Baari-illan budjettisi?

  • 38 927
  • 245

Routavaurio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semiviivelähdöt
Yleensähän menee hommat niin, että käydään kämppiksen kans 0,5 lekat Systembolagetista ja lantringit messiin eli noihin menee kutakuinkin 10egee. Niitä ryystetään aikamme ja siinä kahdentoista hujakoilla baariin.

Baarissa homma karkaa sitten yleensä käsistä ja rahaa menee aina semmoset 40-60e...eli sen verran, ettei ole enää yöruokaan varaa. Aamulla sitten ruisleipää ja vettä naamaan ja siitä suoraan saniteettitiloihin puhumaan norjaa.

BlackJackia en ole koskaan pelannut ja tupakaa en polta. Nuuskaa en uskalla enää kännissä käyttää kun aivot pukkaa samantien syntax erroria. Ennen pystyin kyllä nuuskaamaan ja pämppäämään yhtäaikaa, mutta nykyään ei mitenkään. Mistä lie johtuu?

Suurin ongelma minun kohdallani onkin kokoni - 193cm ja 100kg vaatii hieman enemmän eliiksiiriä kuin esimerkiksi kämppikseni 173cm ja 70kg...Yleensä baariin mennessä kämppis menee pitkin seiniä ja itsellä nousuhumala päällä.

Mutta kun ei siitä viinasta raaski luopuakaan.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Täähän riippuu siitä aika paljon menee massia dokausillan aikana siitä juoko pohjalle vai menee selvinpäin baariin ja sit se juominen ei jääkkään yhteen..

Mut otetaan toi perusvaihtoehto ensin et bisseissä etkoilla sixbägistä mäyräkoiraan illan aikaan siihen siis 5-10euroo ja sit joskus puolenyön jälkeen raflaan. sisäänpääsy+narikka ~10e. Sit siellä menee juomaan yleensä n.40e. Joskus voi mennä enemmänkin jos meno yltyy liikaa. Mullakin vaikuttaa toi koko aika paljon ku painoa löytyy ja kerran viikossa tulee yleensä käytyä jossain.. Eli siis koko iltaan rahaa 50-60e ku asun sen verran keskustassa et ei mee massia matkoihin.. Mut riippuu niin paljon illasta, joskus selviää 20egellä tai sit voi mennä myös satanen.. Röökiin ei mee rahaa ku en polta sen korvaa nuuska, mut sitä en yleensä ainakaan yökerhoissa käytä. Nykyiset euron illat viikolla on hyviä budjetille mut ei opiskelulle. Sit menee massia paljon jos meet selvinpäin raflaan ja muijan kaa, se on budjettituhoa..
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tälläisellä tarkan markan vanhalla vartijalla kustannukset pysyvät aikalailla hanslankarissa.
Aluksi siemaillaan hienostuneesti tarvittava määrä laivalta tuotuja tuliaisia, joita tuntuu huushollissa olevan varmemmin kuin vettä ja leipää. Yleensä kuppilaan mennessä sitä ollaankin jo niin kivassa maistissa että pari kolme tuoppia riittävät vallan mainiosti. Kyytiä onkin hyvä kysellä seuraavaksi kaikilta tutuilta ja tuntemattomilta taksimaksujen välttämiseksi ja jos ei ole kyytiä niin sitten kävellään. Grillillä syömisestä on viime aikoina tullut paha tapa mutta, yleensä maltan olla nälissäni ja säästän ruokakulut. Viime aikoina yleensä niin säästäväinen tyylini on lipsunut tietyssä hetkellisessä mielentilassa "minä tarjoan!"- kohtauksien muodossa.
 

Taasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat
Olen seurannut liiankin kauan vierestä kun 'veljeni' on
ollut mukamas ns. rikas.
Hän haluaa aina tarjota tutuille ja puolitutuille vähintään
yhden kierroksen ja auta armias jos hänelle sanoi
että sinulla ei ole varaa!
Sanoisin että hänen baari-illan kustannukset liikkuvat
siinä 1000-1500 € paikkeilla.
Mutta omiin kustannuksiin:
No ne menevät siihen korkeintaan
100 € piikkiin, aamulla vaan ihmettelee että mitä
hemmettiä, en mä noin montaa voinut juoda, enhän?
Taxi-kuitit ovat parhaita: 'Siis keskustasta vajaa 10 kilsaa
tekee niin ja niin paljon, Porvoossako olen käynyt...'
Ja muisti palaa pätikittäin...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Paks lompakko! Helppo on lempeä pyytää! kerjääjää!
200e taas hupeni maallisiin houkutyuksiin,mutta huomenna treenataan aivan hinttarina,,,
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Viron-suomalainen ilta, ensin juodaan hienostuneesti punaviiniä ja jutellaan mukavia, sitten otetaan ihan vain yksi konjakki ja kahvi , siihen päälle siemaistaan muutama olut." Aha," sitten soitellaan missä muut mahtavat olla (suomalaiset täällä asuvat) .

Taksi ja seuraava paikka, ja lopuksi kello onkin viisi ja on kotiin lähdön aika . Aamulla sitten tarkistetaan onko puhelin ja rahapussi vielä tallessa, se on selvä että kaikki rahat ovat menneet mitä on mukana ollut, (kortit jätän nykyään kotiin )

PS. 1500-2000 eestin kruunua ei ole mikään saavutus .
 

Mossberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks, Haka
Normaalisti meikäläisen baari-iltaan kuluu rahaa seuraavan kaavan mukaan. Aloittelu 9,20 euroa+ appelsiinimehutölkki, baarissa juomiin 30 euroa, sisäänpääsyt ja muut pikkumenot noin kympin ja taksimatka myöskin kympin verran. Eli nopeasti laskettuna illan hinnaksi tulee 50-60 euroa. Välillä selviää pienemmilläkin menoilla,mutta tuo 50 euroa on minulla aika vakio.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Baarissa pitää käydä niin harvoin, ettei sinne lähtiessään tarvitse laskea rahoja. Siis harvoin.

Ike
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Minulle tärkeämpää on aina ollut hyvä seura, kuin paikka jossa etanolia nautin. Tämä on johtanut tilanteisiin, joissa lompakko on toisinaan iloinnut, ja toisinaan laulanut hoosiannaa.

Edullisimmat nk. pitkän kaavan mukaiset olen hankkinut baarissa hintaan 36 markkaa. Sisältöä oli 6 isoa olutta (0,5l), 4 viskipaukkua sekä 2 drinksua. Tämä Tarttolaisessa opiskelijabaarissa vuonna 1996.

Kalleinta taisi olla Sapporo Bier Gartenin dokaus, jossa kuudelle isolle oluelle ja kahdelle viskille kertyi hintaa markoissa hiukan yli 700 markkaa. Vuosi oli 1998. Kompensaatioksi tyyriistä hintatasosta evakuoin paikasta yhden tyhjän tuopin.

Nyt jos baariin eksyy (Helsinki), niin 40-60 euroa on melko normaali kulunki. Riippuu missä mennään ja paljonko (jos lainkaan) on pohjia.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Baarireissun budjetti

Kotona ollaan ehjänä ja lompakkokin näyttä olevan tallessa. Budjetti illan osalta näytti siis seuraavalta:

Taxi meno 3€ (osuus porukasta)
Sisään baariin 0€ (maksullisia ei tällä kertaa)
Tuoppi keskiolut 0,4Lx4 (a´4€/tuoppi) 16€
Kebab 6€
Paluukyyti "pimeällä taxilla" (käytän aina ku mahdollista) 6€

TOTAL 31€

Näin tällä kertaa Mikkelissä. Yllättävän halvalla meni. Yleensä menee 50-60€. Harvoin täällä satasen saa menemään..
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Allright, nyt tuli hyvä ja halpa reissu:

5e meni pääsymaksuun, rangaistuksena sai kuunnella Stam1na-orkesteria, joka oli helverin hyvä.

Olutta kului 3 tuoppia, jota pidän ihan hyvänä saavutuksena siihen nähden että esiintyvä orkesteri kiinnosti erittäin suuresti. Pohjille join 5 pulloa Koff-tyyppistä keskiolutta.

Kokonaisuutena siis baariin meni 15,50 plus noi 6,50 maksaneet Koffin six-packin pohjat, joista yksi jäi juomattta. Tähän pitänee pyrkiä tulevaisuudessakin, jopa melkein selvinpäin baarireissusta voi oikeasti saada jotain irti. Jee. Voi ottaa siis aamuoluen kaiken muun mukavan lomassa.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Budjetti vaihtelee yleensä aika lailla. En mä kuitenkaan yleensä hirveästi rahaa kuluta. Perussetti on 6-9 bissee ennen baaria, siellä sisäänpääsy ja narikka, kymppi blackjackiin, ehkä noin viis stobea, ja mahdollisesti kännisafkat snägäriltä ja yödösä/taksi. Noista koostuu sellanen 30-50 euron lasku. Joskus on 20 eurollakin selvinnyt, mutta toisaalta välillä on mennyt lähemmäs huntti. Paha sanoa. Illan sujuminenkin vaikuttaa aina budjettiin. Nyt kun pitää elää intin päivärahoilla niin budjetit ovat aika snadeja.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Ouzala
Näyttäis siltä, että olen vieraillut kaksi kertaa morjenstamassa "mattia" yöllä. 180e meni, itse en juonut niitä kaikkia. KETÄ TUNNUSTAA??

Nyt vaikuttaisi vahvasti siltä, että olen ollut talkoissa mukana.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Baari-ilta

Pohjat: n. 8€ (mäyräkoira)
Taksit: edestakainen 27€
Narikka + tipit: n. 8€
Baarijuomat: 30-40€
Ruuat: n. 12€
-------------------
85-95€

Eli sen mitä ajattelinkin. Muijan kans kun lähtee viilettään, menee tuo n. 90€, yksin semmoiset 60€uroa. On ne naiset kalliita, prkl.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Baari-ilta

Viestin lähetti Routainen Sydän
Pohjat: n. 8€ (mäyräkoira)
Taksit: edestakainen 27€
Narikka + tipit: n. 8€
Baarijuomat: 30-40€
Ruuat: n. 12€
-------------------
85-95€

Eli sen mitä ajattelinkin. Muijan kans kun lähtee viilettään, menee tuo n. 90€, yksin semmoiset 60€uroa. On ne naiset kalliita, prkl.

Tämähän on täysin sairas periaate. Ensinnäkin, muijan kanssahan ei KOSKAAN pidä lähteä. Oletan, että olet jo elämänkokemuksellasi sen havainnut, mutta nyt sinun pitää muuttua kiltistä tuhmaksi ja ilmoittaa, että baaridokailuihin ei naista kaivata. Toisekseen, tipit helvettiin ja pyttipannua pakastimeen niin säästyy aika hyvin!

Oma perskännibudjetti:

-Mäyris 8e
-Pakastepizza (mexicana) 2 e
-Dösällä keskustaan 0 e (matkakortissa aikaa)
-Narikka 1,5e
-Baaria varten 20 e lompakossa, kortit jätetty himaan, 5 stobea/alennettuja s-etukorttilitkuja
-Yödösä 3 e
-Vettä ja muroja (siis murot ihan maidon kanssa) 50 c

Näin päädymme kokonaisbudjettiin 35 euroa. Tämä sisältää siis kaiken mahdollisen, mitä täydellinen dokausilta voi tarjota. Ja itselläni on vielä niin heikko alkoholinkestävyys, että kyseinen setti (12+5) riittää erinomaisen hyviin pannuihin. Kuitenkin fyysinen ja psyykkinen tilani on vielä määriteltävissä sanalla "sosiaalinen", joten kaikkihan on aivan täydellistä.
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Re: Baarireissun budjetti

Viestin lähetti Jape
Näin tällä kertaa Mikkelissä. Yllättävän halvalla meni. Yleensä menee 50-60€. Harvoin täällä satasen saa menemään..

Helposti täälläkin saa sen 100€ menemään illassa. Juhliessani valmistumista AMK:sta (n. viikko putkeen) rahaa paloi parhaana iltana yli 500 neuroa. Omiin juomisiin ja syömisiin ei tietenkään voi laskea kaiken menneen, mutta kalleimmasta päästä omatkin eväät illan aikana oli.

Pohjat taisin ottaa vaniljakossulla ja mäyräkoiralla. Baarista sitten kaikenmaaliman drinkkejä. Naispuolisille henkilöille tottakai tarjosin mitä he halusivat. Kaveriporukalle tarjosin Rossossa ruuat ja lopuista rahoista sitten ei oo mitään mielikuvaa. Kaveri sentään maksoi taksin!

Nyt ei kyllä ole enää varaa tollaiseen törsäilyyn, mutta kyllä se 100€ on yleensä aika minimi jos baariin lähtee.
 

Veijari

Jäsen
Viime lauantain menot kuvaavat aika tarkasti ns normaali iltaani baarissa.

-Pohjiksi 10 tölkkiä laivakaljaa ja pikkupullo Alkon kermalikööriä (9€).
-Kaupungilla edullisissa pubeissa 4-5 olutta á 3€ sekä lasillinen edullisinta wiskiä 4€.
-Kotiin taksilla 12€ ja matkalta vielä hampurilainen evääksi 4€.

Oven avaajat eivät saa minulta ikinä senttiäkään, sillä saan tarvittaessa sen oven itsekin auki.

Koko illan kulut siis n.50€
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Veijari

Oven avaajat eivät saa minulta ikinä senttiäkään, sillä saan tarvittaessa sen oven itsekin auki.

Hyvä että en ole yksin tippaamattomuuteni kanssa.

Miksi antaisin pokelle yhtään mitään? Sen takiahan siinä joudutaan jonottamaan.

Miksi antaisin narikassa tippiä? Mähän joudun jo maksamaan narikasta.

Miksi antaisin baarimikolle tippiä? Maksan juomasta jo aika suolaisen hinnan ja hän tekee työtään, kun tarjoilee nestettä minulle.

Ei mullekaan tuu kukaan mitään tippaamaan täällä kesäduunissa, saati sitten myöhemmin siinä ammatissa (opettaja), mihin tulen jonain päivänä siirtymään. Ehkä sitten voin alkaa tippaamaan, kun kevätjuhlissa vanhemmat kantavat jonossa shekkejä minulle.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mäyräkoira lähi-Sparista 8, 95 e.
Sammumispisteessä pikkutakki päällä baariin (ei narikkamaksun tarvetta), siellä yksi olut ja sen jälkeen 6 tuoppia ilmaista vettä. 4 e.
Känkky 5 e.
Itse käärittyjä paperosseja n 20 kpl. Sätkäpaperit Haaparannasta 0,1 e, filtterit 20 kpl, 0,15 e, sätkätupakkaa n. 1 e:n edestä.

Jos kaveri kuskaa, kyydit kiitoksella.
Jos taksilla, 8 e.

20, 20 - 28, 20 e. Elämä on.

Joskus ympäripäissäni tippaan pokeja noin 2:lla eurolla. Poket on iloisia kun saavat vähän karkkirahhaa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Uleåborgir
Joskus ympäripäissäni tippaan pokeja noin 2:lla eurolla. Poket on iloisia kun saavat vähän karkkirahhaa.

Jos on tosi raikkaassa kunnossa niin kyllähän ovensuussa vaanivia kaappeja voi luulla esim pajatsoiksi tai hedelmäpeleiksi. Rahaa aukkoon ja silmät pyörii. Muista ettei mansikkaa ja meloonia kannata lukita samalla kierroksella!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Viestin lähetti kausi
Muista ettei mansikkaa ja meloonia kannata lukita samalla kierroksella!

Kannattaapas, jos on viimeinen raha eikä halua jättää muille lukituspaikkaa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Nollahan riittää!

Itselläni ei mene baari-iltana yhtään rahaa. Katsotaanpa tätä joidenkin mielestä hieman epäuskottavaa yhtälöä hieman tarkempaa:

Ensin kotona juodaan Virosta tuotua (käytännössä ilmaista) viinaa, niin paljon että napa alkaa todellakin ruskaamaan. Lantrinkina otetaan vettä raanasta.

Jos jossain vaiheessa tulee nälkä, niin siirrytään naapurin puolelle, josta on helposti vitsiä vastaan yleensä saatavilla jotakin kesäistä grilliherkkua.

Baariin meno järjestyy niin, että soitetaan kaverin työsuhdepuhelimella toiselle, krapulassa kotona makoilevalle, ystävälle ja pyydetään ko. henkilö kuljettajaksi. Tottakai tälle krapulaiselle kaverille luvataan olla tarvittaessa kuskina. Tämänkin voi huoletta luvata, sillä ei kai sitä viikonloppuna ikinä ajokunnossa ole.

Mikäli anniskeluravintolaan on jonkinlainen sisäänpääsymaksu, niin siltä on varsin helppoa välttyä vaikkapa kertomalla portieerille, että maksaa myöhemmin jahka ensin ehtii korttia vinkauttamaan tiskillä. Kun muistaa tehdä kaiken tämän varsin kovaäänisesti, niiin tässä vaiheessa mitä todennäköisimmin joku paikalla olevista tovereista suorittaa tarvittavat maksut ihan armosta. Kannattaa tietenkin muistaa kiittää kaveria ja luvata olut kiitokseksi tästä eleestä.

Kun on sisään kerran selviytynyt, niin jatko onkin niin helppoa että oikein naurattaa. Mikäli toverit eivät jostain ihmeellisestä syystä suostu ostamaan alkoholia, niin ainahan niitä juomattomia mukeja kaikki pöydät ovat täynnä. Irtoviinaan pitää vain käydä hanakasti ja täysin siekailematta kiinni.

Pois lähdettäessä ovivahdille annetaan suuri kiitos ja muistetaan livahtaa mahdollisimman nopeasti ja sen suurempaa pahennusta aiheuttamatta.

Sitten vaan kaverin mersun takapenkin nahkaistuimia kuluttamaan ja kotia kohti. Näin tehtäessä tilillä on edelleen niin paljon rahaa, että voi lähteä huomenna vaikkapa laivalle ottamaan.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Tottakai joskus on jotain spesiaali-iltoja jolloin rahankäyttö riistäytyy käsistä mutta sellanen perus dokaussetti menee jotakuinkin näin:

Pohjia yleensä sellainen 6-10 olutta eli 4-8 euroa
Baarissa juotavia jollain 40 eurolla, toisinaan tulee pelattua, mutta siihen en yli 10 euroa ikinä sijoita.
Kotimatkalla pyritään välttämään taksia, jos siihen alennun niin yleensä se on kimpassa kavereiden kanssa jolloin siihen menee maksimissaan 5 euroa. Kebabin kautta kotiin ja sinne se 7 euroa.

Yhteensä siis noin 65 euroa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
No lauantailta nyt jonkinlainen iltama on mielessä:

Himassa drinkkejä ja bisseä. 10e
Baarissa Suomen naisten fudismaajoukkueen voiton kunniaksi skumppapullo: 30e
Taksilla seuraavaan baariin(taka-töölöstä etu-töölöön, jaettuna) 2e
Baareissa olutta noin 5-6 tuoppia, 30e
Taksilla kotiin, jälleen etu-töölöstä taka-töölöön) 8e.
80e ja tällä kertaa tuli lähdettyä himasta vasta klo 22.00 ja paluu 02.00. Eli neljässä tunnissa 70e...hmmm
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Re: Baari-ilta

Viestin lähetti Kuvernööri
Tämähän on täysin sairas periaate. Ensinnäkin, muijan kanssahan ei KOSKAAN pidä lähteä. Oletan, että olet jo elämänkokemuksellasi sen havainnut, mutta nyt sinun pitää muuttua kiltistä tuhmaksi ja ilmoittaa, että baaridokailuihin ei naista kaivata. Toisekseen, tipit helvettiin ja pyttipannua pakastimeen niin säästyy aika hyvin!
Niinpä niin, sairas kun olen (hymiö).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös