Blues-Jyp to 19.9

  • 9 458
  • 109

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Raportista

Neljännen peliminuutin kohdalla Teemu Elomo pääsi puolittain yksin läpi, mutta hätäinen sohaisu kohti Tero Leinosta oli ponneton.

Jos en ihan väärin muista niin eikös tämän tilanteen hätäinen ja ponneton sohaisu lähtenyt Miika "läpiajo-spesialisti" Elomon lavasta?
 

Riverman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
NÄINKÖ MEILLE AINA TÄÄLLÄ KÄY KÄY KÄY

ja niinhän siinä kävi, ei hyvältä näytä mutta sehän oli kyllä odotettua että bluussi tulee olemaan vaisu koko kauden sillä joukkueessa yliarvostettuja rivimiehiä hyökkäys yhden kentän varassa eikä puolustuksessakaan ole kuin 1 kohtuullinen pari .Vykoukal varjo entisestään vaikka saakin paljon peliaikaa. mutta matka on pitkä ja vuosia vielä edessä.

Ps.Onneksi vielä on 54 peliä jäljellä
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, palasin eilen työmatkalta tuolta länsirannikolta. Kotiin päästyäni olin lievässä vittuuntuneessa mielentilassa pitkän ajomatkan jäljiltä. Tilanne kuitenkin korjaantui, kun katsoin ehtoolla ohjelmaa nimeltä urheiluruutu.

Urheiluruudun toimittaja sai allekirjoittaneen hörähtelemään suorastaan ääneen kertoessaan, että Espoosta kotoisin oleva "mestaruuskandidaatti" Bluessi oli saanut kuokkaansa liigan "Peränpitäjältä" Jypiltä.

Voi veljet, että allekirjoittanutta sitten huvitti tilanne. Puitteet ovat kunnossa avaruusajan kausikorttia myöten, mutta ihan pienenä puutteena näyttää olevan se, että tähtipitoinen joukkue pelaa jälleen tälläkin kaudella takki auki.

Täältä tähän
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Riverman


ja niinhän siinä kävi, ei hyvältä näytä mutta sehän oli kyllä odotettua että bluussi tulee olemaan vaisu koko kauden sillä joukkueessa yliarvostettuja rivimiehiä hyökkäys yhden kentän varassa eikä puolustuksessakaan ole kuin 1 kohtuullinen pari .Vykoukal varjo entisestään vaikka saakin paljon peliaikaa. mutta matka on pitkä ja vuosia vielä edessä.


Aijai Riverman, sä petit mun ennakko-odotukset, kun menit laittamaan nuo kaksi pistettä kertomukseesi. Yleensä, kun aloitan lukemaan viestejäsi, valmistaudun sellaiseen vähintään kahdeksan rivin mittaiseen välimerkittömään suoltoon.

Ja matsista....eijeijeijei....melkein itkettää, mutta noin ajassa 41min kyllä nauratti makeammin kuin aikoihin. Nimittäin Isokynä-Sevan kolme kaatumista puolessa minuutissa ylivoimalla. Maukkain oli ehdottomasti keskimmäinen konttaamisista. Ei ketään lähellä, seisovilta jaloilta yritys kääntää kiekko selän takaa toiselle puolelle - Janne kompastuu omiin jalkoihinsa ja taas on neljänelonen selällään.

Eilinen matsi oli juuri vastakohta siitä, mitä kauden avauspäivänä uskoin täällä. No, huomenna toivon mukaan ei tarvitse katsella vastaavaa.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Omat kommentit...

Ihan ensin täytyy sanoa, että tämän hetkinen sarjataulukko näyttää varsin eriskummalliselta. Johdossa on nimittäin joku ihmeen joukkue jostain Jyväskylästä (JYP?!?) ja toisena Porin ylpeys (kai Ässät?!), joiden molempien piti olla A-junnuporukoiden tasoisia harrastelijaryhmiä. Taas kerran asiantuntijoita lyödään lättyyn oikein kunnolla, ja mikäs sen parempaa!

Sitten pelistä.

Itse en pystynyt seuraamaan ottelua edes Radion välityksellä, mutta DNA:n ottelukanavan kautta olin hengessä mukana. Jotenkin Markku Hurmeen 1-0 ei pystynyt JYP-fanin uskoa latistamaan, vaikka se tulikin JYPille tyypilliseen tapaan, sen verran hyvä fiilis jäi tiistaista Hippokselta mukaan. Ja Jyppihän sai vain valtavan sisulatauksen tuosta maalista. Ennen kaikkea Jyppi tuli JOUKKUEENA. Tuomas Pihlman, Tomas Chlubna, Tuomas Mikkonen ja Tomi Mustonen antoivat vain nimet näille mahtaville taistelijoille. Matti Alatalo sanoi oikein Urheiluruudun haastattelussa, ”sillä pelaajalla ei ole nimeä, sillä on vain kaksi kirjainta, M ja E. Me. Tuo on tietääkseni ihan uutta JYPissä, ja varsin positiivista.

Ja kuvat kopista osoittivat, mikä mahtava henki joukkueessa tällä hetkellä on. Sillgren huudatti porukkaa kolmeen kertaan.

Erikoista tämän hetken JYPissä on myös se, että siinä on kolme, ellei neljäkin tasavahvaa kenttää, jotka ainakin tuollaisia ”pilipaliporukoita”, kuten Tepsiä ja Bluesia vastaan onnistuivat kaikki tasapuolisesti maalinteossa. Kunhan Janne Hauhtonen saadaan vielä Chlubnan ja Virtasen väliin…

Tero Leinonen näytti jälleen eilen, mistä tiilistä ”Mikkelin Muuri” on tehty. Myöskään maalivahtipuolella ei JYPillä tule olemaan hädän päivää, sillä Pitkämäki oli varsin vahva tiistaina.

Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä näyttää todella lupaavalta. Tuo taisteluilme täytyy pystyä pitämään varsinkin huippujoukkueita vastaan aina, muuten ei ole pistettäkään luvassa. Myös Janne Hauhtosta tarvitaan vielä varmasti. Ja lauantaina pelataan Hippoksen Hornankattilassa muuten tämän kauden ensimmäinen kärkikamppailu, JYP-Ässät!

Taistele Jyppi!
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Ottelun mielenkiinto kohdistuu:

Viestin lähetti Prjakhin
1.Uusi traileri (viime vuotista huonompaa ei voi tehdä)

2.Oksa

3.Ylönen

4.Yleisömäärä (uudet lippuhinnat täyttää yläkatsomon etuosan)

5.Ted Sator (Onko Bluesin pelissä jotain uutta asennetta?)

6.Osaako Blues voittaa?

Näihin saatiin vastaus:

1.Itse asiassa mitään erillistä traileria ei ollut (miinusta)

2.Pelasi hyvän pelin,vain pari lipsahdusta.

3.Aivan paska,kuntopuoli taitaa painaa Spaddua liekö sairastelu vienyt terän.

4.Yleisöä matsi ei kiinnostanut ,syynä kenties:arkipäivä,JYP vastassa,suora radioselostus verottaa ei niin fanaattista Blues yleisöä,Caloun puuttuu ja voitot.

5.Asennetta puuttui sekä voitto, mutta pelissä oli TPS asenne eli
heti kun kiekko on omilla kaikki lähtee 100 lasissa hyökkäämään
eikä jäädä omalle alueelle syöttelemään pakilta pakille.

6.Ei osaa
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti J
Tämä halvimpien lippujen hinnannosto 8,50€:sta 13€:oon saattaa kyllä pitää minut poissa hallilta melko tehokkaasti. En ole yhtään riemuissani näiden talousgurujen hintapompusta. Minun mielestäni tavallinen jääkiekon runkosarjamatsi ei vaan ole ihan niin arvokasta nähtävää.

Itse juuri eilen katselin Bluesin lippujen hintoja ja totesin että Blues-IFK pelit täytyy ainakin tulla katsomaan kuin noin halvalla irtoo liput...

Ei kai Bluesin kompurointi mikään yllätys ole näillä alkukierroksilla kun kolme hyökkäjää puuttuu kahdesta ekasta ketjusta. Ihme että media on Bluesin kompuroinnista niin yllättynyt, mutta toisaalta hieno että kannattajat ovat koko ajan olleet realistisella kannalla. Pisteet siitä.

Tosin eihän tässä olla kun kaksi peliä pelattu. Eiköhän Ylönenkin herää kun pubi palaa kehiin.
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Veke

Onko kellään tietoa miten Marko Tuomainen loukkaantui ottelussa. Itse kyllä huomasin että hän ei pelannut paljoakaan maalinsa jälkeen toisessa erässä mutta syytä et tiedä....

Kyllä Spaddu tulee vielä!!!
 

Dr. Karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Sulku oli joukkueen selvä valopilkku eilen ja näytti kuka on pakiston uusi pomo. Vykoukal ja Murphy olivat kaukana takana. Oksa otti kyllä nättejä koppeja (oppinut show-lisän Jamolta), mutta olisi kyllä vähän terävämpänä pystynyt kaksi tai ainakin yhden maalin torjumaan. Tunnelma oli aivan nollassa. Koko katsomo nukkui, minä toki mukaanlukien. Vahva sininen väri ja hidas tempohan aiheuttavat tutkistusti (ihan oikea lääketieteellinen tutkimus) uneliaisuutta. "Traileri" oli hyvin vaisu, vaikka esittely tyylikäs olikin (eihän siinä muuta ollutkaan). Solar Films ei ollut ymmärtänyt trailerin tarkoitusta muunakin kuin vain pelaajien esittelynä. Blues.fi :n keskustelussa paljon kehuttu "maalishow" oli valtava pettymys. Ei käytetty valoja ja biisi oli aivan perseestä. Pete Simontschuk, Bluesin mediasuunnittelija, ei ole erityisemmin vakuuttanut viime vuosina.

Tommy ja kumppanit, kyllä muakin ottaa päähän, mutta olkaa nyt hemmetissä realistisia. Miettikää nyt, otatteko mielummin nyt heti jonkun farmi- Igor Sostakovitsin vai odotatte kolme viikkoa ja saatte Nelson Emersonin? Ei edes Blues kykene hankkimaan todellista NHL-huippunimeä omilla rahoillaan jos joutuu maksamaan verotkin. Ja Roest sitä paitsi tullee viikon / kahden sisällä (Detroitin rahoilla) joten ei hätää.
 

Mr. Jones

Jäsen
Re: Omat kommentit...

Viestin lähetti kimmo
Ihan ensin täytyy sanoa, että tämän hetkinen sarjataulukko näyttää varsin eriskummalliselta. Johdossa on nimittäin joku ihmeen joukkue jostain Jyväskylästä (JYP?!?) ja toisena Porin ylpeys (kai Ässät?!), joiden molempien piti olla A-junnuporukoiden tasoisia harrastelijaryhmiä. Taas kerran asiantuntijoita lyödään lättyyn oikein kunnolla, ja mikäs sen parempaa!

Ei kai sentään asiantuntijatkaan ole ennustaneet vain 2 pelatun kierroksen tilannetta? Nimittäin 5 pelatun kierroksen jälkeen tilanne taas voi ollakin niinkuin "asiantuntijat" ovat ennustaneet!

Eli turha tässä on alkaa mitään hehkuttamaan, vaikka hyvälle tuntuukin nämä kaksi hienoa voittoa, pitkä matka on edessä kevään pleijareihin. Ja olen varma, että myös tiukka ja kivinen matka se tulee olemaan tälle joukkueelle nimeltä Jyp.

Jones
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Dr. Karhu
Vahva sininen väri ja hidas tempohan aiheuttavat tutkistusti (ihan oikea lääketieteellinen tutkimus) uneliaisuutta.

Pitää paikkansa, ja sen takia olen tosissaan ihmetellyt että minkä hemmetin takia sitten on valittu tuommoinen kuin "blues". Ei ole sattumaa että poliisin univormut ovat tumman siniset, ne rauhoittavat ihmisiä. Ja bluesin peliasut eivät ole montaa astetta kirkkaammat. Vielä kun hallin yleisilme on sama sininen, ei ihme jos usein tuntuu siltä että joukkue ja yleisö nukkuu. Olisivat laittaneet nimeksi vaikkapa Espoo Greens ja hallin pääväriksi räikeän vihreä, niin ei taatusti uneta enää ketään. Tai edes jotain vähän räikeämpiä värejä sinne tänne sen sinisyyden sekaan, sekin voisi jo auttaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Dr. Karhu
Ja Roest sitä paitsi tullee viikon / kahden sisällä (Detroitin rahoilla) joten ei hätää.


En epäile tietolähteitäsi, mutta valottaisitko vähän taustoja. Vaikka yv:llä jos ei muuten..? Eli onko tuo Roest nyt varma, keneltä nimi on kuultu, vai onko se taas näitä vakiokamoja, eli katsottu pistepörssiä, ja todettu, että "toi joutuu kuitenkin farmiin, eli se tulee meille".
 

blues75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo United
Jyp parempi!

Jyppi oli Bluesia parempi, ja etenkin tahtoi voittoa
enemmän joukkueena. Ja sillä sipuli! Onnea
Jyväskylään.

Kyllä ne Spaddut ja muut sieltä vielä tulee...katsotaan
vaan...
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
??

Tommy taas jälleen kerran osoittanut "uskonsa", eli uhoa löytyy enemmän kuin Yhdysvaltain senaatilla ennen kautta tai voitetun ottelun jälkeen, mutta huonoina aikoina ei tule juuri mitään tekstiä Tommyn suunnalta..Hyvä Tommy, jatka sitä vittuilua vaan silloin kun sinulla menee hyvin ja nauti olostasi..

"Who let the dogs out" ?? En voi kai muuta kuin itkeä...

Nimimerkillä "Perinteitä ei voi ostaa..edes slerssifyffellä"
 
Re: ??

Viestin lähetti Bacardi


"Who let the dogs out" ?? En voi kai muuta kuin itkeä...

Nimimerkillä "Perinteitä ei voi ostaa..edes slerssifyffellä"

Mutta perinteitä ei tule jollei niitä "rakenneta", ja sitä Blues tekee.
Onneksi ei ole mitään ruotsalaisuuksia taakkana perinteissä.

Torstaina 26.09. Blues juhlii kun superkallis ifk- tulee vastaan, ellei jäät sula.
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Viispenninen...

Onkos rahat loppu viispennisellä vai onko kenties jo vuosikaudet paskalle maistuva espoolainen vesi tehnyt tehtävänsä..eli sapettanut Suomen kitkerimmän kaupungin asukkaat?

"Onneksi ei ole mitään ruotsalaisuuksia taakkana perinteissä." hmm, tämä kommenttihan on täysin pohjaton, ja onhan se hassuakin että täysin perinteettömän joukkueen edustaja "pätee" jollain ruotsalaisuudella. Mainitsepa ystävällisesti minulle tämän ruotsalaisuuden oikea tausta, kun en näköjään siitä tiedä?? Mitä nyt istunut joka pelissä Ak-katsomossa 20 vuotta jne..

Mutta onhan Espoollakin taustansa, traditionsa ja perinteensä mm. Easton-ketju(mikä?), MatinkyläGarden (haasu nimike joka matkittiin etelä-Ruotsista) ja mikälie ikonenkukihirvonentiainen jne jne...

Viikonloppuja ja voittoja sinnekkin päin pikkuhiljaa, tulevat mestarit!
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Miten taas määritellään tämä "turha provosointi toisten joukkueiden ketjuissa"? Vai oliko jonkun mielestä tuossa Bacardin ensimmäisessä viestissä paljon muutakin sisältöä kuin provoa?

Nimimerkillä "Perinteitä ei voi ostaa..edes slerssifyffellä"
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: ??

Viestin lähetti Bacardi
Tommy taas jälleen kerran osoittanut "uskonsa", eli uhoa löytyy enemmän kuin Yhdysvaltain senaatilla ennen kautta tai voitetun ottelun jälkeen, mutta huonoina aikoina ei tule juuri mitään tekstiä Tommyn suunnalta..Hyvä Tommy, jatka sitä vittuilua vaan silloin kun sinulla menee hyvin ja nauti olostasi..

"Who let the dogs out" ?? En voi kai muuta kuin itkeä...

Nimimerkillä "Perinteitä ei voi ostaa..edes slerssifyffellä"

Anteeksi nyt vaan arvon punaniska, mutta monta kommenttia sinä haluat ottelusta? Kirjoitin tuossa ottelun JYPin olleen se parempi joukkue joka halusi voittoa enemmän.

Blues voittaa IFK:n 26.9. Sen jälkeen mä vasta vittuilen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Onneksi olkoon Jypille, parempi voitti.

En aio kommentoida enempää, vitutus on aivan liian suuri.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jyppi ansaitsi täysin voittonsa, ei siinä mitään. Ehkä kuitenkin paskin peli kotijoukkueelta sitten muutamaan vuoteen ja vielä ensimmäisessä kotiottelussa. Tunnelma tosiaan oli kuin hautajaisissa ja mielellään nämä pelit voisi kyllä jättää tulevaisuudessa väliin, mutta hallilta sitä kuitenkin itsensä sitten löytää.

Noh ei tässä mitään hätää ole, kausi on vasta alkanut. Naurettavaa joidenkin muiden joukkueiden fanien tulla tähän ketjuun vittuilemaan, kuinka Blues taas tällä kaudella pelaa surkean kauden kovasta satsauksesta huolimatta. Kausi on edelleenkin vasta alussa ja tästä noustaan vielä.

edit: Niin ja pelaajaesittely oli ihan hieno, musat oli perseestä ja maaliääni oli niin paska, etten sitä edes millään tavalla noteerannut. Jaa, että who let the dogs out? No voi helvetti!
 
Viimeksi muokattu:

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Kyllähän Bacardilla on varaa vittuilla. Onhan Ifk:lla yksi piste enemmän kuin Bluesilla. Ja vastustajilleenkin ovat lahjoittaneet pisteitä yhtä paljon kuin Blues.

Tästä kaikesta voimme tässä vaiheessa kautta päätellä, että Blues floppasi taas, perinteikäs Ifk tulee pelaamaan loistokauden ja JYP on jo varmistanut mestaruuden, onhan heillä kolme pistettä Bluesia enemmän.
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Hmm..

Arvon Shayne, ero on siinä että pelimme HIFK:ssa on täysin kuosissa ja olemme pelillisesti täydessä balanssissa. Blueshan ei taida olla, koska niitä häkkejä saa tosiaan tehdä myös ennen viimeistä minuuttia..
Ja kertoohan se jotain, että joukkueen neljästä maalista M.Tuomainen on ollut mukana kolmessa. En tiedä kertooko se enemmän Tuomaisesta vai Bluesista?? Näen mielummin esim nuoren, kotikisoissa esiintyvän T.Ruudun tekevän pisteitä tällä hetkellä kuin M. Tuomainen, koska toinen näistähän jää siihen 25:een pisteeseen ja toinen ylittää 45-50 pistettä! Eli mikäli nämä herrat kertovat suunnan, niin nimenomaan tuo tasaisuus ratkaisee..Tuomainen ei tee 45 pistettä, valitettavasti!

"Kyllähän Bacardilla on varaa vittuilla. Onhan Ifk:lla yksi piste enemmän kuin Bluesilla. Ja vastustajilleenkin ovat lahjoittaneet pisteitä yhtä paljon kuin Blues."

HIFK ja Pelicans eivät taistele samoista sijoituksista tänä vuonna, joten kai niitä pisteitä voi heille antaa? Mutta kannattaako Bluesin antaa Kärpille pisteitä? ehkä ei, koska he kamppailevat samoista sijoituksista, tällä hetkellä toiselle seuralle "väärässä päässä"!

Nimim. "Jypille ei saa hävitä kotona tuonlaisen seurauhon jälkeen"
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kaksi peliä pelattu ja toisesta tärkeä vieraspiste Oulusta joten ei hätää.Ainoa asia mikä hieman hämmentää on tämä Juha Ylösen nostaminen mediassa ehkä hieman korkeammalle kuin kuuluisi.
YLösen 26 maalia 341 pelissä ei niin ihmeellinen saldo ole.Ja tiedän että kaveri pelasi puolustavassa roolissa mutta onko hänestä sitten heti ykkösen pisteitä tekeväksi sentteriksi niin se jää nähtäväksi.
 

J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, EPS
(vielä jatkan mesoamistani lipunhinnoista...)

Minä olenkin ollut yleensä muualla silloin kun Helsingissä pelataan lätkää. Olen ollut jo pitkään varma siitä, että HIFK:n kannustaminen paikan päällä vaatii joko lievää aivovauriota, isoa lompakkoa tai isoa sydäntä. Ensimmäinen ja toinen lienevät välttämättömiä, kolmaskin löytyy monelta, mikä on hieno homma.

Mutta maksaa nyt yhtäkkiä extraa siitä että näkee vanhat kunnon Virkkuset lentelemässä seinille. Kirottua, luulevatko minua joksikin kroisokseksi. Bluesin ottelut ovat perinteisesti tylsiä, katsomo on suht hiljainen ja kentällä liian harvoin sydäntä. Ei ole kyseessä sellainen tapahtuma, johon jaksaisin kuola valuen juosta dollarit ojossa jonottamaan omaa paikkaani.

Mutta älkää ottako minua liian vakavasti. Tulen taatusti istumaan viimeistään marraskuussa jossain LA-Areenan piippuhyllyllä taskussani muutama sentti ja kurkussa polttava jano, joka johtuu siitä että Blues pelaa jälleen päin helvettiä ja minä tahtoisin mennä oluelle, johon minulla ei ole rahaa.

Ja se bissekin on muistaakseni jotain yhtä mautonta kuin Bluesin peli - Lapin Kultaa tai Karjalaa. Ei siis mitään rajaa. Armahtakaa ja sanokaa, että LA-Areenalta saa nykyään edes Urhoa hanasta!
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Hmm..

Viestin lähetti Bacardi
Arvon Shayne, ero on siinä että pelimme HIFK:ssa on täysin kuosissa ja olemme pelillisesti täydessä balanssissa.
No sepäs on hienoa, onnitteluni vaan. Kerro nyt ihmeessä tuo sille Suhosellekin, se onneton kun puhuu julkisuudessa aivan päinvastaisia.

Odotan mielenkiinnolla 26.9. pelattavaa "täydessä kuosissa oleva ja pelillisesti täydessä balanssissa oleva perinteikäs ifk"-"slerssifyffet"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös