Aprillipäivä

  • 210 730
  • 741

d2uce

Jäsen

Gustaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Orman Mollis kirjoitti: "Itse muistan kun ex-kotikaupunkini lehdessä on ollut pariin kertaan ihan hyvät aprillipilat.

Jo kymmenkunta vuotta on tainnut kulua siitä kun ilmoitettiin että paikallinen vesitorni on poissa käytöstä, joten veden saanti saattaa pätkiä tai loppua väliaikaisesti. En muista kehotettiinko siinä vielä ottamaan vettä talteen pahan päivän varalle, mutta näin toimi meidänkin naapurustossa yksi jos toinenkin."

Sikäli karua, että tuo on ollut tänä talvena totta Nokialla ja viimeksi Lammilla.

Ja kuravettä päälle, suoraan hanasta!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Eppujen kotisivuilla hyvä aprillipila. Ratinan stadikalla 9.8 Rollarit ja Eput. Keikka kulkee nimellä"Shine a Light over Tampere". Jutun mukaan Rollarit esiintyvät Pohjoismaissa Tampereen lisäksi vain Oslossa. Ratinan keikka olisi Eppujen ainoa keikka tänä kesänä. Liput tulisivat myyntiin 21.4.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eppujen kotisivuilla hyvä aprillipila. Ratinan stadikalla 9.8 Rollarit ja Eput. Keikka kulkee nimellä"Shine a Light over Tampere". Jutun mukaan Rollarit esiintyvät Pohjoismaissa Tampereen lisäksi vain Oslossa. Ratinan keikka olisi Eppujen ainoa keikka tänä kesänä. Liput tulisivat myyntiin 21.4.


Eput tunnetusti osaavat tälläiset jutut ihan loistavasti. Muutenkin bändin sivuilta saa aika usein lukea hyvinkin hauskoja juttuja. Ainoa mikä tossa ei kyllä välttämättä olekkaan pilaa, on tuo keikkojen määrä. Niitä voi nimittäin oikeasti olla vain yksi.
 

Grezky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,L.A.Kings,Jukurit ja Tukion luistimet
Mun mielestä paidan riisumisesta jäähallissa pitäisi rapsahtaa parin kuukauden porttikielto välittömästi. Kuvottaa tuollainen MM95 -toiminta.

Sama juttu noiden rumpujen kanssa!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Niinno, huolestuttavinta tossa on se että en yhtään ihmettelisi vaikka näin tapahtuisi...


Itse joudun myöntämään että lankaan menin. Eniten tässä pelottaa että joku käsilaukkupoliitikko erehtyy nkemään tuon uutisen poikansa koneen ruudulla ja ensi kaudella juodaan matseissa piimää
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Lapin Kansassa oli uutinen tunnelin rakentamisesta Kemijoen ali.

Paras kohta oli lainattu kaupunginjohtaja M.Gardinilta, meni osapuilleen näin:

"Valitukset asiasta otetaan luonnollisesti vastaan, mutta turhaa se on, koska tunneli joka tapauksessa rakennetaan" ja "turha lässyttäminen ei tässä asiassa auta, tunneli tehdään".

Tuollaista Lapin maassa kaunihissa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Oma aprillijuttuni

Tällaisen väsäsin minä, kyllästyneenä Kalevan tylsään aprillipilaan:

"Kärpät Maailmanliigaan

Aamun aikana levisi kulovalkean tavoin uutinen Kärppien liittymisestä ensi kaudella perustettavaan jääkiekon Maailmanliigaan.

- Toimitusjohtaja Juha Junno, kuinka Kärpät onnistui pääsemään tähän liigaan mukaan?

- Tämä päätös syntyi tammikuussa käydessäni Pohjois-Amerikassa etsimässä uusia pelaajia joukkueeseemme. Kävin siellä erästä peliä katsomassa ja samaan aikaan hallilla sattui olemaan NHL:n johtomiehiä. Siinä sitten otettiin tuoppi jos toinenkin ja illan jo muuttuessa aamuksi menin sanomaan että: "Khärppät kylä v***u voittas yhen saakelin rrapakhkosarijan jos vaan sais pelata siellä, nih, tana". Siitähän sitten NHL-miehet ottivat nokkiinsa ja kännispäissämme sovimme ensi kaudella perustettavaksi uuden Maailmanliigan, johon osallistuu seuroja myös Euroopasta. Venäjältä ainakin on tulossa muutama joukkue mukaan uuteen sarjaan.

- Kuinka uskotte että Kärppien taloudelliset resurssit riittävät kilpailemaan Pohjois-Amerikan ja Venäjän seuroja vastaan?

- Helposti ja hienoa kun nyt vihdoinkin voin puhua tästä kaikille avoimesti. Viime marraskuussa Rotuaarilla oltiin tekemässä putkitöitä Rotuaarin maamerkin kohdalla. Rotuaarin pallo siirrettiin sivuun ja kun sieltä alta vähän kaiveltiin, niin sieltähän paljastui valtava öljyvaranto. Rotuaarin pallo siirrettiin ja pultattiin äkkiä takaisin öljyvarantojen tulpaksi. Kaivuutöitä tehnyt firma ilmoitti tästä esiintymästä välittömästi kaupunginjohtajalle, joka kovana jääkiekkofanina informoi minua. Ajattelimme, että sellaisesta rahasammosta kaupungille ei tule kuin kova ja loputon puolueden ikiriita, sikäli jos nämä maapläntit kaupungille kuuluvat. Ostimme sitten kärppänä salaa koko Oulun alueen maat itsellemme ja näin ollen voimme tehdä Oulusta entisen tervakaupungin sijaan öljykaupungin. Rahaa kun tulee olemaan niin paljon, ettei se lopu koskaan. Esiintymähän on niin merkittävä, että öljybarrelin maailmanmarkkinahinta tippui puolella, kun uutinen levisi öljymarkkinoille.

- Tämähän vasta uutinen. Mitä Oululle sitten tehdään, nyt kun on ilmeistä että siellä tulee olemaan vain öljykenttiä silmänkantamattomiin?

- Tästä on jo alustavasti päätetty Suomen hallituksessa ja myös keskusteltu Kiirunan kaupungin päättävien tahojen kanssa. Keskusta tullaan siirtämään eri kohtaan ja elintilaa on ajateltu löytyvän parhaiten Iistä. Jäppisen baarin kohdalle tulee Stockmann ja työväentalon kohdalle Oulun yliopiston päärakennus. Kiirunassahan on kaivostoiminnan vuoksi jouduttu tekemään vastaava päätös siirtää kaupunki eri kohtaan, teemme samoin. Kiirunasta on luvattu antaa konsultointiapua tähän asiaan.

- Tämähän on hurja uutinen. Miten aioitte nopeasti jo ensi kaudeksi saada värvättyä parhaita pelaajia Kärppiin, nyt kun monella hyvällä NHL-pelaajalla on kuitenkin pitkä sopimus jonkun muun seuran kanssa?

- Tästä sovittiin jo tammikuussa. Kärpät on ensi kaudella poikkeus ja se saa tehdä sopimuksen kenen tahansa pelaajan kanssa, jopa niiden joilla on sopimus voimassa jonkun toisen seuran kanssa. Tämä antaa hyvän mahdollisuuden uudelle seuralle päästä heti muiden joukkueiden tasolle. Jopa paremmallekin tasolle. NHL:n päättävät tahot luulivat suunnitteluvaiheessa, ettei meillä kuitenkaan olisi varaa juuri keneenkään ja menivät sitten lupaamaan tämän etuuden meille kun sitä ehdotin heille. Itse asiassa ajattelimme näin alkuun ostaa pistepörssin kaikki top-10:n pelaajat ja muutaman muun huippupelaajan. Sydney Crosby esimerkiksi on jo meidän ensi kauden pelimies. Maalivahdeista riittää kolme parhaan torjuntaprosentin miestä. Sovimme, ettei palkkakattoa oteta World Hockey Leaguessa (WHL) käyttöön ja näin voimme huviksemme vaikkapa tuplata kaikkien tulevien pelaajiemme palkat. Huviksemme ajattelimme ostaa myös useamman hyvän valmentajan. Aina jos tappio tulee, niin seuraava valmentaja saa yrittää omalla vuorollaan. Aloittava valmentaja valitaan kivi-paperi-sakset -menetelmällä.

- Missä sitten aiotte pelata ensi kaudella, kun ilmeisesti Raksilan jäähallikin on tuolloin purettuna tuolla öljykenttien alueella?

- Kaikki pelit tullaan pelaamaan tulevan Suur-Iin alueella, nyt kun Oulun keskusta siirretään sinne, kuten on tullut kerrottua. Jäähallia emme saa ensi kaudeksi vielä sinne rakennettua mutta saimme erikoisluvan pelata kaikki ensi kauden pelit ulkojäillä. Iijoesta on kartoitettu sopivaa kohtaa pelikentälle mutta myös tekojääradan pikaista rakentamista on harkittu. Ainakin tulevat paikallispelit Kostamuksen Dynamoa vastaan on suunniteltu pelattavan Helsingin olympiastadionilla, sinne kun mahtuu lähes 40 000 katsojaa. Syksystä 2009 alkaen pelaamme sitten maailman hienoimmassa jäähallissa, Ii-Areenalla. Sen katsojakapasiteetti tulee olemaan 50 000.

- Mahdatteko itsekään uskoa, että katsojia tulee olemaan kovinkaan paljoa enemmän kuin nykyisin on?

- Ehdottomasti. Öljykenttien vuoksi Oulun lähistölle tarvitaan rutkasti työvoimaa. Erityisesti nuoret miehet ovat kiinnostuneita tämän alan töistä ja juuri he ovat sitä potentiaalisinta katsojakuntaa jääkiekkoa ajatellen. Ja toki myös rakennusmiehiä tarvitaan satojatuhansia. Sivumennen sanoen, Suur-Iissä tulee asumaan yli miljoona ihmistä viimeistään viiden vuoden kuluttua. Eduskunnan innokkaimmat jääkiekkofanit ovat supatelleet, että eduskunta ja koko Suomen pääkaupunkius tulisi siirtää Iihin. Ii kun tulee olemaan nuorisokielellä niin sanottu koko Suomen coolein mesta. Enkä muuten tarkoita tällä ilmastoa, sillä itse asiassa ajattelimme lämmittää ympäri vuoden putkilla koko Iin alueen maa-alueet. Mahdollisesti myös merialueen ja joen. Näin Iissä olisi kesäkeli ainainen. Kesähelteillä voisimme käyttää putkia viilentämässä varpaitamme ja näin ilmastokin olisi kilpailuvalttimme. Jossain vaiheessa rakennutamme koko Iin alueelle katoksen, jonka voimme huonoilla säillä - kuten vaikkapa räntäsateilla - pitää suojanamme. Talvikeleistä tykkäävät voivat käydä vuodesta 2010 lähtien Suur-Iihin rakennuttamallamme Ii-Syötteellä. Viemme sinne maita sen verran, että maailmancupin syöksylaskukisatkin voidaan järjestää siellä vaikka heinäkuussa. Tämä onnistuu jäähdytysputkijärjestelmämme avulla. Rakennamme tuon vuoren senkin vuoksi, jotta kaikki viihtyisivät tulevassa Suur-Iissä mahdollisimman hyvin ja sivutavoitteenamme on myös saada talviolympiakisat Iihin vuonna 2018.

- Hyvää huhtikuun ensimmäisen päivän jatkoa vain teille.

- Kiitos samoin.
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
http://www.v2.fi/uutiset/pelit/2896/V2fi-mullistaa-PC-pelaamisen/

"Koneen kotelo sisältää pienikokoisen napajäätikön, joka hiljalleen sulaa koneen lämmöstä. Kun koko jäätikkö on sulanut, aiheuttaa laite jäähdytykseen ydintalven, jolloin kierto alkaa alusta.
Huom: ydintalvi synnytetään räjäyttämällä hyvin pieni fissiopommi laitteen sisällä, joten pieneläimet ja alle 3-vuotiaat lapset on pidettävä pois koneen ääreltä."
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Parhaiten naurattanut aprillipila oli mielestäni tänä vuonna ehdottomasti tämä:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1512992

Tuntuu että suomalaiset ovat todella hyväuskoisia hölmöjä, kun eivät tunnu pääuutislähetyksiä myöten ymmärtävän, että Kanervan tekstiviesti-potkuthan on aprillipila. Herätys Suomi ! Tänään on 1.4. eli Aprillipäivä !

Jos tuo olisi oikeasti pelkkää aprillia, niin olisi kyllä kaikkien aikojen pila sitten samantien... Kuvitelkaa nyt, Katainen pitää tiedotustilaisuuden, jossa vuodattaa oikein kyyneleitä Iken puolesta vain kusettaakseen Suomen kansaa oikein huolella. Edes Pinokkio ei varmasti kykenisi yhtä vakuuttavaan esiintymiseen!

Toisaalta, kyllähän nuo poliitikot ovat tottuneet puhumaan pelkkää potaskaa vakavalla naamalla, joten mikään ei tuolla saralla enää yllättäisi.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Työkaveri latasi tänään tietokoneelleni jostain microsoftin sivuilta näytönsäästäjän, jossa kone ensin ilmoittaa sekoamisestaan ja sitten mukamas sammuttaa itsensä. Tulihan siinä pariin kertaan sitten kirottua niittenkin laitteiden toimintaa. Enkä tietenkään ees itse huomannu asiaa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
En tiedä heititkö tuon nyt vitsillä, mutta kysehän ei ole aprillipilasta vaan uuden kauppahallin rakentaminen on ollut jo pitemmän aikaa esillä ja tulee toteutumaan ihan oikeasti.
Jos nyt vielä näinkin tärkeää asiaa viilataan, niin ymmärtääkseni purku ja uudisrakennus koskee siis nimenomaan kauppahallin myöhemmin rakennettua(?) kalahalliosiota - kuten lehtijutusakin käy ilmi - eikä suinkaan alkuperäistä ja legendaarista, varsinaista kauppahallin puolta. Vanhan kauppahallin hävittäminenhän olisi suorastaan rikos ja sitä tuskin tullaan toteuttamaan (johon kangaroo varmasti tässä viittasi), mutta kalasiipi saa kyllä uudistua. Samalla voisivat räjäyttää vierestä mm. Anttilan kiinteistön, joka henkii aika vahvasti Neuvostoliittoa tai muuten vain kankeaa pesubetonirakennustyyliä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vähän vaikuttaa aprillipilalta tämä: http://www.pokerisivut.com/uutiset.php?uutinen=2008_04_1_17_40_22

Ei kai sentään noin montaa suomalaista ole menossa High Stakes Pokeriin? Ja en usko, että Noosea nähtäisiin siellä, vaikka hyvä pelaaja onkin.
Tässä varmistus vielä: http://www.pokerisivut.com/uutiset.php?uutinen=2008_04_2_8_22_34

Eipä minua onnistuttu saamaan retkuun tänä vuonna aprillipiloilla. Siinä olisi tosin ihmettelemistä, jos Petteri Sihvosesta oikeasti tulisi Jokerien kakkosvalmentaja. :)
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaimoni vihaa aprillipiloja. Syy löytynee eräästä lapsuuden aprillipilasta.

Lapsena vaimoni veli teki lapsuudessaan sinänsä mauttoman aprillipilan: Aikaisin aprillipäivän aamuna hän juoksi kertomaan sisaruksilleen että äiti ja isä on kuollut! Saman tien kaikki neljä lasta ryntäsivät kauhuissaan vanhempien makuuhuoneeseen.

Aika nopeasti selvisi että eivät ne mitään kuolleita olleet! Siellä ne olivat elämänsä voimissaan. Hässivät kuin viimeistä päivää!

Vaikka olikin mauton pila, niin hiukan nauratti kun kuulin "loppuhuipennuksen"
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
... Hässivät kuin viimeistä päivää!

Vaikka olikin mauton pila, niin hiukan nauratti kun kuulin "loppuhuipennuksen"

ei perhana, kyllä itseäkin nauratti:D

Siinä on vanhemmat raskaan työviikon jälkeen päättäneet hiukan rentoutua ja sitten tapahtuu tuollaista. Tais jäädä veljeltä viikkorahat saamati pitkäksi aikaa...
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Joskus 90-luvun alun aprillipäivänä eräässä yläasteessa käytiin seuraava sananvaihto oppilaan ja pyöreähkön keski-ikäisen naisopettajan välillä:

Oppilas: Onko opettaja aloittanut kuntoilun kun opettaja on ihan selvästi laihtunut?
Opettaja hämillään: Kyllähän tässä... olen vähän yrittänyt liikkua ja muuttaa ruokavaliota...
Oppilas: APRILLIA!!! Kuravettä päälle!

ja sitten olikin käytäväopiskelua lopputunti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös