Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 83 221
  • 1 144
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Viimeksi muokattu:
Nkunkun loukkaantuminen on kyllä pahin mahdollinen isku Pochettinon projektille eri alkuun. Nkunku on tuossa hyökkäyspelissä suunnilleen tärkein yksittäinen pelaaja.

No turha tässä on loukkaantumisten perään itkeä, mutta todella todella harmillinen juttu joka tapauksessa.

Toisaalla tämä hieman nauratti:





Eli Vlahovicia en halua, mutta pelkäänpä hänen olevan ainoa mahdollisuus päästä Lukakusta eroon. Todellinen lose-lose -tilanne. No todellisuudessa tilanne tuskin on ihan noin paha.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Milloinkas se Tammy Abrahamin takaisinosto klausuuli alkaa (tai päättyy)? Olisi mielestäni parempi vaihtoehto kuin Lukaku tai Vlahovic.

edit: Tammylläkin näköjään loukkaantuminen ja palaa vasta ensi vuoden puolella kentälle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Miksi täällä suhtaudutaan Vlahoviciin negatiivisesti? Kyseessä on todella monella tavalla aivan saatanan hyvä pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Miksi täällä suhtaudutaan Vlahoviciin negatiivisesti? Kyseessä on todella monella tavalla aivan saatanan hyvä pelaaja.

Jaa-a, jotenkin tuo siirto haiskahtaa huonolta vaihtoehdolta, vaikka Lakakasta pitää päästä eroon, kun sen jääminen joukkueeseen olisi lähinnä katastrofi... Ja Vlahovic ilmeisesti ei ole sellainen pelaajatyypiltään, minkä Poch haluaa joukkueeseen?

Slonina lähtee kasvamaan korkoa Belgiaan:



 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ja Vlahovic ilmeisesti ei ole sellainen pelaajatyypiltään, minkä Poch haluaa joukkueeseen?
Tähän en osaa sanoa mitään, mutta Vlahovicilla on kyllä varsin paljon samoja ominaisuuksia ja samanlaisia vahvuuksia kuin Kanella, jonka kanssa Pochilla meni ihan kivasti. (En nyt puhu tasosta sinänsä, mutta kyllä Vlahovicinkin potentiaali on aivan järjetön).
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tähän en osaa sanoa mitään, mutta Vlahovicilla on kyllä varsin paljon samoja ominaisuuksia ja samanlaisia vahvuuksia kuin Kanella, jonka kanssa Pochilla meni ihan kivasti. (En nyt puhu tasosta sinänsä, mutta kyllä Vlahovicinkin potentiaali on aivan järjetön).

Kane mullakin tuli hänestä mieleen ominaisuuksiltaan, mutta ilmeisesti Poch on rakentamassa joukkueen pelitapaa hyvin erilaiseksi, mitä se Spurssissa oli?
Vlahovic on myös nuori pelaaja vielä... mutta katsellaan nyt mitä tässä tapahtuu. Alkaa olla taas niin monta rautaa tulessa pukuosastolla, ettei voi tietää mitä sieltä tulee? :D
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Miksi täällä suhtaudutaan Vlahoviciin negatiivisesti? Kyseessä on todella monella tavalla aivan saatanan hyvä pelaaja.

Onhan Lukakukin monella tavalla saatanan hyvä pelaaja. Poch ei näe Vlahovicille käyttöä enkä kyllä näe minäkään jos tarkoitus on nimenomaan Nkunkun rooliin Jacksonin alapuolelle sijoittaa.

Michael Olisea koko rahalla sisään. Hän on ekat viikot loukkaantuneena, mutta ei tunnu missään. Poch näkee hänet enemmän keskellä kuin laidassa, joten siihen Nkunkun paikalle suoraan.

Ja ainakin Chukwuemeka ja Maatsen saavat nyt roolia vielä suunniteltua enemmän.
 

Jeffrey

Jäsen
Onhan Vlahovic muutenkin hieman kiistanalainen pelaaja. Nyt Venäjän aloitettua omat sotatoimensa on Serbeiltä melko laajastikin tullut varsin epämiellyttäviä kommentteja asiaan liittyen. Vlahovic itse on "vahingossa" esiintynyt äärinationalistina ja liittänyt esiintymisessään Kosovon Serbiaan ja näytellyt omia symboleitaan. Joskus tätä pelaajaa Unitediin toivoin, mutta nämä asiat huomioiden olen varsin hyvilläni ettei näillä näkymin ole tulossa.

Pariisissa paikalliset Ultrat ottivatkin kantaa Vlahovic->PSG huhuihin toteamalla leikkaavansa Vlahovicin kolme sormea irti mikäli Pariisiin päätyy. Toivottavasti Chelsea valitsee jonkin muun vaihtoehdon.



 

Jeffrey

Jäsen
Ja pitempää saikkua sieltä pukkaa, syyskausi siis pilalla ja ilmeisesti Vlahovic alkaa nostaa vaihtoehtona päätään, vaikka Poch ei ole tästä yhtään innoissaan. Myös case Lakaka alkaa olla pakottavana tekijänä tässä siirrossa. Yksi oljenkorsi olisi tietysti Bayern, joka voisi hankkia Vlahovicin?




Romano tästä puheli 16 viikon saikkuna, eli enempi vähempi lienee joulua ennen kuin Nkunku on peleihin palaamassa. Aika karmea tilanne pelaajalle ja toki seuralle myös.
 
Nyt on lyöty pelaajille numerot tälle kaudelle:


Laitetaan tähän alle uudet numerot:

2 - Axel Disasi
3 - Marc Cucurella (aiemmin 32)
5 - Benoit Badiashile (aiemmin 4)
7 - Raheem Sterling (aiemmin 17)
8 - Enzo Fernandez (aiemmin 5)
10 - Mykhailo Mudryk (aiemmin 15)
11 - Noni Madueke (aiemmin 31)
15 - Nicolas Jackson
16 - Lesley Ugochukwu
17 - Carney Chukwuemeka (aiemmin 30)
18 - Christopher Nkunku
19 - Armando Broja (aiemmin 18)
20 - Andrey Santos
26 - Levi Colwill
27 - Malo Gusto
29 - Ian Maatsen
31 - Robert Sanchez

Lisäksi junnuista numeron saivat molareista Bergström ja Beach, kenttäpelaajista Burstow ja Hall.

Näistä voi päätellä paljon. Kuten ylemmässä viestissä mainittu, Lukakulle, Ziyechille ja Hudson-Odoille ei ole tulevaisuutta joukkueessa. Lisäksi preseasonilla pelanneista Gabriel Slonina, Jamie Cumming, Bashir Humpreys, Cesare Casadei, Harvey Vale, Diego Moreira ja Angelo Gabriel jäivät ilman numeroa. Näillä kaikilla on edessä lainasiirto. Sitten taas Lesley Ugochukwu ja Lewis Hall näyttäisivät jäävän joukkueeseen, kuten myös Mason Burstow.

Uusi kymppipaita saatiin kun Pulisic lähti ja tuo meni Mudrykille. Numeroa 9 ei halunnut ymmärrettävästi kukaan. Enzo otti itselle tutun 8 ja Sterling uskaltautui ottamaan pienemmän numeron samoin kuin Madueke ja Cucurella.

Niin ja seuraava topparisuuruus Levi Colwill otti numerokseen….26, tietenkin! Jos unohdetaan Koulibalyn viime kausi, niin tämä numero sai aivan oikean omistajan.

Ja sopivasti 25 jäi vapaaksi Caicedolle.
 
Sen verran pitää tuohon Nkunkun valitettavaan loukkaantumiseen palata, että nyt kun tarkemmin harjoituspelien kokoonpanoja ja karttoja katsoin, niin nimenomaan vasemmalla ranskalainen on pelannut. Näin ollen tämä poissaolo tietää suunniteltua enemmän minuutteja nimenomaan Mudrykille. Chukwuemeka oli jo pelannut itsensä Pochin suosioon ja olisi varmaan ollut avauksessa siinä yläkolmiossa muutenkin.

Olisiko avaus Poolia vastaan suunnilleen näin:

---- 1 ----
24 - 6 - 26 - 21
-- 23 - 8 --
- 7 -- 17 -- 10 -
---- 15 ----

(ihan vittuillakseni laitoin pelinumerot enkä nimiä)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sama nimillä:

---------------Kepa---------
James-Silva-Colwill-Chilwell
--------Gallagher-Enzo-------
Sterling------Chuk-------Mudryk
-------------Jackson-------------

Tuossa on hyviä elementtejä, mutta kyllä toi yhtä Caicedoa kaipaisi.

Washingtonin siirto here we go ja pelaaja lainalle Strasbourgiin



 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Taitaa olla aikamoinen matopurkki FA:n tutkittavana tällä hetkellä? Mutta Boehly ja kump. olivat ilmeisesti valmistautuneet siihen, että edellisen omiatajan aikana on suoritettu kaikenlaista kusetusta seuran taloudessa. Rahaa olisi laitettu syrjään tulevia penaltteja varten, mahdolliset pistemenetykset sitten asia erikseen.


 
Eipä tuohon sopivampaa kapteenia voi nimetä kuin Reece James. Chilwell on yhtä lailla hyvä kakkosmies. Silva olisi tietenkin kokeneena johtajana hyvä valinta myös, mutta miksei suoraan nauhaa Jamesin hihaan kun hän tuolla tulee pitkään olemaan. Ja näin myös kävi.

Nyt vain lisää positiivisia uutisia ja uutta sarjakautta kohti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös