Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Brett Bulmer Ilvekseen

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 30.10.2016 klo 21.48.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Eliteprospects.com - Brett Bulmer

  Voimahyökkääjä Bulmer saapuu Ilvekseen ja K. Kivi odottaa häneltä suoraviivaisuutta ja esimerkkiä. Eli juuri niitä asioita, mitä Mitch Wahlilta, joka siis lähtee samalla ovenavauksella ulos, ei saatu.

  Mikäs siinä, nuori kaveri ja ampuu oikea käsi alhaalla. Kokoa ja näköä on. Josko tuo tekisi tilan meidän nuorten taitureiden dominoinnille.

  Brett - näytä taitosi nuo!
   
 2. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei tämä nyt ainakaan huono vaihtatari ollut. Uskon, että miehestä enemmän hyötyä on jokatapauksessa kuin Wahlista. Mut tosiasia on, että ihan välttämättä pitäisi saada pari ihan extra ukkoakin tuohon. Nyt ollaan liian kapealla rosterilla liikkeessä. Ja turha kai sanoa mutta toinen niistä voisi olla hyvin peliä tekevä sentteri.
   
 3. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Tervetuloa Brett Bulmer, joka olet myllännyt pitkin Pohjois-Amerikkaa, ja jolta suoraviivaisuutta odotetaan. Toivottavasti et arkaile kaksinkamppailua, menet vastustajan maalille kuin höyryjyrä, olet kova maskimies ja aina välillä läppäiset kiekon sisään maalineduskahinasta.

  Tervemenoa Mitch Wahl, joka et tehnyt mitään edellämainituista asioista ja joka Trumpia halusit äänestää.
   
 4. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Bulmer voi osoittautua hyväksikin vahvistukseksi, jos tämä tuo toivottua suoraviivaisuutta maalintekoon. Sandellin poissaollessa on sorruttu vähän liiaksikin näpertelyyn.

  Pakkia tuonne vielä huudettaisiin ja yhtä sentteriä. Nyt on periaattessa korvattu vasta Vihkon ja Wahlin panos, vaikka toki tuoreimmilta vahvistuksilta on lupa odottaa enemmän kuin poistuneelta kaksikolta.
   
 5. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Se oli Bulmerin osalta siinä sitten.

  Kyllä sen nopeasti huomaa, kenen taso riittää ja kenen ei. D'Amigosta näki heti, että pelimies on. Bulmerista näki heti, että täytemies on.
   
 6. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sinäänsä kiva kun urheiluaiheisia ketjuja nousee Ilves-palstalla ylös. Koko kausi menty tuolla yhdellä aiheella...

  Bulmerissa jään kaipaan sitä kovuutta mitä Sorsapuistossa esitti kun tsrve tuli. Pleijareihin mennään niin siellä on pullistelijat joka jengillä, olisin pitänyt Bretin kauden loppuun. Ei euroissa mikään jättisäästö mutta voisi olla palanen millä sääleistä eteenpäin, sieltä se raha kassaan kertyy ...
   
 7. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Mahdollisesti tyhmin jääkiekkoilija, jota olen kaukalossa saanut kunnian seurata. Hyvä että lähti.
   
 8. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Bulmer oli yksinkertaisesti liian huono. Luisteluvoimaa, jota erilaiset raportit nostivat esiin tämän korkean NHL-varauksen yhteydessä, ei nähty ollenkaan. Tappelu Sorsapuistossa ja yksi hieno maali jäivät muistoksi tästä turhakkeesta.