillä Crawfordin suhteen löytyy. Aina voidaan tietenkin veikkailla, mutta enemmän niissäkin arvauksissa heijastuu vain oma arvostus. Niistä arvauksista voidaan sitten väitellä loputtomiin, mutta henkilökohtaisesti arvioin ettei mitään suurta markkinaa Crawfordille NHL:stä löydy.
Blackhawskin tulevaisuus on nyt ja tässä kaudessa. Ainoa tavoite on mestaruus ja sitä ei varmasti lähdetä tavoittelemaan kahden kokemattoman maalivahdin turvin. Ensi kesän jälkeen voi olla aika sitten tarkastella tilannetta uudelleen ja silloin voi suunnitelmissa olla, ehkä hieman pakostakin, suvantovaihe tyyliin 2011 ja 2012.
Voin yhtyä perusteluihin. Tarkoitin itsekkin Crawfordin myymistä kesällä, eikä kyse ole siitä että pitäisin häntä surkeana maalivahtina. Mutta kun jostain on luovuttava, niin Darlingin sekä Raannan hyvät otteet ovat tehneet Crawfordista luopumisen itselle jopa houkuttelevan vaihtoehdon. Silla rahalla voisi pitää pakiston muutumatomana, ja hyökkäykseenkin riittäisi viellä pelimerkkejä.
Mukavahan se on Teuvoa ylhäällä nähdä kokeilemassa mihin rahkeet riittää, mutta kuinkakohan muussina Versteegin käsi on? Näytti pitelevän kämmentään tv-kuvassa ja siinähän niitä pieniä luita riittää.
Olis hauska nähdä Teukka ja Kane samassa ketjussa, eihän niitä ees erottaisi toisistaan. *hymiö*
Hienoa että taas yksi suomalainen lisää astuu NHL-jäille. Toivotaan että vakuttaa Q:n ja saa jatkaa pidempäänkin, vaikkakin tekemistä kokonaisvaltasessa pelaamisessa riittää runsaasti.
No nyt on sitten Q:n ketjuloton vuoro, sillä Teräväisen nosto saattaa muuttaa radikaalistikin pelaavia ketjuja. Teuvo centeröimään Saadia ja Kanea? Sharp takaisin ykköseen? Teuvo suoraan Versteegin spottiin kakkoseen Richardsin ja Kanen kanssa? Kolmosen keskelle? Hienoa nähdä, että mies saa luottoa, toivottavasti saa hyvän tatsin päälle.
Itsekkin antaisin Teuvolle nyt kunnon paikan näyttää pari peliä hyvässä kentässä, jos ei natsaa niin aika nopealla aikataululla myöskin takaisin Icehogsiin. haluaisin juuri nähdä jo mainitun kentän Saad-Teräväinen-Kane, jotenkin on vahva kutina että tuo koostumus saattaisi toimia. Muut sitten vaikka näin:
No nyt on sitten Q:n ketjuloton vuoro, sillä Teräväisen nosto saattaa muuttaa radikaalistikin pelaavia ketjuja. Teuvo centeröimään Saadia ja Kanea? Sharp takaisin ykköseen? Teuvo suoraan Versteegin spottiin kakkoseen Richardsin ja Kanen kanssa? Kolmosen keskelle? Hienoa nähdä, että mies saa luottoa, toivottavasti saa hyvän tatsin päälle.
Tuo lihavoitu kohta kävi ensimmäisenä täällä mielessä. Ei mahdoton ajatus, mutta tietämättömät ovat Q:n ajatukset. Sieltä voi olla luvassa mitä vaan. Sen verran uskallan veikata kuitenkin, että ylivoimalla tulee saamaan vastuuta. En olisi ennen kauden alkua uskonut sanovani näin, vaikka osasin odottaa Versteegin parantavan surkeasta viime kaudesta, mutta Hawks jää kaipaamaan hänen panostaan. Kris on ollut joukkueen kolmanneksi paras pistemies tähän mennessä heti Kanen ja Toewsin jälkeen. Tietenkin hienoa nähdä Teuvo kokoonpanossa, mutta mitään ihmeitä en odota. Jos edes jotenkin pystyisi paikkaamaan Versteegin jättämää aukkoa, niin sekin olisi jo jotain.
Jotakin tämän suuntaista olisin itsekin ehdottanut. Antaa Teuvon rauhassa tulla sisään laiturina ilman suurempia paineita. Hienoa että Teuvo pääsi ylös, mutta omasta mielestäni näytönpaikan olisi ansainnut Mark McNeill joka on pelannut huikean alkukauden 22 10+10=20 ollen joukkueen tehokkain peluri per peli. Toivoisin myös, että vielä tällä kaudella Ville Pokka pääsisi sekoittamaan hurripuolustusta. Pokka vaikuttaa yllättävänkin valmiilta.
Talviklassikosta ei sitten muodostunut mitään elämää suurempaa mittelöä, tappio tietysti vielä hiukan kismittää.
Mielestäni ihan hyvät ketjut lähtökohtaisesti. Tuntien Q:n epäsäännöllisen säännölliset ketjumuutokset pelin sisällä jopa ensimmäisessä erässä, voi Teuvon sekä kenen tahansa muun hyvät suoritukset poikia peliaikaa Kapteenin tai #88:n rinnalta. Omasta mielestäni hyvät ketjut siinä mielessä, että Sharpista voi saada enemmän irti nyt sekä tuommoinen peliä tekevä laituri on hyvä lisä tuohon kolmoseen Shawin sekä Bickellin seuraksi.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt!Kirjaudu / Rekisteröidy