Aprillipäivä

  • 210 770
  • 741

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

HemmoP

Jäsen
Täytyy myöntää että menin tähän halpaan aika täysillä. YLE Puheen aamuisesta sanomalehtikatsauksesta kuulin tämän "uutisen" ja ihmettelin kovasti.

Jukka-Pekka Välimaa = Kauko Röyhkä
Olavi Ilmén = Olavi Virta
Einar Lönnbohm = Eino Leino
Camille Javal = Brigitte Bardotin roolihahmo Godardin elokuvasta
Anni Ylävaara = Rosa Liksom

Kulttuuritietämys ei tietty aina ole pahasta...
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Aiemmin en päässyt lukemaan Aamulehden nettiversiota, koska oikeuteni käyttää fontteja, joita sivustossa on käytössä, oli vanhentunut. Pääsin kuitenkin lukemaan pdf-tiedoston, johon oli koottu "tärkeimpiä" uutisia käsin kirjoitettuna.

Jatkoajan ilmoitus on hyvä. Lisää särmää siihen olisi tullut, jos se olisi kirjoitettu siten kuin ensin luin sen: "Osana yhteistyösopimusta lähetysten kritisointi ja vitutus lähetysten toimivuudesta kielletään..."
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
KSML väänsi aika kehnon jekun jostain latujutuista.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hieman meni aikaa miettimiseen, että kumpi olikaan Jatkoajan aprillipila a) Jutila Red Wingsiin vai b) Törnströmin (a.k.a. Tötterström) jatkosopimus TuToon. Ilmeisesti kuitenkin kohta b on totta, vaikka se kuulostaakin uskomattomalta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Turussa panostetaan monikulttuuriuden ihanuuteen tosissaan:

http://www.ts.fi/online/kotimaa/121723.html

:)

Lehteä aamulla lukiessa pieni insinööri sisälläni oli tarkkana, ensin kiinnitin huomioita kuvassa siihen, että ei perkele ammattimies käytä Bauhausin Alpha Tools halpiskonetta ja heti sen perään huomasin, että ei taida olla kärkeä vehkeessä ollenkaan. Toki taitaa sittenkin olla niin, että kyseinen asentaja on ihka oikea, ei ainakaan ole näppärää aprillinimeä.
Aprillijutuista kuitenkin selkeästi paremmalla puolella, kaikkien väsyneintä shittiä on nimet, joihin on kätketty "aprilli".
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jahas, tänään taas tämä päivä. Paikallinen sanomalehti laittoi aika huonon pilan, muualta ei ole mitään tullut vielä bongailtua. Kertokaahan jos jotain hyviä piloja osuu omalle kohdalle. Itsellä on illalla kokous, jonne voisi tietty jotain keksiä..

Edit: Maikkarilta aika paska pila: maikkarin aprillipila
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Onko tuo "Moderaattorien nimimerkkien julkaisu" joku aprillipila vai täyttä totta?

EDIT: Nokian Uutisessa oli huono. Nokian parhaalta uimarannalta poistettiin noin kuukausi sitten hyppytorni ja se on aiheuttanut paljon puhetta. On ollut adresseja että hyppytorni pitäisi palauttaa jne. Tämänpäiväisessä lehdessä sitten luki että uimarannalle tulee uusi hyppytorni ja sen pystytys alkaa tänään 1.4 kello 14:00.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Onko tuo "Moderaattorien nimimerkkien julkaisu" joku aprillipila vai täyttä totta?

Luitko sä sen?

jos luit niin ei pitäisi olla epäselvää. Tai voithan sä mennä Aulangolle kysymään asiasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös