Calgary Flames 2023–2024

  • 17 966
  • 75

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Eli kuten moni on jo saanut lukea, on Zadorov treidattu Vancouveriin. Pelillisesti menetys ei varsinkaan tämän kauden perusteella ole suuri, vaikka toki Zadorov olikin fanien suosikki pelityylinsä vuoksi.
Nyt Flamesilla on hivenen helpompi hengittää, kun cap ei ole aivan tapissa ja lisäksi yksi joukkuetta eniten moukaroinneista pelaajista on siirtynyt toisaalle. Suorapuheisuus on kaksiteräinen miekka: se voi motivoida joukkuetta parempiin saavutuksiin tai sitten se voi syödä joukkuetta sisältä päin.

Tokkopa Conroy ryhtyy kauden edetessä haalimaan huippupelaajia joukkueeseen pitääkseen yllä mahdollisuutta pudotuspeleihin, vaan epäilen hänen edelleen haluavan treidata seuraavaksi Lindholmin, Hanifinin (joka on pelannut todella pirteästi viime aikoina) sekä Tanevin, joka tarvittaessa vaikka syö kiekon, kuten nähtiin.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Kyllington palannut ilmeisesti jollain tasolla taas mukaan joukkueen toimintaan ja nähty jäällä. Mitään aikataulua ei paluulle ole tälläkään hetkellä. Solovyov nostettu ylös.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kyseinen 13 ottelun putki pitää sisällään seuraavat kohtaamiset: Stars x2, Avalanche x2, Golden Knights x2, Wild x2, Canucks, Hurricanes, Devils, Lightning ja Panthers. Toki valtaosa noista kotona, mutta koko kauden kuvaa pohtiessa peliotteiden pitäisi parantua roimasti, jos tuon letkun jälkeen ovat realistisesti jahtaamassa pudotuspelipaikkaa...
Tämä "tapporuni" tuli viime yönä pakettiin. Lopputulema 6-5-2 ja 14p, joten voisi sanoa, että se meni odotuksiin nähden ihan hyvin. Tämä "lähellä pudotuspelipaikkaa" -asetelma voi osoittautua aika ikäväksi, vaikka pitäisi edelleen olla selvää, että Flames on deadlineen mennessä myyjä. Zadorov kaupattiin jo, ja jäljellä olevasta UFA-kolmikosta Tanevin kohdalla täällä on pidätetty eniten hengitystä, että saadaanko myytyä terveenä vai ei. Jokusen pelin se tuossa jo missasikin, kun syö kiekkoa ja ottaa osumaa, ja miehen loukkaantumishistorian tuntien olisi tosiaan suotavaa, että pistettäisiin myyntiin ennen kuin loukkaantuu pahemmin. Voi siinä toki tuurikin käydä, ja on vielä deadlinella elossa, mutta suurin riski loukkaantumisten suhteen tällä veteraanilla on vs. Lindholm ja Hanifin.

Viimeisimmän kuukauden aikana joukkueen tekeminen on kyllä ollut ihan viihdyttävää katsottavaa, mitä nyt Huberdeaulla on vaikeaa. Hauskana detaljina tuosta reilun vuoden takaisesta kaupasta on muuten se, että Huberdeau tehnyt neljä maalia, Tkachuk 5 ja se nimettömin palanen Weegar pakin tontilta kahdeksan rysää. No, eiköhän se Tkachuk siitä vielä lopulta ohi mene, mutta jos siitä kaupasta jotain positiivista hakee, niin Weegar nykyisellä sopimuksella kelpaa enemmän kuin hyvin.

Kadri on parisenkymmentä peliä vetänyt miltei piste per peli -tahdilla. Nuoret Zary ja Pospisil yhdessä Kadrin kanssa ovat illasta toiseen miehiä paikallaan. Sharangovich on ollut myös melkoisessa liekissä, ja on myös joukkueen ainoa pelaaja, joka osaa tehdä rankkareista maaleja. Hanifin on myös antanut hyviä näyttöjä tulevan treidin ja siitä saatavan vastineen kannalta. Negapuolella sitten joukkueen sysipaska ylivoimapeli, jota alivoima ja siellä tehdyt maalit jossain määrin paikkaavat. Lisäksi pelaajapuolelta Huberdeau nyt on tietenkin se selvin floppi, mutta kyllä Mangiapanellakin on ollut hankalaa. Lindholmkaan ei oikein pisteillä ole juhlinut, mutta kahden suunnan tekeminen on edelleen erittäin hyvää. Ja ehkä jopa näkymättömin hyökkääjä on ollut Dubé, jonka päivät Calgaryssa alkaa olla luetut tuolla menoa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kuinkahan monessa joukkueessa joukkueen ylivoimaisesti eniten tienaava pelaaja on yhtä pimennossa tehojen suhteen kuin Huberdeau?
Eittämättä hänen tilanteensa tuo mieleen Jeff Skinnerin otteet ajalta, kun hän oli juuri tehnyt ison jatkosopimuksen joukkueensa kanssa. Flamesin kannalta on valitettavaa, että Hubyn sopimus on sekä arvoltaan että kestoltaan suurempi kuin Skinnerin eivätkä hänen otteensa tunnu yhtään parantuneen viime kaudesta paria välähdystä lukuunottamatta.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kuinkahan monessa joukkueessa joukkueen ylivoimaisesti eniten tienaava pelaaja on yhtä pimennossa tehojen suhteen kuin Huberdeau?
Eittämättä hänen tilanteensa tuo mieleen Jeff Skinnerin otteet ajalta, kun hän oli juuri tehnyt ison jatkosopimuksen joukkueensa kanssa. Flamesin kannalta on valitettavaa, että Hubyn sopimus on sekä arvoltaan että kestoltaan suurempi kuin Skinnerin eivätkä hänen otteensa tunnu yhtään parantuneen viime kaudesta paria välähdystä lukuunottamatta.
Joo onnea vaan tuon sopimuksen kanssa, käytännössä ainoa mahdollisuus päästä siitä eroon olisi treidata 50% pidätyksellä. Ei kovin houkuttelevaa.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Tuo sopimus oli jo tekohetkellä erittäin heikko. Huberdeau teki joo kovat pisteet, mutta ne tulivat edelliskauden highflying pelityyliä pelanneessa panthersissa. Tekohetkellä pelaajan ikä lähenteli kolmeakymmentä ja tilastollisesti pelaajien primevuodet ovat siinä kynnyksellä tai vähän ennen sitä. Luen nyt pois nämä generational-pelaajat kuten Crosby yms. Olen muutamia Flamesin pelejä tällä kaudella katsonut ja pari kertaa on jopa ollut vaikeuksia huomata koko pelaajaa. Tässä kyllä iskettiin lapio kasaan paskaa. Ja en todellakaan sano etteikö kaveri olis ollu hyvä pelaaja. Joillakin se decline vaan alkaa aiemmin. En mene tässä nyt mihinkään pelikirjajuttuihin koska en oo Flamesia riittävästi seurannut. Viisaammat voi kommentoida tätä.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tuo sopimus oli jo tekohetkellä erittäin heikko. Huberdeau teki joo kovat pisteet, mutta ne tulivat edelliskauden highflying pelityyliä pelanneessa panthersissa.
Noh, en ehkä sanoisi että automaattisesti heikko. Ei se mikään huippuluokan sopimus ollut, mutta Huberdeaulla oli alla monta huippukautta, ei vain yhtä. Edellisiin neljään kauteen sopimusta tehtäessä oli tehnyt 346 pistettä 286 otteluun ja se oli neljänneksi eniten koko NHL:ssä tuolla ajanjaksolla.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
CalgaryPuckin foorumilla aiemmin ihan luotettavia tietoja toimittanut nimimerkki kirjoitteli Flamesin todennäköisistä/mahdollisista kaupattavista seuraavaa:

- Hanifinin kohdalla voidaan nähdä "sign and trade". Useampi joukkue osoittanut kiinnostusta häneen. Aiemmin julki tullut Hanifinille Flamesilta annettu 8v ja 60M$ (7,5M$ AAV) tarjous, jonka Hanifinin leiri hylkäsi, olisi kuulemma vuodettu agentin kautta, jotta mahdollisen sign-and-traden tapahtuessa muualla olisi varsin hyvä käsitys siitä, millaista lappua Noah hakee.

- Lindholm tullaan todennäkösesti treidaamaan rental-pelaajana, ja olisi melkoinen yllätys, jos hänen kohdallaan nähtäisiin sign-and-trade. Ja kiinnostusta toki riittää useamman jengin osalta.

- Tanevia ei haluta kuulemma liikuttaa, ja tätä tietoa ollaan muille joukkueille annettu. Lisäksi Tanev sekä hänen perheensä ovat erittäin tyytyväisiä nykytilanteeseen ja elämään Calgaryssä. Veikkauksena on, että Tanev treidattaisiin keväällä rentalina cup-jahtijoukkueeseen, joista Torontoa pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona, ja sen jälkeen on hyvin mahdollista, että tulee takaisin Calgaryyn.

- Maalivahtipuolelta Markström on valmis treidiin ja luopumaan siirron estävästä pykälästä, jos CGY lähtee enemmän rebuildin kuin re-toolin (, jossa joukkuetta pyritään pitää kilpailullisempana) suunnalle joukkueen rakennuksessa. Perään vielä spekuloitiin, että Markström on tässä kohtaa selkeä asset, josta on varmasti saatavissa selkeää valueta pariinkin joukkueeseen, joissa joukkue tappelee maalivahtiongelman parissa.

- Vladar on enemmänkin palanen, joka voidaan treidata, mikäli Markström ei liiku, ja se treidi käteltäisiin sitten jo melkeinpä millä vaan edes lievästi seuraa auttavalla treidillä, jos sellainen tulee vastaan, eikä Markström liiku.

- Loistavaa kautta pelaava Blake Coleman voi olla ns. yllätystreidi, mikäli lähtevät enemmän rebuildin suuntaan, ja pidättävät palkkoja.

Tässä kohtaa voisi siis veikkailla, että Devilsin ja Leafsin kaltaiset joukkueet voisivat olla ainakin potentiaalisia treidikumppaneita ainakin Tanevin ja Markströmin osalta. Lindholmia voisi sovitella vaikkapa Avsiin tai Bruinsiin, ja Hanifin puolestaan on varmaan vielä laajemmin kiinnostusta aiheuttava, jos sign-and-trade nähdään.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Conroy sai hyvän paketin Lindystä. Mahdollinen jatkosoppari olisi ollut Flamesin osalta erittäin suuri riski noiden pahasti laskeneiden tehojen takia. Tällä kaudella oli 15 maalin ja reilun 50 pisteen tahdissa. Vancouverissa noihin tehoihin tullee taas nousua, joten varmasti hyvä treidi molempien osapuolten kannalta.

Huby valitettavasti on ja pysyy vielä monta vuotta joukkueen riveissä. Jos sinä aikana joukkueella on mitään haluja menestyä, niin Huberdeaun pelaaminen pitäisi saada jotenkin toimimaan. Kuzmenko on siihen yksi kokeiltava palanen lisää.

En olisi suoraan sanottuna uskonut, että Kylington pelaa enää peliäkään Flamesin riveissä. Nyt alla pari matsia ja pelaaminen näytti ihan yhtä hyvältä, kuin ennen tuota taukoa. Hyvä juttu, kun tuo kolmospari on ollut aika karmea Zadorovin treidin jälkeen.

Taas kerran ollut suht vaikea kausi, mutta on tässä hyviäkin asioita tapahtunut. Ehkä tärkeimpänä se, että nykyinen valmentaja antaa nuorille pelaajille mahdollisuuksia.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Jos Kuzmenko pistetään Huberdeaun laituripariksi, niin saa nähdä, toimiiko vai ei. Kuzmenkolla ei ainakaan jalka ole mikään paras, joten siinä jäisi keskikaistan kaverille varmaan aika paljon tekemistä, mutta kai se tässä sitten nähdään, että miten klikkaa. Sentteriosasto on nyt muutenkin aika haastavalla pohjalla, kun asiat ovat menneet, miten ovat. Jos Dubén homma olisi ratkennut viikkoa paria aikaisemmin ja Greer loukkaantunut myös jo aikaisemmin, niin tuskin olisi Ruzicka lähtenyt waivereihin, ja nyt on sitten Arizonassa. Backlund jatkanee Mangin ja Colemanin kanssa, jonka lisäksi parhaiten toiminutta ketjua Zari-Kadri-Pospisil ei välttämättä ole järkevää rikkoa. Toisaalta muita NHL:n puolella tällä kaudella sentteriä pelanneita ei ole oikeastaan kuin Schwindt, niin ketjuja taitaa olla pakko sotkea. Täten Kadri lienee luontaisin vaihtoehto Kuzmenkon ja Huberdeaun väliin, jos tuo laituripari lyödään samaan ketjuun. Toinen vaihtoehto olisi pitää Huberdeau Sharangovichin kanssa, jolloin Kuzmenkon paikka olisi Zaryn sekä todennäköisesti Pospisilin ketjussa. Toivottavasti venäläishyökkääjä toisi nyt edes jotain avuja ylivoimapelaamiseen, joka on kyllä ollut surkeaa.

Conroyn voidaan joka tapauksessa sanoa suoriutuneen tähän asti aika hyvin pestissään, eikä missään nimessä helppoon paikkaan siinä roolissa päässyt. Toffoli-treidi näyttää ainakin Sharangovichin bounce backin myötä hyvältä onnistumiselta, eikä Lindholmkaan mitenkään ilmaiseksi liikkunut. Kuzmenko on onnistuessaan mahdollinen jatkosopimuksen saaja, mutta yhtä hyvin on mahdollista, että treidaavat vuoden päästä hänetkin asseteihin (venäläislaiturin onnistuminen on tietenkin toivottavaa molemmissa skenaarioissa). Lisäksi Lindholm palautti muitakin hyviä arpakuponkeja, lähinnä siis 1st rounder sekä Brzustewicz, mutta tässä kohtaa ei voi vielä sanoa, että miten hyviä.

Kylingtonin paluu on tosiaan harvoja positiivisia asioita tällä hetkellä, mutta mukava lisä ehdottomasti pakistoon, varsinkin, kun näyttää ihan NHL-tason pakilta noinkin pitkän poissaolon jälkeen.
 

Kalju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Helsingin Jokerit
Conroy mainitsi podcastissa vieraillessaan, että yrittää etsiä alle 24-vuotiasta sentteriä. Calgary myös poimi itselleen waivereist puolustajan Brayden Pachalin, joten villeimmät spekulaatiot ovat ovat kohdistuneet Hanifin treidaamiseen nuoreen sentteriin. Ongelmana taitaa vaan olla, ettei hyviä nuoria senttereitä ihan puussa kasva ja vielä vähemmän niitä löytyy treidattavaksi asti. Ainoastaan Zegras, ja joku Columbuksen senttereistä, ovat sellaisia jotka voisivat ehkä olla saatavilla, mutta heilläkin hinta on varmasti kova.

Conroy yllättänyt allekirjoittaneen kyllä positiivisesti. Hiukan jännitti, millasen massiivisen sopimuksen hän lyö Lindholmille kouraan, mutta tämä treidi oli omaan mieleen parempi ratkaisu.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Bruinsia vastaan yksi kauden parhaimmista esiintymisistä ehdottomasti. Täysin ansaittu voitto, ja Huberdeaulta varmaan myös yksi Flames-uran parhaimmista peleistä. Kuzmenko pisti heti ekassa vaihdossa pari aika loistavaa syöttöä, joista ei kaverit onnistuneet, mutta heti perään ylivoimalla nasautti sitten saman tien Flames-uransa ensimmäisen repun. Canucksissa olen toki joitain pelejä häneltä nähnyt, mutta ehkä yllätyin hieman positiivisesti siitä, millaista peliälyä hän tuossa Bruins-pelissä useampaan kertaan väläytteli. Canucksin päädyssä Lindholm otti myös hommaa heti hallintaansa, joten hieno homma myös siltä osalta, ja turha edes katsoa enää tämän pidemmälle, kun voi vaan todeta, että treidi oli win-win molemmille.

Tuolla viime yön tasolla jos pystyisivät läpi loppukauden runaamaan, niin playoffeihin on ihan realistinen sauma. Tosin tason ailahtelevaisuus on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, joten eiköhän se tästä vielä niiaa. Kylington muuten näyttää siltä, ettei olisi mitään rapiaa puolentoista vuoden taukoa ikinä edes pitänyt.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Onko Flamesin tulevaisuun mimmoinen kun puhutaan puolustajista? Solovyov pelasi ensimmäiset pelinsä tällä kaudella, mutta onko siellä muita tulevaisuuden palasia ketä mahdollisesti voi nostaa ylös tulevien kauppojen seurauksena. Poirier?
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Kattelin tuon bruins-matsin. En muista koska olisin nähnyt yhtä isoa tasoeroa joukkueiden välillä änärissä. Ehkä capitals - oilers matsi oli vielä pahempi.

Bruins oli huonoin mitä oon ikinä nähny. Flames taas pelas helvetin hyvin. Ihan jo vedonlyöntitärppinä kannattaa harkita Flamesin voiton pelaamista seuraavaan. Jos peli-ilmeestä säilyy edes suurinosa niin voitto on taattu.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Tuolla viime yön tasolla jos pystyisivät läpi loppukauden runaamaan, niin playoffeihin on ihan realistinen sauma. Tosin tason ailahtelevaisuus on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, joten eiköhän se tästä vielä niiaa. Kylington muuten näyttää siltä, ettei olisi mitään rapiaa puolentoista vuoden taukoa ikinä edes pitänyt.
No Rangersia vastaan oli vielä ihan hyvää tekemistä, mutta - voisi sanoa - onneksi Sharksia vastaan kyykkäsivät oikein huolella, kuin myös Wingsiä vastaan. Näin ollen homma rupeaa olemaan paketissa, ja asetelmat siirtotakarajalle Conroyn kannalta vielä helpommin lähestyttävät. Hanifin on jo ns. varmasti treidipalanen, kun sitä jatkosopimusta ei odotetusti hyväksynyt, ja Tanevista käydään eri organisaatioiden välillä myös kovaa kisaa. CGY:n kannalta olisi suotavaa, että Hanifinin kohdalla onnistuisivat veivaamaan "sign and trade"-ratkaisun, ja jenkkilän puolen organisaatioiden uskotaan olevan tämän kannalta realistisimpia vaihtoehtoja.

Hanifin ja Tanev siis varmasti liikahtavat (kunhan ehtivät treidit tekemään ennen kuin esim. loukkaantumisaltis Tanev hajoaa). Noista saatavan vastineen lisäksi Markströmin tilanne on ehdottomasti kaikkein mielenkiintoisin. Koska joukkue ei tule lähivuosina olemaan mikään contender, niin totta kai sitä toivoo, että tämäkin kauppa vielä nähtäisiin, ja tulevaisuuden hyviä palasia saataisiin jengiin naarattua.

Tanevista uskoisin tässä kohtaa, että realistinen vastine tulee olemaan luokkaa 2x2nd / 2nd + prospekti / 1st, koska kysyntä hänen tyyppiselle pakille on niin korkea. Hanifinista pitäisi kaiken järjen mukaan irrota ainakin rosteripelaaja + 1st + prospekti. Markström jos liikahtaa, niin vastine voisi olla samaa luokkaa, mitä Hanifinista. Voisi siis kuvitella, että tulevan kevään draftissa pitää Conroylla ekalla kierroksella kiirettä napsia uutta ukkoa sisään, olkoonkin, että mikäli näitä vielä lisää sisään ropisee, niin painottuvat pitkälti kierroksen loppupäähän.

Ensi kaudella ratkeaa sitten myös tämä v. 2025 1st rounderin kohtalo. Pelissä on siis kolme jengiä: CGY, MTL ja FLA seurauksena Huberdeaun sekä Monahanin kaupoista. Floridan pick ei mitä todennäköisimmin ole lottery pick (jos olisi, niin CGY saisi FLA:n v. 2026 1st rounderin, ja FLA pitäisi oman v. 2025 pickinsä), joten CGY tulee kaiken järjen mukaan sen FLA:n v. 2025 pickin saamaan. -> MTL saa tämän myötä joko CGY:n tai FLA:n v. 2025 1st round pickin. -> Ehtona on, että mikäli kumpikaan näistä vuoroista ei ole TOP10-varaus, niin MTL saa paremman näistä kahdesta pickistä. -> Käytännössä tarkoittaa sitä, että CGY:n olisi hyvä olla ensi kaudella sen verran huono, että oma varausvuoro valuu TOP10:een, koska FLA:n vuoro tuskin on draftin alkupäässä. Worst case scenario ensi kauden osalta olisi, että CGY pelaisi itsensä playoffien ulkopuolelle sijoille 11.-16., ja samalla FLA painelisi pitkällä runilla sen heidän pickinsä ekan kierroksen loppupäähän. Eli tuon ensi vuoden varausvuoron tilanteenkin kannalta tämä rebuildin aloittaminen nyt sopii paremmin kuin hyvin.

Tietyille veteraanipelaajille tietysti ikävä tilanne, että joukkue heikkenee, eikä menestystä ole näköpiirissä. Itse olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen näiden treidattavien (Hanifin, Tanev) sekä veteraanipelaajista etenkin Kadrin, Backlundin, Colemanin ja Markströmin asenteeseen. Hanifin pelaa varmaan uransa parasta kiekkoa, ja koska sign and trade -kuvio on yhä mahdollista, niin omalta osaltaan on hoitelemassa CGY-uraansa tyylillä päätökseen. Tanev on soturi, joka pelaa tilanteesta riippumatta aina samalla asenteella, syö kiekkoa, ottaa osumaa ja antaa kovuutta. Coleman on pelaamassa uransa parasta kauttaan, Markström on ollut ilmiömäinen ja Kadrista näkee, että hän todella välittää tällä hetkellä.

Mutta kun edellä mainituista jutuista, sekä esimerkiksi Zaryn ja Pospisilin hienosta esiintulosta huolimatta tämä joukkue ei ole lähelläkään menestymistä, niin kyllähän se kauan kaivattu uudelleenrakentaminen on käynnistettävä nyt, jos koska. Ja sen myötä itsellänikin tässä on varsin odottavat fiilikset tuleville kausille. Conroy on puhunut paljon siitä, että totaali uudelleenrakentamista ja tankkaamista ei Calgaryssa haluta (kuten ei olla koskaan ennenkään haluttu), ja se on ihan ok (en itsekään ole ikinä ihannoinut tahallaan häviämistä), kunhan nyt ymmärretään tehdä kaikki voitava sen eteen, että hommaa mietitään pidemmällä tähtäimellä kuin seuraavalle parille vuodelle. Paljon Conroy on puhunut siitä, että häviämisen kulttuuriin näitä zaryja, pelletierejä, pospisileja, coronatoja ja wolfeja ei haluta opettaa. Siinähän sen uudelleenrakentamisen haaste onkin, että joukkue pystyisi samaan aikaan pelaamaan tarpeeksi kilpailullisella tasolla ilman, että homma olisi jatkuvaa häviämistä, mutta samalla tulevien vuosien drafteista pystyttäisiin nyppimään sellaisia kasvoja franchiselle, joiden varaaminen takavuosina on ollut äärimmäisen haasteellista, koska puhtaita kärkivarauksia on ollut koko NHL-organisaatioiden vertailussa Calgarylla todella vähän.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames


Kipper on saapunut. Tuota tapahtumaa odottaa kyllä enemmän kuin mitään pitkään aikaan.

E: Tässä vielä pari klippiä, la-su -yötä odotellessa.






ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1762190802619425126%7Ctwgr%5Eeeef6518d579f98e6ca568bd22b0788382fd5d08%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforum.calgarypuck.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D195109page%3D5


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös