Canal+ / Nelonen

  • 1 403 809
  • 5 294

Aatos

Jäsen
Viestin lähetti Master Chief
Aivan. Ja CoolStreamissä ei ole mitään laitonta. Jos aasialaiset pistävät omia kanaviaan muitten katsottavaksi, niin mitä laitonta me silloin teemme?

Coolstream perustuu Torrent-tekniikkaan eli lataa itsellesi ja samalla muut lataavat sulta. Yksinkertaisen toimivaa.
 

SjV

Jäsen
Viestin lähetti Tinke + muutama muu
Lisäksi ruotsissa käsittääkseni joutuu maksamaan lisää että näkee elitserieniä

Kuten tämänkin ketjun aiemmista kirjoituksista käy selville. Viime talvena C+ näytti perussetin ilman mitään ylimääristä lisämaksua. Ruotsin ottelut olivat kokolailla samat kuin Suomessa nähdyt. C+Sport kanava on koko pohjoismaissa sama, ainoa ero saattoi (C+/C+Sport) tulla C+ kanavan pelissa, C+ kanava on maa kohtainen.

Tämän kaiken lisäksi ainakin CanalDigitalin, Kom Hem:in ja UPC:n jakeluissa on käytössä sekä Elitserienin ja Allsveskanin osalta käytössä 99kr/kk hintainen Sesonskortet, jolla näkee sitten aivan älyttömästi lisää. Viime talvena näyttivät 100 Elitserien ottelua lisää ja nyt kesällä on mahdollisuus nähdä kaikki Allsvenskan futis matsit suorana. Lisäksi ainakin UPC:llä on jalkapallossa käytossä pay-per-view hintaan 65kr/ottelu.

sfnet.viestinta.tv.digi -newsryhmässä väittävät, että nuo 3 ylimääräistä kanavaa olisivat näkyneet Suomen puolella viime talvena ilman salausta...

Tätä ratkaisua toivoisin vielä suomenkin, mutta se olisi ainoastaa mahdollinen kaapeli- ja sateliittitilaajille. Antenni digi-tv verkosta kun loppui kapasiteetti heti alkuunsa.

Jos C+ hinta nousee, niin syynä on ennemmin (huhujen mukaan) syksyllä aloittava HD-kanava, kuin SM-liiga
 
Viimeksi muokattu:

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Viestin lähetti Stomper
Maikkari mokasi, kun se teki Hoki Naittia samalla kaavalla ja samoilla naamoilla liian pitkään. Lähetys tehtiin mahdollisimman helpolla ja ilman mitään todellista sisältöä tai edes halua sen tuottamiseen. "Näillä mennään"-, "Maalivahtipeli ratkaisee"-, "Ylämummo"- ja "Hyvää hokia" -tyyppiset jauhannat eivät palvelleet lajin todellisia faneja lainkaan. Ihmetellä sopii, miksi Maikkari ei halunnut kehittää tuotetta niin, että se olisi palvellut sekä keskivertoyleisöä että lajifanaatikkoja? Olisiko syynä helppo rahantulo, joka nyt loppuu. Hyvä niin. Ahneella on paskainen loppu...

Itse olen ollut varmasti jo lähes 15 vuoden ajan ensin Filmnetin ja nyttemmin Canal+:n asiakkaana. Voin antaa yhtiön palvelusta pelkkää positiivista palautetta ja viime aikoina urheilutarjonta on ollut täysin joka sentin arvoinen. Valioliigan, Italian Serie A:n, Norjan ja Ruotsin futisliigojen, jääkiekon Elitserienin, NHL:n, NBA:n ja nyt myös SM-liigan esittämisen jälkeen kanavan hankkimista voi suositella. Kun samaan pakettiin lisätään vielä monet huippusarjat (Shield, Mullan alla, South Park, Monk, Carnivale yms. Maikkaria selvästi ajallisesti edellä) ja älytön määrä elokuvia, on kenenkään turha itkeä palvelun kalleudesta. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät halua maksukanavia hankkia, mutta valitettavasti se on vaan enemmän ja enemmän tulossa Suomeenkin. Urheilusta kiinnostuneelle ehdoton juttu.

Itse otin tiedon Maikkarin ja liigan yhteistyön päättymisestä vastaan tyytyväisin mielin. Viimeiset 2-3 kautta SM-liigan seuraaminen on jäänyt finaaleja lukuunottamatta todella vähiin lähetysten surkean sisällön takia. Nyt kiinnostus sarjaa kohti nousi monta pykälää. Luotan esim. Valioliigan lähetyksiä paljon seuranneena siihen, että jatkossa jääkiekkoa televisiosta seuraava fani saa jatkossa todellista palvelua - toisin kuin viimeiset viisi vuotta Maikkarilla.






Veit sanat suustani... Itse kuulun samaan ryhmään, joka on tilannut uskollisesti Filmnetiä, Supersportia ja Canalplussaa... Nyt odotan innolla kädet täristen syksyä, kun vihdoin SM-Liigaa tehdään oikeille faneille. Tuntuu uskomattomalta, että joku väittää 27€/kk olevan liikaa... ??? Itse lisäisin tuohon listaan vielä ne puolenyön jälkeen tulevat elokuvat :o)
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
En Canalia kyllä hanki mutta hyvä juttu kokonaisuudessaan liigalle. Meinaan Anu Saukkosen ja Jutun HN lähetykset alkoivat jo maistua puulta.

Ja matsissa käyn jokatapauksessa sen 3-6 kertaa kaudessa, ja näkyyhän nämä makasiiniohjelmat sentään ilmaiseksi. Ja kun liiga oltaisiin muutenkin runkosarjan osalta pistetty maksulliseksi, niin sehän on sitten ihan sama onko Maikkarin vai Canalin lähetykset kyseessä. Paitsi että Canalilla laatu selostuksella ja toteutuksella toisin kuin Maikkarilla.

Ja jos ne oliko nyt 6 "makasiini" ohjelmaa näkyy Neloselta ilmaiseksi niin näyttää valoisalta SM-Liigan kannalta.

Ja kerran kun TV-sopimus rahat jaetaan liigajoukkoeiden kesken ja Maikkari maksoi liigalla 2 miljoonaa euroa 3 vuodesta. Canal ja Nelonen tarjosivat huhujen mukaan 10 miljoonaa.

Eli siis Kyllähän liigajoukkoeet saavat reipaasti enemmän tästä rahaa mitä Maikkarin diilistä. Ja kerran kun kaverilla on Canal niin parhaat matsit voi mennä sinne pummilla katsomaan :D.

Eli ihan tervetullut uudistus. SM-Liigan televisioinnin pitää kehittyä eteenpäin eikä huonompaan suuntaan niin kuin Maikkarilla meni viimeisinä 4 kautena....
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Kuinka hyvä tämä muutos on, sen näkee lopullisesti vasta ensi kaudella, mutta uskoisin, että homma toimii paremmin kuin maikkarilla. Canalin studiot ovat olleet mielestäni ainakin kiitettäviä jalkapallon osalta ja toivonkin, että sama saataisiin mukaan myös sm-liiga- lähetyksiin. Asiantuntevat isännät ja vieraat. Vieraiksi toivoisin enemmän värikkäitä persoonia(esim. Lähteenmäki, Nieminen, Tinke, Summanen yms...) ja mielellään paljon entisiä pelureita kuin myös aktiivipelaajia.
 

puusilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga, Pelsut, Tuomarit
Lähes kaikki tällä palsta keskustelevat ovat äitelän imelästi sitä mieltä, että Canalin ja Nelosen tulo markkinoille ei voi olla kuin sulaa hunajaa kiekkojännäreille. Anteeksi jos tohdin epäillä. Maikkarilla oli monta asiaa pielessä, mutta yksi osa-alue toimi. Se oli tekninen toteutus. Tuotantokoneisto oli hioutunut kymmenen vuoden aikana työstämään varsin näyttävää jälkeä. Vai voiko joku väittää, että finaalit eivät näyttäneet telkkarissa hyvältä ?

Nelosella ja Canalilla on siis edessään suuri haaste. Tällä palstalla kehutaan kilvan Canalin lähetyksiä samalla puhtaasti unohtaen kuka ne tuottaa tai pikemminkin ohjaa ja kuvaa. Ei suinkaan Canal itse. Valioliigan, italofutiksen ja DTM-sarjan tuottavat alan osaavat ammattilaiset eli signaali tulee valmiina Canalille. Studion hämärässä huoneessa Helsingissä tai Ruottissa puhkuu sitten innokas selostaja televisiokuvan ääressä ja hänen äänensä liitetään lähetykseen. Elitserienin tuotannosta en uskalla sanoa juuta enkä jaata, sillä siitä en tiedä hönkäsen pöläystä. Tuskin on kuitenkaan tuotanto Canalin heiniä. Pelkonani on siis tason vääjäämätön putoaminen. Kömpelösti kuvattua kiekkoa, joskin ehkä hyvin selostettuna. Tai ainakin kömpelömmin kuin mihin me heviuuserit olemme tottuneet. Ai World Cup? Kukahan senkin tuotti tai kuvasi täällä Suomen päässä. Olisivatko olleet isot pojat asialla eli YLE ?

Onko joku teistä sellainen optimisti, että luulee Canalin palkkaavan tänne kymmenittäin tuotantotiimin jäseniä. Höpö höpö. Nelosen tuotantotiimi sen tulee hoitamaan. Mutta löytyykö niiltä edes kymmentä kameramiestä yhteen otteluun niin kuin Maikkarilta? Jäljet pelottavat. Näyttääkö Nelosen Veikkausliiga hyvältä verrattuna Valioliigaan. Entäs Nelosen kömpelö golfohjelma tai kuvamateriaali golfkilpailuista verrattuna The Masters turnaukseen. Aivan, mutta mikä onkaan yhteistä. Toinen lähetys tehdään lähes ehtymättömin resurssein, kun taas toinen kotimaisin voimin pienellä budjetilla. Studio osuuksia en arvostele. Ne Nelonen hoitaa tyylikkäästi. Mutta jotenkin arveluttaa se yltiöpäinen pikkupoikamainen innokkuus, joka tuntuu villinneen täällä keskustelijat. Ollaan kuin ekaa kerta pi..un päällä. Kuti tulee ennen kuin housut on edes riisuttu.

No Nelosen taso on helppo tarkistaa ennen SM-liigakauden alkua. Vertailukohdaksi kelpaa jo viime kaudella Nelosen tuottama Veikkausliiga. Käynnistyyhän Nelosella nyt toinen kausi sen esittäjänä. Kausi 2005 on Veikkausliigan ja Nelosen kolmivuotisen sopimuksen toinen. Nelonen aloittaa televisioinnit Liigacupin Finaalilla, joka esitetään
kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä pääkanavalla Nelosella kello 16-18 ensi viikonvaihteessa

.Ensimmäinen erikoislähetys Veikkausliigaottelusta esitetään 21.5., josta alkaa koko kauden jatkuva suorien lähetysten sarja. Televisiointien päivä on aina lauantai ja kellonaika 16-18; lähetykset ovat aina suoria .Kaikkiaan erikoislähetyksiä on peräti 20. Erikoislähetysten sarjaa tukee ja täydentää makasiiniohjelmien sarja. Ensimmäinen ohjelma lähetetään maanantaina 3. toukokuuta. Makasiiniohjelma lähetetään kauden aikana jokaisena maanantaina, ja viimeinen lähetys on vasta kauden päätyttyä. Yhteensä makasiiniohjelmia tulee 23 kappaletta. Ohjelman ensiesitys on maanantaisin digitaalisella NelonenPlus –kanavalla kello 21. Pääkanava Nelonen esittää saman ohjelman illalla alkaen kello 23.40.

Tuotteen pitäisi siis olla kunnossa Veikkausliigan osalta ja sen pitäisi näyttää silmiä hivelevän hyvältä. Veikkaukseni on se, että SM-liiga Nelosella ja Canalilla tulee näyttämään samalta kuin mitä Veikkausliiga kesällä. Lupaan esittää syksyllä anteeksipyyntöni, jos olen väärässä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti puusilmä
Elitserienin tuotannosta en uskalla sanoa juuta enkä jaata, sillä siitä en tiedä hönkäsen pöläystä. Tuskin on kuitenkaan tuotanto Canalin heiniä. Pelkonani on siis tason vääjäämätön putoaminen. Kömpelösti kuvattua kiekkoa, joskin ehkä hyvin selostettuna. Tai ainakin kömpelömmin kuin mihin me heviuuserit olemme tottuneet. Ai World Cup? Kukahan senkin tuotti tai kuvasi täällä Suomen päässä. Olisivatko olleet isot pojat asialla eli YLE ?

Onko joku teistä sellainen optimisti, että luulee Canalin palkkaavan tänne kymmenittäin tuotantotiimin jäseniä. Höpö höpö. Nelosen tuotantotiimi sen tulee hoitamaan. Mutta löytyykö niiltä edes kymmentä kameramiestä yhteen otteluun niin kuin Maikkarilta?
Niin World Cupin televisioinnin hoiti Nelonen, että pojilla on kyllä kokemusta jääkiekosta.
 

ylgert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Juttuhan on nyt niin,että Maikkarin HN oli aikansa elänyt joten ei ole kovinkaan vaikeaa tehdä parempaa showta.
Ainoa ongelma taitaa vaan olla asiansa osaavan juontajan/selostajan löytäminen,nimittäin J-P Jalo ei ole se kaveri jota ainakaan allekirjoittanut haluaisi kuulla liigan tapahtumia seuratessaan.
No,toivottavasti C+:n porukasta löytyy joku pätevämpi....
 

elf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itselläni on sellainen tutina että canal+ ei voi oikein mokata lähetyksiä,koska jääkiekon ystävät maksavat lähetyksistä.

Eli jos ensi kaudella jälki ei ole parempaa kuin MTV3:lla, en osta seuraavaa kautta. yksinkertaista ja tehokasta. Pakko panostaa.

Kun taas MTV3 maksatti mainostajilla matsit, niin tuloksena oli parhaita paikkoja ja Saarioisen junnukiekkoilioita, joita oli aivan kauheaa katsoa. Aika kului siihen, eikä ottelun spekulointiin.

Siksi toivotan Canal+/Nelonen yhteistyön tervetulleeksi.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
viestin lähetti Jani82
Niin World Cupin televisioinnin hoiti Nelonen, että pojilla on kyllä kokemusta jääkiekosta.

On, on. World cup oli kokonaisuutena hyvä suoritus neloselta ja muutenkin kanavan urheiluohjelmat ovat aina olleet huippulaadukkaita, esimerkkeinä Champions league,moto gp, Yleisurheilun kultainen liiga ja niin pois päin.

Uskon ja toivon, että nelonen kykenee canalin kanssa luomaan järkevää lätkäbrändiä, joka suomessa on ainakin tähän asti ollut melkein tuntematon käsite..
 
Viimeksi muokattu:

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Viestin lähetti tilliliha
On, on. World cup oli kokonaisuutena hyvä suoritus neloselta ja muutenkin kanavan urheiluohjelmat ovat aina olleet huippulaadukkaita, esimerkkeinä Champions league,moto gp, Yleisurheilun kultainen liiga ja niin pois päin.
Nelonen lähettää ansiokkaasti muiden tuottamaa kuvamateriaalia kotimaasta selostettuna. Myös Canalin toimintamallina on lähettää toisten tuottamaan materiaalia. Herääkin kysymys kuka tuottaa tuon materiaalin liigasta? Viimeisen kymmenen vuoden aikana ainakin nähtiin, ettei se itsekseen synny. Tarvitaan mittava kalusto ja osaava henkilöstö. Nelosen resurssit tähän ei ainakaan riitä, studion osaa pitää yllä aivan kuka tahansa.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti Vesuri
Nelonen lähettää ansiokkaasti muiden tuottamaa kuvamateriaalia kotimaasta selostettuna. Myös Canalin toimintamallina on lähettää toisten tuottamaan materiaalia. Herääkin kysymys kuka tuottaa tuon materiaalin liigasta? Viimeisen kymmenen vuoden aikana ainakin nähtiin, ettei se itsekseen synny. Tarvitaan mittava kalusto ja osaava henkilöstö. Nelosen resurssit tähän ei ainakaan riitä, studion osaa pitää yllä aivan kuka tahansa.
Nelonen hoiti itse World Cupin Suomen tuotannon.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Viestin lähetti Vesuri
Nelonen lähettää ansiokkaasti muiden tuottamaa kuvamateriaalia kotimaasta selostettuna.

Jääkiekon World Cupissa Suomessa pelattujen neljän ottelun tuotanto oli Nelosen vastuulla. Nelosen näistä otteluista tuottama kuva välitettiin kaikkiin maihin, joissa World Cup televisioitiin. Laadussa ei ollut valittamista. Elitserienin tv-otteluiden tuotanto on Canal+:n vastuulla. Ihan laadukasta kuvaus- ja ohjaustyötä nekin.

Maikkarilla pätki kaikkein eniten juuri ohjaus. Päiviö Pyysalo perusteli Jääkiekkolehdessä ohjausratkaisujaan sillä, että pelistä pitää saada vauhdikkaan näköinen silloinkin kun se ei sitä ole. Siksi kuva poukkoili sinne sun tänne, jolloin maalivahdin torjuman laukauksen jälkeen saimme nähdä jäähyltä poistuvan pelaajan, minkä jälkeen palattiin katsomaan tuulettavia pelaajia. Reboundista kun tehtiin maali pelaajan poistuessa jäähyltä. Samasta syystä saimme usein ihailla yleisöä pelin ollessa käynnissä.

Minä kiekkofanina haluan nähdä itse peliä silloinkin kun pelaajat eivät välttämättä ole pirteimmillään. Tämän Canal+ pystyy varmasti tarjoamaan paremmin kuin Maikkari.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti jussi_j
Mikä tämä HD-kanava on? Näkyykö maanpäälisessä verkossa?

Arvaan että tarkoitetaan High Definition (teräväpiirto?)kanavaa, voin olla väärässäkin.

Ja siinä tapauksessa ei tule näkymään maanpäällisessä verkossa, ne vievät kaistaa yhden kokonaisen kanavanipun verran.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Luulisi että HDTV kanava olisi vaihtoehtoinen, lisämaksullinen palvelu, koska todella harvalla on vielä televisioita jotka siihen pystyvät.
 

SjV

Jäsen
Viestin lähetti jussi_j
Mikä tämä HD-kanava on? Näkyykö maanpäälisessä verkossa?

Nyt menee hieman kiekosta ohi mutta vastataan näin kesäloman aikana.

http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=11&news_id=36988
Uudella standardilla saadaan ruudulle yli kaksi miljoonaa kuvaelementtiä, kun tämänhetkinen tv-kuva koostuu vajaasta 350 000 elementistä. Hdtv:n tarkkuus on 1920 x 1080 pistettä eli kuva muodostuu 1080 juovasta. Analogisessa tv:ssä niitä on 625."

"Hdtv-standardeja on useita. Paras lopputulos tulee 1080i:llä tai 1080p:llä. Kirjain i merkitsee lomitusta eli kuva muodostuu kahdesta puolikuvasta. P on progressiivisuutta eli silloin tarjotaan yhtä kokokuvaa puolikuvien sijasta.

Toinen hdtv-standardi merkitsee juovamäärän pudottamista 720:een. Siinä tarkkuus on 1280 x 720 pistettä, ja standardin nimenä 720p.
Hdtv-signaali rohmuaa tilaa viiden - kuuden digitaalisen kanavan verran, joten Suomen maanpäällisissä lähetyksissä sitä voidaan odottaa vasta, kun analogiset lähetykset lopetetaan. Satelliittiyhteyksissä ja kaapelissa ei ole näitä esteitä."

Tässä ketjussa mainittu C+ kanava näyttää olevan jo koelähetyksinä sateliitissä nimellä C MORE HDTV ja Ruotsin puolella Comhem on ilmoittanut ottavansa lähetykset kaapeliin. Suomessa HTV on sopinut HDTV-tasoon kykenevistä vastaanottimista Quali-TV -merkkisen laitevalmistajan kanssa.

Jääkiekkoon tuskin HD-tasoa saadaan vielä moneen vuoteen ja YLElläkin startiksi on kaavaitu Pekingin olympialaisia.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Re: Re: 27 € kuukaudes!

Viestin lähetti toke
Kaikil ei oo alkoholi se juttu. Omat liikunta harrastukset maksaa myös ja opiskelija saa tällä rahalla 2viikon ruokansa.

Niin saa, mutta se on vain niin ikävää, että pitää tehdä valintoja. Opiskelija (ja persaukinen sellainen) olen itsekin. Omalla kohdallani tulin siihen johtopäätökseen, että 27 euroa kuussa on käypä hinta siitä viihdemäärästä, mitä Canalin urheilutarjonnasta saan.

EDIT:
Viestin lähetti Master Chief
Aivan. Ja CoolStreamissä ei ole mitään laitonta. Jos aasialaiset pistävät omia kanaviaan muitten katsottavaksi, niin mitä laitonta me silloin teemme?

En nyt olisi noinkaan varma. Monien sarjojen esityssopimukset yksiselitteisesti kieltävät tuollaiset nettilähetykset. Näin on esim. NFL:n tapauksessa, joten jokainen pingpong-kanava, joka NFL-matseja netissä näyttää, rikkoo myös sopimustaan.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No niin, tulipas hommattua Canal+ :)
Varsin käypä hinta tuo 27 €, urheilua ja elokuvia niin paljon kuin jaksaa kattoa. Minä kans uskon siihen, että ensi kaudella saadaan nähdä laatulähetyksiä sm-liigasta.
 

Squirrel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki pikkuseurat
Viestin lähetti Vesuri
Nelonen lähettää ansiokkaasti muiden tuottamaa kuvamateriaalia kotimaasta selostettuna. Myös Canalin toimintamallina on lähettää toisten tuottamaan materiaalia. Herääkin kysymys kuka tuottaa tuon materiaalin liigasta? Viimeisen kymmenen vuoden aikana ainakin nähtiin, ettei se itsekseen synny. Tarvitaan mittava kalusto ja osaava henkilöstö. Nelosen resurssit tähän ei ainakaan riitä, studion osaa pitää yllä aivan kuka tahansa.

Varmaan ostaa maikkarilta kuvan, ei olisi mikään ihme.

Eikös Suomessa pelattu kolme ottelua? (suomi-tsekki ja suomi-ruotsi. ja uudestaan suomi-saksa?) Saksa otteluhan pelttiin luontevasti saksassa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti Squirrel
Varmaan ostaa maikkarilta kuvan, ei olisi mikään ihme.
Täh? Minkä kuvan? Joka ikinen matsihan on kuvattu tähänkin asti, eikä kuvausjengi ainakaan maikkarin palkkalistoilla ole, eihän(???). En tiedä tarkkaan kuvioita, mutta eiköhän jatkossa MTV3 osta Canalilta, jos haluaa esim. Ulostusruuduissaan näyttää SM-liigaa.
 

sammyc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ai sä luulet että canal+ itse kuvaa moto gp:t, valioliigat ynnämuut? En oikeen jaksa siihen uskoa että näin olisi.
 
Viestin lähetti LLL
Ai sä luulet että canal+ itse kuvaa moto gp:t, valioliigat ynnämuut? En oikeen jaksa siihen uskoa että näin olisi.

Eivät varmaan. Mutta kuka tahansa sen fyysisesti kuvaakaan, niin lähetysoikeudet on canalilla ja jos maikkari haluaa näyttää ulostusruuduissaan, niin luultavimmin siitä hieman maksaa joutuvat. Tosin.. jokin pykälä taisi olla, että jos näyttää riittävän vähän niin saa näyttää ilmaiseksi ja jos näin on, niin ei tuottane ongelmia maikkarille :D
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti puusilmä
Lähes kaikki tällä palsta keskustelevat ovat äitelän imelästi sitä mieltä, että Canalin ja Nelosen tulo markkinoille ei voi olla kuin sulaa hunajaa kiekkojännäreille. Anteeksi jos tohdin epäillä. Maikkarilla oli monta asiaa pielessä, mutta yksi osa-alue toimi. Se oli tekninen toteutus. Tuotantokoneisto oli hioutunut kymmenen vuoden aikana työstämään varsin näyttävää jälkeä. Vai voiko joku väittää, että finaalit eivät näyttäneet telkkarissa hyvältä ?

Itseasiassa finaalit olivat osittain aika karmeaa kökköä, mutta lähinnä ohjauksen osalta. Ja kolmas peli oli kyllä muutenkin ihan perseestä katsoa telkasta. Olisivatkohan saanet sen kameran vielä vähän kauemmaksi ja pienemmälle zoomille?
Ja myös täälläkin esiin otettu katsomon kuvaaminen sillon kun peli on käynnissä on jotain semmoista mitä ei tulisi tapahtua.
Mitä jos olisivat saman tien kuvanneet yleisö sen aikaa, kun peli on käynnissä ja sitten kun on tauko kuvataan pelaajia.

Ja tosiaan tuskin se on canalin niin hirveän vaikeaa ostaa ammattilaisia tekemään tuota hommaa. Jos homma ei toimi uudet jampat tilalle joidenka kanssa homma toimii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös