Blues-HIFK To 25.11.2004

  • 23 034
  • 178

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Loistavaa pojat, en olis ikinä uskonu et tällainen vaihde löytyy. Nyt on sen verran hyvä draivi päällä et turha sinne on ketään rivimies Maddenia ottaa sekottamaan pakkaa. Mites nää nuoremmat kaverit pärjäsi?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tuosta Daespoon kommentista tuli mieleen että nyt on kaadettu sitten Kärpät,Tps,Narrit ja Blues ja kaikkissa Hifk on pelannut huonosti mutta kun vastustajalle on sattunut juuri silloin se vielä surkeampi päivä.
Mitenköhän sitten käy kun Hifk saa pelinsä kuntoon?
Huonollakin pelillä jo viiden voiton putki.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika hyvässä iskussa tuntuu IFK tällä hetkellä olevan, vaikka tietysti 4 maalia omiin on hieman liikaa. Itseluottamus tuntuu kuitenkin olevan kunnossa.

Tuota ohjelmaa ennen joulutaukoa kun katselee niin Aravirran tavoite 3 joukossa ei tunnu yhtään mahdottomalta. Päinvastoin näyttää jopa todennäköiseltä. Kaikki kuusi matsia on voitettavissa ihan normaalipelillä, joten eiköhän sen verran pisteitä tule, että Jokerit tai/ja HPK ohitetaan.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Aika tyly paluu arkeen. Bluesin peli oli kyllä aikamoista soheltamista. Onkohan Rocky löytänyt jotain Hantan jälkeensä jättämiä taktisia kuvioita?
Pelaamisessa ei ollut juurikaan ideaa, yhteispeli ei toiminut, YV-pelaaminen oli täysin hanurista, pakit tekivät todella järkyttäviä mokia ja koko esitys oli jotenkin todella ponneton. Edes tuo toisen erän käsittämätön ja epäansaittu kiri ei saanut sinipaitoja hereille.

Illan järein risukasa menee jenkkiketjulle ja etenkin Kolanosille. Tämä jätkä on oikeasti jopa äärettömämpi tapaus kuin edellinen #11. Huonon päivän sattuessa Kolanos on aivan järkyttävän flegmaattinen ja turha kaveri. Kolanos kruunasi surkean iltansa kiukuttelemalla Vihkolle - ei sitten löytänyt pienempää?

Stathos taisi varmistaa itselleen menolipun mutta eipä mene meilläkään hyvin maalin suulla. Viime vuonna Oksa oli mielestäni yllättävänkin tasainen illasta toiseen, tällä kaudella näyttää siltä että mies romahtaa joka kolmannessa ottelussa. Huolestuttavaa.
Pakistossa Määtällä oli ihan omat kuvionsa. On siinä tapaus.

Hifkin pelissä on kyllä tietty punainen lanka löytymässä. Hyvää peruspeliä ilman sen kummempia jippoja, ja hyvin toimii. Vielä kun löytäisivät maalivahdin niin tuolla jengillä voisi päästä jopa perille asti.
 

MaV

Jäsen
Viestin lähetti Mr.J
Alunperin Markku Hurmeen piti rangaista vanhaa seuraansa, mutta toisin kävi. Se olikin Kibe mikä rankaisi kasvattaja seuraansa.

Kai tuo on sitten ihan hauska juttu, ainoa vaan että joku voi vielä alkaa uskoa kun tarpeeksi toistellaan.

--

Pelissä paketti hajosi viideksi minuutiksi ja se riitti tällä kertaa kolmeen osumaan omiin. Kuhta näyttää lopullisesti, että saavutukset eivät ole tulleet muiden siivellä. Lisäksi, Petrell pystyy näköjään tarkkuustyöhön maalinteossa myös tällä tasolla kunhan tilaa on tarpeeksi.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti mixu
Tuosta Daespoon kommentista tuli mieleen että nyt on kaadettu sitten Kärpät,Tps,Narrit ja Blues ja kaikkissa Hifk on pelannut huonosti mutta kun vastustajalle on sattunut juuri silloin se vielä surkeampi päivä.
Mitenköhän sitten käy kun Hifk saa pelinsä kuntoon?
Huonollakin pelillä jo viiden voiton putki.

Älä käsitä väärin, HIFK:lta ns. normaalisuoritus ja maalipaikat käytettiin jäätävällä prosentilla (kunnon maalipaikkoja n.10) eli ei siinä mitään.

Oksa oli tänään sellanen imuri että tulee Iiro Itämiehen pahimmat päivät mieleen ja se on aika huonosti se.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Eihän tämä voittoputki sinällään mikään ihme ole, sillä viime kaudellakin tuli... taisi muuten olla melkein näihin samoihin aikoihin... pitkähkö putki voittoja (taisi olla 7 kpl). Joten tavoiteltavaa riittää nytkin. Pistetään paremmaksi voisi olla johtoajatus tänä vuonna.

On tuo palopostimme aikamoinen hemmo. Ilman Harkinsia ja Pärssistä tekee tuollaista jälkeä. Huh-heleijaa...!!!

Matsi on kyllä ollut jossain määrin sekamelskaa, kun 0-3:sta päästetään tasoihin ja vielä muutaman minuutin sisään. Ilmeisesti erätauolla jätkät vain päättivät, että tätä matsia ei sitten ryssitä. Ja hyvinhän siinä kävi.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitoksia IFK! Putki jatkukoon vielä pitkään. Jotenkin vaikuttaa, että K. Kuhta on edelleen kehittynyt pelaajana. Kaveri on ottanut kentällä yhä enemmän dominoivaa roolia eli kaveri pitää kiekkoa lavassa, järjestelee tilanteita ja tekee maaleja. Ei enää mikään paloposti :)


Viestin lähetti Daespoo
Onnittelut HIFK:lle, sen faneille ja varsinkin Espoolaiskasvatti Kimmo Kuhdalle.

Vuosi Espoossa ja espoolaiskasvatti? Karhu-kissat ja Helsinki kunniaan. Olikohan tossa heitossa vitsin tynkää?
 

Toisinajelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Tolpan Kajahdus
Olipahan ottelu. Ei voi muuta sanoa kun, että parempi voitti tänään. Olin jo viiltämässä ranteita auki 0-3 tilanteessa, mutta hauskaa, että joskus näkee tällaisenkin nousun. Harmi vaan, ettei riittänyt loppuun asti.

Missä helvetissä on meidän joukkueen "voimakkaat" pakit. Herrat puhalletaan kumoon pienimmälläkin henkäyksellä. Ja se maalinedustapelaaminen, ei helvetti. Ämmiä, ämmiä, ämmiä.....

Ulkomaalaiset löysiä. Velttoja olisi voinut istuttaa muutaman vaihdon pitempään. Ainoa positiivinen Wilson, joka tuntuu taklaavan tilanteessa kuin tilanteessa. Ai niin, ostakaa joku Kolanokselle hartiasyndit.

Positiivista nuorten koheltaminen, mutta kun ei riitä, niin ei. Hetkellisistä nukahtamisista rangaistiin kovalla prosentilla. HIFK:sta mieleen jäi tietenkin Kuhta: Näyttää, että herran kädetkin käy kohta Harkinsin tyyliin. Mitä muuten Z: lle on tapahtunut? Vaikuttaa olevan aika yössä.

Tuomarilinjasta sen verran, että oli hyvä veto ottaa käsille hakkaamiset ja korkeat pois. Muuten tuli kyllä molemmin pari helppoa vierailijoille.

Eipä muuta, täältä vitutukseen ja reilut onnittelut voittajille.

P..S syöttihän se Z kolme maalia, mutta mun mielestä varjo entisestään.
 
Viimeksi muokattu:

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Leppoisa iltapuhde höntsäilyn parissa, sanoisin. Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen; paljon maaleja , mukavasti taklauksia puolin ja toisin, avointen ovien päivien menoa ajoittain ja vaihtelevaa tulosjakaumaa. Valmentajat lienevät hauskuudesta eri mieltä.

Ottelu alkoi varovasti ja 0-3 tilanteessa useimmat varmaan kuvittelivat pelin olevan ohi; lähtipä jo joku toimittaja pressistä iltakaljallekin. Peli oli siihen asti ollutkin aika mitätöntä surffailua. Peliin tuli kuitenkin kummasti säpinää kun Jere pantiin jäähylle ja välittömästi Blues kavensi. Heti perään toinen maali ja alle kolmessa minuutissa oli Blues tullut 0-3:sta tasoihin. Hitusen parempi tuuri kiekon pomppimisessa ja IFKoon kavereiden suoristuneet selät mahdollistivat tämän.

Kolmannesta odotin tarkkaa vääntöä, vaan toisin kävi kun Kimmo Kuhta -show oli parhaimmillaan. Blues tuli vielä kenttämestarin erikoisella maalin päähän, mutta loppu oli kosmetiikkaa.

Maalivahdit eivät kummassakaan päässä olleet kehuttavia, mutta aika lailla istuivat pelin muottiin. Bluesin läpi ajettiin surutta keskeltä eikä Vihko tehnyt kymmenestä maalipaikastaan vieläkään maalia. Holma sai katsella lähietäisyydeltä paria Bluesin maalia, mutta muutenhan tuo homma näkyy Kiben kanssa toimivan. Bluesista jäi mieleen Koheloksen selvän maalipaikan ryssiminen ja Kohnin huitominen. Sen muistaa hetken Söderin leukaperätkin.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
uosi Espoossa ja espoolaiskasvatti? Karhu-kissat ja Helsinki kunniaan. Olikohan tossa heitossa vitsin tynkää?

Ei ollut, tollanen vuoden edustus riittää espoossa kasvatti-titteliin.

Stathos kuulemma pelannut itellensä lentoliput kouraan ?
Mitens Hurme pysyi vauhdissa mukana ?
 

molari

Jäsen
Jep Hihk (=Kuhta) oli selkeesti parempi, etenkin taktisesti, maalit tehtiin paikoista, ei sen kummempaa. Stathos yritti avittaa meitä, mutta ei kelvannut.

Bluesista ei sen enempää, että taas palattiin arkeen. Oksa oli surkeampi kuin Stathos ja se vaatii jo paljon. Jos valmennus ei osaa panna vastustajan ainoaa kiekollista kaveria vartiointiin ja YV on edelleenkin tuollaista, niin vois jo luovuttaa. Olisi varmaan voinut käskyttää laukomaan, maalilla, ku ei ollut verkkokassia kummempaa.

Ahonen ja junnut Ok. suoritus, Hurme olisi voinut tehdä maalin ja muutenkin Ok. peli.

Kohnilta taas turhia jäähyjä ratkaiseviin paikkoihin, PA-pojat ihan pihalla, etenkin Wilson ja Kolanos (jolloin Mc Lean on aika onneton)
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Toisinajelija
Mitä muuten Z: lle on tapahtunut? Vaikuttaa olevan aika yössä

Niinpä, 0+4, mitäköhän sitten tapahtuu, kun heräilee. Bluussi tarvitsisi myös muutaman tuollaisen yökukkujan, alkaa säälipleijariviivakin näyttää aika kaukaiselta haaveelta, vaikka peli onkin hieman parantunut.
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Kanukit / jenkit löysiä. Oksa umpisurkea. Levonen ei viheltänyt mitään. Marvin ei osu edes tyhjään maaliin.

Loistavaa.

Vain Stathosin surkeus ja Hannun kyvyttömyys aikalisän ottamiseen toivat Bluesin hetkeksi peliin mukaan.

Oi voi...
 

Toisinajelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Tolpan Kajahdus
Viestin lähetti Isaksson
Niinpä, 0+4, mitäköhän sitten tapahtuu, kun heräilee. Bluussi tarvitsisi myös muutaman tuollaisen yökukkujan, alkaa säälipleijariviivakin näyttää aika kaukaiselta haaveelta, vaikka peli onkin hieman parantunut.

Ei niinkään pisteet vaan pelityyli. Herran kynäilyä kun oli viime visiitillä hauska katsoa. Nyt on kädet kai jääneet...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti vastaus saatiin kysymykseen "enää pitäisi tietää kuka on Kimmo Kuhta" ja Zetankin diesel lähtenee pikkuhiljaa käyntiin; no, Marko Tuulolalle pisteitä olisi tullut vähintään viisi, joten ei riemuita liikaa.

Odotettu voitto sikäli, että tämänhetkisessä myötätuulessa pisteitä tulee keskinkertaisellakin pelillä alakerran jengejä vastaan. Nyt vaan cruise control päälle.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miksi ihmeessä Lundell oltiin otettu voittoputkesta pois maalilta??
No taisi mennä muutama taas mailakäden ali ja pari vielä muualtakin
Stathosille, joten eiköhän Lundell taas seuraavassa ole.
Kiekkokierroksen mukaan Stathos ei kovin varma ollut.

Hyvä jätkät! Seuraavaksi nähdään miten joukkue pystyy
asennoitumaan hiukan heikompia vastustajia vastaan.
Viestin lähetti mixu
Tuosta Daespoon kommentista tuli mieleen että nyt on kaadettu sitten Kärpät,Tps,Narrit ja Blues
ja kaikkissa Hifk on pelannut huonosti mutta kun vastustajalle on sattunut juuri silloin se vielä surkeampi päivä.
Mitenköhän sitten käy kun Hifk saa pelinsä kuntoon?
Huonollakin pelillä jo viiden voiton putki.
Tämä on kyllä ollut hauska huomio tosiaan...
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Viestin lähetti JAN
Levonen ei viheltänyt mitään.

Täh?! Japahan oli loistava. Kahvat sun muut mailahässäkät tarkasti pois ja taklata sai. Tykkäsin kovasti.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Toisinajelija
Ei niinkään pisteet vaan pelityyli. Herran kynäilyä kun oli viime visiitillä hauska katsoa. Nyt on kädet kai jääneet...

Kyllä ne kädet on edelleen tallessa, ainakin aiemmin tällä kaudella olleet. 4 syöttöpinnaa ja 2 IS-tähteä, kai se Z nyt jotain on siellä kentällä oikein tehnyt? ;-)

Hienoa että voittoputki jatkuu, kun mukaan saadan vielä Harks ja Pärä + mahdollisesti Madden, niin meitähän ei pysäytä kukaan. Stathos vielä siperiaan ja Toskala tilalle niin meille ei tehdä loppukaudesta maaliakaan.

Tommy: Monta syöttöpinnaa Harks puhui itselleen? Tai montako maalia Kuhta kävi väärydellä itselleen kuittaamassa? Mutta missä on Bednar?
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kertokaahan paikan päällä olleet kävikö Häppölä yhtään kentällä vai oliko pelkästään ylimääräisenä hyökkääjänä vaihdossa?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti Tommy
Vähämaalinen ottelu tulossa,
IFK:n hyökkäystä kuin katsoo niin voisi melkein sanoa Pelicansilla olevan saman tasoinen hyökkäysrosteri.

En näe kyllä mitään estettä miksi Blues ei ottelua voittaisi, IFK tekee tuolla rosterilla maksimissaan kaksi maalia Bluesin taakse ja Blues taas tehnee neljä maalia.

4-2 siis.
Tommy, pakko ihailla asiantuntemustasi. Taas jälleen kerran.

Ainiin, minkä tasonen on Bluesin hyökkäys, kun IFK.n Pelicansrosteri teki teille 7 maalia???
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti ruoska
Kertokaahan paikan päällä olleet kävikö Häppölä yhtään kentällä vai oliko pelkästään ylimääräisenä hyökkääjänä vaihdossa?
Allekirjoittanut bongasi Häbältä yhden vaihdon, nelosen keskellä, Porthenin tilalla.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Hienoa kundit. Varsinkin Kuhdan ja Zidlickyn otteita on ilo seurata. Lisää tällaista. Vielä kun saataisiin asenne kuntoon, niin ei tulisi tällaisia lipsahduksia kesken pelin.

Tässä ottelussa oli sinänsä samat elementit, kuin viimeisimmässä Blues-IFK-matsissa, jossa Lundell imi jopa Telomon ja paska-Malonen vedot nollakulmasta ja Oksa loisti. Nyt taas Oksa otti aika helposti kiekot taaksensa, mutta Stathoksellakaan ei silti paras päivänsä ollut. Viime kerrallakin olisi ilman Oksaa oltu paljon pidemmällä. Hyvä että pistettiin pikkuveli taas ruotuun.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti stiflat
- - -
No taisi mennä muutama taas mailakäden ali ja pari vielä muualtakin
Stathosille, joten eiköhän Lundell taas seuraavassa ole.
Kiekkokierroksen mukaan Stathos ei kovin varma ollut.
- - -

Ei ollut Dave mitenkään erikoinen, mutta useamman tiukan paikan silti selvitti. Eka meni löysänä siniviivaheittona sisään, mutta näytti olevan Dave totaalimaskissa. Toisessa Ahonen sai ihan rauhassa yksin veivata maalin edessä pakkien ollessa oman maalin takana. Kolmas tehtiin reboundista ja neljäs oli kenttämestarin jujutus.

Ts. eka oli lundellmainen hörppäys, muille ei ollut paljoa tehtävissä ja olivat hyvin pelin luonteelle ominaisia sähläysmaaleja.

Häppölä ei nähdäkseni pelannut, vaikka odottelin häntä kolmannessa kentälle.
 

Toisinajelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Tolpan Kajahdus
Viestin lähetti lintu
Kyllä ne kädet on edelleen tallessa, ainakin aiemmin tällä kaudella olleet. 4 syöttöpinnaa ja 2 IS-tähteä, kai se Z nyt jotain on siellä kentällä oikein tehnyt? ;-)

Teki, teki. Tosiasiassa vaihtaisin puolet olemassa olevasta meidän pakistosta saadakseni Z:n kaltaisen kiekollisen pakin.

Pelistä vielä. Kun noita hyökkäyksiin lähtöjä katsoi, niin tuli mieleen, että Rocky taitaa valmentaa näyttämällä bussimatkoilla pojille Lämäriä. Minkä helvetin takia se kiekkoa pitää heittää aina sinne päätyyn minne ei ainakaan kukaan omista eksy. Ja tuliko maalia kohti yhtään laukausta siniviivalta hyökkäystilanteesta pois lukien 1. maalin ylivoiman löysä vippi? Ei taida yksikään meidän pojista osata vetää suoraa syötöstä.

Toisaalta, tällä pelillä minun ei tartte tuhlata firman rahoja jo paljon markkinoituihin PLAYOFFS - kausikortteihin. No ei sentään, minä luotan että Rocky on sisäistänyt Sun Tzun opit ja tämä on vain taktikkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös