Blues - HIFK, 9.3.2003

  • 9 141
  • 90

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Huikea peli!

Juu. Huikea peli tulee, se on saletti! Todellinen jännityspilleri. Toivottavasti tulee töllöstä. Tätä peliä ei voi jättää väliin. Tsemppiä Blegille ;)
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pakko on raahautua paikan päälle!
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Toivottavasti tämä matsi nähdään TV:sta.
HIFK voi hävitäkin ja silti yltää pleijareihin mikäli Tappara niistää Lukon.

Kysymys kuuluukin kumman Tappara haluaa vastaansa, Bluesin vaiko Rauman Lukon.
Voitto Tapparalle huomenna niin vastaan asettuu Blues.
Jos Lukolle hävitään niin edessä on matka Ouluun.

Ottelun tuloksella ei Bluesille ole merkitystä mutta uskoisin että HIFK kaatuu keskinkertaisellakin pelillä. Eivät näköjään kestä paineita.Valitettavasti.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Niin,piti siis lukeman: "Bluesin vaiko Oulun Kärpät".
Siitähän Tapparan osalta on huomenna kysymys.

HIFK:n kannattajat voivat ainoastaan toivoa että Tappara haluaa huomenna voittaa.
 

veltsu

Jäsen
Eipä ole kauheasti väliä miten huomenna käy, kun kerran tyritään häviämällä Pelicansille. Ei tällainen joukkue ansaitse play off-paikkaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis tämän kauden Hifki on ollut niin ailahteleva ja yleensä pelannut juuri päin vastoin, mitä on odottanut. Niinpä en olisikaan hirveän yllättynyt, vaikka tässä lopulta kävisi niin että se seitsemäs sija ja paikallispuolivälierät lopulta toteutuisivat. Käsittämätöntä kyllä, maalieron johdosta vaikkapa jatkoaikatappiokin saattaisi riittää siihen, koska Lukolla ja Tepsillä on molemmilla aika pahat pelit edessä.

En ole mitenkään optimistinen huomisen matsin suhteen (ainakaan tämän illan jälkeen), mutta kai Blues pitää nyt vähintään kerran kaudessa voittaa varsinaisella peliajalla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olisihan se kieltämättä hauskaa maksaa Hifkille vanhoja kalavelkoja, eivätkös nämä punahilkat tiputtaneet meidät kuitenkin pleijareista tuossa pari-kolme kautta sitten?

Eli, rantapallot varmuuden vuoksi mukaan ja kaikki kannustamaan..
 

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
naurakaa espoolaiset...

niin kauan kun voitte. Mielestäni välieräpaikka ei ole teillä läheskään selviö mikäli saatte Tapparan puolivälierissä vastaan.
Mahdollinen putoaminen PO:sta ei paljon paina, ei siellä tollasella jengilla kuitenkin pärjää mitä Pena on kasannut. Seli seli luokkaantumisia sun muita.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Blues ei ole Tapparalle tällä kaudella varsinaisella peliajalla hävinnyt, joten Tappara valinnee Kärpät mikä tarkoittaa rantapalloja HIFK:lle.

Myllys pelasi Raumalla huippuottelun, jossa nolla rikkoutui vain siksi, että Lukon pelatessa ilman maalivahtia Calounilla oli lupa kärkkyä keskialueella helppoa pistettä, jolla olisi siirtynyt pistepörssin kärkeen. Kun se ei tuottanut tulosta, niin tässä ottelussa lienee luvassa hirveästi peliaikaa Calounille, jotta hänen pistepörssivoittonsa varmistuu. Ja varmistuuhan se, jos Stathosin längissä on sama imu kuin lauantaina.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Lukko voittaa oman pelinsä, niin IFK saa pleijareihin päästäkseen todellakin ansaita sen paikan pelaamalla, eikä häviämällä pleijaripaikkansa menettäneille ja ykkössenttereistään luopuneille kesäloman odottelijoille.

Saiskohan IFK pelata kaikki mahdolliset pleijaripelit vieraissa? Järjestäis siellä Jäähallissa nyt ihmeessä jotkut International Horse Showt, niin kuin Jaffalan leuaton mies teki tässä yksi vuosi.

Caloun 3+2, siinäpä olisi Matikaiselle haistapaska teveiset.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos Bluesin valmennusjohto on sitä mieltä että panosta ei pelissä ole niin voi olla että Caloun ja muutama muu huilaa siitä syystä että ei loukkaantumisia tulisi.
Jos ajattelee sitä yhtä narrit-Hifk peliä niin aika paljon voi tapahtua yhdessä pelissä vahinkoja joten epäilenpä että Caloun ei pelaa tänään.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Onneksi on mahdollista seurata sekä Elyseen ottelua, että HIFK:n taistelua pleijaripaikasta, sillä kumpaakaan en haluaisi jäädä paitsi. Mielenkiinto jakautuu nyt tasaisesti näiden pelien välillä, joten Kiekkoyö saa meikäläisestä tänään innokkaan seuraajan. Jos ei ole ollut herkkua Turussa, niin stadilaisia alkaa jo käydä suorastaan sääliksi. Vanhat herrat ottakoot katsomoon nitrot ja hoitsut mukaansa. Ihan vaan vinkkinä, Senior & Co.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti mixu
Jos Bluesin valmennusjohto on sitä mieltä että panosta ei pelissä ole niin voi olla että Caloun ja muutama muu huilaa siitä syystä että ei loukkaantumisia tulisi.
Jos ajattelee sitä yhtä narrit-Hifk peliä niin aika paljon voi tapahtua yhdessä pelissä vahinkoja joten epäilenpä että Caloun ei pelaa tänään.
No enpä usko missään nimessä, että Caloun huilaisi. Jaana on kuitenkin tasapisteissä pistepörssin kärjessä olevan Kucharcikin kanssa ja ainakin eilen Calounille jahdattiin pisteitä pelin lopussa. Taitaa Jaana olla myös sellainen tyyppi, että pistepörssin voitto taitaisi kaverille maistua.

Saapas nähdä tuleeko samanlaista menoa kuin kaudella 89-90, kun HPK:n Igor Kuznetsov ja Ilveksen Summanen takoivat viimeiselle kierroksella kilpaa pisteitä ja molemmille taisi peliaikaa kertyä parin erän verran. Molemmat pelasivat kolmannen erän lähes kokonaan ja joukkuepelillä ei ollut niin väliä, kunhan pisteet saatiin oikealle miehelle. Summanenhan sen sitten yhdellä pinnalla voitti, josko nyt olisi Kuhan vuoro - tasapisteissähän palkinto menee Tomakselle, koska hällä on maaleja huomattavasti enemmän.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja näillä lähdetään kiusantekoon...

Mika Oksa, Maalivahti
Sami Heinonen, Maalivahti AK


1. kenttä
Tero Määttä, Vasen puolustaja AK
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK
Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK
Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
Sebastian Sulku, Oikea puolustaja
Miika Elomo, Vasen laitahyökkääjä
Juha Ylönen, Keskushyökkääjä
Mike Stapleton, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä
Arto Laatikainen, Vasen puolustaja
Rami Alanko, Oikea puolustaja
Marko Tuomainen, Vasen laitahyökkääjä
Kari Kalto, Keskushyökkääjä
Matti Näätänen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
Mikko Viitanen, Vasen puolustaja
Cory Murphy, Oikea puolustaja
Mikael Jämsänen, Vasen laitahyökkääjä
Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
Timo Hirvonen, Oikea laitahyökkääjä

Summa summarum; Jamo saa huilin, Sarno sivussa ja Viitanen debytoi
 

nige

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Timo Laaksoharju, Maalivahti
Dave Stathos, Maalivahti AK

Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja AK
Marek Zidlicky, Oikea puolustaja AK
Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK
Toni Häppölä, Keskushyökkääjä AK
Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

Robert Kantor, Vasen puolustaja
Toni Söderholm, Oikea puolustaja
Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä
Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
Teemu Kolehmainen, Oikea laitahyökkääjä

Niklas Hedberg, Vasen puolustaja
Pasi Saarinen, Oikea puolustaja
Kimmo Salminen, Vasen laitahyökkääjä
Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
Frantisek Mrazek, Oikea laitahyökkääjä

Antti-Pekka Lamberg, Vasen puolustaja
Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
Eetu Holma, Keskushyökkääjä
Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

Juha Fagerstedt, Hyökkääjä
 

Kumipatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Juu, Heinonen näyttää sitten hoitelevan veskarin toimia tänään. Toivottavasti ei nähdä mitään "perinteisiä" muutamaa helppoa!

HIFK:lta näyttäisi puuttuvan sm-liigan sivujen mukaan (muiden puuttuvien lisäksi) Järvinen.

Nyt sitten ei kun pirteää ja vauhdikasta peliä kotijoukkueelta ja voitto tästä, kiitos!

Niin ja paikan päällä ollaan, tietenkin!
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti Apassi
Caloun 3+2, siinäpä olisi Matikaiselle haistapaska teveiset.

Sopisi mulle, Caloun on mun Veikkauksen lapussa pistepörssin voittaja... Peli voisi päättyä vaikka 5-6. Peli kahden erän jälkeen 5-1 ja Ape ajetaan erätauolla katsomoon kun haukkuu Kapasen "goon coachingista" ja tuomarit kotijoukkueen suosimisesta. Rindell ei saa mitään sanottua kolmannessa erässä ja pelaajat päättävät itse peluuttamisesta. Nikkekin tekee vanhan kotiyleisönsä edessä kauden ekan maalin.
 

Jindebyne

Jäsen
Nyt tästä häviö ja Lukolle voitto niin kaikki olisi hyvin! Miehet lentelee kun märät rätit huitsin helvettiin HIFK:n toimistolta. No tuo on vain yhden miehen fantasia.

Blues voittaa ottelun 4-1. Sm-Liigan Playoffit ei tarvitse tämän kauden HIFK:ta, eikä tämän kauden HIFK ansaitse playoff-paikkaa! Hei jätkät mitä vittua on tapahtunu?!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Superjengimme pesee Plyyssin 2-5 ja samaan aikaan tepsukat ottavat loimeen tulevilta mestareilta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eiköhän tässä ole nyt joka jätkän syytä katsoa peiliin ja kaivaa se taistelutahto sieltä syvältä sisimmästään. Oman pään kautta nöyrää peruspeliä ja painetta kaverin päätyyn. Eihän näitä matseja millään papereilla ratkota: ensin pitää pelata täydet 60 minuuttia ja sitten katsotaan taululta, mikä on tulos. Erien alut tulevat olemaan erittäin tärkeitä, kaveri tulee varmasti lujaa juuri silloin kotikentällään. Kun jokainen jätkä hoitaa oman ruutunsa 120 lasissa, voidaan mennä vaikka kuinka pitkälle, sillä nythän ne tosipelit vasta ovat alkamassa ja puhtaalta pöydältä lähdetään. Marginaalit ovat pieniä tällä tasolla, onhan kyseessä Euroopan paras jääkiekkosarja. Omia nälkäisiä junnuja ja riittävä määrä kokemusta on mielenkiintoinen ja hyvä miksaus, jolla saadaan keittoon makua ja väriäkin tulosta tietenkään hetkeksikään unohtamatta.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eipä oikein kiinnosta päivän peli. Toivottavasti saisi edes rantapalloja kentällä..kostoksi parin vuoden takaisesta..oikeastaan ei kiinnosta muu kuin se voittaako Pubi pistepörssin kun kerran vetolappu löytyy...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen vaan nauratti kun tuli seurattua Pelicans-peliä teksti-tv:n välityksellä. Saapa nähdä, naurattaako tänään vielä makeammin ku saa ihan livenä katsella punakisuleiden otteita Espoossa. Pleijaripaikan puolesta tulee jännitettyä ihan vanhasta muistista, vaistonvaraisesti, mutta kuten moni on jo julistanut, tämän(kään) kauden IFK ei totisesti ansaitse pudotuspelipaikkaa.

Kun tämä kausi on paketissa, en halua enää koskaan nähdä A. Suhosen typerää naamaa yhdessä IFK-logon kanssa. Harva ihminen kykenee valmentamaan noin kauan, NHL:ää myöten, ja saavuttamaan noin vitun paskoja tuloksia.

Alposta ja George W. Bushista tulis molemmista mainioita suomalaisia maastohiihtäjiä. Yhtä viksuja kaikki tyynni.

Tommy: loistavia kuvalinkkejä!
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Hiinoo hedberggi juuri tuollaista toimintaa me halutaan laidan läheisyyteen. Blues kestäkää.

Jumalauta ruskea kirjekuori vaihtanut omistajaa saatanan LEVONEN. Joo liigalta tullu käsky että raumaa ei saa päästää playoffeihin. helsingissä on isompi halli...
 
Viimeksi muokattu:

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
5+20!

Ei hitto mikä tuomio!

Tosta Jämsäsen "taklauksesta" olisi ollu melkein 2 minuuttinenki liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös