Calgary Flames 2011-2012

  • 195 083
  • 593

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Niin, ja heitän itse alustavat kentälliset.

Tanquay-Backlund-Iginla
Glencross-Jokinen-Moss/Bourque
Hagman/Byron-Langkow-Bourque/Moss
Kostopoulos-Stajan-Jackman
+Pierrelukki pelaa välissä nelosessa

Ideana tuossa ykkösen sentterissä lähinnä se, että Jokista ei kannata Glencrossista+Mossista heti erottaa, kun viime kaudella alkoi toimia ja Backlundilla olisi nyt se kunnon näytön paikka. Jos ei toimi, Stajan tilalle, koska ykkösessä kuitenkin jo pelannut ja Backlundilla riittää vääntöä alempiinkin ketjuihin. Stajan tuskin ei voi muuta kuin parantaa viime kaudesta.

Langkow on vielä niin kysymysmerkki, että otetaan varovasti ja katsellaan, ja Bourque alustavasti vierelle. Kakkos-ja kolmoskenttä ovat sellaisia vaan nimellisesti, se pelaa enemmän "kakkosena" kellä paremmin sujuu.

Hagmaninkin uskon parantavan, senverran ahkera kaveri että nyt voisi vähän pomppiakin. Kuten Stajan, veti hieman pohjat viime kaudella ja nyt voi jo vähän palata omalle tasolleen. 35 pinnaa Niklakselta olisi ihan riittävä, ja siihen mies varmasti vielä pystyy. En huutamalla vaadi Stajania ja Niklasta ulos, koska tiedän että molemmat pystyvät parempaan.

Variaatioitahan tuosta saa, meillä on kuitenkin pelaajia jotka pystyvät pelaamaan joko kahta laitaa, tai laitaa sekä sentteriä.

---------------

Puolustusparit (mitenkään puolia lukitsematta):

Bouwmeester-Gio
Sarich-Babchuk
Butler-Carson
+ Smith ja vitusti muita kyttäämässä paikkaa

Maalivahdeista Kipperille kuutisenkymmentä peliä, Karlsson hoitaa tyylillä loput.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Tulihan se Mikkelsonin soppari sieltä, ja entry level-soppari Reinhartillekin. Abbotsfordin pykiminen näyttää valoisammalta ainakin hieman.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Joop, ihan hyvät kentät, mutta itse kokeilisin Langkowia ykkösen keskellä ennemmin kuin nuorta Backlundia. Langkow saa nyt varmasti alle ehjän treenikesän ja voin optimistina toivoa hänen nousevan omalle tasolleen (noin 50 pisteen kieppeille...). Jos ei homma toimi, niin Backlund ja Stajan ovat luonnollisimmat vaihtoehdot ykkösen keskelle. Ennemmin käyttäisin Backlundia, koska en usko, että Stajanilla olisi enempää annettavaa hyökkäävässä ketjussa. Hyökkäys on kasassa jälleen ilman kunnollista ykkössentteriä ja kolmoskentän hyökkääjistä on taas ylitarjontaa.

Pakistosta Bouwmeester ja Giordano ovat parhaat pakit ja itse levittäisin heidät eri pareihin. Pari "tulokasta" on mukana ensi kauden joukkueessa, että olisi hyvä olla joku kokeneempi vierellä. Laittaisin pakit näin:

Babchuk - Bouwmeester
Butler - Giordano
Sarich - Carson

Tuo hieman jakaisi kuormitusta ettei tarvitsisi kahta ensimmäistä paria peluuttaa liikaa. Pakisto heikentyi viime kaudesta, mutta ehkäpä Flamesin pakistokin on muotoutumassa modernimpaan suuntaan vanhasta kivimuuri-pakistosta.

Sitten vielä muuta: Flames hankki Pierre-Luc Letorneau-Leblondin New Jersey Devilsistä vaihdossa viidennen kierroksen varaukseen. Vaikuttaa ilmeisesti joltain kovanaamalta ainakin jäähyminuutteja katsomalla ja mies on jopa tyrkyllä NHL-joukkueeseen. Vielä on mahdollista myös hankintoja tehdä, kun capissa on tilaa noin 3 milj. mikäli kokonaan halutaan täyttää. Mahdollisesti joku pakki voisi sopia vaikkapa Hannan.

Tempura näyttää olevan nyt palannut palstalle, että tervetuloa vaan :)
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Otetaan nyt kantaa viimeisiin kotkotuksiin.

Derek Smith oli ihan hyvä haku Abbotsfordiin. Ahl:ssä tehokas puolustaja, jonka suurimmat ongelmat ovat olleet omassa päässä. Menee ~10 tienoille Flamesin tämänhetkisessä puolustushierarkiassa. Tuskin näkee ainuttakaan ottelua ellei pelaa todella vahvaa preseasonia syksyllä.

P3L tuli todellakin Jerseystä vaihdossa viitoskiepin varaukseen. Tässä lienee taustalla Albertan toisen joukkueen lisääntynyt fyysinen osaaminen (Eager, Hordi). Ivanansin ura kuitenkin on jo käytännössä ohi, joten uusi heavyweight tarvittiin. Mikä tässä eniten rassaa ei ole selkeä ylihinta minkä Flames maksoi, vaan se ettei organisaatio tunnu haluavan pitää kiinni yhdestäkään tappelijasta yhtä kautta pitempään. Fanien kannalta hankala tilanne kun joka kaudella on eri kaveri kokeilemassa nyrkkisankarin toimenkuvaa, ja suureksi osaksi juuri fanien takia näitä kaukalotappelijoita vielä rosterissa pidetään. Sen verran vielä itse miehestä sanottavaa, että taisi olla Brent Sutterin haku enemmänkin (kuulema tuttu mies NJ ajoilta).

Mikkelson menee samaan kastiin kuin Carsonkin sillä erotuksella että hänelle saatiin kahden suunnan sopimus sentään. Lienee ensimmäinen nostettava pelaaja farmista mikäli läpäisee waiverit syksyllä, ainakin mikäli Brodie on valmis pelaamaan isossa liigassa.

Pakistosta on tullut muutama ehdotelma jo täällä. Itse pidän paria Babchuk-Sarich hyvänä kakkosparina. Pelasivat viime kauden lopulla jo hyvin yhteen joka näkyi myös hyvänä +/- arvona molemmilla pelaajilla. Lopuista neljästä paikkasta kolme menee herroille Butler, Bouwmeester ja Giordano. Viimeiselle paikalla toivoisi halvan veteraanipakin (Hannan alle 2M olisi hyvä haku). Parit näihin haetaan vasta campilla. Mikäli veteraanipakkia ei tule niin Bouwmeester ja Giordano toivottavasti pelaavat eri pakkiparissa, ettei kolmospariin tule Butler - Mikkelson/Carson/Brodie -hasardiparia.

Nelosketjuun ei nyt sentteriä hankittu, joten Stajan tai Langkow ottavat tuon roolin. Kumpikaan ei mielestäni sovi tähän rooliin mitenkään ideaalisesti ja ovat myös siihen rankasti ylipalkattuja. Backlund toki on myös vaihtoehto mikäli pelit ykkösessä eivät ota sujuakseen. Kaikenkaikkiaan aika odotetun hiljainen offseason Feasterille. Ensi kesänä toivottavasti pistetään pakkaa uusiksi rankemmalla kädellä kun useilla pelaajilla on sopimukset katkolla.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Pakistosta on tullut muutama ehdotelma jo täällä. Itse pidän paria Babchuk-Sarich hyvänä kakkosparina. Pelasivat viime kauden lopulla jo hyvin yhteen joka näkyi myös hyvänä +/- arvona molemmilla pelaajilla. Lopuista neljästä paikkasta kolme menee herroille Butler, Bouwmeester ja Giordano. Viimeiselle paikalla toivoisi halvan veteraanipakin (Hannan alle 2M olisi hyvä haku). Parit näihin haetaan vasta campilla. Mikäli veteraanipakkia ei tule niin Bouwmeester ja Giordano toivottavasti pelaavat eri pakkiparissa, ettei kolmospariin tule Butler - Mikkelson/Carson/Brodie -hasardiparia.

Mikäli Babchuk-Sarich pari jatkaa ensikaudella kakkosparissa - eikä Bouwmeester ja Giordanoa haluta laittaa samaan pariin - niin tilanne siis saattaisi olla jopa se, että Butler "joutuisi" samantien kantamaan minuutteja ykkösparissa. Samalla Bouwmeester tai Giordano jouduttaisiin tuhlaamaan kolmospariin. Mielestäni tuo ei ole kovin kannattavaa, mutta toisaalta, jos Butler isketään kolmospariin, niin hänellä olisi kyllä hyvä olla joku kokeneempi sotaratsu vierellään. Ainakin aluksi.

Mikäli Butler löytää sen vahvan itseluottamuksensa ja saa tasaisuutta otteisiinsa, niin kyllä hän voisi mahdollisesti pelata jopa ykkösparissa. Kaukaiselta tuo kuitekin kuulostaa ainakin omiin korviini.

Sinänsä turhaa kieputtelua tämä pakkiparien arpominen, sillä voihan erikoistilanteiden kautta kolmosparin puolustajakin kellottaa top-2 -puolustajan minuuttimääriä. Ainakin silloin tällöin. Kuitekin, jos lähdetään liikkeelle siitä perusolettamuksesta, että puolustajien peliaika vähenee pari parilta, niin tuossa tapauksessa näkisin, että Butlerin olisi hyvä aloittaa tuolta kolmosparista. Ja Bouwmeester ja Giordano olisivat nämä top-2 -puolustajat.
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Ei kannata noista pakkiparien numeroista niin hämääntyä. Viime kauden lopulla parit olivat (ilman loukkaantumisia) Bouwmeester-Pardy, Regehr-Giordano ja Babchuk-Sarich. Siitä voi arpoa mikä noista on "kakkospari" tai "kolmospari". Butler toivottavasti tuo oman pään osaamista ja hyvää alivoimapeliä. Peliaika varmaankin asettuu sinne 18-20 minuutin paikkeille riippuen erikoistilanteista. Itse laittaisin Butlerin Giordanon pariksi, lähinnä sen takia ettei hän joutuisi yksin korjailemaan Bouwmeesterin väärin ajoitettuja ylösnousuja, joita nähtiin viime kaudella ihan tarpeeksi. Siinä jos missä voi nuoren pelaajan itseluottamus romuttua...
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Onpas täällä vaihteeksi osaanottajia, mutta jatketaan jotain itsekin. Olen paljon samaa mieltä sen kanssa, että Butlerin ja Carsonin on pelattava jonkun kokeneen pakin kanssa. Kumpikin on NHL-tasolla vielä hyvin kokemattomia, ja etenkin Butlerin olisi tärkeää kerryttää itseluottamusta alle jo heti kauden alusta lähtien tai muuten hänestä saattaa helposti muotoutua fanien sylkikuppi, kuten Sabresissa kävi. Ainut vaan, että pakiston syvyys on aika heikkoa nyt. Jos joku avainmies loukkaantuu niin heti alkaa olemaan kusessa omassa päässä elleivät nuoremmat ota lisää vastuuta, mitä rohkenen epäillä.

Vapaita pakkeja olisi: Scott Hannan, Bryan McCabe, Brent Sopel, Anton Strålman, Steve Eminger, Sami Lepistö, Karlis Skrastins... Tuskin kukaan on ylitsepääsemättömän kallis ja en tiedä mitkä ovat seurajohdon suunnitelmat mahdollista nuorennusleikkausta kohtaan. Noista pakeista McCabe toisi jotain hyökkäyspään osaamista, mutta rinnalla pitäisi olla joku varma oman pään pakki. Lepistön ja Strålmanin pitäisi olla jonkinlaisia kahden suunnan pakkeja, mutteivat ole vielä urallaan kovin vakuuttaneet. Muut taas ovat enemmänkin oman pään pakkeja. Strålman olisi kuitenkin vielä nuori (24 v.) ja hänestä voisi olla hyötyä pidemmäksi aikaakin. Pelaajakauppa olisi tietenkin yksi vaihtoehto hankkia joku pakki, mutta Flamesillä ei ole oikein tarjota vastineeksi kuin ylipalkattuja kolmoskentän pelaajia...
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Iggy12, no kiitos kiitos.

Jämerä tosiaan nähdä syksyn tullessa, miten pakkiparit muotoutuu, ja ketkä "nuoret" pääsevät välissä ylhäällä koittamaan. Siellähän niitä on tunkemassa, ettei sinänsä harmita.

Neloskentän senttereistä kun Puukallo taisi puhella, niin ei tosiaan ko. rooliin täysin osuvaa kaveria ole. Moss olisi nelosen keskelle mielestäni sopivin, mutta kaveri on turhan arvokas isommassa roolissa ja todennäköisesti kakkos-kolmoskentän laitana.

Vieläkö Meyer on systeemissä ja mitä miehelle kuuluu?
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Morrisonille vuoden sopimus. Tulihan se sieltä, nyt alkaa olla tarpeelliset "vanhat" signattuna kaikki.

850 000 + 400 000 mahdollisia bonuksia, joten ihan hyvä sopimus.
Jalkaahan kaverilta on leikattu, eikä odoteta training campille eli treenikämpille miestä, mutta toivottavasti kuntoutuessaan pystyy olemaan vielä merkityksellinen pelaaja.

Hahaa, on ainakin senttereissä syvyyttä. Sitä viimeisen päälle neloskentän sentteriä ei sinänsä oikein ole, eikä selvää ykköskentän kuningassentteriä mutta 2-3 - kentän senttereitä sitten onkin useampi.

Jokainen sentteri on hieman kysymysmerkki, paitsi mielestäni Jokinen jonka odotan vetävän taas perusvahvan kauden.
Parantaako Stajan jos pysyy terveenä? Tuleeko Langkowin pelistä mitään ja pystyykö pelaamaan täysillä? Pystyykö Backlund ottamaan askeleen pari eteenpäin? Miten Morrison toipuu leikkauksestaan pelikuntoon? Kuka senttereistä pelaa laitaa? Kuka laituri pelaa keskellä? Kuka senttereistä kaupataan ja mihin? Missä on Theoren Fleury? Onko tämä huumori huonoa? Keksitkö itse parempaa?
 

wazuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Slovakia
Odotettu ja itse ainakin olen erittäin tyytyväinen. Mitä enemmän kilpailua sitä parempi. Backlund varmasti saa mahdollisuuden olla se Iginlan sentteri ja sitte vielä on varavaihtoehdot Morrisonissa( + voi pelata laitaa) ja miksei Langkowissakin. Stajan vielä mustana korttina niin pitäis olla ainakin 3 ketjuun hyvät maalintekomahdollisuudet. Ja jotenki muistelisin vielä että viime kaudella oltiin jossain kohtaan aika hyvällä mallilla maalienteossa koko liigaan nähden ja jos Kipperiltä nähtäisiin perusvarmakausi ilman mitään viimekaudenjäätymisiä niin pitäis ainakin playoff-paikasta kova tappelu olla päällä. Tosin toivon että Karlsson saisi pelata nopeammin näiden epävarmuuksien iskiessä. Hagmanilla toivoisin vähintään 3-ketjun paikkaa ja toivottasti sen myös lunastaa. Uusi kausi ja uudet kujeet mutta kyllähän toi kokoonpano on vaikea murtaa. Mielummin runnaisin 3:lla-scoring ketjulla, olkoot se kolmonen sitte hagman/morrison-/stajan/morrison/langkow/-bourque tai jotain sinne päin.
 
Viimeksi muokattu:

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Wazuken kanssa samoilla linjoilla. Ja tosiaan, maalinteko keskimäärin ei ollut viime kaudella ongelma muutakuin yksittäisissä peleissä. Olikohan liigan kymmenneksi paras tehdyt maalit-sarakkeessa. Miikan harteilla on paljon (kuten aina), ja luulisin että Karlssonkin pelaa nyt vähän enemmän mitä viime kaudella.

Tuosta maagisesta ykkössentteristä muuten kun on itketty jo vuosia, niin jotenkin sitä tuntuu että asialle annetaan tautinen painoarvo. Ei koko liigassa ole niitä selviä superykkösiä kovin montaa, mitkä sitä 80+ pinnamäärää kaudessa hakkaisivat. Ja kun nyt miettii Iginlaa, niin ei kaveri varsinaisesti tarvitse mitään jakelijaa vierelleen eikä ole onnistuakseen tarvinnutkaan. Auttaisihan se toki, muttei välttämättömyys ole, varsinkin kun Tanquay on setup-laituri. Kuka siinä keskellä sitten pelaakin, niin itselleni riittää kun tekee noille kahdelle tilaa, ja joskus kopauttaa verkkoon. Mutta ehkäpä muutkin on samaa mieltä kuin minä, ettei tässä minkään puoliCrosbyn perään ole itkettykään, lähinnä harmiteltu kun ei kukaan oikein tahdo pysyä vakituisena ykköskentän sentterinä onnistuneesti.

En silti väitä ettei joku Richards olisi ajatuksena kiihottanut.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Jooh, no on nyt perussenttereistä ylitarjontaa. Morrison on varmastikin terveenä ykkössentteri ja Jokinen myös kakkossentteri. Lopuista paikoista kisaavat Langkow, Stajan ja Backlund. Luultavasti Backlund on se joka kärsii ja pelaa nelosen laidalla tai on poppareilla. Mies kun ei vielä ole mitenkään erityisesti parempi noita kahta muuta.

Kuten olen aiemmin todennut, että Flamesin kannattaa pitää kiinni siitä osaamisesta mitä heillä on tällä hetkellä ja siinä ovat onnistuneet. Tanguaylle, Babchukille ja Morrisonille väännettiin ihan asialliset jatkot, vaikka se vaatikin Regehrin siirron muualle. Edelleen pidän sitä oikeana ratkaisuna, että Regehr korvattiin Tanguayn jatkosopimuksella, mikä ei olisi välttämättä ilman uhrauksia mahtunut katon alle.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Olisko capissa enää tilaa. Colin White olisi nyt waivereissa ja sopisi erittäin hyvin kakkosparin shutdown kaveriksi.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Olisko capissa enää tilaa. Colin White olisi nyt waivereissa ja sopisi erittäin hyvin kakkosparin shutdown kaveriksi.

Eipä juurikaan ole tilaa. Flamesillä on jo 7 pakkia yhden suunnan sopimuksissa ja on vaikea nähdä vielä yhden pakin sopivan mukaan. Eikä palkkakatto jousta Flamesin kohdalla ja tilaa olisi vain minimipalkan vahvistuksiin. White voisi kuitenkin olla Regehrin kevytversio korvaajaksi, mutta tuskimpa tänne päätyy.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Nyt on sitten Flamesin kesäkausi pian ohitse ja harjoitusleirit lähestyvät pikkuhiljaa. Nyt sitten alkaa olla jo tiedossa millainen joukkue Flamesillä on kasassa ja mihin sillä pitkässä juoksussa voi yltää. GM Feaster on kuitenkin hoitanut vaikean kesäkauden pitkälti ahtaan palkkakaton takia hyvin. Hän sai tehtyä asialliset jatkosopimukset tärkeille pelaajille (Glencross, Tanguay, Babchuk ja Morrison), vaikka se vaatikin palkkakulujen siirtämistä muualle (Regehr ja Kotalik). Kun nyt katsoo Flamesin rosteria, niin tämä kausi voi olla viimeinen kausi saavuttaa jotain tällä nykyisellä rungolla. Ensi kesänä vapautuu paljon veteraanipelaajia sopimuksista ja useille heille ei tulla todennäköisesti tarjoamaan jatkoa, koska Feaster aikoo jatkaa joukkueen nuorentamista. 2012 kesänä pitää viimeistään aloittaa joukkueen rebuild, kun sitä on pitkään lykätty siinä toivossa, että voitaisiin menestyä ja varauksia ja lupauksia oli kaupiteltu eteenpäin. Lisäksi tulevan kauden jälkeen aukeaa mahdollisuuksia vähäisille Flames-prospecteille Abbotsfordista ottaa paikka ylhäältä, kun sopimustilanteen takia kaikki taitavat pelata tulevan kauden farmissa. Noh, katsotaas miltä joukkue näyttää:

Maalivahdit - Kipperin työtaakkaa pitäisi keventää

Kiprusoff on pelannut kaudesta toiseen kovia pelimääriä yli 70 peliä kaudessa työsulun jälkeen johtuen pitkälti siitä ettei Flamesillä ole ollut voittavaa kakkosmokkea ja Flames tarvitsi joka pelissä Kipperin huippupelastuksia. Nyt kuitenkin Kipper täyttää syksyllä 35 vuotta ja tietysti hänen pitäisi pysyä tuoreena koko kauden ja mielellään sopimuksensa loppuun asti vuoteen 2014. Nyt kuitenkin olisi ihan kykenevä kakkosmokke tarjolla, kun Henrik Karlsson osoitti vähissä pelaamissaan otteluissaan ihan lupaavia otteita. Itse antaisin mielellään hänen pelata 20 peliä kaudessa, mutta ei oikein voi tietää mitä valmennusjohto suunnittelee.

Puolustus - aika Regehrin jälkeen

Flamesin pitkäaikainen luottomies Robyn Regehr kaupattiin Sabresiin ja nyt voi ehken olla pakistolla kasvukipuja, kun ei ole Regehriä johon voi nojata ja sitten pakisto nourentunut paljon ja Sarich on ainoa yli 30-vuotias pakki. Pakisto vaikuttaa haavoittuvaiselta Regehrin lähdön takia ja Bouwmeester ei ole vielä vakuuttanut tarpeeksi ja Giordano saa kovat paineet uuden kalliin sopimuksensa myötä vastata odotuksiin. Kolikon kääntöpuolella taas olisi mukava katsoa mihin nuorentunut pakisto pystyy ilman lisävahvistuksia. Nyt esim. Butlerilla ja Carsonilla on tilaisuus löydä lopullisesti läpi NHL-tasolla ja Bouwmeesterillä, Giordanolla ja Babchukilla mahdollisuus näyttää olevansa pelaajia, joiden varaan tultaisiin jatkossakin pakistoa rakentamaan. Tietysti Flamesin pakistosta puuttuu dominoiva kiekollinen pakki, kuten tyyliä Drew Doughty, jollainen luultavasti joudutaan hankkimaan draftin kautta tulevaisuudessa. Kun pakisto heikentyi, niin olisi tärkeää, että avainmiehet pysyvät terveenä tai muuten voi tulla ongemia. Pienoinen kysymysmerkki tällä hetkellä.

Hyökkäys - kärkiosaamista niukalti, mutta syvyys hyvää

Ainoastaan Alex Tanguay ja Jarome Iginla kuuluvat NHL:n hyökkääjien terevimpään kärkeen ja Olli Jokisen voi sanoa selkeänä top6-hyökkääjänä, mutta muut ovat sitten enemmänkin perushyökkääjiä ilman erityisominaisuuksia. Sentteri-paketti on taas hieman sekaisin, koska useat ovat suurimpiirtein saman tasoisia pelaajia ja se joka löytää kemiaa ykkösen keskellä saa myös todennäköisesti pelata siinä. Jokisen paikka on sementoitu, kakkosketjun keskellä, mutta ykköseen on tyrkyllä viime kaudella hyvin pelannut Brendan Morrison, terve Daymond Langkow, floppihyökkääjä Matt Stajan ja nuori lupaus Mikael Backlund. Laitureista viime kaudella Glencross ja Moss ottivat yllättäen paikat kakkosketjusta joihin oli kaavailtu etukäteen Bourqueta ja Hagmania. Etenkin Hagman kärsi tuntuvasti pienennetystä roolista ja hänen tehonsa valuivat alas. Bourquella on potentiaalia tehdä 30 maalia kaudessa, kunhan ensi pelaa tasaisemmin ja välttyisi kylmiltä jaksoilta. Ongelmana on edelleen selkeän ykkössentterin puuttuminen ja varma jarrusentteri puuttuu joukkueesta, joka osaisi pelata vastustajan parhaita vastaan. Huippuosaamista hyökkäykseen tullaan luultavasti tulevaisuudessa hankkimaan draftin kautta, kun hyökkäys alkaa pikkuhiljaa jo ikääntymään, mutta se ei korjaa asiaa täksi kaudeksi, joten ei siitä sen enempää.

Valmennus - Brent Sutterin näytönpaikka

Brent Sutter tuli pari vuotta sitten Calgaryyn todella lupaavana valmentajana, jonka piti olla viimeinen asia, mikä vie seuran suurmenestykseen. Toisin kävi, Sutterin aika Calgaryssä on ollut pettymys odotuksiin häntä kohtaan ja Flames on jäänyt kahdesti peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle. Kevätkauden hieno loppukiri antoi kuitenkin toivoa Flamesille ja luultavasti Sutterille vuoden jatkoa päävalmentajana (muuten olisi saattanut tulla potkut). Ensi kaudella pitää saada heti suoritusvarmuus kauden alusta lähtien ja kerättävä tasaisesti pisteitä jos mielivät playoffeihin. Ja lisäksi panoksena voi olla Sutterin valmentaja-uran tulevaisuus NHL:ssä.

Toivottavasti jatkoajan Flames-porukka alkaisi pian heräilemään kesähorroksestaan, kun olisi mukava saada muitakin mielipiteitä tähän ketjuun.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Hyvää lätinää Iggylta. Samaa mieltä lähtökohtaisesti siitä, että Miikalle kuutisenkymmentä peliä, ja Karlssonille se parikymmentä. Onko Langkow oikeasti ainakin 95% kunnossa, ja treenaako ilman helpotuksia? Asiasta en ole oikein kuullut juuta enkä jaata, joten itselleni vielä kovastikin kysymysmerkki kaverin tilanne.

--------

Joku asiantunteva voisi röpöttää jonkunmoista depth chartia nuorista prospecteista/ahl:stä nostettavista ei-teineistä, ja mitä heille kuuluu.

Reinhartia tsekkailin joskus, ja nyt tässä vaiheessa kun en juuri mitään miehestä tiedä, niin vaikuttaa toki ihan hyvältä! Byron vaikuttaa vähintään ok-tapaukselta myöskin, ja loukkaantumisten sattuessa voi päästä koittamaankin. Nemiszin ja Bouman tiedän olevan olemassa myöskin hyökkääjistä. Jospa Mitch Wahl yllättäisi nyt Heatissa ja olisi pelikunnossa?

Pakiston Brodie/Mikkelson/Smith on selvillä, mutta muuten olen aika ulalla. Maalivahdeista käsitän Irvingin ja Ortion, eiköhän veskarit ole siinä?
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ihan paska tiimi, koska ainoastaan kuusi pelaajaa koko ringistä löytyy NHL 2001:sta. :P

Vaikka Karlsson on vaikuttanut ihan kelvolliselta kakkoselta, niin en silti nostaisi häntä tulevaksi ykköskassariksi. Luultavasti Irving tai joku muu tulee paikan nappaamaan. Henkan eka peli viime kaudella oli ihan jees, mutta sen jälkeen alkoi kyllä näkymään selvästi, että potentiaalia on korkeintaan kakkoseksi. Vahvuus on todella iso koko, heikkouksia puolestaan epävarmuus, ainakin omaan silmään iskenyt kankeus sekä kokemattomuus. Henkalla on kyllä hyvä draivi ja oikea asenne, mutta en silti yllättyisi, jos hän jossain vaiheessa siirtyisi toiseen joukkueeseen. Sellainen mutu-tuntuma on, että kovia kärsinyt puolustus luottaisi enemmän omaan kasvattiin Lelandiin kuin Karlssoniin. Mutta näillä mennään ainakin vielä ensi kausi.

Pakisto - ja erityisesti Regehrin lähtö - hirvittää edelleen.
Kuten Iggy12 jo mainitsikin, on Sarich ainoa yli kolmekymppinen äijä pakistossa. Sarichin lisäksi Flamesin näköistä kiekkoa pakistossa pelailee ainoastaan Giordano, jonka panosta tarvitaan koko ajan enemmän ja enemmän, sillä JBO on keskittynyt pelaamaan mahdollisimman suuria minuutteja.
JBO, tuo pyöreästi seitsemän millin arvoinen ravuri ei ole kyllä pahemmin tehoillut aiemmilla kausilla. Ehkä tähän tulee muutos tällä kaudella. Ehkä. Tai sitten ei. Jos Jay saisi edes hitusen räjähtävyyttä ja aggressiivisuutta peliinsä, niin tilanne ei näyttäisi näin pahalta.
Babtchukilta voi odottaa samanlaista pelaamista kuin viimekin kaudella. Vähän enemmän maaleja ei olisi pahitteeksi.
Uusi hankinta Chris Butler (ei hemmetti mikä nimi) ei ole vakuuttanut ainakaan youtubessa näkyvien videoiden perusteella. Chrisilla on valtava työ vakuuttaa sekä minut että lähes kaikki Flamesin fanit.
Carlsonilla on kokoa, ja luultavasti ensi kauden jälkeen myös enemmän luottoa omiin kykyihinsä sekä kohtalaisen hyvin sujunut runkosarja asiallisilla pisteillä.
Ei tällä pakistolla todellakaan mihinkään kuuhun mennä. Joitain treidejä odotellessa.

Kirjoitan joskus jotain hyökkäyksestä.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Onko Langkow oikeasti ainakin 95% kunnossa, ja treenaako ilman helpotuksia? Asiasta en ole oikein kuullut juuta enkä jaata, joten itselleni vielä kovastikin kysymysmerkki kaverin tilanne.

Ainakin hän pelasi viime kauden lopussa, että pakko hänen on olla kunnossa, kun ei siellä puolikuntoisina pyöritä.


Joku asiantunteva voisi röpöttää jonkunmoista depth chartia nuorista prospecteista/ahl:stä nostettavista ei-teineistä, ja mitä heille kuuluu.

Itse en ole varmastikaan prospecteista täysin perillä, mutta veikkaan, että sitäkin yritetään uudistaa niin kuin joukkuettakin. Feaster aikoo rakentaa Flamesistä klassisen kovasti työtä tekevän vastustajan, jota vastaan on vaikea pelata. Viime draftin tavoitteena oli varata taitoa hyökkäyspäähän niillä vuoroilla mitä oli käytössä. Flamesillä on vielä ihan hyvin prospecteja, mutta se terävin kärki sielläkin puuttuu. Ne pelaajat joista voisi tulla 1-2 ketjun hyökkääjiä ja 1-2 parin pakkeja. Jonkinlaisia odotuksia ainakin itselläni on hyökkääjistä Sven Baertchille, Ryan Howselle, Paul Byronille ja Greg Nemiszille, joilla voi jotain potentiaalia olla kahteen ylempään ketjuun. Pakeissa on varsinainen tuuletus käynyt ja todellista johtavaa pakkia omista prospecteista ei löydy. TJ Brodie oli lähellä NHL-paikkaa viime syksynä, mutta nyt sopimustilanne ajaa hänetkin farmiin. Myös Nemisz ja Bouma saivat viime kaudellä NHL-kokemusta, mutta molempien tie tulee käymään farmiin elleivät sitten ole erityisen hyviä harjoitusleirillä. Ensi vuoden draftiin olisi tietääkseni runsas pakkitarjonta, että silloin voisi olla hyvä laittaa sekin kuntoon.

Feaster joutuu tulevaisuudessa todennäköisesti tekemään hyvin vaikeita päätöksiä, kun pitäisi tehdä Flamesin tulevaisuutta hyödyttäviä liikkeitä. Yksikään NHL-seura ei halua kaupata prospectejaan ilman kunnollista vastinetta ja vastineeksi käyvät valmiit NHL-pelaajat. Jotenkin täytyy yrittää nopeuttaa joukkueen rebuildia eikä vain odottaa seuraavaa draftia. Pidin siitä miten Ottawa ja Florida toimivat viime kaudella. Purettiin epäonnistunut joukkue ja saatiin vastineeksi prospecteja ja varauksia. Flamesillä on siirtotakaraajan asti aikaa näyttää onko mahdollisuuksia playoffeihin tai muuten voi olla samanlaista tyhjennysmyyntiä edessä.

Itse en kuitenkaan ole kovin suuria odotuksia Flamesin prospecteille asettanut, koska ovat niitä viime vuosina todella heikosti kehittäneet ja Mikael Backlund on ainoa, joka on päässyt kunnolla NHL:ää pelaamaan. Nyt on piakkoin siihenkin tultava muutosta, koska etenkin hyökkäys alkaa ikääntymään.

Vaikka Karlsson on vaikuttanut ihan kelvolliselta kakkoselta, niin en silti nostaisi häntä tulevaksi ykköskassariksi. Luultavasti Irving tai joku muu tulee paikan nappaamaan.

Alkaahan hänellä jo ikääkin olla sen verran ettei enää mistään prospectista voida puhua. Monesti kuitenkin maalivahdeissa löytyy näitä myöhäisheränneitä pelaajia, jotka vasta alkavat saamaan potentiaalistaan irti yli 25 vuotiaina, kuten mm. Corey Crawford, Jimmy Howard ja Victor Fasth ext. Ei kuitenkaan mitään huikeaa potentiaalia Karlssonilla ole, mutta hänellä on kuitenkin kahden vuoden sopimus ja ilmeisesti jotain pidempi kestoisia suunnitelmia seurajohdolla on häntä kohtaan. Itse olisin antanut vain vuoden jatkon ja siinä oltaisiin katsottu mihin kaverin kyvyt riittää.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Iggy, no tosiaan, Langkowhan pelasi viime kauden lopussa. Hooh, missähän koomassa mahdoin olla kun en tuota muistanut. Toivottavasti kauden lähestyessä saa itseään vieläkin varmempaan pelikuntoon.

Karlssonista, niin on vahva tunne itsellä, mitä nyt näin miehen pelaavan. Ykkösveskaria miehestä en odota, mutta pätevää kakkosvahtia moneksi vuodeksi ilman muuta.
Irvingin en odota ykkösvahdin paikkaa ottavan mahdollisesti koskaan. Tottakai on mahdollista, että tällä kaudella vetää parhaan kautensa Heatissa, ja eiköhän vielä jatkoa sopimukseensa saa muutenkin, mutta...no, maaginen tunne.
Ortion otteet Heatissa on vielä näkemättä, eikä sitä viimekauden yhtä peliä lasketa! Viimeisten hyvien WJC20-pelien ja muutaman ailahdelleen tepsi-pelin perusteella ei halua vielä asettaa mitään odotuksia. Toivon toki parasta, mutta vielä en sano kaverista mitään.
Brossoit on 18-vuotias ja ensi kausikin menee WHL:ssä.
Ilman muuta toivon että kaikki näistä saisivat mahdollisimman paljon menestystä ja kehittyisivät maksimiinsa, mutta en vielä laske ykkösvahdin paikkaa edes leikillä näiden varaan.

Olen aika varma, että Miikan jälkeen tuleva ykkösvahti tulee joko treidin kautta tai sitten UFA-markkinoilta. Miikkahan voi vielä yllättääkin, mistä noista maalivahdeista tietää. Ikä ei tosiaan ole mitään. Jos toissakauden (ei viime kauden) kaltaisia kausia tulisi vaikka säkällä kolmesta jäljelläolevasta kaudesta kaksi, niin joko jatkoa sopimukseen tai sitten treidillä contender-porukkaan missä tarvitaan punaharmaapartaista veteraanivahtia.

Mistäs sitäkään tietää, vaikka 2012-vuoden kovassa draftissa tarttuisi tulevaisuuden kuningasvahti haaviin. Varsiokin, jos trade deadlinen aikoihin näyttää siltä, että porukkaa on laitettava väkisinkin jonkunverran lihoiksi varausvuorojen toivossa.

Treenikämppiä ja harjoituspelejä odotellessa tässä nyt aika kuluu jokaisella, kun ei vissiin pahemmin muutoksia rosteriin enää tule. Sitäkin tietenkin voi odotella, kuka vanha jäärä murtaa harjoituksessa pääkallonsa ja etureitensä.
 
Viimeksi muokattu:

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Ja noista tulevista hyökkääjistä vielä: Reinhart on ottanut joka vuosi kovia harppauksia WHL:ssä, viimekaudella mestaruus ja playoffeissa tautiset pistemäärät - playoffeissa eniten maaleja vielä. Ei ole Lindrosin kokoinen tykki, mutta eipä tarvitsekaan. Olen oikeasti vähän innoissani tuosta pojasta.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Ja noista tulevista hyökkääjistä vielä: Reinhart on ottanut joka vuosi kovia harppauksia WHL:ssä, viimekaudella mestaruus ja playoffeissa tautiset pistemäärät - playoffeissa eniten maaleja vielä. Ei ole Lindrosin kokoinen tykki, mutta eipä tarvitsekaan. Olen oikeasti vähän innoissani tuosta pojasta.

Kyllä, Reinhart on kehittynyt hieman odottamattomasti viime kausina. Hän on saanut hyvin vastuuta joukkueessaan yli- ja alivoimalla ja Reinhart kykenee hyvään kahden suunnan peliin. Aikaa on vielä kehittyä ja toivottavasti hänessä olisi potentiaalia kakkos-kolmossentteriksi NHL:ssä.

Ryan Howse myös vaikuttaa hyvin potentiaaliselta hyökkääjältä. Hän on hyvä luistelija ja luontainen maalintekijä, mutta puolustuspeli vaatii vielä hieman kehittämistä ja Howse jatkaa pelaamistaan junioriuransa jälkeen Flamesin farmissa Abbotsfordissa. Kuitenkin teki 51 maalia 70 otteluun, että ihan jännittävä lupaus. Myös hieman jännittävää nähdä mitä saa aikaiseksi Howsen ketjukaveri Roman Horak aikaiseksi ensi kaudella, joka hankittiin Erixon kaupan yhteydessä NY Rangersista.

Viime draftin ykkösvaraus Sven Baertschi jatkaa pelaamista junnusarjoissa ensi kaudella. Baerschi on lahjakas hyökkäyskyky, joka kykenee pelaamaan kaikkia hyökkäyksen pelipaikkoja. Hänen vielä vaan tarvitsee kehittää fyysistä kuntoa ennen kuin on valmis NHL:ään. Toisen kierroksen varaus Markus Granlund tarvitsee useamman vuoden kehittyä suomessa ennen kuin on tulossa amerikan mantereelle. Hieman Granlundin jälkeen varattu Tyler Wotherspoon on taas shutdown tyylinen pakki. Wotherspoonin on kuitenkin kehitettävä hyökkäyspeliään junnuissa ennen kuin on valmis tulemaan. Neljännen kierroksen varaus John Gaudreauta on kuvattu high risk/high reward varaukseksi. Taitavan, mutta pienikokoisen hyökkääjän on kuitenkin vahvistuttava mikäli aikoo pelata joskus NHL:ssä. Flamesin viimeinen valinta oli sitten maalivahti Laurent Brossoit. Ihan lupaavalta kuulostaa viime drafti Flamesin osalta vaikka pickejä oli niukalti.

Olisin voinut jotain kirjoitella ja hakea tietoa aiemmin, mutta luulin, että joku etevämpi olisi kerennyt ensin... Noh, parempi myöhään kuin ei koskaan. Eihän sitä tiedä tuleeko kenestäkään edes NHL-tason pelureita koskaan ja seuraavat vuodet ratkaisevat heidän uransa kannalta paljon eli kehityksen on myös jatkuttava.
 

HockeyNator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, kaikki junnut
Prospectitilanne näyttää vuosi vuodelta paremmalta jos ei oteta huomioon Erixon-treidiä, jossa vaihtamalla selvästi paras puolustuspään lupaus kolmeen epävarmaan tapaukseen (Granlund, Wotherspoon, Horak) laskettiin lupausryhmän tasoa kokonaisuutena. Vuodesta 2008 on tehty varauksia myöhemmillä kierroksilla, jotka ovat varausnumeronsa edellyttämää kehityskäyrää edellä. Bouma (#78/2008) ja Brodie (#114/2008) ovat 2008 draftin kolmannella tai myöhemmällä kierroksella varatuista kaksi yhteensä kolmestakymmenestä, jotka ovat tehneet NHL-debyyttinsä ja Brodien potentiaali on selvästi normaalia neloskierroksen varausta korkeampi. Howse (#74/2009) on WHL:n paras maalintekijä kahden viime kauden ajalta ja Patterson (#201/2009) oli tulokaskaudellaan yksi Abbotsfordin parhaista puolustavista hyökkääjistä. Reinhartin (#64/2010) pistekehitys ja tasonnosto playoffeissa täällä on jo huomioitu. 2010 drafti muistetaan Jokiseen käytetystä ykköskierroksen varauksesta, mutta sinä vuonna varatut ovat tehneet parhaansa ettei Jokis-treidistä tarvitsisi enää nähdä painajaisia. Holland (#193/2010) ja Ferland (#133) tekivät varausnumeroonsa nähden kovat pisteet WHL:ssä ja ennen kaikkea kehittyivät kokonaisvaltaisesti ensin mainitun ollessa vuosi sitten lähinnä pieni, mutta taitava pelaaja ja jälkimmäinen puhdas alempien ketjujen ärsyttäjä. Leachia (#73/2010) lukuun ottamatta muut 5 tuona vuonna varattua kehittyivät vuoden aikana selvästi ja Leachkin sai samalla ajanjaksolla puolustuspeliinsä lisää järkeä, vaikkei yhtä isoja harppauksia ottanutkaan kuin muut. Menneinä vuosina samasta ei ole voinut haaveilla ja varauskerrasta on yksi tai kaksi jatkanut kehitystä toivottua tahtia, joskus ei edes niitäkään.

Toivoa siis on paremmasta. Enkä tarkoita edustusjoukkueen menestymistä lähivuosina vaan uuden nuoremman rungon juurruttamisesta joukkueeseen, joka tuo tulevaisuudessa menestystä vanhan rungon poistuessa 1-2 vuoden kuluessa, jos on tuodakseen. Uusi draftausfilosofia, jossa on unohdettu WHL-jyrien näkeminen takuuvarmoina voimahyökkääjinä ja keskitytty pelin uusien virtausten huomioimiseen (peliäly, taito, luistelu) tuottaa hedelmää ainakin lyhyen aikavälin otannalla. Lisäksi Abbotsfordin AHL-joukkueelta voi odottaa aiempia kausia parempaa menestystä uusien hankintojen ja viime kauden tulokkaiden kehittymisen myötä. Paljon on kiinni uudesta valmentajasta (Troy Ward) ja maalivahti Leland Irvingistä.

Loppuun Calgaryn varaushistoria ja Corey Pronmanin osuvat kuvaukset Flamesin top10-prospecteista ja lupausryhmästä, jonka mies rankkasi sijalle 27. Top-10:stä aika lailla samaa mieltä. Tässä lista omilla kommenteilla ja kymmenellä lisäpelaajalla höystettynä:

1. Sven Bärtschi: Ainoa top20-varaus listalla. Taitotasoltaan ylivoimainen muihin verrattuna.
2. T.J. Brodie: Vaatii hieman kypsymistä ennen vakituista paikkaa ylhäältä. Potentiaali kiinni rohkeudesta pelata omaa peliään.
3. Greg Nemisz: Pehmeät kädet, muttei luovuutta. Keskinkertainen luistelija, mutta älykäs sijoittuja. Ei järin kova, mutta suojaa kiekkoa hyvin kokonsa avulla. Asennetta ja peliälyä, avaimet NHL-uraan.
4. Max Reinhart: Ei vakuuta minua täysin ennen kuin osoittaa pystyvänsä kiekonhallintapeliin kovemmassa pelinopeudessa. Nemiszin tapaan tulevaisuus valoisa älykkyyden ja asenteen vuoksi.
5. Ryan Howse: Maaleja, maaleja. Niitä tässä organisaatiossa kaivataan. Reinhartin tapaan kysymysmerkkejä luistelun ja kiekonhallintataitojen keskinkertaisuudessa.
6. Chris Breen: Parin vuoden sisällä Breen voi olla Calgarylle sitä mitä Keith Aulie on tällä hetkellä Torontolle. Onnistunut nouto vapaana agenttina OHL:stä Giordanon ja Wilsonin tapaan.
7. Paul Byron: Nopeutta, taitoa ja nuoruutta kaivataan. Jännityksellä odotetaan mitä saa aikaan näytönpaikan tullen.
8. Mitch Wahl: Nosti odotuksia toissa WHL-kauden ja viime vuoden training campin ansiosta, mutta loukkaantuminen pilasi avauskauden ammattilaisena. Totuttelu kovaan AHL-peliin (fyysisyys, puolustus- ja hyökkäyspelin nopea tempo) suurimpana kehityskohteena.
9. Roman Horak: Ei tarpeeksi tietoa kommentointia varten.
10. Lance Bouma: Kypsää peliä ikäisekseen ja pystyisi ottamaan vakipaikan ylhäältä. Annetaanko kehittää taitoja AHL:ssä vai lyödäänkö nelosketjulaisen leima otsaan?
11. Leland Irving: Laitetaan Irving heti ensimmäisenä, kun Pronman ei maalivahteja prospectinäkökulmasta arvosta. Lahjakkuutta on, mutta otteiden tasaisuus peli- ja kausitasolla on hidastanut kehitystä. 2004 ja 2005 vuosien ykkösvarausten kohdalla on luovutettu, kauanko Irvingillä on aikaa?
12. John Negrin: Vielä ei ole nähty mitä Negrin saa aikaan terveenä.
13. Patrick Holland: Reinhart jäi nuolemaan näppejään, kun Holland sai kutsun Kanadan junnumaajoukkueleirille.
14. John Ramage: Ollut hyvä joka tasolla, jossa on pelannut ja jatkanee samaa AHL:n kautta NHL:ään. Vakipaikasta en tiedä.
15. Joni Ortio: Olen hiukan skeptinen Ortion suhteen, mutta jatkuva kehitys vuosien mittaan lupaa hyvää.
16. Bill Arnold: Antanut hyvät näytöt USA:n maajoukkueleirillä ja on ehdokas nuorten mm-kisoihin.
17. Michael Ferland: Hyökkäystehot eivät tulleet täysin yllätyksenä, mutta nostivat silti Ferlandin osakkeita.
18. Gaelan Patterson: Tekee jonain päivänä NHL-debyytin, jos se on yhtään miehen asenteesta kiinni.
19. Markus Granlund: Taidon varaaminen on hyvä juttu, mutta tällä tapauksella on paljon todistettavaa, että pystyy käyttämään taitojaan ammattilaissarjoissa.
20. John Gaudreau: Tuohan on ihan kääpiö, ei siitä mitään tule sanoo Craig Button. Haista paska vastaa Martin St.Louis.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Kiitoksia naattorille. Aikalailla samanlaisia mielikuvia tuli, mitä viime yönä pengoin prospectien tilastoja ja varaushistoriaa. Helpottaa silti tuollaisen listan muodossa hahmottamista. Heatin pärjäilyä tulee varmaan kytättyä nyt enemmän kuin ikinä.
 

L.Stanley

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Calgary Flames
Scott Hannan

Scott Hannan kiinnitetty Flames puolustukseen (1-vuosi/1 milj.)

Täällä herättää ainakin erittäin positiivisia ajatuksia. Todella edullinen ja hyvä lisä puolustukseen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Scott Hannan kiinnitetty Flames puolustukseen (1-vuosi/1 milj.)

Täällä herättää ainakin erittäin positiivisia ajatuksia. Todella edullinen ja hyvä lisä puolustukseen.

Huh, huh lähti kyllä todella halvalla Hannan, olisi kelvannut enemmän kuin hyvin tuolla hinnalla myös St. Louisiin, erinomainen diili Feasterilta, ensi kesänä sitten (roima) palkankorotus kun Hagman, Sarich ja Langkow vapautuvat ylikalliista sopimuksistaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös