Blues - HIFK LänsiAuto Areenalla, ti 17.2.04 klo 18.30

  • 10 213
  • 69

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Se oli sitten 5-5.

Eipä oikein tiedä mitkä fiilikset...
Toisaalta 2-0 tappiosta tasoihin sekä ohi, toisaalta taas juuri sen takia lopputulos ei oikein tyydytä...
Ja 5 maalia omiin!
On se herrajestas kumma ettei puolustaminen kiinnosta!!!
Asenteesta se on tällä(kin) hetkellä kiinni.
Tulee helekutin kiire nostaa tasoa, jos meinaa playoffseissa pärjätä.
Se on nimittäin poijjaat niin, että asennetta on pirun vaikea korjata, jos koko kausi on menty hurlumhei-meiningillä...
Liigan paras puolustus?
Paperilla kyllä, mutta missä se näkyy...

Silti ihan viihdyttävä matsi kaikenkaikkiaan.
Maaleja ja vaarallisia tilanteita ainakin nähtiin koko rahan edestä.
Kohn oli tänään kentän kunkku.
Koko ajan sai olla sydän syrjällään, kun herralla oli kiekko tai kun oli ylipäätään kentällä.

Niin ja kyllä täällä vielä puolustukseen luotetaan, ihan täysillä - VIELÄ, vaikka näppäimistö kirjoittikin hiukan palautetta... ; )

Ps. Näyttää ainakin muutama muukin kirjoittaja olleen samaa mieltä kanssani...
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Viestin lähetti fiftyeight
Ja Hirso tuntuu olevan elementissään Espoossa, taas vauhdikasta pelaamista molemmissa päissä.

Antaa näyttöjä tulevalle työnantajalleen?

Oikein kiva peli varmasti ollut. Häbän pari maalia lämmittää.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Re: Tämän vuoden viihdyttävin ottelu

Viestin lähetti Juhaht
Ihan puhtaana toiveena voisin esittää liigalle, ettei Ringbom tuomitse play-offeissa yhdenkään jengin kannalta ratkaisevaa ottelua.

Näin ulkomuistista voisin lisätä tähän listaan Laaksosen, Kruusin, Rönnin, Levosen ja Pajusen. Jäikö joku mainitsematta? Jos pelattaisiin vaikka play-offit yksi peli per päivä ja annettaisiin Favorinin tuomita joka peli. Häneltä sentään olen nähnyt muutaman hyvin vihelletyn ottelun.

Laaksosella oli tänään taas omia ratkaisuja pelissä Pelicans-Ilves. Radioselostajan mukaan Luomalan pelirangaistus tuli seuraavanlaisessa tilanteessa: Laaksonen nosti käden pystyyn Grönholmin rikkoessa Ilvespelaajaa. Peli jatkui, ajautui Pelsujen kenttäpäätyyn, jossa Luomala taklasi Grönholmin jäihin. Peli jatkui edelleen. Ilves ehtii luomaan muutaman tekopaikankin. Noin puoli minuuttia Grönholm virui jäällä kunnes vihdoin tuli pelikatko. Laaksonen tarkasti Ossin kunnon ja näytti Lutille sumeilematta ovea. Voiko näin käydä? Toisessa tilanteessa jälleen radioselostajan mukaan Laaksonen kävi tarkastamassa videolta tilannetta, jossa Vorel loukkaantui, ilmeisesti tarkastamassa joutaako Pelikaaneiltakin joku suihkuun. Lopulta Vorel sai tilanteesta kakkosen.

Pyydän anteeksi että viestini meni kokonaan ohi aiheesta ja onhan näistä tuomareista ennenkin porattu, mutta kun taas syö miestä niin pakkohan sitä johonkin on purkautua.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Viestin lähetti #12
Hurtaj teki nk. Spanhelit ja vaipui kahden hyvän pelin jälkeen tusinalaaksoon. Pelottaa.

Ero on toki siinä, ettei Spanhel saanut edes kahta hyvää peliä aikaiseksi. Hurtta oli kieltämättä tänään hieman näkymätön, mutta pyrki sentään aktiivisuuteen. Kyllä hän meille vahvistus on, tänään ei vaan pomppinu.

Itse pelistä ei jäänyt kovin hyvää makua, vaikka noustiinkin 0-2-asemasta johtoon ja lopussa tasoihin. Vaikka ottelua on tässäkin ketjussa kehuttu, niin omasta mielestäni peli oli aikamoista sähellystä eikä niinkään hyvää lätkää. Maalitkin olivat enemmän tai vähemmän räkäisiä, varsinkin IFK:lla. Kyllä tästä pelistä olisi enemmän kuin piste pitänyt saada. Ja se Ringbom...ajaisi nyt edes ne viiksensä. Pikkumies oli ihan pihalla, kruununa se "mahdollisen maalin" tarkastus.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Olipas omituinen peli. Harvoin tuollaisia enää näkee. Järjetön määrä virheitä molemmilta joukkueilta, veskarit hiukan jäässä ja 9 enemmän tai vähemmän räkäistä pomppumaalia ja yksi selkeästi tehty maali.

Kyllä tuota ihan mielellään katsoo, jos vertaa peruutteluun ja passiivisuuteen. Tuo ei kuitenkaan ollut kummaltakaan sellaista peliä, jolla isoja otteluita voitetaan. 1-0 rebound, 2-0 tehty maali, 2-1 reboundin rebound, 2-2 Tukosen ja Oksan lahja Häppölälle, 2-3 Oksa ja pakit pelaa itsensä ihan ulos, 3-3 yhden käden ohjaus maalille sutaisuun, 3-4 Vihkon erikoinen, 4-4 HIFK:n lahja Tiilikaiselle, 5-4 yv: viivalta laukaus, joka pomppasi jostain matkalla ja 5-5 rebound.

Itseäni ihmetytti HIFK:n pelissä eniten ykköskentän pelin vaisuus. Pärssinen oli ainoa, joka pysyi tämän ottelun vauhdissa mukana ja pelasi ihan hyvän pelin. Kuhta oli ilmeisesti hieman klesana, joten en häntä kommentoi, mutta mieleeni heräsi kysymys, riittääkö Harkinsin vauhti enää pleijareissa? Eikä ole provo, tuli vain mieleen. Jos Harkins hiipuu, kovin yksin on Pärä keväällä.

Täytyy itsekin nostaa Laddy esille. Kohn oli kentän kiistaton hahmo tänään. Kolmannessa erässä haki ehkä turhan itsekkäästi kolmatta maalia nimiinsä, mutta en tuomitse siitä, että lähtee laukomaan huonommastakin paikasta.

Oikeastaan kaikki olellinen on muuten jo sanottu, joten en enempää jaksa tähän aikaan enää kirjoittaa.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eilinen matsi poikkesi totutusta.
Yleensä tämän kauden matseissa on ollut turtunut ja välinpitämätön olo. Eilen tunteet vaihteli ilon ja vitutuksen välillä päättyen tasurin tuomaan 'ihan OK' oloon.

Olisi ollut muuten liigallekin parempaa mainosta kuin se sunnuntain nojailu.

Jos JC ei tuon parempaan pysty, niin kannattaisiko tehdä jotain muuta? Aivan turha äijä eilisessä ja niin monessa muussa viime aikojen matsissa. Jopa Jugi oli eilen parempi.

Miksi meidän ykköspakkiparissa on kaksi kämmäävää ämmää?
Josko Sebastian sitten siirtyisi sinne ulkomaille ja ottaisi Barrymoren mukaan.
 

Carlos

Jäsen
Erilainen näkökanta

Nimittäin itseäni lähinnä keljutti että tuli lähdettyä autotalliin. Blues pelasi kieltämättä helvetin hyvin, karvasi todella kovaa ja armottomasti, liikkui, taisteli, teki maskia(!), raatoi ja Kohnin ollessa kentällä oli aina kylmä rinki perseen alla. Se on kyllä äijä.

Hifk sen sijaan pelasi niin päin helvettiä koko pelin että ihan itketti. Olin "nääääin" lähellä lähteä kävelemään sillä sekunnilla kun Blues teki 5-4. 5-5 tasoituksen jälkeen en edes taputtanut.

Ensinnäkin, Hannu "no panic" Arajuuri näytti kyllä taas että on vähintään yhtä surkea pelinjohtaja kuin The Ape. Useampaan otteeseen HIFK oli niin helisemässä ja unessa samaan aikaan, että aikalisän paikka olisi ollut ilman muuta. Virta sentään tajusi ottaa sen oikeaan aikaan. Mikä näissä oikein on? Saako Hifkin valmentajat ylimääräisen bonuksen jokaisesta säästetystä aikalisästä? Nojuu, otettiin sitten aikalisä, jatkoajan lopulla kun siitä ei ollut enää yhtään mitään hyötyä.

Ja jälleen kerran HIFK tuli unenpöpperössä kaukaloon, ja jäi suoraan Bluesin jyrän alle. Varsinkin koko ykköskenttä poislukien Pärssinen oli ihan paska. Ihmeen munatonta ja halutonta surffailua. Harkins antoi yhden helvetin hyvän syötön Södelle avopaikkaan, mutta siinä kaikki. Söde ja Jere olivat paikotellen niin kuutamolla että eivät olisi tainneet huomata vaikka joku olisi vaihtanut vaivihkaa heille siniset paidat päälle.

Lamberg saa ottaa muuten Kohnin toisen maalin nimiinsä, kiekko oli pelattavissa keskialueella mutta hän päätti antaa sen Kohnille ja lähti sitten roikkumaan perässä. Yllättäen ei pysynyt perässä.

Tästä pelistä antaisin puhtaat paperit Pärälle, Vopat-Hurtaj-Häppölälle, Vihkolle, sekä "yllättäen" Benysekille. Muu jengi voisi ostaa kotiinsa semmoisen helvetin ison 1m x 2m peilin, ja katsella sitä seuraavaan peliin saakka. Myös Ara&Hara.

Positiivisena asiana on ilo huomata miten Jonella kasvaa itseluottamus silmissä onnistumisten myötä, putki kulkee ja kädetkin alkaa toimia. Hirsolla on aika hyvä liike, osaa taklatakin, mutta taas kerran oli pakko ottaa ihan umpityhmä jäähy estämisestä, n. 15 metriä kiekosta, ja sitten vielä hämmästellä tuomarille että mitämätein??? Minen ymmärrä.

En ole näkemääni tyytyväinen, en ollenkaan. Luvalla sanoen meillä kävi ihan hirveä munkki, että saatiin edes se yksi piste. Vääryydeltä sekin tuntuu, Blues oli pelin jokaisella osa-alueella valovuoden meitä edellä.

Tajusin juuri muuten semmoisenkin jutun, että kerrankin meillä on joukkue joka osaa pelata joukkuepeliä, ja jossa on jopa kohtalaisen paljon taitoa, mutta vastaavasti meillä ei ole juuri ollenkaan jalkoja, ja fysiikkaakaan Jeren jälkeen ei paljon ole näköpiirissä.

Nimim. ei jakoa mitaleille.
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipahan IFK:lta huono kokonaisuus. Viisi tehtyä maalia on tietty hyvä juttu, mutta viisi päästettyä ei todellakaan. Alussa vaikutti jälleen siltä, että peli annetaan suoraan kotijoukkueelle edellisen hallissa tapahtuneen kohtaamisen tapaan, mutta onneksi numerot saatiin kavennettua 2-1:een ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä näyttikin jo siltä, että pelaaminenkin saattaisi kiinnostaa ja äkkiä tilanne olikin 2-3. Tässä vaiheessa blues oli menettänyt otteensa peliin täysin, mutta Virran aikalisä tehosi ja blues pääsi taas peliin mukaan. En tiedä olisiko mahdollisesti espoolaisilla "napsahtanut", jos olisi tehty 2-4:ään, johon oli mm. mahdollisuus ylivoiman tuomana, mutta ei tehty ja loppuerä pelailtiin maaleitta.

Kolmannessa erässä blues tuli tasoihin, mutta Vihko laittoi kuitenkin numerot 3-4 läpiajosta. Ei mennyt kauaa niin taululla loisti jo 5-4. Onneksi pelin loppupuolella IFK:lle ylivoima, josta Häppölä laittoi maalin edestä irtokiekon sisään.

Jatkoajalla ei sitten ihmeempiä ja lopputulos tasan 5-5.

IFK:lla oli mielestäni viisikkopelin kanssa ongelmia ja nimenomaan viisikkopuolustus ei toiminut vaan vastahyökkäyksissä vastustajaa ei otettu tarpeeksi tarkasti vaan annettiin luistella vapaasti ja hallita myös kiekkoa. Myös maalinedustalla voisi pelata tarkemmin ja pelata ainakin vastustaja maila pois jos ei ukko muuten liiku. Eilen alivoimalla neliö oli myös ajoittain liian passiivinen, josta blues pääsi pyörittämään suhteellisen helposti yv:tään ja rankaisemaan useammalla maalilla.

Toivottavasti peli toimi herättäjänä torstaita varten sillä jyppilässä pitää tehdä täydet minuutit töitä jos pisteille halutaan päästä.

Pienellä hiomisella ja ennenkaikkea kunnon asenteella saadaan eilisen kaltaiset virheet pois ja sitä kautta myöskin viisikkopeli toimimaan. Tämän jälkeen voidaan sitten katsoa kuinka pitkälle mennään...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Pitkästä aikaa tapahtumientäyteinen kotipeli.
Blues liikutti kiekkoa hyökkäysalueella paremmin kuin pitkiin aikoihin, vetopaikkojakin siunaantui ja verkko heilui.

Harmi, että tämä koohottaja-Lephart katsoi aiheekseen ottaa hyökkäysalueella mailastakiinnipitämis-jäähyn, jolla IFK pääsi tasoihin.

Jos olisin eilen kirjoittanut tähän ketjuun, olisin kyseenalaistanut Ringbomin kaikki mahdolliset taipumukset, niin fyysiset kuin henkisetkin. Nyt tyydyn toteamaan pillipiiparin olleen linjaton.

Vaikka paljon on jo ketjussa sanottu, yhtä asiaa ei pysty ylimainostamaan kaiken kärsimyksen jälkeen. Ladislav Kohn on aivan jumalattoman kovassa vireessä. Jokaisen kerran laatikkoon hypätessään kaveri oli todella vaarallinen ja suorastaan janosi kiekkoa, tilanteita ja maaleja. Jo pelkästään ensimmäisessä erässä kahden maalinsa lisäksi Laddy oli kahteen kertaan vähällä karata koko IFK:n paletilta yksin karkuun, mutta ihan ei lapa riittänyt kiekon haltuunsaamiseksi. Eka maali oikea-aikainen riparin sisäänsiirto ja toinen calounmainen puoliympyrä maalin takaa sektorille kirraten. Kohnia ei vastustaja voi tällä hetkellä jättää hetkeksikään pitämättä silmällä, muuten tulee ongelmia välittömästi. On se hurja.

Matsi olisi saattanut kääntyä lopullisesti IFK:lle ilman Oksan 2-3-tilanteessa tekemää loistopelastusta takatolpalta nostettuun kiekkoon, juuri ja juuri ehti peittämään "varman maalin". Siitä tilanteeksi 2-4, niin saattaapi olla ettei oltaisi jatkoaikaa tarvittu. Muutamat Oksan seikkailut kyllä salpasivat hengitystä.

Stathos ei voinut parille ohjausmaalille mitään, Tiilikainenkaan ei paljon torjumisenvaraa jättänyt maalissaan. Eka maali riparista, toka meni helpon näköisesti, vaikka olihan siinä kohtalainen piirileikki maalin edessä. Näyttävästi otti ekassa erässä TElomon maskittoman ruoskan.

Bannister on perseestä (aina vaan), Lada taasen nostaa profiiliaan ainakin hyökkäyspäässä edelleen. Sululta omassa päässä kohellusta, hyökkäyssiniseltä pari kunnon tälläystä.

Mikäs siinä, olihan tuo ihan mukavaa katseltavaa verrattuna edelliseen kotimatsiin.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Shayne

Jos olisin eilen kirjoittanut tähän ketjuun, olisin kyseenalaistanut Ringbomin kaikki mahdolliset taipumukset, niin fyysiset kuin henkisetkin. Nyt tyydyn toteamaan pillipiiparin olleen linjaton.

Miten voit sanoa noin?!?!?!?

Ringbomhan on nimenomaan """entinen""" Linjatuomari.

No eihän nää pelit loppuen lopuksi ratkea tuomareihin, ts. jokainen joukkue kokee moneen kertaan kauden aikana tuomarin olleen huono.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alivoimapelaamisesta

Hjuu, paikalle tultiin oikein bussikyydillä. Ottelu on jo 'tyhjennetty' ed. viesteissä, joten ei siitä sen enempää.

Huomioita sen sijaan herätti HIFK:n alivoimapeli. Jäähyjä oli 6 kpl, joista Blues rankaisi kolmesti, siis 50% 2 min. jäähyistä päättyi takaiskuun. Ei helvetti ! Välillä tuntui, että kaikki 'siniviivasuupaisut' uppoaa. Jos homma ei muutu pleijareissa, niin saa ykkös- ja kakkosketju tehdä 8 maalia joka matsissa, että voitto heltiää.
Ara, laitapa poijat reenaamaan box playta.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kohn...

Oli kyllä jälleen kerran aivan loistava. Äijä painaa loistavalla asenteella pelistä ja vaihdosta toiseen ja maaleja tulee. Vielä kun pääsisi nauttimaan Calounin taidoista, niin voisi tulla vielä kovempaa jälkeä. Caloun kun on vaan tällä hetkellä todella huono. Huikeita riistoja hyökkäyspäässä, todella vahvaa liikettä, hyvää kiekon ylöstuontia, vastustajan haastamista ja vielä ehtii ensimmäisenä omalle alueelle puolustamaan. Huikeaa. Eiköhän ruveta jo sorvaamaan Laddylle pitempää sopimusta, eikö niin Chrisu?

Reijokin oli kyllä vallan mainio. Linjattomuus on hienoa asia. Vihkon maalia edelsi aivan selvä kamppi, kun Bannister lähti nousemaan ja luisteli Hifkin pelaajan mailan päälle ja kaatui siihen. Selvä jäähyn paikka. Sitten muutama minuutti eteenpäin ja Pihlström kaatuu aivan vastaavalla tavalla ja äijä boksiin... Kiitos Reijo.

Tiilikainen teki uransa ensimmäisen maalin Länsiauto Areenalla!
Onnittelut siitä. Historiaa on tehty.
 
Viimeksi muokattu:

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Ringbom

Viestin lähetti Davey
Miten voit sanoa noin?!?!?!?

Ringbomhan on nimenomaan """entinen""" Linjatuomari.

No eihän nää pelit loppuen lopuksi ratkea tuomareihin, ts. jokainen joukkue kokee moneen kertaan kauden aikana tuomarin olleen huono.

Mun mielestäni Reijo onnistui erinomaisesti . Ei hyväksynyt Bluesin maalia , koska kiekko oli verkossa , sivuverkossa.
Hyväksyi IFKn maalin , koska ensin meni maaliin kiekko , sitten Oksa , sitten Jone ja vasta sitten siirtyi maalikehikko huitsinalabamaan. Oli virheitäkin . Lephart sai jäähyn vastustajan mailan kiinnipitämisestä , vaikkei pitänyt kiinni. Jergus ei saanut jäähyä vastustajan mailan kiinnipitämisestä , vaikka piti.
Sekavaa , mutta viihdyttävää pelailua.
Erikoismaininta sille joka on tehnyt valotaululle Bluesin mainoksen ' lunasta playoff's kausikortti ' . Erittäin hauska mainos. Kausari on vakiojampalta jäänyt lunastamatta ja mestalla istuu ja mesoaa kunnon urpo , jolla on päällä mm Tapparan pelipaita ja IFKn kaulaliina. Promillejakin on kundilla siinä 2,5 ja 3 välissä. Hauskaa.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Kohn...

Viestin lähetti King

Tiilikainen teki uransa ensimmäisen maalin Länsiauto Areenalla!
Onnittelut siitä. Historiaa on tehty.
Jep, historiallista hetkeä iskä ja Suvi juhlistivat parilla vaivautuneella läpsäytyksellä, äiskä ei reagoinut mitenkään.

Calounikin huitaisi kolmannessa erässä korkealla mailalla vastustajaa, tosin napsahti visiiriin. Jäähyä siitä ei kuitenkaan kannattanut antaa, koska todennäköisesti Caloun filmasi tilanteessa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Kohn...

Viestin lähetti Shayne
Calounikin huitaisi kolmannessa erässä korkealla mailalla vastustajaa, tosin napsahti visiiriin. Jäähyä siitä ei kuitenkaan kannattanut antaa, koska todennäköisesti Caloun filmasi tilanteessa.

Joo, istuin ihan vieressä ja todella kovaa napsautti Caloun Benysekiä visiiriin. Jos Benysek olisi filmannut niinkuin 95% pelaajista olisi tilanteessa tehnyt niin Caloun olisi saanut jäähyn. Ja jos Calounin maila olisi osunut visiirin sijasta Benysekin naamaan olisi Caloun hankkinut itselleen 5+20 minuuttia.
 

Carlos

Jäsen
Kuviokelluntaa?

Niin, piti vielä sanomani tuosta joukkueiden välisestä ns. hyökkäyspelistä.

Blues TOI joka kerran kiekon yli sinisen, rakensi kuvioita, ja pelasi jääkiekkoa. Sai jopa luotua läjäpäin vaarallisia tilanteita ja sydämentykytyksiä tällä taktiikalla.

Mutta HIFK:lla oli sentään kerrassaan upea variaatio eri kuvioita, selvästi näkee että tauolla on harjoiteltu. Koko ketju luistelee viivasuoraan ylös, kun ensimmäinen böllsin pelaaja tuli vastaan, kiekko päädyn kautta toiseen laitaan TAI suoraan ristikulmaan! Olipa upean näköistä, ei voi ainakaan kukaan väittää ettei ole hyökkäyskuvioissa mielikuvitusta. Toista se oli ennen kun kiekko lyötiin vain suoraan päätyyn ja katsottiin josko joku ehtisi perään.

Ei hyvää päivää.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tinke-80
Tappioksihan tämän voi melkein laskea. Miten ihmeessä paperilla yksi sm-liigan parhaista puolustuksista voi laskea 5 maalia omiin jotain blues'ia vastaan (ei millään pahalla blues-fanit)? 126 päästettyä maalia tähän mennessä tällä kaudella. Ei noita kaikkia voi laittaa missään nimessä maalivahtien piikkiin. Jokin mättää ja pahasti Hifk:n puolustus-pelissä. Joku viisaampi voisi kertoa.


Miten muuten Hurtta pelasi? Ässät-pelissä ainakin syöttöpeli oli kohillaan.

-Tinke-80

En nyt ole tilatollisesti varma.

98 joukkue ei esittänyt mitään ihmeitä rumkosarjassa, olimmeko peräti sijalla 3? Puolustus ei ollut kuosissaan, mutta todellisten pelien alettua homma toimi kuin Sveitsiläinen kello. Varmaa ja tylyä puolustusta. Tähän jaksan luottaa pleijareihin asti, jos toisin käy olen tyhmä mies, mutta vielä on luottoa, jopa liikaa. Ja siis olen hiton viidsas ;)
 
Viimeksi muokattu:

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Viestin lähetti Tatzka
Puolustus ei ollut kuosissaan, mutta todellisten pelien alettua homma toimi kuin Sveitsiläinen kello. Varmaa ja tylyä puolustusta. Tähän jaksan luottaa pleijareihin asti, jos toisin käy olen tyhmä mies, mutta vielä on luottoa, jopa liikaa. Ja siis olen hiton viidsas ;)

En oikein usko että HIFK:n puolustus rupeaa automaattisesti toimimaan kuin Sveitsiläinen kello kun tosipelit alkaa. HIFK:n puolustus tällä kaudella ei ole todellakaan ollut sillä tasolla mitä siltä voisi olettaa. Vertaa vaikka päästettyjen maalien määrää toisiin joukkueisiin. HIFK on 7. siinä tilastossa. Olisitko ennen kautta veikannut HIFK:ta tässä tilastossa 7.?

-Tinke-80
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omissa soi törkeän paljon. IFK:n keskialue on usein kuin reikäjuusto, vastustaja saa liian paljon ylivoimahyökkäyksiä ja läpiajoja. Samaa lepsuilua nähty pitkin kautta ja pudotuspelit ovat jo ovella.

Mitä tulee 98-kauteen, kyllä IFK hyvän runkosarjan pelasi - ainakin joulukuun alusta eteenpäin, kun pelaajaliikenne rauhoittui ja joukkue vihdoin alkoi hitsautua yhteen. Sen jälkeen oli muutamia tuloksellisesti heikompia pelejä (mm. legendaarinen urpoilumatsi Matinkylässä) mutta aika harvassa tappiot enää olivat. Runkosarjassa IFK oli 2., ja IFK myös päästi toiseksi vähiten maaleja.

Nyt taas on runkosarjaa jäljellä pari viikkoa ja häntäpään Blues iskee puolenkymmentä kertaa. Ei kovinkaan vakuuttavaa.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Tatzka
En nyt ole tilatollisesti varma.

98 joukkue ei esittänyt mitään ihmeitä rumkosarjassa, olimmeko peräti sijalla 3? Puolustus ei ollut kuosissaan, mutta todellisten pelien alettua homma toimi kuin Sveitsiläinen kello. Varmaa ja tylyä puolustusta. Tähän jaksan luottaa pleijareihin asti, jos toisin käy olen tyhmä mies, mutta vielä on luottoa, jopa liikaa. Ja siis olen hiton viidsas ;)

Hmm... toi on meidän startegia... meillähän on teidän miehetkin ja nyt on alettu mättämään maalejakin ja Hanttakiekosta ei ole tietoakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös