Aprillipäivä

  • 210 389
  • 741

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Moderaattorit alpoilee. Ihan hyvää läppää, ja varsinkin etusivun aprilliläppä oli aika loistava.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Petri Lätistä pointsit!

Tämä aprillipäivä meni pieleen, kun heti ensimmäiseksi aamulla sitä kelloradiosta huudeltiin. Tänään en usko mitään tai ketään, varsinkaan jos pomo käskee.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Vaikka ei tähän vuoteen liity, niin edellinen radio rockin pila oli loistava. Lupasivat, että joltain Stadilaiselta huoltoasemalta saa olutta pantti-hinnalla.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Radio Rockin tämän aamun mainos tästä PasinBiilin halpojen tuontiautojen myynnistä Hietalahden torilla on mahtanut mennä läpi myös aika monelle. Kertokaahan joku paikalla klo 9.00 ollut oliko tungosta. Bemareita, Audeja, Mersuja ja Volvoja oli siis luvassa alkaen 2000 €. Juju oli siis siinä, että PasinBiili myy "välikauden" alvittoman halvan varaston pois. Pisti naurattamaan, samaa sarjaa tämän aiemman pullopanttijutun kanssa josta Siim tuossa mainitsikin.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikko Liukkonen KooKoon toiminnanjohtajaksi.

Toiminnanjohtajan tehtävien lisäksi, myös pelaaminen sekä edustusjoukkueen valmentaminen kuuluvat tästä päivästä lähtien Liukkosen toimenkuvaan.

Pelaajapuolella ensimmäinen sopimus, jonka Mikko Liukkonen tulee kirjoittamaan on Vlado Kolekin. Vlado on treenannut jo muutaman kuukauden joukkueen mukana ja on valmis hyppäämään laatikkoon, kun kausi alkaa.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC

Ferris

Jäsen
Jos tämäkin on aprillipila niin on lippupalvelukin juonessa mukana kun ei myy Tomppaan lippuja. Ja tuskin tekee Porin Jazzin taloudellekaan kovin hyvää kun jää liput porukoilta ostamatta..

Tomppakin on mukana juonessa, kun ei ole sivuilla mainintaa Porista keikkalistassa?

Kyllähän tuo taitaa olla ihan fakta eikä aprillipila. Olisi kovin outoa, että aprillipilassa mainittaisiin toinen firma (Live Nation), jolle itse pila toisi huonoa julkisuuskuvaa.
 

corppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Ässät
Ei oikein pudonnut ittelle

"Taidan riipaista kovan kännin", pamauttaa Korhonen.

Tälle tipahdin komeasti, näin tiistai aamuna

Lisää odotellessa, päivän mittaan..

Jotenki ei tää jatkoajan YT-läppä pudonnu Markantalon työntekijälle. Itellä ei nirri napsahtanu, mutta kovaa läppää noi muuten :/
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Yleensähän aprillipiloissa on joku selkeä koukku josta sen huomaa olevan "mahdoton". Kyllä taitaa Tomppa jäädä oikeasti tulematta. 1.4. ei vain saisi julkaista mitään oikeita uutisia :-)
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Ylen txt sivu 206/3. Matti Virmanen: "Jokereiden ensi kauden joukkue on täynnä".
Tää on hyvä, vaikka tuli jo eilen. Vielä kun Nybondas ilmoittaisi IFK:n tavoitteena olevan mestaruuden, niin johan naurattaisi hersyvästi.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
http://www.ess.fi/?article=231467 Tätä joutui aamulla hieman ihmettelemään. Onneksi lopulta muistin mikä päivä tänään on :) Mielestäni onnistunein aprillipila tähän mennessä.
Jep, tää on hyvä. Riittävän realistinen, ajankohtainen ja julkaistu sopivan kuivakkaassa lehdessä. Silti uutisen lukemalla pitäisi kyllä selvitä että kyseessä on aprillipila.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Odottelen tässä Ässien uutista Suhosen potkuista.

Illan päätteksi sitten häh häh hää ja kuravettä päälle...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös