Aprillipäivä

  • 210 389
  • 741

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radio Suomipopilla kerrottiin, että juontaja Petra Kalliomaa on jäämässä äitiyslomalle ja parhaillaan etsitään sijaista. Veikkaan, että on aprillipilaa.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Aamulehti ottaa kantaa keväiseen koiranpaskakeskusteluun. Eiköhän joku hihnan päässä kulkeva tämänkin tosissaan ota, se tyhmempi osapuoli. Aamulehden aprilli.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Radio Rockin mukaan Suomeen tuli uusi laki, joka kieltää kirosanat radioissa soivista biiseistä. Soittavat juuri yhdelle näistä "päättäjistä" ja kohta Jouni Hynynen kertoo miten tuo kielto vaikuttaa heidän musiikkiinsa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Futis-HIFK:lle myönnettiin liigalisenssi.

HIFK Fotboll

Helsingin IFK:lle myönnettiin Liigalisenssi


Jalkapalloliiga ry:n osakkaat päättivät, että vedonlyöntiskandaaliin sotkeutuneet RoPS ja Tampere United suljetaan sarjasta kaudella 2011. Sopivan pelimäärän varmistamiseksi Veikkausliigaan tarvitaan yksi uusi joukkue, ja kiinnostavimpana joukkueena pidetty HIFK nostettiin ylimmälle sarjatasolle heti tälle kaudelle. Palloliitto julkistaa uusitun otteluohjelman 1.4.


Linkki Vie Helsingin IFK:n Facebook sivulle.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Syksyllä tapahtuu Kuopiossa. Tulossa Kapas-musiikkinäytelmä jäähallissa.
Teatteri muuttaa Niiralan monttuun - Kulttuuri - Savon Sanomat

Paperiversiossa oli nimenomaan tuosta Kapasten musiikkinäytelmästä. Statistien rekrytointi alkaa tänään Niiralan ulkokaukalolla puoliltapäivin. Ohjaajaksi haviteltu itse Timo Koivusaloa ja kaikkea muuta typeryyttä.. Oiskohan tämä aprillipäivä-perinne jo nähty?

Toisaalta ei se välttämättä huono olisi jos tuon viimeisen kappaleen mukaan pelaajat oppisivatkin vähän näyttelemistä..
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Teksti-tv:stä: Uusi avoerolaki astuu voimaan

YLE Teksti-TV

Tämä ei nyt kuitenkaan taida kuulua tähän ketjuun.

Aika heikkoja on aprillipilat tänä vuonna. Ihmettelen eniten kuitenkin vuodesta toiseen niitä, jotka lankeavat radio rokin pilaan ja vieläpä soittavat tuonne ja päivittelevät, että miten voi olla. No, eipä siinä. Jotkut eivät kai vaan osaa ajatella, että on joku ihmeen aprillipäivä.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Budjettimoka: äänestyspaikat auki vain pari tuntia - äänestää voi myös Facebook-tykkäämällä

Ihan ok. “Facebookiinhan ei käyttösääntöjen mukaan saa rekisteröityä väärällä nimellä, joten katsomme äänestäjän tietoturvan toteutuvan vähintäänkin kohtalaisesti”, Lipila sanoo.

Parastahan tässä uutisessa on kun tekstiin on jo piiloitettu se että pilaahan tämä on. Lipilan etunimi kun on Abril eli kokonaisuudessaan siis Abril Lipila.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Teksti-tv:stä: Uusi avoerolaki astuu voimaan

YLE Teksti-TV

Itsekin luulin tätä aluksi aprillipilaksi, kun katselin Huomenta Suomen uutisia aamulla. Varsinkin, kun uutistoimittajasetä luki tämän värisevällä äänellä ja änkyttäen, kun muiden uutisten lukeminen meni rutiinilla. Jos oikein muistan, niin tuo "puolisolla on oikeus saada hyvitystä talouteen antamastaan panoksesta" sisälsi mm. tiskaamisen, imuroinnin ja pyykinpesun, mikä pisti hörähtelemään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös