Blues 2005-2006

  • 283 986
  • 1 499
Tila
Viestiketju on suljettu.
F

Flonaldo

jani#31 kirjoitti:
Ja älkää nyt saatana sentään luulko,että Jarkko hommattiin Saipaan varamieheksi, höpö höpö.Kyllä Immosellekin täytyy palkka maksaa ja ei siellä Saipan kirstussa niinpaljon ylimääräistä ole,että olisi varaa roikottaa esim. 85 000 € (summa täysin oma keksintö) ansaitsevaa hyökkääjää "harjotusringissä".
Kyllähän meillä pienillä maalaisseuroilla on tapana napata kavereita rinkiin, joilla on potentiaalia, mutta joilta ei sinällään sen ihmeempiä odoteta. Eiköhän näin ole SaiPan ja Immosenkin kohdalla - ehkei nyt ihan joukon jatkona, mutta paikka täytyy omilla näytöillään silti taistella itsellään.

Ja summa on tosiaankin täysin oma keksintösi. Jos SM-liigan immosille maksettaisiin edes puolet tuosta, olisivat kaikki seurat perikadon partaalla. Jarkko A:lle jo 25k€ olisi aika mukava neuvottelutulos.
 

1948

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
jani#31 kirjoitti:
Ja älkää nyt saatana sentään luulko,että Jarkko hommattiin Saipaan varamieheksi, höpö höpö.

Ei ei :) Tarkoitin tällä vain sitä, että kun täällä puhuttiin peliajasta, niin Immonen on ENNAKOLTA vasta neljänneksi eniten pelaava sentteri, koska Kohon minuutit nousevat puolustustehtävissä suuriksi. Toivon hartaasti Immosen nousevan Qvistin ohi kakoskenttään jos Qvist jatkaa viime kauden tasolla.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Kohn tuskin ainakaan lähtee mihinkään, 400 vapaan agentin NHL:ssä Kohn on tuskin kenenkään prioriteetti vaikka mahtuisikin hyvin palkkakaton alle. Pirneksellekään tuskin mitään unelmadiiliä tarjotaan. Nokeainen ja Tukonen sen sijaan saattavat olla joukkueidensa hankintalistoilla, mutta uskoisin että suurin osa joukkueiden resursseista menee ensi kauden pelaavan joukkueen kasaamiseen. Islesilla on vain 4 sopimusta (joista Jashinin ostetaan ulos) ja Kingsillä 14. Pirneksellä tekee tiukkaa mahtua sentterirotaatioon kun J. Allison mitä todennäköisimmin palaa LA:n kokoonpanoon muutenkin laajan sentterikaluston lisäksi.

San Josella taas ei ole Tero Määtälle mitään käyttöä, joukkue on mustanaan laadukkaita pakkeja, farmissa jo valmiiksi muutama läpilyöntiään odottava prospekti ja collegessa aloittavat viimeisen kautensa muutama todellinen huippulupaus. Farmiin silti toki aina mahtuu, ja ECHL:ssä on tilaa. Kaikella kunnioituksella TMFC:tä kohtaan, Määtän menetys ei tuntuisi Bluesilla missään.

Päähuomio lienee todella yksinkertaisesti 23 miehen rungon kasaaminen omista rajoitetuista vapaista agenteista sekä hirmuisesta UFA-tulvasta. Lupauksia hankittaneen enemmän vasta, kun CBA:n pienempi präntti on selvillä ja euroopan siirtoikkuna lujasti kiinni. Vai onko niin, että moista fönsteriä ei tänä vuonna ole, kun NHL:n ja IIHF:n välillä ei ole mitään sopimusta?
 
Hyvältä näyttää

Joukkue on tosiaan kasassa ja näyttää ihan hyvältä. Valmennus puolikin on kunnossa, kunhan vain kunhan vain kukaan ei rupea härppimään väliin ja antaa työrauhan. Heikkilän ehdottomia hyviä puolia on se, että vaikka nimi selässä olisi mikä, niin jos ei motivaatio ole kohdallaan niin sitä haetaan sitten vaikka penkin päästä. Ja siitä miellyttävä myöskin, että vaikka reagoi pelin aikaisiin tapahtumiin, niin ei pää punaisena ole rääkymässä penkin päässä. Tosin.. saa kai sitä joskus rääkyäkin. Mukava tosiaan, että on iskukykyinen porukka johdosta lähtien. Jos nhl peikko puraisee, niin eiköhän sitä tilalle kavereita saada. Tai siis te saatte :D

Lycka till ja uskon vakaasti, että voitatte kauden ensimmäisen pelin. Saatanpa jopa käydä paikan päällä sen toteamassa.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
NHL:stä jäänee yli aikamoinen liuta sopimuksettomia (tai AHL-matkalle joutuvia) tasokkaita pelaajia, että varmasti saadaan korvaajat kätevästi. Ulkomaalaiskiintiö on täynnä ellei Kohn lähde, mutta varmasti jää laadukkaita suomalaisiakin pelaajia tarjolle.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Matti Kaltiainen (mv)
Neil Little (mv)
---------------------
Juha Gustafsson (vp)
Janne Jalasvaara (p)
Tuomas Eskelinen (vp)
Tero Määttä (p)
Kari Haakana (vp)
Arto Laatikainen (op)
Kimmo Peltonen (op)
---------------------
Petteri Nokelainen (h)
Joakim Eriksson (kh)
Esa Pirnes (kh)
Joni Töykkälä (h)
Markku Hurme (olh)
Olli Ahonen (kh)
Ladislav Kohn (lh)
Mikko Lehtonen (h)
Teemu Riihijärvi (olh)
Lauri Tukonen (lh)
Timo Hirvonen (vlh)
Jaakko Uhlbäck (vlh)
Kari Kalto (kh)
Niko Nieminen (olh)
Steve Kariya (vlh)
Bluesin rosteri näyttää mielenkiintoiselta. Siinä on ainesta ihan kärkisijoille saakka, varsinkin kun taustajoukoissa pyörii mestaruuksien tekijöitä aiemmilta vuosilta. On nuoruutta mm. Töykkälän, Tukosen ja Nokelaisen muodossa, on kokeneita runkopelaajia esim. Pirnes, Ahonen ja Haakana. Ulkomaalaisvahvistukset ovat sitten huippuluokkaa SM-liigan mittapuun mukaan. Jos Nhl-peikko vie omansa, löytyy Bluesilla valuuttaa ja pelisilmää paikata niitä aukkoja. Nyt kun seurassa on näinkin kova tekemisen meininki, ei se siihen jää jos pelaaja tai pari menee Nhl:ään. Tästähän me kaikki ollaan samaa mieltä.

Mielenkiintoista seurata, että miten prosessi etenee. Jos prosessi jossain vaiheessa takkuaa yhdenkin pelaajan osalta, on joukkueen johtoporukassa sen verta kylmäpäisiä ukkoja, että prosessia korjataan sen pelaajan kohdalla (tulos tai ulos -meininki). Itsekseni olen tutkiskellutkin tuota Bluesin rosteria sitäkin silmällä pitäen, että mistä mahtaisi löytyä se lenkki, jonka kohdalla joukkueen johto vähän säätää. Ketään nimiä ei tule mieleen, mutta joku tuosta kelkasta kauden aikana pois putoaa.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja lisäksi on mielenkiintoista nähdä, että mikäli Bluesista tulee mestaruuden mittainen nippu, niin kuinka suuria askelia pelaajat ottavat kauden aikana kehittyäkseen mestaruuden vaatimalle tasolle. (Nyt menen kyllä törkeästi asioiden edelle, mutta menköön...) Esim. jostain Sakari Palsolasta oli taannoin vaikea kuvitella, että joku kaunis päivä hän olisi kaksinkertaisen mestaruusjoukkueen kapteeni. Niin vain kävi, Sakke oli tärkeä palanen Kärppien palapelissä ja hoiti aina pilkun tarkasti oman roolinsa ja ruutunsa. Nimenomaan runkopelaajilta, esim. Haakana, Peltonen, Hurme, Ahonen, Hirvonen, Kalto voi odottaa kasvamista. Mielenkiintoista loppupeleissä seurata, että liikkuuko nämä herrat kuten shakkinappulat Heikkilän/Summasen pelilaudalla. Jos ei liiku, niin vaikea kuvitella menestystä tällöin. Jos liikkuu, niin Blues on aika pitkällä.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kh kirjoitti:
Ja lisäksi on mielenkiintoista nähdä, että mikäli Bluesista tulee mestaruuden mittainen nippu, niin kuinka suuria askelia pelaajat ottavat kauden aikana kehittyäkseen mestaruuden vaatimalle tasolle. (Nyt menen kyllä törkeästi asioiden edelle, mutta menköön...)

Jeps, aika lujaa mennään asioiden edelle, tulee mieleen eräs viime kauden takuu varma mestaruusnippu.. no, ei se mitään. Asiaakin oli, nimittäin, en usko että bluesilla on vielä lihaksia mennä loppuun asti tällä kaudella, sillä vaikka joukkue on paperilla todella hyvä (tai no paksito niin ja näin), niin mestaruuden voittamiseen tupataan tarvitsemaan myös henkistä kanttia voittaa se. Yleensä tämä tarkoittaa että ollaan loppukahinoissa mukana useasti niin, että joukkueen runko ei jurikaan muutu (esim. tappara, kärpät). Toki poikkeuksiakin on.

Useamman kesän olen blegin rosteria katsoessani todennut, että tolla nipulla mennään pitkälle, mutta tänä vuonna saatetaan nähdä sellainen poikkeus, että näin myös käy. Mielenkiintoinen kokonaisuus, pakko tunnustaa.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Kesän "siirtouutisia" luettuani yksi suurimmista mielenkiinnon kohteistani ensi kautta koskien on se, että ilmestyykö Länsi-Auto Areenan pihalle etuvetokumilla poltettu Jan Calounin nimikirjoitus.
 

excalibur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, kiekkokontrolli
Siirryn nyt tuolta espooblues.netin hiekkalaatikolta tänne puolelle tällaisella muokatulla copy-pastella... Eli tuon hiekkakakkuni mukaan tälle laatikolle (hymiöitä)

Uskon ja toivon, että Heikkilä jatkaa samalla tyylillä, kuin kärpissä: ei kaikkia munia samaan koriin. Ja nuorille pelaajille annetaan omia potentiaalisia osa-alueitaan vastaavia paikkoja ketjuissa, joissa kokeneemmilla pelaajilla on myös oikea roolitus. Näin kehittyi Kärppä-junnut ja kun joukkueessa on lisäksi oikeat vahvistukset, niin sitä satoa niittää nyt myös Jalonen..

Rohkeasti vaan junnuja kehittämään, nautitaan työn hedelmistä myöhemmin. Mutta eipä ole enää helppoa, pakko pudottaa useita kokeneita pelureita "alempiin" kenttiin, vaikka ei Kaken joukkueessa olekkaan nelos, eikä edes ykkös kenttää. Ja kun kerrankin on rightin pelaajia, niin laitetaan ne oikeaan laitaan:
Kohn(left) - Pirnes(left) - Tukonen(right)_____Pelaa "1.Jarrua" vastaan
Kariya(left) - Eriksson(left) - Nokelainen(right)_"2.Jarrua" vastaan
Uhlbäck(left) - Ahonen(left) - Hirvonen(right)__"1.Hyökkäystä" vastaan
Riihijärvi(left) - Kalto(left) - Hurme(left)_______"2.Hyökkäystä" vastaan
+Töykkälä(pelaa myös mestiksessä)

Lehtonen, Töykkälä ynnä muut on mestis/A-junnu <-> Sm-Liiga kierrätyksessä, niinkuin seura on sanonut kierrättävänsä pelaajia. Siten saattaisi myös Nieminen kehittyä.. Miksi muuten Hurmeesta on yritetty tehdä Espoossa sentteriä, vaikka mies on puhdasverinen laituri??

Rosteri huutaa kiekollista rightin pakkia...
Eskelinen(left) - Peltonen(right)
Määttä(left) - Laatikainen(left)
Jalasvaara(left) - Haakana(left)
Juha Gustafsson(left)

...Ja jos ei tule kiekollista rightin pakkia, niin ylivoimalla voisi olla "pakki"parit:
Vasen - Oikea
Peltonen(R) - Eskelinen(L)
Hirvonen(R) - Laatikainen(L)
 
Viimeksi muokattu:

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
excalibur kirjoitti:
Kohn(left) - Pirnes(left) - Tukonen(right)_____Pelaa "1.Jarrua" vastaan
Kariya(left) - Eriksson(left) - Nokelainen(right)_"2.Jarrua" vastaan
Uhlbäck(left) - Ahonen(left) - Hirvonen(right)__"1.Hyökkäystä" vastaan
Riihijärvi(left) - Kalto(left) - Hurme(left)_______"2.Hyökkäystä" vastaan
+Töykkälä(pelaa myös mestiksessä)

Rosteri huutaa kiekollista rightin pakkia...
Eskelinen(left) - Peltonen(right)
Määttä(left) - Laatikainen(left)
Jalasvaara(left) - Haakana(left)
Juha Gustafsson(left)

...Ja jos ei tule kiekollista rightin pakkia, niin ylivoimalla voisi olla "pakki"parit:
Vasen - Oikea
Peltonen(R) - Eskelinen(L)
Hirvonen(R) - Laatikainen(L)

Jaa, että Hirvonen ylivoimaan viivalle, selevä.
Hurme on nimenomaan pelannut aiemmin sentterinä, jopa vielä ensimmäisinä liigakausinaan. Tuotakaan en oikein ymmärrä, että minkä takia rightin kaverit pitäisi sijoittaa juuri oikeaan laitaan?? Jos ne taas sijoitettaisiin kaikki vasempaan laitaan, olisi heidän helpompi laukoa suoraan syötöstä. Silloin muuten vastustajan mokkekin on useimmiten sivuttaisliikkeessä. Eikös se muutenkin olisi kiva sijoittaa pelaajat sinne minne he sopivat luontevimmin, eli sinne minne haluavat??

Ainakin mun mielestä, mutta vittuako minä mitään mistään tiedän.
 

excalibur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, kiekkokontrolli
Ja piti sitten heti murskata mun hiekkakakku? ..no ei se mitään, tehdään uusi, varmastikkin entistä parempi, ainakin toivottavaa olisi kehittyä.

King kirjoitti:
Jaa, että Hirvonen ylivoimaan viivalle, selevä.
Ketkä ovat ne Bluesin nykyiset Neljä (4) pakkia, joilla on parempi käsitys ja taito ylivoimapelissä, kuin Hirvosella. Miehellä, joka pelasi Saipassakin ylivoimaa.. ei tosin viivamiehenä, mutta kuitenkin. Eikä hyökkääjä ole viivamiehenä mikään uusi keksintö. Tosin olisihan tuo parempi, että saataisiin rightin kiekollinen pakki rosteriin. On käsittääkseni aika oleellisia ylivoimalla nuo viivamiesten kätisyydet.

King kirjoitti:
Hurme on nimenomaan pelannut aiemmin sentterinä, jopa vielä ensimmäisinä liigakausinaan.
Jos tuo pitää paikkansa, niin myönnän erehtyneeni.. pitää tarkistella asiaa. En vain itse ole nähnyt Hurmeelta kuin yhden hyvän kauden sentterinä.. silloin kentän peliä teki yllätys yllätys kentän laituri Caloun.

King kirjoitti:
Tuotakaan en oikein ymmärrä, että minkä takia rightin kaverit pitäisi sijoittaa juuri oikeaan laitaan?? Jos ne taas sijoitettaisiin kaikki vasempaan laitaan, olisi heidän helpompi laukoa suoraan syötöstä. Silloin muuten vastustajan mokkekin on useimmiten sivuttaisliikkeessä. Eikös se muutenkin olisi kiva sijoittaa pelaajat sinne minne he sopivat luontevimmin, eli sinne minne haluavat??
Kyllä toki, olisi "kiva", eli tarkoituksen mukaista peluuttaa pelaajaa siellä, minne sopii luontevimmin.. Myönnän kirjoittaneeni aiheesta hölmön kapeasti. Eihän kätisyys tarkoita totuttua pelipaikkaa, monestakaan syystä. Yksi syy on sekin, ettei rightin pelaajia ole paljoa. Itse pidän pelistä, jossa sentteri jakaa kiekkoa suoraan laitureiden lapaan ja syötöt menee -aina kun se vain mitenkään on mahdollista- eteenpäin. Tuolloin kätisyydet toimivat parhaiten niin päin, kuin ehdotin. (Eli kuten hiekkakakkua rakensin). Ja jos kentän pituus loppuu hyökätessä kesken, eikä enää päästä syöttämään eteenpäin, niin silloin hyökkääjät voivat leikata keskenään ja liike jatkuu. Silloin muuten vastustajan mokkekin on useimmiten sivuttaisliikkeessä, ja hyökkääjillä on aikaa järjestää suoraan syötöstä vetopaikka.

King kirjoitti:
Ainakin mun mielestä, mutta vittuako minä mitään mistään tiedän.
Empä tiedä minäkään tarpeeksi, siksi yritän oppia.

Edit. Mun mielestä jääkiekon ei pidä olla kaavamaista, vaikka ehkä siltä kuulostikin.. kaikkea saa kokeilla.. tai no ei nyt kuitenkaan ihan kaikkea. Mutta joku johtoajatus pitää olla, vaikka lopputulos olisikin lähtökohtiinsa nähden monimutkaisempi.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hurme on pelannut eniten juuri sentterinä mutta on pelaaja joka pystyy pelaamaan lähes kaikkia paikkoja veskaa lukuunottamatta.

Jos Blues lähtee kauteen Hurme nelosen senana eikä ykkösen tai kakkosen niin helvetisti ollaan menty eteenpäin viime kaudesta.

Hirvosta en oikein näe viivamiehenä yv:ssä mitenkään, pelisilmä ja laukaus eivät ole sitä luokkaa.

Jos halutaan lähteä rakentamaan YV:tä siten että toisessa YV:ssä on hyökkääjä viivalla (Eskelinen, Peltonen ja Lada YV:n pakit) niin Pirnes tai Eriksson lienevät parhaat vaihtoehdot.

1 yv. Eskelinen-Lada viivalla, Kohn-Eriksson-Kariya hyökkääjistä
2 yv. Peltonen - Pirnes viivalla, Nokelainen-Ahonen-Uhlbäck hyökkääjistä
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
excalibur kirjoitti:
Ketkä ovat ne Bluesin nykyiset Neljä (4) pakkia, joilla on parempi käsitys ja taito ylivoimapelissä, kuin Hirvosella.

Jos tuo pitää paikkansa, niin myönnän erehtyneeni.. pitää tarkistella asiaa. En vain itse ole nähnyt Hurmeelta kuin yhden hyvän kauden sentterinä.. silloin kentän peliä teki yllätys yllätys kentän laituri Caloun.

Niin, taito ja käsitys ylivoimapelistä. Hirvosen rooli ylivoimissa on poikkeuksetta ollut maskimiehen rooli. Eli kysynpä vaan, että mitä kokemusta Hirellä on viivamiehenä olemisesta? Jos hyökkääjä laitetaan "pointtiin", tulee hänellä olla poikkeuksellinen pelikäsitys, laukaus sekä nopeutta paikata virheensä. Tästä täydellinen esimerikki on Sami Kapanen. Tätä kaikkea vaadittua ei Hireltä yksinkertaisesti löydy. Hire on loistava maskimies ja siinä roolissa hänet olisi mukava nähdä tulevallakin kaudella. YV-pakeiksi laittaisin Hirvosta edelle Eskelisen, Laatikaisen, Peltosen ja Jalasvaaran. Jallu varsinkin rupesi viime kauden lopulla osoittamaan vihdoinkin jotain sitä potentiaalia mitä hänellä on.

Hurme tosiaan HIFKissä siirtyi laidalle. Hurme-Sihvonen-Caloun oli varsin tuhoisa ketju yhdessä välissä, mutta alunperin tosiaan Marvin on sentteri.
 
Viimeksi muokattu:

excalibur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, kiekkokontrolli
Daespoo kirjoitti:
Hurme on pelannut eniten juuri sentterinä mutta on pelaaja joka pystyy pelaamaan lähes kaikkia paikkoja veskaa lukuunottamatta.
King kirjoitti:
Hurme tosiaan HIFKissä siirtyi laidalle. Hurme-Sihvonen-Caloun oli varsin tuhoisa ketju ehdessä välissä, mutta alunperin tosiaan Marvin on sentteri.
OK, uskotaan, että Hurme on sentterikin. Mutta Blues esitysten perusteella hän on sm-liiga tasolla laituri, ellei kentässä ole toista laituria, joka tekee peliä, kuten Caloun teki.

Kuten jo aiemmin totesin, Hirvosella ei ole kokemusta viivalta. Mutta ei miehen rooli Saipa aikana ollut poikkeuksetta maskissa, vaan mies Laukoi YVllä useamman maalin ja antoi syöttöjä. Bluesissa ei ole yhtään pakkia, joka olisi Sami Kapasen tasoinen viivamies. Kuinka lähellä Samin viivamies tasoa pitäisi sitten hyökkääjän olla, että miestä voitaisiin harkita viivalle? Esimerkiksi hehtaaripyssy TElomo -mies joka ei saa viivalla kiinni omaa päätypleksistä kimmonnutta reboundia- on pelannut Bluesissa ylivoimaa viivalla. Miksi kaksi edellistä kautta paremmin pelanneen Hirvosen pelikäsitys ja sen toteutus ei olisi parempi myös viivalla? Minusta Hirelle pitäisi antaa mahdollisuuksia niiden näyttöjen perusteella, mitä hän Saipassa antoi, vaikka ei nyt tosin kumpaankaan hyökkäävämpään kenttään pääsekkään.

Jos taas Jalasvaarasta saadaan viivamies aikaan, niin sehän olisi loistavaa. Mutta en usko siihen, ainakaan vielä tällä kaudella. Toki Jalasvaaran pitää saada antaa näyttöjä, mutta jollakin muulla tavalla, kuin vakituinen 2.yv paikka. Rosteri huutaa sitä kiekollista pakkia ja siksi spekuloin tästä viivamiehen paikasta. Haluan nyt korostaa, että muutoin ei tulisi mieleenikään ehdottaa Hirvosta viivalle.
 
Viimeksi muokattu:

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
excalibur kirjoitti:
OK, uskotaan, että Hurme on sentterikin. Mutta Blues esitysten perusteella hän on sm-liiga tasolla laituri, ellei kentässä ole toista laituria, joka tekee peliä, kuten Caloun teki.

Yksi Hurmeen vahvuuksista varsinkin Calounin kanssa oli taito voittaa aloituksia. Hurmeen pitäisi vain kaivaa vanha taito naftaliinista niin meillä olisi oma 'Pakaslahti' joka hoitaisi esim. viime hetken omassa päässä tapahtuvat aloitukset 100-0 kotiin. Eihän Hurme Calounin aikana ollut missään nimessä maalien / pisteiden tasoinen pelimies mutta osasi laittaa kiekon maalin edestä tyhjiin.

excalibur kirjoitti:
Kuinka lähellä Samin viivamies tasoa pitäisi sitten hyökkääjän olla, että miestä voitaisiin harkita viivalle? Esimerkiksi hehtaaripyssy TElomo -mies joka ei saa viivalla kiinni omaa päätypleksistä kimmonnutta reboundia- on pelannut Bluesissa ylivoimaa viivalla.

Vaikka Elomo olikin mitä oli niin ei miestä voi syyttää siitä, että miestä peluutettiin viivassa vaikka mikä oli. Ja muistaakseni joku Pirnes pelasi yv:ssa pakin paikkaa viimeksi Espoossa pelatessaan eli siinä olisi mies Hirvosen paikalle. Hirvonen sitten vaikka sinne maskiin. Ei se ollut Hirvosen vika ettei saipasta löytynyt kädellisempiä pelaajia ylivoimaan.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
excalibur kirjoitti:
Minusta Hirelle pitäisi antaa mahdollisuuksia niiden näyttöjen perusteella, mitä hän Saipassa antoi, vaikka ei nyt tosin kumpaankaan hyökkäävämpään kenttään pääsekkään.

sanokaa mun sanoneen,ettei Hireä hommattu takasin sen takia jotta kaveri sai sen nelosketjun laitatontin takasin hoitaakseen.
Kaken joukkueessa pelipaikat aivan varmasti jaetaan pellillisten juttujen,eikä suinkaan pelipaidassa lukevan nimen perusteella!
Minä ole aivan varma siitä,että jos Hiren kausi lähtee hyvin käyntiin,niin mies nähdään useammin kuin kerran jopa ykkösen tai kakkosen laidalla....
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
jani#31 kirjoitti:
sanokaa mun sanoneen,ettei Hireä hommattu takasin sen takia jotta kaveri sai sen nelosketjun laitatontin takasin hoitaakseen.
Kaken joukkueessa pelipaikat aivan varmasti jaetaan pellillisten juttujen,eikä suinkaan pelipaidassa lukevan nimen perusteella!
Minä ole aivan varma siitä,että jos Hiren kausi lähtee hyvin käyntiin,niin mies nähdään useammin kuin kerran jopa ykkösen tai kakkosen laidalla....

Hire on hommattu Espooseen olemaan esimerkkinä ja kapteenina, mies ei tule pelaamaan ykkösen eikä kakkosen kokoonpanoissa suunnitelmallisesti (erityistapaukset ovat toki mahdollisia).
Hiren paikka on kolmosen laidassa, jossa tulee pelaaman Ahosen/Hurmeen laiturina.Riihijärvellä on täysi työ mahtua kokoonpanoon, Töykkälä pelaa kauden mestiksessä.

Bluesin palikat ovat erinomaisesti kohdillaan, mikäli Kohn eikä Pirnes poistu riveistä on meillä realistiset mahdollisuudet taistella sijoituksista kolmen parhaan joukossa.

Tilanne on jopa varsin erinomainen, mikäli verrataan esim. ison pahan punaisen vastaavaan, jossa luonnollisesti imua on ja halukkaita riittää jonoiksi asti...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
ZOOM kirjoitti:
Bluesin palikat ovat erinomaisesti kohdillaan, mikäli Kohn eikä Pirnes poistu riveistä on meillä realistiset mahdollisuudet taistella sijoituksista kolmen parhaan joukossa.

Kyllähän tilanne kieltämättä näyttää pirun hyvältä nyt. Mikäli Peltonen pelaa taitojensa ylärajalla, puolustuskin on omasta mielestäni ihan ok kunnossa myös hyökkäyspään osalta, vaikkakaan yksi tomkoivisto ei todellakaan tekisi kokoonpanolle pahaa. Muutenkin näyttää, että kovinkaan moni joukkue ei saa ensi kaudella vahvistettua kokoonpanoaan käytännössä yhtään, joten palikat on Espoossa muihin verrattuna harvinaisen hyvin kasassa. Kuitenkaan tuloksista on vielä liian aikaista puhua mitään. Kunhan nyt saisi joukkueen ensiksi pelaamaankin, sen jälkeen voisi peliäkin lähteä arvioimaan.
 

Possu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Täällä aliarvostetaan Teemu Riihijärveä! Onhan nyt sentään pelimies: hyvä lämäri ja iso koko ja miksi Blues hankkisi tarpeettoman miehen? Loukkaantumisia varten, Pyh. En usko, että Riihijärvi tänne penkinlämmittäjäksi tulee. No se nähdään kauden aikana.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Possu04 kirjoitti:
Täällä aliarvostetaan Teemu Riihijärveä! Onhan nyt sentään pelimies: hyvä lämäri ja iso koko ja miksi Blues hankkisi tarpeettoman miehen? Loukkaantumisia varten, Pyh. En usko, että Riihijärvi tänne penkinlämmittäjäksi tulee. No se nähdään kauden aikana.


Mitä sä teet pelkästään hyvällä lämärillä ja isolla koolla?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
SSee kirjoitti:
Mitä sä teet pelkästään hyvällä lämärillä ja isolla koolla?
Olisi edes se hyvä lämäri. Riihijärvi oli kuitenkin SSK:ssa hyvä roolipelaaja ja on ns omia poikia joten siinä mielessä mahtuu kyllä joukkueeseen. Mutta kyllä täällä mielestäni Riihijärvi on saanut sen arvostuksen minkä näytöillään on ansainnut.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Teemu Riihijärvi kilpailee Tumpelon kanssa Suomen epätarkimmista lämäristä, molempien lämäri lähtee vitun kovaa mutta yleensä paukkuu pleksit veskan takana eli suuntaus on sanalla sanoen surkea.
 

Possu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Daespoo kirjoitti:
Teemu Riihijärvi kilpailee Tumpelon kanssa Suomen epätarkimmista lämäristä, molempien lämäri lähtee vitun kovaa mutta yleensä paukkuu pleksit veskan takana eli suuntaus on sanalla sanoen surkea.

Jaahah..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös