Antti Miettinen HPK:n paitaan

  • 39 096
  • 103

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Loistavaa, hienoa että Miettinen on myös osaomistaja. Summa tuskin on kovin merkittävä mutta tärkeintä on saada nämä omat legendat mukaan seuran toimintaan mahdollisimman monipuolisesti.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kiitos Antille etta tuli takaisin ja osti viela palan itselleen. Ei varmasti suuri palanen, mutta tarkeinta on etta mies on sitoutettu seuraan tuollakin tavalla. Osakkaiden kokouksessa taulukauppiaat ja autokauppiaat on hiljaa, kun Antti puhuu.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tosi hieno juttu, että Antti tekee paluun ja osallistuu talkoisiin myös omistajapuolella. Tuossa Liigan sivujen jutussa positiivisia ajatuksia herättää myös se, että haluaa olla kehittämässä meidän nuoria pelaajia ja se, että on ottanut Santalalle puhelun paluuseen liityen, vaikkakin puoliksi läpällä. Kyllähän Miettiselle on kerennyt muitakin pelikavereita kertymään ja toivottavasti tätä kautta saataisiin jotain isompiakin kaloja naarattua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös