Aprillipäivä

  • 210 577
  • 741

sean

Jäsen
Tähän en mennyt. kaverit kovasti jo eilen varoittelivat tästä päivästä. Mtv3 juttuun kuitenkin puolittain menin, kun kirosana pääsi. Samalla tajusin kavereiden muistutuksen.
 

Cube

Jäsen
En muistanut minäkään yhtään, että oli aprillipäivä ja menin täysin tähän pilaan. Osaksi senkin takia, että eikös tuolla Espanjassa ole La Ligassa tuomarit oikeasti kovasti menossa lakkoon näihin aikoihin? Tuntui ajankohtaiselta.

Häpeällistä sinisilmäisyyttä silti ehdottomasti :)
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aijai sentäs... Voiko olla että joku oikeasti meni tuohon vedätykseen...

No jaa, ehkä itsekin olisin jutun puoliväliin asti uskonut jos en olisi aamulla vilkaissut kalenteria, mene ja tiedä... Hehheh.
 

Pelintekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy tunnustaa, että itekkin menin retkuun, olin jo tulossa foorumille kirjoittamaan aiheesta, kun näin tämä triidin. Noh, mikäs siinä vaikka Mäkelä tulisikin pilliin vielä =)
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otsikon luin vielä ihan vakavissaan, mutta Seppo Mäkelän kuva pakotti minut siirtymään keskustelun puolelle ja katsomaan sitä valtavaa häslinkiä, mitä uutinen olisi aiheuttanut ja sitten tajusinkin, mikä päivä tänään on.

Jos olisin lukenut koko uutisen heti aluksi, niin olisin saattanut tajuta vitsin vasta tuolla Jatkoajan rekrytointi kohdassa.

Mutta ei yhtään pöllömpi kusetus, on niitä huonompiakin tänään nähty.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
Espoolainen paikallislehti Länsiväylä kertoo että Espoonlahden Amiraalinmäen uudella asuinalueella järjestetään lauantaina mäkihyppykisa yhden uuden kerrostalon katolta. Talojen katot on sopivasti vinossa joten niistä on hyvä hypätä mäkeä. Kyllähän ne vähän mäkihyppytorneilta näyttää kun niitä on katsellut... Joka tapauksessa Matti Nykänen on suostunut mukaan hyppäämään ja laulamaan pari laulua.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aamupäivällä tuli ajettua pari sataa kilometriä kotosalle ja keskittyminen matsiin lähtöön alkoi. Nappasin syötin ihan satasella, vaikka tänä aamuna jo kuulin kummitytön suusta, että verannalla oli tiikeri. Koko jutun luettuanikin kesti vielä 15 sekkaa ennen kuin pamahti pommi otsaan. Enkä mä ottanu eilenkään kuin pari.
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Yksi pila lisää:
http://www.ilves.com/uutinen010406.php

Jatkoajan tuomarijutun pystyi arvaamaan aika helposti pilaksi, mutta tuo aiemmin tässä ketjussa mainittu JYPin sivujen juttu Kalle Mäkisen siirtymisestä Sveitsiin meni kyllä minuun ensin aivan täydestä. Loistavaa!

Edit. Tarkennetaan, että siis uskoin otsikon luettuani, juttu itsessään toki paljasti. Aina joku näihin tarttuu…
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Thoke kirjoitti:
Tuo Lukon kotisivujen liito-orava juttu on mielestäni paras aprillipila tähän mennessä.
Ainut hyvä siinä oli, että oli tehty yhteistyössä UR:n kanssa ja molemmat julkaisi saman uutisen.

Satkunnan kansa taas leikitteli liito-oravin keskeyttävän OL3:n rakennustyöt.

Ehkä liikaa liito-oravia samaan päivään ja siksi moiset ei oikein naurattanut.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
peski kirjoitti:
Jatkoajan tuomarijutun pystyi arvaamaan aika helposti pilaksi, mutta tuo aiemmin tässä ketjussa mainittu JYPin sivujen juttu Kalle Mäkisen siirtymisestä Sveitsiin meni kyllä minuun ensin aivan täydestä. Loistavaa!
Saitko helikopterista ikkunapaikan?
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peliuutiset

Sammakkoprinssi kirjoitti:
Myös tämä lopun insertti oli hupaisa. Jutussa kerrottiin Brysseliin perustettavasta pelihimon valvontakeskuksesta, josta voidaan valvontakameroiden avulla tarkkailla jokaista Suomen RAY:n pelipistettä, esimerkiksi Kyyjärven huoltoasemia.

Tämähän oli tosiaan aprillipila, jonka nyttemmin jo edesmennyt "Kotimaan katsaus" -ohjelma kertoi alun perin jo kahdeksan vuotta sitten. Ihan hyvin sopi myös peliohjelman "tapahtunut aiempina vuosina tänä päivänä" -osioon, vaikka taitopepelaaminen onkin ehkä vähän eri juttu kuin pelikoneiden paukuttelu.

Pepe Jürgens muuten buffasi "Nelosen urheiluaamun" lopussa illan "IS Urheilu-uutisia" Suomen uuden maastohiihtopäävalmentajan nimellä. Kukakohan lienee tämä Herra - tai miksei Rouva - X...
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
rairai. Onnistuin kusettamaan muijaa täydellisesti kun huusin aamulla että "telkkari savuaa"! Neiti ryntäsi kalvennein kasvoin makuuhuoneen ovesta ja sitten minä lauloin ja tanssin kappaleen Aprillia syöppä silliä ja hajoo siihen mortti tahdissa.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Porin ottelun kuuluttaja:

"Hjallis Harkimo soittanut Porin Kärppien kaukalopallojoukkueen johdolle ja ehdottanut joukkueiden vaihtoa. Eivät suostuneet."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös