Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 83 349
  • 1 144
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mudryk oli tauolla huomannut jotain häikkää reidessä ja tästä syystä jäi vaihtoon. Brojalla tuli vain minuutit täyteen, kun ei ollut pelannut lähes vuoteen. Caicedon kohdalla ilmeisesti sama juttu, kyseessä lihaskramppi. Aika vahvat teippaukset oli pelaajan jalassa.

Kaiken kaikkiaan, joukkue pelasi todella hyvää futista ensimmäisellä puolikkaalla ja Fulhamin puolustus oli hätää kärsimässä vähän väliä. Tuohon päälle vielä hienot onnistumiset Mudrykille ja Brojalle. Enzo, Caicedo ja Gallagher ovat aika kova kolmikko keskikentälle, hyvä sekoitus kaikkea mahdollista. Palmer alkaa päästä myös sisään joukkueeseen ja syötöt napsuvat kohteisiin, hyviä peliä edistäviä oivalluksia.

Sterling on jälleen hyvin surullinen näky kentällä, siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Pelaaja on taantunut jälleen samalle tasolle kuin viime kaudella huonoimmillaan. Ei ole mitään asiaa avaukseen ja ehkä pitäisi laittaa kiertoon, kun ei tunnu lähtevän sinisissä...

Lauantaina sitten vastassa Burnley, jännäkai menee, ketkä saadaan parsittua kasaan?

Niin joo, Colwill vasempana pakkina on ollut parissa viime pelissä ihan huikea. Ja eipä tuossa Cucurellankaan pelaamisessa ole ollut moitittavaa oikealla puolella.
 

BaronFIN

Jäsen
Juu, jatkosopimusta vaan niin saadaan tästäkin lusmu. Harvoin olen Chelseassa todistanut tilannetta missä jatkosopimuksen tehnyt pelaaja ylläpitää tasonsa. Jinx.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Juu, jatkosopimusta vaan niin saadaan tästäkin lusmu. Harvoin olen Chelseassa todistanut tilannetta missä jatkosopimuksen tehnyt pelaaja ylläpitää tasonsa. Jinx.

Tämä olisi oiva testi. Enpä usko, että Gallagher sopimustilanteen takia pelaa näin? Taitaa olla enemmän luonteesta kiinni ja pelaaja on kuitenkin edustanut pienestä pitäen seuraa, hengittää logolle.
 
Tämä olisi oiva testi. Enpä usko, että Gallagher sopimustilanteen takia pelaa näin? Taitaa olla enemmän luonteesta kiinni ja pelaaja on kuitenkin edustanut pienestä pitäen seuraa, hengittää logolle.

Gallagherista on tullut tärkeämpi pelaaja kuin kukaan varmaan osasi aavistaakaan. Tuo logolle pelaaminen on kyllä jo itsessään ominaisuus, jonka pitäisi taata automaattisesti pitkä jatkosopimus. Täytyy nyt yrittää luottaa seurajohtoon siinä määrin, että ovat kartalla tämän suhteen.
 
Tottakai Mudryk on sivussa kun viimein on päässyt sellaiselle tasolle, että on aidosti hyödyksi joukkueelle.

Mudrykin esimerkki on kyllä hyvä kuvaus siitä, miten ailahtelevaista joukkueen pelaaminen on. Kahta hyvää peliä harvoin seuraa enää kolmatta. Tämä on täysin ymmärrettävää ihan kokonaisuutta tarkastellen, sillä vaihtuvuus on ollut suurta paitsi siirtorumban niin myös loukkaantumisten ja uuden managerin myötä.

Sterling oli alkukaudella parissa-kolmessa pelissä aivan huikea ja sen jälkeen ollut taas surkea. Caicedo ei saanut edes omia kengännauhojaan kiinni ja heti seuraavassa tilanteessa näyttää sadan miljoonan pelaajalta. Enzoon samat. Disasi näyttää samaan aikaan liigan hasardeimmalta puolustajalta ja solidilta kärkijoukkueen avaajalta. Sanchez näyttää pääosin todella hyvältä maalilla, mutta samaan aikaan koko ajan on pelko, että mitä tekee seuraavaksi. Jackson on kuin vuosia etsitty ykköskärki ja heti seuraavaksi kuin Havertzin uusi tuleminen. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Joka tapauksessa tämä on, kuten todettua, ihan luonnollista ja tämä toivon mukaan hioutuu ajan myötä.

Yhtä kaikki, harmi jos Mudryk joutuu jäämään seuraavasta pelistä sivuun.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuskinpa tällainen toteutuu? Lukaku vaihtuisi Abrahamiin

Tuo lähde ei herätä luottamusta ja huhun totuusarvo on varmaan noin nollan prosentin luokkaa. Muuutta noin ajatuksena, Abraham kelpaa koska tahansa takaisin varsinkin jos sillä saadaan Lukaku lopullisesti pois listoilta. Tammy on kuitenkin ns. seuran mies eikä siirtynyt Italiaan varsinaisesti omasta tahdostaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Saikkulista alkaa tyhjentyä, näiden lisäksi pitää ottaa huomioon pelikiellossa olevat James ja Gusto...

Benoit Badiashile – in partial team training.

Trevoh Chalobah – in partial team training.

Ben Chilwell – starting the early stages of his rehabilitation programme.

Marcus Bettinelli - continuing to undergo his rehabilitation programme.

Wesley Fofana - continuing to undergo his rehabilitation programme.

Christopher Nkunku - continuing to undergo his rehabilitation programme.

Romeo Lavia – continuing to undergo his rehabilitation programme.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Onko tullut jotain selitystä miksei Thiago Silva enää juurikaan kanna kapteenin nauhaa. Viime kaudellahan taisi olla ns. kolmoskapteeni Azpilicuetan ja Jorginhon jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sterlingin dumaaminen ennen peliä aiheutti tehot 1+1 ja hankitun rankkarin. Eka puoliaika oli surkeaa pelaamista, toisella olikin sitten ihan eri ääni kellossa ja sen Chelsea voitti 3-0. Palmerille Chelsea uran ensimmäinen maali (myös Valioliigassa) ja myös Jackson onnistui jälleen maalinteossa. Hyvät kaksi viikkoa ennen taukoa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös