Buffalo Sabres 2007-08

  • 85 759
  • 452

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Sabres vs. Panthers 4-2

0-1 Stumpel (Bouwmeester)
1-1 Kotalik (Pominville, Vanek) yv
1-2 Peltonen (Weiss, Horton)
2-2 Hecht (Pominville, Tallinder)
2-4 Paille av

---

En nähnyt peliä, mutta tilastoja tuijottamallakin voi vetää jotain johtopäätöksiä.

Hyökkäyksestä voisi sanoa muutaman sanan. Pominville keräsi tehot 0+2 ja valittiin ottelun ykköstähdeksi, joten homma varmasti sujunut. Vanek-Afinogenov kaksikon huono vire jatkuu, vaikka Vanek saalistikin tänään yhden syöttöpisteen. Kummatkin keräsivät tililleen karun lukeman -2. Ylivoimaa saatin näemmä pelata ihan mukavasti - saldona yksi maali.

Olisikohan puolustus toiminut pitkästä aikaa? Tallinder-Lydman kaksikko ainakin päässyt mukavasti plussalle. Silmään pisti Paetschin kohdalla blokkattujen laukausten määrä, joita oli viisi. Sekera ainoana pakkina pakkasen puolella, keräsi tosin yhden syöttöpinnan. Mike Weber pelasi ensimmäisen NHL-ottelunsa. Peliaikaa herui 10:16 saldona 2min rangaistus sekä pari taklausta.

Miller pelasi jälleen hyvän ottelun. Torjui 35:tä laukauksesta kaksi ja valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Joka tapauksessa hieno juttu, että saatiin vaihteeksi voitto. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan otteluun jonka on jo ensi yönä Lightningia vastaan.

Buffalo hankkimassa apua puolustajapulaan.

Nolan Pratt ja Buffalo Sabres ovat lähellä sopimusta uutisoi Buffalo News. Ihan hyvä lisäys suht pehmeään Sabres pakistoon olisi tämä 32-vuotias kanukkipelaaja. Ja olenkin ihmetellyt pitkin syksyä että miten tämän tason puolustaja ei ole pelipaikkaa löytänyt. Ei kuitenkaan ihan tusinakaveri ole kyseessä. Kauden 2003/04 jälkeen missannut vain yhden runkosarjan ottelun.

http://www.buffalonews.com/258/story/193001.html
Itselleni kelpaa. Numminen ja käsittääkseni myös Kalinin pitkäaikaispotilaita ja en hirveästi luota Sekeraan ja Weberiin, joten tässä tilanteessa Pratt olisi tervetullut. Toisi hyvin kaivattua fyysisyyttä ja kokemusta pakistoon. Capissakin on nyt ihan mukavasti tilaa.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Itseltä jäi myös matsi väliin, kun ainakaan illalla ei ollut mitään lupauksia streamistä. Highlightit tuli nyt toki katsottua, vaikkei niistä paljon irti saanutkaan.

HFBoardsin GBU:n perusteella Vanek, Sekera ja Afi pahimpia epäonnistujia. Pominville, Weber, Paille, Stafford ja Hecht plus-sarakkeeseen.

Prattista ei sen kummempaa kuvaa ole, eiköhän 3. pariin kuitenkin sovi vallan mainiosti. Aina mukavaa nähdä joku ex-Hartford Whaler kehissä, niitä kun ei kovin montaa enää ole.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Sabres - Lightning 4-3 OT

0-1 Prospal (Leavalier, St. Louis)
0-2 Ouellet (Gratton, Darche)
1-2 Afinogenov (Vanek, Paetsch)
2-2 Gaustad (Connolly, Campbell) yv
3-2 Lecavalier (St. Louis, Richards)
3-3 Paetsch (Pominville, Hecht)
4-3 Vanek

---

Ottelusta en nähnyt kuin vähän ensimmäisestä erästä sekä kuuntelin nettiradiosta hieman toista erää.

Hyökkäyksessä Afinogenov ja Vanek näyttävät heräämisen merkkejä - Afinogenov 1+0 ja Vanek 1+1. Hecht-Connolly-Pominville kolmikko jälleen jokainen pisteille, joten tämän ketjun yhteispeli toimii mainiosti. Ylivoimalla saatiin jälleen yksi maali, jota voi pitää positiivisena.

Pakistossa Lydman-Tallinder kaksikko keräsi taas isoimmat minuutit Campbellin ohella. Lydman blokkasi viisi laukausta ja Campbellkin kunnioitettavat neljä. Paetsch pelasi hyökkäyspäähän hyvin tehden maalin ja antaen yhden syötön. Jäi vielä plussalle (+2), joten hän pelasi varmasti kelpoo-ottelun.

Miller pelasi jälleen ennakkoluulottomasti torjuen 34:tä laukauksesta 31.

Peters avasi myös tappelutilinsä tämän kauden runkosarjassa ja matsasi Andre Roy'n kanssa. Tappelu oli aikamoista repimistä ja riuhtomista, josta voitto Roy'lle. Ei kovin vakuuttava esitys Petersiltä.

Vieraspelimatkan viimeinen ottelu torstaina Bostonissa Bruinsia vastaan. Saldo tältä pelimatkalta tähän mennessä kaksi voittoa sekä kaksi tappiota.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Clarke MacArthur AHL-pistepörssin johtoon

Amerksin tappiollisessa ottelussa Senatorsia vastaan Clarke MacArthur keräsi tehot 1+2 ja nousi AHL:n pistepörssin johtoon (11 ottelua, 5+9=14).

Pistepörssin Top 5 tällä hetkellä:

Clarke MacArthur Rochester Americans 5+9=14
Toby Petersen Iowa Stars 4+9=13
Gabe Gauthier Manchester Monarchs 4+8=12
Derick Brassard Syracuse Crunch 4+8=12
David Ling Toronto Marlies 3+9=12

lähde: Rochester D&C, AHL official stats
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Sabres vs. Bruins 1/11/2007

Sabres ensi yönä Bruinsin Bostonissa. Ottelu alkaa Suomen aikaa 1:00 yöllä ja paikallista 7:00. Sabresilla on nyt alla voitot Lightningista ja Panthersista joten ihan veitsikurkulla ei nyt jouduta pelata. Tosin ei sarjataulukossa ei kovinkaan korkealla olla. Bruins on aloittanut kautensa paremmin kuin Sabres, joten mitään lösäilyä ei kiitos yhtään. Vanekin kohdalla ilmeni jo heräämisen merkkejä viime ottelussa, joten toivottavasti vire jatkuu. Ketjukoostumuksista ei ole oikeastaan mitään hajua, mutta tuskin kuitenkaan mitään isompia muutoksia on luvassa. Lydmanille tosiaan annettiin kunnia kantaa C-kirjainta tämä kuukausi.

---

Onkohan tuon Nolan Prattin kanssa sopimusneuvottelut kariutuneet? Itse en ainakaan ole lukenut mitään miehestä viime aikoina.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Kahden erän jälkeen Bruins johtaa 2-1. Bruinsin toisen maalin voisi laittaa hieman kyllä Millerin piikkiin. Lydman sitten loukkaantui - sai kiekon kasvoihin laukauksen blokkaus tilanteessa. Verta tuli, mutta hieno mies joka tapauksessa, kun laittaa kroppaa likoon. Tärkeä maali saatiin erän loppuun. Afinogenov ja Vanek sen taisi olla leipomassa. Meikäläisen kohdalla alkaa kuitenkin tulla jo väistämättä väsymys, joten painun pehkuihin.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Sabres vs. Bruins 3-4 (0-0,1-2,2-2)

0-1 Metropolit (Savard, Schaefer) yv
0-2 Kessel (Sturm)
1-2 Afinogenov (Vanek, Gaustad)
2-2 Campbell (Kotalik, Spacek) yv
2-3 Savard (Murray, Ward)
3-3 Gaustad (Spacek, Kotalik) yv
3-4 Sturm (Ward, Metropolit)

---

Niukka tappio tuli. Joukkue ei ollut aivan terävimmillään. Connollyn ketju ei oikein saanut kunnon tilanteita Pominivilleä lukuunottamatta, joka osoitti jälleen vaarallisuutensa vaikka jäikin tehopisteitä. Hyökkäyksestä nostaisin nimen Paul Gaustad. Isokokoinen ja fyysinen. Tällä kaudella tehopisteitäkin syntynyt ihan mukavasti. Viime yönä 1+1. Lydman pelasi ensimmäisen ottelunsa kapteenina. Heittäytyi toisessa erässä Metropolitin laukauksen eteen naama edellä ja vertahan sieltä tuli. Palasi ilmeisesti kuitenkin kolmannessa erässä mukaan, koska peliaikaa tuli yli 20 minuuttia. Bruinsin toinen maali lipsahti hieman helpohkosti Milleriltä eikä muutenkaan tilastojen valossa vakuuttanut tässä ottelussa.

Ensi yönä kotipeli Panthersia vastaan.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Kokoonpano illan otteluun:

55 Hecht - 19 Connolly - 29 Pominville
26 Vanek - 9 Roy - 61 Afinogenov
20 Paille - 28 Gaustad - 12 Kotalik
37 Ryan - 22 Mair - 21 Stafford
(76 Peters)

10 Tallinder - 5 Lydman
4 Pratt - 51 Campbell
44 Sekera - 38 Paetsch

35 Thibault
(30 Miller)

Sivussa: Spacek (olkapää), Kalinin (polvi), Numminen (leikkaus)
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Panthers vs. Sabres 4-2 (1-0,3-1,0-1)

1-0 Dvorak (Campbell, McLean)
1-1 Hecht (Tallinder, Connolly)
2-1 Zednik (Stumpel)
3-1 Zednik (Stumpel, Weiss)
4-1 Jokinen (Horton, Peltonen)
4-2 Vanek (Roy, Pominville) yv

---

Hyökkäys- ja puolustuspeli eivät ilmeisesti taas vaihteeksi toimineet. Thibault päästi taas 24:tä laukauksesta neljä. Lydman pelasi vain 18:50. Onkohan jonkulaista vammaa ollut? Campbell vuorostaan pelasi lähemmäs 30 minuuttia.

Peliä en nähnyt, mutta parannettavaa varmasti löytyy joka osa-alueelta. Tappioputken alulta näyttää, mutta toivottavasti saataisiin voittojakin pian. Brieren ja Druryn lähdöt näkyvät liikaa kyllä tämän kauden Sabresissa.

EDIT: Thibaulthan siellä pelasi.
 
Viimeksi muokattu:

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Nolan Pratt

Nolan Pratt pelasi viime yönä uransa ensimmäinen ottelun Sabres-paidassa. Peliaikaa kertyi hieman yli 13 minuuttia. Saldona myös kolme blokattua laukausta sekä -1. Sabresin nettisivuilla Prattia ylistettiin heti näyttävällä otsikoinnilla ''PRATT PLAYS WELL, INJURES GROIN''. Nivusten kanssa ilmeisesti kuitekin jotain ongelmia ja se varmaankin vaikutti tuohon pieneen peliaikaan. Tuossa koko juttu.

http://sabres.nhl.com/team/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=342075
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Canadiens 2 - Sabres 0 (0-0,1-0,1-0)

1-0 Plekanec (Kostitsyn, Markov)
2-0 Smolinski (Markov) tm.

Mtl: Huet 16+4+9=29
Buf: Miller 8+8+1=17

jäähyt: Mtl 2x2min , Buf 3x2min

1. erä: Kohtalaisen hyvä erä Sabresilta, poislukien maalipaikkojen hukkailu. Kun ei mene niin ei mene.

2. erä: Lähes koko erä jyrän alla. Se ainoa hyvä hyökkäys päättyy Connollyn syöttöyritykseen Campbellille jonka Montreal katkaisee. 2-1 Sekeraa vastaan ja varma maali Plekanecilta, vaikka Miller saikin vähän hidastettua kiekkoa. Laittaisin Connollyn piikkiin kun syötti mahdottomaan paikkaan takamiehelle.

3. erä: Sabres ei vaan osaa ja hyökkäyspeli on täysin sekaisin. Kotijoukkue aloittaa "vieraskiekon" pelaamisen ja jäädyttää tehokkaasti hyökkäyspelin molemmissa päissä. Erän lopussa 3-1 hyökkäys jossa Smolinski viimeistelee tyhjiin, Millerin ollessa jo penkillä.

Huet oli hyvä mutta halvalla lähti tänään nollapeli vaikka laukaustilastot muuta väittäisivätkin. Gaustad kävi ottelussa välillä melko kuumana ja hyvä niin. Nimeltämainitsemattomat tähtihyökkääjät olivat tänään liiankin elottomia, välillä piti oikein katsella ovatko vielä pelissä ollenkaan.

Kentälliset:

Hecht - Connolly - Pominville
Vanek - Roy - Stafford
Kotalik - Gaustad - Afinogenov
Peters - Mair - Paille

Tallinder - Lydman
Sekera - Campbell
Weber - Paetsch

scratch: Ryan, Spacek, Pratt
 

makkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HPK, Arsenal FC
Spacek

Onko kellään tietoa Spacekin tilanteesta tai ajankohdasta, jolloin hänen odotetaan palaavan kokoonpanoon?
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Onko kellään tietoa Spacekin tilanteesta tai ajankohdasta, jolloin hänen odotetaan palaavan kokoonpanoon?

No-contact harjoittelua tällä hetkellä. Riippuu miten olkapää paranee, milloin tulee - tarkempaa tietoa tällä hetkellä ei ole.

---

Ja Adam Mair väänsi nilkkansa ja on sivussa jonkin aikaa. Saa nähdä kuka seuraavaksi nostetaan ylös vai pääseekö Ryan takaisin kokoonpanoon.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Huonosti on kyllä alkanut kausi. Maalinteko varsinkin on älyttömän vaikeaa. Viimeisessä kolmessa pelissä tehty viisi maalia. Hyvin vaikea sanoa, mikä siellä mättää. Brieren ja Druryn lähtö on kuitenkin näkynyt ja vaikuttanut aivan liikaa. Briere iski viime kaudella 95 pistettä ja oli koko Sabresin hyökkäyspelin sielu. Drury teki ''vain'' 69 pistettä mutta 37 maalia, joista 9 voittomaaleja. Siihen päälle vielä hyvä aloitusprosentti ja kahdensuunnan peli. Tämä hetkisestä Sabresista ei löydy kummallekaan vertaistaan korvaajaa. Brieren lukemiin voisi Connollylla olla ehkäpä jotain mahdollisuuksia. Turha tässä nyt kuitenkaan on muistella ensi kautta, mutta ketuttaahan tämä.

Loukkaantumisten suhteen alkaa näyttää viime kaudelta, tosin silloin peli kulki vaikka äjiä olikin telakalla. Tällä hetkellä sairastuvalla taitaa olla pakistosta Numminen, Kalinin, Spacek ja (Pratt?). Mikäs tuo Prattin tilanne on? Luulisi miehen nyt mahtuvan Sabresin pakistoon, mutta viime yönä istui ainakin katsomon puolella. Hyökkäyksestä on vielä telakalla joukkueen paras taklaaja nelosketjun työmyyrä Adam Mair.

Turha tässä kuitenkaan murehtia. Täytyy vain toivoa ja uskoa, että homma alkaa taas luistamaan kun saadaan sairastupaa väljemmäksi ja kemiat kuntoon.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nolan Pratt loukkasi nivusensa heti ekassa pelissä. Sairasloman pituus ei varmaan kovin pitkä ole mutta ensi pelissä pelaaminen on suuri kysymysmerkki. Ehkä pitkä pelaamattomuus syynä siihen että paikat ei vielä ihan kestä noin kovaa rasitusta. En voi tietää.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Tim Connolly liittyy myös Sabresin sairaslistan vahvuuteen. Miehellä on käsittääkseni jonkin asteen vatsavaivoja. Ruff totesi vain, että mies on poissa ''jonkin aikaa''. Tämän seurauksena Clarke MacArthur nostettiin Amerksista Sabresin vahvuuteen. MacArthur pelannee jo ensi yönä Bruinsia vastaan. Itse odotan tällä mieheltä paljon. On sentään ollut AHL:n pistepörssin kärkinimiä, tehtyään 15 ottelussa 8+10=18.

Mielenkiintoista nähdä miten ketjut menee nyt kun Connolly ja Mair ovat hyökkäyksestä poissa. Kuka ottaa Connollyn paikan? Hechtin voisi laittaa keskelle ja MacArthur toiseen laitaan. Mutta katsotaan nyt mitä Ruff tekee.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Boston kaatui jatkoajalla 2-1 Clarke MacArthurin lämärillä. Hieno homma että nämä Buffalon uudet lupaukset ratkovat pelejä, nyt kun sairaslistalla on kasa kokeneempia ukkoja. Toivotaan onnistumisia jatkossakin, ja ukot äkkiä pois sairastuvalta.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Sabres 2 - Bruins 1 (0-1,1-0,0-0,1-0)

0-1 Savard (Murray, Axelsson)
1-1 Kotalik (Afinogenov, Roy) yv.
2-1 MacArthur (Stafford, Lydman) j.a.

Buf: Miller 4+7+13+1=25
Bos: Thomas 9+10+6+2=27

jäähyt: Buf 3x2min , Bos 4x2min

1. erä: Kotijoukkue ei pääse kunnolla maalille. Gaustadilta hyvää yritystä ja taistelua Charan kanssa. Vieraat pääsee johtoon harmittoman näköisestä tilanteesta. Kiekko Sabres-päätyyn, sieltä laukaus kohti Milleriä ja irtokiekko suoraan Savardille joka ei erehdy.

2. erä: Parasta kiekkoa pitkään aikaan. Kotijoukkue alkaa vihdoin luistella kuin edellisinä kausina ja paikkoja alkaa syntyä. Chara joutuu ottamaan estämisjäähyn kun yksi tällainen paikka tulee, ja seuranneella ylivoimalla Sabres laittaa 5 hyökkääjää jäälle. Maalin synty on osittain myös Bruinsin huonoutta; Vanek saa aivan vapaasti seisoskella Thomasin edessä niin ettei tämä näe laukausta alkuunkaan. Kotalikin laukaus B-pisteeltä menee suoraan verkkoon ilman ohjauksia. Erässä nähtiin muutama tolppalaukaus Buffalon päässä, lähinnä huolimattomasta pelaamisesta. Tällä kertaa onni oli kuitenkin mukana.

3. erä: Bostonilla hyvä ote pitkin kolmatta erää. Puolenvälin jälkeen ote siirtyy ja kiekkoa pelataan enimmäkseen Thomasin maalilla, kuitenkin tuloksetta. Erän paras paikka vieraiden Bochenskilla.

Jatkoaika: Ei hirveästi paikkoja alkuun, kunnes Sabresilta jäällä Stafford-MacArthur ja pakkipari Lydman-Tallinder. Huikeaa pyöritystä, Tallinder välillä hyökkäyksen kärkenä, sitten Lydman. Kiekko laidasta maalin eteen "kenraalille" ja tarkka laukaus ohi Thomasin, voitto jatko-ajalla 2-1.

Tällä kertaa löytyi enemmän onnistujia kuin epäonnistujia: MacArthur, Gaustad, Hecht, Miller, Lydman... kaikki onnistuivat erinomaisesti. Pientä miinusta Afinogenoville jolla tuntuu olevan taas liikaa puristusta mailassa. Myös Sekeran ollessa jäällä hieman pelotti ja mm. yksi tolppalaukaus Bostonille tuli harmittomasta tilanteesta jossa Sekeralta vietiin helposti kiekko omassa päässä.

Kentälliset:

Vanek - Roy - Stafford
Kotalik - Gaustad - Afinogenov
Hecht - MacArthur - Pominville
Paille - Ryan - Peters

Tallinder - Lydman
Sekera - Campbell
Weber - Paetsch
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Tärkeä voitto Bostonista ja vaikka en peliä nähnytkään, niin tästä on kuitenki varmasti hyvä jatkaa.

---

Sabres saa ensi yönä vieraita Torontosta, kun vaahteralehtipaidat saapuvat Buffaloon. Sabresilla on jo tältä kaudelta kotivoitto Torontosta jatkoajalla maalein 5-4. Toronto on kuitenkin tällä kaudella ollut todella kova vieraissa, joten vastustajaa ei saa aliarvoida yhtään.

Mitään tietoa, onko sairastuvalta joku hyppäämässä kehiin? MacArthur pelasi muuten hyvin Boston-ottelussa tekemällä ottelun voittomaalin. Tänään vain pojalle kunnolla peliaikaa ja vastuuta, niin onnistumisia tulee varmasti.
 
Viimeksi muokattu:

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Sabres 0 - Maple Leafs 3 (0-0,0-1,0-2)

0-1 McCabe (Sundin)
0-2 Sundin (Kaberle, Ponikarovsky)
0-3 Devereaux

Buf: Miller 4+10+6=20
Tor: Raycroft 15+9+6=30

jäähyt: Buf 2x2min , Tor 5x2min

1. erä: Buffalolla virtaa huomattavasti enemmän kuin vierailla.

Yksi hylätty maali. Gaustad työnnetään Raycroftia päin ja kiekko verkkoon; tuomari kuitenkin näkee tilanteen toisin ja Sabresille ei maalia mutta 2 minuutin jäähy maalivahdin häirinnästä. Leafs ei tosin ylivoimalla saanut juuri mitään aikaiseksi.

Sabres omissa ylivoimissaan pyöritti ja laukoi, sihti kuitenkin oli hukassa. Paras paikka päätyy Raycroftin hanskan kautta putkesta ulos. Lisäksi erässä nähtiin yksi Raycroftin heittäytymistorjunta ja Vanekin ajo maalille joista ei siis maaleja saatu.

2. erä: Tilanne hyvin hallussa ja peli pyörii tasaisesti Toronton päädyssä. Vieraille tulee muutamia kolhuja kun Spacek taklaa Kilgerin nurin ja myöhemmin Bell saa laukauksen nilkkaansa, kumpikin kuitenkin jatkoi peliään.

Toronto saa muutaman erinomaisen paikan Kubinan jäähyn jälkeen. Ensin Kubina suoraan boksista läpiajoon jonka Miller torjuu, sen perään Ponikarovsky ja Sundin vuorollaan hukkaavat paikat.

Ja kuten usein käy, jos ei omat hallinnalla saa maaleja, käy huonosti. Puoli minuuttia ennen erän loppua Sundin voittaa B-piste aloituksen 100-0, kiekko McCabelle ja kova laukaus vastustamattomasti ohi Millerin. Karmea loppu muuten hyvälle erälle.

3. erä: Lisää lunta tupaan. Lydman ja hyökkääjä puolustamassa, molemmat liikaa Buffalon oikealla laidalla. Kiekko vasemmalle Sundinille ja varma sijoitus verkkoon ohi Millerin. Ja tämä tuli ensimmäiseen kolmeen minuuttiin joka oli pelattu lähes yksinomaan Toronton päädyssä.

Sabres ei kuitenkaan tähän luovuta ja Hecht kilauttaa yläputken kautta kiekon ulos. Seuraava vaihto ja tällä kertaa Hecht vetää uudestaan tolppaan!

Potku loppuu viimeiseen mainoskatkoon. Neljä viimeistä minuuttia ja yksikään Sabres-pelaaja ei luistele enää normaalivauhtia. Toronto saa pyörittää kiekon kolmannen kerran Millerin selän taakse. Säälittävä lopetus ottelulle joka oli pitkään voitettavissa.

Laukaustilastot siis Buffalolle 30-23. Tämän päälle Leafs blokkasi yhteensä 20 kutia, Sabres 7. Tolpat ja lukuisat ohivedot jäi myös tilastoimatta, niitäkin riitti enemmän kuin tarpeeksi kotijoukkueen viimeistelytaidoilla.

Kentälliset:

Vanek - Roy - Stafford
Kotalik - Gaustad - Afinogenov
Hecht - MacArthur - Pominville
Paille - Ryan - Peters

Tallinder - Lydman
Spacek - Campbell
Sekera - Paetsch
 
Viimeksi muokattu:

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Todella huonoa viimeistelyä Sabresilta. Maalipaikkoja saatiin kyllä luotua paljonkin, mutta kuten CorporalSyd totesi, niin vedot kilisivät tolppiin ja tai ohi maalin. Raycroft pelasi myös ihan malikkaasti Toronton maalilla. Ylivoima pyöri ensimmäisessä todella hyvin, mutta viimeistelytaito ontui silloinkin tuttuun tapaan. Toronton kaksi viimeistä maalia syntyi puolustuksen huonosta sijoittumisesta ja vastaavasta, joten eipä silläkään osa-alueella juhlita. Maalivahtiosasto on tällä hetkellä ainut osa-alue, joka toimii viime kauden tapaan. Sairastupaa pitäisi saada pikkuhiljaa tyhjemmäksi. Ainakin kun omaan päähän saadaan Numminen, Kalinin ja Pratt takaisin, niin peli alkaa siellä päin kulkea.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Sabres vs. Bruins 1-2

0-1 Sturm (Savard)
1-1 Paille (Lydman, Gaustad) av
1-2 Kobasew (Chara, Wideman) yv

Maalivahdit
BUF: 6+6+8=20
BOS: 15+17+13=45

---

En nähnyt peliä, mutta ilmeisesti jatkettiin siitä mihin Torontoa vastaan jäätiin. Eli lauottiin ja hallittiin peliä alusta loppuun, mutta saatiin vain yksi vaivainen maali. Ylivoimaakin saatiin pelata ensimmäisessä erässä minuuttikaupalla, mutta ei. Viimeistelytaito ontuu tällä hetkellä todella pahasti ja itse en kyllä suoraan sanottuna keksi siihen mitään lääkettä. Taidetaan muuten jo kaiken lisäksi majailla koko NHL:n viimeisenä.

Alkukausi on ollut kyllä semmosta konttaamista, että eiköhän valmentajanvaihto tai suuremmat pelaajakaupat ala olla kohta ajankohtaisia.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Buffalon tapuksessa en jaksaisi uskoa valmentajan vaihtamiseen. Toki ennenkin menestynyt koutsi on saanut lähteä melko lyhyenkin heikon jakson jälkeen jos miettii vaikka Philadelphiaa viime kaudella. Ehkäpä Brieren ja Druryn lähdöt todellakin näkyvät näin paljon. Täytyy muistaa, että Teppokin puuttuu ja hän on joukkueelleen todella tärkeä ja arvostettu pelaaja.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Ensi yönä nähdään Sabresin ja Senatorsin tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen. Ottawa on ollut alkukauden kovimpia joukkueita ja Sabres taas rämpii liigan pohjamudissa. Luonollisesti Senators lähtee illan ottelun ennakkosuosikkina. Kummallakin joukkueella on melkein viikon pelitauko ja luulisi että ainakin Buffalo-leirissä olisi tehty jotain. Sabresin heikkoja otteita alkukaudesta ovat vaivanneet esimerkiksi lukuisat loukkaantumiset.

Sens on kyllä tällä kaudella ollut joka osa-alueella parempi kuin Sabres. Sabresin ahkerin taklaaja taitaa olla Paul Gaustad 31 niitillään, joka riittäisi Sensissä kuudenteen tilaan taklauksissa. Tuo kertonee hieman siitä, kuinka pehmeä joukkue Sabres on ollut alkukaudesta. Volchenkov ja Phillips ovat myös vastaanottamassa Sabres-hyökkääjien kuteja puolustusalueella, joten kyllä taas tulee olemaan vaikeaa Sabresilla. Turpiin tule ensi yönäkin, mutta ennen pitkää Sabreskin täältä nousee taistelemaan playoff-paikasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös