Blues 2001-02 osa 2

  • 16 116
  • 134

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Kyllä Ahola harmaita hiuksia aiheutti..koko kentän pystyavauksia,alimpana miehenä kikkailua..ja hinta-laatu suhde tuskin kovin hyvä.Lisäksi välillä todella typeriä jäähyjä.
Nämä nuoret(Laatikainen,Määttä ym)pelasivat varsinkin alkukaudesta ns perusvarmaa kiekkoa ilman riskejä,mutta kauden edetessä ja itsevarmuuden noustessa pystyivät mielestäni ihan hyvään kiekolliseen peliin.Jos/kun kehitys jatkuu niin uskoisin näiden herrojen tekevän todellisen läpimurron tänä kautena.
Joten yhteenvetona ainakin minä olen tyytyväinen Aholan lähtöön.Hyökkäyspäässä ok,mutta puolustuksessa liikaa puutteita.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Nikke: "Kyllä Ahola harmaita hiuksia aiheutti..koko kentän pystyavauksia,alimpana miehenä kikkailua..ja hinta-laatu suhde tuskin kovin hyvä.Lisäksi välillä todella typeriä jäähyjä."

Sen kyllä uskon, että Ahola harmaita hiuksia aiheutti (monetkin pakit aiheuttavat) ja hinta-laatu saattoi olla pielessä, mutta kaksi asiaa:
- Olisiko Aholalla pitänyt olla puolustavampi pakkipari, joka olisi hoidellut kikkailut puolustuspäässä?
- Puuttuiko johdosta auktoriteettia käskeä Aholaa pysymään kiekosta erossa puolustuspäässä ja antaa varmemman pakkiparin hoidella avaukset? Ja sanoa typerien jäähyjen ottamisesta?

Itse sanon Karri Kiveä hasardipakiksi: 39 ottelua, 0+1=1, +9/-23=-14. Kivellä meni jokin pieleen divarista liigaan vaihdettaessa, sillä ennen niin varma pakki muuttui araksi ja homma meni hermostuneeksi hätäilyksi.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Euro71
[B

Sen kyllä uskon, että Ahola harmaita hiuksia aiheutti (monetkin pakit aiheuttavat) ja hinta-laatu saattoi olla pielessä, mutta kaksi asiaa:
- Olisiko Aholalla pitänyt olla puolustavampi pakkipari, joka olisi hoidellut kikkailut puolustuspäässä?
- Puuttuiko johdosta auktoriteettia käskeä Aholaa pysymään kiekosta erossa puolustuspäässä ja antaa varmemman pakkiparin hoidella avaukset? Ja sanoa typerien jäähyjen ottamisesta?
[/B]

Aholalla oli suht puolustava pakkipari(esim Laatikainen)mielestäni koko kauden.Mielestäni yhdenkään puolustajan ei ns.maalintekosektorilla(siis oman maalin edessä)kuulu tehdä mitään turhaa vaan pelata kiekko eteenpäin tai purkaa keskialueelle eikä piruetteja a la Petsku.

Sitä en tiedä puuttuiko johdossa auktoriteettia.Jotain kertonee kuitenkin se että Krykov oli muutaman ottelun kapteenina vaikka Petsku pelasi,joten ilmeisesti välit eivät akselilla Ahola-johto olleet kohdallaan.
Olen sitä mieltä että joukkueen kapteeni ei saa ottaa käytösrangaistuksia,joita Petskulle viime kausina tuli useampia.Tämä kertoo ainakin pelaajan omasta kurittomuudesta.

Hyökkäyspääty- ja ylivoima-Aholan pitäisin mielellään Espoossa.Puolustuspäässä,varsinkin kiekollisena,en häntä kaipaa.
Toivottavasti pystyin ainakin osittain vastaamaan kysymyksiisi.


:D
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Nikke: "Olen sitä mieltä että joukkueen kapteeni ei saa ottaa käytösrangaistuksia,joita Petskulle viime kausina tuli useampia."

Jälkiviisaus paras viisaus, Aholaa ei olisi saanut kapteeniksi laittaa alun alkujaankaan - toki värikäs kapteeni voi toimia, mutta paremmin silloin, kun kaikki on loistavasti. Ja jeps, kyllä pystyit vastaamaan, tosin kysymykset olivat lähinnä retorisia.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Tarkennusta haaveiluihin

Tarkennetaan nyt siis, että Blues on tehnyt sopimuksen sen uuden ulkomaalaisen puolustajan kanssa. Näin ovat minulle sanoneet sekä Tuomi että joukkueenjohtaja Niki Andersson.

Eli siis ulkomaalaiskiintiö on täynnä.

Eli Ekmanista, Czerkawskista tai Toporowskista on turha haaveilla tässä vaiheessa.

Sen pakin nimen julkaisu on tässä vaiheessa kaiketi enää NHL-kuvioista kiinni. Ilmeisesti miehen tuloa Bluesiin pidetään erittäin todennäköisenä, mutta vielä pitää odottaa tulisiko NHL:stä houkutuksia tarpeeksi. Näin mä olen ymmärtänyt tilanteen. Korjatkaa jos olen väärässä.

Tietenkin, JOS tämän kaverin NHL-haaveet yhtäkkiä toteutuisivatkin, niin sitten Bluesilla olisikin erittäin herkullinen tilanne: sen tasoisia "kaloja" kaislikossa kuten Tuomainen, Toporowski, Ekman, Davidsson... kaikki NHL:n porteilla, hiton kovia pelimiehiä, eikä kaikki kovat millään sinne mahdu.

MUTTA pidetään ne housut jaloissa, todennäköisintä kuitenkin on että jossain vaiheessa tämän 20-25 vee kovaa pelaavan tsekkipakin nimi päästään julkaisemaan.


P.S. Aholasta: tilastot eivät kerro koko totuutta kaverista. Alkukausi sujui mieheltä aivan surkeasti: hasardeja, liikaa hyökkäysintoa/keskialueella ihan hukassa tuloksena paljon ylivoimahyökkäyksiä, käytösrangaistuksia vaikka kuinka. Ei todellakaan mikään vahvistus joukkueelle, pikemminkin painolasti. Se, että keväällä mies hiukan piristyi, ei pelastanut paljoakaan. Viime kaudelta n. 40 peliä nähneenä voin ehdottomasti todeta, että Aholan lähtö oli ainoa järkevä ratkaisu, molemmille osapuolille.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Viimeinen viesti Aholasta:

msg: "... Södertäljessä järjissään? Lindin hankinta oli vielä viisas veto, mutta mitä käyttöä on Peter "hazard" Aholalla ja Jukka "pokaali" Tiilikaisella?"

Johon vastasin, että Ahola voi olla ihan OK pakki, jos on muistanut ottaa huomioon tietyt erikoisvaatimukset. Miettikääs muuten, miltä se olisi Peterin (33v) korvissa kuulostanut, jos oltaisiin käsketty unohtaa kieputtelut omassa päässä ja antaa kiekko sitä paremmin hanskaavalle Laatikaiselle (21v) :-D ? H. Jortikka voisi olla niin pelottava ilmestys, että olisi saanut tahtonsa läpi?

Tiilikaisesta en uskalla sanoa mitään.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ahola-Laatikainen

Sen verran on minunkin sanottava tuohon pakkipariin että kyllä siinä molemmat olivat liian hyökkääviä. Arto Laatikainen on kyllä minun mielestäni selvästi hyökkäävä puolustaja eikä puolustava. Juha Gustafsson on hyvä esimerkki puolustavasta (huonosti) puolustajasta mutta kyllä Lada on hyökkäävä, paljon kiekkoa pitävä ja rakentava pystysyöttelijä. Vähän kuin Jirsi.

Ahola oli pari kauttakin täysi hasardi. Hyökkäyspäässä hyviä nousuja joskus mutta sitten oli aina yksi pakin paikka auki. Lisäksi kovat vedot menivät usein aivan päin helvettiä, ne typerät jäähyt vituttivat kaikkia faneja, ja omassa päässä meni aika huonosti. Ei ollut kovin hyvä kapteeni esimerkin kannalta. Hyvä että lähti. Sitä kuuluisaa potentiaalia varmaan on pakko hänelläkin olla...

Mutta ensi kaudella nimenomaan miehet: Gustafsson, Laatikainen, Hedberg, varsinkin Määttä voivat olla hurjia...nimittäin kaikki ovat nuoria ja kehittyviä pakkeja....jos kaikilla menee kesäharjoittelu nappiin ja kehitys jatkuu entisellään eikä enää inttikään ole tiellä kuten mm. Gustafssonilla ja Laatikaisella oli viime kaudella, voivat nämä miehet nousta kansallisen tason puolustajatähdiksi. Näin toivon.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ennen oli ennen ja nyt on nyt...

Kaiki kunnia Petskun otteille pleijareissa Lukkoa vastaan silloin ennen, mutta kaksi viime kautta olivat järkyttävän huonoja.

Niillä ylivoimamaminuuteilla ja muutenkin sillä peliajalla mitä Petsku pelasi tällä kaudella on 8 + 13 pinnaa aika vähän.
Eiköhän peliaika kuitenkin ollut niissä matseissa joihin pääsi niin n. 30 min? Osumatarkkuus suhteessa laukauksiin taisi olla melkein luokkaa Kaspa Haakana pari vuotta sitten?

Mieleen painuvin hetki tämän kahden vuoden ajalta on se kun Haajanen sai HPK:lle hävityssä viimeisessä matsissa kuulla Petskun valitut mielipiteet ja yleisönä koko kiekko-ehtoota katsonut kotikatsomo.

Toivon molempien sekä pokaalin että hazardin menestyvän lahden takana. Mietin vain minkä näyttöjen perusteella Södertälje hankki juuri nämä kaksi? Oliko hinta juuri esitysten perusteella laskenut sopivaksi vai luottaako ostaja potentiaaliin?
Viime kauden peliesitykset eivät kummallekaan olleet mitään parasta mainosta.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Taasko se alkaa

Loistavaa Euro71, olet kerta kaikkiaan loistava kirjoittaja! Tajuat asiat paljon paremmin kuin monet Blues-fanit. Mielestäni Södertälje teki kaksi loistavaa hankintaa(Lind, Ahola). Tiilikainen on todellinen riski, mutta ei varmasti kallis sellainen.

Aholan viime kauden alku oli floppi! Siitä emme pääse mihinkään! Kuitenkin kun Vykoukal loukkaantui oli Ahola Espoon paras pakki. Katsomme sitä millä mittarilla tahansa. Ahola ei toki ollut vuoden 1996 vedossa, mutta hyvä kuitenkin. On sääli, että Aholan onnistumiset peittyvät vain kiihkeän mielenlaadun alle! Kuumenemisia tuli, mutta usein aiheesta. Joskus ei voinut kun ihailla Aholan kiukun lujuutta! Naama aivan punaisena, tuomarit ihan jäykkänä! Ahola-Laatikainen pakkiparin suurin vika oli lukuisat vastustajalle siunaantuneet ylivoimahyökkäykset. Siihen oli kaksi syytä Ahola yritti hyökkäyspäässä liikaa ja Lada teki siellä sellaisia, mitä ei olisi Petskun pakkiparina saanut tehdä. Lada lähti täysillä tukemaan hyökkäyksiä ja oli karmeata nähdä kaksi Blues-pakkia vastustajan maalin takana. Tämän ymmärtää, sillä mielestäni Lada on kokonsa ja hyvän liikenopeutensa ansiosta hyökkäävä pakki, eli Tuomi teki väärin kun peluutti Aholan parina.

Parhaiten toimi pakki pari Pisto-Ahola. Tuomi teki paljon noita kuuluisia peluutusvirheitä, mutta toivottavasti ne olisivat ensi kaudella historiaa ja Allu pystyisi tuomaan uuden näkemyksen pakkiparien kokoamiseen!

Oliko Ahola sitten kapteeniksi sopimaton?

Helppo vastaus kuuluu vain kentän tapahtumien perusteella kyllä! Ei pystynyt keskustelemaan tuomarien kanssa asiallisesti ja hermot meni! Huono esimerkki siis.

Tämä puoli on kuitenkin vain se, mitä joukkueesta näkyy ulospäin! Pitäisi muistaa, että nimenomaan pelaajat äänestivät Petskun kahdesti kapteeniksi! Viime kaudella Bluesissa pelanneen Semin kanssa on tullut puhuttua Aholasta. Semi kertoi pelaajien arvostaneen Aholaa suuresti. Petsku oli valmis tarvittaessa pistämään kaiken likoon joukkueensa eteen! Hän kertoi myös lukuisista Tuomen ja Aholan yhteenotoista. Ahola oli tullut kerran puolustamaan Semiä kun Tuomi oli miestä soimannut asenteesta! Ahola sai arvostuksensa nimenomaan pukukopissa, miehenä joka uskalsi ja osasi sanoa tarvittaessa myös Tuomea vastaan!

Luulen, Tuomen tahdon olleen, että Aholan kanssa ei edes neuvoteltaisi! Ja varmasti nämä keskustelut joukkueen sisällä, joita Ahola joutui vetämään laskivat miehen pelitasoa.

Minulle Ahola pysyy aina loistavana Espoon kasvatustyön helmenä! NHL:ssä hyvä ura, maajoukkuekokemusta ja ennen kaikkea vuoden 96 pudotuspelit Lukkoa vastaan. Aholan pelitaso oli kuin toiselta planeetalta. Kaikki onnistui! Hattutemppu puolustajana Lukkoa vastaan ja vielä pudotuspeleissä. Se oli aikaa kun halli oli vielä Matinkylä ja Ahola oli LEGENDA! Silloin pakkiparina muuten Kari Haakana, jolla NHL ura saattaa ensi kaudella aueta!

Cannibal olit oikeassa puhuessasi Espoon nuorista ja omista kyvykkäistä pakeista. Myös minä uskon nuorien ensi kauden läpimurtoon! Tässä valossa Aholan lähtö oli positiivinen asia. Ensi kaudella myös minä odotan todella paljon Gusselta, Määtältä, Ladalta,Viitaselta ja tietyin varauksin myös Hedbergiltä! Mielestäni juuri puolustuspää on Espoon suurin ensi kauden yllätyskortti! Muiden joukkueiden fani pois lukien Euro71 ovat pitäneet Bluesin ensi kauden puolustusta kehnona ja uskovat siihen kaatuvan ensi kauden joukkueen. Se on vain hyvä asia ja antaa Bluesille yllätyksen mahdollisuuden. Annetaan Kärppien uskoa mitaliin, Jokerien, TPS:n, Tapparan ja IFK:n mestaruuteen.

Uskon ensi kaudella nuoriin pakkeihin ja hyökkäyksessä Niemisen Nikoon ja Sireenin Teemuun. Uskon ensi kauden tuloksen olevan parempi kuin tällä kaudella!

Vielä Kaljamille: Nuori Tsekkipakki julkistettaneen kahden viikon sisällä! Ja älä ole niin varma, että noilla ulkolaisilla mennään koko kausi. Jos viime kausi jotain näytti niin ainakin sen, että ulkolaisia pelaajia voidaan vaihtaa!
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Juhannuksena kuultua:

- Puolustajan kanssa tehty sopimus, ei ole Lukas Zib. Tulee samasta seurasta kuin Jiri Burger aikoinaan.
- Timo Tuomi on mulkku. Tulee kuulemma toimeen pelkästään Saintulan ja Salonojan kanssa. Ei muiden.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Joku näistä?

Burger tuli Kladnosta, joten Tommyn tietojen pitäessä kutinsa, on joku seuraavista herroista Bluesin miehiä:

Jan Krulis -69
Jan Dlouhy -75
Radim Skuhrovec -74
Jan Bohacek -69
Michal Madl -66
Petr Kasik
Ondrej Kriz -74
David Hajek -80
Martin Taborsky -74
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Joku näistä?

Viestin lähetti Mevatron
Burger tuli Kladnosta, joten Tommyn tietojen pitäessä kutinsa, on joku seuraavista herroista Bluesin miehiä:

Jan Krulis -69
Jan Dlouhy -75
Radim Skuhrovec -74
Jan Bohacek -69
Michal Madl -66
Petr Kasik
Ondrej Kriz -74
David Hajek -80
Martin Taborsky -74


Nimi on tiedossa, ilmeisesti.
Pitää vielä varmistaa kun lähteeni selviävät.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kuulin että se pelaaja olisi Radim Skuhrovec Kladnosta. Mitä se TT nyt sompailee??? Toivottavasti se rauhottuu kesänaikana että Caloun pelaa hyvin!

Bluesin pelaajista varattu:
Tommi Jäminki
Matti Kaltiainen
Mikko Viitanen
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ahola...

Olihan Petskulla pari hasardi nousua mutta olisin mielelläni nähnyt hänet Espoossa vielä ensikaudellakin. Puolustus on nuori, jopa liian nuori ja Petskun kaltaista johtohahmoa olisi tarvittu.

Hasardi-Ahola oli noin 244354354354 kertaa vähemmän hasardi kuin Niclas Hedberg esimerkiksi, eipä ole Niklas saanut yhtä paljon paskaa täällä, lieneekö nuori ikä vielä hillitsemässä arvostelua.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kuulin myös että Kaltiainen lähtee pohjois-Amerikan yliopistosarjoihin kehittymään.
Voisi tehdä ihan hyvää.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Voisin pistää myös lusikan tähän soppaan.. Ahola on todellakin saanut täysin aiheetonta kritiikkiä täällä. Mies oli ylivoimaisesti Bluesin paras pakki viime keväänä, Ladan ollessa tiukasti perässä. Syksyllä peli ei luistanut samaan malliin, mutta vain vuosi takaperin Ahola oli Vykoukalin jälkeen aivan omaa luokkaansa. Kiekko-Antti kiteyttikin aika hyvin myös minun mielipiteeni Peteristä, uskomaton ura mieheltä, joka b-juniorina pelasi Kiekko-Espoon b-teamissa.. Eli kakkosjoukkueessa. Kiitokset Petskulle menneistä vuosista! Omia kasvatteja ei koskaan pitäisi potkia tällä tavoin pois, toivottavasti Ahola onnistuu hyvin Ruotsissa.

Aholan poistuminen jättää nyt selvän aukon joukkueeseen nimenomaan henkiselle puolelle. Kuka nykyisistä pelaajista nousee samaan asemaan, vai nouseeko kukaan. Krykovista saattaisi siihen olla, mutta jotenkin tuntuu ettei hänellä ole pokkaa toimia Tuomen ja pelaajiston välisenä linkkinä. Jos kaikki Tuomesta kuullut jutut pitävät paikkansa, ei voi kuin ihmetellä, miten mies voi ylipäänsä enää ketään valmentaa..
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
sellasta vaan, että...

Juu.... en yleensä harrasta näitä: kuulin kaverilta, että....-juttuja, mutta satuin tuossa toukokuussa olemaan vieressä kun tuttavani kävi keskustelua Teemu elomon kanssa.
Mies oli sitä mieltä, että Timo tuomi ei Bluesissa joulua pidempään valmenna. Kuulemma joukkueessa ei ole yhtään miestä, jonka kanssa tämä aikamme legenda, suuri buutsimies tulisi toimeen.
Henkilökohtaisesti ihmetyttää tämä suuntaus, että organisaatiossa asetetaan yhden miehen intressit (siis TT:n) koko muun joukkueen edelle...luulisi, ettei enää tulevalla kaudella tähän olisi varaa
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi Bluesin viime kausi meni metsään?

-Vykoukalin poissaolo, sm-liigan selvästi paras puolustaja olisi voinut auttaa Bluesia mitalipeleihin asti loistavan laukauksensa, pelisilmänsä ja liikkumisen ansiosta.
-Ahola ja Draper alisuoritus
-Burgerin ja Sedlakin pisteet jäivät vähäisiksi. Burgerista olisi voinut olla vaikka mihin, mutta ei sitten äijä ilmeisesti viihtynyt Espoossa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kovasti muistuttaa Saipaviltsun hengentuotteita nuo snaipperin jutut.. Bluesin viime kauden katastrofiin vaikuttaa myös Jääskeläisen, Tiilikaisen ja Pirneksen vaisut kaudet. Timo Tuomea unohtamatta.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Kirjoittelin asiasta jo aikaisemmin

Teemu harkitsi pitkään pelaamista ensi kaudella Espoon Palloseurassa, mutta päätyi Bluesin tarjoukseen.

Sillanpaa tulee valmentamaan, joka A tai B junnuja. Blues tiedottanee Sillanpäästä ja uudesta Tsekki pakista kerralla. Toivottavasti jo tällä viikolla, ettei tarvitse enää arvailla.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ainoa johtopäätös...

...on että turha ostaa kausikorttia niin kauan kun Butsi-Timppa saa huseerata aitiossa?

Olisko Timppa sitten syy noihin kaikkiin alisuorituksiin ja jonkinlaiseen "joukkopakoon"?
Edellisellä kaudella olisuín Holtarin sijaan lähettänyt Oton tsekkeihin.

Ehkä Aholan saamaan kritiikkiin verrattuna muihin pakkeihin vaikutti kuitenkin hintalappu. Tuskin kuitenkaan hyvän TPS-kauden jälkeen vaihdetaan kotikaupungin seuraan vain kotiseuturakkaudesta?
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Viestin lähetti juhaht
Voisin pistää myös lusikan tähän soppaan.. Ahola on todellakin saanut täysin aiheetonta kritiikkiä täällä. Mies oli ylivoimaisesti Bluesin paras pakki viime keväänä, Ladan ollessa tiukasti perässä. Syksyllä peli ei luistanut samaan malliin, mutta vain vuosi takaperin Ahola oli Vykoukalin jälkeen aivan omaa luokkaansa. Kiekko-Antti kiteyttikin aika hyvin myös minun mielipiteeni Peteristä, uskomaton ura mieheltä, joka b-juniorina pelasi Kiekko-Espoon b-teamissa.. Eli kakkosjoukkueessa. Kiitokset Petskulle menneistä vuosista! Omia kasvatteja ei koskaan pitäisi potkia tällä tavoin pois, toivottavasti Ahola onnistuu hyvin Ruotsissa.


Kaikki kunnia Peterille, miehen ansioita ei voi kukaan kiistää!

Mutta: kun nyt katselee miehen "kehitystä" viime vuosina... TPS:n mestarijoukkueen kapteeni (=huipulla), sen jälkeen Bluesissa aina vaan ailahtelevaisempi (toki välillä erittäin hyvä)... eli näitä n. kuukauden kestäneitä piikkijaksoja lukuunottamatta Ahola oli luvattoman heikko. Välillä sitten taas yllättäen erittäin hyvä ja varma, mutta kun on 75% kaudesta luvattoman huono, niin mun mielestä pelillisesti oli ihan oikein luopua Aholasta (varsinkin kun ikääkin alkaa jo kertyä, toisin sanoen on vaikea kuvitella miksi käyrä lähtisi yhtäkkiä nousuun, kun se nyt on hurjasti väpättäen laskenut).

Pukukoppi varmaan saattaa hiukan kärsiä Aholan lähdöstä, kapteeniksi ei tulla niin monessa paikassa vahingossa.

Mutta nyt oli mun mielestä oikea sauma päästää Petsku menemään, ja varmasti näistä jo niin moneen kertaan mainostetuista nuorista pakeista taatusti nousee parikin kaveria paikkaamaan Aholan roolia, silloin kun oli pelituulella. Olen aikaisempien kirjoittajien kanssa ihan samaa mieltä Laatikaisesta, Gustafssonista ja kumppaneista. Ensi kaudella... ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös