Biisit, jotka saavat sinut voimaan pahoin

  • 398 256
  • 2 187

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Re: Paula Koivuniemen Aikuinen nainen

Viestin lähetti Ramses
Tämän kuullessani tekisi mieli vetää ranteet auki tylsällä veitsellä.

Entäs Heikki Vihisen sydäntä raastava tulkinta samasta tuotoksesta?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Turmion Kätilöt, vai mikä helvetti sen nimi oikein oli, kuitenkin, hyi vittu, k-ä-s-i-t-t-ä-m-ä-t-t-ö-m-ä-n umpipaska, halvin mahdollinen, vittu viiden sentin Rammstein-kopio. Oli niiiiiin paskaa, että melkein tekisi mieli pataan leipoa, jos joku niistä urpoista kävelisi vastaan. Melkein. Vittu hyi että voi olla joku niin paskaa. Ei MITÄÄN omaa. Paskaa. Häpeäisivät.
 

snumi

Jäsen
Suomalainen iskelmä: kaikki.
Jazz: lähes kaikki, virtuoosit hienoja.
Väkisintuotetut popit (erit. tyttö/poikabändit): kaikki.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Ville Leinonen & Valumo - Eriikka

Siis onko tällä tosiaan levytyssopimus? Ei voi käsittää.
Ilmeisesti pari vuotta vanha biisi, mutta törmäsin tähän vasta pari viikkoa sitten. Jotain aivan käsittämätöntä, vetää lähes vertoja itselleen Janos Valmuselle. Mutta koska olen masokisti, kuuntelen ko. biisiä nytkin. Onko tää jotain nykyajan huumorimusiikkia, joka ei oikein avaudu mulle?

Tuisku sentään kuulostaa livenä kohtuulliselta, tästä en olisi niinkään varma...
 

Vesku

Jäsen
Radio Cityllä terrorisoi Limp Bizkitin nu-metal -purkaus From The Inside. "I will not waste my timeee on youuuuuuuuu, on youuuuuuuuuuuuuu" ja heti perään taas lauletaan hempeilevästi.

Vähemmän ärsyttää mutta kuitenkin tökkii Cityllä soiva Mua filmataan -biisi. "Hei mä tuun ja teen mitä vaan, jos mua filmataan". Onks tää joku mielenilmaus tositeeveistyväille maailmalle?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Trancezz
Se joku Evanescensen biisi joka soi radiossa. Aivan hirveää ruilutusta.

Jep jep, koko bändi pitäisi saattaa luvanvaraiseksi ja/ tai ampua kuuhun. Karmivaa itkemistä!
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Rogmo FM "nainti trii point faiv, Salo".
Todella tylsä ja yksitoikkoinen kanava, joka oli lähes ainoa vaihtohto kuunneltavaksi viiden kuukauden ajan tuossa talven aikoina.
Järjetöntä viulu, ja rökki-paskaa ja samat kappaleet monta kertaa päivässä.

Ihan jos jotain esiintyjä pitäs hakea niin tuossa muutama todella ärsyttävä:

Pikku G - Koko tuotanto
Raimssi - Koko tuotanto
Petri Munkki - Koko tuotanto
Stratovarius - En onneksi montaa biisiä ole edes kuullut
Iron maiden - Toki muutama hyväkin kappale löytyy
Black sabbath - Iron man
Limp Bizkit - Behind Your eays

Ja ennen kaikkea Suomi-poppi ja rokki, lukuunottamatta Kotiteollisuutta.
 

Cube

Jäsen
En ole tainnut kirjoittaa tähän ketjuun aiemmin, koska olisi liioittelua väittää, että mikään biisi saisi minut fyysisesti voimaan pahoin. Mutta nyt ei enää olla kaukana. Antti Tuisku. Se uusi biisi on väärin niin monella tapaa, etten tiedä mistä aloittaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chunnichi Dragons
Alphaville kuuluu ehdottomasti tähän kategoriaan, kuten myös Matti Nykänen Mervillä tai ilman. Ja kaikki idolssit (myös Billy) sekä popstaarssit nostavat vitutus käyrää yllättävän nopeasti.
 

ZiPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Dallas Stars, Detroit Red Wings, Edmont
Jaahas... vihdoinkin aihe joka on lähellä sydäntä, sillä mikäänhän ei ole niin hauskaa kuin toisten hengentuotteiden yletön solvaaminen.

Jottei tämä nyt menisi ihan copy-paste linjoille, niin todettakoon tähän alkuun että allekirjoitan nuo edelliset kirjoitukset noin 95%:sesti, poislukien seuraavat (jotka siis ovat aivan loistavia...):

-Yö
-Zen Cafe
-Vanhat Mamban biisit
-50 Cent: P.I.M.P. (syyt tähän ovat tosin täysin ulko-musiikillisia) (jestas, mikä sana...)

Oli kai siellä jotain muutakin, mutta so not...

Sitten itse aiheeseen. ZiPAn inhokkibiisit ryhmittäin oksennusrefleksin laukaisemisherkkyyden mukaan:

"Edes saksalaiset ei tee näin huonoa tavaraa!"
Eli: Nämä aiheuttavat fyysistä pahoinvointia tai vitutuksen multihuipennuksen...

-Gaute: Chasing Rainbows
-David: (En muista biisin nimeä, taitaa olla Norjalaista Idols-kamaa, kuten tuo edellinenkin..)
-Myös kaikki Suomalainen Popstars/Idols/Aivansamasaataana tuuba, ja yleensäkin kaikki Risto Asikaisen musiikkiformaattiradiokynästä lähteneet suoraan ö-mappiin joutavat tekeleet.
-Nais-artisti: (It's your duty) Shake your booty (tai jotain sinne päin). Tätä kyllä katselee videolta jos muistaa (miten sen voisi unohtaa) laittaa muten päälle..
-Uudet Mamban järkyttävät renkutukset. Vanhoja sentään vielä pystyi kuuntelemaan, mutta nämä "meille, teille vai eri teille?" rallit aiheuttavat kyllä spontaania ulostusrefleksiä ruokatorvessa...
-Saksalainen pop-musiikki, sillä tällä alalla nuo saksalaiset kyllä onnistuvat jatkuvasti ylittämään itsensä... :)

Lisääkin varmaan olisi, mutta jatketaan seuraavaan kategoriaan:
"Mitä vittua tää nyt taas soi?!?"
Eli: Muuten ihan OK, tai ei ainakaan edelliseen kategoriaan kuuluva, mutta ärsyttävät silti jatkuvalla soimisellaan.

-Limp Bizkit(?): Behind Blue Eyes
-???: Rakkautta ja piikkilankaa (joku tämän bändin nimen jo mainitsi, mutta ei nyt vaan muista...)
-Egotrippi: Älä koskaan ikinä
-Zen Cafe: Piha ilman sadettajaa

Muita ei juuri nyt tule mieleen. Kuuntelussa on lähes yksinoikeudella Radio City, eikä sieltä onneksi kauheasti mitään yli-inhotusta kuule. Eteenpäin, siis...

"Mitä helvettiä te olette menneet tekemään?!?"
Eli: Järkyttävää scheiBeä artisteilta joihin olet luottanut...

-Ebba Grön: Flyktsoda, Uppgång&Fall, Jag tittar på TV...
-Bad Religion: Raise your voice (Ja paljon muutakin näitä uudemmilta levyiltä)
-Metallica: (Bet you won't) RELOAD (this in your CD-player)
-Iron Maiden: tää uusi citylläkin soiva sadetanssiralli...

Nojoo, eiköhän sitä siinä jo ole näin ensi alkuun. Lisäillään sitten jos jotain uusia inhotuksia ilmaantuu..
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Vesku
Radio Cityllä terrorisoi Limp Bizkitin nu-metal -purkaus From The Inside. "I will not waste my timeee on youuuuuuuuu, on youuuuuuuuuuuuuu" ja heti perään taas lauletaan hempeilevästi.
Korjataan vaan että ko kipaleen esittää Linkin Park. Ja ainakin minun mielestäni toimii.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Se vitun Antti Tuiskun "hitti" muuten haiskahtaa aika vähän Kylien Red blooded womanilta.
 
Kaikki s*atanan Coverit ja kaikki s*atanan suomennetut hittibiisit ja kaikki discomania jostaki hittipiisistä v***u ja kaikki s*atanan remix:it kaikista s*****n Dingoista!

Missä on ne good old time rock yhtyeet tyyliä Gun's and Roses ja Rolling Stones??? S****an Raimssi ja perseenkeinutus biisit jyllää joka hel****tin radiokanavalla ja kaiken maailman Kylie Minoguet ja Britney Spearsit keikkuu puolialasti että levy myy, V****U!!!

Niin ja joka ainoa S****n Uniklubin videot jotka apinoi niin v*****sti HIM:ä että ei oo muusta väliä, Joka he****n Antti Tuisku vääntää Levotonta ja kaiken maailman popstarat keikkuu v***u lista käressä jollain v****n coverilla! V***U!
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Tuli tuosta Pullamössön avautumisesta mieleen eräs seikka joka ärsyttää minuakin vaikka kyse ei varsinaisesti biiseistä olekkaan (vaikkakin lähes poikkeuksetta nekin ovat aivan sietämättömiä). Nimittäin nämä mieslaulajat, jotka meikkaavat ja tuovat sen vielä ylpeänä esiin joka ikisessä haastattelussa. Ja lisäksi tuo Pullamössön mainitsema seikka, johon nämä kaikki 'meikkibändit' tuntuvat sortuvan eli HIM:in ja V. Valon kopiointi videoilla. Miten ihmeessä tuostakin on tullut muotia, että lähes anorektiset pojat esiintyvät videoillaan paidatta, niin että kylkiluut näkyvät lähes kauhistuttavalla tavalla? Sen minä joten kuten ymmärrän, että nämä mustat rapparit esittelevät lihaksikkaita kehojaan, kun edes on jotain jota näyttää, mutta miksi esitellä aliravittuja, kalpeita kehoja? Sekö saa tämän päivän teinityttöjen hormoonit hyrräämään?

Ja jos joku ei sitä rivien välistä osaa lukea, niin niitä ärsyttäviä bändejä, joita tässä koitan arvostella ovat ainakin HIM, Uniklubi, Negative sekä Hanoi Rocks. Ja heidän ärsyttäviä biisejään ovat HIM:in lähes koko tuotanto, Hanoi Rocksin koko tuotanto (tosin eivät he onnistuneet pilaamaan CCR:n klassikkoa, onneksi), Negativen kaikki kaksi tai kolme biisiä, jotka olen kuullut sekä tuo Uniklubin piikkilankahirvitys (muita en ole kuullut, mutta kauhulla odottelen).
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Ei kahta sanaa!

Vaikka jokaikinen "Jukkapoika ja kompostikoplan" biisi saa vaihtamaan kanavaa, tämä viimeisin jollotus saa vatsan kääntymään ennen kanavannuppia.

Siis se, jossa lauletaan jotakuinkin tähän tapaan "ruvetaan vauvantekohommiin...sä sanot iih ja mä sanon ooh ja siitä tulee vauva".

AAAARRRRRGHHH!!!

Siis tekeekö joku aikuinen ihminen oikeasti tuollaisia "sanoituksia"?

Vaikka Jukkapoikan koko tuotannon saakin kaataa samaan viemäriin Samuli Putron hengentuotteiden kanssa, tämä biisi vie kyllä pytyn!


Oksentaa Snadi.
 
Antti Tuiskun versio Roxetten Spending My Time -kappaleesta saa pasmani sekaisin värittömyydellään. Enpä ole varmaankaan koskaan kuullut oikean levy-yhtiön julkaisemalla oikealla musiikkiäänitteellä yhtä flegmaattista laulelmaa. Tuisku hoilaa kappaleen alusta loppuun samalla monotonisella äänensävyllä ja meikä kärsii. Surkeasta ääntämisestä lisämiinukset! Pisteitä antaisin asteikolla yhdestä kymmeneen miinus tuhat.

Viime sunnuntaina minulla oli heikko ja avuton olo ja Levyraadissa tuli Avril Lavignen uusi videohitti. Se oli ihan paska, enkä muista edes biisin nimeä. Kanadan iki-ihqu punk-prinsessa on raju ilmestys, sehän käyttää (tai ainakin käytti) kravattiakin, vaikka on tyttö! Ja musiikki on über-typerää, ylituotettua ja umpipyöreää huttua. Jos haluaa kuulla oikeasti mielenkiintoista naisartistin tekemää musiikkia, kannattaa perehtyä mm. PJ Harveyn ja The Donnasin tuotantoon, muitakin tosin löytyy. Avril Lavignelle antaisin pisteitä -957/10.

Voi perkele, että minua sitten ottaa päähän sellainen poikabändi kuin Disco. Neitien uudelta albumilta löytyvä kappale Toiseen suuntaan on vähintään yhtä paska kuin aiemmatkin hitit. Tosin Levottomat tuulet -biisiä tämä ei sentään voita, kyseinen kappale kun kilpailee mielessäni jatkuvasti Joutsenlaulun kanssa Suomen musiikkihistorian huonoimman kappaleen tittelistä. Jos Depeche Mode olisi suomalainen yhtye ilman mitään näkemystä, tyylitajua, lahjakkuutta ja muitakin hyviä asioita, niin sen nimi olisi varmaankin Disco. Tälle kappaleelle pisteitä suorastaan ropisee: -958/10.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti cosmic_rodeo


Voi perkele, että minua sitten ottaa päähän sellainen poikabändi kuin Disco. Neitien uudelta albumilta löytyvä kappale Toiseen suuntaan on vähintään yhtä paska kuin aiemmatkin hitit. Tosin Levottomat tuulet -biisiä tämä ei sentään voita, kyseinen kappale kun kilpailee mielessäni jatkuvasti Joutsenlaulun kanssa Suomen musiikkihistorian huonoimman kappaleen tittelistä.

Tässä tuli paljon asiaa. Disco on todellakin oksettavinta paskaa mitä olen pitkään aikaan, ehkä ikinä kuullut. Ja nämä herrat ovat vielä ihan tosissaan.

Jo nimi "Disco", voi luoja, niin omaperäistä. Kai niiltä kohta tulee Best of -kokoelma tupla ceedeenä. Mukana kaikki biisit.

Siis tämähän on 2000-luvun Neon 2. Se kertonee paljon. Parhaat biisit, paras bussi, paras veto.

En vertaisi ikinä Joutsenlaulua tähän scheisseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti BigRedBob
Se vitun Antti Tuiskun "hitti" muuten haiskahtaa aika vähän Kylien Red blooded womanilta.

Nyt loppu se pyhäinhäväistys, KELE!!

Antti Tuiskusta.

Ja jumalattaresta, tuosta Australian tasku-Venuksesta, iki-ihanasta Kyliesta ei puhuta samassa lauseessa tuon hirvityksen kanssa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti flintstone
Nyt loppu se pyhäinhäväistys, KELE!!

Antti Tuiskusta.

Ja jumalattaresta, tuosta Australian tasku-Venuksesta, iki-ihanasta Kyliesta ei puhuta samassa lauseessa tuon hirvityksen kanssa.
Veliseni, koeta ymmärtää, Kylie on myös minun jumalattareni enkä hänestä pahaa sanaa sanoisi edes veitsi kurkulla! Tarkoitin vain, että Tuiskun biisiä kun kuuntelee, niin huomaa, mistä biisin tekijä (kuka onkaan) on biittejä ja melodioita ammentanut.
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Antti Tuisku saa järjettömistä miinuksista yhden anteeksi, koska oli KÄNNISSÄ kontannut kadulla. Noh, tästä nyt ei mitään huhua varmempaa tietoa ole. Mutta kyllähän sappinesteet helposti lurpsahtaa pihalle kun joutuu jossain ravintolassa, josta ei heti ulos pääse, kuuntelemaan HYI YÖK S...tana Rakkaus on lumivalkoinen!!!!!!!!!!!!!!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Lähes jok'ikinen kappale saa nykyään minut voimaan pahoin joka löytyi Tshekin MM-kisojen DJ:n ainoalta CD:ltä.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Kaikki ns. kirkonpolttohevi eli sellaiset matalalta örisevät ns. "kulttibändit", suomalainen iskelmä, Celine Dion, Björk, Disco (tämä suomalainen bändi, jonka saisi upottaa meren mutaan), Neljä Ruusua (nykyään aivan tolkuttoman huono) ja mikä helvetti se on se joku Levoton prinssi-jollotus. Nyt vituttaa...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti BigRedBob
Tarkoitin vain, että Tuiskun biisiä kun kuuntelee, niin huomaa, mistä biisin tekijä (kuka onkaan) on biittejä ja melodioita ammentanut.



Biisin tekijä on suomalaisen popteollisuuden kummajainen Kristian Maukonen.

Enemmin kannattaa kiinnittää huomiota Justin Timberlaken kappaleeseen nimeltään "Cry Me River", siitähän tämä on suora kopio, eikä suinkaan Kylli-tädistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös