Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 83 617
  • 1 145

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Penkillä aika paljon kokemusta taas kerran. On kyllä melkoinen uudistus käynyt tuossa nipussa ja mielenkiintoista nähdä miten kauan kestää, että homma lähtee toimimaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Penkillä aika paljon kokemusta taas kerran.

Joo onhan sitä tosiaan. Cucurellan kun jättää pois laskuista, niin siellä on Maduekelle muutama matsi viime kaudelta, muilla ei käytännössä yhtään. Siis kun puhutaan valioliigakokemuksesta.

Hauska, että penkillä on kaksi molaria. Kertoo myös siitä, että tuossa on suunnilleen seuran kaikki ammattilaissopimuksella pelaavat täysi-ikäiset pelaajat mukana vähintään penkillä. Loukkaantuneiden lista on pitkä kuin nälkävuosi.
 

Pakastin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Voitto ja tehoja miehille, jotka ne ansaitsivat. Täysin dominoivia oltiin läpi pelin. Kolmen topparin linja oli erikoinen ratkaisu, mutta ilmeisesti loukkaantumistilanne pakottaa tähän. Ekan puoliskon Luton jaksoi kiusata ajoittain, mutta Chelsean prässi alkoi murentaa vierailijoita mitä pidemmälle peli eteni.

Enzo oli kyllä maaginen linjan taakse laskeutuvissa syötöissä ja muutenkin avasi kuljetuksillaan Lutonin paketin auki. Gusto alusti kaksi, Sterling onnistui vihdoin kääntämään alkukauden loistavan pelaamisen tehoiksi ja Jackson liukui vapauttavan maalin. Jackson ampui kyllä hanakasti ja kovaa, mutta yleensä veto lähtee vaikeasta asennosta / kulmasta.

50 minuutin kohdalla tullut Chillwellin aivopieru boksin reunalla oli kyllä ottelun highlighteja. Kuka voi syöttää tuosta paikasta... Gallagher on ristiriitainen pelaaja. Taisteluilme ja prässäys on hyvää, mutta pallon kanssa tulee lapsellisen helppoja hasseja. Enzon oli pakko ottaa lappu yhdestä Connorin sekoilusta. Caicedokin löysi kentälle ja oli ihan mainio roolissaan. Caicedon pelissä näkyi vielä se ettei joukkueen kuviot ole ihan täysin sisäistettynä. Välillä Ecuadorin mies seiso tumput suorina, kun ei tiennyt mihin mennä pelin avaamisessa.

Vaikka voitto on tärkeä ja nuo tehot varsinkin, niin täytyy itseäni muistuttaa, että vastustaja oli sarjanousija Luton meidän kotikentällä. Positive vibes, mutta ei tässä juhlimaan pääse.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Manchester United on kysellyt lainan ehtoja Cucurellalle. En ole koskaan pitänyt kyseisestä pelaajasta, joten toivon hartaasti tämän diilin toteutumista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Manchester United on kysellyt lainan ehtoja Cucurellalle. En ole koskaan pitänyt kyseisestä pelaajasta, joten toivon hartaasti tämän diilin toteutumista.

Harmi vaan, etteivät ole ostamassa pelaajaa ja tuohon lainaan ei ilmeisesti myöskään kuuluisi minkäänlaisia ehtoja ostamisesta... samalla tarkoittaisi sitä, että Maatsen pysyisi kaiken järjen mukaan joukkueessa?

Keskiviikkona on Wimbledon vastassa Carabao cupin pelissä, olisiko jo uusi veskari tulessa ja Badiashile kehissä? Myös Lavia saattaa saada minuutteja?
 
- Chalobahin siirrosta Bayerniin keskusteltu. Bayern kartoittaa vaihtoehtoja Pavardin korvaajaksi. edit: lähde ei vaikuta luotettavalta, joten muokattu sanamuotoja.

- Gallagherin jatkosopimusneuvottelut on tarkoitus aloittaa siirtoikkunan sulkeuduttua. Poch on tyytyväinen pelaajan kehitykseen ja seuran mieli on muuttumassa jatkon suhteen (ja hyvä niin).

- Maatsen on menossa lainalle Burnleyn paitaan.

- Huomisessa cupin pelissä nähdään Pochin mukaan useampi akatemiapelaaja. Tarkalleen Poch puhui 16-17-vuotiaista pelaajista, joten veikkaan ainakin Jimmy Morgania, Alex Matosia, Leo Castledinea ja Ronnie Stutteria. Ainakin jotkut heistä. Lisäksi voisi kuvitella, että jo Luton-matsissa penkillä olleet Burstow, Moreira, Humpreys ja toinen molareista (Bergström/Beach) pääsevät ihan kentälle asti. Ellei sitten uusi serbimolari pääse jo tolppien väliin.

Alkukaudella vähemmän peliaikaa saaneista Madueke saanee reilusti minuutteja. Romeo Lavian debyytti olisi kiva nähdä.
 
Viimeksi muokattu:
Kiva nähdä (tai suus kuulla radiosta) miten nuorilla pelaajilla menee. Humphreysin ja Maatsenin esitykset ainakin kiinnostavat minua erityisesti.

Samoin Diego Moreira tekee Chelsea-debyytin. Ja toki myös Lesley Ugochukwu saa ensimmäistä kertaa ihan kunnon minuutit. Penkillä junnuista Evertonista kesällä hankittu Ishe Samuels-Smith. Muut ykkösjoukkueen kanssa treenanneet junnut jäivät kokoonpanon ulkopuolelle.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös