Blues-Lukko To 23.9.2004

  • 11 064
  • 110

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
No huhhuh noita jäähyjä. Siis voi juma! Ja minä etunenässä olen aina haukkunut suomalaistuomareita pystyyn ku ei saa edes taklata...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tosiaan, melkoisen show:n on tuo hurrituomari laittanut pystyyn ensimmäisessä erässä. Yhteensä 13 kaksiminuuttista eli 5-5 vastaan ei olla päästy pelaamaan juuri lainkaan. On hankala sanoa peliä näkemättä noista jäähyistä mitään sen kummempaa kuin että käsittämättömän paljon niitä on tullut. No, onpahan ollut ainakin tasapuolinen jäähyjen jaon suhteen jos jotain positiivista noista jäähyistä haetaan. Blues kuitenkin hyödynsi ylivoimansa avauserässä paremmin ja johtaa näin ollen ansaitusti ottelua. Lukollekin tarjottiin 5-3 yv:tä erän loppuun, mutta eipä sitten näyttänyt poikia maalinteko kiinnostavan. Muutenkin sitä toivoisi, että myöskin muut kentät kuin vain Pirneksen kenttä pystyisi maalintekoon. No, 7 erää vasta pelattu tätä kautta, kyllä se tästä taas lähtee...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
jaahas paskahousut

Vai että svenskspråkig domare on näyttänyt hienosti kyntensä:) Toisessa erässähän sitten loppui lähes jäähyjen antaminen, oijoivoivoi...

Koskahan muuten Vehanen saisi aikaiseksi sellaisen hienon päivän ja napsisi kaikki kiekot vaikka pelattaisiin kuinka paskasti:) Noh, juuri taisi tulla tasoitus 3-3 Larouchen lavasta ja Koivisto syötti...

Monikos Blues -fani tietää, että Haakana aloitti uransa sm-liigassa Lukossa?:)

Hyvä paine kuuluisi olevan päällä, ainakin Riston mukaan, heheh.

edit. ja sittenpäs se raitapaita laittoikin jo Normion jäähylle, ohhoh....

edit. 2: No hemmetti, koko ajan tapahtuu:)!! Kakkosketjun kanukit alkavat lämmetä. Topperi 3-4 Larouchen syötöstä. Huonostihan topo ei ole pelannutkaan, kunhan tehoja on odotettu.

Toivottavasti se kuuluisa rotaatio toimii myös Suomessa! Hienosti menee ainakin toistaiseksi.
 
Viimeksi muokattu:
TOPPER!!!

Jes, on se vaan äijä!

Nyt näyttää hyvältä, oma pää vaan puhtaana, niin otetaan 3 pojoa tästä.

"Lare" otti syöttöpisteen, eli tällä "flopilla" on 1+1 tänään.

Svedutuomari tosiaan vähän rauhoittunut, toivottavasti on myös loppupelin rauhallinen ja matkaa sen jälkeen kotiinsa.

Noinkohan muuten Ripan ääni kestää loppuun asti?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lukkoon voi aina luottaa, 10 kpl 2 minuuttisia jo. Tänne piti lähteä, mutta vittumainen flunssa vei voiton. Tekstiviestit katsomosta kertovat kylläkin, että "tuomari on sekaisin ja pilaa koko matsin". Pitääkö näitä Ruotsista asti rahdata, jos näin? Huonoja dumareita löytyy lähempääkin. Raportteja odottaen, Kohn on varmasti ollut huono, itse näin tekstitv:stä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
jaahas paskahousut

Voitto tul nii et paukaht Laruche 3, PSaarela 2 ja Niskanen1 tähti.

Paikalla olleet voivat sitten valaista, että kuinka hienoa kiekkoa se sitten, oikein on ollut. Erikoistilanteista ei liene pulaa ollut.

Voinemme kai olettaa, että Toke pelaa myös seuraavassa ottelussa, eikö?

Mutta mitenkäs pakit pelasivat, ainakaan pisteillä eivät pröystäilleet, ehkä parempi näin.

Huomenna sitten Tappara ja nemo Nieminen kotona vastassa, paas pistäen Johto taas spekulointi käyntiin, että kuinka käy ja missä ajassa!
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Helevetin nami voitto, 3 pinnaa tuli tarpeeseen. Topperi sitten näytti entiselle kotiyleisölleen että kyllä lähtee. Larouchen onnistuminenkin oli hyvä asia. Kettujengi painaa tällä kaudella loppuun asti peleissä vaikka olisikin pari maalia häviöllä pelin alkuvaiheessa. Kunto ei Lukolta lopu kesken.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa mukava että Lukko voitti. Niin se vaan on että vasta kauden toisessa vieraspelissä selostajammekin oli tutussa vireessään. Jumalauta sitä puputusta, Riston huudosta päätellen Lukko voitti juuri Suomen mestaruuden...

Avauserää en ehtinyt kuuntelemaan, eikä varmasti niin väliksikään ollut. Radion perusteella tuomarilinja muuttui toisessa erässä täysin, itse ajattelin että olisivatko joukkueet ottaneet oppia avauserästä?

Kolmannessa erässä sitten Lukko nousi rinnalle ja ohi, lopussa meinasi vielä tulla hiki kun Blues pyöritti mutta onneksi tasoitusta ei tullut.

Bluesista Risto kehui Landon Wilsonia, sekä erityisesti Lauri Tukosta.

Eniten lämmittää se että sekä Stevie Wonder että Toporotskii saivat maalitilinsä auki, eikä se Toni Koivistokaan tuossa ketjussa kovin turhalta äijältä enää näytä. Nytkin kaksi syöttöä, Tonin pisteet tällä hetkellä tukkijullin kirjanpidon mukaan 2+2. Ei parane myöskään unohtaa Pasi Saarelan kahta maalia, siitä vaan Pasi-vastainen oppositio huomenna taas Äijänsuolle huutamaan, saatana.

Ei mulla muuta. Toivottavasti Lukko voittaa huomennakin.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tulihan se voitto sieltä ja makeat kolme pinnaa! Nettiselostus suostui yhteistyöhön viisi minuuttia ennen loppua ja pääsin sopivasti mukaan Ripan hehkutukseen. Ykköskentän kaikki palaset taisivat loksahtaa tässä pelissä lopulta täysin yhteen. Varsinkin Larouchen pistetilin aukeaminen liigassa oli helpotus. Saarela lihotti maalitiliään kahdella ja muutenkin Pirneksen kentän peli tuntuu kulkevan. Jokohan huomenna olisi Tähtisen kentällisen vuoro onnistua..
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kiitos Niskanen! Tätä olenkin kaivannut peleistä sitten vuoden 2002 jolloin Hedberg lähti Bluesista, kukaan muu ei osaa matkia Niken maagista kykyä olla niin totaalisen kahvilla omalla alueella kuin sinä. On se vittu kumma että tämä saatanan pelle päästettiin TAAS ryssimään kentälle, kaveri oli -3 ja ryssi useamman ylivoiman vuotamalla kiekon keskialuuelle. TÄYSIN USKOMATONTA PELUUTUSTA, KIITOS HANTTA!

Blues vei suurimman osan aikaa peliä hyvin, 2. erän ekat 14min jopa suvereenisti mutta Niskasen töppäykset veivät pisteet tänään.

Peli sinänsä alkoi paikoitellen näyttää ihan ok, tosin McLean on vieläkin hidas ja vieläkin laiska vaikka 1+1 iskikin.

Tukosesta tulee iso stara, sellasella auktoriteetillä vei kiekkoa maalille. Iso, nopea ja taitava, Lukon pakit oli hätää kärsimässä useaan otteeseen.

Kassu Haakana pisti miestä seinälle todella komeasti mutta Ruotsalainen dumari oli saanut SM-liigan memon jossa todettiin että taklauksia ei tule sallia koska se voi pahimmillaan tehdä pelistä viihdyttävää. Ei silti, oli se sen arvoista. Hyvä Kassu!

Tertsi, Alanko ja Lehtinen pelasi ok, Alanko oli pahasti hukassa (eka maali suoraan Ramin piikkiin) ja Niskanen oli sitten sysipaska. Jalasvaaran fysiikka on täysin riittämätön liigaan, miestä vietiin kuin Nikkeä parhaimmillaan (vai pahimmillaan?), ei hyvä.

Toka erä kauden parasta kiekkoa mutta 0 pistettä silti.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
On se vaan kumma juttu, että kun saatiin joukkueen syöpä Jan Caloun pois, niin tuloksellisesti homma on ihan sitä samaa vanhaa...

Ai niin meillähän on kaksi ketjullista poikia joukkueessa, liigan kokemattomin valmennus ja erinomaisen näkemyksen omaava toimari.

Eipä silti, onnittelut Lukolle voitosta. Teillä sentään on rakennettu joukkue hyvin ja penkin taakse hankittu näyttönsä aikaisemmin antanut valmennuskaksikko. Taitaa toimarillakin olla hiukan aikaisempia näyttöjä plakkarissa. Tämä kaikki edellämainittu muuten näkyi jäällä tänään silloin kun ottelua ratkaistiin.
 

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Wilson täysin yössä! Lepsuili ja vältteli kontaktia kuin Caloun konsanaan. MacLeanille 1+1, mutta siitä huolimatta umpisurkea esitys!

Ja kaikille vastustajille tiedoksi, että kun Oksa rojahtaa jäihin, niin sillä kestää n. 30 sekuntia päästä sieltä ylös. Liian hidasta!

Nuorille pelaajille plussaa tästä pelistä, erityisesti Tukoselle. Loput joukkueesta saavat mennä itseensä todellakin ja ennenkaikkea nämä "miljoonamiehet".

Ja voi vittu Hantta, jos kehtaat olla millään muotoa tyytyväinen tähän peliin ja kehut sanallakaan joukkueen asennetta ja työntekoa, niin tulen ja vedän sut munista hirteen.

Onnittelut Lukolle. Ansaitsitte pisteet. Toisin kuin tämä ämmälauma, jota kaiketi myös Bluesiksi nimitetään.
 

Toisinajelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Tolpan Kajahdus
Jaa...a. Lyhyesti juuri pelistä kotiutuneena. 1. erä Bluesille tuttuun tyyliin. 2. erä tasaista 3. erä Lukolle.

Täytyy kyllä ihmetellä millainen taso Elitserienissä vallitsee tuomarien suhteen. 1. erän jäähysuman jälkeen pelaajien täytyi olla ihmeissään. Sanoisinpa, että kyseinen Pärsson oli Henriksson kerrottuna kolmella. No se siitä, ei ottelu tuomariin kuitenkaan kaatunut. Tasaiset jakautuivat paskat tuomiot. Ei enää ruotsalaista jääkiekkokulttuuria Suomeen! Kiitos!

Itse ottelun taso ei kyllä järin kova ollut. Välillä helvetillinen vauhti ja hosuminen molemmin puolin päällä. Välillä taasen mennään kuten ennen vanhaan Brahen kentän rusettiluistelussa. Maaleista mieleen Bluesin 1. ylivoimalla loistavalla syötöllä maalin kulmalle ja tyhjiin sekä Tukosen yksilösuoritus. Lukon viimeinen oli myös
loistava esimerkki Larouchen pelinlukemistaidosta ja olihan Topperin laukauskin hyvä. Muut maalit enemmän ja vähemmän sohimista.

Kaiken kaikkiaan Lukko oli juuri tuon yhden maalin verran 3. erässä parempi . Paljon on kuitenkin molemmilla parannettavaa.

Kotijoukkueen positiivisia Tukonen, Wilson, MacLeanin aloitukset jne. Pakisto peruuttelee Ruotsiin asti. Lukossa Topperi, Saarela, jne. Maalivahti peli suht samalla tasolla.

Onnittelut Raumalle rehdistä voitosta ja toivottavasti Blues terästäytyy Kahlaajia vastaan. Tämänpäiväisellä esityksellä Lahdessakin voi tulla kyytiä. Pitäisi kuitenkin jaksaa ne kolme erää.
 
Viimeksi muokattu:

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jes, jes....hyvä homma että klaarattiin ja saatiin tärkeät kolme pinnaa. Paikalla olleilta Lukko-faneilta odotellaan pientä raporttia.

Erityisesti lämmittää kolmannen erän voittaminen 0-2 ja nouseminen siis rinnalle ja ohi. Myös tehojen jakaantuminen Topperille ja Larelle oli hyvä juttu.

Huomenna sitten raumalle saapuu kauden huonosti aloittanut Tappara......ja niillehän ei sitten anneta yhtään pistettä.

Hyvä Lukko!!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ripaa kuulostelleena ainakin tuntui, että nyt oli yritystä enemmän kuin narrimatsissa. Tähtiset ja nelosketjukin vilahtelivat selostuksessa useammin. Aika hyvin tuosta ripan selostuksesta on kuitenkin pystynyt Lukon yrittelijäisyyden aina päättelemään.

Pahi heitti pari maalia ja Toni taasen keräsi parit syötöt sekä Lara avasi pistetilinsä tärkeällä tasoituksella ja sitten vielä syötti Topperin ratkaisemaan pelin.

Tuomarit yrittivät kovasti viedä Lukolta pisteitä, mutta onneksi neljän ketjun puurtaminen palkittiin taas ja Lukko jyräsi lopussa ohi.

Nyt kyllä jo voisi aloittaa tuon YV:n harjoittelun tosissaan. Ettei tarvitsisi tällä saralla antaa niin paljoa tasoitusta(Jukkahan sanoi että erikoistilanteita harjoitellaan vasta kauden aikana).

Ruokottoman vähän katsojia espoossa tänään oli, joka oli ehkä yhtä paha floppi kuin tuomarilinja.

Niin, muuten Toke tuntui olevan myös vireessä ja avasi myös pistetilinsä. Tästä on hyvä jatkaa huomenna ja uskon että Äijänsuolla porukkaa riittää.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Areenalta on palattu ja tyytyväinen olen vaikka joitain huonojakin puolia illassa oli.

Tuomarista on todennäköisesti puhuttu jo jonkin verran, oma mielipiteeni on että on meillä paskoja omastakin takaa joten kiitos ei tällaisille tapauksille. Vaikutti lähes Alex Dellin epäjohdonmukaisemmalta velipojalta. Bluesin ensimmäiset kaksi maalia olivat täysin tuomarin aikaansaannoksia, kuten myös lukon kavennus. Ekassa erässä mies sähelsi itseltään kaiken kredibiliteetin, ja toisessa erässä pistikin sitten pillin taskuun. Ei enää yhtään peliä tälle piiparille, kiitos. Taklata ei saanut kumpikaan, kotijoukkue hyötyi kuitenkin tästä selvemmin. Oikeus kuitenkin voitti, vaikka Rönnmark kovasti yrittikin itse voittaa peliä.

Lukko oli tasakentällisin dominoiva ensimmäisen erän loppua lukuunottamatta. Kunnon tuomaroinnilla tämä peli olisi päättynyt selvempiin numeroihin lukon hyväksi. Bluesilla oli kyllä hetkensä, muutama ihan kohtuullinen tilannekin, mutta suurimmaksi osaksi ylivoimalla joita ei olisi pitänyt viheltää. Pelaajista jäi mieleen Wilson, jolla on selkeitä pelimiehen elkeitä mutta ei saanut oikein aikaan tänään...Tukonen joka teki kertakaikkiaan loistavan yksilösuorituksen...ei ole turhaan suurimpia lupauksiamme. Tälle maalille taputin itsekin. Myös Määttä jäi mieleen, koska hän yritti ajella ensin laidan vieressä Tähtistä ja Markku otti taklauksen vastaan niin Määttä melkein perseellään. Toisella kerralla Topperi heitteli samaista määttää. Mika Oksa loisti ensimmäiset 2 erää, ja piti Bluesia toisessa erässä pelissä jotenkin mukana. Kolmannessa erässä hän ei maaleille mitään mahtanut joten häntä ei tappiosta voi syyttää.

Lukosta mieleen painui tietenkin Toporowski, joka kyllä tänään kärkkyi läpiajoja paljon enemmän kuin Bartek. Topper oli mukana vahvasti kaikessa, ja sai ihan turhan ryntäysjäähyn toisessa erässä kun ajoi avojäällä juuri kiekon purkanutta pakkia. Hieno maali, kylmä ratkaisu. Voittomaali meni juuri oikealle miehelle ajatellen hänen espoo taustaansa.

Saarela oli kentän kuningas, rauhallinen kiekollisena ja useita vaarallisia ratkaisuyrityksiä. Kaksi niistä meni sisäänkin. Larouche oli hyvällä pelipäällä, eniten hän näkyi kuitenkin aloituksista poistettaessa. Hieno maali, hieno maalisyöttö. Kyllä se Lara sieltä tulee.

Torkki yritti kovasti mutta hiukan jäivät kaikki ajot kesken. Hyvin kuitenkin yritti, ja uskon että hänkin saa jatkaa kokoonpanossa. Varsinkin kun näytti että Markkukin alkaa heräillä siinä vierellä. Ei Snellmankaan ollut mikään täysi turisti tänään, karvasi ainakin kovasti.

Bartek voisi vetää useammin. Ehdottomasti pelimies ja tänäänkin pienestä kiinni ettei päässyt viimeistelemään. Kerran hän veti kolmannessa erässä suoran rannelaukauksen siniviivan takaa ilman maskia, eikä Oksa ehtinyt reagoida kuin siihen pleksin kolahdukseen maalin takana. Näitä hieman lähempää kiitos...kukaan ei niitä pysäytä, koska kukaan ei niitä ehdi nähdä.

Kiitokset lukolle hienosta esityksestä...oli paljon mukavampaa lähteä kotiin kuin jokerimatsista.
 

stones

Jäsen
Kyllä oli hirveetä peliä taas bluesilta. Näki taas ekassa erässä, kun saatiin 2-0 johto, ettei jätkiä tänäänkään kiinnostanut pelata. Tuomari teki matsista vielä entistäkin sekaisemman, eikä sekään peliä helpottanut, että jää oli jo viiden minuutin pelin jälkeen ihan sohjoa. Miksi niitä korismatseja pitää tuonne areenalle roudata?

Ainoat jotka bluesista saavat synninpäästön on Tukonen ja Laatikainen. Ei tuollaisella jengillä voi pärjätä liigassa, jossa kakkos centterinä pelaa Olli Ahonen, jeesus mikä puukäsi! Miksi Olli laitetaan oman pään aloituksiin? Ei Olli pääse ikinä edes aloittamaan, kun se vaihdetaan aina pois. Sitten tulee TElomo aloittamaan... hohoijaa. Perkele harjoitelkaa niitä aloituksia!!!

Tukonen taitaa olla jengin ainut jätkä joka tietää missä se maali siellä kentällä on. Muut tuntuu kiertävän sen kaukaa. YV:lläkin kolme äijää on maaliviivan takana ja neppailee kiekkoa rännissä. Luulis niiden pelaajienkin tajuavat, että jää on niin paska, ettei kannata kikkailla sen kiekon kanssa vaan äijää maalille ja vetoja viivasta.

Ikävä todeta jo tässä vaiheessa kautta, että Niskanen on ihan samanlainen katastrofi omassa päässä, kuin viimekausilla S. Sulku. Näissä neljässä pelatussa matsissa on Niskasen merkkausvirheestä tehty jo monta maalia.

Taitaa myös MacLeanin lähtölaskenta alkaa jos ei asenne parane. Donald näyttää kentällä siltä, kun Paavo Lipponen olisi luistimilla. Millähän tuo jätkä on AHL:ssä takonut pisteitä? Tainnut seistä vaan maalinedessä eikä ole ehtinyt väistää toisten kuteja ja niistä on tullut sitten paljon maaleja.

Vähän pelistäkin: Lukko teki paikoista maalit ja oli parempi. Ruotsalais dumarin herkästi antaman jäähyt ja tosi huono jää pilasi koko matsin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ainoa asia joka lämmitti oli Bluesin fyysisyys, herrat Pihlström, Määttä ja Haakana dominoivat kentällä ja Lukkolaisia ajeltiin säälittä kylmäksi. Paras taklaus tuli Haakanalta, Topperin kentän vasen laita (nimi meni ohi) keräili kamojaan ja henkeään samalla kun yritti löytää vaihtoaitiota. Loistavaa.

Eli jotain hyvääkin sentään, pisteet meni mutta fyysinen peli voitettiin 6-0.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Daespoo
Ainoa asia joka lämmitti oli Bluesin fyysisyys, herrat Pihlström, Määttä ja Haakana dominoivat kentällä ja Lukkolaisia ajeltiin säälittä kylmäksi. Paras taklaus tuli Haakanalta, Topperin kentän vasen laita (nimi meni ohi) keräili kamojaan ja henkeään samalla kun yritti löytää vaihtoaitiota. Loistavaa.

Eli jotain hyvääkin sentään, pisteet meni mutta fyysinen peli voitettiin 6-0.

Taisit katsoa jotain vanhaa peliä nauhalta. Kukaan ei "keräillyt kamojaan" tänään, eikä pelissä ollut fyysisyydestä merkkiäkään ekan erän jälkeen.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Onnittelut Lukolle

Hyvin näytti Lukko nousevan, vaikka joutui kahden maalin takaa hakemaan vauhtia. Itse olen epäillyt Rautakorven systeemin toimivuutta etenkin kun itse ollaan tappiolla, mutta Bluesista ei näyttänyt olevan pysäyttämään raumalaisten vyörytystä.

Onnistumisia näkyi tulleen myös uusille ukoille, joten ei siellä mitään floppeja taida olla. Toni Koiviston läpimurto taitaa todellakin tehdä tuloaan? Mites Tähtinen pelasi, joko alkaa potkulauta olla tutussa kunnossa, vai vieläkö aristellaan vanhoja vammoja?
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Ei riitä

Kesäähän täällä Suomessa ei ollut, mutta kai tän silti pitäis olla eri kausi kuin se jota viimeksi tuskasteltiin...vai..?

Mitä positiivista? Tukonen pelaa miehekkäästi, haastaa kiekollisena, ajaa röyhkeästi maalia kohti koko ajan. MacLean osaa aloittaa, pehmeyttä silti edelleen. Wilson yritti ja yritti, mutta ei sieltä juurikaan näyttänyt läpi pääsevän.

Mitäs sitten? Nelosketju Pihlström-MElomo-Nieminen otti Lukon ekan ja vikan piikkiinsä. Ja mikä on tämä Niskanen?
Kohnilla oli hyvä paikka 3. erän alussa tehdä numeroiksi 4-2, muttei osunut kunnolla kiekkoon. Sitten Lukko osui pari kertaa kunnolla kiekkoon ja homma oli taputeltu. Lukon johtomaalin jälkeen täysi takalukko Bluesissa päälle, hyökkäyksenrakentelu oli säälittävää räpellystä.

Kassu taklasi ekan erän lopussa lukkolaisen levyksi laidan lähellä, tuomarin käsi nousi, ja kärsimätön Topper puolestaan ajeli Kalton (?) levyksi siirretyn rangaistuksen aikana. Kassu lähti pukukoppiin, Topper jäähylle.
Muutoin mitä Topperia seurasin, niin kylläpäs liikkui äijä irtonaisesti. Mitä te oikein olette menneet tekemään sille? Juuri ennen Lukon tasoitusta Topperilla oli hyvä paikka tehdä se itse, mutta sitten tuli Larouche ja paikkasi. Voittomaali menikin äijälle itselleen kylmällä ratkaisulla Blueisn alimman miehen, Miika Elomon liukuessa jään pinnassa.

Tää on mun Blues.

Ai niin, meneehän tässä sarjassa jollain vieläkin huonommin.
 

vykoukal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
En ollut paikanpäällä katsomassa ottelua, mutta Urheiluruudussa kuulosti siltä, että Bluesin kolmannen maalin kohdalla olisi Who let the dogs out alkanut soida suoraan ilman niitä torven törähtelyjä.
Aika mitätön seikka, mutta olenko oikeassa?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti psychodad
Taisit katsoa jotain vanhaa peliä nauhalta. Kukaan ei "keräillyt kamojaan" tänään, eikä pelissä ollut fyysisyydestä merkkiäkään ekan erän jälkeen.

Taisit katsella vain Lukkoa joka ei todellakaan ollut ollenkaan fyysinen ekan erän jälkeen (ok, ei se ollut fyysinen silloinkaan). Pihlström heitti hyvät pommit joka erässä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
En tiedä mikä idea on tehdä tällaisia tuomari vaihtokauppoja, mutta Rönnmarkin linja oli aivan perseestä. Ensimmäisen erän elvistely vei kyllä maun lähes koko pelistä. Jäähyjä kasapäin molemmille. Toisessa erässä ja yleensäkin jatkossa ei sitten pelaajat uskaltaneet enää juurikaan ottaa kontaktia. Kiitokset sverige-pellelle!!
Asiaan.
Blues pelasi hienoa ylivoimaa ekassa erässä. Kaveria haettiin hyvin takatolpalta ja yksi onnistuikin. Lukko kärsi selvästi tuomarilinjasta. Siitä tunnustus ulffille, että piti herkän linjan voimassa myös Blues-pelaajille. Komea maali Lukolle erän loppuun. Siinä oli jo sitä jotain.
Toka erä olikin sitten aika muniin puhaltelua, kun ei kerran saanut taklata. Pahi teki komean maalin kyllä erän alussa. Se säväytti kyllä pitkänlinjan Lukko-fania, juuri noin Pahi! Sitten kaffelle vietiinkin jo Purontakanen, joka oli totaalinen floppi muutenkin tänään. En yleensä jaksa haukkua yksittäisiä pelaajia, mutta Puken peli oli todella hanurista tänään. Mikolle suosittelen pitkäaikaista pelikokemuksen hakemista Mestiksestä! Honkaheimo nosti osakkeitaan kyllä minun silmissäni. Varsin kypsää peliä Otolta. Blues menetti asemiaan toisen erän edetessä selvästi ja Lukon jauhaminen alkoi tuottaa tulosta.
Kolmannessa erässä Lukko meni vastustamattomasti ohi. Tukan taktiikka alkaa näemmä toimia. Blues oli kuin tyhjä säkki 3. erässä.

Laren ketju paransi peliään kuin sika juoksuaan pelin kuluessa. Pirneksen ketju väläytteli osaamistaan jo hyvinkin. Bartek voisi olla aktiivisempi. Tähtisen vitja tekee tuloaan ja Torkin paluu kentälle selvästi piristi tätä ketjua.
NYY-ketju oli mielestäni näkymätön tänään ja täytyy sanoa, ettei kiekollista osaamista tällä ketjulla juuri ole. Kukaan sitä heiltä ei kyllä odotakaan.

Bluesista erottui ehkä eniten Wilson-Kohn-Maclean, joka tietysti pitääkin erottua, mutta heilläkin peli meni aivan munille loppua kohden. Harmaasta Blues-massasta ei ainakaan minun mieleeni jäänyt sitten muita kuin Oksa maalilla. Pari upeaa torjuntaa kaveri kyllä otti.

Lyhyt yhteenveto: Blues hallitsi alkua ylivoiman turvin, mutta Lukko vyöryi yli ottelun edetessä. Tasaviisikoin Lukko oli lähes kokoajan hallitsevampi osapuoli.

Kiitos Lukko!
 

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti vykoukal
En ollut paikanpäällä katsomassa ottelua, mutta Urheiluruudussa kuulosti siltä, että Bluesin kolmannen maalin kohdalla olisi Who let the dogs out alkanut soida suoraan ilman niitä torven törähtelyjä.
Aika mitätön seikka, mutta olenko oikeassa?

Mitä vitun väliä!? Sulla taitaa olla jokin sairas fiksaatio tohon biisiin + traileriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös