Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 86 696
  • 626

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Panthers, Hurricanes ja Stars on sellaisia, joille mestaruuden soisin ilomielin. Yritin aluksi miettiä molemmista konferensseista kaksi joukkuetta, mutta ei lännessä oikein sykäytä muu kuin Stars.

Jos jotain täyttä yllätystä miettii, niin ois kyllä hemmetin hienoa nähdä jos Islanders voittaisi Stanley Cupin. Playoffit on kuitenkin aina playoffit ja yllätyksiä voidaan nähdä. En tosin usko Islandersin voittoon pätkääkään, mutta jos pitäisi sanoa joku ns. puskista tuleva voittaja, niin olkoon se Islanders.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Tuhansien kilometrien päässä pelaavat joukkueet eivät mitään erityisiä tunnesiteitä ole minuun luoneet mutta kunhan nyt tulisi vihdoinkin jokunen suomalainen voittaja niin olisin tyytyväinen.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Floridan kelkassa voittoa kohti ja tietenkin NHL:n Ilveksen (Toronton) maksimaalinen kärsimys tavalla tai toisella aiheuttaa iloa elämääni
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oman suosikkijengin mahdollisuuksiin en juuri luota, mutta on se silti mukana seuraavalla listalla, jolta mestari luultavasti löytyy: Vancouver, Edmonton, Los Angeles, Vegas, Boston, Toronto, Islanders, Capitals. Kyseessä ovat luonnollisesti joukkueet, joiden riveissä ei suomalaisia tällä kaudella ole pelannut. Sen verran hyvin mestaruus meikäläisiä on viime aikoina karttanut pl. Colorado toissa kaudella, että tuohon kahdeksikkoon rahani laittaisin, mikäli vetoa voittajasta löisin.

Mitä voittajan vankkureihin tulee, niin Leafsin kelkassa mennään kunnes noutaja tulee, ja sitten siirrytään heidät tiputtaneen joukkueen tilapäiskannattajaksi. Ja toivoa täytyy, että mestari tulee idästä - sen verran raastavampi kausi sillä puolella joukkueilla tällä kertaa oli verrattuna lännen huumorijoukkuetrioa vastaan pelailuun.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Floridaan ja Kingsiin on ropoja kesällä laitettu. Jälkimmäiseen en enää usko.

Ja varmasti sympataan tuota Team Panarinia.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Lännessä Oilers ja Canucks, idässä Florida. Kannu Kanadaan pitkästä aikaa ei myöskään haittaisi, vaikken Torontoa/Jetsiä symppaakaan yhtään.
 
Caps tai Oilers

Näiden jälkeen sit
Florida
Carolina
Colorado
Dallas
Ehkä jollain tapaa ois hienoa nähdä Toronton voittavan, kuinkahan sekaisin se kaupunki menis
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Lännestä Jets ja idästä Hurricanes finaaliin. En myöskään pahoita mieltäni jos finaali on Dallas Florida.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ehkä jollain tapaa ois hienoa nähdä Toronton voittavan, kuinkahan sekaisin se kaupunki menis

Mielenkiintoiset on Toronton tilastot, kun läntistä konferenssia vastaan se oli NHL:n paras joukkue ja itää vastaan pelatessaan vasta 11. paras idän joukkue.

Ei mikään maailman paras signaali idän playoffs-rumbaa ajatellen. Poikkeaa vielä selvästi kaikista muista.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kanadalle toivon mestaruutta. Vancouver ei ole koskaan Cuppia voittanu, joten jos sais valita kenelle ojentaa mestaruus niin Canucksille sen antaisin. Kakkosena sitten Edmonton Oilers. Nykyään suomalaispelaajien hautausmaan tunettua Winnipegiä tuli joskus sympattua niin olkoon sitten Jets kolmosena.

Mutta kaikista eniten tässä huomaa kannattavansa jengiä joka pelaa Las Vegasia vastaan. Harmittavasti vaan saattaa mennä finaaleihin saakka. Myös joukkue joka pelaa Washingtonia vastaan saa kannatukseni.
 

Subbanisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Kolme kategoriaa seuroille eli ne joille toivon cupia, ne joiden mestaruus ei harmita ja ne joille en toivo cupia. Joukkueet ovat toivejörjestyksessä myös kategorian sisällä eli eniten toivon Starsille ja vähiten Capitalsille.

Näille seuroille toivon cupia:
Stars, Predators, Hurricanes, Panthers, Avalanche

Näiden seurojen cup ei harmita:
Rangers, Jets, Oilers, Maple Leafs, Canucks

Näille en toivo:
Islanders, Kings, Bruins, Golden Knights, Lightning, Capitals
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kaipa sitä suomalaisseuroja tulee hienokseltaan kannatettua.

Leafs, Canucks. En tiedä riittääkö kannuun asti, mutta voitettu sarja tai pari ja pitäjiin buumia pystyyn.

Ehkä mieluummin sellanen jengi päätyyn asti joka nyt ihan jatkuvasti ei oo suosikkilistalla - mutta toisaalta, laatu on laatua eikä Cupia koskaan voita väärä joukkue.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Oma bandwagon-barometri menee näin:

Kelkassa:
1. Hurricanes, 2. Stars, 3. Panthers 4. Predators.

En kelkassa, mutta pelihousut ei repeydy, jos sattuvat voittamaan:
5. Jets, 6. Islanders, 7. Kings, 8. Rangers, 9. Canucks 10. Avalanche,

En tykkäisi:
11. Golden Knights, 12. Lightning, 13. Bruins.

Kesä pilalla:
14. Maple Leafs, 15. Oilers, 16. Capitals
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aika neutraalein ajatuksin on tullut tätäkin playoff-kevättä taas seurattua ja hyviä otteluita sekä ottelusarjoja toivoen. Nyt, kun neljän viimeisen joukkoon haetaan vielä sitä viimeistä osallistujaa, niin taidanpa kuitenkin kallistua Starsin bandwagoniin.

Kaikki kolme konferenssifinaaleihin tiensä raivanneet sekä molemmat konferenssifinaalipaikasta pelaavat kanadalaisjoukkueet ovat tällä vuosituhannella pelanneet finaaleissa häviäjän roolissa. Jokainen kerta on tullut valittua puolensa tuon hävinneen joukkueen puolelta. Sinällään ei olisi sen suurempi vääryys, nostelee tässä nyt kannua kuka tahansa. Toki Rangersilla, Canucksilla ja etenkin tietysti Oilersilla on täysin eri joukkueet heidän toistaiseksi viimeisimpiin finaalireissuihinsa verrattuna. Eli ei oikein sovellu semmoinen "jo oli aikakin tälle joukkueelle" ajatus heidän kohdalleen. Panthers tietysti tuorein finaaliedustaja viime vuodelta ja Starsin visiitistä tulee kuluneeksi (vajaat) neljä vuotta. Toisaalta toisinpäin ajateltuna Stars on näistä jäljelläolevista se tuorein Cup-voittaja.

No mutta, Starsilla nykyinen runko on ollut kasassa jo melko pitkään. Lisäksi siellä luutivat Benn ja etenkin Suter, joiden toivoisi nostelevan Cupia ennen uran päättymistä. Penkin takana Deboer on valmennusurallaan luotsannut joukkueensa useamman kerran finaaleihin joutuakseen vain pettymään siellä. Useampi suomalainenkin on orkesterissa ja varsin merkittävissä rooleissa ovatkin.

Panthersin aika tulee vielä, muttei ehkä tänä vuonna sitten kuitenkaan. Rangersille kaikki kunnia, mutta ovat päässeet ehkäpä hieman vapaalippua käyttäen näinkin pitkälle, väsynyttä Capitalsia ja pehmeää Hurricanesia vastaan. Öljymiehilläkin on tietysti runko ollut koossa jo pitkän aikaa ja sopivia palasia sekä valmennusta on sitten haettu siihen ympärille vuosia, mutta riittääkö ihan vielä sittenkään? Canucksin aika on pidemmällä tulevaisuudessa, Rick Tocchet on saanut hyvän pöhinän aikaan Tyynen meren rannalla mutta tämän kauden maksimi lienee konferenssifinaalit - tai konferenssivälierien Game 7.

Go Stars Go ja paras voittakoon.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Olisihan se hieno tarina, että 30 vuoden jälkeen Canucks ja Rangers kohtaisivat finaalissa. Tuo vuoden 1994 finaalisarja on yksi hienoimmista, jonka olen saanut todistaa. Tällä kertaa vain pytty saisi mennä Vancouveriin ja Kanadaan, vaikka joukkueessa varsinaisesti kanadalaisia viilettääkin harvinaisen vähän. Vastaan siis Kanada.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Yay: Panthers, Rangers, Canes, Stars, Avalanche, Predators

Meh: Isles, Jets, Canucks, Oilers, Kings

Nay: Bruins, Leafs, Bolts, Golden Knights

Ainakin näin alkuun. Katsotaan muuttuko mielipiteet vielä kisan edetessä. Ei tuo nyt varmaan mikään sattuma ole, että yay-osastoon osui näitä suomalais-joukkueita useampia.
Aika hyvin on mennyt oman bandwagon-junan kanssa. Kaikki pahimmat inhokit, eli nay-osaston joukkueet ovat jo tippuneet pois. Meh-osastolta toinen tippuu seuraavaksi, joten on 75% prosentin mahdollisuus, että joku alkuperäisistä suosikeista voittaa kannun.

Yay: Panthers, Rangers, Canes, Stars, Avalanche, Predators

Meh: Isles, Jets, Canucks, Oilers, Kings

Nay: Bruins, Leafs, Bolts, Golden Knights

Vielä jäljellä olevista toivon kannua seuraavasti:

1. Panthers
2. Rangers
3. Stars
4. Canucks
5. Oilers
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Kuten suosikeissa lukee niin Dallasilla mennään nyt kun Bruins tippui, mutta lähes yhtä paljon toivon Sashalle (ja Panthersille) kannua.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Dallasissa on Benn, joten sitä ei voi kannattaa. Floridassa on katsukki, joka tekee siitä joukkueesta kannustamattoman (ja toivottavasti kannuttoman myös). Edmontonissa on Kane, jonka takia ei heillekään voi kannua toivoa. Ja Vancouverissa on aina liikaa ruotsalaisia. Rangersissa on Rempe, joten ei oikein sitäkään voisi kannustaa, mutta hän on nyt kai päässyt vähiten ihoni alle noista edellä mainituista inhokeista, joten let's go Rangers!
 

Ralph

Jäsen
Canucksille toivon menestystä ja ensimmäistä Stanley Cupia. Jos Canucksin kausi ei huomenna tähän aikaan enää olekaan käynnissä, niin mietitään tilannetta uudestaan. Ehkä Rangers siinä tapauksessa.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kaksi edellistä kautta Oilersin pudottanut joukkue on voittanut cupin. Kai tästä voi olettaa että huomenna ratkeaa myös tämän kesän mestari jos Canucks voittaa? Itse olen Kandalaisten Bandwagonissa loppuun asti, kävi huomenna miten tahansa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jos nyt laittaisi järjestykseen joukkueita minkä haluaisi voittavan niin se olisi aika lailla seuraava:
1. Florida Panthers
2. Dallas Stars
3. Edmonton Oilers
4. New York Rangers
5. Vancouver Canucks

Ei sillä että enää harmittaisi oikein kenenkään voitto kun sellaisia inhokkijoukkueita ei enää ole, kun Vancouverkaan ei vituta. Dallasilla nyt Jamie Bennille ei erityisemmin Stanley Cuppia toivoisi, mutta sitten Pavelski ja Suter ovat molemmat veteraaneja joilla alkaa olemaan viimeiset hetket käsillä voittaa. Toki Duchene myös hieno tarina siellä, kun ostettiin ulos sopimuksestaan ja otti alennusta päästäkseen hyvään joukkueeseen.
 

Luoto

Jäsen
Kärki sama kuin edellisessä postauksessa.
1. Florida Panthers
2. Dallas Stars
3. Edmonton Oilers
New York Rangers oli muutama vuosi sitten vielä ehkä jopa suosikkini, mutta on pudonnut ihan hännille. Rempe ja varsinkaan kyynerpää-Trouba eivät kuulu minun jääkiekkooni.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Noniin, Colorado ulkona ja seuraava kierros käynnistymässä. Pitää siis löytää vankkurit joiden kyytiin hypätä.

1. Vaikka vielä kymmenisen vuotta en lainkaan tästä ainaisesta pahnanpohjimmaisesta ja ykkösvarauksien kerääjästä välittänyt ollenkaan, olisihan se hienoa jos Edmonton Oilers ja sitä myötä McDavid ja Draisaitl voittaisivat. Ja Kanadaan yli 30 vuoden tauon jälkeen tulisi kannu. Eli ollaan eniten Edmontonin vankkureissa.

2. Toissijaisesti mestaruus saa mennä itään. En oikeastaan pysty vielä erottelemaan, onko suosikkiheppani idästä Florida Panthers vai New York Rangers ja tämä selvinneekin vasta seuratessa tätä huippumielenkiintoista sarjaa. Kummatkin ovat kuuluneet jonkin aikaa sympattaviin ja varsinkin Rangersin edellinen contender-runko 2010-luvun puolivälissä oli mieleen. Historia siis puoltaisi Rangersia, mutta viime ajat Floridaa.

4. Enpä ole oikein koskaan välittänyt tästä Coloradon monivuotisesta kilpakumppanista Dallas Starsista. Puolestani kannu saa jäädä menemättä Dallasiin.

Näillä eväillä kevään jatkoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös