Aravirta ulos, Pentti ruoriin loppukaudeksi

  • 68 608
  • 296

Untitled

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue
LOL

Onkos tähtisikermällä vähän paniikin poikasta havaittavissa? Mites siinä nyt noin pääsi käymään? Lukko piti olla vain pikkuinen suupala ja jatkoon piti mennä puhtaasti 4-0. No nyt on julleilla vellit housuissa... Tsemppiä!
 
Viimeksi muokattu:

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Kyllä tämä vaihdos herättää jengin pelaamaan, siihen uskotaan lujasti ja kaiketi nyt alkaisi olla jo aika ryhtyä pelaamaan sillä ainoalla oikealla taktiikalla, ryminää, hyökkäysvoittoista peliä ja peruuttelu seis. Kuten joku jo sanoikin, riittää, kun tekee sen yhden vastustajaa enemmän. Voitto maanantaina kotiin ja sitten Raumalle hakemaan kotietu takaisin. Ensimmäinen voitto auttaa varmasti ja käynnistää mahdollisesti pienen hurmoksen, joka siivittää parhaimmillaan pitkälle. Kova ratkaisu, mutta Penan päätä ei selkeästi palele. Paineet ovat varmasti ainakin kohtalaiset, mutta toisaalta eipä tässä enää hävittävää pahemmin ole. Siihen nähden vähän samanlainen tilanne kuin Lundell maalille viime vuoden Ilves-sarjassa.

No, tämän vaihdoksen jälkeen on aivan selvää, että pelaajien on nyt astuttava esiin, ja hoidettava oma osuutensa tässä sarjassa. Pena on oman osuutensa tehnyt ja tyylillä!

Jotenkin on sellainen olo, että kolmosketju on maanantaina hyökkäyksen osalta mallissa Järvinen-Hirschovits-Vihko ja tästä ketjusta se nousu alkaa..
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti JHag
Osittain totta. Siltikin valitsen mennentullen ennemmin paketin, missä nössö valmentaja ei saa kuritonta sonnilaumaa kuriin kuin Jokerien version; särmikäs valmentaja, jonka alaisuudessa pelaa maailmanennätystä värittömyydessä vakavissaan metsästävä joukkue. Jokerit on väritön sekä jäällä että ulkopuolella.

Tavallaan allekirjoitan myös osan tästä mielipiteestä vaikka yhdyn myös cobolin mielipiteeseen HIFK-valmennustiimin "nössöydestä".

Kokonaisuuden kannalta olisi mielestäni kuitenkin ollut alunalkaen parasta jos valmennustiimiin olisi kuulunut "nössön" päävalmentajan tueksi tiukka ja tarvittaessa jopa kova kakkonen, en tarkoita huutajaa ja räyhääjää vaan valmentajaa jolta löytyy auktoriteettia pistää pelaajat ruotuun jos homma ratkaisevalla hetkellä näyttää menevän metsään. Toivoa kuitenkin sopii, että The penen peliliike auttaa palauttamaan joukkueen oikealle tielle.

Toivoa myös sopii, että valmennussekoilujen jälkeen palataan voittavien valmentajien tielle.

vlad.
 

hifk_rulez

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Man Utd / BVB
Eilisen pelin jälkeen tuli mietittyä ihan vain ajatuksena, että jos pena hyppäisi johtamaan petolaumaa ja mitä näenkään uutisissa tänään, aran sopimus purettu ja pena johtamaan petolaumaa. Jotain tosiaan oli tehtävä, mutta en nyt jaksanut uskoa, että näin kävisi. Hyvältä ratkaisulta ainakin tuntuu, näytä pena miten sitä peliä johdetaan...!, kiitos!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Panzerfaust
Mistä muuten moinen kiihko? Eikös nyt pitäs olla nastaa koffía ja rokkenrollia kun sitä brändiä roiskuu meidän kaikkien nautittavaksi? Mulla ainakin on.

Mistä päättelet että kiihkoni on negatiivista? Lähes joka viestiin heitän God I love this team. Ja nautin joka sekunnista. Mua vaan yksinkertaisesti vituttaa (joidenkin, not you) jokerifanien marmatus HIFKin asioiden huonoudesta, valmentajien huonoudesta ja neitipelistä, joka nyt on vaihtunut kritiikissä "kurittomaksi peliksi". Kritiikki on jees, varsinkin jos on rekyyliä takana. Jokerien glooria kesti tasan 5 kautta , 92-97. Joten joidenkin nikerifanien isoveli -asennevamma kommenteissa on uskottavuudeltaan Jari Isometsän "rehellinen lapinjätkä" -tasoa. Jokerileirissä taitaa riepoa se, että Ipasta jatkoon menevä neppisryhmä ei kiinnosta ketään HIFKiin verrattuna. Mediapeli on meidän heiniä taas kerran. Tiesin koko ajan, että playoffeissa jokerien oikea kannatus paljastuu katsojaluvuista.

Omat mielipiteeni valmentajista ja heidän substanssistaan ovat valmentajakohtaisia. Ei joukkuekohtaisia. Olen vieläkin iloinen, että HIFK otti Aran ohitse Jortikan. Jortikka on perseestä, kiva kun hän häipyy stadista. Puoli vuotta tästä ja olet samaa mieltä. Vai kuinka? Jokerit on -usko tai älä- meikäläiselle tärkeä joukkue. Kaipaan sitä suuntaa, mihin nyt ollaan menossa; Wade teille, Samu (ja Vepu?) meille ja profiilit esiin. Otto Janecky kääntyy haudassaan vaikkei ole edes kuollut seuratessaan neppisjokereita.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kun kuulin tästä uutisesta niin jostain kumman syystä repesin välittömästi. Nyt kun tarkemmin ajattelee niin eipähän nykyisestä HIFK:sta jatkoa halajava pelaaja uskalla löysäillä kun joukkueen toimitusjohtaja on takana huohottamassa niskaan. Oliko oikea ratkaisu? Vaikea sanoa. Sen tulemme näkemään.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Jaa että Purkka-Pena astuu penkin taakse. Ei sitten muuta kuin onnea ja menestystä... Haiskahtaa melkoiselta hätäratkaisulta, saa nähdä, saako IFK tästä jonkinlaisen herätyksen vai meneekö peli lopullisesti lukkoon.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Niin. Itse olen itsekseni pyöritellyt asian mahdollisia vaikutuksia, tämän hetkiseen vastustajaamme. Päälinmäisenä tulee mieleen, että on kova jätkä, tämä sir Pentti. Ne paineet, jotka ovat Penan harteilla, Maanantaina klo:1830 Nordiksen täyden katsomon huutaessa seläntakana, eivät todellakaan ole ihan normaalit työmiehen paineet. Niiden kanssa hänen nyt täytyy kuitenkin tulla toimeen.

Pentti ammattimiehenä varmasti tietää, että yhtään murusta noista paineista, ei saa näkyä joukkueelle, tai homma kusee kintuille. Jos paineet osataan kääntää positiiviseksi ja suunnata kentälle OMAANpeliin sarja alkaa uudelleen. Olen ihmetellyt, että IFK:n materiaalilla pelaava joukkue, keskittyy vastustajan (Lukko) pelin rikkomiseen, kun kanttia olisi pelata ihan omaapeliä. Pelko on nyt persiissä, että the Pena saa joukkueen pelaamaan, juuri edellämainitsemallani tavalla.

Kuvittelisin, että Rautakorpi ja kumpp. saavat lähteä Maanantaina aivan eri lähtökohdista otteluun. Johdetaan sarjaa 2-0, vastustaja vaihtaa valmentajaa, media seuraa vastustajaa, jne... Eli, jos sir Pentti nuo paineet kanavoi oikein ja kääntää tämän sarjan, hän on tosi PENA.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Minäkin haluan mukaan

Nyt vasta pääsin koneen ääreen. Pahus kun toi urheilun "taustahommat" vie niin paljon aikaa juuri silloin kun jotakin tapahtuu.

Eilen illalla heti kun Lukko teki 3-0 suljin telkkarin ja radion.
Välittömästi lähti tekstari eräälle "Jormalle" joka vastasi suurinpiirtein näin: "Maanantaina mennään todennäköisesti Penalla" toinen viesti oli jotenkin näin "Aran ja IFK:n johdon yhteinen moka. Oliko järkeä pelata kevät lähtevän valmentajan kanssa?" Onkohan tällä "Jormalla" jokin kristallikuula?

Tosaalta lukiessani tuoreinta Kiekkolehteä muistuikin mieleeni 1983 finaali Jokerit-HIFK.
Tässä lainaus Kiekkolehden jutusta:

"Tässäfinaalisarjassa oli kaikki klassikon ainekset. Jokerit oli noussut "pohjamudista" sarjan yllätysjoukkueeksi ja voitti runkosarjan. Se vei kaksi ensimmäistä finaalia sotkettuaan HIFK:n peliä mm. valitsemalla sen vaihtoaition ykköspeliin.
Mutta sitten HIFK iski takaisin. Se nosti A-nuorista alkuperäisen Tupu-Hupu-Lupu -ketjun (Marko Rönkkö, Paul Högbacka, Esa Tikkanen) ja otti varamaalivahti Stig Wetzellin kolmanteen otteluun ykkösen Hannu Lassilan tilalle. Se onnistui tasoittamaan ottelutilanteeksi 2-2, mutta viidennessä Jokerit meni 2-0 johtoon. Senkin HIFK tasoitti ja sitten Pertti Lehtonen ratkaisi "pompulla" siniviivalta".

Viime kaudella annettii Ilvekselle 3-1 eteen enne kuin ruvettiin pelaamaan. Lundell pantiin maaliin ja tulosta syntyi.

Nyt näyttää hieman samanlaiselta kuin ennen. Onkohan tämäkin osa sitä kuuluisaa perinnettä? :-)
 
Kyllä nyt ainakin faneille näytetään, että kaikki voitava tehdään. Henkilökohtaisesti mun mielestä hieno ratkaisu. Aikaisemmin olen harvoin Aravirtaa haukkunut, vaan lähinnä puolustellut, että ne pelaajat siellä rupee peruuttelemaan kolmannessa erässä, mutta torstain kolmannen erän esitys käänsi ajatukseni aivan päinvastaiseksi. Valmentajasta sen on pakko johtua, kun yhtäkkiä lopetetaan taklaaminen, ei mennä vastustajan alueelle. Penalla on myös aivan erilainen auktoriteetti, kuin Aralla. Toivottavasti ei mene pelaajilla mailan puristamiseksi touhu, kun tj. on siellä penkin takana vahtaamassa, mitä kentällä tekee. Minulle ainakin tällainen vaihto kelpaa.
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti JHag
Mediapeli on meidän heiniä taas kerran.
Hoitakaa homma.
Viestin lähetti JHag
Jokerien glooria kesti tasan 5 kautta , 92-97.
Lätkässä kuitenkin muistetaan vain voittajat...Eipä ole 21 vuoteen tarvinnut sielläpäin paljoa muistella. Viimeinenkin mestaruus tulee kouluikään...
Viestin lähetti JHag
Jortikka on perseestä.
Jortikka on kuitenkin voittaja, eikä niitä ole teillä valmentajina näkynyt, siis voittajia. Yhden Juuri potkaisitte pois. Tosin IFK teki Arastakin luuserin.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: LOL

Viestin lähetti Untitled
Onkos tähtisikermällä vähän paniikin poikasta havaittavissa? Mites siinä nyt noin pääsi käymään? Lukko piti olla vain pikkuinen suupala ja jatkoon piti mennä puhtaasti 4-0. No nyt on julleilla vellit housuissa... Tsemppiä!

Mikä vitun paniikki?Eikä täs viel vellejä oo näkyny muute kuin lautasella.Palataan Huhtikuussa asiaan ja keitellään porukassa nakkeja kattilalla...
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitähän lisäarvoa the Pentti mahtaa joukkueelle penkin päässä antaa?

Ehkä auktoriteettia ja sen myötä kurinalaisuutta peliin. Kovaa taklaus- ja karvauspeliä, mutta suurimmat hölmöilyt on toivottavasti nyt hölmöilty. Jos en väärin muista, niin Pentti on aktiivisesti peliin reagoiva kun taas Aralla sillä saralla on puutteensa.

Mutta maalinteko IFK:lle on ollut yllättävän vaikeaa. Pirusti laukauksia yhtä maalia kohti. Miten siihen voi valmentaja vaikuttaa, jää nähtäväksi.

Mutta näytä Pentti niille närhen munat! Kouluta niitä!
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Joskus on hauskaa lukea vanhoja viestejä. Tässä yksi erittäin mielenkiintoinen runsas vuosi sitten, eli 22.2.2003.

Viestin lähetti TheAnimal
Alpolla on voimassa oleva sopimus, joten sen suhteen en halua asiasta edes keskustella.

Mutta on kuitenkin pakko kommentoida asiaa noin muuten, vaikkka se ei ajankohtainen olekaan.

Ensinnäkin HIFK on ollut kiistatta eliittiä taklausten määrän suhteen SM-liigassa. Eikä laadussakaan ole mitään vikaa ollut kuten Kantorin pommit osoittavat. Aravirtaa on pitkin uraansa syytetty passiivisesta, puolustusvoittoisesta ja kahvaamiseen tähtäävästä kiekosta. Suhosen kiekko taas lähtee aktiivisesta karvauksesta hyökkäyspäässä, omissa soi, mutta niin soi vastapäässäkin ja taklaukset kuuluvat olennaisesti siihen. Kuittivihkon käyttö ei ole kuulunut Suhosen valikoimaan HIFK:ssa, mutta ei se taatusti ole kuulunut myöskään Aravirran valikoimaan.

On totta, että Jarkko on Aravirran joukkueisiin joskus mahtunut. Kenen joukkueeseen ei olisi koskaan mahtunut? Yksi Suomen parhaimmista pelaajista omassa roolissaan ja sille tontille ei totisesti montaa suomalaista ole ollut pyrkimässä. Peliaikaa kunnolla saadessaan hän on näyttänyt olevansa taklausten määrässä ja halukkuudessa eliittiä myös NHL:ssä.

Ei kuitenkaan kannata muistella asioita ruusuisten lasien takaa. Jarkko on usein myös jätetty ulos Aravirran joukkueesta, kuten viime kaudella. Eikä kannata myöskään unohtaa Aran julkisiakin ripityksiä Ruudun jäähyistä ja joka kerta on unohdettu ne jäähyt, jotka Ruutu on aiheuttanut vastustajalle. Tai julkiset ripitykset esimerkiksi Ruutu Vs. Reichel-tapauksen vuoksi jne. Ei Ruutu ole Aravirran suosikkipelaajiin kuulunut ikinä. Eikä Tuomokaan ole näyttänyt kelpaavan Aralle, vaikka olisi maajoukkueeseen monien mielestä jo kuulunutkin. Uskon tosin, että Tuomo olisi sinne jo valittu ilman nuorten MM-kisoja ja/tai loukkaantumista.

Yhtälailla halutaan jotenkin unohtaa esimerkiksi Aravirran voimakkaat kielteiset ja aliarvioivat kommentit esimerkiksi Oliwan pelaamista kohtaan, vaikka Oliwa ei sinällään rumasti Suomea vastaan edes pelannut.

Sinällään minun on äärimmäisen vaikea nähdä, että Aravirta olisi jotenkin fyysisemmän kiekon lähettiläs suhteessa Suhoseen. Ellei fyysisemmällä kiekolla sitten tarkoiteta mailapeliä yms.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nelosen haastattelussa Pentti kuulosti kyllä todella apaattiselta ja nöyryytetyltä, tuli aika selvästi esille että Pena ei olisi halunnut tehdä tätä päätöstä mutta hallitus ajoi yli.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Re: LOL

Viestin lähetti Untitled
Onkos tähtisikermällä vähän paniikin poikasta havaittavissa? Mites siinä nyt noin pääsi käymään? Lukko piti olla vain pikkuinen suupala ja jatkoon piti mennä puhtaasti 4-0. No nyt on julleilla vellit housuissa... Tsemppiä!


En tiedä kuka on kuvitellu kettutyttöjen olevan suupala. Jerenkin kommentit olivat ihan toista kuin mitä sinun pienen narripääsi sisällä olevissa banaaniaivoissa olleet. Ne tuossa: http://www.koff.net/kiekko/kaukalossa/uutinen.asp?id=34426&doc=36243&title=Erst+Die+Arbeit...

Jutusta jotenkin paistaa tämänpäiväisen tapahtumaketjun ennakointi. Ara koetti hakea auktoriteettejään ihan väärällä taktiikalla (jos kerran ainoa auktoriteetin osoitus olis ollut potkut Jorelle). Veikkaan että kaukalossa nähdään todella erilainen HIFK. Ainakin nimenomaan juuri Jeren kohdalla.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Pärde
Hauskat itkuraivarit Petteriltä. Loistavaa kamaa, jatka Pete samaa linjaa.

Älä nyt Pärde ihan ääneen huuda. Petteri voi kuulla ja tulee taas omalla kirjoituksella valistamaan meitä tyhmiä. ;-)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kieltämättä vähän huvittavaa että jengi kehuu täällä Penan maasta taivaisiin äijäimäisistä otteistaan vaikka Pena oli täysi sätkynukke koko hommassa, Penan ylihän käveltiin totaalisesti ja Pena itse ei ollut edes potkujen kannalla.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Daespoo
Kieltämättä vähän huvittavaa että jengi kehuu täällä Penan maasta taivaisiin äijäimäisistä otteistaan vaikka Pena oli täysi sätkynukke koko hommassa, Penan ylihän käveltiin totaalisesti ja Pena itse ei ollut edes potkujen kannalla.

Onkohan Aravirta Suomen Ammattivalmentajat ry:n jäsen. Miten mahtanee Saval ajaa jäsentensä edunvalvontaa?
Syksyllä sai lähteä Raimo Summanen. Seuraava oli Mika Saarinen. Nyt tuli potkut Hannu Aravirralle. Hyväksyykö Saval muitta mutkitta nämä irtisanomiset?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti JHag
Jokerien glooria kesti tasan 5 kautta , 92-97. Joten joidenkin nikerifanien isoveli -asennevamma kommenteissa on uskottavuudeltaan Jari Isometsän "rehellinen lapinjätkä" -tasoa.

Mitenköhän tämä tähän kääntyi? Isobroidi -asenteesta en tiedä mitään ja vielä vähemmän mistään nikerifaneista, mutta kun nyt itse otit asian esille, niin mainitsemallasi 92-97 kausilla Jokerit nyt onnistui voittamaan 4 mestaruutta ja pari kansainvälistä eurohöntsää. Huippu-urheilussa sellainen tarkoittaa käytännössä dynastiaa ja siitä tulee seuraan voittamisen kulttuuria, josta jokaisen jokerifanin tuleekin olla ylpeä, jos nyt yleensä minkään seuran puolesta voi ylpeä olla, enkä todellakaan näe tässä mitään asennevammaa. Olen tietty jäävi sanomaan pidetäänkö jokerikannattajia Jatkoajassa sitä eniten uhoavana, brassailevana ja muiden asioihin sotkeutuvana sakkina, mutta mun puolestani saisivat olla paljon vittumaisempia nämä meidän varsinaiset fanit.

Ja kyllä: hype on S&W:n aikana ja nyt pari viime kautta ollut Hifkin. Tällä hetkellä siinä ei ole mitään ihmettelemistäkään, kun NHL-pokeri hävittiin. On nähty ja koettu median keskipisteenä olo tässäkin leirissä ja ihan hyvä, että muutkin seurat kiinnostavat, vaikka parempi olisi "kaikki meille aina" -meno. Tietysti.


Viestin lähetti JHag

Omat mielipiteeni valmentajista ja heidän substanssistaan ovat valmentajakohtaisia. Ei joukkuekohtaisia.

No sitten kannattaa vaan pysyä sillä "Jortikka on tissitaikinakyrpäwhatever" -linjalla, eikä perustella ohimennenkään tyyliin "Jortikka menestyy vain hyvissä jengeissä", koska tuolla kriteetrillä ei huippukoutseja olekaan.


Olen vieläkin iloinen, että HIFK otti Aran ohitse Jortikan. Jortikka on perseestä, kiva kun hän häipyy stadista. Puoli vuotta tästä ja olet samaa mieltä. [/B]

Kirjoitin tästä aikaa sitten johonkin jokeriketjuun ja jos Jokerit ei voita mestaruutta(mikä on jotain 35/65 meitä vastaan), niin Jortikkaa en jää silloin yhtään kaipaamaan. Tapaus Heleniusta Jortsu ei saa koskaan anteeksi, olkoonkin, että areenan futisboxi olisi ollut kenen tahansa alaisuudessa Samille vähän turhan kova haaste. Huippukoutsi Hannu Jortikka on joka tapauksessa, enkä kyllä ikinä lähtisi sen valmentamia jengejä aliarvioimaan.

Ja kontakipelin totaalinen puuttuminen tottakai ärsyttää Jortikan Jokereissa, sen myöntävät lähes kaikki jokerit, muttei se impotenssia ainakaan mulle aiheuta. Varsinkin, jos pleijareissa itse rakennusmestari on laskenut, että liigassa pärjää näin ja kaiken natsatessa kyykyttää muut, jonka seurauksena Jokerit juhlisi tänä keväänä. Siinä tapauksessa muistelen Jortikkaa kovana äijänä, joka oli myös mulkku, mutta voittava mulkku...eli siis kova mulkku! (Ainakin pääsee näistä kaikkia naurattavista ja yllättävistä sanaleikeistä eroon.)


Viestin lähetti JHag
Otto Janecky kääntyy haudassaan vaikkei ole edes kuollut seuratessaan neppisjokereita. [/B]

Eipäs nyt taas liiotella: aina kun Jokerit voittaa, viinaa virtaa ja laulut raikaa! Ottolle jäi varmasti hyvät muistot tämän kauden Jokereista, siitä olen varma. Vaikkei asialla minulle suurta merkitystä olekaan.


Näin lopuksi ketjun aihetta sivuten: Miten luulet Aran koutsiuran jatkuvan junnulätkän jälkeen? Auktoriteetti on mennyt kotimaisten nykyhuippujen silmissä, joten itse lähtisin latausbreikin jälkeen ulkomaille.
 

ylgert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mutta kyllä on pakko sanoa,että osataan se panikoiminen muuallakin kun Espoossa!Teidän Penaa alkoi näköjään pelottaa,että menee oma duunipaikka vessasta alas samalla vetäsyllä IFK:n mestaruushaaveiden kanssa.
Katseltuani Bluesin penailua useamman kauden ajan,olisin luullut että niiden touhuista irtoaa makeimmat naurut?Mutta ei,Pena sen teki!!!!!
Voi pojat,ihan aikuisten oikeesti jos Iso Paha IFK tekee näillä satsauksilla mahalaskun ton mestaruuden metskauksen kanssa ,niin sen jälkeen kannattaa teidän olla aika hissukseen Bluesin touhuista.....
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistavaa tekstiä Summaselta! Jouduin jopa karjahtamaan vahingoniloisena skribenttiä kohtaan, että joukkueeni onkin aiheutanut hänelle näin henkilökohtaisia tunteita! Ja olen erittäin iloinen, että omasta joukkueestani kirjoitetaan näin!

"Mikä HIFK:ta riivaa?"

"Tällä päivämäärällä HIFK astui lopullisesti ja vaarallisesti jonkin käsittämättömän jääkiekkologiikan alueelle, josta palaaminen on tuskien taival."

"Jotkin isommat voimat jylläävät HIFK:ssa."

"Joku omista HIFK:n punaniskariveistä nostettu notkea poikanen, joka koutsaa sitä kuuluisaa 'IFK-jääkiekkoa', jolla ei ole enää mitään tekoa nykypäivän kanssa."

Alkaa menemään kommentaarit samaan suuntaan kuin 1999 finaalisarjan aikana Helsingin Sanomissa, jossa Syvänen, legendakolumnisti, vertasi HIFK:n pelaajia serbisotilaisiin. Vielä ei olla sillä tasolla, mm. Summasen ja Urheilulehden köykäisyyden takia, mutta eleitä on ilmassa kuitenkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös