Blackhawks 2007-2008

  • 156 384
  • 670

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Nyt kovasti varamiehisen Coloradon kimppuun ja tästä pitäisi tulla selvä voitto!
Viime kaudella Chicagossa 18 maalia nakuttanut Jeff Hamilton on laitettu waivers listalle Carolinassa. Kannattaisikohan napata Jeff takaisin nakuttamaan maaleja?
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Nyt kovasti varamiehisen Coloradon kimppuun ja tästä pitäisi tulla selvä voitto!
Viime kaudella Chicagossa 18 maalia nakuttanut Jeff Hamilton on laitettu waivers listalle Carolinassa. Kannattaisikohan napata Jeff takaisin nakuttamaan maaleja?
Mjaa... Hamiltonin avut puhtaasti yv:llä ja ainakin omaan silmään Black Hawksien yv on toiminut tällä kaudella ihan hyvin. Varsinkin tämä nuori Byfuglien (meniköhän nimi oikein?) on ollut loistava. Onhan tuossa kokoonpanossa muutenkin ihan hyviä yv-pakkeja, joten... enpä tiiä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Mjaa... Hamiltonin avut puhtaasti yv:llä ja ainakin omaan silmään Black Hawksien yv on toiminut tällä kaudella ihan hyvin.

No niin päin puutahan se tämäkin tärkeä peli taas meni. Turha syytellä loukkaantumisia, sillä Coloradolta ne todelliset pelimiehet vasta puuttuivatkin (Joe Sakic, Ryan Smyth ja Paul Stastny).

Eipä auttanut Savardin julkinen terhentely joukkueelle, eikä ketjujen sekoittaminenkaan. Tiukassa on johdon luotto tuohon lotto-mieheen, Savard ulos !
Mun mielestäni tollanen julkinen pelaajien mollaus ei voi parantaa joukkueen tunnelmia, eikä luottamusta coutsiin.

Ja Black Adderille; joukkueella on siis maalinteko-ongelma ja ylivoimapeli ei ole sujunut lainkaan viimeaikoina, oikeastaan Williamsin loukkaantumisen jälkeen. Byfuglien tämän pelin viltissä, muutaman edellisen ottelun virheiden takia.
 

Blackie123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Hei vaan kaikille!
Olen ensimmäistä kertaa kirjoittelemassa palstalle, aloittelija siis. On kyllä blackhawksia tullut seurattua sieltä ensimmäisestä ea:n nhl pelistä saakka. Muutamia pelejä olen päässyt tällä kaudella canalin kautta katsomaan niin semmoinen on tullut itselle mieleen että mikähän tuota joukkuetta vaivaa ylipäätänsä kun on kuitenkin aika taitavia pelaajia joukkueessa, mutta peli ei vaan kulje. Sisäiset kemiatko on niin huonossa jamassa?

Älkää nyt vielä tuomitko sitten ensimmäistä kirjoitustani :)
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Savard on saanut joukkueeseen hyvän hengen päälle Sharp ja Keith olivat ottaneet harjoituksissa matsia.
Havlat ihmetteli, miksei Savard puhunut joukkueelle kopissa ajatuksiaan tappiollisen Columbus matsin jälkeen vaan päästeli purkauksensa pelkästään lehdistölle ja morkkasi joukkuetta siellä.

Rookie mikä rookie eikun farmiin...
 

Blackie123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Nyt olisi kyllä jo otettava voitto keskiviikkona edmontonista. Noustaisiin tasapisteisiin Oilersin kanssa muutaman pelin vähemmän pelanneena mikäli katsoin oikein tilastoja.
Mitä olette mieltä siitä, että päästäänkö tänä vuonna playoffeihin vai alkaako Chicagossa pikkuhiljaa valmistautuminen taas ensi kauteen? Onneksi Toews on kuitenkin tulossa lähiaikoina vahvistamaan hyökkäystä ja ehkä se maalintekokin miehen paluun myötä piristyy.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllä se on nyt viimeistään tämä kausi paketissa. On tuo touhu niin hampaatonta. Nyt vaan keskittymään oikean valmentajan etsimiseen, draftiin ja vapaisiin agentteihin...
 

zidane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Canadiens, Jokerit
Joo, valitettavasti taisi lihava nainen jo käydä laulamassa...
Onko kellään silminnäkijähavaintoa tuosta Ruudun verinen pyyhe -tapauksesta. Mustahaukkojen virallisella foorumilla kohistaan, että Ruutu olisi heittänyt verisen pyyhkeen kohti Savardia saatuaan korkeasta mailasta kasvoihin. Kuulostaa kyllä omaan korvaan vähän väritetyltä...
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tämä ketjuhan on hiipunut. No pitkästä aikaa tuli hieno voitto Columbuksesa ja maalejakin mukavasti. Juuri kun Bulin pelasi muutaman hyvän pelin niin tuli loukkaantuminen. Oli jo pientä toivoa, että joku olisi saattanut jopa ottaakin hänet kalliine sopimuksineen.
Toivottavasti joukkue jatkaa siitä mihin tuossa pelissä jäi ja ottaa nyt voittoja.

Nythän tässä vaan jännäillään ketä treidataan ennen takarajan umpeutumista.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Tämäkin kausi on antanut paljon aihetta jossitteluun. Ilman loukkaantumisia oltaisiin kevyesti menossa pudotuspeleihin. Mutta en ole niin harmissani, koska tulevaisuus on varmasti valoisa. Tämä kausi on näyttänyt, että joukkueessa on valtavasti potentiaalia. Ikävää, että kevään kokokohta näyttää olevan trade deadlinen tapahtumat. En ole tosin vielä heittänyt kirvestä kaivoon pleijaripaikasta, mutta muilla taitaa olla liikaa etumatkaa. "Vielä on matkaa, mutta vielä on aikaa"
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hirvittävä vaikutus oli Toewsin paluulla Chigagolle. Maaliverkot heiluu taas ihan eri tahtiin. Kaverista taitaa kasvaa todellinen impact player.
 

chelios77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kausihan on ollut ohi jo kauan sitten, mutta on tuota Toewsia vaan mukava katsoa. Herranjestas tuota eka maaliakin Nashvillea vastaan, näytti ihan epätoivoiselta lähtä yksin kuljettamaan kiekkoa vastustajan alueelle, mutta niin se poika vaan kiersi maalin ja pyöräytti hienon vanhanaikaisen! Jokohan kohta uskaltais tilata uuden Hawks paidan #19 ja C rintaan!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Chicago jatkaa sopimusten tekemisiä, nyt vuorossa Brent Seabrook. Sopimus kolmevuotinen ja sen arvo 10,5 miljoonaa dollaria. Nyt on kyllä Chicagon puolustus ihan hyvällä mallilla jatkoa ajatellen. Barker, Keith, Sopel ja Seabrook kaikki sopimuksen alla tulevaksi kaudeksi.

Pakistossa pohdintaa aiheuttaa varmasti Byfuglien ja Wisniewski. Samoin kuin hyökkäyksessä Ruutu. Saas nähdä millaisia heille tarjotaan, vai odotetaanko kesää jolloin muutkin voivat heille tarjota soppareita vaikka ovatkin RFA:ta.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Joukkue tervehtyy ja peli kulkee, yllättäin viivalle matkaa enää 6 pojoa ja peli vähemmän pelattuna kuin kahdeksantena majailevalla Galgaryllä.

Vielä tässä pienet jännäykset saa loppukaudellekin, pleijarit... Mikä parasta Williams palannee laatikkoon tiistain ST Louis matsiin ja joukkue vahvistuu entisestään. Jospa ylivoimakin sitten lähtisi käyntiin tehokkaammin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Panic Yanic

Olen syvästi ihmeissäni, jos vielä helmikuussa tässä ketjussa on mieheen lämpimästi suhtautuvia faneja.

Haluaisin tässä kohtaa siteerata Tabua: Täyspaska se on, ei sillä mittään tie. Ei muuta ku vuan...
Ilmeisesti Yanic Perreault on pelannut odotuksiani paljon vahvemman kauden. En ole juuri ehtinyt seurata miehen otteita, mutta en ole huomannut mitään erityisiä fanien rinkiraivareita. Se on eteenpäin menoa se.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Dodii. Kisa elää ;)

Muistakaahan kaikki Inkkari-fanit, että Canal+ näyttää sekä ensiyön, että seuraavan yön Hawks-ottelut jälkilähetyksinä seuraavina iltoina. (Blues & Wild)!

Nyt pitää otteluita voittaa, jos ikinä! Havlat päässyt taas Toewsin paluun jälkeen tasolleen, ja on alati vaarallinen (puhumattakaan siitä, että on pysynyt terveenä! *koputtaa puuta*). NYt kun Tuomo onnistuisi vielä tärkeissä peleissä..
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Dodii. Kisa elää ;)
NYt kun Tuomo onnistuisi vielä tärkeissä peleissä..

Tuomolla on pelissään nyt yksi vakava puute, hän vaan ei lauo riittävästi. Kyllä Havlatin ja Langin kanssa pitäisi ruveta pisteitä tulemaan tai sitten Tuomosta on tulossa kovaa vauhtia 3-4 ketjun karvaaja.

Ohhoh Savard kaavailee Tuomolle vilttikomennusta Minnesota matsiin mm. edellisen pelin tyhmien jäähyjen ja tehottomuuden takia !
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Kovasti huhuilevat, että Havlat ja Ruutu olisivat lähdössä. Osoite luultavammin Pittsburgh ja vaihdossa tulisi Jordan Staal. Kusisin kyllä hunajaa, jos näkisin haukoissa ketjun Staal-Toews-Kane, mutta onko hinta liian kova? Havlat terveenä on arvokas pelaaja. Staal puolestaan painiskelee toisen kauden kirouksen kanssa. Pitkällä tähtäimellä kauppa olisi kannattava, mutta samalla voitaisiin sanoa hyvästit tälle kaudelle. Ruutu on ollut allekirjoittaneelle valtava pettymys ja jos miehestä jotain hyödyllistä saa, niin samantien muualle. Ehkä maisemanvaihdos tekee terää kuten Samsonoville ja Vrbatalle.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jason Williams näköjään teki maalin heti toisessa pelissä paluunsa jälkeen. Tuskin miehen paluu ainakaan haittaa Chicagon taistellessa viimeisestä paikasta auringossa. Tosin aika uhkaa loppua kesken, mutta ainahan saa yrittää, suorastaan pitää yrittää.

Williamsille menestystä toivoo hän.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Peli kulkee tosiaan nyt aika mallikkaasti, mitä nyt Kingssien kanssa hiukan säädettiin ;)

Nyt on Nääsville kahdeksantena, kolme peliä Hawkseja enemmän pelanneena. 8 pojoa eroa..
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Pahuksen Teukka, kun oli pelipäällä. JT, Sharp ja Seabs näyttävät kannattelevan yksinään Chicagoa tällä hetkellä.

Saapa nähdä jos deadline piristäisi muitakin tavoittelemaan paikkaa auringossa. Tämän hetken kuumin huhu on kait Brad Richards, jonka megapalkasta Tampa haluaa eroon. Ja Chicagossa on tunnetusti ollut porukkaa, jotka ovat halukkaita maksamaan ylihintaa. Pelaajana ottaisin Richardsin välittömästi, mutta tuo 8 millin palkka on suorastaan törkeä. Hawks saisi hänestä hyvän 1-2 sentterin. Tosin tuolla rahalla saisi kesällä parempiakin pelaajia.

Näyttäisi siltä, että Lapointe, Zyuzin ja Perreault vaihtavat huomenna maisemaa. Sanonpa vain, että tervemenoa tai Pat Foleyta lainaten good riddance!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tosin tuolla rahalla saisi kesällä parempiakin pelaajia.

Ei pidä paikkaansa. Ainoastaan Marian Hossa on Richardsin tasoisista pelaajista UFA kesällä ja hänen perässään onkin 30 joukkuetta. Myös Langkow ja Huselius ovat mainitsemisen arvoisia, mutta kumpikaan ei ole mielestäni ihan Richardsin tasoinen puhumattakaan että olisivat Richardsia parempia.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Täältä ehdoton ei Brad Richards hankinnalle, tehot Radim Vrbatan luokkaa, paitsi Richards huonompi viimeistelijä ja +/- miinuksella 25 sekä sopimuksen arvo posketon ja pitkä.

Richards: 62 18 33 51 -25 7.8 milliä $
Lang: 62 18 27 45 +14 4.0 milliä $
 
Viimeksi muokattu:

Sammaltukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Chicago Blackhawks, SM-liiga Tappara
Viime yönä tuli takkiin, mutta uskon edelleen playoff mahdollisuuksiin. Monta peliä on vielä jaljellä pahimpia playoff kilpailijoita vastaan. Joukkueen kantavat voimat ovat tosiaan toi Toewsin ketju ja ykköspakkipari. Sopelin ja Khabin puuttuminen näkyy.

Mitä treideihin tulee, niin nyt viimeistään on sanottava se ÄÄNEEN! Hankkiutukaa eroon ailahtelevista mieliala pelaajista (Huom lue: tsekeistä) Lang ja Havlat. Tilalle vaan esim. Brad Richards ja laittakaa samaan ketjuun Kanen kanssa (huomaako kukaan yhteyttä Kane/Martin St. Louis). Brad Richardsin tehot laskivat huonojen ketjukavereiden myötä. Luulen että myös armoton peluutus vaikuttaa esityksiin. Miettikää näitä ketjuja nyt tai viimeistään ensi kaudella:

Sharp-Toews-Williams
Kane- Richards-Skille

Edit:
Tai sitten hankitaan Jokinen tuomaan lisää terää Ruutun otteisiin. Eli ketju:

Ruutu-Jokinen-Kane

Mietitään näitä.
 
Viimeksi muokattu:
Täältä ehdoton ei Brad Richards hankinnalle, tehot Radim Vrbatan luokkaa, paitsi Richards huonompi viimeistelijä ja +/- miinuksella 25 sekä sopimuksen arvo posketon ja pitkä.

Richards: 62 18 33 51 -25 7.8 milliä $
Lang: 62 18 27 45 +14 4.0 milliä $

Richards: 552 150 339 489 0,89 playoffs: 45 18 29 47 1,04
Lang: 861 231 395 626 0,73 playoffs: 87 18 27 45 0,52
Vrbata: 403 102 118 220 0,55 playoffs: 9 0 0

Tilastossa vasemmalta oikealle lukien ottelut, maalit, syötöt, pisteet ja pisteet/ottelu.

Palkkahan Richardsilla tosiaan on suurempi kuin Langilla ja esim. Vrbatalla yhteensä, mutta itse en epäröisi hetkeäkään jos Richards olisi saatavilla sopivaa korvausta vastaan ja samalla Langista joutuisi/pääsisi luopumaan. Niin ja onhan Richards Langia melkein kymmenen vuotta nuorempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös