Arsenal FC 2011-12 - 125 years

  • 236 926
  • 1 237

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tahalleenko ne on nuo laidat muokanneet tuollaiseksi perunapelloksi jotta Arsenal ei voi käyttää Theon ja AOC:n nopeutta? Vetojen vetäjille HT score 0-0 lähes saletti ja toisella jaksolla max 1 maali jompaankumpaan suuntaan.

Loistavasti taktikoitu kenttämestarilta! Huonon kentän vuoksi 4-0 Arsulle pataan, ei paha.

Eihän ne odotukset CL:n suhteen muutenkaan niin hirveän korkealla ollu, mutta tää tulos ja esitys vetää taas aika sanattomaks. Oishan se ollu kiva saada edes vähäsen jännättävää toka osaotteluun, mutta sekin oli näköjään turhaa odotettu.

Voi vittu, miten toi jengi onnistuu ryssimään kaikki juuri silloin, kun siltä odottais vähän venymistä. No, olivathan Villaa ja Sunderlandia vastaan vierasnousut hienoja, mutta..

Onkohan Wenger ymmärtänyt jotenkin väärin Win the right games -teeman?. Jotenkin tuntuu siltä, että huru-ukon teema on "Lose the right games". Hengaillaan vuodesta toiseen siinä Valioliigan top-nelosessa ja päästään cupeissa kohtuullisen pitkälle, mutta aina tosipaikoissa paskotaan housuun? Lauantaina Sunderlandilta pataan ja kausi olikin sitten melkein jo siinä. Nelospaikkaa saa varmaan jännätä vähän pidemmälle, kun tuntuvat muutkin paikkaa tavoittelevat sekoilevan lähes samaa tahtia. Hyvä, Arsene!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Isi, miksi me kannatamme Gunnersia?

Itse en onneksi nähnyt tätä huippusuoritusta, kun oli omat futistreenit samaan aikaan.

Mielestäni tämän viikon Veikkaajassa oli loistava juttu Vanupuikosta, ja omalla kohdallani alan kallistua enemmän ja enemmän siihen, että uutta verta tarvitaan valmennukseen.

Edit: Menikö Koz paskaksi, kun vaihdettiin kentältä hiukan ennen puoliaikaa? Jos meni, niin todettakoon, että olihan se jo meille luksusta, että parissa pelissä oli kaikki topparit kondiksessa :) Nyt pääsee taas nauttimaan Djorroun upeista esityksistä.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täällä opetettiin, ettei saa kitistä, joten totean vain, että ihan hyvä peli Arsenalilta. Joukkue pelasi kykyjensä ylärajoilla ja ajoittain oli aiheuttaa ongelmia kotijoukkueelle. Kotiottelussa jatketaan samalla tavalla, niin minisarja kääntynee vielä meille. Edelmanin laulun mukaisesti, ei mitään hätää veljet ja sisaret, kannu tai pytty (mikä lie?) on vankasti siirtymässä Arsenalille. Pienenä nyanssina kysymys, montako Milanin pelaajaa mahtuisi Arsenalin avauskokoonpanoon?
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Arsene Wenger sacked, sakke555 appointed as a new Arsenal manager

Teksti edustaa tajunnanvirtaa ylläolevan realistisen vaihtoehdon tapahtuessa.

Mitä ajattelen nykytilasta ja mitä muutoksia on tarpeen tehdä, paljon eilisen pelin perusteella, mutta koko kauden kaikki pelit nähneenä.

Szczesny: Paljon on hyvää, mutta kuinka monesti lyhyestä avauksesta on seurannut joukkueelle jotain hyödyllistä? Lähes joka kerta, kun Szczesny avaa lyhyellä avauksella puolustajalle, puolustaja joutuu palauttamaan pallon takaisin, jonka jälkeen hätäinen avauspotku minne sattuu. Eilinen 0-1 maali erittäin hyvä esimerkki tästä. Saavuttanut fanien tuen, mutta virheitä sattuu edelleen. Erityisesti vastaantuloissa, jalalla pelaamisessa ja käsien voimatasoissa parannettavaa. Huippumaalivahti, kun saa sormet väliin, niin hänen täytyy pallo vähintään ohjata maalin ohi. Saranat kuuluu oviin, vaikka niitä on paljon Arsenalin maalinsuulla jostain syystä nähty.

Puolustus: Aloitetaan surkeimmasta päästä. Johan Djourou: Vaikea sanoa mikä suhde edellisellä managerilla mieheen oli, mutta väittääkö joku että miehellä on mitään asiaa edes valioliigakentille, saati Champions Leagueen? Voi johtua lyhyestä muistista, mutta en muista yhtään onnistunutta ottelua Arsenalin paidassa tiukoissa paikoissa. Sen sijaan herra on onnistunut ainakin osittain kääntämään ja ratkomaan pelejä vastustajalle. Pelin nimi on jalkapallo, mutta miehen vahvuus on käsien käyttö, joka viimeistään eilen ratkaisi ottelusarjan vastustajalle. Kiva kaveri tuntuu olevan Arsenal Insiderissa. Jatkosopimus sen pyörittämiseen, mutta pelit tässä joukkueessa on pelattu.

Tutkapari Kocsielny & Vermaelen: Joku taisi kaksikon tutkapariksi nimetä. Millä näytöillä? Kocsielny on kiistatta joukkueen paras toppari tällä hetkellä terveenä ollessaan, mutta kyllähän paskat housussa heillä yhdessä eilen oli. Erityisesti Vermaelenilta surkea ottelu ja turha huudella keskuspuolustajan paikan perään. 0-1 maali Szczesnyn surkeasta avauksesta, mutta tämän jälkeen Vermikseltä huonoa sijoittumista. Kerran avausjaksolla menetti myös pallon vaarallisesti, mutta Kocsielny pelasti tämän tilanteen. Ottelun kruunasi banaanin päälle astuminen ja siitä seurannut 0-3 maali. Ei se Mertesacker ehkä sittenkään niin paska ole kuin luullaan. Edes toisen topparin pitää olla mies, jos vastustajalla on Zlatanin kaltaisia ilkeitä poikia.

Gibbs: Jos vielä yksikin loukkaantuminen tänä keväänä, niin olen valmis maksamaan siitä, että miehestä päästään eroon ensi kesänä. Jos lopettaa loukkaantumisen, niin ehdottomasti potentiaalia.

Sagna: Kiistaton valinta oikeaksi pakiksi, mutta mitä helvettiä hän teki ottelun toisessa maalissa? Voiko joku valaista...

Coquelin: Mielestäni yksi joukkueen suurimmista tulevaisuuden toivoista. Eilisen ottelun toinen puoliaika olisi voinut olla ihan toisenlainen, jos Kocsielny <--> Coquelin. Mies on kaikessa superpaljon parempi kuin Djourou, eikä ole tehnyt maaleihin johtuvia virheitä juuri yhtään tällä kaudella. Se on jo hyvä suoritus Arsenal-puolustajalle tällä kaudella. Eikä Coquelin edes ole ilmeisesti originaali puolustaja. Laitapakkina lisäksi vahvaa peliä. Ehdoton kakkosvaihtoehto jatkossa ainakin oikean pakin paikalle Sagnalle, kokeilisin myös vasemmalla tarvittaessa.

Jenkinson, Squillaci: out. Santosia ei vielä liikaa kannata arvioida, mutta potentiaalia on.

Toimenpiteet: Hankitaan toppari, jonka sukupuoli on todistetusti mies. Lasinilkkojen korvaus oikeilla nilkoilla. Ideaalitilanteessa joukkueen alakerran nelikon täytyy vaihtua hyvin vähän kauden aikana. Joku matemaatikko voi laskea kuinka monta eri kombinaatiota tällä kaudella on ollut.

Keskikenttä: Nyt jo loppu voimat yksilötasolla arviointiin, koska ei ole pelinrakentajaa, jota voisi edes arvioida. Tällä kaudella pelinrakentajan paikalla ovat pelanneet lähinnä Ramsey, Ramsey ja Ramsey. Pari kertaa ehkä Rosicky. Rosicky nuorempana ennen loukkaantumiskierteitä taisikin olla ihan pätevä kaveri tähän rooliin. Joukkueen kuitenkin ehkä ainoa luontainen hyökkäävä keskikentän pelaaja on Arshavin, joka on tainnut pelata omalla paikallaan tasan yhdessä (kerran cupissa) ottelussa tällä kaudella. Tällöin jopa ex-manageri taisi kehua suoritusta ja palkitsi miehen jatkossa peluuttamalla tätä jääräpäisesti väärällä paikalla laiturina. Yksi heikoimmin suoritetuista rooleista tällä kaudella siis 10-paikka.

Toimenpiteet kesälle: hyökkäävän keskikenttäpelaajan hankinta, kevään aikana paikalla kokeillaan kerran pari Arshavinia, jos ei onnistu, niin tätä roolia ei tarvitse ollenkaan. Song & Arteta näyttivät eilen, että tämä kaksikko ei kestä kovissa paikoissa keskikentän pohjalla. Paljon virheitä, syötöt järjestään taaksepäin. Ja kovuuskin, mikä keskikentän pohjalla on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, on luokkaa lammas. Ehdottomasti yksinkertaisesti ylöspäin palloa pellaava kirittäjä rinkiin. Coquelinille enemmän vastuuta näihin rooleihin jo kevään aikana. Lisäksi 10-paikalle valmis pelimies, ja toivotaan hartaasti, että Wilshere vielä joskus pelaa. Lisäksi tulevaisuudessa Chamberlainia tähän rooliin myös.

Hyökkäys: Walcottia ei varmaan tarvi ajatella yhtään, heti ne vähät rahat pois, mitä miehestä saa. Gervinholle äijämäisyyttä ratkaisupaikkoihin, niin Walcottia ei tarvitse enää edes tällä kaudella katsella. Toisella laidalla Chamberlain ja voidaan kokeilla kevään aikana myös Santosia, joka vaikuttaa näppärältä ja luovalta hyökkäyssuuntaan.

Vähintään 1 superhyökkääjä hankintalistalle. RvP:lle kesällä kuu taivaalta, että mies jatkaa.

Out: Walcott, Park, Chamakh.

Muodostelmat Edellinen manageri oli tunnettu siitä, että Arsenal pelasi aina viime aikoina samalla 4-2-3-1 taktiikalla. Vastustajat tarvittaessa pystyivät jo viikkokausia valmistautua kyseiseen taktiikkaan, ikinä ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan tappioasemassa epätoivon vallitessa laitettiin toinen puhdas kärki, mutta kuinka monesti se mitään auttaa, kun rutiinia ei ole ollenkaan. 4-2-3-1 vaatisi ehdottomasti luontaiset laiturit, joilla loistava tekniikka ja millintarkat keskitykset sekä luovan pelaajan keskikentälle. Jos niitä ei ole, niin parempi laittaa kärkeen 2 hyökkääjää, että toivotaan toivotaan syötöt edes joskus päätyvät omalle pelaajalle.


Jos joku jaksoi lukea edes osan, niin pahoittelut kitinästä ja utopistista toiveista, mutta tälläinen fantasiamanagerointi on ainoa ilonlähde murheen hetkillä.

Mutta, mikäli minut oikeasti valittaisiin Arsenalin uudeksi manageriksi, niin ensikaudella joukkueen runko olisi siis seuraava:

Maalivahdit: Szczesny + kokenut maalivahti, joka tarvittaessa näyttää klopille, miten oikeasti ollaan maalivahti

Puolustus: Sagna, Koscielny, Vermaelen, Mertesacker, miestoppari, Santos, Coquelin, ((Gibbs))

Keskikenttä: Song, Arteta, Ramsey, Wilshere, pelinrakentaja, äijä keskikentän pohjalle, Coquelin

Hyökkäys: RvP, Gervinho, OC, toinen maalintekjiä

Ja noista hyvinkin selviää muutamalla kympillä, kun rahat sijoittaa hyvin scoutattuihin pelaajiin. Puntakilpailuun Hazardeista, Götzeistä ja muista ei tarvitse lähteä, koska samantasoisia +5 vuotta vanhempia löytyy varmasti järkevällä hinnalla. Muut fiksummat voivat sitten kertoa, ketä he ovat. Ja se, että Arsenaliin kukaan ei haluaisi tulla on paskapuhetta, niinkuin joku aiemmin kertoi, niin varmasti tulee, kun maksetaan kilpailukykyinen palkka ja hankitaan oikeasti riittävästi vahvistuksia. Ja taistellaan tällä kaudella neljänneksi. Silloin pienempi palkkakin riittää. Ja ketään laadukasta pelaajaa ei myydä. Tosin ketään RvP:n lisäksi edes muut huolisivat.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Mitä v*ttua tälle joukkueelle on tapahtunut sitten vuosituhannen vaihteen jälkeen?? Wenger on kyllä helvetin hyvin muokannut joukkueesta ämmälauman! Jumalauta Djourou topparina? Ennen oli Adamsia ja Keownia, ne pelas sentään kuin miehet. Ja miten tuo keskikenttä? Eilen rossonerit käveli totaalisen yli noista meidän ns. keskikentän karjuista. Ei minkäänlaista tilannekovuutta kenelläkään eilen. Kyllä on ikävä Vieiraa ja jopa Flaminia. Niillä oli aina satalasissa. Jätkät tuli valmiiksi hävinneinä otteluun, ainoat joka yritti eilen oli Rvp ja Oxlade. Surullista surullista..

Jos otettais rajut otteet joukkueen puhdistuksessa käyttöön niin seuraavat sais lähteä heti: - Chamakh
- Ramsey
- Djourou
- Park
- Rosicky
- Diaby
- Fabianski
- Gibbs

Noiden tilalle täsmähankinnat ja nykyisestä miehistöstä saa hyvät back-upit. Ehkä se tärkein tällä hetkellä lienee kuitenkin uuden managerin löytäminen. Kuka ja milloin??
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Ehkä se tärkein tällä hetkellä lienee kuitenkin uuden managerin löytäminen. Kuka ja milloin??

Lähes kaikesta Uncle Bennin kanssa samaa mieltä.
Uudeksi manageiksi ehdotan nuorta,nälkäistä, nousevaa kykyä, vaikka valinta hieman riskillä. DB? Tärkeintä on kuitenkin, että Wengeristä luovutaan, sillä se vituttaa sekä faneja että osaa pelaajistakin. Wengerin kanssa pokaalin voittaminen on utopiaa. Thank You Arsene, goodbuy and have a nice life in Nice!

Hyvä kirjoitus myös tulevalta Gooner koutsilta Sakke 555!
 
Viimeksi muokattu:

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Adams ois ollu todennäköisin manageri vanupuikon jälkeen, mutta Pompeyssa homma tais mennä ihan totaalisesti mönkään. Missä se oli sen jälkeen? Jossain Azerbaijanissa? Dennis Bergkamp ois kyllä mielenkiintoinen haku. Uusi patonki eli Blanc? Capello? Mou? Entäs ressujen valkku eli Steve Bould? Tulevan managerin assariksi vois olla parempi paikka Bouldille, ainakin alkuun. Onhan noita vaihtoehtoja. Uskottavuuden kannalta ois kuitenkin suotavaa saada uusi manageri ennen seuraavaa kautta ja v. Persielle pitkä jatkopahvi.

Vittu on tää urheilun seuraaminen rankkaa hommaa. Arsenal, Dallas Stars ja Jokerit. Helvetti oon valinnu hyvän keinon kuolla sydäriin ennen kuin täytän 30. Vielä kun ois nainen vieressä mäkättämässä..

COYG!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Helemi peli, ei saatana. Siinä meni kaikki vihkoon heti alusta lähtien. Hienon jäähyväisen kaverit jätti Henrylle.

Vitun paskat.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Helemi peli, ei saatana. Siinä meni kaikki vihkoon heti alusta lähtien. Hienon jäähyväisen kaverit jätti Henrylle.

Kyllähän tämän kaltaisen katastrofipelin ennusmerkit ovat olleet ilmassa jo 7 vuotta. Oliko yllätys kenellekään? Meidän pelaajapolitiikka on täysin päin Usko Eeverttiä ja managerimme on seniili ukko, joka elää haavemaailmoissaan.
Sitähän sinä Jaakoppi kysyit?
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kyllähän tämän kaltaisen katastrofipelin ennusmerkit ovat olleet ilmassa jo 7 vuotta. Oliko yllätys kenellekään? Meidän pelaajapolitiikka on täysin päin Usko Eeverttiä ja managerimme on seniili ukko, joka elää haavemaailmoissaan.
Sitähän sinä Jaakoppi kysyit?

Pelaajapolitiikka ja seura on mennyt huonompaan suuntaan kyllä viime vuosina sitä en kiistä, mutta eilen siellä oli ihan sama ketä oli tuossa Arsenalnutussa. Kaikki pelasi päin vittua alusta alkaen. Ihan sama oliko kaverilla ikää 22v vai 33v, täyttä paskaa kaikki. Vielä enemmän vituttaa se, että kun katsoo tuota AC Milanin kokoonpanoa. Ei se nyt mikään älytön jengi ole. Silti, ne sai vieraansa näyttämään joltain veikkausliigajengiltä. Aivan älyttömästi tilaa linjojen välissä, ihan idioottimaista sijoittumista jne. Säälittävä suoritus.

Paljonko se Mourinho maksaisi? Aletaanko keräämään kolehtia. Tulisi edes jotain rotia tuohon touhuun.

Viikonlopun Cuppipeliä en edes katso. Onneksi on parempaakin tekemistä lauantaille.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Paljonko se Mourinho maksaisi? Aletaanko keräämään kolehtia. Tulisi edes jotain rotia tuohon touhuun.

Ei se mitään maksa! Sinne Madridiin vaan Wenger,Dein, Gadzis ja vaikka kaikki pelaajat. Mourinho Emiratesille vaihdossa. Jotkut sanoo, että Mourinhon valmentamien jengien peli ei viihdytä. Mitä sitten? Ei Wengerin pelikään viihdytä ja sen lisäksi tulee vielä aina tärkeissä peleissä pataan. Kunnon 1 - 0 Arsenal takaisin!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jotkut sanoo, että Mourinhon valmentamien jengien peli ei viihdytä. Mitä sitten? Ei Wengerin pelikään viihdytä ja sen lisäksi tulee vielä aina tärkeissä peleissä pataan. Kunnon 1 - 0 Arsenal takaisin!

Tässä asiassa olen 100%:sti samaa mieltä. Itse kun olen jossain sosiaalisessa mediassa asiaa nostanut ylös, että Jose-setä Arsenaliin, niin äärikiihkoWengeristit nostavat heti tuon ei oo viihdyttävää kortin esille.

Who gives a fuck. Voittajat muistetaan.

Terv. Aina viihdyttävän jalkapallon kannalla, mutta pää kääntyy tässä tapauksessa voittohommiin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Puolustus on mitä on ja kyllähän nuo loukkaantumiset ovat sotkeneet sitä osastoa ja pahasti.
Mielestäni kuitenkin suurin ongelma, Wengerin lisäksi, on tällä hetkellä keskikentällä. Ketkä tai kuka siellä rakentaa peliä? Aivan onnetonta suorittamista keskikentältä.
Olis se kiva, jos sitä rahaa edes vähän käytettäisiin joukkueen rakentamiseen eikä pelkästään tulevaisuuden tähtien ostamiseen.
Ensi kaudeksi on helvetin vaikea haalia nimimiehiä, kun taitaa europelit olla vain kaukainen haave. Tosin rahalla niitäkin kai saa, mutta se rahakin pitäisi osata käyttää fiksusti.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Puolustus on mitä on ja kyllähän nuo loukkaantumiset ovat sotkeneet sitä osastoa ja pahasti.
Mielestäni kuitenkin suurin ongelma, Wengerin lisäksi, on tällä hetkellä keskikentällä. Ketkä tai kuka siellä rakentaa peliä? Aivan onnetonta suorittamista keskikentältä.
Olis se kiva, jos sitä rahaa edes vähän käytettäisiin joukkueen rakentamiseen eikä pelkästään tulevaisuuden tähtien ostamiseen.
Ensi kaudeksi on helvetin vaikea haalia nimimiehiä, kun taitaa europelit olla vain kaukainen haave. Tosin rahalla niitäkin kai saa, mutta se rahakin pitäisi osata käyttää fiksusti.

Eilen oli käytännössä paras puolustuslinja mitä jengissä on. Pelasivat ihan päin vittua. Keskikenttä on vaisu ja eilen ne unohti miesvartioida tai edes yrittää sitä kokonaan.

Europelit kyllä jatkuvat, mutta siinä kakkoskorin paskassa.

Se mikä tässä jengissä hämää tai on vuosia hämännyt. Hyviä pelaajia paljon, ihan riittävän hyviä osa, millä pitäisi pystyä haastamaan kenet tahansa. Mutta sitten kun tulee iso ja tärkeä peli, niin pelataan ihan alle arvostelun. Henkisesti heikkoja pelaajia.

Ja kun vielä henkinen ja fyysinen johtaja Henry lähti pois. Loppukausi tulee olemaan yhtä helvettiä. Eiköhän tästä perseraiskauksesta lähde taas kunnon syöksy päälle.
 

scholl

Jäsen
Jotkut sanoo, että Mourinhon valmentamien jengien peli ei viihdytä. Mitä sitten?

Kyllä se nykyään viihdyttää, kun pelaajamateriaali on parempi kuin aiemmissa Mourinho-joukkueissa niin ei tarvitse pelata mitään catenacciota. Ihmettelen, jos Mourinho ei mene Englannin maajoukkuevalmentajaksi näin asiasta kolmanteen.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ai siel on Fa-cuppia tänään.. Arsenal: Fabianski, Sagna, Djourou, Vermaelen, Coquelin, Song, Arteta, Gervinho, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, van Persie. Subs: Szczesny, Rosicky, Walcott, Squillaci, Arshavin, Chamakh, Benayoun.

10min ja Coquelin linkuttaa vaihtoon. Squillashit tilalle.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Arsenal ansaitsisi nyt potkut Wengerin perseelle. Tai jätettäköön se pelaajatarkkailijaksi jolla ei kuitenkaan ole valtaa tehdä ostoksia.

Nyt kaikki rahat siihen uuteen manageriin.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Arsenal ansaitsisi nyt potkut Wengerin perseelle. Tai jätettäköön se pelaajatarkkailijaksi jolla ei kuitenkaan ole valtaa tehdä ostoksia.

Nyt kaikki rahat siihen uuteen manageriin.

Lisätietoa Wengerin huonoista ostoksista? Wenger on luvannut käyttää rahaa kesällä jos Mestarien liigan paikka jää saamatta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Lisätietoa Wengerin huonoista ostoksista? Wenger on luvannut käyttää rahaa kesällä jos Mestarien liigan paikka jää saamatta.

Käyttää rahaa siinä vaiheessa, kun se on myöhäistä ja kukaan ei seuraan halua.
Missä sanoin, että Wengerin hankinnat ovat huonoja? Missä ovat kuitenkin ne hankinnat joilla pärjätään tässä kilpavarustelussa? Täsmähankinnat puuttuvat. Lupauksia on onnistuttu hankkimaan. Rahaa huippuhankintoihin pitäisi kuitenkin olla.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Tästä on ennnekin keskusteltu. Kertauksena pääpointit.

- Siirtoikkuna aukeaa seuraavan kerran kesällä. Wenger on luvannut käyttää rahaa jos menestystä ei tällä kaudella tule.

- Tietyt seurat ovat hinanneet huippupelaajien hinnat ja palkat todella ylös.

- Suuripalkkainen pelaaja romuttaisi Arsenalin palkkakaton. Samasta syystä pelaajahankintojen ongelma ei välttämättä ole siirtokorvaus vaan palkkakatto.

- UEFA:n finanssisäädökset saattavat muuttaa tuhlareiden toimintaa. Minuakin kiinnostaa tietää miten siinä lopulta käy, saa kertoa joka tietää.

- Manchester City on osoittanut ettei "vetovovoima" ole muusta kuin rahasta kiinni. Pienellä varauksella.

- Arsenal tekee voittoa, toisin kuin lähes kaikki Valioliigaseurat.

Summattuna: turha haaskata rahaa tässä vaiheessa kun siinä kisassa Arsenal ei kuitenkaan pärjää. Viisasta odottaa UEFA:n toimia. Jos tuhlarit saadaan kuriin, Arsenal on loistavissa asemissa. Lähes velaton seura joka tuottaa voittoa. Jos UEFA ei saa tuhlareita kuriin, sama tilanne kuin nyt: tietyt joukkueet juhlivat koska pystyvät haaskaamaan enemmän.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Kun kaikki menee päin persettä niin ne todella menee. Nyt on vaikea uskoa, että Arsenal on valioliigassa tosiaan neljäntenä.

Pelkkä managerin vaihto ei riitä (ja sitä tuskin tulee tapahtumaan), pelaajisto huutaa johtajuutta ja oikeanlaista kovuutta. Vaikka Wenger osaakin tällä hetkellä vielä kaiken mahdollisen väärin tehdä. Squillacia ei olisi missään vaiheessa pitänyt ottaa kentälle, Djorouta ei olisi pitänyt laittaa avaukseen (jälleen ensimmäinen maali aika raskaasti hänen piikkiin). Ja sitten kun vielä ottelun paras Arsenal puolustaja Coquelin (uskomatonta kyllä) loukkaa heti jalkansa, niin se on menoa. Walcotin vaihto myöskin täysin turha, mitä uutta Rotsi toi jalkavaivaiseen Ramseyhin nähden?

OC:n kuherruskuukausi raa'alla tavalla loppu. Aiemmissa otteluissa, kun peli sujui, niin kiitoksena oli vaihtopenkki. Kun kaikki menee päin vittua eikä saa mitään aikaan, palkinnoksi 90min ja vastakiitokseksi tyypillinen oma maali.

Fabianski ainoa, joka saa ottelusta puhtaat paperit.

Edit: Positiivista se, että enää ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin taisteluun huikeasta nelospaikasta. Sekin tuntuisi hyvältä tämän kaiken paskan jälkeen.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Osin samaa mieltä mutta ellei Djorouta avaukseen, kuka tilalle?

Kos poissa ja Mertesacker poissa = vaihtoehdot keskyspuolustukseen Djorou, Squillaci ja Song.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Niin kyllähän se ongelmallista on, kun vaihtoehdot ovat vähissä. Jotenkin vain mennyt hermot täysin Djourouhin, joten enemmin vaikka Song, vaikka topparina se repeminen hänenki vahvuus on. Ja jos Coquelin olisi terve, niin miksei häntäkin voisi kokeilla. Jos ei toppariksi, niin Songin paikalla, ja Song linjassa.

Mutta summa summarur ei rosterissa ole varmasti juuri huonompia vaihtoehtoja topparipariksi kuin tänään nähty Squillaci - Djourou, kyynel valui poskea pitkin sitä toimintaa seuratessa. Näytti muuten Djouroukin pari kertaa hyvältä, kun pelasti Squillacin kömpelöt hutipuskut. Entä miten olisi Park - Chamakh toppareiksi, masentaa...
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ja eikös tää Sveitsin lahja jalkapallolle ja Arsenalille saanut äsken jatkopahvin? Ei päästä eroon jannusta koskaan!!!11
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös