Bluesin pelaajien joulutodistukset

  • 2 203
  • 8

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
No niin, tätä tekevät muutkin ja tämähän on kivaa joten laitetaan tänne jotain arvostelua. Nykyrosterista Ylönen, Flod, Flinck, Uusivirta ja Lehtonen jäivät tästä pois.

1 Jere Myllyniemi 7½

Nuoruuden piikkiin mennee vielä, mutta välillä Jerelle menee mielestäni maaleja suhtkoht helposti. Torjuntatyyli on edelleen epävarman näköistä. Olisi mielenkiintoista nähdä miten mies nyt pärjäisi jos pelaisi 3-4 peliä peräkkäin.

39 Mika Oksa 7+

Hyvän pelin jälkeen tulee usein huono peli. Ei omaa sitä jotain "maagista" mitä voittavan joukkueen ykkösveskarilta vaaditaan, ainakaan vielä.

4 Janne Jalasvaara 7-

Parantanut otteitaan kauden edetessä. Uskaltaa jo ottaa enemmän vastuuta myös pelinrakenteluun. Myöskin tyhmät jäähyt ja hasardit omassa päässä ovat selkeästi vähentyneet.

6 Tommi Pelkonen 6+

Salamoissa tällä hetkellä. Pelaa perusvarmaa peliä, hieman liiankin perusvarmaa peliä. Oli viime kaudella Jalasvaaraa edellä, nyt osat ovat vaihtuneet. Toki Jalasvaara on saanut myös Pelkosta enemmän vastuuta.

21 Tero Määttä 8+

Kirkkaasti Bluesin +/- tilaston ykkönen. Ottanut enemmän kiekollista roolia ja odotuksiin nähden mielestäni alkukauden Bluesin puolustuksen ykkönen.

22 Rami Alanko 7

Vaisun alun jälkeen myös Rambo on osoittanut heräämisen merkkejä. Ei kuitenkaan vielä ole läheskään viime kauden tasolla.

24 Mika Niskanen 5½

Ykköspakin roolia tälle herralle soviteltiin mutta toisin on käynyt. Ei juurikaan tehoja ottaen huomioon yv-vastuun ja välillä täysin heittopussina omassa päässä. Pelaa itseään ulos tilanteista ja tämän seurauksena joutuu ottamaan jäähyjä. Alkukauden pahin pettymys.

32 Kari Haakana 7-

Loukkantumisten runtelema alkukausi ei Kaspaltakaan sujunut hyvin. Väläytyksiä "vanhasta" Kassusta oli hetkittäin. Josko joulutauon aikana saisi vammat hoidettua alta pois?

42 Arto Laatikainen 8

Tehnyt pakille hyvän maalimäärän (5), mutta muuten peli ei ole ollut ihan yhtä mallikasta kuin viime kaudella. Tällä hetkellä kuitenkin kiekollisena Bluesin parhaimmistoa.

44 Mika Lehtinen 7½

Perusvarmaa työtä. Ongelmana se että on jotenkin tasapaksu. Tuo tosin materiaaliin kaivattua leveyttä.

9 Landon Wilson 7½

Tsemppaa, raivaa tilaa ja tekee paljon näkymätöntä työtä. Silti 0,5 tehopistettä/ottelu on auttamatta liian vähän. Viime peleissä turhautuminen näkynyt täysin hölmöinä käytösrangaistuksina.

10 Donald MacLean 8+

Saisi vielä paremman arvosanan jos ensimmäiset kymmenen ottelua jätettäisiin pois. Löytänyt hyvän vireen. Ailahtelee vieläkin, muttei läheskään yhtä paljon kuin alussa. Potentiaalia parantaa vielä.

11 Krystofer Kolanos 8

Tekee hyvin pisteitä mutta hakkaa flegmaattisuudessa jopa Calounin, mikä ei ole helppoa. Olisi liigan vaarallisimpia hyökkääjiä jos saisi samanlaisen boostin kuin MacLean alkukauden jälkeen.

12 Joni Töykkälä 7+

Monikäyttöinen pelaaja, tulevaisuuden liigajyrä. Tarvitsee lisää voimaa ja malttia peliinsä.

13 Markku Hurme 8

Loukkaantumisen jälken mahtava paluu. Mahdollistaa kolmen hyvän ketjun rakentamisen ja tuo hyvän lisän av-pelaamiseen. Pisteitä lienee turha odottaa samaan tahtiin mutta sentteriosastolle hyvä lisä.

16 Olli Ahonen 8-

Taantunut hyvä alkukauden jälkeen. Muodostaa kuitenkin Kohnin kanssa toimivan tutkaparin joka hyvällä laiturilla maustettuna voisi olla todella tehokas ketju.

17 Ladislav Kohn 9+

Alkukauden selkeästi paras pelaaja. Tekee kaikkea, maaleja, työtä, syöttöjä, taklauksia. Vielä kun typerät kakkoset saataisiin pois niin homma näyttäisi todella hyvältä.

19 Antti Pihlström 8½

Syksyn positiivisin yllättäjä. Vähentänyt turhaa poukkouilua ja keskittynyt työntekoon. Tuonut liikkeellään todella hyvää sykettä ja toivoisikin että mies saisi loppukaudesta vielä enemmän peliaikaa.

20 Miika Elomo 5

Kausi paketissa, eikä tästä paljoa käteen jäänyt. Yksi tappelu Jani Honkasen kanssa, that’s it. Kiitos ja näkemiin.

23 Jarkko A Immonen 6½

Armeija on hieman haitannut mutta lisänäyttöjä kaivataan. Kiekollisena kyllä taitava mutta se jokin puuttuu. Hänellekin soisi jossain vaiheessa kunnon näytönpaikan.

28 Lauri Tukonen 7½

Todella röyhkeitä nousuja ja hyviä esityksiä. Maalintekotaitoja pitäisi saada parannettua. Menossa kohti 15 tehopisteen kautta mitä voidaan pitää 18-vuotiaalle ihan hyvänä suorituksena.

49 Teemu Elomo 6-

Tehoja pakko saada lisää. Ehti löytää ”uuden kevään” Hurmeen rinnalta ja toivoa sopii että vire jatkuu tauon jälkeen. Silti hyökkäyspään suurin pettymys alkukaudesta.

78 Kari Kalto 7+

Ei loukkaantumisen jälkeen ehtinyt kovin montaa peliä pelata mutta tulee vielä, se on varmaa.

82 Matti Näätänen 6

Näätäseltäkin jotain muuta kuin yritystä pitäisi tulla. Miehen esitys on yleensä aika ponneton ja edelleen voiman puute on silmiinpistävää. Potentiaalia on mutta miten se saataisiin hyödynnettyä?

85 Niko Nieminen 6

Loukkaantumiset eivät tällä kaudella ole Nikoa vaivanneet mutta silti se kauan odotettu läpilyönti puuttuu edelleen. Välillä väläyttelee, välillä ei saa mitään aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Aika samoilla linjoilla olen. Ehkä eniten olisin muuttanut Ahosen arvosanaa, itse olisin antanut 8+.

Muuten jos heittelisin arvosanoja, niin lähinnä vain plussan verran sinne tai tänne.
 

Bandana

Jäsen
Maalivahdit

Jere Myllyniemi 8-

- Hyviä pelejä pelannut, mutta vieläkin liian epävarma. Helppoja maaleja mennyt liikaa. Kehittyy kuitenkin koko ajan.

Mika Oksa 8-

- Myös Miku on pelannut erittäin hyviä pelejä, mutta myös erittäin huonoja pelejä. Tasaisuus puuttuu. Silti selkeä ykkösveskari.

Puolustajat

Janne Jalasvaara 6

- Surkea alkukausi mutta talven saapuessa on parantanut otteitaan. Alkukaudesta oli puolustuksen heikoin lenkki, mutta nyt saanut varmuutta otteisiinsa ja virheet vähentyneet.

Tommi Pelkonen 6

- Silloin kun on päässyt pelaamaan niin ollut ihan ok. Aika samantyyppinen pelaaja kuin Jalasvaara, paitsi hitusen parempi. Turhaan laitettiin Salamoihin - kyllä Bluesinkin pelaavaan kokoonpanoon pitäisi mahtua.

Tero Määttä 8+

- Eteenpäin on menty. Tero on pelannut erittäin hyvän alkukauden ja on yksi positiivisimmista yllättäjistä. Hyvä kaukalon molemmissa päissä ja avaukset parantuneet. Ei ihme että kaverilla on joukkueen paras +/-

Rami Alanko 7+

- Rambo ei oo ollut sillä tasolla mitä odotettiin. Edelleen pelaa suurella sydämellä joukkueen eteen, mutta siitä hommasta puuttuu se jokin. Toivottavasti saadaan kevätkaudelle mukaan se Rambo joka taisteli polvi paskana TPS:ää vastaan viime keväänä.

Mika Niskanen 5½

- Suurin pettymys. Ei ole lähelläkään sitä tasoa millä kiekollisen liiderin pitäisi olla. Ei osaa rakentaa peliä. Omassa päässä aivan hukassa koska on fyysisesti heikko. Hasardi. Tää ei voi jatkua näin.

Kari Haakana 7+

- Kassu on Kassu, mutta parempaankin olisi mahdollisuuksia. Maalinedusta on pysynyt hyvin puhtaana ja taklauksiakin on nähty, mutta lisää odottaisin. Loukkaantumiset kiusanneet.

Arto Laatikainen 7½

- Pari viime kautta olivat loistavia mutta nyt on Lada ollut vähän pimennossa. Toki edelleen joukkueen parhaimmistoa kiekollisena, mutta ei ole viime kauden tasolla. Potentiaalia parempaan on.

Mika Lehtinen 7½

- Joutunut pelaamaan Niskasen parina. Parempi kuin on annettu ymmärtää. Hoitaa hyvin roolinsa, eikä tee hirveästi virheitä. Ihan hyvä ollut kiekon kanssa ja eiköhän kevään ratkaisupeleissä - jos niitä tulee - ole tärkeä kortti.

Hyökkääjät

Landon Wilson 7½

- Ensimmäiset pelit menivät hyvin mutta sitten tehot ovat kadonneet. Taistelee hyvin mutta turhautunut viime aikoina ottamaan käytösrangaistuksia. Ei ole edes onnistunut rankkareissa enää. Ei voi nyt flopiksi sanoa mutta pettynyt olen Wilsoniin.

Donald MacLean 8

- Runkosarjan alku oli kyllä aika hirveä MacLeanille kun joutui pelaamaan Hantan alaisuudessa. Tehoja ei tullut ja joutui vilttiin ties kuinka monta kertaa. Jatkoajassa jaksettiin uskoa Donaldin tulemiseen - ja kyllä kannatti. Hyvä kiekon kanssa ja mainio viimeistelijä. Kauden highlightina hattutemppu Jokereita & Tim Thomasia vastaan. Tärkeä lenkki keväällä.

Krystofer Kolanos 7½

- Pistekeskiarvo erittäin kova mutta silti vain 7½. Surkea asenne. Tässähän tulee jo Piidör Sarnoua ikävä. Taitava kiekollisena mutta surffailu pilaa. Toivottavasti pakkaa kamansa.

Joni Töykkälä 7

- Väläytellyt pari kertaa, etenkin Hurmeen paluun jälkeen. Potentiaalia on ja varmasti Jonista tuleekin tulevaisuudessa hyvä liigapelaaja. Vielä ei ole kuitenkaan valmis. Voimaa pitäisi saada lisää.

Markku Hurme 8½

- Loistava paluu vaikean loukkaantumisen jälkeen. Kuka olisi uskonut viime kauden jälkeen että Make tulee tuollaiset tehot tekemään heti ensimmäisissä peleissään? Erittäin hyvää peliä. Sopii loistavasti kolmoskentän keskelle.

Olli Ahonen 8-

- Alkukaudesta Ahonen oli liekeissä ja teki Kohnin kanssa varmaan kaikki Bluesin maalit. Nyt tahti vähän hyytynyt mutta kyllä se Ahonen kelpaa kakkossentteriksi kun ei parempaakaan ole tarvilla.

Ladislav Kohn 9+

- Bluesin paras pelaaja. Taitoa, voimaa, asennetta ja nopeutta. Viime keväästä asti ollut aivan huikea. Tästä pelaajasta on pidettävä kiinni. Tyhmät jäähyt pois niin on täydellinen.

Antti Pihlström 8+

- Pillu on ollut loistava roolissaan. Loistavaa luistelua, karvausta ja taklauksia. Esimerkillinen neloskentän pelaaja. Päässyt myös iskemään pari maalia. Mielelläni näkisin Pihlströmin Espoossa vielä pitkään.

Miika Elomo 5

- Harjoitusottelut lupasivat hyvää mutta wanha kunnon Miika se siellä taas oli kun runkosarja alkoi. Ei onnistunut roolissaan. Tehoton. Ei kiinnostanut. Ainoa hyökkääjä joka jäi ilman tehopisteitä. Heikoin lenkki. Hyvästi.

Jarkko A Immonen 6+

- Peliaikaa ei ole tietyistä syistä johtuen tullut hirveästi joten ei kunnon näyttöpaikkaakaan ole saanut. Voimaa puuttuu edelleen mutta taitoa on erittäin paljon. Läpimurto jää ensi kauteen. Tulevaisuuden ykköskakkossentteri liigassa.

Lauri Tukonen 7½

- Jos ei muilla nuorilla hyökkääjillä ole vielä fysiikka kunnossa niin Lakella on. Loistavaa 1vs1 pelaamista. Lisää peliaikaa vaan.

Teemu Elomo 6+

- Ei mennyt tämänkään Elomon syyskausi nappiin. Työmoraali on sentään kohdallaan mutta tehot puuttuvat. Hurmeen palattua syttyi ainakin hetkeksi. Toivottavasti TElomo onnistuu keväällä. Kyllä se pystyy paljon parempaan.

Kari Kalto 7+

- Kärsinyt loukkaantumisista eikä ole päässyt näyttämään parastaan. Pelipaikka löytynee loppukauden ajan kolmoskentästä, minne Gary sopii loistavasti. Toivottavasti pysyy nyt terveenä.

Matti Näätänen 6-

- Välillä näytti jo paremmalta mutta fakta on se ettei Näätäsellä ole mitään rahkeita kolmeen ensimmäiseen ketjuun - ei edes neloseen jos suurin osa on terveenä. Kädet löytyy mutta mitä hyötyä niistä on kun menettää kiekon voiman puutteen vuoksi.

Niko Nieminen 6+

- Aika näkymätön ollut tällä kaudella. Kyllä kaikki osa-alueet on ihan hyvällä mallilla mutta homma ei vaan toimi. Potentiaalia on, mutta kyllä nyt alkaa jo vähän näyttämään siltä ettei läpimurtoa tule. Tämä on jo Niemisen viides kausi. Jotain olisi tapahduttava - ja pian.

Toimitusjohtaja

Christian Ruuttu 4

- Christian-poika ei pääse luokalta. Hän kiusaa jatkuvasti muita eikä anna työrauhaa. Christian ei keskity tehtäviinsä, vaan puuttuu jatkuvasti muiden tekemisiin. Onko kotona kakki hyvin? Terveisin, Christianin opettaja
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Aika samalla linjalla Niken kanssa paitsi että antaisin Niskaselle korkeintaan 5-...Aivan järkyttävä hazardmachine, vetää vertoja jopa legendaariselle Niclas Hedbergille.
 

January

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Sasha


Joni Töykkälä 7

- Väläytellyt pari kertaa, etenkin Hurmeen paluun jälkeen. Potentiaalia on ja varmasti Jonista tuleekin tulevaisuudessa hyvä liigapelaaja. Vielä ei ole kuitenkaan valmis. Voimaa pitäisi saada lisää.

Markku Hurme 8½

- Loistava paluu vaikean loukkaantumisen jälkeen. Kuka olisi uskonut viime kauden jälkeen että Make tulee tuollaiset tehot tekemään heti ensimmäisissä peleissään? Erittäin hyvää peliä. Sopii loistavasti kolmoskentän keskelle.

Olli Ahonen 8-

- Alkukaudesta Ahonen oli liekeissä ja teki Kohnin kanssa varmaan kaikki Bluesin maalit. Nyt tahti vähän hyytynyt mutta kyllä se Ahonen kelpaa kakkossentteriksi kun ei parempaakaan ole tarvilla.

Ladislav Kohn 9+

- Bluesin paras pelaaja. Taitoa, voimaa, asennetta ja nopeutta. Viime keväästä asti ollut aivan huikea. Tästä pelaajasta on pidettävä kiinni. Tyhmät jäähyt pois niin on täydellinen.

Miika Elomo 5

- Harjoitusottelut lupasivat hyvää mutta wanha kunnon Miika se siellä taas oli kun runkosarja alkoi. Ei onnistunut roolissaan. Tehoton. Ei kiinnostanut. Ainoa hyökkääjä joka jäi ilman tehopisteitä. Heikoin lenkki. Hyvästi.

Lauri Tukonen 7½

- Jos ei muilla nuorilla hyökkääjillä ole vielä fysiikka kunnossa niin Lakella on. Loistavaa 1vs1 pelaamista. Lisää peliaikaa vaan.


Toimitusjohtaja

Christian Ruuttu 4

- Christian-poika ei pääse luokalta. Hän kiusaa jatkuvasti muita eikä anna työrauhaa. Christian ei keskity tehtäviinsä, vaan puuttuu jatkuvasti muiden tekemisiin. Onko kotona kakki hyvin? Terveisin, Christianin opettaja


Edellä mainitut arvostelut menivät muita paremmin nappiin, ja varsinkin Kohnin osalta allekirjoitan täysin Sashan arvostelun. Puhumattakaan tietysti "rakkaasta" tj:stämme.. hänhän on aina niin charmantti.. pilaamaan joukkueen peliä!
 

Jerry_Only

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Hyvinkään ahmat
Viestin lähetti Nikke
No niin, tätä tekevät muutkin ja tämähän on kivaa joten laitetaan tänne jotain arvostelua. Nykyrosterista Ylönen, Flod, Flinck, Uusivirta ja Lehtonen jäivät tästä pois.


32 Kari Haakana 7-

Loukkantumisten runtelema alkukausi ei Kaspaltakaan sujunut hyvin. Väläytyksiä "vanhasta" Kassusta oli hetkittäin. Josko joulutauon aikana saisi vammat hoidettua alta pois?

Aikalailla samaa mieltä mutta laskisin kyllä Kassun arvosanaa 6½ sillä potentiaalia on niin paljon parempaan, pelkät loukkaantumiset eivät kaverin esityksien laimeutta selitä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvää settiä jätkät, mä allekirjoitan 99% noista arvioista. Sekä Niken, että Sashan - ei niin kovasti eroavista - näkemyksistä.

Toki pienen muutoksen näin rehtiyden ja TMFC:n nimissä tekisin lyömällä Tero "Tero I/Tertsinaattori/Espoon kanuuna" Määtälle yhdeksäisellä alkavan arvosanan. Tällaista peruspakkia on hirmu vaikea toki arvottaa muihin nähden ja kiitettävän arvosanan antaminen voi tuntua hankalalta kun tehojakaan ei liikaa ole (vaikka luontaisena maalintekijänä on jo ensimmäisen kauden lukuisista maaleistaan tehnytkin), mutta kyllähän Tertsi nuo peruspakin hommat hoitaa nykyisin niin maan penteleen hyvin, että tässä tulos:


Tero Määttä, nro. 21: 9-


Huikeaa peliä.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
En kyllä kauden alussa olisi uskonut että näin tulen joskus sanomaan mutta syyskauden paras puolustaja on ollut Tero Määttä.

Kertooko se sitten Määtän tasosta vai puolustuksen yleisestä tasosta? Nyt on hieno tilanne tällä kaudella, ei ole yhtään huonoa janivirtasmaista huonoa puolustajaa vaan kaikki ovat tasaisia suorittajia - Määtän löydettyä suoritusvarmuuden.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Höpöhöpö, Jani Virtanenkin oli itse varmuus Mika Niskaseen verrattuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös