Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 83 340
  • 1 144
Sunnuntaina Hammersia vastaan sitten jotain tällaista?

4-2-3-1

Sanchez
Gusto Silva Colwill Chilwell
Caicedo Enzo
Sterling Chukwuemeka Mudryk
Jackson

vai 3-4-2-1
Sanchez
Disasi Silva Colwill
Gusto Caicedo Enzo Chilwell
Sterling Chukwuemeka
Jackson

tai sitten jotain ihan muuta
 
Olisiko Jamesin syytä mennä leikkaukseen, kun kyseessä toistuva vamma? Gusto paikkaa mainiosti

Olisi varmaan pitänyt mennä keväällä. Onko muuten paluuaikataulusta osunut mitään silmään?

Gusto saa hyvän paikan näyttää ja uskon suoriutuvan oikein hyvin. Kukahan mahtaa olla seuraavana listalla kun mietitään tuolle pelipaikalle pelajaa? Chalobah on siinä joskus pelannut, mutta hän on loukkaantuneena. En muista Chilwellin pelanneen oikealla ja Cucurellaa en voisi kuvitellakaan sinne. Onkohan Disasi pelannut Monacossa oikealla? Vai luotetaanko, että Maatsen pelaa tätä(kin) paikkaa mallikkaasti? Tai ehkä Poch muokkaa Sterlingistä modernin wingbackin (tirsk!).
 
Pelaaja oli täysin väärässä paikassa

Niin oli, toisaalta…





Marokkolaisen ongelma oli siinä, että hän ei pysynyt kunnossa ja siinä, että silloin kun pysyi, niin taso heitteli aivan valtavasti. Yleensä yhtä hyvää peliä seurasi huono, ja sitä loukkaantuminen. Ja lopulta, tässä uudessa projektissa hän oli täysin vääränlainen pelaaja.

Yhtä lailla olen sitä mieltä, että niin hyvä kuin Ziyech tietyissä ominaisuuksissa onkaan, niin hänen taso ei riitä Valioliigan top 6 -seuran avaukseen. Ja muutenkin Valioliiga taisi olla hänelle vääränlainen sarja.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Uuden molarin hankintaan oli varattu 20 miljoonaa, joten tämähän on suorastaan alihintainen.

En väitä tietäväni pelaajasta mitään, mutta laatuveskarina pidetään.

Voihan tuo ollakin hyvä kirittäjä/backup Sanchezille ja sitähän ne hakevat. Kokoakin on riittävästi.
Jossain puhuttiin hankintahinnaksi 11,8 milj puntaa = 15 milj dollaria. Eli rahaa jäisi sitäkin enemmän.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
West London Blue -joukkuetta ei kyllä tunne enää nimeksikään. Kauaksi on tultu Zola, Vialli, Hasselbaink, Cole, Flo, Terry, Drogba, Lampard -ajoista.

Ehkä en vaan enää seuraa futista riittävän tarkasti, mutta hankala enää syttyä tälle joukkueelle.
Minä taas näen, että nyt runko näyttää siltä, että joukkueella ja pelaajilla on paljon potentiaalia olla tulevaisuudessa erittäin vahva paketti. Varsinkin keskikentän tasosta ja potentiaalista olisin erittäin kateellinen, jos en olisi Realin kannattaja. Toki kokonaisuus ja myös valmennus ratkaisee tulevaisuudessa. Boehlyn alku on tosin ollut hullu, mutta en usko, että ensi kesänä vaihtuu koko jengi taas.

Aika kultaa muistot ja nyt on aika uusien tähtien. Toki myllerrys on ollut kovaa, mutta on siellä edelleen James, Gallagher ja Broja ns. omia kasvatteja kokoonpanossa. On myös heistä itsestäänkin kiinni olla sillä tasolla, että kykenevät olemaan avauksen pelaajia (toki James selkeä), mutta myös ehjänä pysyminen on erittäin tärkeää.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Colwill vielä puolustukseen mukaan omista kasvateista ja Chalobah ainakin toistaiseksi backuppina.
Nämä unohtui. Omat kasvatit on aina upea juttu, mutta nykyjalkapallossa omien kasvattien määrä on väkisinkin rajoitettua jos haluaa oikeasti olla liigan ja jopa maailman paras seurajoukkue.

Kaikki maailman parhaat joukkueet on myös ostojoukkueita ja vähän huonommatkin.

Tärkeintä on ehkä se, että vaikka pelaajat on ostettu muualta, niin heille iskostaa seuran indentiteetti ja että pelaajat on sellaisia, jotka pelaa oman seuransa logolle ja myös toteuttavat seuran arvoja vahvasti. Joskus ostopelaajat toteuttavat näitä arvoja jopa paremmin kuin omat kasvatit ja lisäksi puhaltavat eloa seuraan uudella tavalla, tuovat uutta identiteettiä vanhaa kunnioittaen.
 
Ziyechin siirrosta saatiin sittenkin rahaa. Lainasta 3 miljoonaa ja sen päälle mahdollisesta pysyvästä siirrosta 2,5 miljoonaa (lähde: Standard).

Tänään sitten Hammers vastassa. Kokoonpanoja odotellessa. Uudet hankinnat Caicedo ja Lavia rekisteröity ja siten käytettävissä. Pochin mukaan myös Madueke on pelikuntoinen eli varmaankin penkillä. Kolmen vai neljän linjalla? Kohta nähdään.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Sterling-Jackson
Chilwell-Chukwumueka-Callagher-Fernandez-Gusto
Colwill-Silva-Disasi

Sanchez

penkki: Bergström, Humphreys, Cucurella, Maatsen, Caicedo, Ugochukwu, Mudryk, Madueke, Burstow

näillä ilmeisesti tänään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ziyechin siirrosta saatiin sittenkin rahaa. Lainasta 3 miljoonaa ja sen päälle mahdollisesta pysyvästä siirrosta 2,5 miljoonaa (lähde: Standard).

Tänään sitten Hammers vastassa. Kokoonpanoja odotellessa. Uudet hankinnat Caicedo ja Lavia rekisteröity ja siten käytettävissä. Pochin mukaan myös Madueke on pelikuntoinen eli varmaankin penkillä. Kolmen vai neljän linjalla? Kohta nähdään.

Oli siinä jotain suoritusbonuksia myös mukana, varmaankin eniten tulee siitä, ettei ole heti rikki?

Tässä avauskokoonpano:



 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chukwuemekalla meni polvi klesaksi Flashscoren selostajan mukaan.

Jep, aika vaarattomassa tilanteessa aiemmin vähän sivusuunnassa muljahti ja viisi minuuttia myöhemmin istui nurmella. Sivusidevammaa epäilen. Nuorukainen pelasi todella hyvää peliä ja plakkarissa uran ensimmäinen Valjumaali, niin sitten kaikki päättyy näin. Kyllä jaksaa sylettää pelaajan puolesta.

Enzo ei saa laukoa enää pilkkuja, muuten äijä omistaakin taas koko keskikentän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös