Antti Tyrväinen ulos!

  • 70 195
  • 357

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minusta tuo oli kyllä törkeä teko eikä se ollut ensimmäinen kerta.
Kausi on lähtenyt Pelicanseilta ihan hyvin käyntiin ja olen toivonutkin,
että lahtelaiset menestyisivät tänä vuonna.
Olen toivonut myös että seuran imagoon liitettäisiin myös oikealla tavalla
fyysinen joukkue. Eikä se sitä aina ole ollut.
Tuon asian korjaaminen on myös seurajohdon ja valmennuksen tehtävä ?
Päinvastoin, valmentaja pitää tällaista taklausta puhtaana.
Heidän on pidettävä pelaajansa kurissa ja ohjattava oikealle tielle.
Olisiko tehtävä muutoksia ?
Kaikkea hyvää Lahteen kuitenkin, mutta ei tällaista enää...
 
Viimeksi muokattu:

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Sääntönikkarit!

Periytyykö tuo rangaistushistoria edelliseltä kaudelta muuten kuin Liusjärven ja kumppaneiden alitajunnassa? Mitä pykälät sanoo?
 

firsov

Jäsen
Yllättävää, että kyseinen nimimerkki täällä maalailee järjettömän taklauksen tuomitsijat "omaan pesään kusijoiksi". Kaikki idioottimaiset temputhan täällä täytyy hyväksyä tai ei ole "todellinen fani". Hienoa logiikkaa!

Eiköhän sitä väkivaltapornoa löydy muualtakin internetistä, jos sitä niin kovasti kerran ihailet.

Ihan törkeästi liikaa vauhtia ja vastustajan kunnioitus nollissa. Jo edellisellä Lahden visiitillä Tyrväisen kelaukset menivät pahasti yli. Ei sitä voi vaan kelata vauhtia loppuun saakka ja pamauttaa huonossa asennossa olevaa ihan miten sattuu.

Tyrväisen ajatuskulku ei vaan mene jakeluun - mitä ihmettä hän ajatteli, että tuosta tilanteesta seuraa? Eikö mikään sisäinen kello herättele, että vittu, tässähän saattaa kaverille käydä todella pahasti?

Rysäytti samalla Pelicansin ottelun vituiksi. Toivottavasti huilaa kauan ja oppii Bloodin tavoin talon tavoille, muuten saa lähteä lätkimään. Toistaiseksi tuonut joukkueeseen seuraavan panoksen: -

Ymmärrät eri tavalla ja se on mulle ihan ok. Ei yksi taklaus voi muuttaa ajatusta pelaajasta, joka on kovista taklauksista ja jopa ylilyönneistä tunnettu. Sama jengi, joka oli lauantaina hurmoksessa aikas samanlaisesta taklauksesta, rakentaa omalle pelaajalle ulos-ketjun. Taklauksesta voidaan olla montaa mieltä ja näköjään moni onkin. Se on taas toinen asia.

Itse kaipaan Iikkaa ja Siikosta, sekä esim lauantaista ilotulitusta enemmän kuin tällaisia tapahtumia. Eikö viime kausi opettanut, että tälläkin kaudella tulee tämäkin puoli vielä esiin?
Tästäkään mielipiteestä ei ole pakko tykätä ja sekin on mulle ihan ok.

Lahtelaislle ei vittuilla.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Onneksi täällä 90% ymmärtää kiekkoilun ja säännöt, samalla tuomitsevat seuraan katsomatta Tyrväisen teon, joka on täydellisen välinpitämätön vastapelaajan terveyden kannalta. Tyrväisen tarkoitus oli tehdä niin suurta vahinkoa, kuin mahdollista. On aivan järjetöntä puhua, että teknisesti suhteellisen puhdas, jos samaan riviin kirjoittaa, että olihan siinä vauhtia liikaa. Miettikää nyt älykääpiöt mitä kirjoitatte. Tuossa taklauksessa ei ollut mitään puhdasta ja ainoa oikea tuomio rikoksenuusijalle on todella pitkä pelikielto, mikä on hyvä myös Pelicansin kannalta.

Matikaisen puolustelu on sitten täysin kuvottavaa, jos ei halua tuomita omaa pelaajaa, niin sitten pitäisi pitää turpa kiinni. Matikainen olisi ensimmäisenä itse itkemässä, jos vaikka Leimu ajettaisiin tuolla tavalla kylmäksi. Matikainen vituttaa tällä hetkellä niin paljon, että jos vastaan kävelisi, niin itse en väistäisi pikkumiestä. Pelicansin kannattajille kiitokset asiallisesta suhtautumisesta.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Voisi olla hyvä ennakkotapaus antaa myös Matikaiselle vähän vapautusta tehtävistä moisen kommentoinnin jälkeen. Jos siis hän yleisesti ajattelee, että on ok ottaa puolen kentän vauhti ja suorittaa tuollainen lahtaus, niin hän on kyllä yhtälailla vaaraksi lajille ja pelaajille. Kerran aiemmin olen toivonut vastaavanlaiselle pelaajalle vähän ylikovaa kohtelua ja nautinkin suuresti kun M.Cooke pudotettiin Kanen toimesta aikoinaan. Tuollaiset tahallaan toisten henkeä uhkaavat kouhottajat voisivat kyllä ottaa vähän osumaa kyseenalaisinkin keinoin, jos ei muuten mene jakeluun.

Ihailtavaa tosiaan Pelsu-fanien reagointi asiaan. Se nyt selvä että joukkoon mahtuu muutama hieromasauvahanurissa puolustelija. Näitä on joka jengissä. Toivotaan, että Lehtivuori pystyy pelaamaan edes joskus ja Tyrväinen + Matikainen saavat pitkän huilin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Matikaisen puolustelu on sitten täysin kuvottavaa, jos ei halua tuomita omaa pelaajaa, niin sitten pitäisi pitää turpa kiinni. Matikainen olisi ensimmäisenä itse itkemässä, jos vaikka Leimu ajettaisiin tuolla tavalla kylmäksi. Matikainen vituttaa tällä hetkellä niin paljon, että jos vastaan kävelisi, niin itse en väistäisi pikkumiestä. Pelicansin kannattajille kiitokset asiallisesta suhtautumisesta.

Itkikö Matikainen viime keväänä, kun Jasse Ikonen veti Maneliuksen selkäpuolelta kylmäksi pitkälle kesään? Ei itkenyt.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
A. Tyrväisen hyöty Pelicansille on kyllä hieman kyseenalainen. Siis se että luodaanko kovilla taklauksilla enemmän voittamisen edellytyksiä, kuin mitä niistä tulleiden jäähyjen takia hävitään otteluita.

Tyrväinen olisi jo lentänyt pihalle edellisessä matsissa jos Saravo olisi jäänyt makoilemaan jäähän. Noin kovalla vauhdilla ei vain voi tulla taklauksiin, ainakaan tässä liigassa! Taklauksen vastaanottajakin ehtisi paremmin valmistautua niittiin jos vauhdista pudottaisi puolet pois. Katsotaan minkälainen Tyrsky tulee pelikiellon jälkeen takaisin. Onhan kuitenkin esim. Blood saatu kastroitua aika tehokkaasti (mitä nyt teloo omia harkoissa).
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tästäkään liigasta ei löydy valmentajaa joka ei omia puolustaisi.
Kyllä pitäisi munaa olla sen verran että kommentoisi vaikka: "en ota asiaan julkisesti kantaa tms". Eihän nyt jumalauta kukaan voi hyväksyä tuollaista vaikka oman joukkueen pelaaja olisi osallisena.

Tuollainen kommentti antaa todella säälittävän kuvan koko joukkueesta, jos tuollainen on päävalmantajan mielestä täysin hyväksyttävää.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Pistää kyllä huvittamaan, kun osa Pelicans-faneista antaa suosionosoituksia Tyrväisen taklaukselle, mutta olivat vaatimassa murhatuomiota Brett Carsonille vain reilu viikko sitten törmäämisestä Kangasniemeen. Kertooko se jotain sitten lahelaisuudesta, en tiedä.

Boldaus kertoo tarpeeksi, joten syyttömät voi pyyhkiä vaahdon suustaan.
Vastaus arveluusi: ei kerro lahTelaisuudesra. Vai kertooko lappeenrantalaisuudesta jotain se, että olet täällä yleistämässä lahtelaisten luonteenpiirteitä?
Niin, ja eteläkarjalaisethan on sellaista löyhäsuista porukkaa, joka lupaa ja puhuu mitä sattuu, mutta ikinä ei sana pidä.
Hyvä kuitenkin, että huomasit vain osan puolustelevan ATyrväistä. On muuten aika pieni osa. Ikävää tuo kaikkien lahtelaisten leimaaminen. Mutta sellaisiahan te lappeenrantalaiset olette. Hymiö.
 

BileTooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onneksi täällä 90% ymmärtää kiekkoilun ja säännöt, samalla tuomitsevat seuraan katsomatta Tyrväisen teon, joka on täydellisen välinpitämätön vastapelaajan terveyden kannalta. Tyrväisen tarkoitus oli tehdä niin suurta vahinkoa, kuin mahdollista. On aivan järjetöntä puhua, että teknisesti suhteellisen puhdas, jos samaan riviin kirjoittaa, että olihan siinä vauhtia liikaa. Miettikää nyt älykääpiöt mitä kirjoitatte.
Ei se ole lainkaan järjetöntä. Teknisellä puhtaudella tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että kädet eivät nouse eikä taklauksessa ole hyppyä ja ennen taklausta on teknisesti ottaen riittävän pitkä liuku. Taklaus voi tästä huolimatta olla liian kova tilanteeseen nähden ja taklattavan asento liian huono, jolloin tämä periaatteessa muuten teknisesti puhdas taklaus osuu päähän ja aiheuttaa todella pahaa jälkeä. Tällaisessa tlanteessa se periaatteessa teknisesti puhdas taklaus pitäisi jättää ajamatta loppuun tai vähintäänkin hidastaa vauhtia niin paljon kuin mahdollista.

Teknisesti melko puhtaassa taklauksessa voi toisin sanoen hyvin helposti olla liikaa vauhtia suhteessa tilanteeseen, vastaanottajan valmiuteen ottaa taklaus vastaan ja sarjaan, jossa pelataan.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
A. Tyrväinen tuo joukkueelle munaa. Näin mainitsi Petri Matikainen.
Onko tämä sitä?
Jos karrikoiden nyrkkeilymatsin voisi voittaa painimalla vastaustajan maahan ja hakkaamalla kupoliin, niin kyllä.

Mutta tiettävästi nyrkkeilymatsissa tästä tulisi hylkäys.

Eilen SaiPa - Sport - matsissa nähtiin pari ihan hienoa taklausta. Puhdasta ja kovaa, mutta sellaisella vauhdilla, jossa homma pysyy vielä hallussa. Puolin ja toisin. Niitä on kiva nähdä ja tuo peliin lisää viihdykettä.

Eilen nähty Tyrväisen järjettömällä vauhdilla suorittama hallitsematon ryntäys ei kuulu jääkiekkoon. Ja oli puhdasta tuuria, ettei esim. jyrätyksi jäänyt pelaaja olisi voinut saada vaikkapa aivovamman.

Kyllä, kädet eivät nousseet järin korkealle. Mutta muuta ns. puhdasta tuossa ryntäyksessä nyt ei ollutkaan. En sano taklaus, koska taklaus on aivan eri asia.

Toivon, että Tyrväinen saisi tästä kymmenen ottelun pelikiellon, jotta voisi vähän pohdiskella syksyn pimenevissä illoissa tulevia uravalintojaan. Pelicans voi joukkueena miehen ehkä pitää. Mutta Liigasta tuskin ennen tätäkään enää löytyi seuraa, joka miehen palveluksia olisi ottanut, vaikka olisi saanut ilmaiseksi.

Jotkut ilmeisesti hiukan värilasein tuntuvat kuvittelevan, että lajissa nimeltä jääkiekko, jos vain kädet pysyvät kurissa, saa tehdä miltei mitä vain. No ei saa.

Mutta jottei kukaan käsitä väärin, Pelicansin kannattajista arvostettava osa on tuominnut teon suoriltaan ja vakaasti. Hieno homma.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
https://www.youtube.com/watch?v=uL3WwZF0DC0 C.Neil taklaa kyseisessä videossa V.Hedmania. Montas peliä arvon jatkoaikalaiset antaisi tästä taklauksesta joka on täysin identtinen kuin A.Tyrväisen. NHL kurinpito 0 peliä / Tuomarit 0 min + Hedman varmasti oppi että ei mene enää noin löysästi kiekkoon.
What? Neil tulee tilanteeseen about puolella siitä vauhdista kuin Tyrväinen ja osuu Hedmanin oik. olkapäähän (jonka jälkeen pää retkahtaa ja nuppi sekaisin).

En nyt viitsi sen enempää alkaa itse taklauksesta pauhata, sitä on täällä tehty jo riittämiin, mutta et_sää_vaan_voi vetää tuollaisia missään liigassa! Rikoksen uusijana tiedossa lienee "riittävä" pelikielto?

Tärkeämpänä asiana tässä tilanteessa => toivottavasti Kerhon ykköspakki pelaa vielä joskus, todella pahan näköistä jälkeä...
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
What? Neil tulee tilanteeseen about puolella siitä vauhdista kuin Tyrväinen ja osuu Hedmanin oik. olkapäähän (jonka jälkeen pää retkahtaa ja nuppi sekaisin).
Juu. Eihän noita tilanteita voi rinnastaa mitenkään, vaikka olisi miten juonut lahden erikoisolutta...

Liigassa tuostakin tilanteesta olisi varmasti peli tosin tullut.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko joku vittuillut? Kyseinen AT on ainakin ihan oma-aloitteisesti touhuillut. Ja kannattaa siellä Lahessa muistaa, että aina löytyy joku kovempi. Sammuu ne valot sielläkin, kun tilanne siihen pisteeseen ajetaan.

Näkisin, että olet asian ytimessä, mutta vähän väärästä suunnasta. Valot ovat Pelicansin pelaajilta sammutettu jo kolmasti viimeisen vajaan kauden aikana ilman, että siihen on kurinpidon toimesta puututtu mitenkään. Sitten esimerkiksi tämä Peltolan tapaus päälle. Kutsuisin sitä vittuiluksi.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eilen nähty Tyrväisen järjettömällä vauhdilla suorittama hallitsematon ryntäys ei kuulu jääkiekkoon. Ja oli puhdasta tuuria, ettei esim. jyrätyksi jäänyt pelaaja olisi voinut saada vaikkapa aivovamman.

Mutta jottei kukaan käsitä väärin, Pelicansin kannattajista arvostettava osa on tuominnut teon suoriltaan ja vakaasti. Hieno homma.

Pari poimintaa edelliseltä kirjoittajalta.. Aivotärähdys (oletan, että Lehtivuoren diagnoosi) on aina aivovamma! Tosin lievemmästä päästä, mutta on silti. Tuollainen taklaus olisi hienoa viihdettä, mikäli se osuisi keskikroppaan, mutta kun se osuu päähän ja aiheuttaa vastustajalle loukkaantumisen. On aivan sama oliko "puhdas" tai mikä oli vauhti.. Se osui päähän ja sillä siisti. Täysin tuomittava ja tämän yksilön kohdalla toivoisin poikkeuskäsittelyä.

Matikainen osoitti olevansa säälittävä paska.. ihmisenä. Kuten joku muukin sanoi, niin ehdottomasti tulisi seurajohdon (tai Liigan) herätä ja pistää toi kusipää aisoihin. Hän siis sallii vastustajan vammauttamisen, koska hänen pelaajiensa toimet ovat täysin puhtaita ja sallittuja.

Pelicansin faneille iso peukku.. muutamaa poikkeusta lukuunottamatta todella asiallinen reagointi ja ymmärrettävästi vittumainen tilanne. Joukkue pelannut hienosti ja imagoa selvästi parannettu, mutta tällainen sotkee pakkaa.
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
....
Matikainen osoitti olevansa säälittävä paska.. ihmisenä. Kuten joku muukin sanoi, niin ehdottomasti tulisi seurajohdon (tai Liigan) herätä ja pistää toi kusipää aisoihin. Hän siis sallii vastustajan vammauttamisen, koska hänen pelaajiensa toimet ovat täysin puhtaita ja sallittuja......

Tää nyt on sellaista paskaa, että voi lopettaa ihan alkuunsa tälläisen levittämisen. Petu ei tyyliään median edessä muuta ja hyvä niin. Meinaatko/meinaatteko, että esim. Blood on ihan itse keksinyt hiihdellä jäällä sukkasillaan kontaktia vältellen? Ei ole tainnut taklata kertaakaan koko kaudella.

Lainaan tuolta toisesta ketjusta kirjoitusta, jonka allekirjoitan melkeimpä sanasta sanaan. Turha kirjoittaa itse kun joku on sen tehnyt puolestasi.

Eihän siinä muuta ole kuin järkyttävän kova vauhti, mikä tietenkin on rankaistava asia sekin. Lehtivuori on huonossa asennossa, mutta se on toisaalta ymmärrettävää, koska on juuri luopunut kiekosta. Pahan tilanteen ja luultavasti loukkaantumisen aiheutti kova vauhti ja huono asento, ei niinkään teknisesti taklaus.

Pelikieltoa siis sellaiset viisi ottelua, joka on HPK:n kannalta sopiva, koska se viides pelikieltopeli olisi juuri HPK:ta vastaan. Vauhtia on liikaa, normaali ryntäystilannetta enemmänkin ja vastustajaa ei siinä mielessä kunnioiteta, joten siitä ne kolme peliä. Ja päälle pari siitä, että ei ollut ensimmäinen kerta Tyrväiselle tämä.

Mikään tappotaklaus se ei ollut, joten kaikki vankilahuutelut ja hirttotuomiot ovat aika karuja. Näihin huuteluihin vaikuttaa kyllä nimi paljon. Jos saman taklauksen olisi antanut Lehtivuori vaikkapa Puistolaan, niin samat huutelijat toteaisivat tyynesti, että "oho, kova taklaus, pari peliä tuosta pelikieltoa". Toki en ymmärrä niitäkään, joiden mielestä taklaus olisi ollut täysin puhdas. Näitä väittäjiä löytyy tietenkin vain Pelicansin leiristä, mikä on toisaalta ymmärrettävää ja toisaalta ei. Kuten maintisin, en ymmärrä myöskään, miksi Nikkilä otetaan silmätikuksi tilanteessa, johon hän ei oikeastaan liity mitenkään. Jätti tappelematta joo, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa Tyrväinen-Lehtivuori-taklaukseen millään tavalla.

Toivottavasti Tyrväinen jatkaa muutoin samalla tyylillä, mutta tajuaisi vähentävän vauhtia.
 

Wolves

Jäsen
Vastaus arveluusi: ei kerro lahTelaisuudesra. Vai kertooko lappeenrantalaisuudesta jotain se, että olet täällä yleistämässä lahtelaisten luonteenpiirteitä?
Niin, ja eteläkarjalaisethan on sellaista löyhäsuista porukkaa, joka lupaa ja puhuu mitä sattuu, mutta ikinä ei sana pidä.
Hyvä kuitenkin, että huomasit vain osan puolustelevan ATyrväistä. On muuten aika pieni osa. Ikävää tuo kaikkien lahtelaisten leimaaminen. Mutta sellaisiahan te lappeenrantalaiset olette. Hymiö.

Huoh...Ensinnäkin mitäs minä kirjoitin niistä jotka ovat syyttömiä? Aaa....mutta sinähän oletkin yksi niistä murhatuomiota vaatineista ihan vain sen takia, koska Iikka. Faktoilla ei ollut mitään merkitystä, ei vaikka kurinpitokin totesi Carsonin syyttömäksi, koska mitään taklausta ei koskaan tapahtunut, vaan kahden pelaajan törmäys, joista toinen oli 30 senttiä toista pienempi. Mutta fysiikan laithan ei päde siellä päin.

Olisi syytä ymmärtää lukemansa, ennen vastaamista. Onneksi tätä ymmärtämättömyyttä tapahtuu ympäri Suomea. (Ihan siltä varalta, että saat senkin lahelaiseksi luonteenpiirteeksi)

Toisekseen esitin kysymyksen, enkä suoraan osoittanut tyylillä "Te Lahtelalaiset olette..." (Vaikka perästä jäikin kysymysmerkki pois, niin sanoista voi päätellä sen olevan kysymys). Mutta jokainen ymmärtää lukemansa näemmä eri tavalla. Oli se sitten väännetty rautalangasta tai ei.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Isot propsit Pelicans faneille tästä ketjusta! Tullut vittuiltua sinne suuntaan muutenkin liikaa, nyt loppuu tämä touhu. Huomaa että fanitkin haluaa nähdä jääkiekkoa ja menestyvää sellaista ja pelaamalla otettuja voittoja. Siellä on muuten loistavia nuoria pelaajia, kuten tuo Lahtinen. Voi herranje mitkä kädet. Lisäksi tää Hämeen Herruus juttu on kyllä ihan kiva.

Jos oikeasti haluaa menestyä, niin pakkohan Tyrskyn taklaus on tuomita, koska Pelicans hävisi tuohon taklaukseen. Tyrväinen osaa taklata. Sen kaikki tietää ja eritoten Tyrväinen sen tietää. Loistava tasapaino ja tuollainen tankkimainen olemus, todellinen tykinkuula. Tyrväisen taklaukset sattuvat, on sitten vauhti mikä vain. Tyrväisellä on kokemusta taklauksista ja pelikielloista. Silti, SILTI, mies tulee aivan järkyttävällä nopeudella. Siis jos tässä maassa on joku joka tietää, että tuo taklaus tulee sattumaan, niin se on juurikin Antti Tyrväinen. Lehtivuori on huonossa asennossa ja todellakin on siinä mielessä hänessäkin vikaa. Mutta vaikka Lehtivuori ottaisi tuon taklauksen vastaan hyvin, niin isoista ovista olisi silti lähtenyt, olen vakuuttunut siitä sillä niin iso vauhti oli. Mua kaikista eniten vituttaa, että Antti Tyrväinen tietää miten käy kun mies taklaa lujaa ja kovilla vauhdeilla ja silti se vain tapahtuu. Tulee mieleen eräs entinen kaverini joka viinaa otettuaan sekoaa aina täysin, mutta silti sitä viinaa on pakko ottaa vaikka tietää, että tulee satuttamaan muita ja itseään. Siinä tapauksessa se on tyhmyyttä tai sitten täydellistä välinpitämättömyyttä. En pidä Antti Tyrväistä tyhmänä, mutta täydellisen välinpitämättömänä kyllä. Mies on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa vaarallinen muille tuolla kentällä.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tää nyt on sellaista paskaa, että voi lopettaa ihan alkuunsa tälläisen levittämisen. Petu ei tyyliään median edessä muuta ja hyvä niin. Meinaatko/meinaatteko, että esim. Blood on ihan itse keksinyt hiihdellä jäällä sukkasillaan kontaktia vältellen? Ei ole tainnut taklata kertaakaan koko kaudella.

Lainaan tuolta toisesta ketjusta kirjoitusta, jonka allekirjoitan melkeimpä sanasta sanaan. Turha kirjoittaa itse kun joku on sen tehnyt puolestasi.

Jännä juttu, että poimit jostain yhden tekstin joka miellyttää sua.. Ei mitään pahaa kirjoittajaa kohtaan, mutta en ihan täysiä osta hänen juttujaan.. En jaksa tarttua taklauksen tekniseen puhtauteen, vaan siihen että vastustaja telottiin tahallaan JA valmentaja hyväksyy toiminnan!

Sanoisin, että Bloodin oli pakko muuttaa pelaamistaan.. muuten olisi ura Liigassa jäänyt lyhyeen (pinnat siitä hänelle!). Kannatan ehdottomasti kovaa peliä ja kunnon taklauksia, MUTTA ei jumalauta voi sallia, että kolataan vastustajat saikulle ihan järjettömillä tempauksilla. Ja kyllä valmentajalla on vastuu.. hän ei voi kentälle mennä, niin hänen pitää puheillaan esittää visionsa. Nyt menee ihan vituilleen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös