Chicago Blackhawks 2012-2013

  • 199 872
  • 608

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Nythän tämä menee mielenkiintoiseksi. Bowman ollut huhujen mukaan Visnovskyn perässä. Stan se osaa yllättää. Pakkia joukkue ei mielestäni oikein tarvitse.

Vaikuttaa kyllä aika erikoiselta huhulta, jos huomioidaan tämä uutinen: Slovakkipuolustaja jatkaa Long Islandilla (linkki vie Jatkoajan juttuun)

Jotenkin veikkaisin, että tuo Visnovskyn treidaaminen tarkottaisi samalla sitä, että yksi puolustaja (Hammer?) olisi samalla mahdollista myyntitavaraa. Tällä voitaisiin jopa hankkia se Gagner Oilersista, mutta en siltikään oikein jaksa uskoa tuon jutun todenperäisyyteen.

Löytyisikö muuten linkkiä jostain tuohon huhuun? Voisi mahdollinen päivämäärä hieman selittää, jos kyseessä onkin "vanha" huhu.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Bowmanin aikana Hawksin liikkeitä on ollut paha aavistella siirtomarkkinoilla, sillä oikeastaan mitään vihiä niistä ei ole koskaan päässyt julkisuuteen etukäteen (ellei Stan ole itse sanonut jotain). Toisin sanoen kaikki Hawksiin liittyvät huhut ja "huhut" suosittelen ohittamaan olankohautuksella, ovat luultavasti pelkkää sanahelinää ilman totuuden siementä.
 
Bowmanin aikana Hawksin liikkeitä on ollut paha aavistella siirtomarkkinoilla, sillä oikeastaan mitään vihiä niistä ei ole koskaan päässyt julkisuuteen etukäteen.

Tästä vahva sama.
Bowman yritti myös viime takarajalla tehdä muutamaa liikettä yhtä aikaa. Valitettavasti en muista keistä oli kyse mutta anyway.

Jos nyt oltaisiin esimerkiksi puolustajaa hommaamassa niin uskoisin, että pakki olis lähdössä ja hyökkääjä tulossa organisaatioon.

Visnovskyä esimerkiksi ei ole järkeä hommata, ellei saada jotain pakkia johonkin suuntaan.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
31.3.2013 Chicago @ Detroit

20 Saad - 19 Toews - 67 Frolik
39 Hayes - 36 Bolland - 88 Kane
29 Bickell - 65 Shaw - 25 Stålberg
13 Carcillo - 16 Krüger - 26 Morin

2 Keith - 4 Hjalmarsson
8 Leddy - 7 Seabrook
27 Oduya - 32 Rozsival

50 Crawford 33/34 - 97,1%
(30 Emery)

Detroitissa vietettiin Gordie Howen 85-vuotissyntymäpäivää. Kuten juhlapeleissä usein käy, vierasjoukkue Hawks sai unelma-alun ilman Zetterbergiä pelannutta Wingsiä vastaan. Hawks johti peliä jo 3-0 ennen kuin peli oli vanhentunut viittä minuuttia. AHL:stä nostettu Morin siirsi Howardin eteen pyörimään jääneen kiekon maaliin: 0-1. Seuraavassa vaihdossa Wings-puolustus ryntäsi siniviivan ylittäneen Frolikin kimppuun ja Saad pääsi läpiajoon. Tulokashyökkääjä hidasti ja pisti harhautuksen jälkeen kiekon vasemmalta kulmalta sisään: 0-2. Kirsikkana kakun päälle Kindl teki seuraavassa vaihdossa maalin omiin Hayesin karvatessa kiekollista Wings-puolustajaa: 0-3. Maali merkittiin lopulta Bollandille, joka oli viimeisenä Hawks-pelaajana laittanut kiekon maalin takaa edustalle. Babcock otti murskaavan alun jälkeen aikalisän, mikä hillitsi Wings-paniikkia.

Vähän myöhemmin Carcillo blokkasi luistimen sisäsyrjällä Ericssonin siniviivalaukauksen ja putosi tuskissaan jäähän. Carbomb palasi kuitenkin erän puolivälissä takaisin jäälle. Peli jatkui varsin tasaisena keskialueen puolustuskamppailuna erän lopulle asti jolloin Wings sai pienen pyörityksen ja Lashoff laukoi kiekon Crawfordin ohi. Tällä kertaa tolppa kuitenkin pelasti Hawksin kotijoukkueen avausmaalilta. Erän viimeisen kahden minuutin aikana nähtiin kolme kertaa, kun komposiittimaila meni hajalle normaalissa pelitilanteessa.

Toinen erä alkoi Wingsin pienellä hallinnalla, mutta reilun kolmen minuutin jälkeen Detroitin nelosketju menetti kiekon hyökkäyssiniviivalla ja Saad lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Toews sai jatkaa Saadin syötön maalin edestä Howardin taakse: 0-4. Babcock vaihtoi tässä vaiheessa Gustavssonin maalille. Siitä ei kuitenkaan ollut apua, koska Saad pääsi heti aloituksen jälkeen laidasta puolittain läpi ja laukoi kiekon ruotsalaisvahdin taakse: 0-5. Kotijoukkue oli saada avausmaalinsa tämän jälkeen, mutta Hawksilla oli hieman onneakin kiekon pyörittyä vaarallisesti Crawfordin maalilla.

Hieman ennen erän puoliväliä Toews purki kiekon rystyllä katsomoon ja sai jäähyn. Samassa tilanteessa Datsyuk taklasi hieman myöhässä, mutta säätyi jäähyltä, vaikka tilanne aiheuttikin torikokouksen. Wings sai vain yhden hyvän maalipaikan ylivoimalla, mutta paine siirtyi alivoiman myötä Crawfordin maalille jäähyn jälkeenkin. Pitkän mutta näennäisen Wings-hallinnan jälkeen Hawks sai erän lopulla muutaman paikan. Ennen erätaukoa ei kuitenkaan nähty enää maaleja.

Kolmannessa erässä Wings sai muutaman minuutin jälkeen hyvän paikan, mutta Crawford torjui ensimmäisen laukauksen ja Bickell siivosi irtokiekon tyhjän maalin edestä. Peli jatkui hieman hengettömänä kiekotteluna reilut viisi minuuttia ennen kuin Rozsival avasi hienosti keskialueelle. Kiekon saanut Hayes jatkoi yhdellä kosketuksella laitaan Bollandille. Dave odotti syöttömahdollisuutta Kanelle, mutta laukoi lopulta tarkasti etuyläkulmaan, kun Gustavsson oli sijoittunut hieman liian keskelle: 0-6.

12 minuutin kohdalla Shaw'n kenttä rakensi hyvän maalipaikan, mutta ketjun sentteri joutui lopulta jäähylle, kun vastahyökkäykseen lähtenyt Tootoo kaatui Hawks-pelaajan takakarvaukseen. Muutamaa laukausta lukuun ottamatta Wings ei saanut mitään aikaan ylivoimalla. 16 minuutin kohdalla Leddy lähti kiekon kanssa liitoon oman maalin takaa ja luisteli aina Wings-alueen vasempaan kulmaan asti, josta hän ohitti Gustavssonin takakulman puolelta tarkalla rannelaukauksella: 0-7.

Lopussa nähtiin vielä hieman muistikuvia viime kaudelta, kun Crawfordin nollapeli meni rikki 33 sekuntia ennen summeria Emmertonin lyödessä vasemmalta kiekon tyhjiin: 1-7.

Huomioita

Kun peli päättyy 7-1 voittoon ei juuri tarvitse poimia epäonnistujia: Saad 2+1, Toews 1+2, Bolland 2+0. Kanen 8 pelin pisteputki katkesi, mutta tällä kertaa taiteilijan kiemuroita ei tarvittukaan.

Pelin aikana näytettiin Saadin nousujohteista kautta ihan numeroinakin:
tammikuu 6 peliä 0 pistettä
helmikuu 13 peliä 4 pistettä
maaliskuu 14 peliä 15 pistettä
Hurja pistekehitys on myös nostanut laitahyökkääjän tulokaspistepörssin neljänneksi.

Morinille myös hienosti onnistuminen heti kauden ensimmäisessä NHL-pelissä. Wings ja Howard sähläsivät maalissa oikein urakalla, mutta vain maalintekijä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Uusiksi pistetyt puolustajaparit toimivat hyvin, vaikka alun tyrmäyksen jälkeen Detroit ei ehkä ollutkaan paras mittari tällä kertaa.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Pelin aikana näytettiin Saadin nousujohteista kautta ihan numeroinakin:
tammikuu 6 peliä 0 pistettä
helmikuu 13 peliä 4 pistettä
maaliskuu 14 peliä 15 pistettä
Hurja pistekehitys on myös nostanut laitahyökkääjän tulokaspistepörssin neljänneksi.

Huikea kehitys on ollu todellakin, ja pitää toivoa onnistumisia myös jatkossa. Saadin pitäisi kyllä pikkuhiljaa saada mainintaa myös Calder-ehdokkaissa, sillä ensimmäisen 20 pelin jälkeen Saadin pistetehtailu on ollut parempaa kuin oikeastaan kellään muulla tulokkaalla. Tähän vielä lisätään se, että Saad on pelannut koko kauden todella hyvällä tasolla (vaikka pisteitä ei aluksi tullutkaan), niin Saadia voidaan kyllä pitää yhtenä palkintoehdokkaana.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Olihan väsynyt peli detroitissa, siis viihteellisesti. Kotijoukkue täysin kujalla ja me tehtiin sitten ne tarvittavat, mutta muuten aika koomailua pelillisesti. Menköön päiväpelin piikkiin..

Saad tulee olemaan vielä monsteri-roolissa kun pleijarit alkavat. Todella röyhkeäksi on poitsun pelaaminen käynyt. Lisäksi kun katsoo tuota balanssia, missä tilanteissa äijä pysyy tolpillaan, niin täytyy vaan ihmetellä.

Morin väänsi heti kärkeen tuon tärkeän avaushäkin ja pelasi muutenkin varsin mainion matsin. Hieno onnistuminen myös Bollandille, joka täräytti aika komian no-look-ylämummon Rotsin ja Hayesin hyvän esityön jälkeen.

Carbombin blokkaus näytti todella ilkeältä ja ainakin täällä oltiin ihmeissään, kun äijä kirmaili jo kohtapuolin uudestaan kentällä.

Jokohan Hoss & Sharpie tulis mukaan ensviikolla?
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Maaliskuun 2013 yhteenvetoa

Blackhawksin kauden alusta alkanut ennätyksellinen pisteputki meni lopulta poikki 8.3. Coloradossa. Ennätys kirjattiin numeroin 21-0-3. Väsynyt Blackhawks hävisi putken katketessa kaksi peliä putkeen. Colorado takoi toisessa erässä neljä maalia ja Edmonton ensimmäisessä erässä neljä maalia. Jälkimmäisessä pelissä Hawks nousi vielä maalin päähän, mutta Edmontonin kolme ylivoimamaalia riittivät voittoon. Hawks palasi voittojen tielle voittaen seuraavista kahdeksasta ottelusta viisi. Kolme tappiota tulivat harmittavalla tavalla, kun vastustaja nousi kolmannessa erässä joko tasatilanteesta tai tappioasemasta voittoon viime minuuttien maaleilla. Kaksi tappioista tuli Ducksia ja yksi Kingsiä vastaan.

Ylivoima tuntuu onnistuvan joka toisessa ottelussa kerran ja kauden alussa loistanut alivoima sukelsi neljän pelin ajaksi päästäen 7 maalia 12 alivoiman aikana. Kuukausi loppui kuitenkin jaksoon, jossa alivoima piti seitsemän ottelua putkeen maalin puhtaana (11 alivoimaa). Maaliskuussa sekä ylivoimien että alivoimien määrät vähenivät Hawksin peleissä. Se tietysti sopii joukkueelle, joka on tasakentällisin liigan tehokkain joukkue maaliskuun jälkeen (tasakentällisin tehtyjen maalien suhde 1,63, kun toisena olevalla Pittsburghilla suhde on 1,46 ja kolmantena olevalla Montrealilla 1,38).

Koodi:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=fubXS_wLynQ"] 1.3.  Columbus    4-3[/url] OT (1-1,2-1,0-1,1-0)     PP 0/2  SH 1/1
[url="http://www.youtube.com/watch?v=SbqoRSH_GQg"] 3.3. @Detroit     2-1[/url] SO (0-0,0-0,1-1,0-0,1-0) PP 1/4  SH 2/2
[url="http://www.youtube.com/watch?v=9H_Xwsbh4Yg"] 5.3.  Minnesota   5-3[/url]    (4-1,0-0,1-2)         PP 0/3  SH 1/2
[url="http://www.youtube.com/watch?v=3Az-X-1huJc"] 6.3.  Colorado    3-2[/url]    (1-1,0-1,2-0)         PP 1/3  SH 2/2
[url="http://www.youtube.com/watch?v=3H-mlmtdhpQ"] 8.3. @Colorado    2-6[/url]    (1-1,0-4,1-1)         PP 0/2  SH 2/4
[url="http://www.youtube.com/watch?v=jvEGRiKlmxI"]10.3.  Edmonton    5-6[/url]    (0-4,4-2,1-0)         PP 1/2  SH 1/4
[url="http://www.youtube.com/watch?v=KpLG__94MUo"]14.3. @Columbus    2-1[/url] SO (0-0,1-1,0-0,0-0,1-0) PP 0/1  SH 1/2
[url="http://www.youtube.com/watch?v=xk2bzjWV1hQ"]16.3. @Dallas      8-1[/url]    (3-0,3-0,2-1)         PP 2/6  SH 1/2
[url="http://www.youtube.com/watch?v=hDgPX97pJi0"]18.3. @Colorado    5-2[/url]    (2-1,2-1,1-0)         PP 0/1  SH 1/1
[url="http://www.youtube.com/watch?v=ovbDuHqZl7g"]20.3. @Anaheim     2-4[/url]    (1-1,1-0,0-3)         PP 1/2  SH 1/1
[url="http://www.youtube.com/watch?v=FwxDfj2Dbhk"]25.3.  Los Angeles 4-5[/url]    (1-0,2-3,1-2)         PP 0/4  SH 2/2	
[url="http://www.youtube.com/watch?v=4IBy8i_ZMEw"]26.3.  Calgary     2-0[/url]    (1-0,1-0,0-0)         PP 0/5  SH 4/4
[url="http://www.youtube.com/watch?v=o6n7ETiQBU8"]29.3.  Anaheim     1-2[/url]    (0-0,0-1,1-1)         PP 1/4  SH 1/1
[url="http://www.youtube.com/watch?v=b7k_BT2mnNE"]31.3. @Detroit     7-1[/url]    (3-0,2-0,2-1)         PP 0/0  SH 2/2

[I]Linkit vievät NHL:n YouTube-tilin maalikoosteisiin.[/I]

 [B]9-5-0, 18 PTS,  52-37[/B] (3,71-2,64)
26-5-3,	55 PTS, 116-74 (3,41-2,18) [I]koko kausi[/I]            

[B]   1.    2.    3.  JA[/B]
[B](18-10,18-14,13-13,1-0) 2-0 SO[/B]
(39-21,40-22,29-28,4-0)	4-3 SO [I]koko kausi[/I]

[B]kotona  4-3-0   vieraissa  5-2-0[/B]
kotona 12-3-1   vieraissa 14-2-2 [I]koko kausi[/I]

Koodi:
[B]KOKO KAUSI                                   MAALISKUU[/B]
21/117 17,9%		[B]ylivoima[/B]             7/39 17,9%
89/105 84,8%		[B]alivoima[/B]             22/30 73,3%
141 rangaistusta                             40 rangaistusta
351 min, 10:19 min/ott                       101 min, 7:13 min/ott
1012-1017 49,9%        [B]aloitukset[/B]            408-420 49,3%
577-914                [B]taklaukset[/B]            259-394 
468-490                [B]blokkaukset[/B]           175-217 
247                 [B]kiekon menetykset[/B]        93
333                     [B]riistot[/B]              119
4-4                  [B]alivoimamaalit[/B]

Koodi:
[U]MAALIVAHDIT[/U]
   KOKO KAUSI
   Corey Crawford 21 14-4-3 491/531 1,97 92,5% 2 SO 1,216:22
   Ray Emery      16 12-1-0 342/372 2,09 91,9% 1 SO   862:19
   MAALISKUU
   Corey Crawford  9  5-4-0 212/235 2,67 90,2%        517:26
   Ray Emery       7  4-1-0 111/124 2,36 89,5% 1 SO   331:16

[U]PISTEET[/U]
KOKO KAUSI                                   MAALISKUU TOP-10
Patrick Kane       34 18+24=42 +14           Kane      14 8+10=18 +5
Jonathan Toews     34 17+18=35 +19           Toews     14 8+10=18 +8
Marian Hossa       28 13+10=23 +11           Saad      14 3+12=15 +8
Duncan Keith       34  2+19=21 +14           Keith     14 1+ 9=10 +9
Brandon Saad       33  6+13=19 +11           Stålberg  14 1+ 8=9  +7
Patrick Sharp      24  5+13=18  +7           Seabrook  14 4+ 4=8  +3
Viktor Stålberg    34  6+11=17 +12           Bickell   14 4+ 4=8  +2
Bryan Bickell      34  6+11=17  +6           Leddy     14 4+ 3=7  +6
Brent Seabrook     33  6+10=16  +8           Bolland   12 2+ 5=7  +1
Nick Leddy         34  6+ 9=15 +15           Hossa      8 4+ 2=6  +3
Dave Bolland       28  7+ 7=14  -2
Andrew Shaw        34  7+ 4=11  +6
Marcus Krüger      34  3+ 8=11  +5
Johnny Oduya       34  2+ 8=10  +6
Michal Rozsival    19  0+ 9=9  +17
Michael Frolik     32  3+ 5=8   +7
Niklas Hjalmarsson 34  1+ 6=7  +11
Jimmy Hayes         8  1+ 2=3   +2
Daniel Carcillo    15  1+ 1=2    0
Jamal Mayers       16  0+ 2=2   +2
Sheldon Brookbank  18  1+ 0=1   -2
Jeremy Morin        1  1+ 0=1   +1
Brandon Bollig     17  0+ 0=0   +1

Koodi:
[U]MAALIT TOP-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Kane      18                     Kane       8
Toews     17                     Toews      8
Hossa     13                     Hossa      4
Bolland    7                     Bickell    4
Shaw       7                     Seabrook   4

[U]SYÖTÖT TOP-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Kane      24                     Saad      12
Keith     19                     Kane      10
Toews     18                     Toews     10
Saad      13                     Keith      9
Sharp     13                     Stålberg   8

[U]+/- TOP-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Toews     34 +19                 Keith     14 +9
Rozsival  19 +17                 Toews     14 +8
Leddy     34 +15                 Saad      14 +8
Kane      34 +14                 Stålberg  14 +7
Keith     34 +14                 Leddy     14 +6

[U]+/- BOTTOM-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Brookbank 18 -2                  Carcillo  10 -4
Bolland   28 -2                  Oduya     14 -4
Carcillo  15  0                  Mayers     6 -1
Bollig    17 +1                  Bollig     7  0
Morin      1 +1                  Bolland   12 +1

Koodi:
[U]TAKLAUKSET TOP-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Seabrook    79                   Seabrook    44
Bickell     77                   Bickell     34
Shaw        46                   Bolland     21
Bolland     35                   Shaw        14
Stålberg    33                   Mayers      13

[U]BLOKKAUKSET TOP-5[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
Hjalmarsson 77                   Hjalmarsson 27
Seabrook    73                   Seabrook    23
Oduya       59                   Oduya       20
Keith       47                   Keith       17
Leddy       29                   Leddy       13

[U]ALOITUKSET[/U]
KOKO KAUSI                       MAALISKUU
JOUKKUE 1012/2029 49,9%          JOUKKUE 408/828 49,3%
Toews    411/682  60,3% (33,6%)  Toews   164/271 60,5% (32,7%)      
Bolland  199/441  45,1% (26,1%)  Bolland  82/178 46,1% (21,5%)
Krüger   177/394  44,9% (19,4%)  Krüger   81/177 45,8% (21,4%)
Shaw     137/320  42,8% (15,7%)  Shaw     52/134 38,8% (16,2%)
Mayers    35/63   55,6%  (6,5%)  Mayers    7/13  53,8%  (1,6%)

Tammikuun yhteenveto
Helmikuun yhteenveto
 
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tässä vielä muutama huomio, jotka tilastoja lukiessa pistivät silmään.

Kanen pisteputkien ja hyvien suoritusten varjoon on jäänyt hieman kapteeni-Toews, joka takoi maaliskuussa identtiset tehot Kanen kanssa. Erityisen tärkeä juttu, kun Hossa ja Sharp ovat loukkaantuneina. Saad tosiaan onnistui maaliskuussa yli piste/peli keskiarvolla ja ihmettelen, jos kypsää nuorukaista ei valita kuukauden tulokkaaksi. Tahmeasti kauden aloittanut Keith on hyvän maaliskuun ansiosta jo koko liigan puolustajien pistepörssissä 15 parhaan joukossa. Kärkeen on matkaa 8 pistettä ja viidenteen sijaan kaksi pistettä. Maaliskuu oli pisteiden valossa onnistunut myös Stålbergiltä, Bickelliltä ja Leddyltä.

Maalivahtien torjuntaprosentit tippuivat maaliskuussa 90% paikkeille, mutta näkisin tuon olevan enemmänkin seurausta joukkueen huonosta pelaamisesta kuin maalivahtien kauttaaltaan tippuneesta suoritustasosta. Emery aloitti kauden 12 voitolla putkeen, mikä on NHL:n ennätys. Ensimmäinen tappio tuli vasta 29.3. Anaheimia vastaan ja se oli myös Emeryn uran ensimmäinen varsinaisen peliajan tappio United Centerissä (19-1-3).

Oduyan laskenutta suoritustasoa on ihmetelty jo jonkin verran ja koko kuukauden tarkastelussakin se näkyy, kun maaliskuu jäi 4 maalia miinukselle. Samaan aikaan pakkipari Hjalmarsson keräsi +3. Myöskään Carcillon esitykset eivät riitä säännöllisesti paikkaan pelaavassa kokoonpanossa. -4 ja 12 taklausta eivät ole tarpeeksi hyvä suoritus, kun Leddykin taklasi kuukauden aikana 13 kertaa.

Bolland ja Krüger voittavat melkein puolet aloituksistaan, mutta Shaw'n aloitustilasto valahti maaliskuussa alle 40%:n. Mayersin vähentyneet aloitusmäärät kertovat sen, minkä silmilläkin näkee pelejä katsoessa: veteraanin muu pelisuoritus riittää kokoonpanon normaalissa terveystilanteessa enää poppariosastolle. "Koodinimi Gordonille" olisi siis tilausta muuten sentterintehtävänsä tunnollisesti hoitavan nelikon tueksi, mutta en revi verkkareitani, vaikka Stan päättäisi jatkaa tälläkin kokoonpanolla.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Bolland ja Krüger voittavat melkein puolet aloituksistaan, mutta Shaw'n aloitustilasto valahti maaliskuussa alle 40%:n.
Shaw:n otteet ovat muutenkin pahassa laskusuunnassa. "Out of gas" kuvaa hyvin miehen viime aikojen otteita. Tietysti monien pelaajien, varsinkin tällaisten nuorten, kohdalla heikommat jaksot kauden aikana eivät tule mitenkään puun takaa, mutta vähän tuo pistää silti huolestuttamaan. Lähinnä sen takia, että oikeastaan koko kolmosketju on ollut muutamia yksittäisiä vaihtoja lukuun ottamatta pahassa unessa lähiaikoina.

Bickellistä muuten sen verran, että vaikka hän on parantanut paljon viime kaudesta, niin toivottavasti tämä heppu on ensi kauteen mennessä heivattu kauas Hawksin kokoonpanosta. Tasaisuus on kaiken a ja o menestykseen tällä tasolla ja Bickelliltä tuo tasaisuus puuttuu niin sen paljon kuulutetun fyysisen pelin kuin muutenkin yleisten peliotteiden osalta.

Stålberg voi lähteä samalla junalla. Morinia, J. Hayesia ja kumppaneita vaan rohkeammin sisään isommalle vastuulle heti ensi kauden alusta alkaen.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Koko teksti.

Olen aikalailla samaa mieltä kaikista kohdista. Shaw on vähän väsähtänyt, mikä vaikuttaa koko ketjun peliin, eikä onnistumisia ole muutenkaan tullut ihan niin paljoa kuin ennätysjaksolla. Stålbergin ja Bickellin myyminen olisikin todella tärkeää mahdollisimman nopealla aikataululla, sillä tämän hetken markkina-arvo on molemmilla paljon kovempi kuin sen pitäisi olla. Jos nyt pitäisi valita, että kumpi näistä kavereista heivataan ensimmäisenä, niin Bickelliä lähtisin kauppaamaan heti kauden jälkeen. Stålbergistä on kuitenkin vielä tällä hetkellä suhteellisen paljon hyötyä, vaikka en epäile hetkeäkään etteikö Hayes ja Morin pystyisi paikkaamaan sekä Stålbergin että Bickellin jättämiä aukkoja. Eiköhän näiden avulla pystyisi jo jonkinlaisen sentterinkin hankkimaan (edes sen 4. ketjun aloitusspesialistin).
 

Jubee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Anaheim Ducks, New Jersey
Handzus <-> 4th round pick

Näin McKenzien mukaan. Aika halvalla IMO lähti ja ihan hyvä pleijaripeluri.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Handzus <-> 4th round pick

Näin McKenzien mukaan. Aika halvalla IMO lähti ja ihan hyvä pleijaripeluri.

Hieno hankinta. Nyt saatiin se 4. ketjun aloitusspesialisti, jota ollaan haettu koko kausi, sekä kokemusta play-offeja ajatellen. Hintakaan ei ollut liian kova, vaikka ehkä 5.-6. kierroksen varaus olisi ollut parempi hinta (luonnollisesti pitää aina maksaa niin vähän kuin mahdollista). Tärkeintä kuitenkin se ettei yhtään pelaajaa jouduttu antamaan pois. Saa nähdä miten Krügerin rooli muuttuu jatkossa.
 

Jubee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Anaheim Ducks, New Jersey
Hieno hankinta. Nyt saatiin se 4. ketjun aloitusspesialisti, jota ollaan haettu koko kausi, sekä kokemusta play-offeja ajatellen. Hintakaan ei ollut liian kova, vaikka ehkä 5.-6. kierroksen varaus olisi ollut parempi hinta (luonnollisesti pitää aina maksaa niin vähän kuin mahdollista). Tärkeintä kuitenkin se ettei yhtään pelaajaa jouduttu antamaan pois. Saa nähdä miten Krügerin rooli muuttuu jatkossa.

Joo toki nelospicki on siinä rajoilla jos rooliksi kaavaillaan 4.ketjun sentterin tonttia. Tällä kaudella taitaa kaikkien kauppojen hinnat olla ehkä vähän yläkanttiin kun ostajia on paljon ja myyjiä vähän. Feaster tekee sen poikkeuksen tässä :)
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Joo toki nelospicki on siinä rajoilla jos rooliksi kaavaillaan 4.ketjun sentterin tonttia.

Ei vaan, nimenomaan päinvastoin. 4th rounder on varsin halpa hinta NHL-tason pelaajasta. Draftissa noilta kierroksilta enää harvemmin löytyy niitä NHL-tason jätkiä. Poikkeuksia toki on, mutta kyllä se kannattavampaa on tilkitä rosterin puutteita, kuin toivoa hienoa stealia kesän draftissa.

Meneekö se nyt jotenkin näin sitten (kaikkien ollessa terveinä):

Saad - Toews - Kane
Sharp - Bolland - Hossa
Bickell - Shaw/Krüger - Stålberg
Carcillo - Handzus - Frolik
(Mayers, Bollig)
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Meneekö se nyt jotenkin näin sitten (kaikkien ollessa terveinä):

Saad - Toews - Kane
Sharp - Bolland - Hossa
Bickell - Shaw/Krüger - Stålberg
Carcillo - Handzus - Frolik
(Mayers, Bollig)

Veikkaisin ennemmin, että näin:

Saad - Toews - Hossa
Sharp - Bolland - Kane
Bickell - Shaw - Stålberg
Krüger - Handzus - Frolik
(Carcillo, Mayers, Bollig)

Tietenkin jos Shaw halutaan laittaa takaisin laitaa, niin Krüger varmaan ottaa 3. sentterin paikan ja Bickell/Stålberg siirtyy 4. ketjuun Shaw:n tieltä. Vielä jos se Filppula, Roy tai Gagner saataisiin treidattua, niin hyvältä näyttäisi.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mielenkiintoinen hankinta. Nyt saatiin kokemusta ja aloitusosaamista neloseen. Handzusin ensimmäinen visiitti Chicagossa oli aika torso, kun muutaman pelin jälkeen joku paikka paukahti ja kausi loppui siihen. Jos muisti ei petä, niin oliko silloin peräti meidän ykkössentteri? Havlatin kanssa taisi ainakin pelata. No sama se sille. Hauska seurata, mitä tapahtuu Krügerille tämän jälkeen. Ottaako paikan kolmosesta vai jatkaako nelosessa. Haiskahtaa vähän toiselle treidille.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Handzus on hyvä aloittamaan, mutta muita NHL-kiekkoilijan ominaisuuksia hänessä ei sitten enää olekaan jäljellä. Jalkanopeus ei tule riittämään Hawksin systeemissä pelaamiseen. Isoksi mieheksi luokaton kaksinkamppailuissa. Tuskin mahtuu kovinkaan monessa pelissä pelaavaan kokoonpanoon. Ja kun mahtuu, niin sieltä tippuu parempi jääkiekkoilija sivuun, ihan sama kenen paikalle hänet pistetään.

En tykkää tästä hankinnasta, mutta annetaan nyt tälle uusvanhalle tutulle mahdollisuus näyttää. Ja toisaalta onhan se hyvä olla hieman syvyyttä myös sentteriosastolla.

Bowman sanoi, ettei tarkoituksena ole treidata ketään nykyisestä rungosta pois.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Handzus on juurikin nelosketjun hankinta parantamaan erityisesti joukkueen aloituspeliä. Kokenut Handzus on hitaudestaan huolimatta myös hyvä alivoimapelaaja, mikä vähentää entisestään kärkihyökkääjien kuormitusta jäähyjen tappamisessa. Sharksissa aloitusspesialisti pelasi lähes kaksi minuuttia peliä kohden alivoimaa ja 28 peliin taakse meni 6 ylivoimamaalia reilun 55:n alivoimaminuutin aikana. Sharksia vastaan on tällä kaudella tehty 15 ylivoimamaalia 114 yrityksellä. Iso mutta pehmeähkö slovakki on myös hyvä rankkareissa (ura 19/39 - 48,7%) ja hän on viime vuosina ollut vakionäky kolmen ensimmäisen laukojan joukossa. Rankkaritaidosta ei tosin ole pudotuspeleissä juurikaan hyötyä. Kookasta hyökkääjää olisi mahdollista kokeilla myös kakkosylivoimassa aloittajana sekä maskimiehenä.

Handzus on Chicagossa tuttu 06-07 kaudelta, jolloin slovakki yhdessä Martin Havlatin kanssa aloitti kauden piste per peli -tahdissa. Valitettavasti kahdeksan pelin jälkeen Handzus loukkaantui loppukaudeksi ja surkea Hawks jäi runkosarjassa sijalle 25. Se tosin taisi olla Chicagon onni, koska joukkue voitti seuraavana kesänä draft-arvonnan ja nappasi organisaation historian ensimmäisellä ykkösvarauksella Patrick Kanen.

Handzus on myös Quennevillelle ja Komponille tuttu St Louisista, sillä Bluesin neljännen kierroksen varaus vuodelta 1995 pelasi NHL-uransa kolme ensimmäistä kautta viiksiveikon valmennuksessa. Erikoista, että Handzusin molemmat pisteet tällä kaudella ovat tulleet Chicagoa vastaan. Slovakin tarkkailu on tuskin kuitenkaan jäänyt pelkästään niihin peleihin.

Mielestäni kokeneen Handzusin hankkiminen on hyvä ja riskitön kokeilu pudotuspelejä ajatellen. Varsinkin, kun toiseen suuntaan lähti ainoastaan 4. kierroksen varaus, eikä rosteripelaajia tai organisaation lupaavia nuorukaisia. Kokeilu ei välttämättä onnistu sen paremmin kuin erityyppisen Morrisonin kokeilu vuosi sitten, mutta sekään ei olisi maailmanloppu. Low risk - medium reward.

Olen yllättynyt, mikäli kesällä vapaaksi agentiksi pääsevä slovakki jatkaa ensi kaudella Chicagossa. Handzusin yli 900 runkosarjaottelun NHL-ura alkaa ylipäätään olla jo loppusuoralla. Mikä olisikaan sen hienompaa kuin päättää NHL-ura Stanley Cup pään päällä ensimmäistä kertaa.
 
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
1.4.2013 Nashville @ Chicago

Hawks jatkoi sunnuntain Red Wings -murskavoiton jälkeen jälkimmäisellä back-to-back pelillä Nashvilleä vastaan. Hawks oli voittanut kaikki aiemmat kymmenen divisioonakohtaamista ja yhdestoistakin voitto näytti kahden erän jälkeen tulevan helposti. Crawfordin tälle kaudelle harvinainen virhe nosti kuitenkin siihen asti puolustustaistelua käyneet vieraat peliin mukaan ja levännyt vieras joukkue myllyttikin itsensä pian tasoihin. Lisämaaleja ei nähty enää varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla, joten viidennen parin aloittanut Rozsival sai ratkaista lisäpisteen kohtalon Hawksin eduksi. Pelissä nähtiin jälleen yksi kolmannen erän romahdus, joka meinasi kostautua, kun joukkue ei saanut ratkaistua peliä alun hallinnan aikana.

20 Saad - 19 Toews - 67 Frolik
39 Hayes - 36 Bolland - 88 Kane
29 Bickell - 65 Shaw - 25 Stålberg
13 Carcillo - 16 Krüger - 26 Morin

2 Keith - 4 Hjalmarsson
8 Leddy - 7 Seabrook
27 Oduya - 32 Rozsival

50 Crawford 25/27 - 92,6%
(30 Emery)

Vierasjoukkue Predators sai ensimmäisellä minuutilla muutaman pahan paikan, mutta kiekonhallinta siirtyi kotijoukkueelle tahmean alun jälkeen. Hawks ei saanut tehtyä avausmaalia oman painostusjaksonsa aikana. Erän puolivälissä Bolland blokkasi puolustuspään aloituksen jälkeen Weberin lämärin ja satutti ilmeisesti oikean jalkansa jotenkin. Dave pelasi tämän jälkeen vielä kaksi vaihto avauserässä. Erän lopulla Preds sai lyötyä painetta Crawfordin maalille, mutta Hawks onnistui erän viimeisillä sekunneilla tekemään avausmaalin. Toews voitti hyökkäyspään aloituksen ja Hjalmarsson jatkoi siniviivalta kiekon oikeaan laitaan Saadille. Liekeissä oleva laitahyökkääjä lähetti kiekon maalille, jonka edessä kumilaatta muutti suuntaa Toewsin kanssa vääntäneen Blumin luistimesta: 1-0. Kelloon jäi maalin jälkeen 11 sekuntia.

Toista erää pelattiin minuutti, kun Gaustad joutui rikkomaan Toewsiä jäähyn arvoisesti. Rinne onnistui kuitenkin torjumaan Hawksin hyvätkin maalipaikat. Kolmen minuutin jälkeen Stålberg sai 2-1 hyökkäyksessä syötettyä laidasta Shaw'lle, jonka ohjauksen eteen Rinne kuitenkin ehti. Tässä vaiheessa erää laukaukset olivat 8-1 Chicagolle ja niihin sisältyi monta hyvää maalipaikkaa. Viiden minuutin kohdalla Bolland pelasi erän toisen vaihdon, eikä sentteriä nähty enää kaukalossa sen jälkeen. Hawks-vyörytys jatkui erän puoliväliin asti, jolloin Seabrook koukkasi jäähyn arvoisesti vastahyökkäykseen irronnutta Eratia. Predatorsin ylivoima kuivui kuitenkin kasaan lähes välittömästi, kun Hörnqvist huitoi maanmiestään Hjalmarssonia kasvoihin neljän minuutin jäähyn arvoisesti. Hjammer poistui pukuhuoneeseen hoidattamaan kasvoissaan olevaa haavaa. Peli jatkui tasavajaalla, jonka aikana Kane ja Toews karkasivat 2-1 hyökkäykseen. Taitava laitahyökkääjä ratkaisi itse laukomalla B-pisteen kohdalta terävän rannelaukauksen Rinteen patjojen välistä: 2-0. Kauden seitsemäs maali tasavajaalla, jolla Hawks johtaa tätäkin NHL-tilastoa. Omiin on mennyt tasavajaalla vain yksi maali.

Tasavajaan päätyttyä Hawksille jäi 2:37 ylivoimaa. Predators sai kuitenkin tapettua molemmat jäähyt erityisesti Rinteen torjuntojen ansiosta. Joukkueet pelasivat kohta jälleen tasavajaalla, kun Shaw ja Gaustad nuhjasivat itsensä boksiin vihellyksen jälkeen. Toews sai Hörnqvistin kyynärpään leukaan tasavajaan päätyttyä, mutta pystyi jatkaamaan peliä normaalisti seuraavissa vaihdoissa. Hawks sai erän viimeisillä sekunneilla jälleen loistavan maalipaikan, mutta Rinne onnistui torjumaan Morinin ohjauksen. Morin pelasi Krügerin kanssa samassa ketjussa Rockfordissa työsulun aikana, joten oli Q:lta fiksu veto nostaa hänet ylös Krügerin laidalle Detroitissa. Toisen erän Hawks-ylivoimasta kertoo laukaukset, jotka kotijoukkue voitti 18-4.

Kolmannessa erässä Bolland pysyi edelleen pukuhuoneessa ja Rockfordissakin sentterinä pelannut Hayes siirtyi laidalta keskelle ja Carcillo nousi nelosesta vasempaan laitaan. Myös Shaw ja Krüger pelasivat myöhemmin vaihtoja kakkosen keskellä, jolloin Hayes siirtyi takaisin vasempaan laitaan. Neljän minuutin kohdalla Predators pääsi tulostaululle lopulta vähän erikoisesti. Bartleyn pitkä avaus karkasi Legwandin mailasta keskialueella. Kiekko tuli aina Crawfordille asti, jolta kiekko karkasi pysäytyksen jälkeen metrin päähän eteen. Corey heittäytyi kiekon päälle, mutta Hawks-puolustajien välistä kiitänyt Legwand tuli mailansa kanssa räpylän luo ja yhtäkkiä kiekko vierikin kainalosta maaliin: 2-1. Hidastuksen perusteella hanska oli kyllä kiekon päällä ennen mailan huitaisua, mutta tuomari silti näytti heti maalia kun ei ollut ehtinyt viheltämään peliä poikki. Pitkästä aikaa ensimmäinen maalivahdin maali Crawfordille.

Predators sai kavennuksen jälkeen otteen pelistä ja myllytti kaksi minuuttia putkeen Hawks-alueella. Kuuden minuutin jälkeen laukaukset olivat vieraille 8-0. Jälkimmäistä back-to-back peliään pelaava kotijoukkue näytti hieman väsyneeltä. TV-mainoskatkon jälkeen Predators tulikin sitten tasoihin. Vieraat saivat Hawks-alueella 2-1 hyökkäyksen ja Hörnqvist syötti takakulmalla olevalle Beckille paikan tasoitukseen. Crawford ehti puolittain kiekon eteen, mutta se lirui silti varusteista viivan yli: 2-2. Quenneville otti tässä vaiheessa aikalisän.

Kiekonhallinta siirtyi takaisin Hawksille aikalisän jälkeen. Erän puolivälin jälkeen Preds sai kuitenkin yli minuutin myllytyksen, jonka aikana Crawford esitti kourallisen tärkeitä torjuntoja. Myllytyksen jälkeen paine siirtyi jälleen Preds-päätyyn, mutta vieraat pääsivät muutaman kerran terävään vastahyökkäykseen. Kolmannessa erässä ei nähty enää lisämaaleja ja peli siirtyi jatkoajalle.

Jatkoajalla Hawks piti kiekkoa ehkä hieman enemmän hallussa, mutta molemmille joukkueille aukesi muutama paikka ratkaista peli jääkiekkoa pelaamalla. Viisiminuuttinen kului kuitenkin maaleitta ja ratkaisu siirtyi voittolaukauskilpailuun.

1 Toews (Toews sai valelaukauksella ja kämmen-rysty-harhautuksella Rinteen jäähän ja laukoi vasemmalta kämmenellä kiekon maalin kattoon)
- Hörnqvist (Hörnqvist tuli vauhdilla ampui kiekon oikean yläkulman ohi)
- Kane (Kane hidasti tuttuun tapaansa ja vispasi tällä kertaa tiensä oikealla, jossa Rinne sai peitettyä kulman)
1 Smith (Smith hidasti kovan vauhtinsa ja onnistui harhautuksen jälkeen nostamaan kiekon rystyllä Crawfordin kilven yli)
- Shaw (Kova vauhti ja yritys rystyltä, jonka Rinne peitti helposti)
- Legwand (Harhautus hanskapuolelle, mutta Crawford sai peitettyä rystynoston)
- Saad (Vauhti kaukaa vasemmalta, mutta harhautus ajautui liian lähelle ja laukaus jäi piippuun)
- Kostitsyn (Liike maalin edessä oikealta vasemmalle, mutta Crawford ehti peittämään pienestä kulmasta ammutun kämmenlaukauksen)
1 Rozsival (Hidas liuku ja kiekon leipomista koko matkalta. Lopulta kiekko rystyllä kilpikäden puolelta maalin kattoon.)
- Beck (Hidastus ja Crawford sai patjallaan torjuttua takakulmaan suunnatun laukauksen)

Huomioita

Blackhawks on toistaiseksi pelannut 8 back-to-back otteluparia. Joukkue on voittanut jokaisen jälkimmäisistä otteluista ja ensimmäisistäkin otteluista on kertynyt 13/16 pistettä. Jälkimmäisen pelin voitoista kaksi on tullut rankuilla ja kolme jatkoajalla. Melkoinen saldo ja osoitus leveän materiaalin tasaisesta suorittamisesta. Viikonloppuna Hawks pelaa Home&Home-sarjan Nashvilleä vastaan ja sen jälkeen joukkueella on back-to-back ottelupareja enää kaksi kappaletta. Tässä vielä listaus noista peleistä.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Bollig lähetettiin eilen kohti Rockfordia. Hetki sitten saman kohtalon kokivat Hayes ja Morin, mikä taas enteilee sitä, että Hossa ja Sharp alkavat olla pelikunnossa tai ainakin lähellä sitä.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kanerin kanssa samoilla linjoilla Zeusin suhteen, ei tuo pöytään mielestäni mitään ihmeitä. Liike alkaa olla jo verkkaista ja voitettujen aloitusten jälkeen täytyisi pystyä pelaamaan energisesti. Jotain roolia Stan on kuitenkin kaavaillut, loukkaantumisten varamies ehkäpä. pleijareita silmäillen kuitenkin mielestäni hyvä back up veto.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Bollig lähetettiin eilen kohti Rockfordia. Hetki sitten saman kohtalon kokivat Hayes ja Morin, mikä taas enteilee sitä, että Hossa ja Sharp alkavat olla pelikunnossa tai ainakin lähellä sitä.

Nuohan ei itseasiassa ennakoi välttämättä mitään. Ainoastaan syynä tähän on, että jos Rockford menee playoffeihin ja haluaa peluuttaa Hayes, Morin etc. niissä niin heidän pitää olla trade deadlinen aikaan ahl rosterissa. (en ole katsonut tarkemmin Rockfordin mahdollisuuksia jatkoon)
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Nuohan ei itseasiassa ennakoi välttämättä mitään. Ainoastaan syynä tähän on, että jos Rockford menee playoffeihin ja haluaa peluuttaa Hayes, Morin etc. niissä niin heidän pitää olla trade deadlinen aikaan ahl rosterissa. (en ole katsonut tarkemmin Rockfordin mahdollisuuksia jatkoon)

Clear Day Roster -käytäntö on ymmärtääkseni poistunut uuden työehtosopimuksen myötä eli Hayes ja Morin lähetettiin Rockfordiin todennäköisesti juurikin Hossan ja Sharpin tieltä pois, kuten CSN Chicagon Tracey Myers kirjoittaa.

Rockford on tällä hetkellä Calder Cup -pudotuspelien ulkopuolella, kun joukkueella on kahdeksan peliä pelaamatta 76 pelin runkosarjasta.
Koodi:
Western Conference
                       GP  W-L-OT-SO  P
5 Rochester Americans  67 37-26-3-1  78
6 Oklahoma City Barons 66 33-23-2-8  76
7 Houston Aeros        67 33-24-5-5  76
[U]8 Chicago Wolves       66 33-24-5-4  75[/U]
9 Milwaukee Admirals   67 34-26-4-3  75
[B]10 Rockford IceHogs    68 35-30-2-1  73[/B]
11 Abbotsford Heat     70 31-29-4-6  72

Tässä Rockfordin kahden edellisen ottelun kokoonpanot:

2.4. Milwaukee @ Rockford 1-2 (theahl.com)

Hyökkääjät: (@kimwrona7)
St. Pierre - Hayes - Morin
Olesz - Pirri - Mills
McArdle - Svendsen - Beach
Nordström - Danault - McNeill

Pakit: (@kimwrona7)
Dahlbeck - Montador
Stanton - Clendening
Olsen - Lalonde

Karlsson 31/32
(Hutton)


30.3. Oklahoma @ Rockford 7-3 (theahl.com)

Hyökkääjät: (@kimwrona7)
Olesz - St. Pierre - Svendsen
Broadhurst - Pirri - Beach
McArdle - Mills - Beaudoin
Nordstrom - Flick - Froese

Pakit: (@kimwrona7)
Stanton-Clendening
Dahlbeck-Montador
Lavin-Lalonde

Hutton 21/25 - 34:13
(Karlsson, Henrik 6/9 - 25:47)

Myös Bollig tiputettiin Blackhawks-rosterin ulkopuolelle Handzusin mahduttamiseksi, mutta häntä ei kuitenkaan lähetetty Rockfordiin(300level.net-blogi). Hänet siis nostettaneen jälleen "ylös" pelaamaan, kunhan eilen waiversiin asetetut Montador ja Olesz ovat viettäneet 24 tuntia listalla.

Tässä kesän buyout-kanditaattien tilastot Rockfordista:
#85 Rostislav Olesz LW 6 2+4=6 -1 2 min
#8 Steve Montador D 8 2+0=2 -4 4 min

Blackhawks teki eilen myös prospektikaupan Lightningin kanssa, jossa AHL:n Rockfordissa pelannut hyökkääjä Philippe Paradis vaihdettiin Cornell Universityn joukkueessa pelaavan puolustajan Kirill Gotovetsin oikeuksiin (CSN Chicago). Näin Hawksin sopimusmäärä tippui 50 sopimuksen maksimista 49:ään, mikä mahdollistaa vielä yhden lisäpelaajan hankkimisen siirtotakarajalla.

Morinin pelinumero vaihtui Handzusin hankkimisen myötä jälleen. Numerolla 26 muutaman pelin pelannut Morin pelaa jatkossa numerolla 11. Ennen Oduyan hankintaa Morin pelasi numerolla 27, jota ei mielestäni pistäisi antaa ihan kevyin perustein sen kummemmin Oduyalle kuin Morinillekaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös