Apua NHL 2002:seen

  • 1 059
  • 11
Ostin NHL 2002:sen syksyllä 2001 ja peli toimi moitteetta pitkän aikaa,mutta nyt on alkanu ilmentyy ongelmia.
Elikkäs peli menee nykysin jatkuvasti jumiin eli kesken pelin sekoaa.Sitä sattuu jatkuvasti ja pikkuhiljaa alan menettää hermoni.En osaa oikeen sanoa mistä vika johtuu,mutta pelin päivitys sekotti pelin todennäköisesti.Lopulta asensin kaiken uudelleen ja tuhosin kaikki entiset NHL 2002-tiedostot.Se auttoi vähän,mutta peli sekoaa silti :mad:
Osaako kukaan auttaa?
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Jos pelaat kautta ja teet treidejä, jokaista uutta pelaajaa kohden peli kilahtaa kerran, noin niinkuin osapuilleen. Eli jos treidaat vaikkapa Edmontoniin kaksi miestä, seuraavan kerran kun tiimi on pelissä itselläsi tai vastustajana, peli kaatuu. Sama toisella kertaa. Tämä siis edellyttäen että ne treidatut miehet ovat jäällä. Kolmannella kerralla pitäisi sitten pelittää normaalisti.

Jos kyse ei ole tästä vaan jostain muusta ongelmasta, pikku tarkennus ongelman laadusta, milloin tapahtuu jne jne saattaisi auttaa hieman;)
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Pelaatko padilla vai näppiksellä? Konetta vai ihmistä vastaan? Ainakin kaverin kanssa pelatessa peli kaatuu anyway pari kertaa päivässä.

Ai niin, treidattujen pelaajien lisäksi tietenkin itse tehdyt pelaajat kaatavat pelin kerran. Ongelmaa voi hieman helpottaa pelaajien laittaminen free agent listan kautta lopulliseen joukkueeseen. Nyrkkisääntönä voi sanoa että mitä vähemmän kosket rostereihin, sen varmemmin toimii.

Kauden aikana treidit aiheuttavat paitsi sekoilua, myös loukkantumisia. Jos treidaat joukkueeseen vasemman laidan, useimmiten joukkueesta loukkaantuu lähes välittömästi saman laidan hyökkääjä. Uskomaton bugi joka on ollut pelissä jo vuosia... tosin vain yksi niistä.:(
 

Aksu

Jäsen
Minulla ei ole ollut pienintäkään ongelmaa pelin äärimmäistä helppoutta ja yksinkertaisuutta lukuunottamatta. En osaa auttaa. Tosin pikkubugeja pelistä löytyy, mutta mitään "yleisemmin tapahtuvaa" en ole huomannut. Pahoittelen...
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
EA:n pelit ovat ainakin omassa koneessani pirun hankalia. Sierran ja muiden lafkojen peleissä ei ole ongelmia mutta lähes jokaisen EA:n pelin olen joutunut asentamaan pariin kertaan tai muuta vastaavaa. Aina on joku pikku feilu miksi ei toimi. (Omalla kohdallani olin jo luopua toivosta saada pidettyä Shogunia ja NHL:ää samaan aikaan koneellani. Useiden uudellenasennusten, näytönohjaimen ajuversioiden kokeilemisen ja molempien pelien kaatulemisen jälkeen tajusin Shogunin antamista virheraporteista että ongelma oli Direct Draw ja tai Direct Sound, joiden uudelleen asennus muistaakseni poisti ongelmat kertaheitolla molemmista peleistä.) Erityisesti toisistaan EA:n pelit eivät tunnu tykkäävän. Oletko asentanut tai poistanut muita pelejä ennen kuin NHL alkoi kiukuttelemaan? Se voi vaikuttaa. Yksi mahdollisuus on myös että käyttiksesi alkaa murenemaan käsiin. Sitä ei huomaa muuten kuin vaativia softia käytettäessä ja mahdollisesti ylimääräisinä käynnistys manöövereinä esim. päivitetään kokoonpanoa jne...

Jos et ole muita pelejä asennellut ja/tai varsinkaan poistanut, kannattaa ehkä harkita levyn formatointia ja käyttiksen uudelleenasennusta. V-mäinen homma, mutta saattaa auttaa. Konekin saattaa yllättäen nopeutua :D , erityisesti käynnistys.

Koska olet viimeksi eheyttänyt aseman jolla peli on? Toivottavasti et ole asentanut sitä C:lle missä käyttis on. Kaikki pelit ja ohjelmat asentavat itsensä defaulttina C:lle, joka ei todellakaan ole niille oikea paikka. Käyttiksen kanssa samalle asemalle ainoastaan ajurit ja sellaiset ohjelmat jotka ovat koneellasi aina ja iänkaikkisesti.

Näytönohjaimien kaikkein uusimmat ajurit eivät yleensä ole parhaita, tai ainakaan luotettavimpia. Lataa jostain toiseksi tai kolmanneksi uusin versio Nvidia:n omista Detonator-ajureista. Niissä on yleensä vähemmän bugeja kuin uusimmissa.

Toivottavasti tästä tilityksestä oli jotain apua.:p

edit:
Niin joo, sellainen pikku detalji että kokeile ajaa 3D Mark, joka antaa raportin mahdollisista koneellasi olevista virheistä. Se kertoo mikäli jokin tietty asia ei toimi, nimenomaan liittyen Microsoftin Direct jotain-hässäköihin. Sen saat imuteltua koneellesi esim osoitteesta madonion.com

Onhan se prkl kohtuutonta jos ei saa NHL:ää pelata.
 
Viimeksi muokattu:

pasil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
EA:n pelit ovat ainakin omassa koneessani pirun hankalia. Sierran ja muiden lafkojen peleissä <snip>

You can still escape from Gates of Hell: Use *nix :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös