Blues 2001-02

  • 53 853
  • 460
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eli Bluesin sopimuspelaajia kaivataan...
Näin äkkiä ulkomuistista tilanne olisi tämä:

Draper

Ahola
Gustafsson
Laatikainen
Määttä
Vykoukal

Koivunen
Siren
Jääskeläinen
Hirvonen

Lisäksi optiot olivat Pirneksen,Krykovin,Jämsäsen,Rantasen ja Virkkusen sopimuksissa.
Eikö se suunnilleen mennyt näin Bluesin tiedotteen mukaan ennen kautta??

Tulossa olisi siis nyt ainakin Myllys, Draper lähtee.
Puolustuksessa Ahola on IL:n mukaan lähdössä,samoin Jääskeläinen.

Lisätkää nyt tähän ketjuun tietoa ja korjauksia mikä se sopimustilanne on,13 sopimustahan Espoolla on kasassa joten ketkä puuttuvat?
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Huhun ja tiedon tynkää

Juuri nuo ovat ne sopimukset, jotka tiedetään julkisesti! Länsiväylässä kerrottiin sopimuksia olevan jo 14! Joten noiden lisäksi optio lienee käytetyn Virkkusen ja Pirneksen kohdalla! Kaksi muuta voivay olla Oksa ja Myllys.

Ensi kauden valmennustiimiksi kerrottiin seuraava
Vastuuvalmentaja Timo Tuomi
Valmentaja UUSI MIES
Valmentaja Niki Andersson
Valmennuspäällikkö Hannu Saintula
Blues A-junnut Mika Marttila

Uusi mies lienee Matti Hagman. Häntä on ainakin paikalle kyselty.

Lisäksi vahvat tieto vie Draperia ensi kaudeksi Tihonovin matkaan samaan seuraan eli Langnauhun. Sieltä tulisi vaihdossa Erik Kakko!

www.lansivayla.fi
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
eli Espoon valmennuskaksikko ensi kaudelle Timo Tuomi ja Matti Hagman ?? Jos pitää paikkansa , niin vilpitön osanottoni !
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole yleensä huhuja paljoa kirjoitellut, mutta tämä täytyy silti heittää. Kuulin "luotettavalta" taholta, että Salonoja yrittää ostaa Jokereiden koko ykköskenttää: Varis - Benda - Hentunen.

Tämä todellakin on puhdas huhu, mutta jos se kuitenkin sattuisi tapahtumaan, niin olisihan kiva olla ensimmäisenä siitä kertonut.

Samainen lähde kertoi myös, että Aholalla on näytetty ovea.

L-Mies

Älkääs innostuko...
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Aholasta luki IL:ssä..Salonoja sanoi Länsiväylässä että "budjettia ei ainakaan kasvateta".
Ihan kiva huhu mutta eiköhän Benda pelaa HIFK:ssa ja Hentunen Calgaryssä ensi kaudella...

www.lansivayla.fi
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onko Jääskeläisellä tosiaankin sopimus? Eikös hän tehnyt viime kesänä yhden vuoden sopimuksen? Tuskin tämän kauden otteilla hän on uutta saanut.

Ja se länsiväylän mainitsema 14 sopimus voisi olla Banham.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kaikki hyvin..

kunhan Juha Gustafsson ei pelaa ainakaan Espoossa ensi kautta. Eikö kukaan muu ole huomannut, että Gustafsson ei ole liigatasoa? Maajoukkue-kutsukin tuli pelkästään Vykoukalin ansiosta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Gusse on vielä nuori

Jos kaveri olis yli 25v niin sitten olisin samaa mieltä muttakun kaveri on vielä nuori niin en rupea tuomitsemaan. Ei hän minusta mitenkään negatiivisesti erottunut Bluesin puolustuksesta, vähemmän oman pään virheitä kuin esim. Hedbergillä jota täällä niiin rakastetaan. Potentiaalia hyväksi puolustavaksi pakiksi on roppakaupalla.
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Gusse

oli menneellä kaudella Bluesin surkein pakki!!! Hän on hidas, kankea ja paska. Joka kerta kun Gustafsson on kentällä pitää varautua pahimpaa. -12 kertoo totuuden kyseisestä pelaajasta. Toivon että Blues hankkiutuu eroon Juhasta! Tais NHL-varaus aikanaan nousta päähän!
Toi Varis-Benda-Hentunen huhu on aika mielenkiintonen. Oon kuullu et Varis ja Benda ei haluu jatkaa Jokereissa tulevan päävalmentajan takia. Mut eiks Benda oo IFK:n miehii???
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Muistelisin et Gusse oli intissä mikä ehkä selittää surkean kauden(koska todella huono se oli).
Gussesta saatetaan päästä yllättävällä tavalla eroon koska hän sanoi jo ennen kauden alkua Länsiväylässä että ensi kauden jälkeen hän menee Phoenixin harjoitusleirille.
Ei kait moni uskonut että Väänänen mahtuisi pelaavaan kokoonpanoon....
No ehkä Springfieldiin Dan Fochtin kanssa...mutta olen edelleen sitä mieltä että sekä Gussella ja Jokella on sopimukset ensi kaudesta..ja Kaltoa viedään kuulemma Jyppiin...
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Vituttaa!!!

Voi, että kuinka paljon mua VITUTTAA toi Gustafssonin jatkuva arvostelu! Ettekö te muista, että miehellä vääntyi viime joulun aikaan polvi niin pahasti, että täydelliseen toipusen uskotuun vievän aikaa 12 kuukaudesta aina 18 kuukauteen. Koko viime kauden Gussella oli metallinen povituki ruuveineen. Liiku siinä nyt sitten!

Polvituen pitäisi poistua ensi kesän aikana. Uskon Gussen palaavan sen jälkeen samalle loistavalle tasolleen kuin oli ennen todella pahaa loukkaantumista! Czerkawski ja muut antakaa Gustafssonille aikaa ja lopettakaa toi jatkuva teilaaminen! Ymmärtäisin kritiikin, jos mies olisi pelannut terveenä, mutta polvituki ja pelituntuman löytyminen ottaa aikaa.

Sen sijaan Rantasesta olette hiljaa! Se on oikein, sillä kaveri kärsi myös koko kauden loukkaantumisista! Wilman ei ollut mikään vahvistus, vaikka terveen kauden pelasikin. Myös Ahola oli alkukauden pettymys. Sitten tietysti Piston ja Vykoukalin panos jäi loukkaantumisten takia vaisuksi. Joten pakiston ongelmat on selitettävissä loukkaantumisilla! Kuitenkin tehottomuus oli viime kaudella Bluesin suurin ongelma, eikä tätä voida hyökkääjien loukkaantumistilanteella ainakaan täysin selittää! Miksei esim Jukalla uponnut?

Älkää kaatako kaikkea paskaa yhden Espoon oman kasvatin päälle! Pyydän! Daespoon kanssa olen täysin samaa mieltä! Gusse on nuori pakki, joka varmasti vielä kehittyy ja liike paranee kun polvi toivottavasti tulee kuntoon!

Lopettakaa kaikki. Pettymys tuli, mutta syytätte väärää puuta!
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ukkeli ei taida sietää kritiikkiä. Tää on vaan mun mielipide, en ole ikinä tykännyt Gussesta. Ei voi mitään jos äijä antaa heti uran alussa mulle huonon kuvan. Se oli joskus monta vuotta sitten kun Kiekko-Espoo pelas HPK:ta vastaan. Se oli vaan harkka ottelu ja Gussen maila tärisi ihan sikana. Se oli karmeata katottavaa eikä se oo yhtään parantunu. Tää on vaan mun mielipide, hyvä mies siedä kritiikkiä!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo-o, kyllä Jääskeläisellä oli sopimus vain menneestä kaudesta, ja hyvä niin. Sekä seuran, että miehen itsensä kannalta. Nyt viimeistään alkaisi olla aika lähteä hakemaan uusia haasteita muualta, potentiaalia Jokella on vaikka kuinka paljon. Pitäisin miehen edelleen ensi kaudella Bluesissa, mikäli selkeästi parempaa ei tule tilalle, ja mistäpä niitä maalintekijöitä äkkiseltään löytyisi. Jääskeläisen kannalta muutto taas olisi ihan fiksu veto.

Ja Gussesta. Siis on se kumma miten edellisen kauden hienot otteet ovat kuin poispyyhkiytyneet ihmisten mielestä. Nimittäin toissa kausi Juhalla meni TODELLA hienosti, ja ansio ei ollut Vykoukalin vaan Gustafssonin itsensä. Huomaa kyllä, kuinka moni täällä on oikeasti joskus harrastanut lajia, jossa voi loukkaantua pahemminkin. Voin kokemuksesta kertoa, että kun ilmoitetaan odotettu toipumisaika, ei koko sinä aikana eikä vielä sen jälkeenkään olla pitkään vielä 100% kunnossa. Tämä siis näissä pahoissa loukkaantumisissa, joihin Juhankin viime kauden polvivamma kuuluu. HYVÄ, että hänellä on sopimus ensi kaudeksi, toivottavasti löytää kesän aikana kadotetun itseluottamuksensa ja näyttää taas ensi kaudella miksi hänet on jo a-maajoukkueessakin nähty.
A-maajoukkuemiehistä puheen ollen täytyy toivoa, että "kaikkien aikojen turhimman maajoukkuevalinnan" Jermu Piston tilalle löydetään oikeasti hyvä kiekollinen pakki. Mitään muuta ei minulla Jermua vastaan ole, paitsi etten oikein pidä sydämentykytyksistä. Ja niitä mies hyvin usein kentällä ollessaan aiheutti. Tosin menneen kauden puolustuksessa Pisto olisi kuulunutkin 6 pelaavan pakin joukkoon, sen verran heikko takalinja oli. Rantasesta en sano enää mitään, toivottavasti saa mahdollisuutensa muualla. Annetaan me mahdollisuuksia mieluummin espoolaisilla nuorille.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Kritiikin sietämisestä!

"
Viestin lähettänyt käyttäjä czerkawski
Juha oli menneellä kaudella Bluesin surkein pakki!!! Hän on hidas, kankea ja PASKA. Joka kerta kun Gustafsson on kentällä pitää varautua pahimpaa. -12 kertoo totuuden kyseisestä pelaajasta. Toivon että Blues hankkiutuu eroon Juhasta! Tais NHL-varaus aikanaan nousta päähän!
"

Jos esität kritiikkiä perustele paremmin. Ainoa miten perustelet väitettäsi on tuo +- lukema, jossa kerrot kaikille valheen! Eli Juhan lukema on - 10, eikä miinus -12 kuten valheellisesti väität! Sitäpaitisi esim Esa Pirneksen lukema on - 17! Jos tekstisi ainoa ja tärkein argumenttisi Juhan pelistä perustuu valheelliseen tietoon, ei kritiikkisi asiallinen kommenttointikaan ole mahdollista!

Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että Juhan viime kausi meni penkin alle loukkaantumisen takia! Kuitenkin noin nuoren pelaajan kohdalla tulisi ajattellla hänen koko nousu johteista uraansa kokonaisuutena! Mennyt kausi tulisi unohtaa ja keskittyminen ja harjoittelu tulisi aloittaa jo ensi kautta varten.

Ihmettelenkin, mitä teit katsomossa toissa kaudella? Kävitkö koskaan katsomassa esim A-junnujen pelejä, jossa Juha jo alle 18 vuotiaana tykitti viivalta maaleja. Ajattelisit pelaajan, varsinkin oman kasvatin uraa pidemmältä aika väliltä. Ymmärtäisin kritiikkisi, jos ei Juhalla olisi ollut loukkaantumista. Nyt kun syy huonoon kauteen on tiedossa, en voi kritiikkisiäsi czerkawski ymmärtää!

"

"Ukkeli ei taida sietää kritiikkiä. Tää on vaan mun mielipide, en ole ikinä tykännyt Gussesta. Ei voi mitään jos äijä antaa heti uran alussa mulle huonon kuvan. Se oli joskus monta vuotta sitten kun Kiekko-Espoo pelas HPK:ta vastaan. Se oli vaan harkka ottelu ja Gussen maila tärisi ihan sikana. Se oli karmeata katottavaa eikä se oo yhtään parantunu. Tää on vaan mun mielipide, hyvä mies siedä kritiikkiä!"
[/B]
"

Pelaajia saa ja joskus pitääkin arvostella! Silloin kuitenkin perustelut ovat kullan arvoisia. Mielipiteellesi toki en mitään voi! Harmittaa vain kuin niin monille ei tunnu perusespoolaisuus enää merkitsevän mitään! Itse haluan nähdä mieluummin K-Espoon/Bluesin omien kasvattien mokailevan/onnistuvan kuin osto miesten. Yleensä tuloskin on tällöin lopulta parempi. Eli mieluummin Juha kuin esim Wilman!

Edelleen mielestäni monet ovat ehdottomasti kritisoineet suhteettoman paljon Gustafssonia ja unohtaneet peliä häirinneet olosuhteet! Yhdyn juhahtin kommenteihin ihmisten lyhyt muistisuudesta ja laijintuntemuksen tärkeydestä! On taas huomattu kuinka armoton joukkueensa menestystä ainoana arvona vaaliva fani voi joskus olla!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Sama täällä..

Gustafsson on aina ollut pelottava kaukalossa.
Aina kun Gustafsson on ollut jäällä, on saannut varautua pahimpaan. Siitä tosiaan -12 kertoo.

Gustafssonin nousun maajoukkueeseen selittyy hänen pakkiparillaan: Jiri Vykoukalilla.

Helppohan se on pelata unelmapuolustajan vieressä.
Ei nyt helppo, mutta paljon helmpompaa.

Toivottavasti ensi kauden puolustus vahvistuu sen verran, että Gustafssonia ei tarvitse pelätä LänsiAuto-Areenassa.

Tämä <B>Kiekko-Antin</B> ylistys Gustafssonista voi selittyä vain yhdellä asialla: tunnet kyseisen henkilön.

Ei herranjestas Gustafssonista voi muuten pitää.
Ei helvetissä.

Ensi kauden puolustajat voisivat olla:
- Vykoukal
- Laatikainen
- Kakko
- Willman
- Vahvistus (Giroux?)
- Hedberg
- Määttä
- Pisto

Määttä pelaisi KJT:ssa suurimman osan ja seitsemännen puolustajan paikan ottaisi Hedberg.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kysymys vielä..

Niin kysytäänkin vielä <B>Kiekko-Antilta</B> seuraavaa:

Oletko tyytyväinen Gustafssonin tämänkautiseen esitykseen?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
juhaht!

Kysymys sinullekkin:

Kumpi aiheutti tällä kaudella enemmän sydämentykytyksiä: Gustafsson vai Pisto?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No eiköhän se ole selvää, että jos mies ei pelaa, ei paljoa voi mogaillakkaan. Siis en missään nimessä väitä, etteikä Gustafssonin kausi olisi mennyt penkin alle, mutta kun otetaan huomioon, että kyseessä on -79 syntynyt pelaaja, jolla on jo aiempia näyttöjä, vielä loukkaantuminen alla, en näe mitään syytä miksi Gustafsson ei ensi kaudella joukkueessa pelaisi.
Ja jos lasketaan kahden viimeisen kauden sydämentykytykset yhteen, niin Pisto voittaa kyllä mailin mitalla niiden paljoudessa. Vielä kun otetaan huomioon tämä nimeomainen ikäpointti, niin kaikki faktat puhuvat Gussen puolesta. Jos näitä kahta on edes mitään järkeä verrata. Plus tämä kasvattikysymys.. Mieluummin näen omia miehiä siellä kuin jotain Kuopiosta tuotettuja ex-staroja.
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Puck-Anders

ETKÖ VIELÄKÄÄN YMMÄRRÄ ETTÄ MULLA ON OMIA MIELIPITEITÄ!!! GUSSEN SUHTEEN EN IKINÄ AIJO MUUTTAA MIELIPIDETTÄNI!!!
MÄ LOPETAN TÄN KESKUSTELUN TÄHÄN.
 

Kapo

Jäsen
Lueskelin tässä SM-Liigahuhuista tulijoita, siis ulkomaalasia. Tulijoita Reichel,McTavish ja Caloun. Lähtijöitä Draper, Davidsson ja Banham. Näiden kanssa pystyn elämään, mutta Jiriä ja Topperia EI VAIHDETA!!! Mutta toisaalta, miks ottaa Calounia pilaamaan joukkuehenkeä? Eiks se Lindros oo muuten viel ilman seuraa? joku Salonojan tunteva vois ottaa asian puheeks...
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Vastauksia!

Cherkawski ei tarvitse huutaa! Enkö sanonut tymmärtäväsi mielipidettäsi? Kunnioitan sitä sinällään, vaikka se minua suuresti harmittaakin. Varsinkin kun suosikkijoukkueesi on K-Espoo, mikä viittaisi perusespoolaisuuden arvostamiseen!

No näkemyseroja on aina ja ilman niitä tämä keskustelupalsta olisi torso!

Vastaus Tommylle! Eikö vastaus kysymykseesi ole jo viimeisessä viestissäni! Eli tämä kausi oli minullekkin pettymys, erityisesti alkukauden osalta! Mutta koska niin paha loukkaantuminen oli Juhalla alla ja jääharjoittelu oli mahdollista aloittaa vasta syksyllä, en edes odottanut suuria vielä tältäkaudelta!

Kun on Juhalta kahdeksan kautta nähnyt ja kaikki tähän astiset ovat olleet erinomaisia, niin en pidä tätä kauden pettymystä missään nimessä sellaisena, joka estäisi Juhan pelauksen Bluesissa myös ensi kaudella!

Tommy kysymys vuorostaan sinulle, miten niin Juha on ollut AINA pelottava kuten väität? Esim Vykoukalin jäädessä hyökkäyspäähän turhan riskin takia hoiteli Gustafsson 2-1 tilanteet mallikkaasti! Oliko se pelottavaa? tai taklausvoima?

Myönnetään, että "tunnen" Juhan, mutta sillä ei ole mielipiteeseeni suoraa vaikutusta. Vain sitä kautta, että tiedän menestymättömyyden ja menestyksen taustatekijät monia muita paremmin!

Ensi kauden puollustus olisi tälläinen!

Vykoukal-Laatikainen
Kakko-Hedberg
Sairanen-Gustafsson
Määttä-Pisto

Maalilla Myllys!

Tässä oma kohtuu halpa ja hyvin Espoolainen puollustukseni olisi!

+Pitäisin Petskun, mutta kun ei johto halua niin ei miestä tähän oikein voi laitttaa!
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tommy!

Atteelit sitten heittää ehkä espoon lupaavimman pelaajan KJT:n! Eli Tertsi Määtän. Tuomen kuuluu antaa ensi kaudella paljon peliaikaa Määtälle jotta hän pääsisi kehittymään.

Määttä oli yksi loppukauden parhaista pakeista bluesissa.
Jos jatkaa kehittymistään, niin on jo ensi vuonna maajoukkueessa!

Gustafsson tulee palaamaan maajoukkueeseen ensi kaudella, sillä kyllä gussella riittää potentiaalia.
Olen kiekko-antin ja juhah kanssa aivan samaa mieltä.

Rantanen ja Willman pois ensikauden puolustuksesta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ens kauden pakit...

Jos Ahola lähtee (niinkuin huhu kertoo) niin pakisto voisi olla seuraava:

Jiri-Gusse

Lada-Kakko? (tai jokin vastaava vahvistus)

Määttä-Pisto

Willman

Pitää toivoa että Topperi ei lähde mihinkään, siinä on yksi pelaaja jonka toivon näkeväni Espoossa hinnalla millä hyvänsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös