Aprillipäivä

  • 210 600
  • 741

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.

axe

Jäsen
Parasta aprilliantia on nimimerkki tarantellan lausahdus lukitussa ketjussa, joka käsittelee HIFK:n mahdollista muuttua Hartwall-areenalle. Sopii mainiosti kaikkiin aprillipilauutisiin:

"Tiedän kyllä aprillin, mutta mielestäni naurettavaa edes kirjoittaa tuollaisia uutisia, jos ne eivät pidä paikkansa."
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
HC TPS ilmoittaa U23-maajoukkueeseen valituista pelaajista.

Koska en ikinä tällaisesta joukkueesta ole kuullut, tuntuu todella eriskummalliselta, mutta toisaalta uutisessa kerrotaan täyttä faktaa U20-joukkueesta. Eikä toisaalta jääkiekkoliitto kerro tällaisesta mitään eli...

Onhan tämä aprillipila (HC TPS)?

Kuten Paha_Kurki jo ounastelikin, niin kyseessä ei ole aprillipila. Tai ainakin itse kuulin eräältä u23-joukkueeseen valitulta pelaajalta jo viime viikolla, että hän on lähdössä Britteihin pelaamaan pari harkkamatsia Englantia vastaan. Se siitä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jostain syystä tässä aprillipilassa on päiväyksenä 2.4., mutta ei kai kukaan tätä ihan vakavissaan ota: Jokerit sai tarpeekseen ulkomaalaispelaajista

Uutisessa höpistään myös omista junioreista jne. Aprillia!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Satakunnan Kansa unohti, että aprillipäivä oli jo eilen ja uutisoi tänään Sportin muuttavan nimensä Botnia Sportiksi ja pelaavansa kotiottelut ensikaudella Seinäjoella, jos Sport nousisi liigaan.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Vaikka ei tähän vuoteen liity, niin edellinen radio rockin pila oli loistava. Lupasivat, että joltain Stadilaiselta huoltoasemalta saa olutta pantti-hinnalla.

Voisi käydä pidemmän päälle tappiolliseksi vaihtaa hinttipantoja kaljatölkkeihin.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Jahas, aprillipäivän todella väsyneet läpät alkoivat sitten sportti.com:in uutisella:
Harkimo luopuu Jokereista

Liikemies Harry Harkimo on ilmoittanut luopuvansa Jokereista rahakkaassa yrityskaupassa. Seuran uusi omistaja on rahakas venäläisliikemies Jevgeni Aprilionov, joka 1990-luvulla rikastui maakaasubisneksessä. Aprilionovin kerrotaan kuuluvan Venäjän pääministerin Vladimir Putinin lähipiiriin.

Vuoteen 1944 saakka Suomeen kuuluneesta Sortavalasta kotoisin oleva Aprilionov ei toistaiseksi ole kertonut suunnitelmistaan Jokereiden kehittämiseksi. Huhujen mukaan hän olisi siirtämässä Jokerit kuitenkin Venäjän rahakkaaseen KHL-liigaan. Mahdollisesti Jokerit pelaisi kotiotteluitaan Viipuriin rakennettavassa uudessa suurhallissa. SM-liigassa Aprilionov peluuttaisi mahdollisesti Jokerit-nimistä farmijoukkuetta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onneksi ei tarvitse julkisilla paikoilla tänään liikkua, ei näitä aprillipäiviä jaksa.
 
Viimeksi muokattu:

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jahas, aprillipäivän todella väsyneet läpät alkoivat sitten sportti.com:in uutisella:
Harkimo luopuu Jokereista

Liikemies Harry Harkimo on ilmoittanut luopuvansa Jokereista rahakkaassa yrityskaupassa. Seuran uusi omistaja on rahakas venäläisliikemies Jevgeni Aprilionov, joka 1990-luvulla rikastui maakaasubisneksessä. Aprilionovin kerrotaan kuuluvan Venäjän pääministerin Vladimir Putinin lähipiiriin...

On kylläkin erittäin epäreilua leikkiä noin vakavilla uutisilla. Jos olisin itse tuon otsikon nähnyt, niin olisi heti innostus noussut, että meillä olisikin vielä toivoa. No eihän se Hjalliksen luopumisilmoitus pitänyt paikkaansa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt oli kyllä ajankohtainen ja osuva tämä jatkoajan aprillivedätys. Tuo kuva pisti kyllä hieman naurattamaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Jatkoajan pila meni jopa läpi siihen asti, kun nasahti "kirjoitusoikeudet poistetaan" silmiin. Varsin mehuka pila kuitenkin.

Mitenkähän sitä muuten joka vuosi jotenkin onnistuu unohtamaan tämän päivän?
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Ei ollenkaan paha...Kuva pudotti totaalisesti...Ei vaan tainnut jäädä jatkiksen ainoaksi...Juti ja Detroit....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös