Blues-Tappara Ti 18.1.2005

  • 14 178
  • 120

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Erittäin tärkeä ottelu kummallekin joukkueelle. Tammikuisiksi runkosarjaotteluiksi harvinaisen mielenkiintoisia otteluita nähdään tänään peräti kaksi.


Bluesin ykkösketjulla on ainakin paperilla kaikki edellytykset nousta yhdeksi liigan parhaista. Ribeirolla menee luonnollisesti vähintään muutama matsi täyteen pelikuntoon ja -rytmiin päästäkseen, mutta viimeistään kun näin käy, tuollaisella yhdistelmällä luulisi verkon heiluvan.

Saa myös nähdä, mikä on Mika Lehdon panos pelatessaan viimeistä kertaa selkeänä ykkösvahtina yli puolitoista kautta kestäneen ylhäisen yksinvaltiasasemansa (joka muuten alkoi ja ainakin väliaikaisesti loppuu juuri Bluesia vastaan) jälkeen.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noniin, 50€ pistetty Bluesille kertoimella 1.95 (PAF).

Toivottavasti slogani "Blues pettää aina" olisi kerrankin väärässä.

Paperilla ei pitäisi olla mitään ongelmia mutta näinhän se on ollut aikaisemminkin, nyt Ruuttu on saanut kenkää ja joukkueessa *pitäisi* olla parempi fiilis joten tuloskin pitäisi olla parempi, luulenpa että Laddykin syttyy kun saa kunnon pelimiehen rinnalleen.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
En usko tapparan piristyvän näin nopeasti että pisteet tulisivat, espoon täytyisi olla tosi huono ja kyllähän sekin yleensä on kun ei pelaa peliä loppuun asti. Tapparan esiintyy tyyliin "hidas, mutta kankea" kuten höyry Häyrinen käytti kuvausta entisajan pakista Jari Grönstrandista.
Arvailu aikaisemmista otteista: Espoo tulee höyryn lailla eka erässä, jos siihen tulee vaikka 2-0 niin Tappara on kuollut.

Joten näillä tunnelmilla odottamaan josko tulisi iloinen yllätys Tampereelle mikäli kiekot pistetään paikoista maaliin.
 
Viestin lähetti jarppi
Silloin Tapparalla on mahkut voittaa 1-0.

Pelaako Nieminen vai tekeekö Blues omiin?

Tänään tiistaina kyseessä on kolmen pisteen ottelu. Matsin jälkeen Blues on joko kahdeksan tai kahden pisteen päässä. Ihanan jännää!

Käytännössähän tällä pelillä ei ole juurikaan merkitystä, sillä joukkueethan kohtaavat joka tapauksessa pleijareitten ensimmäisellä kierroksella - eikös tämä pykälä ole jo SM-liigan sääntöihinkin lisätty?

Tapparan vitjat näyttävät ihan hyviltä, vaikka itse olisin ehkä vaihtanut Alasen ja Koskenkorvan paikkoja. Toivottavasti valmentajanvaihdos sekä pelaajarintaman tapahtumat (Vertala, Raycroft sekä ???) antavat Tapparalle sen lisäboostin, jolla pisteet yleensä hankalasta Espoosta lähtevät mukaan.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Nännimäinen
Tänään tiistaina kyseessä on kolmen pisteen ottelu. Matsin jälkeen Blues on joko kahdeksan tai kahden pisteen päässä. Ihanan jännää!

Kolme pistettähän jaetaan joka ottelussa ja jos käytetään kielikuvaa, voidaan siis sanoa, että tämä on kuuden pisteen ottelu. Jos käy siis niin, että Tappara voittaa jatkiksella tai rankkareilla, on joukkueiden välinen ero kuusi pistettä, mutta jos Blues voittaa jatkiksella tai rankkareilla, on ero neljä pistettä. Eli viestini tarkoitus oli osoittaa, että tilanne ei ole niin mustavalkoinen, että joukkueiden välinen ero olisi tämän pelin jälkeen joko kaksi tai kahdeksan pistettä.

Nyt laitan korkin kiinni, hommaan itselleni tekemistä (/ elämän) ja lähden meneen tästä ketjusta jauhamasta skeidaa.
 
Viestin lähetti BitterX
Kolme pistettähän jaetaan joka ottelussa ja jos käytetään kielikuvaa, voidaan siis sanoa, että tämä on kuuden pisteen ottelu.

Ihanks tosi?

Nuo jatkoaika- ynnä muut hömpötykset unohdin kokonaan, mutta eivätkös ne muutenkin ole sellaisia ry-hommia?
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Eeyore
Otteluennakon "viimeisimmät ottelut, Tappara" kohta vaikuttaa aika heikolta. Ottelujen lopputulokset ovat oikein, mutta mistä ihmeestä nuo maalit erittäin kohdat on tempastu? Ovatko ne edes niitä? Esim. Tappara-Pelicans 0-2 (0-0, 0-0, 0-1) ja HPK-Tappara 4-1 (2-0, 2-1, 0-0) vaikuttavat olevan jostain muusta todellisuudesta.

Jos niitä ei viitsitä laittaa oikein/ketään ei kiinnosta, niin ehkä olisi sitten parempi olla laittamatta.

Vanha. Tohon on muistaakseni vastattu useasti kysymyksiä modeille ja tekijöille -ketjussa. Viitsimisestä ei ole niinkään kyse. Vai etsäviitsisitsä?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aika viikareita saatte siellä katsella.

"Pää- ja linjatuomarit

Teemu Salminen, Päätuomari
Antti Aarvala, Linjatuomari
Veikko Viikari, Linjatuomari"

Varsinkin Ribeiro saattaa olla ihmeissään suomalaisesta / salmismaisesta tuomarointilinjasta. Vaikka kuinka kaverit kertoisivat esimerkkejä, ei se auta kun linja muuttuu kautta pelin.
Itsekin olisin harkinnut paikalle tuloa jos Raycroft olisi pelannut.

Tsemppiä, pankaahan kaikki peliin.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
35.53 Tappara Sami Venäläinen Kyynärpäätaklaus 2min
38.38 Tappara Teemu Nurmi Korkea maila 2min
38.38 Tappara Teemu Nurmi Korkea maila 2min
38.53 Tappara Timo Vertala Koukkaaminen 2min

Ylivoimaa muutama minuutti erän loppuun ja silti tappiolla kolmanteen erään.

Onneksi tämä kausi on kohta bluesin osalta lopullisesti taputeltu.
 

Bandana

Jäsen
Jaahas. Taas kerran mentiin ryssimään tärkeä peli. Huoh, taas kerran katkaistiin vastustajan tappioputki. Ollaan muuten hävitty joka kerta kun Mika Niskanen on tehnyt maalin. Ero viivaan kasvoi nyt sitten kuuteen pisteeseen kun JYP saa täydet pisteet Pelicansilta.

Tuskin Blues saa enää tässä viimeisten seitsemän minuutin aikana mitään aikaan. Tappara taas tuttuun tyyliin kahvaa ja sumputtaa sen verran tehokkaasti ettei päästä edes maalintekosektorille.

Miten Ribeiro pelasi? Miksi me ollaan näin syvällä? Milloin King jää kotiin?

edit:

58.03 Donald MacLean 2-2 (Mika Lehtinen, Ladislav Kohn) ,IM

\o/

Voittaa tämä kyllä pitäisi. JA-tappiolla ero JYPiin kasvaa kaksi pistettä, ero Tapparaan yksi piste.
 
Viimeksi muokattu:

bluesfan4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
58.03
Donald MacLean 2-2 (Mika Lehtinen, Ladislav Kohn) ,IM

Kyllä näin se homma toimii, ei pidä luovuttaa liian aikasin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Jahans. Turhaakin, turhemmat rankkarit. Tässä Bluesilla on kyllä etu. Jatkoajalla oli Tapparan hetket jolloin ottelu olisi pitänyt kääntää. Hyvä aloitus uudelle valmentajalle kuitenkin, tärkeästä pelistä yksi piste.
edit.
Tullihan sieltä toinenkin piste. Tärkeä piste, mutta vaikea näitä rl-voittoja on arvostaan. Olisi luullut rankkareiden menneen hivenen erilailla, varsinkin kun katsoo ketkä on vetämässä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Sasha
Marko Mäkinen onnistui rankkarista. Mike Ribeiro mokasi rankkarista.

Repesin.

Marko Mäkinen teki sm-liigan sivujen mukaan yv-maalin rankkarista. Sai siis vetää tyhjään maaliin ;)? Nyt ymmärrän miten sai maalin aikaiseksi.

Edit: tv muutettu yv:ksi
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noniin, se oli Bluesin kausi sitten siinä. Vastassa liigan tämän hetken paskin jengi ja ryssitään tämäkin vielä kotihallissa, tämä joukkue ei ansaitse paikkaa pleijareissa.

Rautakallio ja Laukkanen molemmat vittuun ja todella nopeasti, Laukkasesta on nopeasti tulossa yhtä kuutamolla oleva pakkien peluuttaja kuin Allan Measurerista aikoinaan. Kaksi parasta puolstavaa pakkia Haakana ja Alanko samassa parissa, 4 avuttominta oman pään pelaajaa Niskanen, Laatikainen, Pelkonen ja Jalasvaara samoissa pareissa, täysin uskomatonta penailua.

Pelissä ei MITÄÄN systeemiä, ei siis mitään. Teemu Elomo saa jatkuvasti toimia kiekon ylöstuojana vaikka joka vitun kerta yrittää joko sitä samaa vanhaa kikkaa joka toimii noin joka viides kerta tai sitten lämäriä summittaisesti maalin taakse jonka veska poimii helposti.

Pirtein ketju oli jälleen Pihlströmin ja Tukosen ketju mutta he saivat peliaikaa noin kaksi vaihtoa yhteensä kahdessa ekassa erässä, vasta vikassa erässä saivat lisää vastuuta.

Pakeilla ei MITÄÄN vastuuta, Niskanen ja Jalasvaara sai jälleen ryssiä niin paljon kuin halusi ja jätkät heitettiin jatkuvasti takas kentälle pelaamaan.

Ei tuollaisella peluutuksella ansaita pleijaripaikkaa, nyt viimeistään pitäisi vittu valmennuksenkin tajuta jo tämä.

Tuomari oli kaikkien aikojen paskin tuomari mitä olen Länkkärillä nähnyt, ensimmäisessä erässä Tappara sai tehdä aivan mitä halusi ilman jäähyjä kun taas Bluesille vihellettiin kaikki, kaikkein räikeimpänä Kohnin jäähy jossa Tapparan pelaaja heittin tyylipuhtaalla painiotteella jäähän ja Kohni sai jäähyn mailasta kiinni pitämisestiä - aivan uskomaton tunari, en uskoisi että Pajusesta voi vielä tuomari huonontua mutta tämä Salminen oli aivan täysi katastrofi.

Tapparan Saarismainen pelityyli kiekottoman miehen estämisineen ja mailasta kiinnipitämisineen meni täysin läpi kaksi ekaa erää, erätauolla saadun ripityksen jälkeen Salminenkin tajusi tarkkailla Tapparan peliä ja sitten alkoi pilli soida näidenkin virheiden osalta. Harmi vaan että tämä alkoi kaksi erää liian myöhään.

Kyllä mahtaa Ribeiroa ja muita NHL-tähtiä ihmetyttää kun joidenkin mielestä maailman toiseksi parhaassa liigassa on ammattilaispelaajat ja amatöörituomarit ja vielä surkeat sellaiset.

Riberoista sen verran että mies on kuin Kandalainen Caloun, käsiä enemmän kuin Bluesin muilla pelaajilla yhteensä (ei mikään saavutus) ja asenne samanlainen. Ylivoimaa 2min putkeen vaikka Kohn ja muut menivät vaihtoon ja omalla alueella ei hirveesti viihtynyt. Tätä odotettiinkin.

Eipä siinä muuta, se on hyvää yötä Blues. Olisi huutava vääryys jos noin paskalla pelillä pääsisi pleijareihin, tämän kauden surkein vastustaja, tärkein peli ja asenne tuollainen. Ei toimi.

Toivon henk.koht. että Jyp menee plejareihin Bluesin sijasta, ehkä se avaisi vähän silmiä jossain.
 

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Itse ajattelin pelissä, että olisihan kiva sitä Ribeiroa testata rankkareissa, kun se joskus ottelussa nätisti peippaskin. Mutta
paljonko änärissä harjotetaan rankkareita? Niin.

Joka tapauksessa kamala ottelu kummaltakin. Onko niiden pisteiden jakaminen nyt aivan välttämätöntä?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Dolgorsuren
Itse ajattelin pelissä, että olisihan kiva sitä Ribeiroa testata rankkareissa, kun se joskus ottelussa nätisti peippaskin. Mutta
paljonko änärissä harjotetaan rankkareita? Niin.


Aivan käsittämätön veto valmennukselta iskeä puoli vuotta pelaamatta ollut sälli vetämään rankkareita kun reservissä olisi ollut Macleanin tasoinen rangaistuslaukoja.

Salminen oli luokattoman linjaton, jäähyissä ei tuntunut olevan mitään logiikkaa. Siitä kuitenkin propsit, ettei antanut Haakanalle jäähyä Janne Ojasen jäätyä kitumaan jään pintaan puhtaasta osumasta.


Kuten tuossa Daespoo mainitsi, oli Bluesin pelin silmiinpistävin heikkous pelisysteemin surkeus. Tai sen puute, miten sen nyt näkee. Kai sitä Rocky on jotain yrittänyt sinne vääntää, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu - valmennus nimittäin. Erityismiinus Bluesista on pakko antaa Marvin "Markku" Hurmeelle, joka pääsi kolmesti yrittämään ns. tuhannen taalan paikasta, jokaisella kerralla päin maalivahtia. Hyvä Markku, meidän Markku!
 

Teukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Daespoo
Noniin, se oli Bluesin kausi sitten siinä. Vastassa liigan tämän hetken paskin jengi ja ryssitään tämäkin vielä kotihallissa, tämä joukkue ei ansaitse paikkaa pleijareissa.

Rautakallio ja Laukkanen molemmat vittuun ja todella nopeasti, Laukkasesta on nopeasti tulossa yhtä kuutamolla oleva pakkien peluuttaja kuin Allan Measurerista aikoinaan. Kaksi parasta puolstavaa pakkia Haakana ja Alanko samassa parissa, 4 avuttominta oman pään pelaajaa Niskanen, Laatikainen, Pelkonen ja Jalasvaara samoissa pareissa, täysin uskomatonta penailua.

Pelissä ei MITÄÄN systeemiä, ei siis mitään. Teemu Elomo saa jatkuvasti toimia kiekon ylöstuojana vaikka joka vitun kerta yrittää joko sitä samaa vanhaa kikkaa joka toimii noin joka viides kerta tai sitten lämäriä summittaisesti maalin taakse jonka veska poimii helposti.

Pirtein ketju oli jälleen Pihlströmin ja Tukosen ketju mutta he saivat peliaikaa noin kaksi vaihtoa yhteensä kahdessa ekassa erässä, vasta vikassa erässä saivat lisää vastuuta.

Pakeilla ei MITÄÄN vastuuta, Niskanen ja Jalasvaara sai jälleen ryssiä niin paljon kuin halusi ja jätkät heitettiin jatkuvasti takas kentälle pelaamaan.

Ei tuollaisella peluutuksella ansaita pleijaripaikkaa, nyt viimeistään pitäisi vittu valmennuksenkin tajuta jo tämä.

Tuomari oli kaikkien aikojen paskin tuomari mitä olen Länkkärillä nähnyt, ensimmäisessä erässä Tappara sai tehdä aivan mitä halusi ilman jäähyjä kun taas Bluesille vihellettiin kaikki, kaikkein räikeimpänä Kohnin jäähy jossa Tapparan pelaaja heittin tyylipuhtaalla painiotteella jäähän ja Kohni sai jäähyn mailasta kiinni pitämisestiä - aivan uskomaton tunari, en uskoisi että Pajusesta voi vielä tuomari huonontua mutta tämä Salminen oli aivan täysi katastrofi.

Tapparan Saarismainen pelityyli kiekottoman miehen estämisineen ja mailasta kiinnipitämisineen meni täysin läpi kaksi ekaa erää, erätauolla saadun ripityksen jälkeen Salminenkin tajusi tarkkailla Tapparan peliä ja sitten alkoi pilli soida näidenkin virheiden osalta. Harmi vaan että tämä alkoi kaksi erää liian myöhään.

Kyllä mahtaa Ribeiroa ja muita NHL-tähtiä ihmetyttää kun joidenkin mielestä maailman toiseksi parhaassa liigassa on ammattilaispelaajat ja amatöörituomarit ja vielä surkeat sellaiset.

Riberoista sen verran että mies on kuin Kandalainen Caloun, käsiä enemmän kuin Bluesin muilla pelaajilla yhteensä (ei mikään saavutus) ja asenne samanlainen. Ylivoimaa 2min putkeen vaikka Kohn ja muut menivät vaihtoon ja omalla alueella ei hirveesti viihtynyt. Tätä odotettiinkin.

Eipä siinä muuta, se on hyvää yötä Blues. Olisi huutava vääryys jos noin paskalla pelillä pääsisi pleijareihin, tämän kauden surkein vastustaja, tärkein peli ja asenne tuollainen. Ei toimi.

Toivon henk.koht. että Jyp menee plejareihin Bluesin sijasta, ehkä se avaisi vähän silmiä jossain.

Haaahaaaa :) Tulihan se sieltä...
 

molari

Jäsen
Jep, ei tosta ottelusta paljon voi kommentoida, taas ryssittiin voitto. Hurme & Co on varmaan olleet viikon pilkillä ilman hanskoja, EI VOI kädet jäätyä muuten noin paljon, helvetti.

Ribeiro oli kyllä uskomaton veijari, tuliko mukaan vaan liian myöhään, lisävoimia pitää saada, jos jotain vielä yritetään.

Joku kehui Tukosta, nuoret kaverit, Tukonen etunenässä on jotenkin hyytynyt, hössötetään kyllä, mutta maalin tekiminen tai edes maalipaikoille pääseminen on lähes ylivoimaista.

Immonen ja Ahonen jätti pelin kesken, toivottavasti perjantaiksi saadaan jannuja tarpeeksi jäälle ja ottakaa se Flinck sinne takaisin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Täytyy sanoa, että melkein pisteitä enemmän lämmittää Daespoon 50€:n panos.

Saarisen Mikolla oli varmasti paineita tästä pelistä ja on varmasti erittäin tyytyväinen kahteen pisteeseen. Nyt Tapparalla on vastassa Jyp ja Pelicans. Näistä kahdesta pelistä 6 pistettä kotiin ja päivä paistaa taas hetkellisesti kirkkaammin. Tämän jälkeen vastassa on kaksi liigan tämän hetken kovinta joukkuetta, Ilves ja Hpk. Kolme pistettä kahdesta pelistä voisi olla Tapparalle hyvä suoritus.

Mielenkiinnolla odotan kuulumisia paikan päältä, että pystyikö Tappara edes hetkellisesti pelaamaan vapautuneemmin.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti punaiset_lasit
Marko Mäkinen teki sm-liigan sivujen mukaan yv-maalin rankkarista. Sai siis vetää tyhjään maaliin ;)? Nyt ymmärrän miten sai maalin aikaiseksi.

Niin. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin Mäkinen on kyllä erinomainen rankkarinvetäjä. Harhautuksia löytyy tasan kaksi, mutta Mäkisen ulottuvuuden takia niiden ottaminen on vaikeaa maalivahdille, vaikka pysyisikin syvällä maalissaan. Lisäksi Mäkinen ei tunnu jäätyvän, vaikka kiekko nousisikin esim. pystyyn huonolla jäällä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti TBK
Mielenkiinnolla odotan kuulumisia paikan päältä, että pystyikö Tappara edes hetkellisesti pelaamaan vapautuneemmin.

En ole aiempia pelejä tietysti nähnyt, mutta omasta mielestäni Tappara pelasi tilanteeseensa nähden erinomaisesti. Maalinteko joukkueelle tuntuu olevan myrkkyä edelleen, eikä joukkue saanut kahteen otteseen pelatusta kahden miehen yli 1,5 minuutin ylivoimasta huolimatta kiekkoa maaliin.

Alivoima ja muutenkin puolustuspeli oli Tapparalla erittäin ärhäkkää ja Bluesin hyökkääjille selkeästi todella tehokas peli-ilon tappaja.


En millään jaksa uskoa, että Tappara tuolla kokoonpanollaan säälipleijareita pidemmälle menee, mutta kyllä se varmasti Nega-Mikan aikoihin nähden on parannus. Ja hei, aina paremmin se on kuin meillä!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Niin no. Ihmettelen vain, mikä saa illasta toiseen minutkin vaivautumaan hallille. Tämä oli taas yksi niistä illoista, jolloin olisi pitänyt jäädä kotiin.

Bluesin peli on aika uskomattoman väkisintahkoamista. Yritystä riittää näennäisesti, mutta ei se riitä, jos joku painaa tuolla takaraivossa ja mikään ei tunnu onnistuvan. Pihlström on uskomaton poikkeus joukkueessa. Jaksaa painaa ja ajaa ja yrittää ottaa vastuuta ja muutenkin pelaa paljon paremmalla itseluottamuksella kuin kukaan muu, pienellä varauksella tähän itseluottamukseen mukaan Immonen.

Ribeirosta on turha sanoa vielä mitään. Tuli mieleen eräs Peter Sarno tuosta muutaman vuoden takaa. Vaikuttaa kuitenkin ihan pelimieheltä, kunhan saa vain hieman tuntumaa. Ja miksi ihmeessä todellakin mies ampui rankkarin. Pitkään pelaamatta, takana arviolta noin 26,5 minuuttia jääaikaa ja ratkaisupaikassa laukomaan, kun edellä mainittu McLeankin siellä oli reservissä. No yritys rankkarissa oli hyvä, lopullinen toteutus heikko.

Salmisesta taas sanoisin näin, että pinnat siitä, että ottaa tällaisessa pelissä roikkumisen pois. Toisaalta pinnoista osa pitää ottaa pois, koska linja ei kuitenkaan ollut ihan tasapuolinen. Ei tuolla yv-määrällä kuitenkaan voi tuomarin piikkiin tappiota laittaa. Itse tämä sössittiin. Mielestäni lauantain ottelun linja ei olisi tähän peliin sopinut ja mielestäni tämä linja palveli tätä "ottelua" (jos sitä siksi kehtaa kutsua) paremmin. Lauantaina taas Salmisen linjaa vastaava olisi sotkenut kohtuullisen siistiä ja vauhdikasta peliä turhaan.

Oli muuten kiva nähdä, että Tampereellakin osataan pelata kivaa kiekkoa. Harmi vain, että se nähtiin lauantaina.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti TBK

Mielenkiinnolla odotan kuulumisia paikan päältä, että pystyikö Tappara edes hetkellisesti pelaamaan vapautuneemmin.
Itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta siitä, mitä ei-vapautunut peli Tapparalta on, joten vertailupohjaa ei ole. Vastaan kuitenkin.

Ei se peli kamalan vapautunutta ollut. Kahdesta heikosta ehkä paremmin pelisysteemiä toteuttanut porukka. Kyttäsi vastahyökkäyksiä. Kahden miehen yv:llä pelaajat seisoo ja liikuttaa kiekkoa, mutta kukaan ei uskalla tehdä aloitetta. Oliokohan se Puistola, vasemmlla viivaa pelaava pakki, hän oli ainoa, joka uskalsi tilateissa edes yrittää laukomista. Sekin vasta muutaman sekunnin virittelyn jälkeen.

Jos joku tapparalainen pitää nostaa esiin, Teemu Laine erottui nopeutensa vuoksi edukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös