Boston Bruins (3) - Montreal Canadiens (6) idän neljännesvälierät

  • 27 700
  • 115
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Habsit menee tästä parista jatkoon. Uskallan näin sanoa jo nyt, molemmat pelit nähneenä. Bruins ei tunnu löytävän lääkettä tuohon puolustusmuuriin ja kun maalissa on vielä lähes 100% tarkkuudella operoiva tulikuuma Carey Price, ei nallekarhuja pahemmin naurata.

Olen aidosti iloinen Canadiensin puolesta. Hieno organisaatio, hienot perinteet. Kumpa viimein tulisi menestystä!
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kyllähän tuolla hyökkäysyritystä tosiaan on, mutta taktisesti ollaan nyt niin paljon jäljessä... Vaikka olen Julienia puolustanutkin niin reagointi vastustajaan playoffeissa ei tunnu onnistuvan. Tulee tuosta tietyssä mielessä kahden vuoden takainen Canes-sarja mieleen.

Silti pelaajillakin on vastuu. Paikkoja on näissä peleissä kaikesta huolimatta siunaantunut sen verran, että laadukkaalla viimeistelyllä olisi ollut kelpo mahdollisuudet voittoihin. Tämän huomaa varsinkin, kun vertaa joukkueitten paikkoja keskenään - ei se Habskaan noihin maaleihin ole useimmissa tapauksissa mitään hääviä paikkaa tarvinnut. Lisäksi Bruinsilla on vuodenaikaan nähden hirveä määrä heikkolaatuisia syöttöjä ja laukauksia silloinkin, kun ei tule Habsilta kummempaa painetta.

Ryder-Marchand-Campbell-Horton-Ference-Peverley oli se porukka joka "haki tasoitusta" kuudella miehellä. Toivottavasti jotkut muut kaverit löytäisivät tästä jonkun syyn pieneen itsetutkiskeluun. Joku voi tietysti kritisoida että olivatko nuo oikeat kaverit tuohon paikkaan, mutta Rautakalliota? lainatakseni, Bruinsin pelissä ei näkynyt tänään sellaisia elementtejä että oltaisiin tasoitettu kuitenkaan.

Montrealiin sitten Thornton ulos, Ryder neloseen, Seguin sisään. Tai saa jotain rohkeampiakin muutoksia tehdä, mutta jos ei niin sitten noin. Chara toivottavasti sisään. Ja sitten voi tietysti maalivahtitilannettakin miettiä, vaikka kyllä itse vielä enemmän luotan tässä vaiheessa Thomasiin kuin Raskiin. Toisaalta eipä se tähän peliin verrattuna maalivahtipeliä ainakaan heikentää voisi, joten jos vaihdos saa jotain positiivista värinää aikaan niin siitä vain.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tässä vitutuksen keskellä tulin tulokseen, että kyse on enemmästä kuin valmentajan taktisesta epäonnistumisesta tai tiettyihin pelaajiin kaatumisesta. Liian helppoa sanoa, että Krejci, Lucic ynnä muut ovat keränneet 0+0, Thomas on antanut helppoja reboundeja, puolustus on tehnyt virheitä jne.

Bruinsin johto haluaa nähdä kaukalossa työteliään, "kovanenänäisen" ja kiekonhallintapeliä pelaavan porukan. Mitä muuta Julienin Bruins on ollut? Sillä on fyysinen yliote vastustajasta, se pitää kiekkoa lähes suvereenisti. Bruins on ollut molemmissa otteluissa Habsia parempi oikeastaan kaikessa muussa paitsi tulostaululla.

Keskeinen ongelma on siinä, että Julien väärä valmentaja Bruinsille ja Bruinsilla on tietyssä mielessä väärät pelaajat siihen mitä kaukalossa yritetään. Duunariporukka kyllä pitää kiekon vastustajan päädyssä, mutta taitoa puuttuu, että hallinta realisoituisi maaleiksi.

Julien on muuttanut (painostuksen edessä) Bruinsin pelisysteemin parin kauden aikana pelaavammaksi, mutta toisaalta valitsee Seguinin sijaan Kellyn ja Kampferin sijaan Boychukin. Näin, koska pohjimmiltaan hän on uskoo, että virheet ratkaisevat pelin. Se ei sovi siihen, miten Bruins yrittää voittaa.

Mielestäni se, että Julien on saanut joukkueen kanssa tuloksia aikaan todella kaukana mukavuusalueeltaan, kertoo, että hän on loistava jääkiekkovalmentaja. Jos hän saisi vapaat kädet, niin Bruins pelaisi enemmän kuin Lemairen Devils tai Martinin Habs ja olisi huomattavasti lähempänä Cupia kuin nykyinen organisaatio.

Mitä tulee pelaajiin ja varsinkin hyökkääjiin, niin en usko, että monikaan seura ei ottaisi Bruinsin nykyistä ykkösketjua näiden caphiteillä. Ongelma on siinä, kuten palkat kertovat, että Bruinsin ykkönen ei ole todellinen ykkösketju. Krejci on kova pelimies ja liigan parhaita kakkossenttereitä, mutta hän ei ole Crosby, Sedin, Toews tai Datsjuk, ei edes Getzlaf, Thornton, Bäckström tai Richards. Seguinin todennäköisesti saa tulevaisuudessa tuohon kastiin laskea ja hänellä olisi voinut olla jonkinlainen rooli jo tänä keväänä, jos Julien olisi ollut kauden aikana rohkeampi. Mutta ei ollut, peli ratkeaa virheisiin.

Tappio ensimmäisellä kierroksella on parempi tulos tältä keväältä kuin tappio toisella tai kolmannella kierrokselta. Siksi, että se pakottaa muutoksiin.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Julien on muuttanut (painostuksen edessä) Bruinsin pelisysteemin parin kauden aikana pelaavammaksi

...

Mielestäni se, että Julien on saanut joukkueen kanssa tuloksia aikaan todella kaukana mukavuusalueeltaan, kertoo, että hän on loistava jääkiekkovalmentaja. Jos hän saisi vapaat kädet, niin Bruins pelaisi enemmän kuin Lemairen Devils tai Martinin Habs ja olisi huomattavasti lähempänä Cupia kuin nykyinen organisaatio.

Hyvä viesti muutenkin, mutta tartun tähän kun mietin ihan samaa viime yönä vitutuksissani. En viitsinyt näihin juttuihin lähteä omassa viestissäni kun kausi on kuitenkin vielä kesken ja nämä ovat vähän isomman linjan juttuja.

Tuli pohdittua sitä, kumman joukkueen otan mieluummin: tämän aktiivista ja iloista kiekkoa pelaamaan pyrkivän mutta siihen oikeasti kykenemättömän joukkueen jonka keskialue vuotaa kuin reikäjuusto, vai sen Julienin näköisen jengin joka voisi voittaa. Kyllähän tuo ensimmäinen runkosarjassa miellytti ne n. 30 peliä jolloin ei sekoiltu liikaa tai löysäilty, mutta tässä vaiheessa vuotta jälkimmäisessäkin olisi puolensa... Toisaalta se tekisi niistä runkosarjoista aika ikäviä kun pelien panos ei yksin riittäisi fiiliksen luontiin.

Kornia on se, että vieläkin jotkut kirjoittavat Bruinsin ja Julienin trapista. Noita pelejä katsomalla kun ei ole kovin vaikea sanoa kumpi joukkue siellä tukkii keskialueen ja kumpi yrittää hyökätä.

Nyt kun MM-kisatkin taas lähestyvät, niin heitetään pieni vertaus: Bruinsilla, kuten Suomen maajoukkueella, on puutteita ratkaisukyvyssä. Pelejä ei saada siksi koskaan tapetuksi, jolloin tulee tilanteita joissa "pää ei kestä". Sen sijaan kummallakin on loistava duunariosasto, kärkipelaajatkin pelaavat liki kaikki kahteen suuntaan, ja maalivahdit ovat hyviä. Jalosen Suomi on sitoutumiseltaan ongelmallinen, yrittää pyörittää mutta se ei riitä edes silloin harvoin kun onnistuu koska pelaajisto ei riitä, Summasen Suomi pelaa yhtenäisesti, laittaa kaiken tukkoon ja voittaa vahvuuksillaan vaikka ketä. Siinä tilanteessa faneja ei tunnu kauheasti haittaavan se, että peli on perinteisessä viihdemielessä ruminta paskaa mitä maajoukkue on suunnilleen ikinä tarjoillut (vaikkakin laatu ja toimivuus on tietyssä mielessä kaunista). Mitä tästä voisi päätellä Bruinsia ajatellessa?

EDIT: Sori vähän ajatuksenvirtaa noin tekstinmuotoilultaan...
 
Viimeksi muokattu:

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Ihmeitä pitää tapahtua että Habs ei kävele Bruinsin yli Montrealissa seuraavissa kahdessa pelissä.

Monenlaiset mätsäykset ollaan tähän mennessä Habsille hävitty mutta tärkein kyykytys nähdään maalivahdeissa. Carey Price on ollut loistava ja niin kuin joku Canadiensia seuraava tuolla edellisellä sivulla mainitsi niin Pricen olemuksestakin näkee että siellä ollaan valmiina vähintään viimekautiseen playoffruniin.

Rask maaliin ja Seguin kentälle!
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Joo-o, ei ole paljoa hurraahuutoihin aihetta. Turpaan tulee joka saralla, jopa tanssilattialla kun Wisniewski opetti tangon kuvioita Sheriffille. Jotain (uutta) tarttis tehdä, esim. vaikka maali Pricen taakse. Thomas saisi mun puolesta ottaa niitä koppeja eikä mene häviämään matseja heti kättelyssä, käy? Eikä haittaa jos hyökkäys parin "vaisumman" matsin jälkeen teksi taas maaleja, vaikka sellanen 8 kuulostaisi ihan hyvältä.

Pari taistelua on hävitty, mutta sota on vasta aluillaan. Boston on pärjännyt tällä kaudella vieraissa suhteessa paremmin kuin kotona, uskon (pakkohan se) että sama meininki jatkuu Montrealissa. Nallet on vihaisia ja ärjyvät!!!
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Nipistäkää mua, että tiedän tämän olevan totta!

Carey Price 65 torjuntaa kahdessa ottelussa, ollut hyvin toimineen puolustuksen viimeinen lukko.

Edessä kaksi peliä kotona, ihme on jos tästä ei mennä jatkoon, niin kova luotto on joukkueeseen.

Vielä kun Plekanec saisi avattua pistetilinsä, niin olisi saatu kärki hyökkääjillä ”pää auki”. Näillä mennään, ei muuta.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Thomas on luettu kyllä tosi hyvin montrealin päässä. Matalia kuteja ja ripareihin kiinni ja niitä tulee koko ajan. Thomas ei ole saanut ohjattua kiekkoa yllättäviin kulmiin yhtään eikä varsinkaan haltuunsa niitä. Pakistolla varmaan melko tuskaa yrittää pelata noin paljon ulos antavan maalivahdin edessä. Price taas toimii päin vastoin paljon haltuun ottoja ja hallittuja ohjauksia. Kentällä mennään aika tasan eikä Montreal ole paljoakaan hätkähtänyt Bostonin kovan taklauspelin alla, jossa mun mielestä on edellä.

Rask maaliin ehdottomasti. Toivottavasti saavat myös charan häkkiin. Mikähän miestä vaivaa itse en usko syötettyä tarinaa.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
2-0 johto ja kun edes toinen kotiotteluista päättyy Habsin voittoon niin eiköhän se ole siinä. Toivottavasti joukkue ei kuvittele vielä yhtikäs mitään, vaan jatkaa samoja otteita, niin eiköhän tuo tavoite täyty.

Mitään erikoista spekuloitavaa ei löydy, joten on vain todettava, että edelleen luotto joukkueeseen on kova ja vain taivas on tänä keväänä rajana. Toisaalta mitään järkevää syytähän ei 2-0 johdossa uskon horjumiseen voikkaan olla.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jacques Martinin Canadiens on antanut kahden kauden aikana vahvoja viitteitä siitä, että on enemmän pudotuspelijoukkue kuin pitkässä runkosarjassa hyvin menestyvä jengi. Eihän tuo tietysti kovin suuri ihme ole, kun ottaa huomioon Martinin jääkiekkokatsomuksen ja -systeemin. Joka tapauksessa itse olen valmis kestämään paskat otteet syksyisissä runkosarjakamppailuissa, jos otteet keväisin ovat tämän kaltaisia.

Suurin ero joukkueiden välillä on kaikkien tiedossa: Carey Price on tällä hetkellä voittava maalivahti, kun taas Tim Thomas ei kykene varastamaan voittoja joukkueelleen. Canadiens on tehnyt aikaiset johtomaalit molemmissa otteluissa, mikä tietysti on helpottanut Habsin peliä ja sitä kautta koko joukkue puolustaa Pricen edessä paremmin. Joka tapauksessa ero on siinä, että Price torjuu kiekot kulmiin, Thomas sylkee ne loistaville maalintekopaikoille.

Blokattuja vetoja Canadiensilla on mututuntumalla kolminkertainen määrä Bruinsiin verrattuna ja se on aika iso ero tällaisessa tilanteessa. Selvästi näkee, että jokainen pelaaja on valmis ottamaan vaikka munille kiekot, kunhan ne eivät maalille asti mene. Aivan loistavaa uhrautumista, jota on ilo katsella.

Canadiensin hyökkäys ei vakuuta, mutta niin kauan kun tekee enemmän maaleja kuin vastustaja, ihan sama.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Hyvin samanlaisia kommentteja täällä Bruins-leiristä kuin viime vuonna itse Capitalsista ja Habseista joutui lausumaan. Puolustusmuuri, oma joukkue ei kykene reagoimaan, ajaa itsensä kulmiin, tonnilla blokkauksia, Habs tekee vastahyökkäyksistä maalit, tulikuuma veska. Siltä se myös viime matsissa näytti, paljon on sitä, että nimenomaan taktisesti Martin rulettaa paperilla rajallisella materiaalillaan. Saapa nähdä ehtiikö Bruins vielä reagoida ja saada lisää vaihtoehtoja pelitapaansa. Pitää pilkkoa eikä puskea.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Siltä se myös viime matsissa näytti, paljon on sitä, että nimenomaan taktisesti Martin rulettaa paperilla rajallisella materiaalillaan.

Tähän asti kyllä, mielenkiintoista nähdä kuinka Julien reagoi tilanteeseen. Eihän Canadiensin peli kaunista ole, jos pitää hyökkäävästä jääkiekosta, mutta rajallisella materiaalilla pitää pelata juuri näin. Puolustavan pelityylin ihannoijana nämä kaksi ottelua ovat olleet lähes orgastinen kokemus, Habs puolustaa suikkasmaisesti muna pystyssä ja takana tulikuuma maalivahti torjuu kaiken mahdollisen ja mahdottoman.

Reilun tunnin päästä sitten alkaa tähän mennessä kauden tärkein ottelu. Voitto tästä ja eiköhän jokainen voi myöntää, ettei Bruins tule tästä enää nousemaan. Toisaalta vierasjoukkueen voittaessa paineista huomattava osa siirtyy Habs-leiriin. Miten Canadiens kykenee käsittelemään mahdollisen tappion tai edes sen, jos vierailijat onnistuvat tekemään ottelun avausmaalin?

Saattaapi olla, että ottelussa tulee olemaan hieman meteliä, Montrealissa on varmasti odotettu sankareita takaisin kotiin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei ollut sitten Habs valmis millään tavoin kolmanteen peliin ja Bruins otti elintärkeän voiton. Jos on ollut Price maaginen kahdessa ekassa pelissä, niin tänään hän lahjoitti voiton Bruinsille. Yksi helposti päästetty, yksi lahjoitettu maali. Kolmannessa erässä Habs sai kirin päälle, mutta Thomas hoiti hommansa paremmin kuin Price, tällä kertaa.

Näinhän tämä meni viime keväänäkin. Hyviä voittoja seurasi romahtaminen. Toivottavasti ylihuomenna joukkue on valmis kotiyleisön eteen. Jos Bruins nousee 2-2 tilanteeseen, niin vievät todennäköisesti sarjan, vaikka historia ei sitä tuekaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Aluksi näytti siltä, että Bruins takoo taas seitsemän maalia Canadiens-reppuun, mutta loppujen lopuksi tuo ottelun loppupuoli osoitti kyllä sen, että Habs taistelee seuraavassa ottelussa ihan tasapäisesti voitosta. Toki tappio oli ihan ansaittu, mutta loppua kohti kotijoukkue selvästi paransi. Bruins pelasi lähes täydellisen vierasottelun, ainoa miinus siitä, että päästi Canadiensin vielä peliin mukaan, kun 3-0 -tilanteessa oli mahdollista sitoa säkki ihan kunnolla.

Pricelta ensimmäinen huono ottelu näissä pudotuspeleissä, itse asiassa ensimmäinen huono ottelu pitkään aikaan. Toinen maali oli inhottava pomppu ja Carey vain yksinkertaisesti kadotti kiekon näköpiiristään, mutta kolmas maali oli anteeksiantamaton moka. Onneksi tällä kaudella Pricella ei ole ollut tapana luhistua huonon ottelun takia, vaan sellaisen jälkeen on palannut entistä ehompi Carey Price. Kyllä mies viime yönäkin otti tärkeitä torjuntoja, valitettavasti mieleen jäi päällimmäisenä se kolmas maali.

Kolmas erä oli kokonaisuudessaan kotijoukkueen paras erä, vähiin jäi Bruinsin tilanteet siinä. Thomas seisoi päällään ja poimi lähes kaiken. Toki viimeistelyssäkin on parantamisen varaa, ei voida olettaa, että siniviivalta tehtäisiin Tim Thomasin taakse maaleja. Gionta on kerran tässä sarjassa siinä onnistunut (ei läheltäkään siniviivaa), mutta ei kannata uskoa, että joka ottelussa saadaan lauottua kaukaa maali. Tosin on mainittava se, että mielestäni Canadiens teki kaksi aika helpohkoa maalia. Ei runkosarjassa loistanut Thomas tuollaisia päästänyt.

Seuraavassa ottelussa ei voida liiaksi korostaa avausmaalin merkitystä, niin tylsää kuin se onkin. Tässä sarjassa on jokaisessa ottelussa avausmaalin tekijä alkanut pelaamaan vittumaista jääkiekkoa, joka kantaa usein hedelmää. Toivottavasti Habs katkaisee vierasvoittojen sarjan ja ottaa ensimmäisen kotivoiton tähän pariin, 3-1 -tilanne on huomattavasti mukavampi kuin 2-2, uskokaa tai älkää.
 
Viimeksi muokattu:

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tilanne siis 2-1, eli seuraavasta voitto ja homma alkaa olemaan paketissa. Jos kaveri tulee tasoihin, niin silloin ei saa polvet alkaa tutista, vaan jatkettava samaa peliä millä ensimmäiset voitot on otettu. Tietysti näin jälkeenpäin on helppo huudella, mutta tämä ottelu tuntuikin ennakkoon erittäin hankalalta. Paluu fanaattisen kotiyleisön eteen ja takana kahden hivenen yllättävän vierasvoiton jälkeen "turvallinen" 2-0 johto. Tuo asetelma voi olla henkisesti yllättävän vaikea ja, kun lisätään sekin, että edelleen se vastustaja on ennakkoon vahvempi, niin eipä tuo tappio hirmuinen jysäri ollut. Täytyy kuitenkin muistaa, että harva näitä sarjoja suoraan 4-0 vie ja edelleen johdetaan, joten ei oteta turhia huolia.

Yön pelistä vielä sen verran, että Pricen lisäksi täytyy hivenen pohtia noita Spacekin otteita. Kaveri luki peliä kerran jos toistekin täysin väärin ja ajoi itsensä ulos. Vieläpä miehen kankea liike tähän päälle ja muutamat ylimääräiset sydämmen tykytykset oli taattu. Niin ja kyllähän Spacek pääsi vastustajan maaleja lähietäisyydeltä katsomaan, joten ei hyvä.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Näköjään sitä oltiin vähän liiankin tyytyväisiä tuohon 2-0 johtoon ottelusarjassa, eikä Habs pystynyt antamaan parastaan kuin vasta ottelun loppupuoliskolla. Lähellä oli että olisi päästy vielä lopussa tasoihin, mutta kaikki kunnia Bruinsille voitosta, se oli tänään selvästi parempi joukkue. No, ei tässä mitään hätää ole. Seuraavaan peliin kunnon valmistautuminen ja kova draivi päälle heti alussa, niin nallekarhut ei pysy vauhdissa.

Tuossa jo (Di?)saster (nimimerkin vaihto?) pääsikin jo "kehumaan" Spacekin jäätäviä ottelta. Ehkä seuraavaan matsiin voisi laittaa Weberin pakin paikalle ja Jaron nauttimaan poppareista. Pricelle sattui paha moka ja oli muutenkin hieman epävarma, mutta toisaalta otti myös hienoja koppeja ja piti joukkueen mukana pelissä loppuun asti. Toisaalta se 3-0 maali siihen paikkaan oli anteeksiantamaton moka.

Kuten Grainger sanoi, 3-1 ottelujohto olisi paljon parempi kuin 2-2. Seuraavan ottelun voittaja tulee voittamaan koko sarjan.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tuossa jo (Di?)saster (nimimerkin vaihto?) pääsikin jo "kehumaan" Spacekin jäätäviä ottelta. Ehkä seuraavaan matsiin voisi laittaa Weberin pakin paikalle ja Jaron nauttimaan poppareista. Pricelle sattui paha moka ja oli muutenkin hieman epävarma, mutta toisaalta otti myös hienoja koppeja ja piti joukkueen mukana pelissä loppuun asti. Toisaalta se 3-0 maali siihen paikkaan oli anteeksiantamaton moka.

Kuten Grainger sanoi, 3-1 ottelujohto olisi paljon parempi kuin 2-2. Seuraavan ottelun voittaja tulee voittamaan koko sarjan.

Ei ole nimimerkki muuttunut, vaan siis eri henkilöitä ollaan. Ei vaan ole "semikaimaa" pitkään aikaan näkynyt.

Tuo Weberin laittaminen Spacekin tilalle oli jo pelin aikana myös meikäläisen mielessä. Tuskin Weber ainakaan huonompaan suoritukseen yltäisi.

Täytyy olla eri mieltä tosta jatkosta. Jos siirrytään 3-1 johtoon, niin kivinen on kaverin tie jatkoon. Mielestäni se on liian kivinen, eli seuraavasta voitto ja jatkossa ollaan. Jos taas Boston vie seuraavan ja tasoittaa 2-2, niin etu siirtyy heille, mutta silti kaikki on auki. En näe syytä miksi Montreal ei voisi viedä siitä seuraavaa peliä Bostonin kotona. Turhaahan spekulointi vielä on, mutta hyvältä tämä näyttää ja ajatustakaan en ole uhrannut kesän tapahtumille tai mahdolliselle tippumiselle. Habs menee tästä jatkoon.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Täytyy olla eri mieltä tosta jatkosta. Jos siirrytään 3-1 johtoon, niin kivinen on kaverin tie jatkoon. Mielestäni se on liian kivinen, eli seuraavasta voitto ja jatkossa ollaan. Jos taas Boston vie seuraavan ja tasoittaa 2-2, niin etu siirtyy heille, mutta silti kaikki on auki. En näe syytä miksi Montreal ei voisi viedä siitä seuraavaa peliä Bostonin kotona. Turhaahan spekulointi vielä on, mutta hyvältä tämä näyttää ja ajatustakaan en ole uhrannut kesän tapahtumille tai mahdolliselle tippumiselle. Habs menee tästä jatkoon.
Samaa mieltä. Enhän minä sitä niin kirjaimellisesti tarkoittanut. Lähinnä vain sitä, että seuraavan matsin voittaja saa valtavan momentumin päälle, mitä todennäköisesti riittää aina sarjan voittoon asti. Kumpi sen sitten voittaakin, niin oikeasti mitä vain voi tapahtua. Kämmäsihän Bruins viime vuonnakin 3-0 johdon sarjan Flyersia vastaan.

Ei ole nimimerkki muuttunut, vaan siis eri henkilöitä ollaan. Ei vaan ole "semikaimaa" pitkään aikaan näkynyt.
Ai, sori. Jotenkin laskin vain 1+1, mutta näköjään pieleen meni. Nimimerkkisi oli minulle vieras, ja toisaalta Disasteria ei pahemmin ole näkynyt. Avautui myös tovi sitten, että foorumin Habs-fanaatikoista löytyy Mathieu ja M@thieu, joten näitä semikaimoja on enemmänkin. Ja nyt kun kerran tuli puheeksi, niin missä hitossa M@thieu oikein luuraa?
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ai, sori. Jotenkin laskin vain 1+1, mutta näköjään pieleen meni. Nimimerkkisi oli minulle vieras, ja toisaalta Disasteria ei pahemmin ole näkynyt. Avautui myös tovi sitten, että foorumin Habs-fanaatikoista löytyy Mathieu ja M@thieu, joten näitä semikaimoja on enemmänkin. Ja nyt kun kerran tuli puheeksi, niin missä hitossa M@thieu oikein luuraa?

Joo oon vasta nyt kirjotellut ensimmäisiä kertoja änäriketjuihin, joten varmasti siksi vieras nimimerkki. Aikaisemmin olen kyllä lueskellut ketjuja, mutta en kommentoinut.

On muuten tuskaisen pitkä aika seuraavaan koitokseen..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
On muuten tuskaisen pitkä aika seuraavaan koitokseen..

On, erityisesti tappio alla tuntuu, että aika matelee. Voittojen jälkeen oli huomattavasti levollisempi olo odotella seuraavaa kohtaamista, mutta nyt tuntuu kyllä koko ajan erittäin pelokkaalta olo.

Pitää silti jaksaa uskoa, että Canadiens jatkaa siitä mihin viime yönä jäi. Erityisesti se kolmas erä oli täysin kotijoukkueen näytöstä, ensimmäinen erä taas surkeinta peliä aikoihin. Toivottavasti Habs tulee valmiina seuraavaan kohtaamiseen, nopea avausmaali vierasottelujen tapaan ja tilanne on herkullinen. Melkein uskaltaisin tässä vaiheessa väittää, että tässä sarjassa avausmaalin tekijä tulee voittamaan jokaisen ottelun, sen verran hyvin molemmat pelaavat johtoasemassa.
 

M@thieu

Jäsen
Ja nyt kun kerran tuli puheeksi, niin missä hitossa M@thieu oikein luuraa?

Täällähän minä. Kirjoittelu on jostain syystä vain jäänyt viime aikoina, en oikein itsekään tiedä miksi. Joukkueen otteita on kyllä tullut edelleen seurattua aktiivisesti. Ja ehkäpä sitä jossain vaiheessa taas innostuu rustailemaan enemmän.

Huomiseen peliin pitää sitten saada alusta asti sama intensiteetti, kuin sarjan kahdessa avausottelussa. Ja avausmaalin merkitys on tosiaan valtava, kuten Grainger yläpuolella totesi. Viime kevääseen verrattuna Habs oli viime ottelussa täysin uudessa paikassa noustuaan jopa suosikin asemaan sarjassa johtamalla voitoin 2-0, ja ehkä siitä syystä peliin tultiin vähän löysemmällä otteella. Vuosi sittenhän Canadiens ei johtanut ottelusarjaa sen ollessa kesken muulloin kuin Capitals-sarjan ensimmäisen ottelun jälkeen, eli tilanne oli sikäli tälle porukalle uusi.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
En nyt kyllä olisi kovin huolissaan tuosta game 3:sta..kuten muutkin ovat toitottanee, 2-0 tilanne: luullaan että kolmas voitto tulee puolivaloilla ja kotiyleisön tuella. Pelihän oli jo 3-0, mutta sitten herättiin ja melko lähelle päästiinkin.

Minun mielestä ottelun maaleista ainostaan Krejcin maali oli "oikea" maali. Muut enemmän tai vähemmän lipsahduksia, bostonin kolmas maali etunenässä, onneksi Carey ei tuosta sen kummemmin hätkähtänyt.. Kaikki tietysti lasketaan ja siitä kaikki kunnia Bostonille, he tekivät kaksi enemmän ja ansaitsivat sitä myöten voittonsa.

Samalla pelillä vaan kuin kolmas eräkin(ja kaksi ensimmäistä peliä) niin hyvä tulee, vielä täytyy odottaa reilut 28tuntia ja sitten huhhuh, ollaan tilanteessa 3-1.:)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Ihmeellistä uhoa Habs-faneilta ottaen huomioon, että kumpikin joukkue on esittänyt todella keskinkertaista jääkiekkoa ja kummankin joukkueen mahdollisuudet kannuun pyörivät nähdyillä otteilla jossain lottovoiton todennäköisyyden luokassa.

Grainger arveli osuvasti, että ensimmäisen maalin tehnyt joukkue voittaa tulevat ottelut ja se johtuu lähinnä siitä, että kumpikaan joukkue ei pysty aloitteelliseen peliin. Mitä nyt olen muita sarjoja seurannut, niin tänä keväänä kinkereissä on sellaisiakin joukkueita mukana, jotka pystyvät.

Maalivahtien hörpyt kun jätetään edellisestä ottelusta laskematta, Bruins voitti yksi nolla. Eli todella vakuuttava se Habsin kolmas erä. Kyllä nyt on syytä alkaa valmistella paraatia.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
kummankin joukkueen mahdollisuudet kannuun pyörivät nähdyillä otteilla jossain lottovoiton todennäköisyyden luokassa.

Yllättyneet nostaa kädet ylös. Kyllähän tämä ottelusarja ei ole pudottanut kummankaan Stanley Cup -osakkeita vaan realisti tiesi jo ennen ensimmäistäkään ottelua, ettei kumpikaan näistä tule pelaamaan kannusta. Eikä tule vielä moneen vuoteen. Habs käytti viime keväänä sen näille kahdelle suodun ihmeen ja paineli uskomattoman pitkälle, ei se nyt ihan heti ole toistumassa.

Kuten jo aiemmin totesin, keskimääräistä mukavampi se on voittaa kuin hävitä, joten kyllähän yksi sarja olisi kiva voittaa. Vaikka sitten Bruinsia vastaan, kerran se ei larzzonin mukaan ole mahdollista muita vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös