Blues-Lukko To 23.9.2004

  • 11 067
  • 110

#39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko; nyt ja aina!
Viestin lähetti Roku
kauden toisessa vieraspelissä selostajammekin oli tutussa vireessään. Jumalauta sitä puputusta, Riston huudosta päätellen Lukko voitti juuri Suomen mestaruuden...

Aivan!! Millastahan se huuto oikeasti olis, jos/kun Lukko sen mestaruuden veiski?!!? :)

Hyvä nousu todellaki poijjiilta tänään. Kieltämättä sitä tuli ekassa erässä ( 2-0 ) osittain jo heitettyä ns. hanskat tiskiin. Kuullosti sen verran tuskaselta se touhu...

Eipä tässä ihmeempiä. Huomenna jatketaan siitä, mihin tänää jäätiin. Ja eiköhän se Tähtinen ja kumpp. ala kans sieltä tulemaa ku maestro pääsee kunnolla vauhtiin!!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Jukan takahiukset
En tiedä mikä idea on tehdä tällaisia tuomari vaihtokauppoja, mutta Rönnmarkin linja oli aivan perseestä. Ensimmäisen erän elvistely vei kyllä maun lähes koko pelistä. Jäähyjä kasapäin molemmille. Toisessa erässä ja yleensäkin jatkossa ei sitten pelaajat uskaltaneet enää juurikaan ottaa kontaktia. Kiitokset sverige-pellelle!!

Sitten kaffelle vietiinkin jo Purontakanen, joka oli totaalinen floppi muutenkin tänään. En yleensä jaksa haukkua yksittäisiä pelaajia, mutta Puken peli oli todella hanurista tänään. Mikolle suosittelen pitkäaikaista pelikokemuksen hakemista Mestiksestä!

Ensin tuomarista. Kun tässä ketjussa nyt on puolin ja toisin taivasteltu tämän Pär Saukon vihellyksiä, niin vartokaas ensi viikkoon. Silloin saapuu itse sveitsinjuusto Danny Kurmann SM-liigaan.

Herra mun aikani tiesi.

Ja parempi huono suomalainen kuin huono ulkolainen, eikö niin? Tosin olenkin ollut jo pidemmän aikaa sitä mieltä että Suomessa on hyvät tuomarit eurooppalaisella mittapuulla.

Purontakasesta ja Lukon puolustajista sen verran vielä, että toisen ja kolmannen erän kuunneltuani kiinnitin huomiota siihen että monta kertaa Lukkolaisen purku omalla alueella meni naapurin pelaajalle. Purontakasen nimikin mainittiin näissä yhteyksissä, ja taisi Ristokin kolmannen erän loppupuolella jo hiukan kypsyä Purontakasen puuhasteluun.

Miten muuten Harikkala onnistui kauden avauksessaan?
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo näistä tuomareista sen verran, että vaikka meillä onkin Tom of Finland, ovikello ja kumppanit, niin näitä rönnmarkeja ja kurmanneja ei tosiaankaan voi paremmiksi kehua. Toivottavasti Raumalle ei kovin usein tällaisia pillipiipareita tule.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti yellow
Joo näistä tuomareista sen verran, että vaikka meillä onkin Tom of Finland, ovikello ja kumppanit, niin näitä rönnmarkeja ja kurmanneja ei tosiaankaan voi paremmiksi kehua. Toivottavasti Raumalle ei kovin usein tällaisia pillipiipareita tule.

Toivottavasti nimenomaan Raumalle tulee. Tänään hyvin aneeminen 3000 päinen espoolaisyleisö sai jo Rönnmarkin pasmat niin sekaisin että pilli soi koko ajan lukolle epäedullisesti. Mitähän raumalla 4500 päinen hullu huutajalauma tekisi? Lukkohan pelaisi 5-3 yv:tä 55 minuuttia.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Ei mitään.

No, ei se tuomari nyt niin huono ollut, eikä ne tuomiot nyt mitään ihan täysin höpöhöpö-tuomiota olleet. Turha murista kiekottoman miehen estämisistä jos kerran niistä annettuja jäähyjä sitten dissataan. Ok, huonoja tuomoita olivat se Hassu-Kassun ajelu, jossa Larouche kyykisteli mörrimöykkynä laidassa ja kypärä lensi päästä kuin Kossupullon korkki Juhannuspäivän aamuna, sekä se Lukon jäähy, jossa Bluesilainen heittäytyi kiekon eteen, eikä suinkaan kaatunut lukkolaisen avustuksella. Ensimmäisen olisi viheltänyt jokainen "aito Suomi-Be..dumari", (ja lätkinyt ties mitä henkilökohtaisia 10+12+39 kakkuja vielä päälle) ja jälkimmäinen hyvitettiin oitis Ahosen korkealla mailalla, vaikka se toki kyllä jonkun porilaisen naamassa kävikin. Kyllä siellä ekassa erässä ajeltiin puolin ja toisin ilman vihellyksiäkin. Ei se tuomarin vika ollut että homma lässähti toisessa erässä.

McLeanin haukuin pystyyn heti kättelyssä yhden vaihdon jälkeen. No ei mitään: ukko teki maalin ja lepsuili vaan entisestään: saldo 1+1. Oikeasti worst case scenario tuollainen. Äijä pelaa Wilsonin kanssa maailmanluokan minuutteja. En tiedä oliko Hantan peluutusta vai Wilsonin kurittomuutta, mutta ukko veteli sellaisia kolmen minsan vaihtoja vaan toisinaan. Ympäriltä vaihtui omat ja vieraat, mutta kultakypärä se vaan pyöri kentällä. Ja olo tuntuu mullakin yhtäkkiä vuotta nuoremmalta, kuin syksyllä -03. Toki se Wilson voi hyvänä kesäpäivänä vaikka kuljettaa sen kiekon maalin ja vaikka monta kertaa putkeen ja kädet on niin huikean pehmeät, mutta ei siinä ketjussa varsinaista playmakeria ole ollenkaan - oli laidalla sitten Kohn tai Kalto. Erottaisin tämän Amerikan kaksikon heti alkuunsa. McLeania voisi koittaa vaikka katsomossa.

TElomo tuntui olevan kaikkien porilaisten hampaissa, ja saikin sillä kalasteltua parit jäähyt. Muuten kakkonen oli pihalla tasakentällisin ja yv:llä. Kolmonen pelasi hyvin ja tasapainoisesti, kruununa niin tukosmainen maali kuin vain Tukosen maali voi olla. Tukonen tekee maaleja vain ja ainoastaan näin, ja hyvin tekeekin. Tähän yhdistettiin Näätäsen liukas luistelu ja Töykkälän hyvin voitetutu aloitukset ja uhrautuva puolustus, niin ihan hyvä setti oli kasassa. Vielä kun pakit pysyisivät tonteillaan, ettei tarttisi hyökkääjien jatkuvasti mennä niitä paikkailemaan. Nelonen oli nelonen, ja sai hankittua lopussa jäähyn Lukolle. Ihme, että tutut urvot tulivat ja sössivät senkin yv:n. Koittakaas pojat jaksaa vaan.

Rinnalle ja ohi tuntuu paskalta. Alkupuoliskon hyvää sykettä olisi pitänyt voida jatkaa läpi ottelun. Mielestäni siinä auttaisi kenttien tasaisempi peluutus läpi ottelun. Mutta paikoin peli oli kuitenkin kelvollista, joten ei tässä varsinaisesti syytä huoleen ole. Uskon, että se loksahtaa vielä.

Illan huikein vitsi oli kuitenkin yleisömäärä. Että 3116 oli päivän saldo sitten tänään. En ole koskaan nähnyt noin tyhjää katsomoa LA-areenalla. Laskin pettämättömällä tekniikalla, että pelkästään alakerran pitkillä sivuilla oli maksimissaan 600 katsojaa. Offsidessäkin oli jakkaroita vaikka jäälle heitettäväksi. Johonkin Saipa-matsiin voisi oikeasti koittaa, että tuleeko se jengi paikalle vai ei. Lipun hinnaksi 2€, ja katsotaan meneekö. Ei se paljon paskempaa bisnestä voi olla kuin tämäniltainen kulutusjuhla.

Huomenna pakkovoitto sitten. Eiköhän siellä Nurmiselle se 50 torjuntaa kelloteta, vaikka ekat kolme pongoa tuleekin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti yellow
Toivottavasti Raumalle ei kovin usein tällaisia pillipiipareita tule.

No nuo pillipiiparitkin(kotimaiset) vielä menettelee, mutta noita pilipiipareita(naapurit) ei oikein enää jaksaisi enempää.

Rokun mainitsemilla sveitsinjuustoilla taasen on pilliin jäänyt kuitenkin joku juustokokkare. On siinä ihmettelemistä kun välillä pilli soi ja välillä ei ja linjasta ei ole tietoakaan.

No se hyvä puoli näissä kolmessa pisteessä oli, että huomenna hallissa on kohtuullisesti porukkaa. Uskoisinkin, että Lukko vahvistaa vaan asemiaan kun yleisömäärää verrataan asukaslukuun, sillä sen verran vaisua on ollut muilla paikkakunnilla yleisömäärän suhteen. Eli tärkeät nämä pisteet oli juuri tuon yleisömäärän kannalta.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Makealta maistuu tämä voitto, ei voi muuta sanoa kun ensin ollaan tappiolla reilusti yli puolet pelistä ja sitten noustaan kolmannessa erässä voittoon. Larouchen ja Topon onnistumiset lämmittävät mieltä erityisesti, toivottavasti Steve pääsee nyt pelirytmistä entistä paremmin kiinni kun ensimmäiset tehopisteet on tehty tärkeään paikkaan. Topperi sensijaan on muutenkin pelannut hyvin nämä ensimmäiset ottelut ja hänelle jos jollekulle tuon voittomaalin suo. Jos äijät pysyvät terveinä niin saattaa hyvin olla, että tämä ketju Topo-Larouche-Koivisto tulee olemaan Lukon kantava voima tällä kaudella, viimeistään siinä vaiheessa kun työsulku päättyy ja Pirnes lähtee takaisin Amerikkaan.

Huomenna kuitenkin on taas päivä uusi ja tätäkään voittoa ei voida jäädä hehkuttamaan kovin pitkäksi aikaa. Jokainen piste on kuitenkin erittäin tärkeä, sillä tunkua tuonne kuuden sakkiin on tällä kaudella aivan riittämiin. Voiton tärkeyttä lisää vielä se, että se tuli Bluesista joka lähtökohtaisesti taistelee Lukon kanssa samoista sijoituksista.
 

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Tuomari oli aivan helvetistä,kuten on jo todettu.Kaikki tärkeä myös pelistä on kerrottu.Uusista hankinnoista etenkin Niskanen vaikuttaa olevan todella paska,vertaus Hedbergiin oli hyvä.Myöskään Ameriikan miehet eivät ole säväyttäneet millään tavalla.Virta näemmä soveltaa Bluesissa maajoukkueessa hyväksi näkemäänsä "näin pelaamme johtoasemassa" taktiikkaa,joka on johtanut jo kahteen 2 maalin johdon menetykseen 4pelissä.Hyvä Hantta
Vituttaa todella,miksi helvetissä sen kauden piti lähteä taas näin päin helvettiä käyntiin.Mutta hei!Enään 14 maalin tappiota ja viime kauden ennätys on rikottu!

Päivän paras uutinen oli se että Jaana on päässyt Venäjällä pukemaan jo kolmeen peliin!Hyvä Jan!Joukkueen 8sta pelistä olet päässyt surffaamaan jo kolmeen,voi mitä suurtekoja saatkaan varmaan aikaan venäjän maalla...


Samaa paskaa,Eri kausi
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ehkäpä monella tuntuu säännöt unohtuneen, kun kiekottoman miehen estämisjäähyt tuntuvat turhilta. Ei se mitään, ei tuota tiedä Mertarantakaan.
Ensimmäisen erän jälkeen oli sama fiilis kuin Kärpät-matsissa, että tästähän voi tulla vielä peli, muta samaa scheissea sitten kaksi seuraavaa erää.
Eipä ole oltu hyvällä jalalla liikkeellä kummankaan pelin kahdessa viimeisessä erässä.
Talonpolttajan jengit uskovat omaan tekemiseensä ja taitavat aika usein kääntää homman viimeisessä erässä.
Tälläistä ei meidän Hantan pojat osaa. Alku mennään hyvin, ehkä hankitaan johto ja lopussa sössitään koko homma.

Tukosen esitys oli hyvä ja enpä laittaisi pahakseni, jos saisi tänään paikan ylemissä ketjuissa. Lieneeko liian nopea American Pie miehen vierelle?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Mitä ihmettä Blues on tehnyt kesän aikana? Jalat riittää ensimmäiseen erään, sen jälkeen läskit eivät jaksa enää luistella. Ykkös- ja kakkosketju siis.

Tänään Tukonen rohkeasti ykkösketjuun Wilsonin ja MacLeanin kanssa jalkoja tuomaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tokan erän alku oli parasta Blues-kiekkoa tällä kaudella, vasta erän lopussa ja kolmannessa erässä alko meno hyytyä.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Ristiriitaisia tunteita herättää katsoa, kun kannattamasi joukkue on johtoasemassa, mutta kaikesta on koko ajan nähtävissä, että vain sattuma voi estää vierailijaa nousemasta rinnalle ja lopulta ohi.

Jää näytti pehmeän paskalta, laitojen vieressä oli niin paljon sohjoa, että pelkäsin Jukan huutojen aiheuttavan lumivyöryn. Mutta entäs sitten? Lukolla putki liikkui aivan eri malliin kuin sinipaidoilla, Bluesin takki tyhjeni sitä mukaa kun pelikellossa aika eteni.

Ykkösketjun yhteispelistä seuraavassa kattava analyysi: ".............?..............".
Ensin pari yv-maalia sokaisemaan kokonaisuuden vajaavuutta, mutta paljastuihan se todellinen luonne sieltä. Kohn liikkui suurimmaksi osaksi vailla järkevää tarkoitusperää, MacLean ei liikkunut ollenkaan ja Wilson teki lopulta johtopäätöksen, että yritänpä sitten mennä yksin läpi koko kentästä, kun ei kavereita löydy syöttöpaikoissa.

Hannu, mikä siinä on, että johtoasema tuottaa noin ylivoimaisen henkisen tuskan joukkueeseen? Senhän kyllä näki eilenkin, että 2-0 -johtoasema hiukan suoristaa selkiä ja nostattaa leukoja, mutta miksi tämän annetaan toistua illasta toiseen?

No, ei kai siinä sitten mitään, tää vaan on mun Blues. Jään odottelemaan parempaa.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Shayne

Jää näytti pehmeän paskalta, laitojen vieressä oli niin paljon sohjoa, että pelkäsin Jukan huutojen aiheuttavan lumivyöryn. Mutta entäs sitten? Lukolla putki liikkui aivan eri malliin kuin sinipaidoilla, Bluesin takki tyhjeni sitä mukaa kun pelikellossa aika eteni.

No, ei kai siinä sitten mitään, tää vaan on mun Blues. Jään odottelemaan parempaa.

Kumma juttu ettei kenttämestarit onnistu saamaan jäätä kuntoon missäänpäin Suomea, Tampereella oli eilen sellanen n. 2 metrin lammikko halkaisijaltaan.

Ihmetyttää toi Bluesin ryssiminen jatkuvasti? Pelataan hetkellisesti hyvin ellei ilmiömäisesti ja yhtäkkiä ei pelata enään. Paperilla joukkue on mielestäni kuitenkin melko hyvä.

Olikohan tämäkin tappio taas mun syytä? Aina kun erehdyn pelaamaan Bluesia pitkävedossa niin vastustaja voittaa. En ole ikinä onnistunut saamaan Bluesin voittoa pitkävedossa kiinni.

Parahin Shayne ei sun tarvitse odotella parempaa kun sellanen on jo olemassa! Alat käymään Hifk:n peleissä.!?!?!
 

cyclone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Mielestäni tappion merkit olivat ilmassa jo toisen erän loppua katsellessa. Tuo yhden maalin johtoasema ei vain ole niin varma että voidaan jo vetäytyä pelkkään puolustusasemaan ja alkaa pelaamaan "varman päälle".

Toisella erätauolla juttelin offsidessa lukon kannattajan kanssa ja hän oli varma että heillä ei ole ongelmia hoitaa ottelu, itsekin olin kolmannen erän alusta asti varma että tappio on tulossa. Mikäköhän pelaajia vaivaa kun kunto tuntuu loppuvan järjestään viimeistään kolmannen erän aikana?

Muita peesaillen tästä pitäisi nyt ottaa oppia ja laittaa ketjukoostumukset rohkeasti uusiksi. Varsinkin Tukosen vahva peli antoi aihetta näytönpaikkaan jopa ykkösketjussa. Jotain pitäisi joka tapauksessa tehdä ettei viimekautinen katastrofi tule toistumaan, nyt punnitaan Hantan kyvyt päävalmentajana.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tukosen peliesitys oli sen verran pirteä, että uskon miehen todellakin saavan enemmän vastuuta. Hyvä niin, tässä on suomen maajoukkueen tuleva huippunimi. Eilinen maali oli häikäisevä esitys tuon ikäiseltä junnulta. Vaikka lukon puolustus aika löysästi pelasikin (pelkäsiköhän jäähyjä), Tukonen käytti armotta tilaisuuden ja pisti väkisin oman reboundinsa verkkoon.

Enemmän vastuuta tälle tulevaisuuden suurpelaajalle kiitos, kyllä ne kaltot ja macleanit sopii paremmin kakkosketjuun.

Kuten muutama espoolaisfani onkin ylempänä todennut, ottelusta näki koko ajan että hyvin todennäköisesti lukko tulee vielä. Lukko hallitsi kuitenkin ottelua viidellä viittä vastaan poikkeuksetta. Alun jäähysuma ja rikkinäinen peli vain saivat hetkeksi tilanteen päälaelleen.

Ai niin...harmi ettei tullut kameraa mukaan, pelikello näytti aika hauskalta kun lukko tasoitti numerot 3-3, kolmannessa erässä ajassa 3:33
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Roku
Purontakasesta ja Lukon puolustajista sen verran vielä, että toisen ja kolmannen erän kuunneltuani kiinnitin huomiota siihen että monta kertaa Lukkolaisen purku omalla alueella meni naapurin pelaajalle. Purontakasen nimikin mainittiin näissä yhteyksissä, ja taisi Ristokin kolmannen erän loppupuolella jo hiukan kypsyä Purontakasen puuhasteluun.

Turha-Purontakanen jatkaa sujuvasti siitä, mihin viime kaudella jäi. Valtaisa määrä kiekonmenetyksiä, tällä kertaa myös äärimmäisen hölmöllä jäähyllä höystettynä. Tästä koostuu meidän Mikon "peruspeli". Eilen Mikko yllätti kertaalleen myös hyökkäyksen kärkenä, löytäen itsensä lopulta vastustajan maalista. Onni onnettomuudessa sikäli, että sinne asti eksyi, koska Blues oli juuri pääsemässä hyökkäämään kahdella nollaa vastaan.

Eipä tuo tuomari minusta niin totaalisen huono ollut, mitä on annettu ymmärtää. Ei se, että vihelletään paljon jäähyjä välttämättä absoluuttisesti mene tuomarin piikkiin. Eilenkin ensimmäisessä erässä lähinnä pelaajat hölmöilivät itsensä jäähylle. En myöskään missään määrin allekirjoita sitä, että Lukko olisi kärsinyt tuomaritoiminnasta. Jos vaikkapa Toporowskilta menee hermot, tai Porkka kahvaa kaverin kumoon, ei voi tuomaria syyttää, kun boksi kutsuu. Näistä pitää päästä ihan itse eroon.

Saarela oli kyllä ilmiliekeissä. Mies oli jokapuolella. Sen sijaan Bartek oli totaalisen yössä, ja vaisu oli Pirneskin. Välillä Saarela hieman näytti tuskastuvankin ketjukavereidensa asenteeseen, joka oli aivan eri planeetalta Pasiin verrattuna.

Larouchella näyttäisi olevan kuntopuolella vielä aika paljon tekemistä. Muutaman rivakan vedon mies jaksaa repäistä, ja sitten pyöritään puoli minuuttia keskiympyrässä. Hienon syötön pisti kuitenkin voittomaaliin, ja siitä pisteet.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Davey
Parahin Shayne ei sun tarvitse odotella parempaa kun sellanen on jo olemassa! Alat käymään Hifk:n peleissä.!?!?!
No, olenhan mä kieltämättä geeneissä perinyt erityislahjakkuuden kaiken sortin järjenvastaiseen penailuun, mutta joku roti se on meikäläisenkin pyrittävä näissä hasardihommissa säilyttämään. Eli välisarjan antimet riittäkööt, kiitos.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kuka oli se Lukko-pelaaja joka tänään aamulla sanoi Tulosruudussa että Blues vei kaksi erää ja vasta vikassa erässä Lukko sai yliotteen? Olin niin uninen vielä ettei nimi jäänyt päähän.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti domy
Turha-Purontakanen jatkaa sujuvasti siitä, mihin viime kaudella jäi. Valtaisa määrä kiekonmenetyksiä, tällä kertaa myös äärimmäisen hölmöllä jäähyllä höystettynä. Tästä koostuu meidän Mikon "peruspeli". Eilen Mikko yllätti kertaalleen myös hyökkäyksen kärkenä, löytäen itsensä lopulta vastustajan maalista. Onni onnettomuudessa sikäli, että sinne asti eksyi, koska Blues oli juuri pääsemässä hyökkäämään kahdella nollaa vastaan.

Totta, tuossa tilanteessa meinasi mennä löysät housuun mutta onneksi bleg pelaaja ja puke ajoivat maalin pois paikaltaan.


Saarela oli kyllä ilmiliekeissä. Mies oli jokapuolella. Sen sijaan Bartek oli totaalisen yössä, ja vaisu oli Pirneskin. Välillä Saarela hieman näytti tuskastuvankin ketjukavereidensa asenteeseen, joka oli aivan eri planeetalta Pasiin verrattuna.

Minä haluaisin nähdä vaikka Snellmanin tuossa ketjussa Bartekin tilalla. Uskon että Bartek kärsii siitä ettei ole oikea laita. Oikean laidan kautta kuitenkin suurin osa maaleista tulee. Bartekin pitää olla se "nuolenkärki" ketjussaan...tässä tapauksessa se on Saarela, ja Bartekin tehotkin jäävät ehkä hiukan puolitiehen. Bartekia kokeilisin Tähtisen viereen...siinä olisi pelintekijä ja kova ratkaisija samassa. Snellman voisi sopia tuohon ykköseen, toinen vaihtoehto olisi Torkki. Torkki saattaisi jopa olla paras vaihtoehto.
Bartekilta toivon vain lisää laukauksia. Se rannari on yksi parhaista mitä tämän päivän kiekossa on, tämä ei ole vitsi. Sitä pitää päästä käyttämään...siinä Jukalle ja Martinille miettimistä.

Pirnes oli tosiaan hiukan vaisu eilen. Harmitti siinä kahdella nollaa vastaan hyökkäyksessä ettei Saarela vetänyt itse vaan syötti Essille. Näkyi ettei Pirnes ole maalintekoroolissa ollut vähään aikaan, ratkaisu oli sen verran pehmeä. Kunpa siinä olisi ollut edes Bartek, tai sitten Saarela olisi laukonut itse...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti domy
Eilen Mikko yllätti kertaalleen myös hyökkäyksen kärkenä, löytäen itsensä lopulta vastustajan maalista. Onni onnettomuudessa sikäli, että sinne asti eksyi, koska Blues oli juuri pääsemässä hyökkäämään kahdella nollaa vastaan.
Onni tosiaan, nimittäin tuossa tilanteessa oli karkuun pääsemässä läpiajospesialisti Nieminen.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Shayne
No, olenhan mä kieltämättä geeneissä perinyt erityislahjakkuuden kaiken sortin järjenvastaiseen penailuun, mutta joku roti se on meikäläisenkin pyrittävä näissä hasardihommissa säilyttämään. Eli välisarjan antimet riittäkööt, kiitos.

Tuo ylikohtelias herrasmies oli kaukalon kokenein kettu, Erik Hämäläinen. Ainakin hän eilen näin sanoi maikkarilla.
 

vellinaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viime kaudella Bluesin hyökkäykset jämähti viimeistään punaviivalle, kiekkoa ei saatu millään vastustajan päätyyn.
Nyt tuntuisi tuo onnistuvat, mutta tilanteiden rakentelu ja mielikuvitus puuttuu kun kiekko saadaan vastustajan siniviivan yläpuolelle.

Kyllä on tullut Calounia jo kovasti ikävä, niillä käsillä voisi Wilsonia ruokkia. Peli näyttää JC:n lähdön myötä täysin mielikuvituksettomalta. Ei toimi.

Svenssoni tuomari tuomitsi eilen hyvin kahvat ja estämiset. Jäähyjen määrä kertoo suoraan kuinka paljon liigassa kahvataan tjms. 9 kpl kakkosia estämisestä, koukkaamisesta tai kiinnipitämisestä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti vellinaama
Viime kaudella Bluesin hyökkäykset jämähti viimeistään punaviivalle, kiekkoa ei saatu millään vastustajan päätyyn.
Nyt tuntuisi tuo onnistuvat, mutta tilanteiden rakentelu ja mielikuvitus puuttuu kun kiekko saadaan vastustajan siniviivan yläpuolelle.

Kyllä on tullut Calounia jo kovasti ikävä, niillä käsillä voisi Wilsonia ruokkia. Peli näyttää JC:n lähdön myötä täysin mielikuvituksettomalta. Ei toimi.


Eniten Bluesin pelissä huolestuttaa tällä hetkellä juuri tuo pelintekijöiden puute. Ykkösessä sellaista ei ole ollenkaan ja kakkosessa sitä roolia yrittää pelata Olli Ahonen. Kaikella kunnioituksella Ahosta kohtaan, miehen taidot eivät siihen rooliin riitä. Kohn yrittää ykkösessä ottaa sitä kiekonjakajan roolia itselleen, mutta huonoin tuloksin: mies veivaa kiekkoa kulmissa eikä syötä kun pitäisi, leipoo viivan tuntumassa kun pitäisi laukoa ja ylipäänsä tuntuu olevan suhteellisen pihalla koko homman juonesta.

Ykkösessä Macleanin pitäisi olla tämä ketjukavereilleen paikkoja tarjoava sälli, mutta minkäs teet kun jalat eivät vie riittävän nopeasti tilanteisiin. Jännä juttu sikälikin tuo Macleanin vaisuus, että mies on ainakin kahdessa haastattelussa antanut ymmärtää olevansa kiinnostunut jäämään Suomeen mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Noilla näytöillä voi vaan olla pikkuisen vaikeaa saada haluaamansa jatkodiiliä.

Mutta kahtellaan. Pelicansia vastaanhan Maclean harjoitusottelussakin sen hattutempun teki, joten ehkäpä lahtelaisten vaisuus auttaa Donaldia nostamaan tasoaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Daespoo
Eli jotain hyvääkin sentään, pisteet meni mutta fyysinen peli voitettiin 6-0.

vastaus

Viestin lähetti psychodad
Taisit katsoa jotain vanhaa peliä nauhalta. Kukaan ei "keräillyt kamojaan" tänään, eikä pelissä ollut fyysisyydestä merkkiäkään ekan erän jälkeen.

Loistavaa! Tämähän on ihan kuin minä (Daespoo) ja Tommy (psychodad) minkä tahansa HIFK-matsin jälkeen. Daespoo; kun käyt HIFK-matseissa, katsele ilman laseja HIFK-esitykset tällä saralla, niin itse lupaan katsoa samat Blegiltä :). Palstalla on liikaa fyysisen pelin antiasiantuntijoita, joille taklaus ylipäätään on vasta se, kun kohde lentää 6 metriä varpusena. Hauskojahan ne ovat, ei siinä mitään, mutta oikein vartalolla (ei mailalla) tehty torppaus on taklaus. Ja taklaus on puolestaan vain osa fyysistä peliä...jnejne. Jospa saisi jostain oikeasti yhtä kliinisen huomioijan tällä alueella juttukaveriksi.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Juhaht
Pelicansia vastaanhan Maclean harjoitusottelussakin sen hattutempun teki, joten ehkäpä lahtelaisten vaisuus auttaa Donaldia nostamaan tasoaan.
Taisi muuten itse asiassa tulla Trondheimia vastaan se kypärä, Pelicansia vastaan 2+1. Tosin ei paha tuokaan

Turha Donin on niitä mustelmia vältellä, syksy saapuu Suomeen ja illat viilenevät, ei täällä hihattomissa paidoissa tarvitse talvella pullistella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös