Aprillipäivä

  • 210 615
  • 741

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jaahas...Radio Keski-Suomi ilmoitti, että JYPin hallivuokra nelinkertaistuu ensi kaudesta alkaen 80 000 eurosta 300 000 euroon. Toisaalta Jyväskylän kaupungin toimia seuratessa tuo voi olla piakkoin hyvinkin todellinen uutinen...
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Suomi - Hollanti siirretty Tampereelle

Pahus kun en ehtinyt kiirreeltäni kopioimaan tänne, mutta palloliiton sivuilla oli yliveto:
Suomi-Hollanti matsi siirretty Tampereelle ja ne jotka ovat ennekkoon ostaneet liput A- ja D-katsomoihin pääsevät Tampereelle muut saavat katsella ottelua jättiskriiniltä Helsingin Jäähallissa. Hollantiin ei ehditty myydä yhtään lippua, joten matsissa ei nähdä (onneksi) yhtään Hollantilaista kannattajaa.

Jotenkin näin se meni. Aika hyvä.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä naureskelin jo tätä, mutta hämmästyin ja huomasin että se olikin totta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Viron Õhtuleht (Iltalehti ) pisti aika pahan pilan, De La Rosa ei muka mahtunut Monttoyalle suunniteltuun autoon ja ensimmäinen virolainen formula kuski ajaa Bahrainin kilpailuissa," Marko Asmer Mc Larenisse" on otsikkona, ja koko takasivu.

Räikkönen oli muka suositellut välittömästi Asmeria De La Rosan paikalle. Lehti jatkaa että Räikkösten vanhemmat ovat monta vuotta sitten käyneet virossa kyläilemässä Asmereiden kotona.

Tämä on todella hyvin ja uskottavasti tehty juttu. Anoppi oli ostanut lehden ja tuli innoissaan kyläilemään ja kertomaan uutista, perkele että nauratti !

PS. Lähde, www.sloleht.ee (takasivu)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Hih...erään nettisivun Top 100-aprillipilat löytyvät täältä. Kaikkein parhaimmat naurut irroitti luonnollisesti tämä: #3:
Instant Color TV
In 1962 there was only one tv channel in Sweden, and it broadcast in black and white. The station's technical expert, Kjell Stensson, appeared on the news to announce that thanks to a newly developed technology, all viewers could now quickly and easily convert their existing sets to display color reception. All they had to do was pull a nylon stocking over their tv screen, and they would begin to see their favorite shows in color. Stensson then proceeded to demonstrate the process. Reportedly, hundreds of thousands of people, out of the population of seven million, were taken in. Actual color tv transmission only commenced in Sweden on April 1, 1970.
Hyvä Ruotsi!
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nelosen urheilu-uutiset veti hyvän. Ihan että Bayern Münchenin pojat on jo matkalla Suomeen...
 
Viimeksi muokattu:

Van der Teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Mavericks, Manchester United, Klubi
Unitedweb (siis Manun suomalaiset sivut) pistivät aika hyvän. Menin siihen itse vasta tänään, kun eilen en käynyt sivuilla. Ehdin ilmoittaa sen jo tuonne Valioliiga-ketjuunkin, oikein hävettää. Eli siis Manu oli muka myyty jenkkimiljonääri Malcom Glazerille, mutta jotenkin eksyin uudelleen sivuille ja foorumille ja karu totuus paljastui.

Ai että mutta meikäläistä kusetettiin, harvemmin muistan näin hyvää aprillipilaa, vaikka meninkin siihen päivän myöhässä.

En tiedä oliko jo ollut ketjussa mutta pistinpä uudelleen jos oli.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Nostetaanpas nyt tämä ajankohtaisuuden vuoksi ylös, kun tällainenkin joskus on tullut tehtyä.
Eli mitä odottaman pitää lauantailta?
Myös paikalliset lehtien jutut ja nettilöydöt kelpaa taas tänne.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
stiflat kirjoitti:
Nostetaanpas nyt tämä ajankohtaisuuden vuoksi ylös, kun tällainenkin joskus on tullut tehtyä.
Eli mitä odottaman pitää lauantailta?
Myös paikalliset lehtien jutut ja nettilöydöt kelpaa taas tänne.

Itse odotan jo innolla mitä suosikkibändini Tool keksii. Heillä on ollut joka vuosi tapana julkaista joku iso läppä aprillipäivänä, ja kaikkein älyttömintä on se, että joka vuosi se menee vaan jostain kumman syystä läpi valtamedioissa. Viime vuonna esimerkiksi bändin laulaja oli kuulemma "löytänyt jeesuksen" ja näin ilmoitettiin kotisivuilla. Kohta useat musiikkimediat jauhoivat siitä kuinka tämä nyt vaikuttaa bändin tulevaisuuteen koska useissa biiseissä on ollut juuri järjestäytynyttä uskontoa vastustava teema. Haastateltiin jotain muuta uskonsa tunnustanutta muusikkoa joka oli aivan innoissaan kun "musta lammas" saatiin takaisin ruotuun jne. Aiemmin niillä on ollut kaikkea bussiturmaa sun muuta, varmaan ainakin 10-15 vuotta putkeen. Aina oikealla päivämäärällä, ja silti se vaan jostain kumman syystä menee niin monille läpi.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nico Rosberg siirtyy Ruotsin edustajaksi

Williams-kuljettaja Nico Rosberg alkaa edustaa Ruotsia formula ykkösissä.

Nico halusi vaihtaa Ruotsin edustajaksi isänsä Keke Rosbergin sukujuurien takia. Keke on syntynyt Ruotsin Tukholmassa, vaikka edustikin Suomea omalla F1-urallaan.
- Kansainvälinen autoliitto FIA on hyväksynyt Rosbergin lisenssimuutoksen, ja hän on Ruotsin edustaja 1.4. alkaen, ilmoitti FIA:n tiedottaja April Li.
http://www.mtv3.fi/urheilu/
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatkoajan aprilli laittoi lähinnä vituttamaan koska tuomarit voisivat aivan mainiosti mennä lakkoon.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Mullikassa elikkäs Savon Sanomissa oli juttu, jossa kerrottiin, että ministereille tulee tekstiviestiesto. Jutussa puhuttiin mm. härskeistä hymiöistä ja kriisiavusta mahdollisiin vieroitusoireisiin.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Toimituksen Aprillipila

Kyllä nyt tuo toimituksen aprillipila meni vähän yliyrittämisen puolelle. Varsinkin se linjatuomarien värjäys... =) Täytyy kyllä myöntää, että aluksi olin vähän, että "mitä v*tt*a", että oli kyllä ihan ovela yritys! *tapu tapu*
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Minulla on kaapissani raitapaita. Kelpaanko tuomariksi, ostanko junaliput Lappeenrantaan?
Varoitus: olen puolueellinen ja vihellän tunteella. Raitapaidan lisäksi minulla on punaväriset lasit.
 

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aamun paperi-Kaleva uutisoi Pavarotin saapumisesta Raksilan jäähalliin 8.4. Liput tulevat myyntiin tänään klo 13 hallin lippupisteeseen.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Ei kai se ollut aprillipila. eihän?

Itse kävin nimittäin juuri tatuoijalla: Tatuoin selkääni ja vatsaani mustavalkoisen raitakuvion.
Lisäksi kävin silmälääkärillä: Poistatin toisen silmäni ja vaihdoin toiseen silmään viherkaihisen mykiön.
Hankin myös kuulolaitteen: Pystyn aina reagoimaan kotiyleisön mylvintään silmänräpäyksessä ja puhaltamaan pilliin.
Kävin myös lobotomiassa: Poistatin toisen aivopuoliskoni otsalohkon, ja korvasin sen kermaviilillä. Toimenpide teki minusta objektiivisen kaikkiin tilanteisiin.

Nytkö en pääsekään liigatuomarin sijaiseksi? Ei stna!!!
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Eikös nämä ole tarkoitus spoilata vasta huomenna? Olisi paljon hauskempi saada joku retkuunkin. Koska aina joku menee. Höh tosikoille.
 

Vincent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern München,Ottawa Senators, HIFK
Iltasanomat väittää Paavo M. Petäjän tulleen ulos kaapista Lahden dopinginskandaalin suhteen ja hän on nyt tehnyt kohupaljastuksen,joka kertoo Harri Kirvesniemen olleen pääpiru ko.jupakassa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
hannes_ko kirjoitti:
Eikös nämä ole tarkoitus spoilata vasta huomenna? Olisi paljon hauskempi saada joku retkuunkin. Koska aina joku menee. Höh tosikoille.

Sama. Palstan puolella ketjun nimi voisi olla tyyliin "Tuomarilakko ja sen vaikutukset", niin retkutus voisi toimia hetken pitempään. Helppohan näitä ei ole keksiä, tämänvuotinen oli mielestäni hyvää tasoa. Aihekin on ajankohtainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös