Bluesin tuleva valmentaja

  • 3 932
  • 35

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vaihtoehtoja:

-Kapanen jatkaa (tuskin)

-Tamminen (uhkuu valmennus haluja)

-Eloranta

-Mälkiä

-Ulkolainen(Ruutulta voisi odottaa)
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Olen Diegon kanssa samoilla linjoilla.

Eloranta mennee Sveitsiin,Kapanen ei jatka, Tammista en ainakaan minä halua,sama koskee Mälkiää.Joten toivon että ennustukseni menee oikein...
 

Bandana

Jäsen
Tuomi takaisin! :D

Pidän ihan mahdollisena että Kapanen jatkaa, ja toivon niin.

Muista vaihtoehtoja olisi JYPistä lähtevä Saarinen, Pelicansista lähtevä Eloranta, Mälkiä ja Räsänen...?

Eikös Nikillä ja Allulla ole jo jatkosopimukset?
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tässä kolme vaihtoehtoa lisää:

- Saarinen (JYP) kuuluu omiin suosikkeihini

- Tihonov (Vapaalla...??? muistaakseni sai kenkää Langnausta, oli jo viime vuonna tulossa Bluesin peräsimeen)

- Jari Kurri (toivottavasti ei. hyvä pelaajana mutta valmentajana ????? )
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vittu ei mitään Saarista tänne, en haluu mitään kahva-jengiä Bluesista. Jos Kapanen ei jatka niin Tihonov on kyllä selkeesti paras vaihtoehto, sillä on sopivan fyysinen pelityyli.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kapasen jatkaminen olisi ihan hyvä asia, mutta jos ei Kapanen hilaa joukkuettaan tällä kaudella pudotuspeleihin, saa Kapasen valmentajan taidot ainakin minun silmissäni kolauksen. Mutta tällä hetkellä uskon täysin, että Hannes Bluesin pleijareihin hoitaa.

Tihonov olisi näistä muista ehdokkaista ehdottomasti paras. Siinä voisi olla sellainen valmentaja joka voisi saada jopa Bluesin pelaamaan omalla tasollaan koko pitkän ja raskaan kauden.

Mutta näitäkin asiota on sitten parempi katsella kauden päätyttyä....
 

hoffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tulisikohan Bluesiin tosiian joku valmentaja jolla on arvostusta sekä meriittejä maailmalla?:confused:

Taitaapi kuitenkin olla joku B-luokan, muualta poispotkittu kaveri....

Niin ja jatkuvuus voisi olla kiva asia valmentajassa, esim. kaksi kautta peräsimessä.

Tihonov, Jortikka olis ainakin tän fanin mieleen....
 

Cooley

Jäsen
Räsänen Bluesiin, ja kaikki ovat tyytyväisiä! :D

Niin no, tiedä sitten espoolaisista...
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Eikös Piri Eloranta ole sanonut, että Suomessa hänellä ei ole muita vaihtoehtoja, kuin Pelicans ? Jokainen voi toki sanansa syödä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Olen maininnut tämän jo aikaisemmin liittyen Bluesin ensi kauden valmennukseen. Todennäköinen Bluesin ensi kauden valmentaja tekee vielä töitä toisessa liigajoukkueessa. Lähteenä pidän faneja, jotka ovat myös Niki Anderssonin tuttuja.
 

vsop

Jäsen
Saarinen yksi vaihtoehto saattaa hyvinkin olla Bluesin uusi valmentaja. Saarisen mukana saattaa seurata toinen parivaljakosta Chlubna/Ton, korrrostan (Petäjä: korrrostan) saattaa seurata. Toinen vaihtoehto saattaa olla Saarisella Luulaja ja mukana saattaa seurata samaisesta parivaljakosta toinen, korrrostan edelleenkin saattaa. Eli tämä on aivan täyttä spekulointia ja eikä perustu mihinkään tosiasioihin, ainoastaan nimimerkin ajatuksiin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Saarisesta olen minäkin jotain kuullut, mutta en kyllä puhuisi mistään varmoista lähteistä. Kuitenkin, jos Saarinen se ensi kauden valmentaja olisi, olisin todella tyytyväinen valintaan. Mies on osoittanut olevansa kelpo valmentaja liigassa, ja mahdollisesti tullee tekemään "Aravirrat" vielä tulevaisuudessa. Eli maajoukkueen peräsimeen. Mikäpä siinä siis olisi nauttiessa tulevan päävalmentajan näytöistä jo ensi kaudella... :)

En usko, että Ton enää Espooseen tulee, sen verran karvas taisi kokemus viime kerralla olla. Chlubna taasen olisi tännekkin erittäin tervetullut, mutta mutta, jäitä tässä on taas parempi pistää hattuun. Ehkä näihin on syytä palata vasta tämän kauden jälkeen. Tällä hetkellä ensi kaudella ei ole mitään arvoa, vaan kaikki panokset on pistettävä tämän kevään kunnialla hoitamiseen. Ja se tarkoittaa vähintään play-off -paikkaa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Saarinen

Itse kuulin tänään kohtuullisen varmalta taholta, että Saarisen soppari on jo melkein valmis. Tiettyjä mm. pelaajapoliittisia kysymyksiä on kuitenkin auki, joten nimi ei ole vielä paperissa.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Saarinen?

Anteeksi, mutta puhutteko te nyt Mika Saarisesta?

Toivottavasti huhu ei pidä paikkaansa. Ei sillä että minulla mitään erityisiä sympatioita Bluesia kohtaan olisi. En kuitenkaan ehdottomasti myöskään toivo espoolaisporukalle mitään huonoa tulevaisuutta.

Mika Saarinen ei tule pärjäämään Espoon starojen kanssa. Hän ei ole tehnyt JYP:ssä yhtään mitään, mihin esim. Timo Tuomi ei pystyisi. Ei ole yhtään osoitusta siitä että hänestä olisi tullut 'kelpo liigavalmentaja'.

JYP:n peli on ollut yhtä ylä- ja alamäkeä Saarisen aikana. Hän ei kykene pitämään JYP:n tasoista porukkaa hyppysissään kokonaista kautta. Ote herpaantuu jossain vaiheessa uuden vuoden jälkeen. Kuinka hän pystyisi tekemään sen Espoossa.

Saarinen ei ole kummoinen peluuttaja. Ei, pojat ei. Mika on miellyttävä persoona, ja varmasti mies paikallaan esim. maajoukkueen valmentajatiimissä. Varmasti kerrassaan loistava kakkosvalmentaja. Liigavalmentajan saappaat ovat vain hänelle liian suuret.

Kaikkea hyvä tämänkin jupakan kaikille osapuolille toivottaen...
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Eikös nyt vihdoin ja viimein voitaisi Bluessiin hankkia valmentaja jolla on kiistatonta menestystä aiemmilta vuosilta. On alkanut usko mennä näihin "toivotaan toivotaan" valmentaja hankintoihin.
 

vsop

Jäsen
Nyt täytyy myöntää, että nimimerkki "Lapanen" kirjoitti Saarisen saavutuksista ehkä parhaiten, mitä olen lukenut. Kaikki oli naulan kantaa.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jos Nega-Mika Saarinen saapuu valmentamaan Bluesia, valmistan teitä rakkaat espolaiset seuraavaan kauteen:

Blues pelaa mitä parhaimmin läpi koko syksyn ja media julistaa Bluesin viimeinkin nousseen "pikkuveljen" asemasta suurseuraksi. Vielä ennen maajoukkuetaukoa tammikuussa Blues on sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä kolmantena majailevan Tapparan kanssa.

Mutta maajoukkuetauon jälkeen Blues häviää jäljellä olevista 18 ottelusta 16 ja pelaa kaksi tasan ja tippuu täten yhdeksänneksi toiseksi viimeisellä kierroksella. Viimeisenä play-offeihin pääsee maalieronsa turvin koko kauden piste per peli tahdilla pelannut JYP.

Mika Saarisen johtamilla retkillä eväät syödään aina ennen matkan puoliväliä
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Olen kuullut/lukenut Pirin haluavan jatkaa ensisijaisesti suomessa tyttärensä takia (11v). Jostain luin myös pirin saaneen tarjouksen 2 sm-liiga seuralta. Veikkaisinpa, että yksi seuroista on Blues.

Joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä kuinka piri pärjää jonkin toisen joukkueen peräsimessä.

Eikö teille Espoossa kelpaa muuten J. Tamminen? Espookin varmasti kelpaisi J. Tammiselle toisin kuin Pori tai Jyväskylä. :)

Veikkaisin, että ensi kaudella päästään joka tapauksessa lukemaan taas ilta-sanomista Hannun Kapasta palstaa.
 

Big mama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ny Rangers,Kärpät ja Mestis-joukkueet
Jälleen näyttää siltä, että " pieni piiri pyörii ja...." eli unohtakaa jo Räsäset ja Mälkiät. Katse Mestikseen tai A-nuorten valmentajiin!
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Jos vaikka saatais Vladimir "maailman paras valmentaja" Jursinov tänne, taitaa vaan olla sellasta unten näköä täällä päässä...:D
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tihonov tai Westerlund kelpaavat mainiosti, muut on vähän niin ja näin...Eloranta ja Saarinen ovat käyttäneet niin tylsää pelityyliä että ei kiitos, Jortikka on turkulaisten ikoni eli ei kiitos sinnekkin.

Tihonov ja Westerlund tykkäävät fyysisestä pelityylistä joten tänne vaan.
 

Rob Van Dam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotoisessa SM-liigassa HIFK
Vähän matkan päässä V
Olen kuullut todella luotettavasta lähteestä (en kuitenkaan voi sitä kertoa) että Hantta Virta olisi Bluesin ensi kauden ykkösvalmentaja. Uskokaa tai älkää mutta kesällä kuulette.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Jos nyt meinaa Saarisen tuoda Jyskylästä tänne, niin vain ja ainoastaan sillä ehdolla että ottaa mukaansa Petr Tonin.

Ja sen jälkeen Saariselle marraskuussa kenkää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös