Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 83 358
  • 1 144
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja nyt on tämäkin sopimus virallisesti julkistettu, sopparin pituus 6+1 vuotta.


Levi Colwill: “It’s always been an easy decision. As I’ve grown up, all I’ve known is Chelsea. I’ve spoken with the manager and he’s given me reassurance, that trust I needed. He’s spoken with me not just as a player but a person. It’s made a big difference”
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nkunku loukannut viime yön pelissä polveaan. Kenttä ollut karmeassa kunnossa, koska samalla stadikalla oli ollut Ed Sheeranin keikka ja porukkaa ollut kentän täydeltä katsomassa. Kenttää ei ollut saatu kunnostettua.




E. viimeinen harkkapeli päättyi Dortmundia vastaan 1-1 ja avauskokoonpano oli varmaankin aika lähellä sitä, millä Poch lähtee Poolia vastaan. Ehkä Mudryk pelaa vasemmalla laidalla ja Nkunku kymppipaikalla,mikäli kunnossa.

Kentän pinta on ollut kyllä surkeassa kunnossa



 
Viimeksi muokattu:
Aikalailla ihanneavaus tosiaan ja antoi paljon viitteitä millainen kokoonpano Poolia vastaan on kasassa kymmenen päivän kuluttua sarja-avauksessa.

Jacksonin ja Nkunkun yhteispeli näytti koosteen ja raporttien perusteella toimivan sen puolisen tuntia ennen Nkunkun loukkaantumista. Tuossa loukkiin johtaneessa tilanteessakin kiva sommitelma ja hyvä maalipaikka, kannattaa katsoa.

Silva-Colwill toimi toppariparina hyvin ja jälkimmäisellä oli lisäksi parikin avopaikkaa laittaa pallo verkkoon, mutta ei osunut tänään. Puolustuksellisesti hyvää tekemistä molemmilta.

Keskikentän keskellä Gallagher sai minuutit Enzon rinnalla ja pelasikin hyvin aiempaa puolustavammassa roolissa. Ei varmasti ole lähdössä mihinkään varsinkaan kun sitä uutta kutosta ei ole vielä edes hankittu.

Nyt on sitten treenimatsit pelattu ja saldona kolme voittoa ja kaksi tasuria eli tappioton saldo. Seuraavaksi Poch adjutantteineen tekee isot päätökset rosteria karsiessaan. Niin ja pukuosasto yrittää hoitaa tarvittavat siirrot maaliin.
 
Näitä huhuja on alkanut ilmaantua ja Paredes ei ole kaiketi enää PSG:n suunnitelmissa. Ei olisi kyllä kummoinen vaihtoehto keskikentälle ja sytkä on myös harvinaisen lyhyt, saattaisi Valioliigassa muutaman kerran hirttää kiinni (Käärijä)

Ei kyllä koveta yhtään. Ihan kelpo pelaaja, mutta silti profiililtaan aivan täysin nykyistä hankintapolitiikkaa vastaan. Varmaan joku vuoden lainasoppari menisi hätätapauksessa. Sekin vain siinä tapauksessa, että Caicedoa ei saada.

Toisaalla ilmeisesti Michael Olisen siirto etenee. Hyvä ja tarpeellinen hankinta laituriosastolle ehdottomasti. Caicedon ja Olisen jälkeen mielestäni joukkue olisi valmis tähän kauteen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Nyt kantautuu huhuja, että Nkunkun loukkaantuminen onkin odotettua pahempi ja edessä on kuukausien huili. No odotellaan lisätietoja.
Ikävää, muttei yllättävää. Viime kaudella pitkä (3kk) huili polvivamman vuoksi, ja nuo polvivammat ovat ikäviä siltä osin että tuppaavat ajaa vammakierteeseen kun kerran hajoaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös