Aprillipäivä

  • 210 389
  • 741

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aamulla lueskelin Tampereen tulevasta liikkuvasta nudistisaaresta. kuulemma portaat suoraan jostain rakennuksen alla olevilta kerrostaloilta. En siinä unisena miettinyt muuta kuin, että miksi se on liikkuva jos se kerran on laiturissa koko ajan ja että niihin kerrostaloihin mä haluan. Sitten puolenpäivän jälkeen tuli uutinen mieleen uudelleen ja ymmärsin asian laidan. Onneksi. Olis ollu vähän noloo hehkuttaa kavereille jostain nudistisaaresta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Carlos
Nakit ei rimmaa enää yhden kanssa, vaan "nakki" olisi parempi. Mutta onko järkeä keittää vain yhtä nakkia kattilassa, vai annatko mennä kauneusvirheineen?[/SIZE]

Sitten vaihdan sanan "nakit" luonnollisesti sanaan "nakkipaketti". Yksinkertaista, sano. Tämä tapahtuu 8.4. pelatun pelin jälkeen...
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
- Aikaisemmin Bahrainin hiekkaisuus hieman arvelutti meitä, koska hiekkaa olisi saattanut olla osalla radasta. Nyt se ei kuitenkaan enää haittaa, kun koko rata koostuu hiekasta, Michelinin moottoriurheilujohtajan etunimikaima Pierre von Aprilli sanoi. Hehee. Nyt kaikki varmasti tajusi kyseessä olleen aprillipila :)

Itse harrastan tätä pilailua paljon. Se on mukava jekuttaa kavereita oikein kunnolla ja jos ne raukat vielä uskookin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hesarissahan näytettiin olevan uutta kaupunginosaa
perustamassa, tietokone-havainnekuvan kanssa tottakai.
(tyypillistä hesarilta)
Ja Turun Sanomissa oltiin kuulemma tuomassa minkkitarhaa
Turkuun ja lähistöllä asuville merkkikoodit että tietää ettei ole
kettutyttö.
 

merzyk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Edmonton Oilers
Tänään paikallisradion urheilu-uutisissa väitettiin, että TPS-HPK-pelin jälkeen otetuissa dopingtesteissä olisi kärynnyt yksi TPS:n pelaaja. Selostusta löydetystä kielletystä aineesta antoi aika vakuuttavan kuuloinen lekuri. Sanktiona mainittiin viimeisen pelin tuloksen vaihtamista 3-1 Kerhon 0-5 voittoon, jos B-näyte osoittautuu positiiviseksi. Kun Jukka Koivulta kysyttiin kommenttia kärystä, niin homma selvisi aika pian =)

Täytyy myöntää, että menin halpaan...
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa äsken tulleiden nelosen urheilu-uutisissa sanottiin Raimo Helmisen solmineen 10 vuoden sopimuksen Jokereiden kanssa ja niin aidosti yritettiin saada kuvanauhaa Raimon haastattelusta. Vähän meni yli kyllä uutinen. :/
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ja Nelosen urheilu-uutisten mukaan Jokerit signasi ikinuoren Ipa-Ikonin Raipen 10 vuoden sopparilla Jokereihin...varo Bobby Orr, Raipe lähestyy! Kyllä nämä Bosman-päätökset johtavat todella pitkiin sopimuksiin.

Oli toisaalta aika kehno aprillipila, liian posketon - itse mietin aamulla YLE:n Urheiluradion tehneen pilan, kun puhuivat Jari Litmasen olleen pelikunnossa ja tehneen maaottelussa maalin. Kannattaisi YLE:n miettiä minkälaisia uutisia julkaisee huhtikuun ensimmäisenä...

EDIT: Taidan olla itse Raipe - Grome oli nopeampi...
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Re: Re: Kaakkois-Suomen Sanomat

Viestin lähetti theref
Onko se Birkku? Mirasane? Stuba? Jubomir? Poison? Kerro jo! Hullua ei saa pitää jännityksessä =)

It wasn't me. Alibi on sekä eilisillalle että tälle päivälle. Eilisen todistavat kotiväkeni, ja tämän päivän historian opettaja, ja eräs toinen Jatkoajan nimimerkki.

Minä en huijannut tänään ketään enkä ainakaan tiedä joutuneeni huijauksen uhriksi. Aina ennen on jotain jäynää tullut jostain suunnalta, mutta ei nyt... Ellei joku sitten ole onnistunut upottamaan jotain aivan todella hyvin.
 

Miguel

Jäsen
Kaverini silmäili tänä aamuna Etelä-Suomen Sanomia ja huomasi uutisen, että kammottava Voittaja-veistos pystytetään sittenkin. Kun pääsin itse lukemaan uutisen kunnolla, jo jutun kirjoittajan nimi (Sulo Muikkunen, Bryssel) soitti kelloja. Uutisessa kerrottiin myös mm., että Vesijärveen istutetaan pyöriäiskanta. Olivatpa vielä väsänneet faktaruudunkin uutisen yhteyteen kaikenlaisille huuhaa-yksityiskohdille.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
KiekkoYö heitti eilen oman soppansa likoon (liekö totta vai ei?):

- Jani Hassinen siirtyy viiden vuoden sopimuksella Savonlinnan Pallokerhoon. Pelaa ensin 2 kautta ja siirtyy sitten urheilutoimenjohtajaksi.

Mutta tuo Nelosen aprillipila oli kyllä _todella_ heikko. Olisi luullut porukoiden keksivän edes jotain parempaa. Raipen kustannuksella ei ole leikkimistä..
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eilisen paras oli kyllä ehdottomasti Karjalaisen saunadirektiivi. Hetken aikaa ihmettelin, että mitäs vettua EU nyt suunnittelee, kunnes muistin päivämäärän.

Pilana vähemmän uskottava, mutta hauska oli myös Hockey Nightin uutinen Jani Hassisesta. Taisi perinteikäs SaPKo kerätä julkisuutta yhdessä ohikiitävässä hetkessä enemmän kuin koko kaudella yhteensä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Aprillia pukkaa taas, vastahan se oli vuosi sitten. Ja taas se osuu huhtikuun ensimmäiselle päivälle. Tämän vuoden osalta aprillipilojen jännitys osuu siihen, kuinka moni median edustaja "keksii" NHL-kauden alkamisen aprillipilakseen.

Vinkkinä toimittajille, seuraavia voisi kokeilla. Esimerkiksi juttu kossun koostumuksen muuttamisesta eurooppalaista makutottumusta vastaavaksi voisi olla pätevä. Ja porukka on heti baarikaap...barrikadeilla. Tai uutinen, jossa kerrotaan armeijan rajuista henkilöstösupistuksista ja toimintojen ulkoistamisesta - kaikkien varusmiesten NATO-henkinen koulutus ostettaisiin jatkossa norjalaisilta säästösyiden vuoksi. Nokia-uutiset uppoavat aina: tietyn mallisten kamerakännyköiden viallisten komponenttien vuoksi niillä voi kuvata ihmisiä "pintaa syvemmältä". Liikennekin on tunteita herättävä asia: liikenneonnettomuuksien vuoksi talvinopeuksia suunnitellaan pudotettavaksi ensi syksystä lähtien 60 kilometriin tunnissa. Tai televisio: K-merkinnällä varustetut "nuorille haitallisia kohtauksia" sisältävät elokuvat siirretään esitettäväksi ennen kello 7 aamulla - tutkimusten mukaan yhä myöhempään valvovat nuoret eivät jaksa nousta katsomaan haitallisia leffoja näin aikaisin...

Niin, onko muita aprillipiloja, joita olisi halunnut nähdä lehdissä/muissa medioissa?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Osunut aprillipila..

26 vuotta sitten oli Kalevassa ilmoitus Raksilan jäähallissa pidettävistä pilkkikilpailuista johon K:n oli päästävä, maksoi mitä maksoi.
Tuskin faija tiesikään mihin ryhtyi silloisella mainoksen lukemisellaan. Itku ja parku oli niin kova, että lähestulkoot lähtö tuli raksilaan pilkkikisoihin..

Minkähänlaisen uutiskynnyksen tuo olisi ylittänyt. "Alaikäinen huligaani kairasi raksilan jäähallin jäät käyttökelvottomaksi"..

K 8v
 
Viimeksi muokattu:

Klassikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssikerho
Kysyisin vain, että minkä perkulan takia piti mennä nostamaan tämä ketju jo tänään, nyt sitä on tahtomattaankin varuillaan huomenna, muuten en olisi taaskaan muistanut etukäteen koko tätä suosikkipäivääni, aprillipäivää...

Terv. nimim. "Aina halukas harhautettavaksi"
 

scholl

Jäsen
Veemäisin aprillipila, minkä muistan oli, se kun radiossa kerrottiin HJK:n tehneen sopimuksen valmentaja Kenny Dalglishin kanssa. Siitä on varmaan ainakin 15 vuotta, mutta edelleen se on mielessä yhtä kirkkaana kuin Larionov-case.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Pieni Lotto pila , eräs kova lottoaja työskenteli laivassa ja hänellä oli tapana soittaa radiosähköttäjälle ja kysyä oikeat lottonumerot, työnlomassa. Kaverit päättivät hieman auttaa, ja soittivat herran lapussa olevat numerot radistille etukäteen," kun hän soittaa anna nämä".

Niin sitten kävikin, kyseinen mies juoksi kokin takki auki, huutaen kaikille shampanjaa, asian selvittyä oli aika kriittinen tilanne, etten sanoisi.

PS. Tapahtui 80,luvun alussa Suomi-Ruotsi välillä, allekirjoittanut oli paikalla, mutta hyvin hiljaa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistan kun jossain paikallislehdessä oli juttua Esa Tikkasen siirtymisestä IFK:hon. Vuosi taisi olla -96 tai jotain. Aika paska pila enkä siihen itse mennyt, mutta jostain syystä jäänyt mieleen.

Itse olen kerran siirtänyt asunnon kaikki kellot kahdella tunnilla eteenpäin. Helvetin hauskaa oli seurata kaikkien reaktioita. Pokka ei kuitenkaan kauaa pitänyt ja narahdin. Tämän pilan kohteeksi olin itse aiemmin joutunut ja se oli niin helvetin hyvä että oli pakko kokeilla itsekin.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jatkoaika pisti vähän ylitsekin jo.. Strömbergin siirto lukiessa alkoi heti raksuttamaan, että mikäs päivä onkaan ja Jortikan kohdalla juttu meni jo yli.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo. Vähän yli meni, mutta varmasti tarkoituksella. Jumalauta huutaisi taas JA:n palvelin hoosiannaa seuraavat pari tuntia, ellei olisi laitettu ylilyöntejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös