Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Brett Carson SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 06.08.2015 klo 09.05.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pari asiaa haluan tehdä selväksi: Kyllä tänne saa toki muutkin kuin SaiPan kannattajat kirjoittaa. Nyt oli kyse siitä, että pelikaanifanit jaksaa jauhaa tätä samaa Carson vs. Kangasniemi tilannetta vieläkin täällä SaiPa-osiolla vaikka tapahtuma on kurinpidon toimesta tutkittu ja siitä ei tullut rangaistuksia. Enkä ole koskaan toivonut kenellekään loukkaantumisia, en todellakaan! Oli kyseessä omat tai vastustajat, niin kaikki on sen suhteen samalla viivalla. Enkä ole kyllä mielestäni muuta väittänytkään. Nämä kaikki on nyt ollut pelikaanifanien puolelta aikamoista ylireagointia, eli jos jotain täällä kirjoittaa vastaukseksi niin heti ollaan syyttelemässä ties mistä. Liekö tämä sitten jotain provoilua Pelicansin puolelta ennen seuraavaa kohtaamista? Voi hyvinkin olla.

  Nyt sanon vielä kerran: toivon sydämeni pohjasta, että Iikka Kangasniemi toipuu täyteen pelikuntoon piakkoin.
   
 2. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  A) Harmittaisi. Harmittaa Kohon poissaolo. Harmitti McFarlandin poissaolo. Eniten harmitti Järvisen poissaolo.
  B) Varmaan olisi. Samalla tavalla oli itkua, kun meidän top-6 hyökkääjän nenä paskottiin mailalla. Itkua kesti vähän aikaan, enkä edes tiedä kenen Ilvesläisen maila oli kyseessä. Tilanne taisi olla vahinko, enkä hirveästi näkisi tarvetta mennä huutelemaan Ilveksen osioon. Pihlmankin ajeli meidän kärkisentterin lasaretiin. Oli vissiin top-20 pistepörssissäkin silloin. Ei sitä hirveästi JYPin osiossa itketty ja toivotettu Pihlmania Kisapuistoon, vaikka tilanne harmittikin.

  Lainaus:
  Toivon toki, että Iikka parantuu ja pelaa mahdollisimman pian, sillä onhan se tämän kauden mielenkiintoisimpia pelaajia ollut ja kaikin puolin tuollaiset loukkaantumiset ovat ikäviä. En kuitenkaan hirveästi arvosta, että sen jälkeen tullaan toivottelemaan Carsonia Laheen ja toivotaan, että Tyrväinen tiputtaa päitä. Ja itse kysmykseen vastaus on, että ei. En edes muistaisi kuka Järvistä ajoi päähän, jos kyseessä olisi ollut joku tusinapelaaja. Pihlman nyt oli entuudestaan tuttu. Enkä nytkään kanna herralle kaunaa. Ei kyseessä mikään törkeä haku ollut, vaikka pari peliä tulikin herralle pannaa. Ilves-pelaajan nimeä, joka Farlandia huitaisi en muista. Eikä kiinnosta kuka herra oli. Ei ehkä mitään Iikkoja kumpikaan, mutta erittäin tärkeitä pelaajia SaiPalle, joiden poissaolot paistoivat kyllä pelistä.

  Tiedän myös, että teikäläiseltä näitä asiattomia viestejä ei ole tullut, enkä siis nyt teikäläisestä puhu. Käsittääkseni SaiPan puolelta vain yksi on tapausta pitänyt muuta kuin valitettavana. Ymmärrän toki, että oman pelaajan loukkaantuminen harmittaa ja se, että kaveri ei saa pannaa saatta vituttaa vähän enemmän, mutta aika lapsellista syyttää vastustajan pelaajaa, vaikka 80% tämänkin palstan jäsenistä taisi pitää Liusjärven tuomiota oikeana.

  Minun puolestani tänne saa kirjoittaa kuka tahansa, enkä voisi ketään edes estää, vaikka haluaisin, mutta toivoisin silti keskustelun olevan asiallista. Tai edes keskustelua, eikä oneliner huuteluita, jotka eivät pahemmin edes kyseiseen ketjuun liity. Pätee toki myös SaiPan kannattajiin, jotka täällä kirjoittavat.
   
 3. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Kiitos fiksuille SaiPan kannattajille! Olisikin vaikea uskoa, että niin sympaattisella seuralla olisi pöntöt kannattajat. Tsemiä ja kyl te sieltä nousette. Menen omieni pariin (jo toiseen kertaan...)
   
 4. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Carson jatkaa myös ensi kaudella, hyvä juttu!
   
 5. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 6. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Chicago
  Lainaus:
  Just julkaistu video ainakin FBssä, Brett sanoo "Tulen takaisin!"
   
 7. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Brett Carson on ollut jo kaksi kautta SaiPassa ja jatkaa yhä. Ei siis voida sanoa, että laadukas ulkkari ei jää vähän pidemmäksi aikaa SaiPaan. Kyseessä on kuitenkin pieni seura ja pidän Carsonia hyvänä peruspakkina. Olen tyytyväinen!
   
 8. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on SaiPalle iso asia. Jos/kun nousee jälleen edellisen kauden tasolle, niin on kärkipakkeja ihan koko liigan mittapuulla ajateltuna. Olen todella positiivisesti yllättynyt ja iloinen.
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United, #8
  Hienoa. Päivän paras uutinen. Tämän tiedon kanssa on hyvä elää.
   
 10. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoajan Moderaattorit
  Ai vittu kyllä kelpaa! Aivan loistava juttu!
   
 11. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hieno uutinen, mutta täytyy myöntää etten tuosta faceen ilmestyneestä videosta pelaajaa tunnistanut. Tosin helppohan tuo nyt oli päätellä kenestä on kyse. Enpä kyllä muutenkaan pelaajista taitaisi tunnistaa kuin Kohon ja Markkasen.
   
 12. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Tämä oikein upea juttu. Tärkeä palanen.

  Toivotaan, että joko Hamilton tai Trotter jatkaisi myös. Mielestäni molemmilla mahdollisuus paremmin toimivassa joukkueessa enempäänkin.
   
 13. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Yksi tärkeimmistä jatkosopimuksista. Tämä kausi meni pilalle koska joukkueen pelitavassa ei ollut mitään järkeä ja sitten tuli loukkaantuminen.